abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_120798810
Oh en die bubble flower, die is op 14 count. Met 3 draden ipv 2 draden.
Mijn moeder wilt hem graag zo groot hebben. Dus mijn planning om hem op 18 count te doen is mislukt (betekend dat ik wel nig genoeg stof voor een andere grote en een andere qs heb *O* )

Ook ben ik nu bij bubble flower parking aan het uitproberen. Met veel verschillende steken op een klein stukje krijg je anders te veel afhechten. Nu borduur ik gewoon per rij. Ik zoek dan de dichtsbijzijnde plaats waar die kleur weer voorkomt, steek hem daar aan het beginpunt door en laat hem hangen.
pi_120808287
Dat parking zou ik ook eens moeten proberen, maar ik doe meestal gewoon 1 kleur voor een stuk waar ik ben en als ik daar klaar ben dan is het ook echt klaar. Maar bij die pokemon met 100 kleuren is parking denk ik ook niet de beste optie :+
  donderdag 27 december 2012 @ 08:31:41 #203
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_120808324
Ik was begonnen aan mijn lippen. Ik kan nu alles uithalen en opnieuw beginnen want heb een foutje gemaakt ;(
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_120808558
Aah dat sucks huppelmuts!

Je hebt toch nog aardig wat gedaan lijn! Ik heb deze week ook n aantal keer geborduurd en hoop aan het eind van de week een flinke update te kunnen plaatsen!
  donderdag 27 december 2012 @ 09:14:03 #205
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_120808703
quote:
0s.gif Op donderdag 27 december 2012 09:01 schreef annelotje het volgende:
Aah dat sucks huppelmuts!

Je hebt toch nog aardig wat gedaan lijn! Ik heb deze week ook n aantal keer geborduurd en hoop aan het eind van de week een flinke update te kunnen plaatsen!
Nogal, dat is het nadeel van in het midden beginnen. Het is ook geen foutje wat ik kan verdoezelen. Ben gewoon ongeveer 3 rijen vergeten ;(
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_120810931
sjips!!! Ik heb dat ook een keer gehad en dan daalt je motivatie wel. Maar je moet er even doorheen en dan met frisse moed beginnen.
succes!!
pi_120811312
Ik heb stof en kleurtjes gekregen voor mijn winters-project! Ik ben helemaal blij, en eigenlijk heb ik ook zin om er meteen aan te beginnen. Maar mijn andere project ligt al weken een beetje in de ijskast omdat ik een weddenschap heb met mijn mama dat ik sneller een trui kan breien dan zij. :P Maar goed, borduren kan ik ook goed in de trein en breien dan weer niet, dus een goed excuus om weer eens wat tripjes te maken naar een andere kant van het land. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_120811590
Borduren kun je inderdaad haast overal wel. Heb afgelopen dagen ook wel in de auto zitten borduren, op weg naar familie en zo. Alleen daarom vind ik het nu jammer dat ik niet meer met de trein naar het werk ga. :@
pi_120814065
oh in de auto zou ik echt niet kunnen! Dan ga zeker misselijk worden. Ik ga gewoon weer rustig op de bank zitten :)
pi_120815489
Ik ben trouwens eigenlijk op zoek naar zo'n leuke pen waar jullie de lijntjes mee trekken op de stof. Waar vind je zoiets? Ik woon in een klein dorpje en heb dus niet echt een borduurwinkel om de hoek. Andere suggesties? ;)

In de auto borduren kan ik ook niet trouwens. Lezen wel, maar van alle andere activiteiten in de auto word ik misselijk. :P
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_120816467
Nanuke: http://www.hobbydoos.nl/winkel/producten/stofmarkeerders-295.asp

Hier heb ik hem vandaan. Keertje meebesteld bij een zooitje garen voor het haken.
pi_120825495
Bedankt voor alle tips. Dat parking daar had ik nog nooit van gehoord maar dat is wel interessant. Alleen kijken of ik niet door de war raak van de kleuren omdat ze vaak maar 1 tint uit elkaar liggen.

Trouwens ook leuk dat de reacties bijna net zo snel als het haaktopic gaan, na 1 dag heel wat te lezen *O*
pi_120825987
Je raakt niet snel in de war omdat je niet naar de kleur kijkt, maar naar het symbool op het patroon. Het werkt echt heel fijn (en ik ben minderbang dat ik te veel enkele steken heb die dan los gaan bij het wassen.
pi_120835345
Lijnloos; ik twijfel er nog even over. Ik heb verder niet echt wat nodig (al hoewel ik loop te denken aan een mooie opbergdoos + kaartjes, maar dat is meer voor de heb) en ze hebben volgens mij bijna 5 euro verzendkosten, wat dan een beetje jammer is voor alleen een pen. Wel bedankt voor de tip, heb hem opgeslagen!

Ik ben stiekem toch al begonnen aan mijn nieuwe project, al was het maar om even iets anders te doen. Ik ben alleen aan het twijfelen of ik met twee of met drie draadjes zou gaan werken. Het is 6 steken per cm, en valt voor mij er net tussen in. Omdat de stof heel stroef is werkt 3 draden minder fijn, maar met twee dekt het dan weer net niet helemaal... Dilemma, dilemma.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_120836729
Ik zou dan 2 draadjes doen, voor 16ct (6 steken per cm) is dat meer dan prima.
pi_120836823
Oja, borduren. Ik heb ongeveer 50 steken gedaan en nu ligt het ergens in een hoekje. Ik was veel te druk met school en haken en andere dingen. Hopelijk heb ik er binnenkort wat meer tijd en zin in, ik heb onderhand genoeg sjaals gehaakt :D
pi_120853596
Ik ben ook aan het borduren. Heb verschillende projectjes liggen. Een kussen van winnie the pooh, een schilderijtje van winnie the pooh en heb nu via ebay een leuk klein pakketje gekocht. Daar ben ik nu echt druk mee, de rest ligt te wachten :D
Zal zo even een foto maken hoe ver ik nu ben (komt bij lange na niet in de buurt bij wat jullie allemaal doen, man wat zijn jullie snel!)
pi_120853805




Ik weet niet hoe ik ze groter moet krijgen, op picasa zijn ze wel gewoon groot.
pi_120857304
Piewen; Wat een leuke zeg! Ik ben zelf ook niet zo heel snel, ik doe het vaak als bezigheid tijdens het kijken van een serie of film of 's avonds voor de tv. Of in de trein, en zelfs dan ben ik snel afgeleid. :P

Lijnloos; ik doe inderdaad toch maar twee draden. Heb net een stukje gedaan met 3 draden, maar dat werd zo bol dat ik dat nog stommer vond dan een klein beetje wit wat nog te zien is. Denk ook dat het me vooral stoort omdat ik nu met heel donkere kleuren aan het borduren ben op een witte achtergrond. Mijn andere project heeft eigenlijk alleen maar lichte kleuren dus dan valt dat niet zo op. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_120858914
Wat een lief werkje Piewen! Heel leuk!!!
pi_120860646
superschattig Piewen!

Vandaag niet zo heel veel tijd om te borduren. Misschien maar een uurtje :(
Morgen ook niet zo heel veel. Hopen dat ik zondag nog een paar uurtjes kan doen. Anders gaat mn geplande grote update een minimale update worden hihi.
Maar het is sowieso tijd dat er weer een update geplaatst wordt!
pi_120860917
Nou idd, ik ben wel benieuwd naar jouw stand van zaken :)
pi_120863598
volgens mij hebben we elkaar bijna genaderd!
pi_120868981
Oh, maar dan heb je wel aardig wat gedaan! (ik ben nu op de helft ongeveer, rij 200 ongeveer)
pi_120871655
aaah.... ik moet mijn verslag van stage maken deze vakantie.....
Maar ik wil veeeeeel liever borduren :(
vandaag 2 uur aan het verslag gewerkt.... naja gewerkt Ik hb een volle 10 zinnen vertaald en een beetje in mijn eigen woorden gezet :S
Eind volgende week moet het hele verslag af zijn....

Ach ja morgen is weer een dag voor een nieuwe poging:P
Nu maar weer de bank op met mijn borduurwerkje (bubble flower) en lord of the rings deel 3
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')