19 maart.quote:Op donderdag 6 december 2012 22:05 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
Wanneer in maart? Ik ga de derde
Met die oester op zich niks maar voor ons paste het gerecht echt niet in elkaar. Een vieze drap van saus er overheen. Het klopte smaaktechnisch niet. Smaken verschillen maar 5 mensen bij wie je de mond ziet verschieten bij de eerste hap dan is er denk ik toch iets mis.quote:Op maandag 10 december 2012 12:10 schreef golfer het volgende:
Leuk verslag, Godtje.
Wat was er mis met de oesters?
En vind je het wel die 2 sterren die Moshik mocht
Hoe werkt die kaart?quote:Op maandag 10 december 2012 10:53 schreef Godtje het volgende:
&Samhoudplaces afgelopen vrijdagavond.
Klik
Impressie van de kaart. Onderste twee gemist op de foto.
[ afbeelding ]
Of online klik
Zou je dat wel doen?quote:Op dinsdag 11 december 2012 15:49 schreef JaafkeGB het volgende:
Iemand ooit bij NAPOLI in haarlem gegeten?
Zaterdag daar een tafeltje op aanraden van een kennis..
wat zou u dan adviseren??quote:Op dinsdag 11 december 2012 15:50 schreef golfer het volgende:
[..]
maar voorlopig staat deze gelegenheid zeker niet in de top van in onze favoriete Italiaanse restaurants van Haarlem.
Inderdaad alle 3 goed. Voorkeur voor La Forca.quote:Op dinsdag 11 december 2012 16:18 schreef Godtje het volgende:
Novecento of la Forca zou ik eerder aanraden.
of La Capannina in Bloemendaal bij mijn Griekse vriend.
Nou als je er gaat eten staat hij ook vol in beeld door de zeer open keuken.quote:Op dinsdag 11 december 2012 16:26 schreef Bluezz het volgende:
Godtje leuk verslag! Maar die kop van Moshik hoeft nou ook weer niet
Ja, praten is in elk geval niet zijn sterkste punt. In de winter naar lastage in het voorjaar naar aan de poel en met kerst naar van de markt. Misschien zijn de chefs daar spraakzamer.quote:Op dinsdag 11 december 2012 22:34 schreef Bluezz het volgende:
of wij er niet zaten. Niet eens je aankijken, hij draaide zijn riedeltje af, spoot het goedje in het gerecht en liep weer terug.. t had voor ons niet eens gehoeve
Heel lekker idd, wij eten het vaak.quote:Op woensdag 19 december 2012 11:21 schreef Bluezz het volgende:
Dat ziet er lekker uit allemaal! En eendenborst is gewoon erg
Uiteraard houden we rekening met de eventuele korting of aanbieding bij het geven van een prijs/kwaliteitscijfer. Maar we eten ook nog wel eens gewoon voor normale prijzen. Overigens kan je, als je een beetje slim zoekt, bijna altijd wel overal met een korting of aanbieding terecht.quote:Op woensdag 19 december 2012 13:27 schreef Tarado het volgende:
Weer een prachtig verslag van Bluezz en golfer , wat me wel opvalt is dat jullie meestal ergens eten als er een speciale aanbieding of korting is, daar is uiteraard helemaal niets mis mee maar als het cijfer gegeven wordt vraag ik me dus af of je dat ook zou geven als je er voor de normale prijs zou eten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Paté van gevogelte volgens Frans recept met pistachenoten, rozijnen en een compôte van pruimenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Indonesische salade van komkommer, taugé en tahou met een knoflook-ketjapdressingSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sushi van garnaal, avocado en prei geserveerd met sojasaus en wasabicrèmeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Er waren al een paar Sushistukjes gegeten voordat de foto werd genomen . Wat zullen we zeggen. Het was lekker, maar ik had niet zo iets van goh hier kom ik voor terug. Paté was het lekkerst.
De tweede ronde was warm.
Champiñones al ajillo, gebakken champignons met knoflook en korianderSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gebakken koraalvisfilet in kokossaus uit ZanzibarSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cubaanse lamstoofschotel met seranoham, paprika, port en witte wijnSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Indiase keema kofta (kruidige lamsgehaktballetjes)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gamba’s (5 stuks) op Spaanse wijze, met knoflook-tomaten toastSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En erbij patattekesSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het smaakte allemaal prima, maar ik had niet echt van laat ik er nog eens gaan eten. De paddenstoelen vond ik verrassend lekker. Enig echte minpunt was de koraalvis die een minuutje te lang had gehad. Ik vind een proeverij altijd best wel leuk alleen zoals bij die kofta krijg je twee stokjes als je met z'n drieën bent. Dan moet je weer lastig gaan doen met het verdelen van de buit, knal er dan een derde stokje bij. Scheelt weer moeilijk doen aan tafel.
Ik heb twee desserts op de foto gezetSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Om eerlijk te zijn kan ik betere Brownies en Cheesecake(Niet op de foto) maken. Op de tweede foto zie je een notentaart. Het smaakte allemaal wel, maar niet van kom nog en portie.
Cijfer: 6,5. Slecht is het niet, maar ik zal er niet zo snel weer terug komen(al is het dat ik niet in de buurt woon ). Het is gewoontjes en wil tocwinnaar wielerprono 2007 :) Last.FMgolfer
Ouwe jongereWat was er Cubaans aan dat lam?
Had ie een Havanasigaar in z'n mond?
Verder een soort Specktakel (die je vast wel uit Haarlem kent) in tapasvorm?There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferborisz
KeurmeesterZo iets ja. Alleen hoop ik dat Specktakel wat meer spannende gerechten op de kaart heeft staan dan deze tokowinnaar wielerprono 2007 :) Last.FMPietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Cubaanse lamsstoofschotel met serano ham en port? Spaanse ham, portugeese wijn?In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Waar?
De Bierfabriek , Amsterdam
Wanneer?
Gisteren
Wat at je?
De befaamde biologische geroosterde kip, die van Johannes van Dam een 9.5 kreeg. Dat kreeg hij van mij ook, superlekker! Ik heb nog nooit zo'n heerlijke geroosterde kip gegeten, vol van smaak en zelfs het velletje was lekker. Ik heb alles opgegeten. De kip werd geserveerd met huisgemaakte frieten en mayo die ook heel erg lekker waren.
Daarnaast hadden we als voorgerecht de ''luxe vegetarische bitterballen'' die Johannes van Dam ook aanraadt, en die waren ook geweldig (en huisgemaakt). Ze hadden vier varianten die allemaal een pittige, aziatische vulling hadden. Echt smullen! Ik heb genoten van mijn avondje hier.
Impressie?
Leuke sfeer, ongedwongen en een ruime zaal. Er lag bij binnnenkomst pinda's op tafel die je mag doppen en je mag de huls gewoon op de grond gooien. Een no-nonsense café. Met lekker bier ook nog.
Kosten?
13,50 voor het kippetje met bijgerechten (super goedkoop!) en 7 euro voor de luxe bitterballen. Total met een drankje 23.50 per persoon, een zeer schappelijke prijs!
Cijfer?
Ik ga mee met Johannes van Dam, van mij krijgt ie een 9.5Geroosterde kip is heerlijk! Alleen super goedkoop is t niet in vergelijking met andere restaurants (tussen de 9 a 12 euro). Duurder dan 13,50 had dus jammer geweest.
Is t makkelijk bereikbaar?Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Het is maar 5 minuten lopen van centraal station Amsterdamquote:Op maandag 31 december 2012 09:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Geroosterde kip is heerlijk! Alleen super goedkoop is t niet in vergelijking met andere restaurants (tussen de 9 a 12 euro). Duurder dan 13,50 had dus jammer geweest.
Is t makkelijk bereikbaar?
En ik vind 13,50 voor een hoofdgerecht echt niet duur, het is een hele biologische kip hè, dat kost in een supermarkt al gauw 10 tot 12 euro zonder bereiding en extra'sga ik onthouden!quote:Op maandag 31 december 2012 10:13 schreef Selestha het volgende:
[..]
Het is maar 5 minuten lopen van centraal station Amsterdam
En ik vind 13,50 voor een hoofdgerecht echt niet duur, het is een hele biologische kip hè, dat kost in een supermarkt al gauw 10 tot 12 euro zonder bereiding en extra's
En tis voor een gem. hoofdgerecht niet duur maar voor een hele kipgerecht ook niet goedkoop want die zijn altijd laag geprijsd.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isquote:Op maandag 31 december 2012 10:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ga ik onthouden!
En tis voor een gem. hoofdgerecht niet duur maar voor een hele kipgerecht ook niet goedkoop want die zijn altijd laag geprijsd.Tarado
capô de fuscaIk vind het ook goedkoop hoor voor een kwaliteitskipquote:Op maandag 31 december 2012 10:17 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isJa in de supermarkt betaal je voor alleen de filet al 6 euro als het biologisch is. Ik kan het ook niet duur vinden.quote:Op maandag 31 december 2012 10:18 schreef Tarado het volgende:
[..]
Ik vind het ook goedkoop hoor voor een kwaliteitskipIsegrim
Rotterdam *O*Een hele biologische kip kost bij onze biologische slager meer dan 20 euro. Dan heb je wel een kip van tegen de 2,5kg. Kemper Landhoen.Ja zo'n grote is het niet Maar genoeg voor één persoon, je hebt erna echt geen honger meerquote:Op maandag 31 december 2012 10:21 schreef Isegrim het volgende:
Een hele biologische kip kost bij onze biologische slager meer dan 20 euro. Dan heb je wel een kip van tegen de 2,5kg. Kemper Landhoen.Isegrim
Rotterdam *O*Ik ben dol op echt goede kip, dus ik ga 'm onthouden voor als ik nog eens in 020 kom.Ik denk dat het verschil is in de term biologisch want de kippen die ik heb gegeten voor ongeveer 9 a 10 euro waren niet biologisch en dat zal vast wel iets schelenquote:Op maandag 31 december 2012 10:17 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ok dat kan, zo vaak eet ik niet buiten de deur Ik nam dat alleen aan van mijn vader, die meestal wel veel buiten de deur eet Maar ja.. Die heeft inderdaad wel andere opvattingen over wat goedkoop isWat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Isegrim
Rotterdam *O*Bioligische kip is een factor 2-10 duurder dan plofkip, afhankelijk van welk kipdeel je koopt. Biologische kipfilet is doorgaans ongeveer net zo duur als ossehaas.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Geef mij dan maar een mooi stuk rundvlees of lam, hebben ook gewoon in de weide gelopen.quote:Op maandag 31 december 2012 11:48 schreef Isegrim het volgende:
Bioligische kip is een factor 2-10 duurder dan plofkip, afhankelijk van welk kipdeel je koopt. Biologische kipfilet is doorgaans ongeveer net zo duur als ossehaas.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.golfer
Ouwe jongereDat dus.quote:Op maandag 31 december 2012 12:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Geef mij dan maar een mooi stuk rundvlees of lam, hebben ook gewoon in de weide gelopen.
Belachelijk die overgeprijsde kippen.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferInderdaad. En vroeger, voor de massale industrialisering van de vee-industrie was kip het duurste vlees om op tafel te zetten. Dat komt omdat er voor een normale verzorging van een kip veel ruimte nodig is. Tegenwoordig heet dat ''biologisch'', vroeger heette dat ''gewoon''.. Vlees was vroeger sowieso een stuk duurder, om dezelfde reden. Het gewone volk mocht blij zijn als ze wat restvlees te pakken kregen.quote:Op maandag 31 december 2012 12:27 schreef Isegrim het volgende:
Nee, 'gewone' kip is heftig onderprijsd.
Maar goed, dit was geen discussietopic over bio en niet bio toch?Tarado
capô de fuscaIk lust alle drie welquote:Op maandag 31 december 2012 12:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geef mij dan maar een mooi stuk rundvlees of lam, hebben ook gewoon in de weide gelopen.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Dat is niet het punt.quote:In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Bron?quote:Op maandag 31 december 2012 12:42 schreef Selestha het volgende:
[..]
Inderdaad. En vroeger, voor de massale industrialisering van de vee-industrie was kip het duurste vlees om op tafel te zetten.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Diverse boeken over culinaire geschiedenis, oa van Johannes van Dam. Ik weet zo uit mijn hoofd niet wáár ik het precies gelezen heb, maar als je een beetje je best doet kan je er wel achter komen.quote:
Maar dat wil jij toch helemaal niet weten Piet, het is al jaren duidelijk dat je rabiaat tegen elke vorm van biologisch vlees bent. Of het beter smaakt maakt je kennelijk ook niet uit.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Wie claimt maakt hardquote:Op maandag 31 december 2012 14:23 schreef Selestha het volgende:
[..]
Diverse boeken over culinaire geschiedenis, oa van Johannes van Dam. Ik weet zo uit mijn hoofd niet wáár ik het precies gelezen heb, maar als je een beetje je best doet kan je er wel achter komen.Onzin, biologisch smaakt niet per definitie beter, en ik eet scharrel, betaal veel meer voor vlees als het beter is.quote:Maar dat wil jij toch helemaal niet weten Piet, het is al jaren duidelijk dat je rabiaat tegen elke vorm van biologisch vlees bent. Of het beter smaakt maakt je kennelijk ook niet uit.
Maar zeggen dat biologisch beter smaakt omdat het biologisch is, is onzin.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Wat is nou je probleem dan? Ik geef aan dat deze kip lekker is, een van de beste kippen die ik ooit gegeten heb. Vervolgens kom jij aan met de opmerking ''nou dan eet ik liever lam of rund dat heeft ook in de wei gelopen'' alsof 13,50 zo'n schandalig hoog bedrag is.. Je weet dus niet waar je over praat, want je hebt de kip nog nooit gegeten, maar roept meteen dat het te duur is. En nu claim je dat je wel bereid bent meer te betalen als het goed is?quote:Op maandag 31 december 2012 14:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wie claimt maakt hard
[..]
Onzin, biologisch smaakt niet per definitie beter, en ik eet scharrel, betaal veel meer voor vlees als het beter is.
Maar zeggen dat biologisch beter smaakt omdat het biologisch is, is onzin.
Waar ging je punt in het begin dan over? Of zeur je gewoon meteen als het woord ''biologisch'' valt??Isegrim
Rotterdam *O*Jongens, jongens. Kiptip: Makro heeft Franse boerenkip voor minder dan een tientje per hele kip. Zijn buiten opgegroeid en hebben altijd los gelopen. Niet biologisch, wel diervriendelijk en ook lekker.lemonlime
Fruitig!!!Ik gooi er maar even een on topic review tussendoor
Waar: Lunchcafé Vrij in Delft. Het is een lunchcafé met een Portugese (Mediterraans/ Arabisch) inslag. Je kunt er heerlijk ontbijten en lunchen en ze hebben erg goede koffie en taart. Ze maken/bakken alles zelf en importeren hun eigen koffie, wijn, olijfolie en vast nog veel meer. Het zou een beetje yuppig kunnen worden, ware het niet dat ze dit zo met volle overgave en overtuiging doen dat het 'echt' blijft.
Wanneer: gisteren
Wat at je: een high tea met twee vriendinnen. Deze was niet standaard Engels maar werelds geïnspireerd. Er waren warme hartige hapjes (focaccia met tomaat, mozzarella en pesto, quesadilla met kaas en paprika en een wrap met kip), koude hartige hapjes (broodje met chorizo en ingelegde uien, rolletje met mozzarella en zalm, dadels in Portugese gedroogde ham, Zweeds brood met geitenkaas) en zoete hapjes (pastel de nata: Portugees ei/room gebakje, chocoladetaart met noten, hazelnoot-wortel cakejes, fruitspies met slagroom, yoghurtshake met bosvruchten). En daarbij zo veel thee als je lust uit een prachtige Arabische theepot.
Impressie: De zaak zat helemaal vol, en omdat de tafels dicht op elkaar staan was het erg luidruchtig maar wel gezellig. De bediening bestaat uit vriendelijke meisjes die ondanks dat het helemaal vol zat redelijk snel waren. De hapjes waren erg lekker, heel veel verschillende smaken en daardoor steeds verrassend. Vooral de zoeten hapjes waren super! We hadden niet geluncht en begonnen dus met de nodige trek, maar aan het eind hadden we echt genoeg
Kosten: 17,50 euro per persoon. Ik vind dat vrij prijzig, maar de smaak en de aandacht voor detail van de keuken en bediening maken veel goed.Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.Isabeau
ISFPKan de kipdiscussie elders worden voortgezet. Open een nieuw topic of ga er over slowchatten in: CUL / [CUL Slow Chat] Boskippen doen (heel toepasselijk ) Alvast bedankt!"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."Dan zijn het waarschijnlijk die kippen, want er staat dat het franse boerenkippen zijn Al claimen ze wel dat ze ook bio zijnquote:Op maandag 31 december 2012 14:45 schreef Isegrim het volgende:
Jongens, jongens. Kiptip: Makro heeft Franse boerenkip voor minder dan een tientje per hele kip. Zijn buiten opgegroeid en hebben altijd los gelopen. Niet biologisch, wel diervriendelijk en ook lekker.Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Nee, ik reageerde op de post dat je voor de prijs van biologische kip ook haasbiefstuk krijgt, en dat ik dan liever rundvlees of lam eet dan kip.quote:Op maandag 31 december 2012 14:33 schreef Selestha het volgende:
[..]
Wat is nou je probleem dan? Ik geef aan dat deze kip lekker is, een van de beste kippen die ik ooit gegeten heb. Vervolgens kom jij aan met de opmerking ''nou dan eet ik liever lam of rund dat heeft ook in de wei gelopen'' alsof 13,50 zo'n schandalig hoog bedrag is.. Je weet dus niet waar je over praat, want je hebt de kip nog nooit gegeten, maar roept meteen dat het te duur is. En nu claim je dat je wel bereid bent meer te betalen als het goed is?
Waar ging je punt in het begin dan over? Of zeur je gewoon meteen als het woord ''biologisch'' valt??
Neem een champagne en wind je niet zo op.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Mirjam
ermahgerdquote:Op maandag 31 december 2012 14:48 schreef Isabeau het volgende:
Kan de kipdiscussie elders worden voortgezet. Open een nieuw topic of ga er over slowchatten in: CUL / [CUL Slow Chat] Boskippen doen (heel toepasselijk ) Alvast bedankt!Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Sorry, zag hem pas na postingquote:In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.RobinOok
Patroonheilige van CULLeuk concept voor mooie prijs! Als ze in Rotterdam zouden zitten zou ik er zeker eens gaan eten. Helemaal goed voor als je een keer niet wilt koken en ook geen zin in uitgebreid uit eten of junkfood hebt.quote:Op maandag 31 december 2012 08:13 schreef Selestha het volgende:
13,50 voor het kippetje met bijgerechten (super goedkoop!) en 7 euro voor de luxe bitterballen. Total met een drankje 23.50 per persoon, een zeer schappelijke prijs!Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nlPietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Maar naar 020 gaan is je teveel van het goede?quote:Op maandag 31 december 2012 17:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Leuk concept voor mooie prijs! Als ze in Rotterdam zouden zitten zou ik er zeker eens gaan eten. Helemaal goed voor als je een keer niet wilt koken en ook geen zin in uitgebreid uit eten of junkfood hebt.
Verder ben ik het met je eens.
Menig pizzeria vraag dat bedrag voor een baggerpizzaIn Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.RobinOok
Patroonheilige van CULVoor gewoon een hapje eten? Absoluut!quote:Op maandag 31 december 2012 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar naar 020 gaan is je teveel van het goede?
En voor bijzondere hapjes eten mijd ik Adam liever ook.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nlOk je hebt gelijk, mijn excusesquote:Op maandag 31 december 2012 15:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, ik reageerde op de post dat je voor de prijs van biologische kip ook haasbiefstuk krijgt, en dat ik dan liever rundvlees of lam eet dan kip.
Neem een champagne en wind je niet zo op.Klopt, daarom snapte ik het commentaar dat het zo duur was ook niet. Dit is gewoon kwaliteitquote:Op maandag 31 december 2012 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar naar 020 gaan is je teveel van het goede?
Verder ben ik het met je eens.
Menig pizzeria vraag dat bedrag voor een baggerpizzaPietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Kijk, over fundamentele dingen zijn we het eens.quote:Op maandag 31 december 2012 17:52 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Voor gewoon een hapje eten? Absoluut!
En voor bijzondere hapjes eten mijd ik Adam liever ook.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.golfer
Ouwe jongere010-paupers.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferStereotomy
Mens sana in corpore sanoquote:Op maandag 31 december 2012 17:52 schreef RobinOok het volgende:
En voor bijzondere hapjes eten mijd ik Adam liever ook.Confidence through competencePietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.En jij hebt nog steeds geen geit gegeten bij de gulle waard, je doet jezelf tekort!quote:
Wat ik wel mis aan Amsterdam is het heerlijke Surinaamse eten in de Bijlmer. Enige wat ik mis eigenlijk aan Nederland, de Surinaamse keuken.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.golfer
Ouwe jongereWe zijn ervoor aan het sparen en dan willen we er een keer samen met jou en je man er heen.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 11:32 schreef Pietverdriet het volgende:
En jij hebt nog steeds geen geit gegeten bij de gulle waard, je doet jezelf tekort!There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferMuck
Meine Sprache: InternationalWaar? Taverna Aphrodite in Doorn
Wanneer? Woensdag 2 januari 2013
Wat at je? Via Vakantieveilingen had mijn vriend een bon gewonnen om een 6-gangen tapas-menu te gaan eten bij Aphrodite. Ik zou eigenlijk niets aan mijn verjaardag doen, maar mijn virend had als verrassing gereserveerd.
We houden allebei van Grieks eten, dus waren erg benieuwd naar wat de kok ons te bieden had. Wat een verschrikking zeg
Gang 1: 2 pitabroodjes en een schaal met een bolletje tzatziki, en 2 bolletjes salade
Gang 2: 2 schalen met 4 stukjes tilapiafilet (2x2 cm) op 1 schaal waren ze licht gekruid, op de andere lagen ze in witte saus
Gang 3: 2 lapjes gegrild varkensvlees en een schaaltje met 5 blokjes kipfilet in kerriesuas
Vervolgens werden er twee schaaltje met vanille-ijs, slagroom uit een spuitbus en wat streepjes chocoladesaus voor ons neergezet. Er werd gevraagd of we nog koffie wilden en toen mijn vriend aangaf dat hij we verwachtten dat er nog een aantal gangen zouden volgen, werd hier lacherig op gereageerd.
Impressie? Lekker makkelijk mensen lokken op deze manier, maar ik verwacht niet dat er veel mensen terug gaan komen... Na de koffie werden we volkomen genegeerd en zijn we vertrokken.
Kosten? Geen idee, mijn vriend betaalde. Feit is dat elke cent er één teveel was
Cijfer? 2It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!golfer
Ouwe jongereHebben jullie er wel een klacht over ingediend, Muck?There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferMuck
Meine Sprache: InternationalDat hebben weIt's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!18konijn
Rey de CopánWat rampzalig zeg. Grappig om te zien dat die twee superpositieve recensies van 16 en 17 november op Iens over dit restaurant overduidelijk fake zijn.It's not a lie, if you believePietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Snap dat soort gastheerschap niet, op die manier krijg je de bezoekers niet meer terug en in deze tijd is je reputatie via internet snel slecht.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Isabeau
ISFPWat een mislukt restaurant dat taverna aphrodite in Doorn zeg! Theoretisch zou je er wel een 6-gangen 'diner' van kunnen maken, maar ze weten zelf natuurlijk ook wel dat het misleidend is Zaten er nog bijgerechten bij? (brood, salade, groente?)"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."Muck
Meine Sprache: InternationalDat valt wel op hè?quote:Op vrijdag 4 januari 2013 13:37 schreef 18konijn het volgende:
Wat rampzalig zeg. Grappig om te zien dat die twee superpositieve recensies van 16 en 17 november op Iens over dit restaurant overduidelijk fake zijn.
Ik snap het ook niet Piet...
En Isa, er stond een schaaltje patat bij de vlees-gang, maar die werd ook snel weer meegenomen. Bij de visgang was een schaaltje rauwkost aanwezig.
In theorie hebben we zes dingen gegeten ja, maar zo kan ik ook een restaurant beginnen natuurlijkIt's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!Lunchen bij Loetje
Vandaag oudekerk, van de week overveen.
http://www.loetje.com/
Beide keren club sandwich genomen want ik ben gek op de club Extra lekker met wat frietjes.
Vandaag wel de club zalm genomen.
Conclusie: Lekker! Loetje
Tip: Je kan ook aanleggen met je sloep bij oudekerk en serveren ze heerlijk biefstuk op de boot!Waar? De lekkere winkel , Dorpsstraat (Zoetermeer)
Wanneer? 3 weken geleden
b]Wat at je?[/b] Grote patat zonder, broodje kipcorn curry, kipschnitzel (+ vanille milkshake medium)
Impressie? Lekker! En de service is geweldig. Je kan daar gewoon zitten, ze vragen je bestelling, je kan een kaart krijgen, en ze zijn zeer klantvriendelijk. Je kan het geen snackbar noemen, meer een cafetaria. Geweldig gewoon.
]Kosten? volgensmij rond 10-11 euro, weet niet precies meer
Cijfer? 9. ik neem altijd zonder omdat de mayo niet lekker is (mijn smaak althans) maar zonder is ook goed hahaYskaFredriksson
Vitamientjes zijn je vriendjesDe vegetarische bitterballen, waren dat de lovebites toevallig?quote:Op maandag 31 december 2012 08:13 schreef Selestha het volgende:
Waar?
De Bierfabriek , Amsterdam
Wanneer?
Gisteren
Wat at je?
De befaamde biologische geroosterde kip, die van Johannes van Dam een 9.5 kreeg. Dat kreeg hij van mij ook, superlekker! Ik heb nog nooit zo'n heerlijke geroosterde kip gegeten, vol van smaak en zelfs het velletje was lekker. Ik heb alles opgegeten. De kip werd geserveerd met huisgemaakte frieten en mayo die ook heel erg lekker waren.
Daarnaast hadden we als voorgerecht de ''luxe vegetarische bitterballen'' die Johannes van Dam ook aanraadt, en die waren ook geweldig (en huisgemaakt). Ze hadden vier varianten die allemaal een pittige, aziatische vulling hadden. Echt smullen! Ik heb genoten van mijn avondje hier.
Impressie?
Leuke sfeer, ongedwongen en een ruime zaal. Er lag bij binnnenkomst pinda's op tafel die je mag doppen en je mag de huls gewoon op de grond gooien. Een no-nonsense café. Met lekker bier ook nog.
Kosten?
13,50 voor het kippetje met bijgerechten (super goedkoop!) en 7 euro voor de luxe bitterballen. Total met een drankje 23.50 per persoon, een zeer schappelijke prijs!
Cijfer?
Ik ga mee met Johannes van Dam, van mij krijgt ie een 9.5Attentie attentie letten wij even op... [kerst] Creatieve FOK!kers voor een fijne kerst voor FOK!kersHet heette volgens mij gewoon ''luxe vegetarische bitterballen''. Ik heb het woord ''lovebites'' niet gehoordquote:Op vrijdag 4 januari 2013 15:00 schreef YskaFredriksson het volgende:
[..]
De vegetarische bitterballen, waren dat de lovebites toevallig?Waar?
Chinees-Indisch restaurant Internationaal in Almelo
Wanneer?
3 januari 2013
Met wie?
Vriend, schoonouders, schoonzusje en haar vriend
Wat at je?
Een Chinees-Indische rijsttafel en een dame blanche na
Impressie?
Vanwege mijn verjaardag ging ik met mijn vriend en schoonfamilie uit eten. We hadden pas al een keer met mijn schoonzusje en haar vriend bij de Wok gegeten, dus het leek me niet leuk om dat weer te doen. Dus gingen we gewoon bij de Chinees eten. Dit is echt 1 van de beste restaurants van Almelo, de service is er echt geweldig en op het eten is nooit wat aan te merken. Het zit altijd vol en veel bekende mensen nemen hun zakenrelaties er mee naar toe. Toen wij er gisteravond waren zat Jan Smit, de voorzitter van Heracles, er bijvoorbeeld ook te eten.
We namen een Chinees-Indische rijsttafel voor 6 personen. We zijn allemaal grote eters, dus het kwam ook schoon op. Op de tafel waar wij zaten lag een draaiplateau, zodat je het eten naar je toe kon draaien en je niet moeilijk hoefde te doen door anderen te vragen of ze wat wilden aangeven of over de tafel heen te moeten leunen. Bij binnenkomst werd je jas aangenomen, zodra je je glas leeg had werd er meteen gevraagd of je nog meer drinken wilde, en rijst, nasi en bami werd onbeperkt aangevuld. De serveerster heeft nog een leuke foto gemaakt waar iedereen op staat en we kregen aan het eind van de avond nog een kop koffie/thee van het huis. Ik kan echt niks bedenken wat niet goed was, het was een erg geslaagde avond
Kosten?
220 euro voor 6 personen
Cijfer?
9golfer
Ouwe jongereDat maakt me toch altijd weer zo blij. Stel je toch eens voor dat je de hele avond met je jas aan moet blijven eten....quote:Bij binnenkomst werd je jas aangenomenThere is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferNouja, vaak genoeg moet je hem gewoon zelf aan de kapstok ophangen...quote:Op zaterdag 5 januari 2013 01:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat maakt me toch altijd weer zo blij. Stel je toch eens voor dat je de hele avond met je jas aan moet blijven eten....golfer
Ouwe jongereDan zou ik dat zeker ook in een recensie noemen: bij binnenkomst moesten we zelf onze jas ophangen..quote:Op zaterdag 5 januari 2013 01:49 schreef Sylvana het volgende:
Nouja, vaak genoeg moet je hem gewoon zelf aan de kapstok ophangen...There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golferVind ik best duur voor een Chinees, 37 pp!
En koffie van het huis? Staat op het menuWat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Isabeau
ISFPNiet zeuren, golfer, ik vind dat best prettige service als je jas wordt aangenomen"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."Isabeau
ISFPHet ligt er maar net aan hoeveel je drinkt en wat je drinkt hè. Het zegt niet zoveel over de prijs van het menu als dat niet apart wordt vermeld.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 08:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Vind ik best duur voor een Chinees, 37 pp!
En koffie van het huis? Staat op het menu"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Ik betaal liever wat meer om wat goeds te krijgen, dan veul veur weinig wat bagger is.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Oja drank kost soms net zoveel als eten .quote:Op zaterdag 5 januari 2013 10:24 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het ligt er maar net aan hoeveel je drinkt en wat je drinkt hè. Het zegt niet zoveel over de prijs van het menu als dat niet apart wordt vermeld.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.Daar wordt het geld mee verdient.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 11:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oja drank kost soms net zoveel als eten .In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.Nog een keer koffie dus En de prijs is inclusief drinken. Het menu was ¤25,75 ppquote:Op zaterdag 5 januari 2013 08:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Vind ik best duur voor een Chinees, 37 pp!
En koffie van het huis? Staat op het menuzaterdag 5 januari 2013 @ 20:13:55 #100Broertie
popje
Forum Opties Forumhop: Hop naar: