19 maart.quote:Op donderdag 6 december 2012 22:05 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
Wanneer in maart? Ik ga de derde
Met die oester op zich niks maar voor ons paste het gerecht echt niet in elkaar. Een vieze drap van saus er overheen. Het klopte smaaktechnisch niet. Smaken verschillen maar 5 mensen bij wie je de mond ziet verschieten bij de eerste hap dan is er denk ik toch iets mis.quote:Op maandag 10 december 2012 12:10 schreef golfer het volgende:
Leuk verslag, Godtje.
Wat was er mis met de oesters?
En vind je het wel die 2 sterren die Moshik mocht
Hoe werkt die kaart?quote:Op maandag 10 december 2012 10:53 schreef Godtje het volgende:
&Samhoudplaces afgelopen vrijdagavond.
Klik
Impressie van de kaart. Onderste twee gemist op de foto.
[ afbeelding ]
Of online klik
Zou je dat wel doen?quote:Op dinsdag 11 december 2012 15:49 schreef JaafkeGB het volgende:
Iemand ooit bij NAPOLI in haarlem gegeten?
Zaterdag daar een tafeltje op aanraden van een kennis..
wat zou u dan adviseren??quote:Op dinsdag 11 december 2012 15:50 schreef golfer het volgende:
[..]
maar voorlopig staat deze gelegenheid zeker niet in de top van in onze favoriete Italiaanse restaurants van Haarlem.
Inderdaad alle 3 goed. Voorkeur voor La Forca.quote:Op dinsdag 11 december 2012 16:18 schreef Godtje het volgende:
Novecento of la Forca zou ik eerder aanraden.
of La Capannina in Bloemendaal bij mijn Griekse vriend.
Nou als je er gaat eten staat hij ook vol in beeld door de zeer open keuken.quote:Op dinsdag 11 december 2012 16:26 schreef Bluezz het volgende:
Godtje leuk verslag! Maar die kop van Moshik hoeft nou ook weer niet
Ja, praten is in elk geval niet zijn sterkste punt. In de winter naar lastage in het voorjaar naar aan de poel en met kerst naar van de markt. Misschien zijn de chefs daar spraakzamer.quote:Op dinsdag 11 december 2012 22:34 schreef Bluezz het volgende:
of wij er niet zaten. Niet eens je aankijken, hij draaide zijn riedeltje af, spoot het goedje in het gerecht en liep weer terug.. t had voor ons niet eens gehoeve
Heel lekker idd, wij eten het vaak.quote:Op woensdag 19 december 2012 11:21 schreef Bluezz het volgende:
Dat ziet er lekker uit allemaal! En eendenborst is gewoon erg
Uiteraard houden we rekening met de eventuele korting of aanbieding bij het geven van een prijs/kwaliteitscijfer. Maar we eten ook nog wel eens gewoon voor normale prijzen. Overigens kan je, als je een beetje slim zoekt, bijna altijd wel overal met een korting of aanbieding terecht.quote:Op woensdag 19 december 2012 13:27 schreef Tarado het volgende:
Weer een prachtig verslag van Bluezz en golfer , wat me wel opvalt is dat jullie meestal ergens eten als er een speciale aanbieding of korting is, daar is uiteraard helemaal niets mis mee maar als het cijfer gegeven wordt vraag ik me dus af of je dat ook zou geven als je er voor de normale prijs zou eten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Paté van gevogelte volgens Frans recept met pistachenoten, rozijnen en een compôte van pruimenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Indonesische salade van komkommer, taugé en tahou met een knoflook-ketjapdressingSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sushi van garnaal, avocado en prei geserveerd met sojasaus en wasabicrèmeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Er waren al een paar Sushistukjes gegeten voordat de foto werd genomen . Wat zullen we zeggen. Het was lekker, maar ik had niet zo iets van goh hier kom ik voor terug. Paté was het lekkerst.
De tweede ronde was warm.
Champiñones al ajillo, gebakken champignons met knoflook en korianderSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gebakken koraalvisfilet in kokossaus uit ZanzibarSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cubaanse lamstoofschotel met seranoham, paprika, port en witte wijnSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Indiase keema kofta (kruidige lamsgehaktballetjes)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gamba’s (5 stuks) op Spaanse wijze, met knoflook-tomaten toastSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En erbij patattekesSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het smaakte allemaal prima, maar ik had niet echt van laat ik er nog eens gaan eten. De paddenstoelen vond ik verrassend lekker. Enig echte minpunt was de koraalvis die een minuutje te lang had gehad. Ik vind een proeverij altijd best wel leuk alleen zoals bij die kofta krijg je twee stokjes als je met z'n drieën bent. Dan moet je weer lastig gaan doen met het verdelen van de buit, knal er dan een derde stokje bij. Scheelt weer moeilijk doen aan tafel.
Ik heb twee desserts op de foto gezetSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Om eerlijk te zijn kan ik betere Brownies en Cheesecake(Niet op de foto) maken. Op de tweede foto zie je een notentaart. Het smaakte allemaal wel, maar niet van kom nog en portie.
Cijfer: 6,5. Slecht is het niet, maar ik zal er niet zo snel weer terug komen(al is het dat ik niet in de buurt woon ). Het is gewoontjes en wil tocwinnaar wielerprono 2007 :) Last.FMgolfer
Ouwe jongereWat was er Cubaans aan dat lam?
Had ie een Havanasigaar in z'n mond?
Verder een soort Specktakel (die je vast wel uit Haarlem kent) in tapasvorm?There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferborisz
KeurmeesterZo iets ja. Alleen hoop ik dat Specktakel wat meer spannende gerechten op de kaart heeft staan dan deze tokowinnaar wielerprono 2007 :) Last.FMPietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Cubaanse lamsstoofschotel met serano ham en port? Spaanse ham, portugeese wijn?In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Waar?
De Bierfabriek , Amsterdam
Wanneer?
Gisteren
Wat at je?
De befaamde biologische geroosterde kip, die van Johannes van Dam een 9.5 kreeg. Dat kreeg hij van mij ook, superlekker! Ik heb nog nooit zo'n heerlijke geroosterde kip gegeten, vol van smaak en zelfs het velletje was lekker. Ik heb alles opgegeten. De kip werd geserveerd met huisgemaakte frieten en mayo die ook heel erg lekker waren.
Daarnaast hadden we als voorgerecht de ''luxe vegetarische bitterballen'' die Johannes van Dam ook aanraadt, en die waren ook geweldig (en huisgemaakt). Ze hadden vier varianten die allemaal een pittige, aziatische vulling hadden. Echt smullen! Ik heb genoten van mijn avondje hier.
Impressie?
Leuke sfeer, ongedwongen en een ruime zaal. Er lag bij binnnenkomst pinda's op tafel die je mag doppen en je mag de huls gewoon op de grond gooien. Een no-nonsense café. Met lekker bier ook nog.
Kosten?
13,50 voor het kippetje met bijgerechten (super goedkoop!) en 7 euro voor de luxe bitterballen. Total met een drankje 23.50 per persoon, een zeer schappelijke prijs!
Cijfer?
Ik ga mee met Johannes van Dam, van mij krijgt ie een 9.5Geroosterde kip is heerlijk! Alleen super goedkoop is t niet in vergelijking met andere restaurants (tussen de 9 a 12 euro). Duurder dan 13,50 had dus jammer geweest.
Is t makkelijk bereikbaar?Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Het is maar 5 minuten lopen van centraal station Amsterdamquote:Op maandag 31 december 2012 09:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Geroosterde kip is heerlijk! Alleen super goedkoop is t niet in vergelijking met andere restaurants (tussen de 9 a 12 euro). Duurder dan 13,50 had dus jammer geweest.
Is t makkelijk bereikbaar?
En ik vind 13,50 voor een hoofdgerecht echt niet duur, het is een hele biologische kip hè, dat kost in een supermarkt al gauw 10 tot 12 euro zonder bereiding en extra'sga ik onthouden!quote:Op maandag 31 december 2012 10:13 schreef Selestha het volgende:
[..]
Het is maar 5 minuten lopen van centraal station Amsterdam
En ik vind 13,50 voor een hoofdgerecht echt niet duur, het is een hele biologische kip hè, dat kost in een supermarkt al gauw 10 tot 12 euro zonder bereiding en extra's
En tis voor een gem. hoofdgerecht niet duur maar voor een hele kipgerecht ook niet goedkoop want die zijn altijd laag geprijsd.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isquote:Op maandag 31 december 2012 10:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ga ik onthouden!
En tis voor een gem. hoofdgerecht niet duur maar voor een hele kipgerecht ook niet goedkoop want die zijn altijd laag geprijsd.Tarado
capô de fuscaIk vind het ook goedkoop hoor voor een kwaliteitskipquote:Op maandag 31 december 2012 10:17 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isJa in de supermarkt betaal je voor alleen de filet al 6 euro als het biologisch is. Ik kan het ook niet duur vinden.quote:Op maandag 31 december 2012 10:18 schreef Tarado het volgende:
[..]
Ik vind het ook goedkoop hoor voor een kwaliteitskipIsegrim
Rotterdam *O*Een hele biologische kip kost bij onze biologische slager meer dan 20 euro. Dan heb je wel een kip van tegen de 2,5kg. Kemper Landhoen.Ja zo'n grote is het niet Maar genoeg voor één persoon, je hebt erna echt geen honger meerquote:Op maandag 31 december 2012 10:21 schreef Isegrim het volgende:
Een hele biologische kip kost bij onze biologische slager meer dan 20 euro. Dan heb je wel een kip van tegen de 2,5kg. Kemper Landhoen.Isegrim
Rotterdam *O*Ik ben dol op echt goede kip, dus ik ga 'm onthouden voor als ik nog eens in 020 kom.Ik denk dat het verschil is in de term biologisch want de kippen die ik heb gegeten voor ongeveer 9 a 10 euro waren niet biologisch en dat zal vast wel iets schelenquote:Op maandag 31 december 2012 10:17 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isWat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Isegrim
Rotterdam *O*Bioligische kip is een factor 2-10 duurder dan plofkip, afhankelijk van welk kipdeel je koopt. Biologische kipfilet is doorgaans ongeveer net zo duur als ossehaas.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Geef mij dan maar een mooi stuk rundvlees of lam, hebben ook gewoon in de weide gelopen.quote:Op maandag 31 december 2012 11:48 schreef Isegrim het volgende:
Bioligische kip is een factor 2-10 duurder dan plofkip, afhankelijk van welk kipdeel je koopt. Biologische kipfilet is doorgaans ongeveer net zo duur als ossehaas.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Forum Opties Forumhop: Hop naar: