abonnement Unibet Coolblue
pi_59910389
quote:
Op zaterdag 5 juli 2008 03:46 schreef Aldus.Sprak.God het volgende:

[..]

Dat wordt leuk. Over een aantal maanden ga ik Tanger, hoofdstad, Marrakech, Fez, Atlasgebergte en sahara bezoeken.

Even doorlezen...

Hm... nu ik die quote lees, begrijp ik ook waarom een van m'n collega's niet meer naar Marokko wil...
Zelf heb ik vorig jaar een rondreis gemaakt door Marokko en oa Marrakech, Casablanca, Rabat, Fez, Altasgebergte en de Sahara bezocht; echt een prachtig land .
"If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?'
  zaterdag 5 juli 2008 @ 17:28:05 #302
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_59910933
Die quote is gewoon zwaar overtrokken en blijft een mening. Om er dan vanuit te gaan dat iedereen het zo zal beleven vind ik zelf belachelijk. Er zijn wel 1000 steden waar verschrikkelijk arme straatkinderen leven maar dat wil niet zeggen dat een toerist zich daar geen 2 dagen kan vermaken.

Als je collega's niet meer naar Marokko willen omdat 1 stad ze misschien niet bevalt kunnen ze volgens mij beter helemaal niet meer op vakantie in het buitenland. Misschien dat de Hemel wat voor ze is waar alles koek en ei is.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_60511138
Wij zoeken voor de eerste nacht(en) een guesthouse of hotel in Marrakech; iemand tipos. Waar moeten we wel heen, waar niet.
We gaan trouwens eind oktober voor een weekje.
  vrijdag 29 augustus 2008 @ 13:21:11 #304
49518 HetwasietsmeteenF
semi-sweet and nuts
pi_61219050
quote:
Op zaterdag 2 augustus 2008 16:45 schreef Katinkat het volgende:
Wij zoeken voor de eerste nacht(en) een guesthouse of hotel in Marrakech; iemand tipos. Waar moeten we wel heen, waar niet.
We gaan trouwens eind oktober voor een weekje.
Ik zat in Equity Point hostel voor 15 euro per nacht, en dat was erg goed, maar het is geen hotel natuurlijk.

Verder ja, Marokko... ik ben nu bijna een week terug en moet er nog steeds van bijkomen. Ik zou het vrouwen niet aanraden om er zonder man heen te gaan (ik was samen met een vriendin). Ondanks de taal te spreken, de cultuur te kennen en netjes gekleed te gaan (rokken tot de enkels en geen blote schouders) hebben we toch aardig wat nare ervaringen gehad met mannen, zelfs in steden als Marrakech en Casablanca (met als dieptepunt op de laatste dag op straat geschopt te worden omdat ik een jongen weigerde te zoenen).

Verder is het land echt schitterend, met name Marrakech vond ik heerlijk met alle drukte van Jamaa el Fna en de souks. Fes vond ik een klein beetje tegenvallen, maar daar zijn we ook te kort geweest om veel van te zien. Casablanca kan gerust overgeslagen worden, maar Essaouira is een aanrader voor een paar dagen, het is er lekker rustig. Langer moet je niet blijven: echt veel is er niet te doen en op het strand liggen is bijna niet te doen door de harde wind. Ik was in ieder geval blij weer terug in Marrakech te zijn op het eind .

Oohh vol! Linkje naar volgende topic: Marokko #2

[ Bericht 3% gewijzigd door HetwasietsmeteenF op 29-08-2008 13:37:21 ]
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')