abonnement Unibet Coolblue
pi_120452865
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 december 2012 11:02 schreef Verlengmijnsnoer het volgende:

[..]

Zoals aangegeven floot men, omdat de inzet gewoon waardeloos was. Als Theo de bal verliest hoor je niet met je handen voor je hoofd te gaan lopen en jezelf op te vreten, nee, dan hoor je als een gek die bal terug te veroveren om de schade te beperken! Gebeurt dit niet, dan is er reden om ontevreden te zijn..

Over het algemeen werd Vitesse gewoon toegezongen, echt in de 70e minuut kreeg men wat gefluit over zich heen.
Bij ons floten we niet zelfs al liep het zooitje zo lamlendig als het maar kon over het veld. Op de trainingsvelden genoeg "werken voor je kankergeld" over zich heen gehad, maar tijdens de wedstrijd 90 minuten steunen, zoals het hoort.

quote:
Overigens misschien is 'topclub' geen beste benaming, aangezien mensen zoals jij direct de prijzenkast erbij gaan halen. :D Ik ben namelijk ook tevreden als we top 5 worden, zolang we Europees halen en het liefst directe plaatsing.
^O^. Directe plaatsing is onmogelijk, je hebt sowieso altijd een voorronde (vEL4 of vCL3), zolang je geen kampioen wordt tenminste.

Ik zou Vitesse eerder een 'topper' noemen, maar het is (net als Twente, net als AZ) véél te vroeg om jezelf een 'topclub' te betitelen. Dat mag als je een keer een landskampioenschap of 8 in kas hebt staan, waarbij aangenomen wordt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet tegen die tijd op 30, 40 en 20 landstitels staan. ;).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')