Volkorenworst je kunt ook overdrijven.quote:Op zaterdag 29 december 2012 11:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ook, maar die zijn niet zo volkoren
Hij heeft wel een punt (wat betreft die Libelle-truttigheid dan), ik krijg regelmatig prachtig uitziende baksels voorgeschteld die smaken naar kant en klare baggermix. Wat mij betreft kun je beter eerst behoorlijk leren bakken.quote:
quote:Het is niet aan te raden om te proberen een cake te vacumeren. Je houdt dan een heel klein cakeje over.
Bij macaronisch wel... Die zien er altijd geweldig uit, maar het blijft een hapje lucht met een kleurtje. En cupcakes vind ik meestal ook pas echt lekker als er geen kunstwerk van gemaakt is. Maak liever een kunstwerk van het beslag en een simpel toefje botercreme of creamcheese icing eropquote:Op vrijdag 28 december 2012 17:04 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nou dan gaat het toch meer om uiterlijk dan om smaak
Ik maak eigenlijk alleen muffins, een cupcake zonder versiering zeg maarquote:Op zaterdag 29 december 2012 19:53 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Bij macaronisch wel... Die zien er altijd geweldig uit, maar het blijft een hapje lucht met een kleurtje. En cupcakes vind ik meestal ook pas echt lekker als er geen kunstwerk van gemaakt is. Maak liever een kunstwerk van het beslag en een simpel toefje botercreme of creamcheese icing erop
Dank je! Je kunt maar een hobby hebben. Tis trouwens half zoet en half hartig.quote:Op zaterdag 29 december 2012 19:49 schreef Tooto7moe het volgende:
zoooooo sveeetje, dat is een zoete tafel zeg!
fanatiek en knap van je!
het lekkerst! Zo'n laag creme is mierzoet en niet lekker.quote:Op zaterdag 29 december 2012 19:57 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik maak eigenlijk alleen muffins, een cupcake zonder versiering zeg maar
Waarvan akte, margarine is zó jaren 50quote:Op zaterdag 29 december 2012 21:18 schreef djkoelkast het volgende:
Met margarine bakken is echt een misdaad.
Je moet toch ergens beginnen..quote:Op zaterdag 29 december 2012 21:29 schreef Inu het volgende:
Maar als iemand dat enorm leuk vindt om zo'n kant en klaar mix cakeje te versieren voor je, dan is dat toch ook wat waard? Sowieso, je moet ergens beginnen. Als je veel bakt ga je toch vanzelf minder met mixen werken?
Zolang iemand (maker of eter) er maar plezier van beleeft maakt het mij niks uit of het biovolkoren is of alleen water toevoegen...
Nah die look staat je nietquote:Op zaterdag 29 december 2012 21:37 schreef Cuppiecake het volgende:
[..]
Je moet toch ergens beginnen..
Spijt me zeer maar ik vind die kant en klaar mixen echt belachelijk alsof het zo moeilijk is om zelf meel en suiker en eieren enzo bij elkaar te gooien! Je hoeft geen genie te zijn om cupcakes te bakken.
Mijn laatste cupcakes
http://instagr.am/p/TyLv9IsDTt/
Is geen botercreme topping trouwens
Interessante cupcakesquote:Op zaterdag 29 december 2012 21:37 schreef Cuppiecake het volgende:
[..]
Je moet toch ergens beginnen..
Spijt me zeer maar ik vind die kant en klaar mixen echt belachelijk alsof het zo moeilijk is om zelf meel en suiker en eieren enzo bij elkaar te gooien! Je hoeft geen genie te zijn om cupcakes te bakken.
Mijn laatste cupcakes
http://instagr.am/p/TyLv9IsDTt/
Is geen botercreme topping trouwens
de angst voor E nummers is onterechtquote:Op zaterdag 29 december 2012 21:32 schreef djkoelkast het volgende:
Mja, ik zou het niet eten, als je alleen al ziet wat er in fondant ziet, ik heb minder chemicaliën in mijn gootsteenkastje.
maar dat maakt nog niet dat fondant lekker isquote:Op zaterdag 29 december 2012 21:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
de angst voor E nummers is onterecht
Toch heb ik liever geen broodverbetermiddel in mijn brood. Sommige E-nummers zijn wel degelijk 'rare' dingen. Maar je kunt gewoon opzoeken wat het is en op basis daarvan bepalen of je het wilt of niet.quote:Op zaterdag 29 december 2012 21:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
de angst voor E nummers is onterecht
Ik heb het niet over E-nummers, ik heb het over chemisch geproduceerde rotzooi die ze er in tiefen terwijl het allemaal ook natuurlijk kan.quote:Op zaterdag 29 december 2012 21:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
de angst voor E nummers is onterecht
Paardenhaarenzym, wat is daar nou erg aanquote:Op zaterdag 29 december 2012 21:55 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Toch heb ik liever geen broodverbetermiddel in mijn brood. Sommige E-nummers zijn wel degelijk 'rare' dingen. Maar je kunt gewoon opzoeken wat het is en op basis daarvan bepalen of je het wilt of niet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |