Ziet er goed uit DE. Wat voor camera/lens heb je gebruikt?quote:Op zaterdag 1 december 2012 11:11 schreef DarkElf het volgende:
Van de week opgerolde moussaka met zelfgemaakte bechamelsaus gemaakt, en lekker dat dat was!
[ afbeelding ]
Mijn kleine compactje, canon ixus 95 is ofzo?quote:Op donderdag 6 december 2012 20:24 schreef Molleman het volgende:
[..]
Ziet er goed uit DE. Wat voor camera/lens heb je gebruikt?
Mooie scherpe foto voor zo'n compactje.quote:Op donderdag 6 december 2012 20:50 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Mijn kleine compactje, canon ixus 95 is ofzo?
op de macrostand gezetquote:Op donderdag 6 december 2012 20:53 schreef Molleman het volgende:
[..]
Mooie scherpe foto voor zo'n compactje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Baby darling doll face honey
quote:Op dinsdag 18 december 2012 00:41 schreef Crack_ het volgende:
[ afbeelding ]
Pasta met paddenstoelen-roomsaus. Als je van paddenstoelen houdt is het erg lekker .ik zou het opetenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
welke camera?Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
Ontzettend mooie presentatie. Die moet ik even onthoudenquote:Op zaterdag 1 december 2012 11:11 schreef DarkElf het volgende:
Van de week opgerolde moussaka met zelfgemaakte bechamelsaus gemaakt, en lekker dat dat was!
[ afbeelding ]
Tnx! Als hapje is het zeker ook een idee jaquote:Op vrijdag 21 december 2012 16:36 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Ontzettend mooie presentatie. Die moet ik even onthouden
lijkt me namelijk wel leuk als tapas gerecht.
Mooi!quote:Op zondag 23 december 2012 15:23 schreef DarkElf het volgende:
Vandaag met chocolade geknutseld
[ afbeelding ]
Ziet er lekker (maar érg tijdrovend ) uit, eigen filmpje dus neem ik aan?quote:
Jup Al met al zit er 30 uur tussen het openknippen van de verpakking en het moment op het bordquote:Op zondag 23 december 2012 17:32 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Ziet er lekker (maar érg tijdrovend ) uit, eigen filmpje dus neem ik aan?
pfoe, das een flinke tijdsinvesteringquote:Op zondag 23 december 2012 17:56 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Jup Al met al zit er 30 uur tussen het openknippen van de verpakking en het moment op het bord
Nop, met z'n vieren en over Sowieso is de smaak extreem, het is niet iets waar je de volle 1250 gram even van wegschuiftquote:Op zondag 23 december 2012 17:57 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
pfoe, das een flinke tijdsinvestering
Maar ziet er heerlijk uit
Was een flinke steak, heb je 'm in je eentje opgegeten?
Extreem in welke zin?quote:Op zondag 23 december 2012 17:58 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Nop, met z'n vieren en over Sowieso is de smaak extreem, het is niet iets waar je de volle 1250 gram even van wegschuift
Oh dat zag ik niet aan het filmpje af, 1250 gramquote:Op zondag 23 december 2012 17:58 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Nop, met z'n vieren en over Sowieso is de smaak extreem, het is niet iets waar je de volle 1250 gram even van wegschuift
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |