In een oven die niet boven de 250 graden uit komt .quote:Op woensdag 6 maart 2013 16:33 schreef LintuxCx het volgende:
En wat voor oven bak jij nou in? Ik doe 't nog steeds met een standaard oven die niet boven de 250 graden uit komt.
Same!quote:Op woensdag 6 maart 2013 16:36 schreef Deeltjesversneller het volgende:
moet niet steeds in dit topic kijken als ik honger heb
vraag me dan toch af hoe je 'm altijd zo mooi bruin krijgt!quote:Op woensdag 6 maart 2013 16:39 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
In een oven die niet boven de 250 graden uit komt .
1337 pizza skillzzzz natuurlijkquote:Op donderdag 7 maart 2013 06:51 schreef LintuxCx het volgende:
[..]
vraag me dan toch af hoe je 'm altijd zo mooi bruin krijgt!
Haha, leuke plaat.quote:Op donderdag 7 maart 2013 09:59 schreef cous2 het volgende:
Bedoel je overigens zoiets van klei?
[ afbeelding ]
Hebben we ook al eens gemaakt, was erg lachen alleen werkt dat maar eventjes. Hij is nogal snel stuk en wordt gauw een smeerboel (letterlijk en figuurlijk). Dan kun je beter ff doorsparen en zo'n prefab pizzaoven kopen
Bezorg jij ook?quote:Op donderdag 7 maart 2013 21:17 schreef MaximusTG het volgende:
De pizza van vandaag;
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Met champignons, tomatensaus, groene paprika, geraspte mozzarella, en deze worst:
[ afbeelding ]
Best pittig worstje!
ehhh hoe vaak eet jij pizza?quote:Op donderdag 7 maart 2013 21:17 schreef MaximusTG het volgende:
De pizza van vandaag;
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Met champignons, tomatensaus, groene paprika, geraspte mozzarella, en deze worst:
[ afbeelding ]
Best pittig worstje!
Haha, naja, de meeste pakketjes worden binnen 24u afgeleverd.quote:Op donderdag 7 maart 2013 15:45 schreef MaximusTG het volgende:
@cous2: Ja, zoiets dergelijks, hoewel dat me volledig van klei lijkt te zijn? Ze maken ze ook vaak met een binnenlaag van klei en daarna lagen leem (mengsel klei en stro). Om het dan weer met klei af te smeren. Als je ze tegen de regen afdekt met een overkapping schijnen ze vrij lang mee te gaan.
Idee leek me iig erg leuk; maar vast en zeker veel werk.
Kosten zijn natuurlijk slechts een fractie van een stenen houtoven. Denk dat als je dat wil je idd net zo goed een prefab kan kopen.
Maar ben benieuwd naar je ervaringen met je pizza-oven. Klinkt leuk zo'n club. Maar waar zet je zoiets neer dan, als je em ook met een andere groep deelt?
Ben je trouwens bekend met het pizzamaking.com forum? Daar staat enorm veel informatie over allerlei soorten pizza. En mods aan huisovens/bbqs. Houtoven tips. Zijn ook veel mensen daar (Amerikanen) die een houtoven op een truck gebouwd hebben, en daar mee rondrijden als mobiele pizzeria (bedrijfsmatig).
@Yuri_Boyka: Haha, en dan je pakketje paar dagen later pas binnenkrijgen . Ontplofte bol deeg eruit. Had ik laatst een keer. Deeg gemaakt om die dag te bakken; Met een poolish die ik sochtends gestart was. Maar had nog deeg over; wou het voor de dag erna bewaren, maar dat was snachts in de koelkast zn container uitgekropen helaas . Heb nu nieuwe containers gekocht bij de AH; prima maatje 3 voor 3 nog wat, 1 L inhoud:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |