Daarom, lang stoven, en je moet niet veel toevoegen.quote:Op zaterdag 10 november 2012 09:19 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben al geen fan van tomatenpuree, maar als je dat ook nog eens pas op het laatst gaat toevoegen, dat lijkt me echt niet werken. Toch?
Pureer een paar teentjes knoflook, een ansjovisfiletje, wat foelie en wat peper erbij, aan de kook brengen en zachtjes zetten. Smaak gaat flink vooruit, als het nog wat flauw is, wat soyasaus.quote:Op zaterdag 10 november 2012 16:11 schreef Skaai het volgende:
Ja maar ik ben al uitgestoofd . Wat kan ik nu nog doen om het spannender te maken? Ik denk niet dat als ik het nu opwarm, er vocht bij doe en dat in laat koken, het vlees lekkerder wordt. Of zou dat wel meevallen?
Te ze gaar zijnquote:Op zaterdag 10 november 2012 23:43 schreef Erasmo het volgende:
Piet als ik een stoofperentaart maak hoelang moet ik de peertjes voorstoven?
Naar alle waarschijnlijkheid prima te eten.quote:Op dinsdag 13 november 2012 14:21 schreef student_2.0 het volgende:
Ik heb gisteravond een stoofschotel gemaakt omdat ik daar vandaag geen tijd voor had. Nu heb ik deze in de kelder gezet om daar te bewaren. Het is daar wel erg koel maar had ik dit eigenlijk kunnen doen? of is de stoofpot nu niet meer eetbaar (het ziet er niet heel smakelijk uit). Groetjes :p
Zit er een soort "laagje" op? Kan het vet zijn dat zich heeft verzameld. Even opwarmen en je kan het gewoon eten lijkt me!quote:Op dinsdag 13 november 2012 14:21 schreef student_2.0 het volgende:
Ik heb gisteravond een stoofschotel gemaakt omdat ik daar vandaag geen tijd voor had. Nu heb ik deze in de kelder gezet om daar te bewaren. Het is daar wel erg koel maar had ik dit eigenlijk kunnen doen? of is de stoofpot nu niet meer eetbaar (het ziet er niet heel smakelijk uit). Groetjes :p
Ja er zit een soort vetlaagje op, Opwarmen en smullen hoop ikquote:Op dinsdag 13 november 2012 14:40 schreef Perruche het volgende:
[..]
Zit er een soort "laagje" op? Kan het vet zijn dat zich heeft verzameld. Even opwarmen en je kan het gewoon eten lijkt me!
Port is idd zoeter, maar ik voeg ook suiker toe, als je port gebruikt doe je er minder suiker in, of helemaal geen.quote:Op donderdag 15 november 2012 20:14 schreef Sorella het volgende:
Port is wat zoeter als rode wijn d8 ? Ik ben geen wijndrinker/kenner dus moet me op jullie verlaten.
Ik heb weleens limonade siroop geprobeerd maar mijn peertjes gingen toen naar aardbeien smaken
Hoelang moeten ze opstaan, uurtje of 3 of totdat ze rood zijn ?
Ik heb ook nog kleurstof staan zou ik dat er eventueel bij kunnen doen ?
Hoeveel suiker mik je er dan bij? En zo'n 2 uur op een laag vuurtje?quote:Op donderdag 15 november 2012 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik gebruik giese wildeman, een fles (goedkope) rode wijn, suiker en een pijp kaneel, eventueel wat citroenschil. Ik schil ze en laat ze heel, en het steeltje er aan. 2 tot 3 kilo peertjes op een fles wijn.
Ligt er een beetje aan maar ongeveer een kopje op een fles wijn.quote:Op donderdag 15 november 2012 20:28 schreef Skaai het volgende:
[..]
Hoeveel suiker mik je er dan bij? En zo'n 2 uur op een laag vuurtje?
Ik krijg trek in stoofpeertjes net als de stoofschotel nog nooit gemaakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |