abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_165852737
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2016 14:54 schreef Sorella het volgende:
Als ik nu rendang maak volgens jou recept robin maar dan met melk inplaats van kokos mis ik dan een hoop qua smaak ?
(manlief lust geen kokos namelijk ;( )
Manlief proeft dat helemaal niet. Gewoon niets zeggen. ;)
Whatever...
pi_165852772
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2013 16:46 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb hertpoulet gekocht, binnenkort hert stoven met rode wijn.
Dat vind ik zo lekker. Hertengoulash. Met rode wijn, jeneverbes en room.... Yum!
Whatever...
  zondag 9 oktober 2016 @ 15:30:42 #203
40500 Sorella
moggūh,middag,avond,nacht
pi_165852917
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 15:20 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Manlief proeft dat helemaal niet. Gewoon niets zeggen. ;)
Manlief proeft dat jammer genoeg wel ;(
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_165864776
Ik ga van de week ook weer eens een lekker stoofpotje maken. :9
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 10 oktober 2016 @ 00:36:25 #205
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_165864970
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2016 14:54 schreef Sorella het volgende:
Als ik nu rendang maak volgens jou recept robin maar dan met melk inplaats van kokos mis ik dan een hoop qua smaak ?
(manlief lust geen kokos namelijk ;( )
Nou nee, ik zou geen melk nemen, dan eerder slagroom of Griekse yoghurt.
Maar kokos is wel heel erg de basis van rendang, dus je moet wel heel erg zeker geen kokos willen.
En dan echt helemaal op eigen ridico. ;)
Al ben ik nu wel erg benieuwd naar het resultaat.
  maandag 10 oktober 2016 @ 06:29:26 #206
40500 Sorella
moggūh,middag,avond,nacht
pi_165866999
Ben ik ook beneiuwd naar, als ik het ga maken dan lees je het resultaat wel, denk dat ik twee porties maak 1 met kokos en 1 met yoghurt inplaats van melk.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_165867425
Rendang zonder kokosmelk/santen is geen rendang.

#RobinModus
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:17:12 #208
168739 Red_85
'echt wel'
pi_165870350
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 08:37 schreef mascara-klodder het volgende:
Rendang zonder kokosmelk/santen is geen rendang.

#RobinModus
Belgisch stoofvlees is ook geen Belgisch stoofvlees als er geen Belgisch bier in zit.

Voor rendang geldt dat er kokos gebruikt moet worden. Dus die strekking klopt gewoon.
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:24:20 #209
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165870489
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 12:17 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Belgisch stoofvlees is ook geen Belgisch stoofvlees als er geen Belgisch bier in zit.
.
Genoeg belgen die in rode wijn stoven
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:25:07 #210
168739 Red_85
'echt wel'
pi_165870504
quote:
1s.gif Op maandag 10 oktober 2016 12:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Genoeg belgen die in rode wijn stoven
Technisch gezien is dat ook Belgisch stoofvlees ja...
Wijsneus }:|
:P :P
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:28:08 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165870558
quote:
10s.gif Op maandag 10 oktober 2016 12:25 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Technisch gezien is dat ook Belgisch stoofvlees ja...
Wijsneus }:|
:P :P
Het is met bier trouwens vlaamse stoverij, of a la flamande, niet belgisch.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:30:07 #212
168739 Red_85
'echt wel'
pi_165870594
quote:
1s.gif Op maandag 10 oktober 2016 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is met bier trouwens vlaamse stoverij, of a la flamande, niet belgisch.
^O^
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_165884129
Nu heb ik opeens heel erg trek in stoofvlees :@

Het liefste zoals die van de OP of konijnenstoof :9
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_165889597
Tijd voor stoofvlees, ga er mijn Slow Cooking boek maar weer eens bij halen. Staan heerlijke gerechten in :)
Mijn kookblog: FoodBezig.nl
-= You call it facial hair. I call it awesomeness escaping through my face. =-
pi_165940667
Ik heb een slowcooker gekocht O+

Heel blij mee!

Vandeweek al een heerlijke courgettesoep gemaakt en nu staat er sajur lodeh te pruttelen :)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_165966834
Heb gisteren 1,5KG runderwang van de AH meegenomen. Wil het morgen in dit recept gaan gebruiken: http://www.njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-met-trappistenbier

Runderwang is nog een onbekend product voor mij. Van hoeveel uur stooftijd kan ik ongeveer uit te gaan?
pi_165967005
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 09:25 schreef Martijn1P het volgende:
Heb gisteren 1,5KG runderwang van de AH meegenomen. Wil het morgen in dit recept gaan gebruiken: http://www.njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-met-trappistenbier

Runderwang is nog een onbekend product voor mij. Van hoeveel uur stooftijd kan ik ongeveer uit te gaan?
Lang tot zeer lang. De spier wordt heel veel gebruikt door een koe, ik verwacht dat je 4 uur minstens nodig hebt.
Whatever...
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 10:02:02 #218
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165967129
Een vier uur minstens idd, daar krijg je een zeer smaakvolle stoverij voor terug, wang is erg lekker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_165967191
Stoven totdat de wang mals is. Ik was met varkenswang toen zeker wel 6 uur aan het stoven.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 10:26:03 #220
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_165967345
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 09:25 schreef Martijn1P het volgende:
Heb gisteren 1,5KG runderwang van de AH meegenomen. Wil het morgen in dit recept gaan gebruiken: http://www.njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-met-trappistenbier

Runderwang is nog een onbekend product voor mij. Van hoeveel uur stooftijd kan ik ongeveer uit te gaan?
Maak het in ieder geval een dag/avond voor je het wilt eten en je het dus op je gemak gerust nog een uurtje langer kunt laten sudderen als dat nodig blijkt te zijn. Het is namelijk gewoon nooit vooraf precies te zeggen. Uur of 4, maar als er 6 uur voor nodig zijn, dan 6. Tot het zacht is.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 10:27:22 #221
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165967357
Ik stoof meestal in rode wijn, dat gaat sneller volgens mij omdat de zuren meehelpen het vlees mals te maken (het bindweefsel af te breken en om te zetten in gelatine)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_165967372
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:26 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Maak het in ieder geval een dag/avond voor je het wilt eten en je het dus op je gemak gerust nog een uurtje langer kunt laten sudderen als dat nodig blijkt te zijn. Het is namelijk gewoon nooit vooraf precies te zeggen. Uur of 4, maar als er 6 uur voor nodig zijn, dan 6. Tot het zacht is.
En een dag later is die nog lekkerder ook. :9
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 12:00:34 #223
64925 kikoooooo
Kwart over partytime
pi_165968460
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik stoof meestal in rode wijn, dat gaat sneller volgens mij omdat de zuren meehelpen het vlees mals te maken (het bindweefsel af te breken en om te zetten in gelatine)
Ik blijf altijd de rode wijn proeven na afloop. En dat vind ik zo zonde
I feel absolutely clean inside, and there is nothing but pure euphoria. I have never felt so great. All the next day I felt like a 'citizen of the universe' rather than a citizen of the planet.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 12:47:57 #224
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165969350
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 12:00 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Ik blijf altijd de rode wijn proeven na afloop. En dat vind ik zo zonde
je kan ook marineren in een zure marinade.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_165969863
Hier staat de hachee van Kayotic op. Het ruikt nu al heerlijk, en we hebben nog wel wat uurtjes te gaan? O+
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')