Jaaa! Jochem is geweldig. Vooral die show! Adeehaadee is dat, geloof ik. (Al schrijf ik het vast verkeerd)quote:Op zondag 21 oktober 2012 14:46 schreef Lavenderr het volgende:
Om hem kan ik ook gieren van het lachen
Een medestanderquote:Op zondag 21 oktober 2012 14:43 schreef Gray het volgende:
[..]
Ben ik ook totaal niet van, zowel de Britse als de Amerikaanse.
Is je kind al geboren MissVanity? Nee toch!?quote:Op vrijdag 19 oktober 2012 19:20 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
[..]
Dank je wel! En leuk om je hier weer te zien..
Hoe gaat het met je kindje?
Oh trouwens, zullen we een keer een meeting organiseren?
Dat is de meest smerige soort pindakaas die ik ken.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:02 schreef Atmosphere82 het volgende:
Ja mensen, het weekend zit er weer ver op, helaes pindakaas...
Wie moest dat dan ook weer zo nodig verbieden ? Iedereen weet toch dat verbieden niet werkt bij mensenquote:Op zondag 21 oktober 2012 20:18 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
hou op, schei uit..
In het zweet der aanschijns moeten we ons brood verdienen.
Waarom moesten onze voorouders ook zonodig verboden appeltjes eten?
En dan ook nog die bomen middenin het paradijs neerzetten, he? Pff.. God heeft een sadistisch trekje..quote:Op zondag 21 oktober 2012 22:05 schreef R0N1N het volgende:
[..]
Wie moest dat dan ook weer zo nodig verbieden ? Iedereen weet toch dat verbieden niet werkt bij mensen
Het eerste zou ik doen. Voor mij wordt het iig erwtensoep, wanneer ik eindelijk trek krijg.quote:Op maandag 22 oktober 2012 17:28 schreef Natalie het volgende:
Andijvie met een bal gehakt of pasta
Keuzes... keuzes...
Keuzes ?quote:Op maandag 22 oktober 2012 17:28 schreef Natalie het volgende:
Andijvie met een bal gehakt of pasta
Keuzes... keuzes...
nou ja, ligt ook aan hoe je de andijvie klaarmaakt. Stamppot rauwe andijve met spekjes en een gehaktbal is prima te kanen, maar als je andijvie eet zoals mijn moeder het vroeger klaarmaakte.. Eerst tot pap koken en dan binden met maizena zodat je een groen, glazig papje op je bord krijgt, dat nog bitter smaakt ook. tja, zo krijg je als kind wel werzin tegen groenten.quote:Op maandag 22 oktober 2012 18:55 schreef R0N1N het volgende:
[..]
Keuzes ?
Ik zie geen keuzes. Andijvie met bal is geen keuze. Tenzij ik aan de geelhonger lig ...
Het wordt vroeger donker. Oerhollandse pot, dus.quote:Op maandag 22 oktober 2012 17:28 schreef Natalie het volgende:
Andijvie met een bal gehakt of pasta
Keuzes... keuzes...
M'n moeder heeft beide varianten geprobeerdquote:Op maandag 22 oktober 2012 19:22 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
nou ja, ligt ook aan hoe je de andijvie klaarmaakt. Stamppot rauwe andijve met spekjes en een gehaktbal is prima te kanen, maar als je andijvie eet zoals mijn moeder het vroeger klaarmaakte.. Eerst tot pap koken en dan binden met maizena zodat je een groen, glazig papje op je bord krijgt, dat nog bitter smaakt ook. tja, zo krijg je als kind wel werzin tegen groenten.
Het was "tropisch" warm vandaag (warmste 22ste okt. ooit ! ). Zelfs 2 graden warmer dan in Italië !!!quote:Op maandag 22 oktober 2012 19:23 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
Het wordt vroeger donker. Oerhollandse pot, dus.
Dat was genieten zeker, op de motor?quote:Op maandag 22 oktober 2012 19:31 schreef R0N1N het volgende:
[..]
Het was "tropisch" warm vandaag (warmste 22ste okt. ooit ! ). Zelfs 2 graden warmer dan in Italië !!!
Pasta mediterane, dus.
Hmmm....quote:Op maandag 22 oktober 2012 19:42 schreef Lavenderr het volgende:
Dat was genieten zeker, op de motor?
Oh ja, die mist vanmorgen was vervelend natuurlijk.quote:Op maandag 22 oktober 2012 19:50 schreef R0N1N het volgende:
[..]
Hmmm....
Vanmorgen weg met mist en weer naar huis in het half donker van file naar file . . .
Nou ... dan was gisteren toch leuker
Die zon vandaag ergens ook welquote:Op maandag 22 oktober 2012 19:55 schreef Lavenderr het volgende:
Oh ja, die mist vanmorgen was vervelend natuurlijk.
Ik zal het aanvragen voor jequote:Op maandag 22 oktober 2012 20:00 schreef R0N1N het volgende:
[..]
Die zon vandaag ergens ook wel
Bedoel, vrijdag schitterend weer, zaterdag prut, zondag prut & maandag weer schitterend weer ...
Kan dat nou echt niet andersom !?
Oh dat ga ik ook eens proberen, geraspte kaas erdoorquote:Op maandag 22 oktober 2012 19:57 schreef Natalie het volgende:
Stampot andijvie, natuurlijk. We zijn er allebei niet dol op, maar sinds ik het 'geheime ingrediënt' toevoeg, is het een stuk beter te verteren. Gewoon een klein beetje geraspte kaas meestampen. Ik weet het: het klinkt heel verkeerd, maar het maakt het geheel wat milder van smaak.
Gehaktballetjes, spekblokjes of rookworst is hier standaard bij de hollandse kost.
Deze keer gehakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |