Oh he, in het blaadje heb ik het niet zien staan. Zal er zelf wel overheen gekeken hebben.quote:Op maandag 17 december 2012 16:48 schreef Sebas. het volgende:
http://www.jumbosupermark(...)lova-met-rood-fruit/
Staat toch gewoon 175 gram suiker of niet?
Het is alleen ter garnering, dus je kunt alles gebruiken wat je maar wil.quote:Op donderdag 20 december 2012 15:04 schreef Bakkerd het volgende:
Dan ga ik dit recept proberen denk ik:
http://www.chefrecepten.n(...)gebak-met-frambozen/
ik heb alleen een allergie voor onbewerkt/vers fruit.. Zou het met kersen uit blik ook te doen zijn? Of heeft iemand een andere optie?
dankjewel voor de tip!quote:Op donderdag 20 december 2012 17:46 schreef Soulagement het volgende:
Ik doe er altijd een theelepeltje azijn doorheen, zorgt ervoor dat de binnenkant zacht/taai blijft (een beetje zoals spekjes).
Nog even een vraagje hierover.. zakken de eiwitten niet meteen in als je er azijn aantoevoegt? Doe je het er tijdens het kloppen in of erna?quote:Op donderdag 20 december 2012 17:46 schreef Soulagement het volgende:
Ik doe er altijd een theelepeltje azijn doorheen, zorgt ervoor dat de binnenkant zacht/taai blijft (een beetje zoals spekjes).
niet iedereen maakt rechtsdraaiende havervlokkencupcakes met geitenwollensokkentoppingquote:Op vrijdag 21 december 2012 16:08 schreef djkoelkast het volgende:
Erg mooi, maar echt elke hap is ADHD
Dank je, wat is dit zeg...quote:Op vrijdag 21 december 2012 17:26 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
niet iedereen maakt rechtsdraaiende havervlokkencupcakes met geitenwollensokkentopping
Honing geeft sowieso veel meer smaak, die zien er erg lekker uitquote:Op vrijdag 21 december 2012 17:22 schreef Skaai het volgende:
Net mini cocosmacronen gemaakt . En ze in witte chocolade gedoopt. Had nog wat geraspte cocos liggen en ze zien er best snoezig uit zo. Recept was met glucose maar ik was te lui om dat te gaan halen, dus honing gedaan.
[ afbeelding ]
Na het kloppen, lepeltje azijn erbij en er doorheen 'vouwen'. Niks aan de hand. Afhankelijk van het aantal eieren misschien een theelepeltje extra gebruiken.quote:Op vrijdag 21 december 2012 17:01 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Nog even een vraagje hierover.. zakken de eiwitten niet meteen in als je er azijn aantoevoegt? Doe je het er tijdens het kloppen in of erna?
sinds wanneer kan jij niet meer tegen een geintje?quote:
Voelde toch echt als een steek onder water Ik ben nu appelkaneelmuffins aan het bakken. Zonder topping die een bepaalde kant op draait. Maar wel met eieren uit eigen (ja biologische) kippenquote:Op vrijdag 21 december 2012 22:15 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
sinds wanneer kan jij niet meer tegen een geintje?
ik maak overigens nog steeds af en toe je appelplaatkoek
nou sorry hoor, zal er voortaan meer smileys tegenaan gooien.quote:Op vrijdag 21 december 2012 23:05 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Voelde toch echt als een steek onder water Ik ben nu appelkaneelmuffins aan het bakken. Zonder topping die een bepaalde kant op draait. Maar wel met eieren uit eigen (ja biologische) kippen
De rest zal ik maar voor me houden zeker
Het zij je vergeven hoor, ik ben niet haatdragendquote:Op vrijdag 21 december 2012 23:08 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
nou sorry hoor, zal er voortaan meer smileys tegenaan gooien.
het was echt gewoon een geintje hoor. sorry dat ik je gekwetst hebt
in oud maken we wel meer geintjes over rechtsdraaiende haverwortels enzo
Daar heb ik ook aan gedacht. Aangezien ik ze hier thuis proefbak voor een toekomstige High Tea maak ik er niet altijd een clotted cream en jam bij. Dat maakt het natuurlijk zo lekker. Misschien zijn ze dus zo gek nog nietquote:Op zondag 23 december 2012 18:31 schreef RobinOok het volgende:
Heb je wel eens lekkere scones gegeten, bloempje-moi?
Dat smaakt toch nooit ergens naar?
Ojawel. Warme met kaneelsuikerquote:Op zondag 23 december 2012 18:31 schreef RobinOok het volgende:
Heb je wel eens lekkere scones gegeten, bloempje-moi?
Dat smaakt toch nooit ergens naar?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |