abonnement Unibet Coolblue
pi_120627307
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2012 08:28 schreef mikoxx het volgende:
Oh buh buh buh en nee nee nee!!!!! Hier zijn de nachten weer bal, alweer en stuk of tien op rij.... Help :-( :-(

#egopost, sry
:-(

Hoe komt het?
(misschien stomme vraag maar ik weet niet ieders geschiedenis alleen wat ik hier sinds kort lees :@ )
  zaterdag 22 december 2012 @ 09:53:19 #127
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120627355
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2012 09:50 schreef Zoë23 het volgende:

[..]

:-(

Hoe komt het?
(misschien stomme vraag maar ik weet niet ieders geschiedenis alleen wat ik hier sinds kort lees :@ )
Allebei verkouden, maar, dit is ook de voornaamste reden van mijn situatie. Slapen is hier al 3,5 jaar een issue helaas.... :-(
pi_120627387
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2012 09:53 schreef mikoxx het volgende:

[..]

Allebei verkouden, maar, dit is ook de voornaamste reden van mijn situatie. Slapen is hier al 3,5 jaar een issue helaas.... :-(
Pff ja slaap is erg belangrijk.. Ik zit dan nog niet zolang met slaaptekort als jij & ik werk ook al een tijd niet, maar ik weet wel wat slaaptekort met je doet :(

Is er een mogelijkheid om te rusten? Slapen vind ik zelf overdag lastig maar rusten of lang douchen / in bad doet me wel goed.

:*

misschien heb je er wel niets aan :( even je hart uitstortten is misschien ook wel fijn :*
  zaterdag 22 december 2012 @ 10:00:11 #129
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120627437
Rust en bijslapen helpen gelukkig erg goed. Dat is fijn. Maar in het begin, toen ik net thuis was zeg maar, sliepen ze opeens door. Het leek alsof er bij mij toch meer onrust was dan ik dacht en dat zou heel goed van invloed kunnen zijn op het slapen natuurlijk. Maar nu, lijkt het weer opnieuw te beginnen.
pi_120627633
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2012 10:00 schreef mikoxx het volgende:
Rust en bijslapen helpen gelukkig erg goed. Dat is fijn. Maar in het begin, toen ik net thuis was zeg maar, sliepen ze opeens door. Het leek alsof er bij mij toch meer onrust was dan ik dacht en dat zou heel goed van invloed kunnen zijn op het slapen natuurlijk. Maar nu, lijkt het weer opnieuw te beginnen.
Ja precies, dat herken ik wel. Kinderen voelen die onrust natuurlijk ook.
De mindere nachten helpen ook niet voor jou waardoor jij weer onrust voelt en de kinderen ook

kan me ook voorstellen dat december een spannende maand is voor kinderen (en ook voor volwassenen, verplichtingen, soms het gevoel hebben blij&vrolijk te moeten zijn omdat het 'hoort' )
  zaterdag 22 december 2012 @ 10:20:43 #131
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120627682
Zoe, jij snapt m ...... Klopt helemaal!
Hoe is het met jou? En met nijna en twinkle?
pi_120627778
Soms voel ik me top & soms echt brak. Wil soms het liefst alleen zijn en stoot A een beetje af, terwijl het beter is als we samen 1 zijn zegmaar.. Maar dat vind ik lastig als hij vaak weg is, dan moet ik mezelf redden en dat wil ik ook als hij er is terwijl we dus samen moeten werken.. Dat botst een beetje.

Gelukkig heeft hij nu vakantie en kunnen we echt samen zijn. Hij is erg geduldig en lief dus het komt echt van mijn kant :( ... hij geeft me de ruimte om te wennen enz. Dus dat is wel positief.

De pijn is wel redelijk stabiel, moet rustig aan blijven doen.

De nachten zijn hier nog steeds ruk, we doen ons best en soms werkt iets en meestal niet.. S is gelukkig mega vrolijk. Naast het slapen doet ze alles mega goed.
  zaterdag 22 december 2012 @ 10:31:08 #133
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120627814
Dat laatste is erg fijn om te horen zoe! En voor de s h i t een knuffel voor je...
pi_120628383
Zoë, pas goed op jezelf! :*

Mikoxx, wat valt het dan weer tegen he, als de nachten weer brak zijn. Ik hoop dat het alleen de verkoudheid is dat ze nu zo wakker zijn weer en dat het gauw over is.

Hier ook door verkoudheid onrustige nachten helaas, helpt niet mee.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En verder gedachten die alle kanten op schieten, het gaat niet zo goed. Gelukkig vingers aan de pols, maar het mag wel weer eens wat leuker/fijner worden...
Mama van 2 lieve meiden :)
  zaterdag 22 december 2012 @ 11:09:54 #135
35189 Troel
scherp en bot
pi_120628453
Nijna :*

Ik heb voor mijzelf het gevoel dat het de afgelopen twee weken beter met me gaat dan eerder. Ik ben op een of andere manier gesterkt door de keuzes die ik gemaakt heb en dat voelt goed.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_120628525
Goed zo Troel! :*
Mama van 2 lieve meiden :)
  zaterdag 22 december 2012 @ 12:02:41 #137
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120629288
Nijna, knuffel voor jou..... En dat je ook maar de juiste keuzes mag maken!

Troel, klinkt goed zeg!!
pi_120630599
Hoi dames,

Met mij gaat het eigenlijk verrassend goed. Ik heb vooralsnog besloten om niet aan de medicatie te gaan, maar er ''al pratende'' uit te komen. En dat gaat me eigenlijk best goed af voor mijn gevoel.
Nog steeds lees ik me graag in over van alles en nog wat wat met babies te maken heeft. Maar ik probeer ook meer naar de behoeftes van D te kijken. En dat lukt me best goed vind ik zelf. Ik heb meer rust in mijn lijf.

Desondanks merk ik wel dat m.n. mijn nek en schouders continu onder spanning staan .. gewoon door mijn gespannen houding van de afgelopen weken en de stress. Dus ik zit er wel aan te denken om de fysio op te bellen met de vraag of ze het weer eens los kunnen maken. Ik ben bekend met het feit dat stress bij mij op die plek toe slaat, dus helemaal verbazend is het niet.

Ondanks dat ik nog steeds moeilijk inslaap en doorslaap, gaat het wel beter als een paar weken terug. Toen had ik de babyfoon knetterhard op het nachtkastje staan zodat ik ieder geluid van D mee zou krijgen. Nu staat de babyfoon uit maar zie ik wel de lampjes als ze, om wat voor reden dan ook, geluid maakt. Daarnaast laat ik onze slaapkamerdeur open staan ''s nachts. Als ze dan moppert hoor ik dat, dus als ze huilt al helemaal. Daardoor krijg ik meer nachtrust en dat doet me goed.

Ik heb vanwege mijn paniekstoornis wel spierverslappers/inslapers in huis. Maar die heb ik al een dik jaar niet te hoeven gebruiken en ik wil er ook eigenlijk gewoon vanaf blijven, want het spul kan verslavend werken als je er langere tijd gebruik van maakt en dan is het hek helemaal van de dam natuurlijk. Bovendien moet je op dat spul een minimaal aantal uren slaap krijgen, anders krijg je enorm last van de bijwerkingen. 1 Keer gehad en dat was geen pretje :X
Ik blijf er gewoon netjes vanaf tenzij het echt niet anders gaat. Maar tot nog toe heb ik dat punt gelukkig nog niet bereikt en dat wil ik graag zo houden :)

Ik heb het geluk dat D 9 van de 10 nachten doorslaapt. Donderdag heeft ze prikjes gehad en er eigenlijk niet echt last van gehad. Ik mocht gewoon aan haar beentjes komen en ze had een klein beetje verhoging. Gisteren daarentegen vond ik dat ze best veel van de fles liet staan en ze spuugde ook meer als ik van haar gewend ben. Ik had me er dus al een beetje op voorbereid dat ze afgelopen nacht zou komen rond een uur of 5. Uiteindelijk werd het half 4. Goed, flesje gegeven en daarna weer lekker gaan slapen allemaal.

Maar ze heeft om 9 en net om 12 ook een flesje gehad en ook daar laten staan en best veel gespuugd voor haar doen. Dus voor komende nacht verwacht ik een beetje hetzelfde patroon als afgelopen nacht. Even in de gaten houden dus.

Mijn man heeft deze week vakantie, wel fijn. Want dan kunnen we samen de zorg voor D op ons nemen.

Ik ben 1 keer ''uitgevallen'' tegen D toen ze bleef huilen en de speen uit bleef spugen. Maar tegelijkertijd sprak ik mezelf streng toe dat D slechts 8 weekjes oud is en dit niet met opzet doet. Het is allemaal reflexmatig en ze weet zelf amper dat ze leeft. Daarna was het gelukkig weer goed.

Dus ja, we zijn er nog lang niet, maar ik kan wel zeggen dat het voor mijn gevoel aan de betere hand is allemaal gelukkig :)

Ik vind het ook weer leuk/gezellig om met een select groepje mensen af te spreken. Ik kon eerst helemaal geen mensen om mij heen verdragen, soms niet eens mijn eigen man of D.
Nu gaat dat ook beter :) . Vanavond heb ik een verjaardag van een vriendin van me waar ik eventjes heen ga. En 1e kerstdag gaan we met de schoonfamilie een dagje naar Artis. Ik wil niet elke dag wat afspreken, maar zo''n 1 a 2 keer per week gaat wel :) . En dat vind ik prettig en plezierig :)

Troel, wat fijn dat jij het gevoel hebt dat het bij jou ook bergopwaarts gaat!

Nijna, bij jou klinkt het wel heftig. En wat je beschrijft (buiten de medicatie dan), komt me erg bekend voor. Een achtbaan aan emoties waar je je totaal geen raad mee weet.
Maar als jij denkt datj e hier baat bij hebt, dan is dat vast en zeker de juiste keuze. Ik hoop van harte dat het jou de goede kant op mag helpen :Y

Zoe wat jij beschrijft over A herken ik ook wel een beetje. Dat heb ik soms ook met mijn man. De hele week heb ik de zorg voor D, en dan heb ik af en toe het idee in het weekend dat hij zich er zo nodig mee moet bemoeien. Laat het me dan ook maar oden want je bent er toch nooit denk ik dan :(
Maar zo is het eigenlijk niet. Hij werkt fulltime, en op de momenten dat hij thuis is ligt D vaak te slapen omdat ze nog zo mini is. Dus hij kan er helemaal niks aan doen!
Op de momenten dat hij wel thuis is en D wakker is, laat ik D ook zo veel mogelijk aan hem over. Enerzijds omdat ik ook af en toe andere tekst wil, anderzijds omdat ik de bandopbouw tussen hem en D heel belangrijk vind, omdat hij al zo veel weg is (voor mijn gevoel dan).

O en overdag slapen kan ik ook niet. Tijdens de kraamweek ''moesten'' we verplicht rusten tussen 1 en 3 maar ik was dan altijd klaarwakker. En, deed net als de rest van de dag, wat lezen en internetten op mijn mobiel. De eerste paar dagen kon ik nog niet veel lichamelijk gezien. Daarna ging het beter, maar werd ik echt terug gejaagd naar bed. Dat ik overdag niet kan slapen breekt me soms wel op als ik er ''s nachts uit moet voor D.

Ik kan mijn man wel vragen om ''s nachts op te staan voor D. Maar als ik haar hoor ben ik toch al gelijk klaarwakker. Vind het dan te zot dat ik hem wakker ga maken zodat hij naar D kan, want ik ben toch al wakker. Maar dat ik overdag niet kan slapen is dan wel ruk, hoe kort de nacht ook geweest is.

Maar beetje bij beetje gaat het steeds beter :)
En eerlijk waar, ik heb ook enorm veel aan de adviezen die hier op Fok! worden gegeven! :Y
pi_120645038
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2012 11:05 schreef Nijna het volgende:
Zoë, pas goed op jezelf! :*

Mikoxx, wat valt het dan weer tegen he, als de nachten weer brak zijn. Ik hoop dat het alleen de verkoudheid is dat ze nu zo wakker zijn weer en dat het gauw over is.

Hier ook door verkoudheid onrustige nachten helaas, helpt niet mee.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En verder gedachten die alle kanten op schieten, het gaat niet zo goed. Gelukkig vingers aan de pols, maar het mag wel weer eens wat leuker/fijner worden...
die gedachten zijn erg irritant aan het worden. Maar ook het te korte lontje word ik moe van.

Twinkle die spanning nek/schouders heb ik ook veel last van,en koppijn. Ik start in het nieuwe jaar bij een manuele therapeut,kijken of het allemaal wat losser kan.

Sterkte meiden!
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
  zaterdag 22 december 2012 @ 21:48:11 #140
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120648018
Spanning in nek, schouders, hoofdpijn. Ik check in....
pi_120648998
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2012 21:48 schreef mikoxx het volgende:
Spanning in nek, schouders, hoofdpijn. Ik check in....
+2
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  zaterdag 22 december 2012 @ 22:13:45 #142
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_120649073
Sterkte dames. Dat jullie maar snel uit kunnen checken!

Troel, je klinkt erg goed! Ik ben wel benieuwd welke keuzes het zijn geweest.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_120717208
Bedankt :*

Spanning hier vooral in benen,heupen,rug. Kan me moeilijk ontspannen. Vriend wordt nu tijdens de vakantie veel gevraagd om te klussen (lang leve een handige vriend) en hij is erg behulpzaam (goed combi..) vanmiddag even bespreken dat ik hem ook nodig heb. Voel me wel n zeikerd, maar in januari is hij weer 2weken weg :(
(vind het ook geen ramp dat hij helpt, maar hij is dan hele 'werk'dagen weg, dat vind ik anders dan ergens even een plank ophangen ofz)

Klinkt goed troel! Fijn!

Nijna :*
Heftig zeg..
Ben het met je eens dat het wel beter mag worden! Hoop dat de medicatie je daarbij gaat helpen

Twinkle
Herkenbaar dat je wakker bent als de baby ook wakker is. Soms maak ik mijn vriend wel wakker hoor.. Gedeelde smart is halve smart denk ik dan. Als hij moet werken natuurlijk niet

Fijn dat het beter gaat! En je weer wat zin hebt om met mensen af te spreken
  woensdag 26 december 2012 @ 18:13:42 #144
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120789879
Ok, het was allemaal erg gezellig, maar ik ben ook bij dat het weer klaar is. Het hakt wel in zeg maar :-(
pi_120790082
:* dat kan ik me goed voorstellen
  woensdag 26 december 2012 @ 19:40:35 #146
35189 Troel
scherp en bot
pi_120791761
Vergeet mijn berichtje van afgelopen zaterdag maar :')

't Gaat hier op dit moment gewoon helemaal niet.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 26 december 2012 @ 19:55:32 #147
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_120792055
quote:
7s.gif Op woensdag 26 december 2012 19:40 schreef Troel het volgende:
Vergeet mijn berichtje van afgelopen zaterdag maar :')

't Gaat hier op dit moment gewoon helemaal niet.
:* vind je t gek?hoop dat je snel terug kunt komen, en weer op de been bent
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 26 december 2012 @ 20:00:34 #148
216602 mikoxx
Trotse tweelingmama!!
pi_120792181
Troel..... *knuf*
pi_120792284
Troel :* beterschap met t pootje!

Ik hoop dat ik in het nieuwe jaar gauw terecht kan voor die stomme medicatie... ben t een beetje zat.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 26 december 2012 @ 20:22:13 #150
35189 Troel
scherp en bot
pi_120792687
quote:
1s.gif Op woensdag 26 december 2012 19:55 schreef Ynske het volgende:

[..]

:* vind je t gek?hoop dat je snel terug kunt komen, en weer op de been bent
Buurman is gelukkig nu krukken aan het halen en dan hopelijk gewoon morgenavond vliegen.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')