abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 september 2000 @ 21:38:46 #1
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_349742
Het was weer een amusant en plesant weekske in de bus. Allereerst wast het uiteraard de week van de nominaties. Richard, het gebit, en onze imitatie Britney Spears voelden zich eigen toch echt wel een beetje zielig. Nou zijn zij uiteraard ook zielig maar mensen met zelfmedelijden worden nog zieliger

Katty moest helaas de bus verlaten maar deed dit tenminste als een echte heer met kloten! Zij was de enige die niet liep te zeuren over haar nominatie en droeg haar lot manhaftig. Dit kwam uiteraard doordat zij door goeroe Ruth (rijmt op kuth) was ingestraald en voorzien van goede raad.

Nu Rutheke is verkozen tot populairste passagier heeft hij het hoog in zijn bolleke gekregen. Hij geeft iedereen maar goede raad en dringt tergelijkertijd zijn mening over bepaalde personen op.

Het gebit heeft hem als eerste door gehad en confronteerde hem met een leugen. Uiteraard lulde de goeroe hier over heen en dreigde bijkans om zijn zweetsokken op tafel neer te leggen in de bus

Het meest belachelijk was dat hij gisteren met zijn masker op pontificaal zat op te vallen voor de camera met de dramatische mededeling dat er iemand van zijn stam hem ging verlaten!!!! Wat is ons Kuthrutheke sociaal! :R Als ze het goed doen in de van Mesdagkliniek dan obeserveren zij de goeroe goed. Ik ben ervan overtuigd dat hun beoordeling nodig is op het moment dat deze mislukte steuntrekkende kunstenaar uit de bus geflikkerd wordt! Ik denk dat hij dan onberekenbaar word en minimaal ons wonderlijke presentatieduo zal molesteren! Wat op zicht geen verkeerd idee is.

Bij Richard kan men buiten zijn tanden om ook zien dat drank meer kapot maakt dan je lief is. Onder het infantiele gekrijs van: Wij gaan beginnen, klokte deze zoon van het wandelende busdrama Willeke, een halve fles rum naar binnen. gelukkig kreeg hij toen weer zin in zijn leven. Hij miste eigenlijk alleen nog de gillende meisjes van 16 jaar om hem heen die gezellig met hem mee gillen.

Nou denk jij misschien van het Dolfijntje lig zeker aan de onderbroek van zijn oma te ruiken?????? Het gebit de zoon van het wandelende busdrama Willeke??????????? Het zou maar zo kunnen, zij zien er beiden nogal misbruikt uit en zij leiden beiden aan het Korsakovsyndroom!

Het ergste stelde Hans zich aan tijdens het feestje. Persoonlijk vind ik niks ergers dan een dronken homo die niet weet hoe die zich moet gedragen! Sorry voor alle homo's maar het is niet discriminerend bedoeld. Het theaterale wordt in een dronken bui bij tante Hans wel erg dicht aangedikt. Vrolijk schreeuwend met een omgekeerd flesje in je handen van: Wij gaan beginnen.....

Dan krijg je toch vreemde gedachten!?! Niet dan????????????????

Het amusantst blijven Britney en undercover homo Koen. Het lijkt wel of zij samen twee jaargangen van The Bold and the Beautifull hebben ingestudeerd! Mariska heeft de hele week lopen zeuren dat het immoreel is hun vingerrelatie maar liet zich nog wel s'nachts volgens Koen van haar sexuele frustatie afhelpen! Dit is trouwens letterlijk door Koen gemeld aan het gebit met een bijbehorend vingergebaar. Nou zal Britney waarschijnlijk ook wel wat aan zijn sexuele frustatie hebben gedaan..........Dat is op zicht linker dan dat wij denken. Hoezo?????? Nou zij zou bijvoorbeeld met het pincet wat zij uiteraard nodig heeft gehad haar slaapzak kunnen beschadigen!

Nou op naar de volgende nominaties, wie zal wie naaien aankomende week??????????????????

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
  dinsdag 19 september 2000 @ 21:41:10 #2
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_349749
Trouwens het is voorlopig wel 1-0 voor de Nederlanders!
Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
pi_350083
Jaja, en dan de kunsten van Kuth:
Vandaag in de uitzending doet hij een mislukte poging een zandkasteel te bouwen, wat een5-jarige nog beter gedaan zou hebben. Daarom legt hij er maar een paar stenen op om vervolgens op een stoeltje zijn "kunstwerk" vol trots te aanschouwen

Ik zou graag samen met hem een kunstwerk maken : Even flink op zijn kop schijten, kunnen we de foto in een museum ophangen.

[Dit bericht is gewijzigd door affenschwanz op 20-09-2000 01:17]

pi_350125
En zo lekker dat onze undercover Homo, Koen, er bij wijze van contact zoeken met klukkluk, er midden in ging zitten :P

Buitenwip-poll

Wie wint er uiteindelijk

  woensdag 20 september 2000 @ 12:17:11 #5
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_350536
Amai zeg, zo had ik dat nog niet gezien!
Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')