abonnement Unibet Coolblue
pi_119339251
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2012 12:46 schreef Sull het volgende:
Leonieke, welkom hier, helaas. Wat een verhaal joh! Voor een man is het dan toch anders hé! Die staat machteloos aan de kant mee te kijken en trekt misschien daardoor wel eerder een streep... Mag ik vragen waarom je 6x IVF nog hebt? Of woon je in België? Veel succes met alles in elk geval!

Vrijdag was er hier op de echo nog weinig verandering te zien. Het bms was iets dikker (5,6 mm) en er was 1 follikel iets groter, 7,9 mm, maar nog lang niet groot genoeg. Dus er moet nog wel wat gebeuren, maar we wachten het rustig af. Dosis van de menopur wel weer opgehoogd naar 92,5 IE.
België inderdaad :Y Hier heb je in je leven recht op 6 IUI's en 6 IVF/ICSI's.
Dat machteloze gevoel zal er ook voor iets tussen zitten. Hij had dat gevoel ook tijdens de bevalling. Terwijl ik 2u na de bevalling zei dat ik dit gerust zo nog een keer wou doen, vond hij de bevalling vreselijk omdat hij zo weinig kon doen en alleen maar kon zien hoeveel pijn ik had.

Hoe lang ben je al aan het prikken?
pi_119339513
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2012 12:50 schreef leonieke het volgende:

[..]

België inderdaad :Y Hier heb je in je leven recht op 6 IUI's en 6 IVF/ICSI's.
Dat machteloze gevoel zal er ook voor iets tussen zitten. Hij had dat gevoel ook tijdens de bevalling. Terwijl ik 2u na de bevalling zei dat ik dit gerust zo nog een keer wou doen, vond hij de bevalling vreselijk omdat hij zo weinig kon doen en alleen maar kon zien hoeveel pijn ik had.

Hoe lang ben je al aan het prikken?
Dat is het totaal waar je recht op hebt dan? Het telt niet opnieuw bij de wens voor een 2e als ik het goed begrijp?

Ik zit nu op dag 16, dus ben 14 dagen aan het spuiten.
pi_119339850
Nee, het gaat inderdaad om het totaal. Als je alles nodig hebt om 1 keer zwanger te worden, is het over & out.
Ondertussen heb ik 8 IUI's achter de rug (waarvan ik bij 2 de medicatie niet terugbetaald kreeg).

Frustrerend als je zoveel moet spuiten. Was bij mij ook altijd zo :Y Hopelijk krijg je bij je volgende echo al een grote follikel te zien.
pi_119385172
Ik heb hier niet echt bijgelezen, maar zie dat leonieke met ivf gaat beginnen; succes meid! :*

Dv; hoe is het met jou?

Voor iedereen die het nodig heeft een dikke knuffel :*

Ik kom hier ook weer om de hoek kijken, zodra het mag gaan we weer voor een nieuwe poging. Volgende week zou ik eigenlijk de eerste echo hebben, geen idee of dat nu een afspraak wordt over hoe we poging 2 gaan doen en of er iets preventiefs te doen is aan de mk. Ik denk zelf dikke vette pech dus voor mij hoeft er niets anders gedaan te worden. Morgen even bellen met het spreekuur en dan zien we weer. Hoop dat ik ook mag stoppen met de progynova en utro, heeft nu toch geen nut meer.
  maandag 19 november 2012 @ 16:32:35 #205
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119389020
Poezebeest *kus*
(mijn smilie knop doet het niet meer?)
Ze zetten de afspraak vast om lijkt me. Toch raar als je daar dan weer heen gaat lijkt me...
Heb jij nog meer cryo's? (tenminste - met progynova en utro ga ik er vanuit dat het een cryo was?) Of moet je weer helemaal opnieuw beginnen?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_119389227
Moet je weer op de wachtlijst Hobbes of mag je je gewoon aanmelden zodra je ongesteld bent? Hier ook Nijmegen btw.

We hadden maar 1 cryo dus moeten nu weer helemaal opnieuw beginnen, helaas.
  maandag 19 november 2012 @ 16:44:28 #207
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119389612
Oh, dat maakt het wel extra zuur Poezebeest.... Sterkte/succes.

Wij moeten weer helemaal opnieuw beginnen als de laatste 2 cryo's niet goed gaan. Dat betekend bloed prikken, dan de gezamenlijke afspraak met prikinstructie en ik denk ook wel weer die avond die ze hebben (heb ik de vorige keer overigens gemist omdat ik de dag erna punctie had - en dan 2 keer ruim een uur rijden zag ik niet zitten). Het is voor ons onderhand bijna 3 jaar geleden dat we daar waren. Hoop dat mijn cryootjes goed ontdooien en dat er 1tje blijft plakken. Daarvoor is geen wachtlijst en dan kan ik me aanmelden wanner wij dat zouden willen (hoop januari). Dat zou zoveel schelen....!
*en mijn lichaam kennende ben ik nu binnen een week of 3 weer ongesteld en daarna ook weer elke 4 weken - zo ging het na mijn bevallingen met/zonder borstvoeding iig wel*
pi_119390071
Die avond heb ik nog nooit gehad, vorige keer niet en nu ook niet. Ik vermoed dat ik gewoon met poging 2 mag beginnen en zodra ik ingesteld ben weer mag aanmelden. Misschien dat er 1 maand extra tussen moet zitten maar dat hoor ik wel.

Geloof dat er bijna geen wachtlijst meer is omdat ze nu werken met de pil zodat het makkelijker te plannen is. Hoop voor jou dat het niet nodig is en je cryo's goed ontdooien!
  maandag 19 november 2012 @ 19:37:37 #209
53814 dobbey
donorkind.wordpress.com
pi_119397587
Poezebeest :*


Hier gaat het ruk! Ik ben gister helemaal in elkaar geklapt waardoor we een ritje huisartsen post konden doen. Een gevalletje stress, hormonen en oververmoeidheid aangezien ik al enige tijd 3 uur slaap s'nachts en daarnaast wel gewoon 40 uur werk en het traject nog bewandel dus eigenlijk kon het ook niet anders dan mis gaan. Ik heb een paar slaaptabletten gekregen en het dringende advies om achter het maatschappelijk werk aan te gaan bij de kliniek.

Aangezien ik vanmorgen ongesteld ben geworden moest ik toch een afspraak maken voor vandaag en heb het vanmiddag dus nogmaals aangekaart en wat bleek.... Ze hadden me nog niet aangemeld *zucht*
In de tijd dat ik bij de gyn zat hebben ze de mail gestuurd en ik hoop morgen of overmorgen teruggebeld te worden.

Verder ga ik vrijdag starten met het lange schema. Ivm de omstandigheden nu wel een iets langer pil gebeuren van 5 weken en dan pas starten met de decapeptyl 10 dagen en dan aan de fostimon ipv menopur. Dit schijnt goedkoper te zijn (voorschrift van de verzekeraars)

Sorry als ik mensen voorbij ben gestruind maar ik onthou niets en ben echt op.... Ben echt de uren aan het af tellen tot ik weer de tablet in mag nemen en richting boven kan vertrekken.

Voor wie het kan gebruiken een dikke knuf en een :*
  maandag 19 november 2012 @ 20:34:45 #210
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119400944
Dobbey :*
Hoop dat je goed kan slapen met die tabletten en dat je je dan wat beter voelt.
pi_119401245
Hobbesje en Poezebeest, hopelijk kunnen ze jullie vlug weer inplannen.

Dobbey, wat rot dat het zo moeilijk gaat. Hopelijk brengen de medicijnen en de hormoon-vrije periode de nodige rust. In 2009 zijn we in Jette ook met een rustperiode gestart (omwille van onderzoeken) en dit jaar zijn we door de verlofperiode van mijn dokter ook al een maand "op rust" gezet en dat heeft ons 2 keer deugd gedaan. Dat was ook een reden waarom we twijfelden om direct met IVF te starten na de 6e IUI (maar dan toch maar gedaan ;) ). De rustperiode was voor ons vooral goed om even geen hormonen te moeten nemen (doei Hormonster-Nieke :W ;) ), maar ook om even niet geleefd te worden. Het is ook allemaal niet te onderschatten zwaar natuurlijk.
pi_119403777
Altijd heerlijk. het idee van een lekker knuffel. Dus geef ik die met liefde aan degene die hem hard nodig heeft.


quote:
Gaddle, wat een verhaal. Eerst de miskramen en dan dus met name het mannelijk deel lastig, ik kan me voorstellen dat jullie dat niet aan hadden zien komen. Jouw eigen verhaal lijkt op PCOS of heb ik dat mis?

Uhm ik ben nog niet echt bekend met de termen. Dus ik kan er niet echt op in gaan. Ik ben nog niet binnenste buiten gekeerd als ik het zo maar mag zeggen
  maandag 19 november 2012 @ 23:25:28 #213
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_119411102
Poezebeest :* ik vind het zo erg dat je hier weer moet melden. Dikke knuffel voor jou

Hier word ik gek. Vandaag al de hele dag bloedverlies te veel om het te negeren te weinig om het ongestelheid te noemen. Heb verder ook geen typische menstruatie klachten. Verder al de hele dag misselijk en draaierig. Was ik de rest van de week af en toe misselijk nu is het constant en heb ik al 4x gespuugd vandaag :{ ik hoef maar wat de ruiken wat me niet bevalt of ik sta te kokhalzen. Heel dubbel allemaal dus. En zo voelt het ook. Waar ik ergens de boel al heb opgegeven (en ik moet nog een week) heb ik ergens ook een stemmetje dat roept komt goed schatje. Op beide durf ik op dit moment niet te vertrouwen.

Dobbey ach lieverd toch, ti's ook niet niks. Maar je moet goed aan jezelf denken hoor. En ja ik snap dat je niet meteen wilt ziek melden. Maar wat niet gaat, gaat niet. Dit vergt best veel van je lijf en je moet zuinig op jezelf zijn :*

De rest is me even niet blijven hangen. Maar dat houdt niet in dat ik niet aan jullie denk :*
Be happy with the little things in life
pi_119411525
Dobbey; hopelijk lig je nu lekker te slapen :*

Dv; wat een onzekerheid en lastig al die kwaaltjes van je lichaam en je niet weet waar het bij hoort! Ik ga duimen dat het gewoon goed zit en je over een week positief test. Sterkte met wachten :*
  dinsdag 20 november 2012 @ 14:24:06 #215
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_119425778
Ik heb vandaag toch maar even contact opgenomen met het ziekenhuis. Ik heb nog steeds bloedverlies namelijk. Maar ik vind het niet echt een menstruatie namelijk maar wist het niet zeker. Ik heb door de endometriose normaal altijd mega buikpijnen, die een dag of 2 voor een menstruatie opkomen en op zijn hevigst zijn tijdens en daarna langzaam afzakken zodra de menstruatie voorbij is. Dat heb ik ook aangegeven. Ziekenhuis gaf aan dat het een innestelingsbloeding kon zijn, maar het kan ook inhouden dat het mis is. Ik moet daarom gewoon doorgaan met de utrogestan en volgende week maandag testen. Ik voel me verder ook best rustig, vandaag verder weinig klachten qua misselijkheid of duizeligheid, maar ik heb al gemerkt dat daar geen peil op te trekken is, wat ik al eerder schreef, dagen niet misselijk of dagen wel misselijk. Dus we gaan gewoon verder duimen. Er is nog geen man overboord
Be happy with the little things in life
  dinsdag 20 november 2012 @ 16:20:19 #216
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119429700
Droomvrouwtje: verlies de hoop niet! Ik heb drie dagen flink bloedverlies gehad (echt wel maandverbanden vol) na de terugplaatsing en ik was daarna toch echt zwanger. Het is idd helaas een kwestie van geduld hebben en wachten tot je mag testen... Sterkte!
pi_119436784
DV, ik hoop zo dat het gewoon wel goed zit. Heel veel sterkte met wachten, die onzekerheid is killing. :*
pi_119439209
Dv; ik blijf heel hard voor je duimen :*
pi_119457420
DV, ik ben voor je aan het duimen! Sterkte!

Maandag was bij de controle alles nog hetzelfde, nu over naar 1,5 dosis menopur en morgen weer terug!
pi_119462990
Nou, mijn telefoongesprek met Maastricht was niet echt gezellig. Ze zijn bang dat door mijn immuunstoornis er een te groot gevaar op infecties, en dat ik daardoor de IVF behandeling dus niet aan zou kunnen. Nu krijg ik een afspraak bij de gynaecoloog om te kijken wat zij ervan zeggen, en of het allemaal wel verstandig is. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind, dus ik denk dat ik er maar even niets van ga vinden en mijn hoofd diep, diep in het zand steek.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  woensdag 21 november 2012 @ 14:22:37 #221
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_119464333
Oh Nanuke. Dat is niet fijn om telefonisch te horen (je wil het helemaal niet horen natuurlijk, maar over de telefoon is toch wel heel erg afstandelijk...). Hoop dat je gyn goed nieuws voor je heeft. Wanneer mag/kan je daar naar toe?
:*
pi_119465074
Nanuke.... bah zeg... :N :*
**Life is e@sier with your eyes closed**
  woensdag 21 november 2012 @ 14:47:15 #223
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_119465166
:* nanunke dat is niet het nieuws wat je wilt horen. Maar dat ze het meenemen in hun beslissing is niet zo heel gek, het traject vergt toch wel wat van je. Ik hoop dat de gyn straks voor jullie de doorslag kan betekenen. Dikke knuffel voor jou
Be happy with the little things in life
pi_119467214
Oh Nanuke, dat wil je niet horen! Wat is je eigen idee over dat infectie risico dan? :*
pi_119475189
Ja, behoorlijk irritant over de telefoon, maar aan de andere kant was het nog vervelender geweest om er helemaal voor naar Maastricht te moeten. Ik weet nog niet wanneer ik een afspraak krijg met de gyn, dat krijg ik nog te horen. Aan de ene kant vind ik het wel heel goed dat ze het meenemen, aan de andere kant weet ik ook eigenlijk niet zo goed wat ik er zelf van vind. De afgelopen paar jaren is het allemaal best heel goed gegaan met mij, ook qua infecties en ziek zijn. Maar aan de andere kant blijft het risico behoorlijk bestaan. Ik ga in ieder geval ook met mijn immunoloog overleggen of er misschien iets van een voorzorgsmaatregel is om infecties te voorkomen. Wie weet dat dat nog uitkomst biedt. 't Is gewoon weer zo'n extra hobbel op een al behoorlijk moeilijke weg.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')