abonnement Unibet Coolblue
pi_118053777
Helaas gaat het soms, na een positieve test, na een mooie echo, of soms nog wel veel later in de zwangerschap mis.
In dit topic kan je je verhalen, je ervaringen en eventuele vragen kwijt.
E.
pi_118055802
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2012 20:41 schreef .Sparkling. het volgende:
Coco, ik had het toen al maar nu nog steeds: diep respect voor hoe jij omgaat met de situatie. Je komt zo sterk over!
Jij maf mens! Dat is nergens voor nodig joh. Ik heb wat dat betreft gewoon geluk dat ik op mijn moeder lijk, die gaat precies zo om met tegenslagen en verdriet. Maar daar is heul geen respect voor nodig.

Eerder respect voor vrouwen voor wie de impact heel wat zwaarder is en langduriger, en die ook maar gewoon doorgaan!

Iedereen doet 't gewoon op z'n eigen manier :Y
pi_118056243
Ik ga ook heel makkelijk om met slecht nieuws. Ik heb er nog nieteens om gehuild dat deze zwangerschap een mk gaat worden. Ik kan dingen altijd heel goed relativeren en kijk naar de dingen die ik wel heb, zoals mijn fantastische dochter. Nu het bij mij fout zit realiseer ik me des te meer hoe veel geluk we hebben gehad dat we haar gekregen hebben.

Ik snap ook dat er dames zijn die iets dergelijks echt moeten verwerken en gelukkig doet iedereen zulke dingen op de manier waar hij/zij zich goed bij voelt.

Even een :* voor de dames die het kunnen gebruiken.
  woensdag 17 oktober 2012 @ 00:18:05 #4
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_118066117
Zand, heel veel sterkte morgen :*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_118069888
Sterkte vandaag zand. :*
pi_118069927
Sterkte en succes vandaag zand :*
pi_118069960
Zandsculptuur, ik denk aan je.

Fieder, ook voor jou een rare dag vandaag denk ik zo.
pi_118069970
Nikki, excuses, ga aan jou voorbij. Je komt ondanks de te verwachten miskraam heel positief over. Fijn dat dat je persoonlijkheid is. Maar als het straks toch even niet wil...het geeft niet.
pi_118070092
Zandsculptuur; heel veel sterkte vandaag :*
pi_118070439
Zand, heel veel sterkte vandaag. :*

_NIKKI_, wat verdrietig. En nu? Moet je wachten tot het vanzelf komt, of krijg je hulp daarbij?

Kursor, ik las in het vorige topic dat je een dagboek bijhoudt :) . Ik vroeg dat omdat ik er zelf altijd zoveel aan heb. Niet zo zeer om het weer eens terug te lezen, maar wel om -letterlijk- mijn gedachten weer op een rijtje te krijgen. Ik las ook dat je nu bij je curretage bent en niet verder komt? Je kan dat natuurlijk even overslaan en schrijven over hoe je je nu voelt en dan later de stukken inhalen...
Het is een suggestie hoor, je hoeft het niet te doen :+ . Ik ben alleen heel enthousiast over de helende werking van een dagboek!
pi_118071010
Ik kon me ook steeds heel makkelijk over de miskramen heen zetten. Ik vond het juist steeds zo goed van mijn lichaam dat ie een vruchtje af stootte wat dan waarschijnlijk niet helemaal goed was.
Ik had vlak voor mijn eerste mk een documentaire gezien over een meisje met een half gezicht. en wat een gedoe dat was met operaties en alles. En over hoe dat kon ontstaan en toen was er een dokter aan het woord en die zei: "In 99% van de gevallen word dit een miskraam, dit is dus een geval van een slecht werkend lichaam van de moeder!" En daar moest ik steeds weer aan denken tijdens mijn miskramen.
Good mums have sticky floors, dirty ovens and happy kids!!
  woensdag 17 oktober 2012 @ 09:40:36 #12
381212 Gulara
From the future
pi_118071818
Zandsculptuur, sterkte vandaag. :*

_NIKKI_ ik heb even niet meegelezen in Z&G en nu zie ik jou opeens hier posten ;( ga morgen even uitgebreid teruglezen, maar voor nu alvast sterkte en een :*
pi_118071863
Zand heel veel sterkte meid! :* Ik hoop hier later te lezen dat het je is meegevallen.
pi_118071934
Zand, heel veel sterkte vandaag! :*
E.
pi_118071997
Sterkte zandsculptuur. :*
vragen mag!
pi_118072731
Wat zijn jullie lief... :@ :*
Heb lood in m'n schoenen...

Nikki, jij ook sterkte meis... ;( :*
pi_118072807
Zand, veel sterkte! :*
pi_118078190
Ik hoor vanmiddag meer over het hoe en wat nu verder. Als ik puur uitga van mezelf dan wil ik liever eerst wachten tot mijn lichaam het zelf doet, dat lijkt me het fijnst. Ik ben nu wel gestopt met de hormonen, dus er is een kans dat dat gebeurt. Nouja, er vanmiddag maar even over praten met de arts.

zand :*
pi_118091634
Nou, ik ben weer thuis. Ik kan alleen niet echt zeggen of het me mee of tegen gevallen is. Ik heb op een gegeven moment in een huil/paniekbui mijn vriend gesmeekt om de boel af te blazen, had al bijna mijn kleren weer aan. Gelukkig begonnen toen de kalmeringsmiddelen wat te werken en durfde ik toch mee (op voorwaarde dat mijn vriend er bij bleef). Toen op de voorbereidingskamer nog even paniek omdat mijn vriend weg zou moeten, maar hij heeft rustig uitgelegd dat het beter was voor mij om er bij te zijn, en dat mocht. Ik kreeg nog een extra dosis kalmeringsmiddel, en daarna herinner ik me niks meer behalve dat ik wakker werd en mijn vriend over mijn hoofd aaide.
Twee uur later vond ik dat ik wel weer naar huis kon, en toen de zuster mij aangekleed en al op de kamer aantrof, mocht het van haar ook ;).
Tot slot nog een controle echo gehad en die zag er keurig uit.
The worst is over, ik ben enorm opgelucht :)
pi_118093900
Zand, wat 'fijn' dat het nu voorbij is en je weer langzaamaan naar de toekomst kunt gaan kijken. Ik hoop dat je het allemaal een plekje kunt geven. Rust lekker uit. :*

Ik moet morgen voor een echo, tenminste, als ik het nog op zo'n korte termijn geregeld krijg. Brussel kan wel dingen willen, maar het ziekenhuis hier moet wel plek hebben. Ik ben stiekem best blij met een echo, gewoon om echt even met eigen ogen te zien wat er daar aan de hand is. Het is een beetje onwerkelijk ofzo nu. Ik ben ook een beetje aan het nadenken geslagen over wat ik dan wil qua afwachten of toch met medicatie opwekken, maar ik ben er nog niet uit. First things first, eerst de echo maar doen.
pi_118094749
Zand; het is voorbij, nu bijkomen en alles laten bezinken. Rust goed uit en laat je lekker vertroetelen door je lief.

Nikki; fijn dat je morgen voor een echo kunt. Het is confronterend, want dan krijg je al dan niet de bevestiging. Maar ik vond het zo fijn om te weten waar ik aan toe was. Eerst idd maar de echo afwachten en dan plan de campagne maken. Veel succes :*
pi_118117345
Zand het is achter de rug :* Nu lekker uitrusten

Nikki is het nog geregeld? Zo ja; succes vandaag
pi_118117644
Zand, hoe is het nu met je? Voel je je al wat beter na een nachtje slapen?
pi_118117956
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2012 10:44 schreef L0t.. het volgende:
Zand, hoe is het nu met je? Voel je je al wat beter na een nachtje slapen?
Lief dat je het vraagt :* . Mentaal gaat het weer wat beter (hoewel ik er wel 'last' van heb dat ik me weinig kan herinneren van gisteren), fysiek valt het nog wat tegen, ben ontzettend moe en heb nergens zin in. Ik hang vandaag maar een beetje op de bank, komt wel weer.
Ik ben vooral opgelucht dat het voorbij is en goed is gegaan, dat gevoel overheerst gelukkig :).

Nikki, hoe is het met jou?
pi_118119246
Lieve zand, het is geweest! Kom nu maar lekker bij en ga het een plekje geven. Het is niet niks :*
E.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')