abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 29 november 2012 @ 19:15:35 #76
13973 ranja
image means nothing
pi_119755688
quote:
9s.gif Op donderdag 29 november 2012 19:01 schreef iBenny het volgende:
Ik vrees ook dat Tessa er vrijdag uitvliegt
Ik ook... maar misschien hebben wat mensen geld gespaard om juist vrijdag te gaan sms'en... of lijgt het zo dicht bij elkaar dat de jurycijfers het verschil gaan maken, of geven de Leona stemmers het op omdat wie ook doorgaat er volgende week toch uitligt tegen Sandra... of.. nou ja, wie weet
pi_119760466
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2012 18:41 schreef ZaZoe het volgende:

[..]

Ik heb ook een sterke voorkeur naar Tessa, zet haar momenteel zelfs boven Sandra.
Maar die sympathievote van Leona zie ik nu niet zo vlug veranderen, zeker nu ze last van haar keel/stem heeft.
Iedereen begrijpt hopelijk toch wel dat dat slechts voor 1 keer een legitiem excuus is, en zelfs dat valt te betwijfelen. Die keel die was weer op tijd goed dat ze geen excuus heeft voor morgen. Het is jammer dat Trijntje zo pro-Leona is, ik hoop dat zij zich morgen wat objectiever opstelt.\
Tessa heeft ook als voordeel dat haar fans niet denken dat zij veilig is. Juist daarom zullen haar fans meer gemobiliseerd worden.
Ik zet mijn geld er op in dat Leona morgen verliest. Ik zou erg teleurgesteld zijn als het niet zo is maar ik denk het ook.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  † In Memoriam † donderdag 29 november 2012 @ 23:47:11 #78
368283 ato
pi_119767964
Tessa, na Sandra mijn andere heldin..
Life can be a bitch, so like it..
pi_119777913
quote:
Tessa Belinfante 'de underdog in team Trijntje'
The Voice of Holland-kandidate Tessa Belinfante zet vanavond alles op alles om te overleven in de 'poule des doods'. Met topfavorieten Sandra van Nieuwland en Leona Philippo als directe concurrenten, is de studente de underdog in het team van Trijntje Oosterhuis. 'Hoe goed Leona en Sandra ook zijn, ik ga niet berekenen hoe groot de kans is dat ik de volgende ronde haal.'

"Trijntje geeft me zelfvertrouwen"- Tessa Belinfante

Dat zegt ze in het AD. Haar leven staat momenteel compleet op zijn kop. Haar scriptie ('Nog 3 weken ploeteren en dan is-ie af') ligt te verstoffen op haar bureau en haar sociale contacten staan op een laag pitje. Toch blijft ze nuchter onder de situatie: 'Ik besef half wat ik meemaak. Misschien is dat maar goed ook, want ik wil eigenlijk niet weten hoe groot het hele circus is. Ik ga gewoon een liedje zingen.'

Maar met 'gewoon' haalt Tessa de finale niet. En dat beseft ze maar al te goed. Ze zit in het team van Trijntje Oosterhuis, dat al wekenlang de 'poule des doods' wordt genoemd. De strijd om een finaleplek lijkt vooral te gaan tussen Sandra van Nieuwland en Leona Philippo, die beiden hoog scoren.

Maar misschien zijn de kansen voor Tessa nog niet verkeken. Vorige week knalde ze met haar versie van Clocks van Coldplay en tikte bij de coaches twee negens en twee tienen binnen. Sandra ging over haar score heen, maar Tessa wist wel Leona achter zich te laten. 'Ik was echt verrast. Leona is een rasartiest. Ook al was de uitslag goed, de concurrentie is er niet minder om.'

Concurrentie
Ze probeert zich niet door haar concurrentes te laten intimideren. 'Ik zie die grootmachten in mijn team als een voordeel. Ze motiveren mij om risico te nemen, niet op safe te spelen. Want dan is het exit,' weet Tessa. Steeds krijgt ze weer de vraag of ze niet beter in een ander team had kunnen zitten. Dan had ze toch op d'r sloffen de finale gehaald? 'Bij Nick en Simon bijvoorbeeld, dat zegt mijn zusje ook steeds. Ik vind dat een flauwe gedachte. Alsof in dat team géén talent zou zitten. En bovendien, Trijntje heeft iets geraakt bij mij. Zij haalt het beste in mij boven. Zonder haar was ik nooit zo ver gekomen.'

Tessa probeert zich vanavond niet te laten afleiden door alle hectiek en camera's en gaat er helemaal voor. 'Ik leg vanavond heel mijn hart erin. Ik moet wel, als ik de halve finale wil bereiken. Als ik mij zo openstel, dan ben ik na afloop helemaal shaky. Dan ben ik kapot,' voorspelt Tessa. 'Maar eruit vliegen wil ik niet. Ik mag nu de hele dag doen wat ik het liefst wil: zingen. Ik zou dat onwijs missen.'
Tessa O+ _O_
  vrijdag 30 november 2012 @ 19:27:38 #80
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_119789773
Een pond moed is meer waard dan een ton geluk
pi_119797921
Tessa, ik wil je wel troosten :'( !
pi_119798356
Onrechtvaardig. Zij zong beter dan Leona maar ze kreeg net wat lagere cijfers omdat het nummer zo verschrikkelijk moeilijk was dat de coaches geen 10 durfden te geven. In Roel zijn woorden: "Ik vind het moeilijk om een 8,5 te geven terwijl ik zelf een 4 zou halen.".
Dit heeft Tessa de kop gekost. Maar ja, anders was Sandra er uit gegaan en ook dat zou niet correct zijn, Leona had er uit gemoeten maar ze kreeg blijkbaar weer de sympathievote.
Ik hoop dat de platenmaatschappijen in haar zien wat ik in haar zie en dat ze haar een contract gaan aanbieden. Succes verzekerd, ook wanneer die hype over is gewaaid.

Tessa werd en wordt wat prettig gestoord gevonden aangezien ze na het optreden wat 'apart' is, dat is omdat ze werkelijk alles geeft tijdens het optreden. Hoeveel mensen hebben dat talent?
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_119798528
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 november 2012 22:33 schreef iBenny het volgende:
Tessa, ik wil je wel troosten :'( !
Ik ook. Ik ben blij dat ik vandaag een bevestiging zag van mijn eerdere vermoeden, ze is een aardig meisje. Het was duidelijk dat ze het Leona en Sandra van harte gunde. Het was mooi om te zien hoe Tessa en Sandra meededen op het moment dat Trijntje haar best deed om Leona meer met gevoel met te laten zingen.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  vrijdag 30 november 2012 @ 22:48:38 #84
13973 ranja
image means nothing
pi_119798640
Ik denk dat Tessa ook wel belangrijk geweest is om de andere 2 op scherp te houden. Leona was echt niet zo blij toen Trijntje Tessa complimenteerde bij het oefenen, vandaar dat ze nog een ander nummer koos. Maar ja.
Helaas wel er uit. Niet onverwacht, wat mij betreft wel onterecht (al had ze ook de minste publieksstemmen).
pi_119799279
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2012 22:48 schreef ranja het volgende:
Ik denk dat Tessa ook wel belangrijk geweest is om de andere 2 op scherp te houden.
Ik vind dat je hiermee Tessa tekort doet aangezien je hiermee suggereert dat Tessa minder was dan de andere twee. Wat Tessa vanavond liet zien, naar mijn mening de beste prestatie die ik dit jaar heb gezien in TVoH, zag ik vanaf de eerste keer in haar toen ze nog een kakmeisje werd genoemd. Ik ben blij dat het er volledig uit is gekomen en ik hoop dat ze nog meer gaat groeien en dat ze snel een mooi platencontract krijgt. Ik verwacht dat trouwens ook, ze zouden aan het slapen zijn als ze het niet zouden doen.

quote:
Leona was echt niet zo blij toen Trijntje Tessa complimenteerde bij het oefenen, vandaar dat ze nog een ander nummer koos.
Ik had ook die indruk. Tessa gunde duidelijk het meest de anderen succes, Sandra wat minder en Leona nog minder. We moeten echter voorzichtig zijn met zulke indrukken, Leona lijkt iemand te zijn bij wie je minder goed kan lezen wat er in haar omgaat.
Ik denk dat ze gewoon van nummer veranderde omdat het niet goed lukte, de manier waarop met name Tessa reageerde bij het oefenen van Leona van dat tweede nummer spreekt boekdelen. Ook daarom had ik het Tessa echt gegund maar ik vond haar vandaag ook de beste. Ik zou dit nummer niet eens durven te zingen.

quote:
Helaas wel er uit. Niet onverwacht, wat mij betreft wel onterecht (al had ze ook de minste publieksstemmen).
Het scheelde 0,1 procentpunt. Niet getreurd, ik twijfel er niet aan dat we Tessa terugzien.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_119799835
Vanavond zag ze er beeldschoon uit (ik ben verliefd :@), ze kreeg een prachtig lied en kleedde dat mooi aan met een goede inleving en presentatie. Dat leverde zeer terecht veel stemmen op. Niet zo gek dat ze Sandra nog even liet zweten. Het scheelde maar een haar of zij lag eruit.
The distance between insanity and genius is measured only by success
pi_119800452
quote:
17s.gif Op vrijdag 30 november 2012 23:13 schreef Sfeermaker het volgende:
Vanavond zag ze er beeldschoon uit (ik ben verliefd :@),
Pfff, die close-ups O+

http://www.thevoiceofholl(...)nfante-just-hold-me/
pi_119800802
quote:
Toen ze de uitslag bekend gingen maken ook O+
pi_119801923
Single gedownload.... of course O+ !
  zaterdag 1 december 2012 @ 11:37:49 #90
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_119808131
Te laag beoordeeld door de coaches, dat heeft haar net de nek gekost, eeuwig zonde.
Maar blijf haar volgen

TessaBelinfante twitterde op zaterdag 01-12-2012 om 02:26:51 Lieve followers, Dank voor alle stemmen en lieve reacties!! :-) Ik ga lekker slapen en morgen alles lezen en verwerken:-) Slaap lekker #TVOH reageer retweet
Een pond moed is meer waard dan een ton geluk
pi_119808460
TJOosterhuis twitterde op vrijdag 30-11-2012 om 23:23:55 Lieve Tessa,wat was jij fantastisch vanavond,en wat fijn dat we gewoon blijven samenwerken, in januari gewoon wat opnemen!!@TessaBelinfante reageer retweet
Komt wel goed dus, van vorig seizoen zie je nu bijvoorbeeld ook dat eerdere afvallers wel met succesvolle nummers komen.. hoe onterecht het gisteren ook was dat ze naar huis moest.
pi_119810720
Ik wist het, haar talent en prestaties worden op waarde ingeschat door een producent. Mooi!
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  zaterdag 1 december 2012 @ 14:25:15 #93
13973 ranja
image means nothing
pi_119811512
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 december 2012 00:07 schreef iBenny het volgende:
Single gedownload.... of course O+ !
Ik download nooit singles en waarschijnlijk staat-ie binnen een week op spotify... maar ook geen idee waar ik 'm zou kunnen kopen afgezien van itunes.
Ik zag trouwens een hitlijstje waar Tessa op 6 stond na 4x Sandra op 1-4 en Leona in geen velden of wegen te bekennen :)
  zaterdag 1 december 2012 @ 14:52:46 #94
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_119812291
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2012 14:25 schreef ranja het volgende:

[..]

Ik zag trouwens een hitlijstje waar Tessa op 6 stond na 4x Sandra op 1-4 en Leona in geen velden of wegen te bekennen :)
Dit is het lijstje:

http://upcoming-hits.blogspot.nl/2012/12/nl-top-40-week-48.html

Tessa staat op 6,12 en 27.
Leona op 16
Een pond moed is meer waard dan een ton geluk
pi_119814107
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2012 14:25 schreef ranja het volgende:

[..]

Ik download nooit singles en waarschijnlijk staat-ie binnen een week op spotify... maar ook geen idee waar ik 'm zou kunnen kopen afgezien van itunes.
Ik zag trouwens een hitlijstje waar Tessa op 6 stond na 4x Sandra op 1-4 en Leona in geen velden of wegen te bekennen :)
Hier staat hij er nog niet bij...
http://www.downloadmusic.nl/search.php?q=tessa%20belinfante
pi_119819076
Tessa: "Ik kan niet dansen. [..] Ik heb een onbekend aantal linkerbenen"
pi_119819651
Mooi dat ze een gezonde dosis zelfspot heeft. Een goede eigenschap. :)
Ik vond de manier waarop Martijn dat vertelde (zijn gezicht) grappig.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  zaterdag 1 december 2012 @ 19:36:19 #98
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_119820142
Ze deed een supermoeilijk liedje echt geweldig _O_

Jammer dat ze weg moest. Ik zag liever Leona vertrekken.
heitieh
pi_119820478




Lievvvv!
  zaterdag 1 december 2012 @ 20:06:04 #100
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_119820946
Is dat ook Tessa in je ui, benny?
heitieh
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')