abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_119636728
Dank, dames. Ik kreeg al het idee dat ik me aanstelde :@ .
pi_119642666
Zand dat is ook niet waar je op hoopt. :(
Sommige artsen ontbreekt het ook echt aan empathisch vermogen.

Mijn belafspraak ging goed. Morgen om half 9 mag ik voor een echo. Als het niet is gelukt mag ik evt. nog een keer de pillen proberen. We'll see.
pi_119643287
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2012 16:49 schreef _NIKKI_ het volgende:
Zand dat is ook niet waar je op hoopt. :(
Sommige artsen ontbreekt het ook echt aan empathisch vermogen.
Ik denk dat hij het bedoelde als geruststelling, zo van 'maak je maar geen zorgen, dat kan best een half jaartje duren'. Niet erbij nadenkend dat het ook heel anders kan over komen. Maar het was telefonisch he, en hij gaf het ook nog eens door via de assistente.
Ik bel wel gewoon de gyn als ik genoeg heb van de onzekerheid.
quote:
Mijn belafspraak ging goed. Morgen om half 9 mag ik voor een echo. Als het niet is gelukt mag ik evt. nog een keer de pillen proberen. We'll see.
Oh, je kan mooi snel terecht :) Succes alvast!
pi_119644348
Nikki; succes morgen!

Zand; idd beetje kort door de bocht van de huisarts. Hopelijk komt je menstruatie snel en is verdere actie niet eens nodig :*
pi_119645029
quote:
0s.gif Op zondag 25 november 2012 11:41 schreef _NIKKI_ het volgende:
Ik begin te twijfelen aan het feit of het wel of niet gelukt is met de pillen. Vanmorgen met douchen kwam er namelijk vocht uit mijn tepels. Ik denk toch dat mijn lichaam denkt bevallen te zijn en daardoor is begonnen met de aanmaak van 'melk'. Ik hoop maar niet dat er ook echte stuwing komt compleet met pamela anderson tieten en zulks, daar zit ik dus echt niet op te wachten. Gisteravond zei mijn man toevallig nog dat ze wel groter leken en heb ik hem voor gek verklaard. Nu denk ik toch dat hij gelijk had. :X :(
Na mijn vroege miskraam in april heb ik ook vocht uit mijn tepels gehad! Dat is vanzelf weer weggegaan. Gaf verder ook gen stuwing ofzo, maar het heeft best een klein poosje (paar weken) geduurd! In de tussentijd ben ik wel alweer ongesteld geworden, dus mijn cyclus pakte wel weer op. :*

quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2012 12:27 schreef zandsculptuur het volgende:
Bah, net de huisarts gebeld omdat ik 6 weken later nog niet ongesteld ben (en op een zwangerschapstest negatief test). Zegt 'ie dat ik pas langs hoef te komen als ik na 6 maanden nog niet ongesteld ben geworden. Ik ben er gewoon verdrietig van, zo lang wil ik helemaal niet wachten... Wat nou als er wel complicaties zijn, of verklevingen of andere ellende? Ik wil dan niet nog 6 maanden moeten wachten :{ ;( . Ik zit er eigenlijk wel een beetje doorheen :@ :'( .
Na mijn miskraam duurde het ook ca. 8 weken voor ik weer ongesteld werd. En het was een vroege miskraam, dus in de derde week na de bevruchting al mis gegaan. Ik vond het ook heel naar om af te wachten, maar 6 weken is helemaal niet gek. Je lichaam moet toch echt even bijkomen vaak, ook al was je maar heel kort zwanger. En hoe langer je zwanger was, hoe langer je lichaam bij wil komen denk ik. Ik was na die 8 weken trouwens wel meteen heel erg regelmatig ongesteld, terwijl ik voor de zwangerschap best een beetje onregelmatig was. Ik hoop dat het snel komt :*
pi_119645729
Thanks bellelena! Ik hoop wel dat het een teken is dat het nu 'schoon' is, maar dat weet ik morgen. :)
pi_119646747
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2012 18:18 schreef _NIKKI_ het volgende:
Thanks bellelena! Ik hoop wel dat het een teken is dat het nu 'schoon' is, maar dat weet ik morgen. :)
Alvast veel succes morgen!
pi_119647667
Komt vast goed, ik ben niet het piekerende stressy type gelukkig, het komt als het komt.:)
pi_119666341
Vanmorgen echt 2 minuten voor ik de deur uit wilde stappen om naar het ziekenhuis te gaan voor de echo verloor ik ineens een luguber stuk weefsel. Het lijkt er dus op dat de pillen toch hun werk doen nu.
Op de echo was te zien dat de baarmoeder vrij schoon was in een bepaald gedeelte en in een ander gedeelte zat er nog wel wat slijmvlies van zo'n centimeter of anderhalf dik. De gyn verwacht dat, nu er iets op gang gekomen lijkt te zijn, het slijmvlies ook nog wel zal volgen. Over 2 weken heb ik weer een echo en dan zou het "schoon" moeten zijn. Sowieso zou over een paar dagen nu het vloeien minder moeten worden en over een week moet het eigenlijk wel gestopt zijn gaf ze aan. Fingers crossed dat dat gaat lukken.
pi_119668449
Fijn Nikki dat het toch iets gedaan heeft, ik duim dat de rest ook vanzelf komt :) !
  dinsdag 27 november 2012 @ 13:54:55 #86
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119672140
Nikki: fijn dat er toch wat gebeurd nu. Hoop dat het vloeien idd snel over is en dat je baarmoeder straks mooi schoon is.
pi_119677227
Net gebeld door het ziekenhuis. HCG is nu 1500, dus dalende. Een maand geleden op 22 oktober was het nog ergens in de 1700. Nu hopen dat het over twee weken bij de volgende controle gewoon richting de 0 gaat of al 0 is.
pi_119677650
Nikki, fijn dat je lichaam toch op de pillen lijkt te reageren ook al heb je er een tijd op moeten wachten. Hopelijk de laatste restjes in de tweede ronde. Goed dat hCG dan nu eindelijk gaat afnemen. Wees niet teleurgesteld als het over twee weken nog geen nul is. HCG-levels halveren ongeveer iedere twee dagen in een normale situatie.

Zandsculptuur, zes maanden wachten is wel heel lang. Ik heb ook zes tot acht weken als heel normaal gehoord. Geduld...ontzettend moeilijk, ik weet het. Mocht je dan toch daarna nog vragen hebben vanwege niet op gang komen van je cyclus, dan kan je volgens mij het ziekenhuis ook wel contacten. (Bij mij in het ziekenhuis was de na-afspraak zo'n zes weken na curettage ivm dit soort zaken. Er is toen bij mij een echo gemaakt.)

Poezebeest...wat moet je een geduld hebben zeg voor een echo die uitsluitsel kan geven.

Sorry, ik leef een beetje onder een steen...iets te veel emoties/vermoeidheid/spanningen om de laatste loodjes en voorbereidingen op de toekomst. Update volgt nog wel binnenkort.
pi_119677982
Kursor :* voor jou valt het ook allemaal niet mee.

Thanks voor de hcg halveringsinfo, dat wist ik niet. Hoef ik daar in ieder geval geen valse verwachtingen over te hebben. :)
pi_119679659
Nikki, wat fijn dat het toch iets gedaan lijkt te hebben zeg!

Zand, ik las jouw onzekerheid over dat je nog niet ongesteld bent en hoewel ik het begrijp denk ik echt dat het niet nodig was. Bij mijn eerste miskraam in maart dit jaar belde ik na 8 of 9 weken het ziekenhuis maar eens omdat ik nog niet ongesteld was en iedereen hier op Fok! die rond dezelfde tijd een miskraam had dat allang weer was geworden. Ze zeiden me dat ik me nog absoluut geen zorgen moest maken en dat het best nog een paar weken kon duren.
En inderdaad, 12 weken na de miskraam werd ik pas voor het eerst weer ongesteld. Een hele heftige menstruatie was dat. Sinds die tijd heb ik wel een voorbeeldige cyclus, duurde het voor de zwangerschap soms tot wel 60 dagen, daarna zat ik steeds op ongeveer 32 dagen.
Mijn tweede miskraam in augustus was bij een veel kortere zwangerschapsduur en toen werd ik wel volgens cyclus ongesteld. De eerste miskraam is het kindje gestopt met groeien bij 8w4d en verloor ik het bij precies 15 weken en de tweede keer kwam de miskraam al direct op gang bij 4w6d.
Om een lang verhaal kort te maken, geef je lichaam nog eventjes geduld. Niet ieder lichaam werkt hetzelfde :*
E.
pi_119681924
Nikki; fijn dat de echo goed was! Hopelijk ben je over 2 weken weer helemaal schoon!

Kursor; :* voor jou
pi_119703242
Sparkling, na 12 weken pas? Dus dat kan ook... -O- . He ban, ik wil niet nog langer wachten... :{ .Kan ik gewoon het ziekenhuis bellen als ik me er zorgen over maak? De vorige keer werd het allemaal voor me geregeld door de verloskundige en daarna door het ziekenhuis zelf. En ze zeiden dat ze mijn dossier zouden afsluiten. Heb ik geen nieuwe verwijzing nodig?

Kursor :*
pi_119715406
Zand, dat weet ik niet. Ik ben de hele tijd in het ziekenhuis gebleven, ook bij de volgende zwangerschappen. Maar vragen zoals die van jou moest ik stellen aan een doktersassistent en die gaf vaak al antwoord zonder mijn dossier erbij te pakken. Misschien werkt dat bij jullie ook zo. Als je echt zo bang bent kun me toch bellen? Als het niet kan hoor je dat vanzelf :*
E.
  woensdag 28 november 2012 @ 20:17:02 #94
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119724641
Zandsculptuur: vandaag zijn we op controle geweest en het is vrij 'normaal' dat je na 6 weken je menstruatie krijgt. Maar langer kan idd ook. Je cyclus moet weer op gang komen en bij de een gaat dat wat sneller dan bij de ander (helaas). Ik kon het niet laten om dat even na te vragen.

Hier is er geen oorzaak voor mijn miskraam. De vijfde ziekte is iig niet de oorzaak, aangezien daar heelmaal geen antilichamen tegen zijn gevonden (en of ik daar dan vrolijk van wordt... niet echt dus). Het was vooral een gesprek, denk dat als ik de volgende keer nog niet ongesteld ben geweest ze wel zullen kijken (maar in de tussentijd zijn we dan ook al wel weer in Nijmegen geweest, die kijken vast wel weer hoe het er voor staat - deden ze tot nu toe iig elke keer: en dat is over 3 weken).
  woensdag 28 november 2012 @ 20:24:47 #95
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_119725042
Nikki, goed dat je Hcg aan het dalen is en hopelijk ben je over twee weken helemaal schoon! Een 'luguber' stolsel klinkt miskraam-technisch wel goed :P.

Zand, als je je zorgen maakt, gewoon bellen met het ziekenhuis. Aan de ene kant denk ik dat je nog even geduld moet hebben, aan de andere kant snap ik heel goed dat je zo snel mogelijk de bevestiging wilt hebben dat alles gewoon goed is. :*

Hobbesje, dubbel lijkt me dat, dat er geen oorzaak is gevonden voor de miskraam. Het zou fijn zijn als je wist waarom het mis is gegaan. De vijfde ziekte zou een duidelijke reden zijn geweest. Nu is het afwachten of het "gewoon" pech was, of dat er misschien iets anders mee heeft gespeeld.

Hier gaat het prima, ben er nauwelijks meer mee bezig. Heb nu met mijn vader ook wel andere dingen aan het hoofd... Heb nog wel even 'slik' momenten toen ik hoorde dat een collega weer terug is van zwangerschapsverlof, en toen ik las dat een facebook-vriendinnetje een tweede kindje verwacht. Ik zou twee weken verder zijn geweest dan zij. Maar dat zijn gewoon losse momenten, die ik ook weer snel van me af kan laten glijden.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_119725061
Wat lief dat je het gevraagd hebt, Hobbesje :) :*

Geen oorzaak gevonden dus... Ik begreep dat ze meestal geen oorzaak vinden voor een miskraam. Ik vond het een dubbele boodschap.

Moet je ook nog weer terug komen bij de gyn, of gaat het nu verder in Nijmegen?
  woensdag 28 november 2012 @ 20:27:29 #97
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_119725191
Ben ook niet bezig met ongesteld worden enzo. Wij hebben toch geen kinderwens (meer) en ik ben aan de pil. Heb bijna mijn stopweek en dan zie ik wel of het op gang komt. Moet wel nadenken over anticonceptie, vind de pil ook niet ideaal :'). Ben hem een paar keer vergeten. We vrijen ook nog gewoon met condooms erbij, omdat ik de pil sowieso niet betrouwbaar achtte omdat je niet weet in welk moment van je cyclus je bent gaan slikken :P en nu met het vergeten van de pil geeft het me ook een gerust gevoel. Ongepland zwanger worden wil ik nooit weer.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  woensdag 28 november 2012 @ 20:43:13 #98
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119725886
Zandsculptuur: wij gaan 14 dec naar Nijmegen, maar moeten begin komend jaar het hier ook nog netjes afsluiten bij de gyn. Zij zag geen bezwaren om weer zwanger te worden, maar je moest wel zeker weten dat je deze miskraam een plekje hebt gegeven. (we zijn ook op de afdeling geweest en daar gaven ze dat ook al aan - en dat er evt. maatschappelijk werk is - maar dat is er ook in Nijmegen - en ik denk dat ik het pas echt moeilijk ga krijgen als het niet meer gaat lukken om zwanger te worden...)
pi_119727476
Oh, dat gaat dus nog net even wat netter dan bij ons, hoewel ik het hier al heel netjes geregeld vond.

Ik had een nacontrole misschien ook nog wel prettig gevonden. Maar goed, anders bel ik idd wel met het ziekenhuis. Bedankt voor het meedenken allemaal :*
  woensdag 28 november 2012 @ 21:15:29 #100
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_119727566
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2012 21:13 schreef zandsculptuur het volgende:
Oh, dat gaat dus nog net even wat netter dan bij ons, hoewel ik het hier al heel netjes geregeld vond.

Ik had een nacontrole misschien ook nog wel prettig gevonden. Maar goed, anders bel ik idd wel met het ziekenhuis. Bedankt voor het meedenken allemaal :*
Ik heb volgende week donderdag nacontrole, gelukkig voor de laatste keer zo'n stomme inwendige echo :P.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')