abonnement Unibet Coolblue
  maandag 24 september 2012 @ 13:15:37 #1
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_117189267
En hier verder :)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 24 september 2012 @ 13:26:46 #2
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_117189662
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2012 12:36 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet per se dat een arts slecht is...

Maar ik heb het er moeilijk mee dat een dergelijk persoon. Uitgaande van het feite dat ie hersens heeft meegaat in het baarlijke kwalijke rotzooi van bigpharma. Een weldenkende persoon weet toch dat je verre van chemische rotzooi moet blijven.

Een arts doet ook maar zijn werk. Maar dat impliceert dat hij niet zelf nadenkt maar gewoon uithandelt uit de oplegging van bigpharma, waarbij hij dan vakanties en andere leuke snuisterij ontvangt.

Een arts die direct met pilletjes e.d. aankomt zetten is in mijn ogen dan een druiloor een heeft NIET begrepen wat zijn vak precies is. Hij heeft dan niet verder gekeken dan de product catalogi van BigPharma.
En daar gaat het mis he. Dit soort dingen hebben meer te maken met een gebrek aan kennis aan jouw kant, en je foute denkbeelden die maar vast blijven zitten :P Ik geef je een voorbeeld van een arts die zelf nadenkt, en niet zo snel medicijnen voorschrijft, en je doet dat af met een fout begrepen en nergens op slaande gezegde. De wereld is niet zo zwart als je hem doorgaans ziet.
En alle pillen/medicijnen als slecht bestempelen is natuurlijk extreem kortzichtig he.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')