abonnement Unibet Coolblue
  Admin vrijdag 23 augustus 2002 @ 22:39:03 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_5511168
Zoals jullie eerder al hebben vernomen gaat Golfer zijn functie als vaste AN&M moderator neerleggen, om zich op het sport-forum te concentreren. Vandaar ook dat we voor de vrijgekomen moderator-positie in AN&M op zoek zijn naar een geschikte kandidaat.

Zeker gezien de aard van het forum zoeken we iemand die posts op hun discussiewaarde weet te beoordelen, zonder zijn/haar eigen mening over het onderwerp daarbij te betrekken.

Wie zich geschikt acht, willen we wel op het hart drukken zich te realiseren dat AN&M een redelijk drukbezocht forum is, met vaak felle discussies. Het bijhouden daarvan kost dan ook flink wat tijd.

Aangezien de 'gaten' in het aanwezig zijn van JMG voornamelijk 's avonds vallen, geniet een kandidaat die vooral 's avonds aanwezig kan zijn een lichte voorkeur.

Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie voor 1 september 2002 18.00 uur te sturen naar forum@fok.nl, met daarin een motivatie voor de kandidatuur, een indicatie van de online-tijden en de tijd die je verwacht te kunnen steken in de moderator-taken. (Vergeet ook niet je nick op het forum te vermelden )

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')