heb je het zelf al geprobeerd?quote:Op zaterdag 1 december 2012 18:02 schreef Popples het volgende:
BE is dit niks voor jou:
http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-Y6WIJAJA.jpg
Tuurlijk heb ik het zelf geprobeerd anders zou ik het hier niet neerzetten.quote:Op zaterdag 1 december 2012 18:40 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
heb je het zelf al geprobeerd?
zit daar niet een beetje heel veel cacaopoeder in?
mn gevulde koeken smaken er niet minder omquote:Op zaterdag 1 december 2012 15:46 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is geen onzin, het moet rijpen.
Dan vergis je je, je zou ze eens naast elkaar moeten proeven.quote:Op zaterdag 1 december 2012 19:21 schreef The_Hives het volgende:
[..]
mn gevulde koeken smaken er niet minder om
tuurlijk..... Ik zeg nergens dat het de smaak niet ten goede komt als je het een week laat liggen. Ik reageerde alleen op je mededeling dat je het een week moet laten rusten. Dat hoeft helemaal niet. Het smaakt evengoed als je het snel erna gebruikt. Niet iedereen plant een week van te voren dat ze spijs willen maken. Als je vandaag verzint dat je er morgen wat mee doet, kan je het best nu maken en morgen gebruiken.... niemand die je er dan over zult horen klagen.quote:Op zaterdag 1 december 2012 19:43 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dit zegt meer over jouw smaak dan over mij hoor.
Waar woonde je huis ook alweer?quote:
Je kunt ook gebrande koffie meteen drinken, ik wacht altijd minimaal 48u omdat dat veel lekkerder is.quote:Op zaterdag 1 december 2012 19:56 schreef The_Hives het volgende:
[..]
tuurlijk..... Ik zeg nergens dat het de smaak niet ten goede komt als je het een week laat liggen. Ik reageerde alleen op je mededeling dat je het een week moet laten rusten. Dat hoeft helemaal niet. Het smaakt evengoed als je het snel erna gebruikt. Niet iedereen plant een week van te voren dat ze spijs willen maken. Als je vandaag verzint dat je er morgen wat mee doet, kan je het best nu maken en morgen gebruiken.... niemand die je er dan over zult horen klagen.
Kom je proeven ja?quote:Op zaterdag 1 december 2012 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Waar woonde je huis ook alweer?
je kunt ook azijn pissen, lijkt me vrij pijnlijkquote:Op zaterdag 1 december 2012 20:30 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je kunt ook gebrande koffie meteen drinken, ik wacht altijd minimaal 48u omdat dat veel lekkerder is.
Joh, deze "bitches" bakken er niks vanquote:Op zaterdag 1 december 2012 20:41 schreef Skaai het volgende:
Het is een baktopic ja, potdorie geen bitchfight
Jij kunt er ook niets aan doen dat je geen smaak hebt. Ik neem het je ook niet kwalijk.quote:Op zaterdag 1 december 2012 20:39 schreef The_Hives het volgende:
[..]
je kunt ook azijn pissen, lijkt me vrij pijnlijk
zonet geprobeerd.quote:Op zaterdag 1 december 2012 18:02 schreef Popples het volgende:
BE is dit niks voor jou:
http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-Y6WIJAJA.jpg
is het klaar ja?quote:Op zaterdag 1 december 2012 20:54 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Jij kunt er ook niets aan doen dat je geen smaak hebt. Ik neem het je ook niet kwalijk.
Dit moet je ook echt niet dicht op een maaltijd ofzo eten.quote:Op zondag 2 december 2012 12:55 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
zonet geprobeerd.
of je een baksteen naar binnen werkt
het is best lekker, maar het ligt echt als een kei op de maag.
deze hoeveelheid is gemakkelijk genoeg voor 4 personen
en het mag best wat minder zoet (maar dat kan aan mij liggen)
ik denk dat het ook kwam omdat ik het meteen uit de magnetron probeerde en nog warm was.quote:Op zondag 2 december 2012 17:43 schreef Popples het volgende:
[..]
Dit moet je ook echt niet dicht op een maaltijd ofzo eten.
Het is idd heel machtig.
Ik kan ook niet tegen zoet daarom eet ik het ook bijna niet.
Ik doe dit voor 5 personen maar de personen die dit gegeten hebben vonden het wel lekker.
Zo te zien is die deksel ook niet stevig. Als je het op het bakpapier laat liggen en dan gewoon voorzichtig bovenop de rest legt, bakpapier eraf trekken en de oven in? Al ziet hij er niet echt lekker uit moet ik zeggenquote:Op zondag 2 december 2012 19:12 schreef Tyler-Girl het volgende:
hoi, ik kom even binnnvallen...maar weet niet of ik op de goede plek ben.
ik wil deze taart gaan maken...http://cookiesandcups.com/big-girl-smores-pie/
maar daarvoor moet ik dus een bodem en "deksel" voor de taart maken. heeft iemand een recept voor een stevige bodem?
de meeste taarten die ik gemaakt heb, maakte ik met een bastogne bodem, maar denk niet dat dat stevig genoeg is als deksel.
of zou ik voor die koekjes die zij gebruiken kunnen vervangen voor mariekoekjes?
Die nutellamuffins heb ik laatst trouwens ook gemaakt en smaakte best goed.alleen vond ik ze een beetje droog...maar dat kan aan mij/mijn bakkunsten liggen
ach iederen zijn ding toch? maar het zou dus ook gewoon met een koekjesbodem kunnen?quote:Op zondag 2 december 2012 20:09 schreef Inu het volgende:
[..]
Zo te zien is die deksel ook niet stevig. Als je het op het bakpapier laat liggen en dan gewoon voorzichtig bovenop de rest legt, bakpapier eraf trekken en de oven in? Al ziet hij er niet echt lekker uit moet ik zeggen
Ik heb vandaag de verplichte pepernoten gemaakt
Helemaal waarquote:Op zondag 2 december 2012 20:13 schreef Tyler-Girl het volgende:
[..]
ach iederen zijn ding toch? maar het zou dus ook gewoon met een koekjesbodem kunnen?
anders probeerik het morgen gewoon...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |