FOK!forum / Gaming / Guild Wars 2 #24 - Nu met guild castle
drumstickNLwoensdag 29 augustus 2012 @ 22:56
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! speelt hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks en er is ook een Guild4.gif

FOK! Guild: Fondlers Of Koalas - Far Shiverpeak
Whisper:Booyaa.4937 (op FOK! Lamabal) leader van onze guild of Rivalo.1260, Officer. voor een invite

Teamspeak IP: 176.9.1.88
Guild Wars 2 Channel


14.gif Crafting guide

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant

FOK!kers actief in GW2:

Desolation

hans1988 - Flufflez.7328
Idanue - Idanue.9021

Far Shiverpeaks

AartBakkebaard - Aartbakkebaard.8647
baniekje - baniekje.4923
Berik1985 - Berik V.8179
Casino.Bob - ZeroT.1359
Civilian - Civilian.3417
D_tjuh - tacD.1938
Dex090 - Scandalicius.9436
DjinN - phloxX.7982
drumstickNL - Sagramore.1530 (officer)
FeyRegy - FeyRegy.1069
gibson.7089
Kouranna - SotekOne.6247
I.C.O.N. - Vempel.6394
Jajong - Jajong.1463
JediSimons - Donderjager.6719
jogy - Joog.1578
J0ttem - Lethal Stranger.5093
Karina - Karina.2031
Kingleon - Mrs. Eowynn
Lamabal - Booyaa.4937 (Leider FOK!guild, PM ingame voor invite!)
Phaelanx_NL - SirJudge.3279
mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor
Questular - Questular.8359
Remy669 - RemyKing.5931
Rickokun - Ricko.8764
Rivalo - Rivalo.1260 (leader2)
Scheringa - Murtagh.4706
Shado Hith - Blackstar.3278
Silv - Silv.8519
Smoofie - Smoofie.9705
Supertoll - Andy.1943
Timm-E - TimmE.1832
Two - Inhumanous.8319

Gandara

Curuu - Dodar.9417
PBateman1978 - Nyx.8204

Ring of Fire

AMDB - DannyB.1354

Stormbuff Isles

AlwaysHappy - Alwayshappy.2549

Aurora Glade

Bredemug.6794

[ Bericht 0% gewijzigd door Pheno op 31-08-2012 08:51:27 ]
drumstickNLwoensdag 29 augustus 2012 @ 22:57
Beetje lame TT; soz. :')
Ame_thystwoensdag 29 augustus 2012 @ 22:57
Ja ik dacht nog zal ik em pakken maar ach :P
Phaelanx_NLwoensdag 29 augustus 2012 @ 22:59
Zo, lvl 30 gehaald vandaag. Crafting wordt wel lastig zonder trading post.
DjinNwoensdag 29 augustus 2012 @ 23:01
quote:
11s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:57 schreef drumstickNL het volgende:
Beetje lame TT; soz. :')
./care, TT is TT :P
Frag_adderwoensdag 29 augustus 2012 @ 23:04
verkeerde topic :') iemand anders trouwens last van vreselijke server lag?
Northsidewoensdag 29 augustus 2012 @ 23:12
Ok, nieuwe speler, voeg mij ook maar toe aan de op.

Kouranna - SotekOne.6247 op Far Shiverpeaks.
Smoofiewoensdag 29 augustus 2012 @ 23:25
3 lvl 80's in onze guild _O-
Blinkerwoensdag 29 augustus 2012 @ 23:50
Graag ook toevoegen.

blinker.5291 - Aurora Glade :)
#ANONIEMwoensdag 29 augustus 2012 @ 23:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:59 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Zo, lvl 30 gehaald vandaag. Crafting wordt wel lastig zonder trading post.
Ik ga pas craften als die er is inderdaad. Gooi ik de stuff die ik niet nodig heb erop en dan koop ik daarvan dingen die ik wel kan gebruiken, nu is het niet te doen en geen zin om te grinden nu. Heb de gear toch niet echt nodig atm, dus maar lekker normaal levelen.
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 00:08
Kan ik nog wisselen van server? Ik zit op de Ring of Fire maar iedereen zit op de Shiverpeaks :')
Casino.Bobdonderdag 30 augustus 2012 @ 00:10
Gems zijn nu goed betaalbaar, weet iemand wat de prijs beïnvloedt en of het handig is om nu al wat in te slaan.
AMDBdonderdag 30 augustus 2012 @ 00:27
Net Ascalonian Catacombs gedaan, lvl 33 inmiddels.

Met pijn in m'n hart King Adelbern moeten doden :'(
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 00:32
Mijn Norn Mesmer.
Ietwat groter dan de characters er omheen. _O-
wpdfn.jpg
Rahldonderdag 30 augustus 2012 @ 00:37
Shiverpeaks. Jullie ownen ons (Whiteridge) keihard in WvW :'(
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 00:38
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 00:37 schreef Rahl het volgende:
Shiverpeaks. Jullie ownen ons (Whiteridge) keihard in WvW :'(
Hehe, niet zo gek met die spelersaantallen. :P
En 400 GoT leden, waarvan een hoop al rond de level 60 zit scheelt ook veel. ;)
Phaelanx_NLdonderdag 30 augustus 2012 @ 01:45
Heb nog geen final key gehad van greenmangaming, hoop dat ze die wel op tijd leveren.
AMDBdonderdag 30 augustus 2012 @ 02:03
Zo, even Ganderran Fields 100% explored gemaakt nog voor het slapen gaan. Echt 10 minuten zitten zoeken naar een PoI die gewoon precies in het midden van de map lag, keek eroverheen omdat er vlak naast nog één lag die ik wel had :')
Drakiredonderdag 30 augustus 2012 @ 02:32
Heb heel lang getwijfeld meestal zijn dit soort games niet goed voor mij ( teveel tijd aan kwijt) maar ik ga hem morgen toch maar even kopen :). Vond deel 1 ook al geweldig alleen zaten we daar met de guild na een week door alle content heen :').

Had ook beta acces maar niet gespeeld omdat ik ook League of Legends speel vond dat toen leuker begin er nu een beetje op uitgekeken te raken nu maar even alle class en races flimpjes kijken en dan bepalen wat ik ga spelen.

Normaal speel ik altijd ranged maar ik vind een pet besturen zwaar kut past niet bij mn playstyle :P.
HansvanOchtendonderdag 30 augustus 2012 @ 07:38
In hoeverre ljikt het questen nu op WoW? In de filmpjes werd altijd gesproken over de verschillende "dynamic events".

Op de filmpjes zie ik echter toch veel ga van persoon X naar Y, en de events zijn voornamelijk kill X aantal waves.

Kan iemand daar iets over zeggen?
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 07:43
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:38 schreef HansvanOchten het volgende:
In hoeverre ljikt het questen nu op WoW? In de filmpjes werd altijd gesproken over de verschillende "dynamic events".

Op de filmpjes zie ik echter toch veel ga van persoon X naar Y, en de events zijn voornamelijk kill X aantal waves.

Kan iemand daar iets over zeggen?
Klopt eigenlijk wel.
Kill die baas, bescherm die beestjes, bescherm de karavaan, versla 3 waves, sloop die ballista's.
Het blijft allemaal natuurlijk een beetje hetzelfde.
De_Fietserdonderdag 30 augustus 2012 @ 07:54
Heb het spel gekocht en geregistreerd, maar moet helaas eerst mijn CPU upgraden voordat ik echt kan spelen...

Hoe bevalt de nieuwe class Engineer?
miprdonderdag 30 augustus 2012 @ 08:26
vraagje.. weet iemand hoe ik de ranger pets van de HoM awards krijg? armor/weapons skins ane minipets staan er allemaal wel.. maar die ranger pets niet :(

in vorige topic al geroepen, mar voeg mij ook nog maar even toe:

mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor (Far Shiverpeaks)
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 08:29
Wat ik leuk vind aan de game is de "non-action" dingen zoals het exploren en bij elkaar zoeken van alle points of interest en dergelijke. Gisteren betrapte ik mezelf erop al een uur in de stad rond te lopen op zoek naar van alles zonder 1 quest te hebben gedaan.
Wel moet ik erg wennen aan het spelen met keybinds dus de combat gaat niet echt heel soepel.
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 08:36
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 08:26 schreef mipr het volgende:
vraagje.. weet iemand hoe ik de ranger pets van de HoM awards krijg? armor/weapons skins ane minipets staan er allemaal wel.. maar die ranger pets niet :(

in vorige topic al geroepen, mar voeg mij ook nog maar even toe:

mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor (Far Shiverpeaks)
Als het goed is, lopen die beesten gewoon rond in je HoM. En die kun je dan charmen met de F toets.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 08:59
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 08:29 schreef Questular het volgende:

Wel moet ik erg wennen aan het spelen met keybinds dus de combat gaat niet echt heel soepel.
Wat bedoel je?
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 09:15
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 08:59 schreef Murdera het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Ik heb bij andere MMORPG's altijd het toetsenbord alleen gebruikt om te bewegen de rest heb ik met de muis gedaan. Bij GW2 ben ik aan het proberen om keybinds te gebruiken voor mn attacks. Aangezien ik linkshanding ben heb ik mn movement keys en binds rond het numpad ingesteld. Maar het bewegen in combat en het activeren van mn binds levert nogal wat problemen op. Kwestie van wennen hoop ik :)
miprdonderdag 30 augustus 2012 @ 09:24
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 08:36 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Als het goed is, lopen die beesten gewoon rond in je HoM. En die kun je dan charmen met de F toets.
ok... te makkelijk dus _O-

ik ben gewoon te noob om sommige dingen te zien.. zwaar onder de indruk als ik al die build discussies zie op GW guru enzo... ik loop lekker rond, klooi wat met mijn skills en heb erg veel lol ... echt heerlijk spel dit!
Civiliandonderdag 30 augustus 2012 @ 10:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 01:45 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Heb nog geen final key gehad van greenmangaming, hoop dat ze die wel op tijd leveren.
Optijd voor wat? Het spel is al 2 dagen uit :P
AlwaysHappydonderdag 30 augustus 2012 @ 10:07
Dit zijn trouwens mijn characters. Ranger is inmiddels al 25, maar zo ziet mn human eruit :P En mijn elementalist.

2cs88k1.jpg
24uyj9f.jpg
Phaelanx_NLdonderdag 30 augustus 2012 @ 10:12
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:06 schreef Civilian het volgende:

[..]

Optijd voor wat? Het spel is al 2 dagen uit :P
De pre purchase key schijnt niet de key te zijn voor de volledige versie.

https://www.guildwars2.co(...)box-and-serial-code/
Casino.Bobdonderdag 30 augustus 2012 @ 10:12
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 00:10 schreef Casino.Bob het volgende:
Gems zijn nu goed betaalbaar, weet iemand wat de prijs beïnvloedt en of het handig is om nu al wat in te slaan.
ik herhaal deze vraag even, want er zijn vast meer mensen online nu :)
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 10:14
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 09:15 schreef Questular het volgende:

[..]

Ik heb bij andere MMORPG's altijd het toetsenbord alleen gebruikt om te bewegen de rest heb ik met de muis gedaan. Bij GW2 ben ik aan het proberen om keybinds te gebruiken voor mn attacks. Aangezien ik linkshanding ben heb ik mn movement keys en binds rond het numpad ingesteld. Maar het bewegen in combat en het activeren van mn binds levert nogal wat problemen op. Kwestie van wennen hoop ik :)
Ik zou niet de numpadkeys gebruiken eigenlijk. WASD is misschien lastig, maar dan zou ik eerder naar UHJK oid gaan.
Phaelanx_NLdonderdag 30 augustus 2012 @ 10:18
Ik gebruik A en D om te strafen, muis met rechterknop ingedrukt om te draaien.
drumstickNLdonderdag 30 augustus 2012 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:38 schreef HansvanOchten het volgende:
In hoeverre ljikt het questen nu op WoW? In de filmpjes werd altijd gesproken over de verschillende "dynamic events".

Op de filmpjes zie ik echter toch veel ga van persoon X naar Y, en de events zijn voornamelijk kill X aantal waves.

Kan iemand daar iets over zeggen?
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:43 schreef Murdera het volgende:

[..]

Klopt eigenlijk wel.
Kill die baas, bescherm die beestjes, bescherm de karavaan, versla 3 waves, sloop die ballista's.
Het blijft allemaal natuurlijk een beetje hetzelfde.
Het is anders van WoW in de zin van je moet niet telkens een quest pakken; quest voltooien; quest inleveren; repeat. Je loopt gewoon een beetje rond, er verschijnen balkjes in je scherm met opties die je kunt voltooien of niet en er zijn dynamic events waar je aan mee kunt doen.

Je "personal" story is wel volgens het WoW mechanic maar die zijn dan ook met voice overs en leunt erg op het verhaal.

[ Bericht 0% gewijzigd door drumstickNL op 30-08-2012 11:28:49 ]
drumstickNLdonderdag 30 augustus 2012 @ 10:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:54 schreef De_Fietser het volgende:
Heb het spel gekocht en geregistreerd, maar moet helaas eerst mijn CPU upgraden voordat ik echt kan spelen...

Hoe bevalt de nieuwe class Engineer?
Engineer is niet echt geweldig in PvP maar wel super qua dingen die je kan doen. (vlammenwerper _O_ )
PBateman1978donderdag 30 augustus 2012 @ 10:55
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:54 schreef De_Fietser het volgende:
Heb het spel gekocht en geregistreerd, maar moet helaas eerst mijn CPU upgraden voordat ik echt kan spelen...

Hoe bevalt de nieuwe class Engineer?
Wat voor CPU heb je dan?

Engineer bevalt wel. (lvl 12 pas hoor)

quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:51 schreef drumstickNL het volgende:

[..]

Engineer is niet echt geweldig in PvP maar wel super qua dingen die je kan doen. (vlammenwerper _O_ )
Ik vind het altijd een beetje onzinnig om over balans in PvP te praten terwijl de game nog geen week uit is. :)
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:00
A D om te strafen inderdaad, muis om rondjes te rennen. Het enige waar ik moeite mee heb is het bereiken van mijn 6/0 buttons. Maar ik heb een paar extra knoppen op mijn muis dus probeer ik daar maar op te wennen, in ieder geval de 7t/m0. Moet net lukken denk ik.
Casino.Bobdonderdag 30 augustus 2012 @ 11:04
Veel mensen snappen de engineer niet en denken dat het een ranger is zonde pet, maar als engineer heb je ontzettend veel skills die je moet snappen om alles eruit te halen.

De meeste 1vs1 gevechten heb ik gewonnen in pvp en ik denk niet dat de profession underpowered is.
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:05
Hm, of ik doe gewoon mijn next/previous voor strafen en dan heb ik mijn linkerhand vrij voor buttonsmashing..

Logitech-Wireless-Performance-Mouse-MX.jpg
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:07
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:04 schreef Casino.Bob het volgende:
Veel mensen snappen de engineer niet en denken dat het een ranger is zonde pet, maar als engineer heb je ontzettend veel skills die je moet snappen om alles eruit te halen.

De meeste 1vs1 gevechten heb ik gewonnen in pvp en ik denk niet dat de profession underpowered is.
Een gevalletje learn to play inderdaad. De mechanics van een engineer zijn gewoon heel anders dan men gewend is met die turrets en dergelijke. Het lijkt meer op een Techo Shaman.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:09
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:07 schreef jogy het volgende:

[..]

Een gevalletje learn to play inderdaad. De mechanics van een engineer zijn gewoon heel anders dan men gewend is met die turrets en dergelijke. Het lijkt meer op een Techo Shaman.
Engi en Mesmer zijn bijzonder lastig om door te krijgen.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:09
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:50 schreef drumstickNL het volgende:

[..]

[..]

Het is anders van WoW in de zin van je moet niet telkens een quest pakken; quest voltooien; quest inleveren; repeat. Je loopt gewoon een beetje rond, er verschijnen balkes in je scherm met opties die je kunt voltooien of niet en er zijn dynamic events waar je aan mee kunt doen.

Je "personal" story is wel volgens het WoW mechanic maar die zijn dan ook met voice overs en leunt erg op het verhaal.
Klopt, maar toch blijft het altijd wel vergelijkbaar, maar ik zou echt geen flauw idee hebben wat er anders moet. Na een tijdje zijn er geen betere ideeën meer.
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:17
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:09 schreef Murdera het volgende:

[..]

Engi en Mesmer zijn bijzonder lastig om door te krijgen.
Mesmer had ik meteen wel redelijk onder de knie eigenlijk.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:18
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:17 schreef jogy het volgende:

[..]

Mesmer had ik meteen wel redelijk onder de knie eigenlijk.
Heb je hem al eens pvp gedaan? :P
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:18 schreef Murdera het volgende:

[..]

Heb je hem al eens pvp gedaan? :P
In de Beta wel maar alleen WvWvW dus niet in groepjes :P.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:22
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:19 schreef jogy het volgende:

[..]

In de Beta wel maar alleen WvWvW dus niet in groepjes :P.
In WvWvW is het ook bijzonder lastig, als mensen te ver weg komen verdwijnen de clones, mensen in groepen doe ik eigenlijk al niets tegen, ik overleef weinig, doe niet snel schade, alleen de dmg over time is enorm.
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:25
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:22 schreef Murdera het volgende:

[..]

In WvWvW is het ook bijzonder lastig, als mensen te ver weg komen verdwijnen de clones, mensen in groepen doe ik eigenlijk al niets tegen, ik overleef weinig, doe niet snel schade, alleen de dmg over time is enorm.
Ik ben altijd wel een beetje DoT geil eigenlijk. :@. In WoW was ik wel redelijk met de warlock en die was ook DoT heavy. Nu speel ik gewoon elementalist en dat is gewoon brute kracht. Ook erg leuk!
Adamesdonderdag 30 augustus 2012 @ 11:28
Wie moet ik nu pmen voor een invite? Ik zit op far shiverpeaks. Die lamabal en rivalo zijn er vandaag blijkbaar niet
drumstickNLdonderdag 30 augustus 2012 @ 11:32
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:28 schreef Adames het volgende:
Wie moet ik nu pmen voor een invite? Ik zit op far shiverpeaks. Die lamabal en rivalo zijn er vandaag blijkbaar niet
Mij; Sagramore.1530
feyregydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:36
Iedereen heeft invite rechten hoor..

Maaruuu helaas moet ik nu 3 dagen werken savonds :( dus kan nauwelijks speln...
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:40
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:25 schreef jogy het volgende:

[..]

Ik ben altijd wel een beetje DoT geil eigenlijk. :@. In WoW was ik wel redelijk met de warlock en die was ook DoT heavy. Nu speel ik gewoon elementalist en dat is gewoon brute kracht. Ook erg leuk!
Ik vind het wel erg vervelend met kleine beestjes, dat duurt lang, en als ik dmg begin te doen is het al klaar, en dan zie ik andere mensen voorbij komen slashen die 5 kills maken in de tijd dat ik er 1 heb.
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:43
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:40 schreef Murdera het volgende:

[..]

Ik vind het wel erg vervelend met kleine beestjes, dat duurt lang, en als ik dmg begin te doen is het al klaar, en dan zie ik andere mensen voorbij komen slashen die 5 kills maken in de tijd dat ik er 1 heb.
Wat ik meestal deed met mijn warlock was rond rennen en random dotten. Dus heel veel tabben en raggen. Niet concentreren op één tegenstander maar gewoon all over the place gaan. Als je bijvoorbeeld weakness dots hebt kan je die rondstrooien zodat anderen die makkelijker kunnen slopen. Meer support dus.
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 11:46
Hoe kom je aan zo'n 'pet' moet je die bij de trading post kopen met Gems?
Want ik zie soms dat de pet de 1e klappen op vangt, dat is best handig. Als ik zo'n mini koopt, doet die dat ook?
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:46 schreef Dionysiou het volgende:
Hoe kom je aan zo'n 'pet' moet je die bij de trading post kopen met Gems?
Want ik zie soms dat de pet de 1e klappen op vangt, dat is best handig. Als ik zo'n mini koopt, doet die dat ook?
mini pet doet volgens mij niets anders dan achter je aan rennen, geen combat.
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 11:50
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:46 schreef Dionysiou het volgende:
Hoe kom je aan zo'n 'pet' moet je die bij de trading post kopen met Gems?
Want ik zie soms dat de pet de 1e klappen op vangt, dat is best handig. Als ik zo'n mini koopt, doet die dat ook?
Wat voor een pet bedoel je? Een pet die je op je kop doet, of zo'n dier die rangers hebben? Mini pets zijn voor de leuk, hebben verder geen invloed op de gevechten?
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 11:54
Oh, maar af en toe zie je pets achter de mensen lopen, en als je dan attacked gaan zij er op af zodat zij de klappen incasseren i.p.v. jij?
PBateman1978donderdag 30 augustus 2012 @ 11:55
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:54 schreef Dionysiou het volgende:
Oh, maar af en toe zie je pets achter de mensen lopen, en als je dan attacked gaan zij er op af zodat zij de klappen incasseren i.p.v. jij?
Dat zijn rangers of necromancers, die hebben een pet.
drumstickNLdonderdag 30 augustus 2012 @ 11:56
Of als je de deluxe editie hebt dan krijg je een wolf.
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 11:56
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:43 schreef jogy het volgende:

[..]

Wat ik meestal deed met mijn warlock was rond rennen en random dotten. Dus heel veel tabben en raggen. Niet concentreren op één tegenstander maar gewoon all over the place gaan. Als je bijvoorbeeld weakness dots hebt kan je die rondstrooien zodat anderen die makkelijker kunnen slopen. Meer support dus.
De damage die je eruit gooide als je in def AV seed of corruption case op iemand die in een groep stond, heerlijk :)

Ontipic: Is de FOK guild alleen voor FOK mensen of kan ik een vriend van me ook inviten?
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 11:56
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:43 schreef jogy het volgende:

[..]

Wat ik meestal deed met mijn warlock was rond rennen en random dotten. Dus heel veel tabben en raggen. Niet concentreren op één tegenstander maar gewoon all over the place gaan. Als je bijvoorbeeld weakness dots hebt kan je die rondstrooien zodat anderen die makkelijker kunnen slopen. Meer support dus.
Hmm, wel een goed idee.
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 11:57
Wat Bateman zegt.
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 11:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:55 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Dat zijn rangers of necromancers, die hebben een pet.
Nee, rangers hebben een huisdier, en necromancers hebben een dood ding achter zich aanlopen... Geef mij m'n poezelige poes maar ipv zo'n ding wat elk moment uit elkaar kan vallen!
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:56 schreef Questular het volgende:

[..]

De damage die je eruit gooide als je in def AV seed of corruption case op iemand die in een groep stond, heerlijk :)
jup :D. Of wanneer je dood ging dat je die ander nog ff mee neemt met je dots O+.

quote:
Ontipic: Is de FOK guild alleen voor FOK mensen of kan ik een vriend van me ook inviten?
Mag gewoon mee doen als hij Nederlands spreekt volgens mij. :).
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:58 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Nee, rangers hebben een huisdier, en necromancers hebben een dood ding achter zich aanlopen... Geef mij m'n poezelige poes maar ipv zo'n ding wat elk moment uit elkaar kan vallen!
Geef mij maar nog 3 keer mezelf :D
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 12:05
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:03 schreef Murdera het volgende:

[..]

Geef mij maar nog 3 keer mezelf :D
3x mezelf, ik moet er niet aan denken! M'n partner wordt nu al gek van mij...
PBateman1978donderdag 30 augustus 2012 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:58 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Nee, rangers hebben een huisdier, en necromancers hebben een dood ding achter zich aanlopen... Geef mij m'n poezelige poes maar ipv zo'n ding wat elk moment uit elkaar kan vallen!
Ik heb al 2 poezelige poezen thuis, laat me ingame lekker met zo'n inktvis achter me zweven! (1e pet Necro) :P
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:56 schreef Questular het volgende:

[..]

De damage die je eruit gooide als je in def AV seed of corruption case op iemand die in een groep stond, heerlijk :)
Jammer dat ik geen AoE spells heb. ;(
-gewone aanval (ong 70 schade, lvl 26)
-afweren
-straal die langer dmg doet (rond de 240 geloof ik)
-lijn waardoor ik sneller loop als ik er overheen ga, en vijanden langzamer
-een kloon die aardig wat dmg doet voor een korte tijd en niet verplaatst, dus alleen dingen raakt die tegen hem aan staan.

De allerleukste die ik nu heb is een schild dat ik om ranged mensen heen kan zetten, waardoor ze zichzelf raken, als ze er niet uit lopen. _O-
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:08
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:05 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

3x mezelf, ik moet er niet aan denken! M'n partner wordt nu al gek van mij...
Aan de andere kant, hij zal er op sommige momenten geen problemen mee hebben lijkt mij! ;)
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:20
Ik ga eens mijn mesmer proberen met
Greatsword (ranged damager)
Dual sword (melee/annoyer)
en de scepter/torch combo. (confuser/survivor)
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:27
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:20 schreef Murdera het volgende:
Ik ga eens mijn mesmer proberen met
Greatsword (ranged damager)
Dual sword (melee/annoyer)
en de scepter/torch combo. (confuser/survivor)
Ik wil denk ik ook nog eens een mesmer proberen, maar ik heb geen character slots meer over :')
Silvdonderdag 30 augustus 2012 @ 12:30
quote:
8s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:27 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Ik wil denk ik ook nog eens een mesmer proberen, maar ik heb geen character slots meer over :')
Mesmer hoor je gewoon te hebben.
Northsidedonderdag 30 augustus 2012 @ 12:33
Welke class wordt voor jullie gevoel het minst gespeeld?
PBateman1978donderdag 30 augustus 2012 @ 12:33
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:33 schreef Northside het volgende:
Welke class wordt voor jullie gevoel het minst gespeeld?
Mesmer

Maar kies gewoon een class die jij wilt, aangezien er geen holy trinity is (tank, dps, healer) zul je niet buiten de boot vallen als je class A nr 1238129038 bent. ;)
Boomeisterdonderdag 30 augustus 2012 @ 12:40
Invite mij, Boomer.5314
Zit op aurora glade.
Karinadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:42
En BAM midden in een personal story word ik eruit gegooid -O-
Idanuedonderdag 30 augustus 2012 @ 12:44
Ik ook. :(
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 12:44
zo, 2 dagen niet kunnen spelen, heb ik wat gemist? :P
drumstickNLdonderdag 30 augustus 2012 @ 12:52
mwoah niet echt.
Northsidedonderdag 30 augustus 2012 @ 12:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:33 schreef PBateman1978 het volgende:
Mesmer

Maar kies gewoon een class die jij wilt, aangezien er geen holy trinity is (tank, dps, healer) zul je niet buiten de boot vallen als je class A nr 1238129038 bent. ;)
Ik heb een voorliefde voor de underdog. Het maakt me niet uit hoe sterk een class/race is, unieker is voor mij beter. :P
Snoepje5donderdag 30 augustus 2012 @ 12:53
Level 35-45 oid voor humans area is rechts bovenin een huge event die om de 20 minuten weer terug komt oid.

Geeft je werkelijk waar super veel experience met een chest.
Banaanensuikerdonderdag 30 augustus 2012 @ 12:54
Merk wel dat warrior wel erg makkelijk spelen is ten opzichte van een necromancer. Had namelijk eerst een necro gemaakt en tot 30 gelevelt, maar vond het toch niet leuk genoeg, dus toen een warrior gemaakt. En die is nu alweer 26.

Overigens snap ik niet waarom iedereen het craften als grinden aan vindt voelen. Heb niet voor materiaal gegrind en toch is mijn weaponsmith alweer 130.
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 12:58
Ik ben net thuis gekomen, en gelijk de game maar installeren, zit nog steeds op 0 % }:|

jeej nu 1% *O*
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 12:59
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:58 schreef Aloria het volgende:
Ik ben net thuis gekomen, en gelijk de game maar installeren, zit nog steeds op 0 % }:|

jeej nu 1% *O*
Tja, het is wel zo'n 16Gb en de servers zullen op dit moment ook niet bijster snel zijn, vermoed ik....
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:02
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:59 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Tja, het is wel zo'n 16Gb en de servers zullen op dit moment ook niet bijster snel zijn, vermoed ik....
Hmja de download snelheid gaat van 2. 83 mb naar 1.01 mb en alles wat er tussen zit... _O-

woah nu zat hij op 3.96 :')
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 13:02
ìnstalleren duurt effe zeg :)

Zit er eindelijk in, geen idee waar te beginnen moet ik zeggen. Kan iemand mij uitnodigen voor de guild; Slokkert.6413? Ga ik nu eens kijken hoe en wat :D
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:04
Jup ik wil als hij over een aantal uur klaar is ook graag in de fok guild :D

Aloria.4871

*O*

Nou de pc heeft er ook zin in, hij zit nu al op de 4+ mb per seconden... gooooooo pc :@
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 13:07
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:02 schreef Aloria het volgende:

[..]

Hmja de download snelheid gaat van 2. 83 mb naar 1.01 mb en alles wat er tussen zit... _O-

woah nu zat hij op 3.96 :')
Niet klagen, bij mij kwam hij nooit hoger dan 780KB/s... Maar wel heel stabiel! (tja, niet iedereen heeft een 20Mb verbinding!)
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 13:14
Start ik net GW2 op... opeens scherm zwart, en dan komt er weer wit voor in de plaats. Als iemand zo'n teleport ontdekt komt er bovenin het scherm blauw dat zich langzaam over het scherm verspreid :')

Maar mn UI enzo kan ik wel normaal zien :P
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 13:15
Wanneer kunnen we de Trading Post gebruiken, stomme Out of Service :')
Northsidedonderdag 30 augustus 2012 @ 13:20
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:07 schreef Sweetpea8472 het volgende:
Niet klagen, bij mij kwam hij nooit hoger dan 780KB/s... Maar wel heel stabiel! (tja, niet iedereen heeft een 20Mb verbinding!)
Vroegah, toen je met je 56k modempje de held van de buurt was!

En vroegah is dan nog geen 20 jaar geleden. :')

Wie moet de OP bijwerken? Drumstick?
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:22
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:53 schreef Northside het volgende:

[..]

Ik heb een voorliefde voor de underdog. Het maakt me niet uit hoe sterk een class/race is, unieker is voor mij beter. :P
Dan mesmer. :P
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:15 schreef Dionysiou het volgende:
Wanneer kunnen we de Trading Post gebruiken, stomme Out of Service :')
Gisteravond even.
Bedenk wel dat je ook nog een trader moet vinden om je spullen op te halen he. ;)
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 13:28
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:23 schreef Murdera het volgende:

[..]

Gisteravond even.
Bedenk wel dat je ook nog een trader moet vinden om je spullen op te halen he. ;)
Een trader? Krijg je het niet gewoon in je mailbox?
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 13:29
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:23 schreef Murdera het volgende:

[..]

Gisteravond even.
Bedenk wel dat je ook nog een trader moet vinden om je spullen op te halen he. ;)
Zo'n 15% van de populatie kan de TP gebruiken... En ik hoor daar niet bij!

* Sweetpea8472 gaat een boze brief naar ANet sturen
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:28 schreef Dionysiou het volgende:

[..]

Een trader? Krijg je het niet gewoon in je mailbox?
Je kunt alles overal te koop aanbieden, het ophalen moet echter bij een Trading Post gebeuren. Gelukkig zijn die op een aantal plekken (ook in het wild) te vinden.
Ame_thystdonderdag 30 augustus 2012 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:14 schreef hans1988 het volgende:
Start ik net GW2 op... opeens scherm zwart, en dan komt er weer wit voor in de plaats. Als iemand zo'n teleport ontdekt komt er bovenin het scherm blauw dat zich langzaam over het scherm verspreid :')

Maar mn UI enzo kan ik wel normaal zien :P
niet toevallig aan het alt tabben tijdens het laden?
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:39
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:29 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Zo'n 15% van de populatie kan de TP gebruiken... En ik hoor daar niet bij!

* Sweetpea8472 gaat een boze brief naar ANet sturen
Waarom vindt iedereen de TP zo belangrijk? Ik houd eigenlijk niet zo veel over om er evt te verkopen.. Of doe ik dan gewoon iets verschrikkelijk verkeerd?
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 13:40
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:30 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

niet toevallig aan het alt tabben tijdens het laden?
Nee, maar ik heb het inmiddels wel gefixt....zolang ik niet aan de AA-instellingen kom doet ie het gewoon :')
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:48
Hoera de 50% gehaald, nog 50% te gaan _O_ *O*
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 13:55
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:48 schreef Aloria het volgende:
Hoera de 50% gehaald, nog 50% te gaan _O_ *O*
Gaat toch redelijk snel niet? :) Ik moet mn games altijd met een dvdtje installeren aangezien ik maar met max 800 kb/sec kan downloaden...
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 13:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:55 schreef Questular het volgende:

[..]

Gaat toch redelijk snel niet? :) Ik moet mn games altijd met een dvdtje installeren aangezien ik maar met max 800 kb/sec kan downloaden...
Hij download nu met 100 tot 200mb per seconde O+
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 14:03
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:58 schreef Aloria het volgende:

[..]

Hij download nu met 100 tot 200mb per seconde O+
Pfffft, kom ik aan met mn 1.2 mb/sec :')
Snoepje5donderdag 30 augustus 2012 @ 14:12
Mensen die in Underworld zitten en wel wat gezelschap kunnen gebruiken dmv een guild: /w Elsavita.
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:14
een vraagje over de professions zoals coocking etc, kun je alles doen ? of mag je er maar 2 kiezen ?
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:15
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:14 schreef Aloria het volgende:
een vraagje over de professions zoals coocking etc, kun je alles doen ? of mag je er maar 2 kiezen ?
Je kunt ze allemaal doen, maar je kunt er 2 tegelijk actief hebben.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:48 schreef Aloria het volgende:
Hoera de 50% gehaald, nog 50% te gaan _O_ *O*
Ik dacht qua map progression. _O-
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:24
nog mensen online die ik kan pm-en voor een invite?
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:24
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:19 schreef Murdera het volgende:

[..]

Ik dacht qua map progression. _O-
Heheh, was dat maar waar _O-
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:25
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:24 schreef Aloria het volgende:

[..]

Heheh, was dat maar waar _O-
Juist niet, nu is er nog zo veel te doen. :D _O_

Ik zit op 10% geloof ik. :o
#ANONIEMdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:29
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:58 schreef Aloria het volgende:

[..]

Hij download nu met 100 tot 200mb per seconde O+
Als je dit gewoon vanaf huis post. 200 mb/s kan niet als consument.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:33
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:29 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Als je dit gewoon vanaf huis post. 200 mb/s kan niet als consument.
Mwah, Ik ken een aantal beta testers, maar dat is ook niet echt consument te noemen.
Nee, laten we dat niet onder consument scharen, je hebt gelijk. :)
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 14:33
Ik vind het een beetje vreemd dat er zoveel GW1 muziek ge-recycled wordt... het merendeel van wat ik nu heb gehoord is van GW1 denk ik. :{ Het zal wel alleen in Human zones zo zijn, want in GW1 kon je alleen als human spelen. :Y
Twodonderdag 30 augustus 2012 @ 14:37
Die dungeons zijn wel echt heerlijk zeg!
Frag_adderdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:43
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:37 schreef Two het volgende:
Die dungeons zijn wel echt heerlijk zeg!
dungeons? zitten die er in dan? ik heb tot nu toe nog maar 1 instance gevonden en daar moet ik lvl 40 voor zijn
Twodonderdag 30 augustus 2012 @ 14:44
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:43 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

dungeons? zitten die er in dan? ik heb tot nu toe nog maar 1 instance gevonden en daar moet ik lvl 40 voor zijn
Vanaf level 30 heb je Ascalonian Catacombs. Ook een instance voor 5 man! ZIjn wel vrij pittig kan ik je vertellen.
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 14:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:24 schreef Ssswing het volgende:
nog mensen online die ik kan pm-en voor een invite?
Ik.
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 14:57
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:29 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Als je dit gewoon vanaf huis post. 200 mb/s kan niet als consument.
nee klopt, ik kijk nu is het kb verdorrie !!! |:( :')
Ame_thystdonderdag 30 augustus 2012 @ 14:57
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:33 schreef Wii-Style het volgende:
Ik vind het een beetje vreemd dat er zoveel GW1 muziek ge-recycled wordt... het merendeel van wat ik nu heb gehoord is van GW1 denk ik. :{ Het zal wel alleen in Human zones zo zijn, want in GW1 kon je alleen als human spelen. :Y
Eens, was tijdens de beta ook een thread over. Ze doen het omdat de nieuwe muziek niet genoeg is.

Ik heb 7 jaar GW1 gespeeld en die muziek voor mij is daarom sterk gekoppeld aan locaties en gebeurtenissen in dat spel.
Het is behoorlijk verwarrend om nu deze muziek opnieuw te horen in een totaal andere context. En eigenlijk heb er ik na 7 jaar ook niet zo'n behoefte meer aan.
Daarbij lijken de nieuwe tracks ook nog eens erg op de oude wat ook niet echt helpt :P

Jeremy Soule had van mij wel wat gekker mogen doen qua muziek vind ik.
Skyrim vond ik qua muziek ook al niet zo geweldig. Tenminste niet wat ik van Jeremy gewend ben. Je zou denken dat een componist steeds beter wordt maar in dit geval is het een beetje meer van hetzelfde.

Zelf had ik liever alleen nieuwe muziek en dan maar wat minder; dan de oude tracks erbij.
Sweetpea8472donderdag 30 augustus 2012 @ 14:59
quote:
8s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:39 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Waarom vindt iedereen de TP zo belangrijk? Ik houd eigenlijk niet zo veel over om er evt te verkopen.. Of doe ik dan gewoon iets verschrikkelijk verkeerd?
Als je serieus wilt gaan craften, is het wel erg prettig om die paar missende dingen te kunnen kopen ipv te farmen... En tijdens de BWE's verkocht ik ook de spullen die ik niet zelf gebruikte (en de moeite waard waren om te verkopen).
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:04
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:57 schreef Ame_thyst het volgende:
Zelf had ik liever alleen nieuwe muziek en dan maar wat minder; dan de oude tracks erbij.
Lastige keuze, aangezien de meerderheid van de klanten GW1 waarschijnlijk niet gespeeld heeft.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:04
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:59 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Als je serieus wilt gaan craften, is het wel erg prettig om die paar missende dingen te kunnen kopen ipv te farmen... En tijdens de BWE's verkocht ik ook de spullen die ik niet zelf gebruikte (en de moeite waard waren om te verkopen).
Welke class ben je, en welke clan/server zit jij?
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:21
jeeej 100% ga nu mijn character aanmaken op Far Shiverpeak *O*
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:21
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:59 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Als je serieus wilt gaan craften, is het wel erg prettig om die paar missende dingen te kunnen kopen ipv te farmen... En tijdens de BWE's verkocht ik ook de spullen die ik niet zelf gebruikte (en de moeite waard waren om te verkopen).
Waarom zou je kopen als je ook kan farmen? Scheelt weer gold, en dus ook gems :)
Ik heb ook altijd wel een ander character die mogelijk geinteresseerd is in de items :P
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:22
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:21 schreef Aloria het volgende:
jeeej 100% ga nu mijn character aanmaken op Far Shiverpeak *O*
En wat wordt het?
Veel plezier in ieder geval!
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:24
quote:
3s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:22 schreef Scheringa het volgende:

[..]

En wat wordt het?
Veel plezier in ieder geval!
&$#^*( De server is full wtf ? wat moet ik nu doen ?

ik ga denk ik een necro starten :D maarja dan moet ik eerst wachten tot de server leegloopt zeker.... :')
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:27
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:24 schreef Aloria het volgende:

[..]

&$#^*( De server is full wtf ? wat moet ik nu doen ?

ik ga denk ik een necro starten :D maarja dan moet ik eerst wachten tot de server leegloopt zeker.... :')
Je kan ook op een andere server starten en als er plek is trasferen naar FS, maar ik weet niet tot wanneer de free transfer loopt :')
Iemand een idee?
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:28
quote:
3s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:27 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Je kan ook op een andere server starten en als er plek is trasferen naar FS, maar ik weet niet tot wanneer de free transfer loopt :')
Iemand een idee?
ik kon inloggen op far shiver hoera !!! *O* :D :@
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:29
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:28 schreef Aloria het volgende:

[..]

ik kon inloggen op far shiver hoera !!! *O* :D :@
Dat kan ook :P
Frag_adderdonderdag 30 augustus 2012 @ 15:48
quote:
3s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:27 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Je kan ook op een andere server starten en als er plek is trasferen naar FS, maar ik weet niet tot wanneer de free transfer loopt :')
Iemand een idee?
transfer daarna is meen ik maar 3 gold, wat als je een beetje level hebt echt niet veel is, ik heb er nu ook al 1 bij elkaar gespeeld en niet eens mijn best gedaan en ben pas lvl 24.

Dus zelfs daardoor zou ik me niet tegen laten houden, gewoon gaan spelen :) en als je later over wilt over gaan!
ikbennieuwopfokdonderdag 30 augustus 2012 @ 15:54
Ik level nu een elementalist en guardian tegelijk want ik kan niet kiezen :')
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:28 schreef Aloria het volgende:

[..]

ik kon inloggen op far shiver hoera !!! *O* :D :@
Post een printscreen. :D (van je necro)
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 16:22
Ik heb de strategy guide gekocht :@.
soklosdonderdag 30 augustus 2012 @ 16:23
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:54 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Ik level nu een elementalist en guardian tegelijk want ik kan niet kiezen :')
Nice, maar eckte bazen lvl'n een assassin.
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 16:45
Ik heet Aloria Red Princess als iemand mij in de guild kan inviten O+
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 16:46
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 16:45 schreef Aloria het volgende:
Ik heet Aloria Red Princess als iemand mij in de guild kan inviten O+
Was jij die die ook titans quest speelde?
Smoofiedonderdag 30 augustus 2012 @ 17:10
Ik zat met mensen van far shiver in de overflow, nederlanders, wat ben ik blij dat ik op desolation zit _O-.
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 17:11
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:10 schreef Smoofie het volgende:
Ik zat met mensen van far shiver in de overflow, nederlanders, wat ben ik blij dat ik op desolation zit _O-.
Ben je de enigste, merk niet veel nederlanders op shiver.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 17:15
Nu maar hopen dat mijn vriend ook naar Far Shiverpeaks kan..
Jorwoldonderdag 30 augustus 2012 @ 17:18
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:15 schreef DjinN het volgende:
Nu maar hopen dat mijn vriend ook naar Far Shiverpeaks kan..
Ik heb net ook nog kunnen joinen, dus valt mee met de drukte.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:18 schreef Jorwol het volgende:

[..]

Ik heb net ook nog kunnen joinen, dus valt mee met de drukte.
Oh gelukkig :) Hij heeft de game net binnengekregen, alles geïnstalleerd enz dus :)
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 17:29
Toch maar afgestapt van het keybinden en terug naar het muisklikken en keyboard bewegen, heerlijk :)
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 17:31
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:10 schreef Smoofie het volgende:
Ik zat met mensen van far shiver in de overflow, nederlanders, wat ben ik blij dat ik op desolation zit _O-.
Waarom? Ik zie enkel engels in de chat.
Aloriadonderdag 30 augustus 2012 @ 17:31
ik zit nu al vast , kan heel dat dreamers terrace niet vinden _O-
Dionysioudonderdag 30 augustus 2012 @ 17:36
Je kan beters Gems met $ kopen dan in ¤. Of zou dat niet lukken?
Gibson02donderdag 30 augustus 2012 @ 17:45
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:54 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Ik level nu een elementalist en guardian tegelijk want ik kan niet kiezen :')
Guardian hier, echt een heerlijke class! Super veelzijdig ook.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 17:45
Hoe werkt het transferren tussen de verschillende servers? Mijn vriend kan namelijk met geen mogelijkheid op FS komen :{
En hoe lang kan het nog gratis ??

[ Bericht 8% gewijzigd door DjinN op 30-08-2012 17:52:10 ]
AlwaysHappydonderdag 30 augustus 2012 @ 17:49
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:54 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Ik level nu een elementalist en guardian tegelijk want ik kan niet kiezen :')
Herkenbaar :P Ranger en Elementalist hier :)
Drakiredonderdag 30 augustus 2012 @ 18:13
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:45 schreef DjinN het volgende:
Hoe werkt het transferren tussen de verschillende servers? Mijn vriend kan namelijk met geen mogelijkheid op FS komen :{
En hoe lang kan het nog gratis ??
Als iemand het antwoord op deze vraag heeft ik heb de game ook zojuist binnen en Far Shiverpeaks zit vol :(.
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 18:33
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 15:48 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

transfer daarna is meen ik maar 3 gold, wat als je een beetje level hebt echt niet veel is, ik heb er nu ook al 1 bij elkaar gespeeld en niet eens mijn best gedaan en ben pas lvl 24.

Dus zelfs daardoor zou ik me niet tegen laten houden, gewoon gaan spelen :) en als je later over wilt over gaan!
Geen idee hoe lang het nog gratis is, maar als het echt maar 3 gold is dan lijkt me dat ook geen probleem.
Frag_adderdonderdag 30 augustus 2012 @ 18:35
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 18:13 schreef Drakire het volgende:

[..]

Als iemand het antwoord op deze vraag heeft ik heb de game ook zojuist binnen en Far Shiverpeaks zit vol :(.
zelfs als het niet gratis is valt het mee :) gewoon doorspelen! :D
wisselen doe je voor je inlogt met je personage, is een knop voor.Grappig genoeg ben ik juist van FS af gegaan :)
#ANONIEMdonderdag 30 augustus 2012 @ 18:35
Hoe komt iedereen nou aan zo veel geld. Ik heb 22 Silver en ben lvl 20 :')
invinedonderdag 30 augustus 2012 @ 18:35
Ik twijfel tussen een Human thief of een Norn Warior... hmm
Drakiredonderdag 30 augustus 2012 @ 18:41
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:45 schreef DjinN het volgende:
Hoe werkt het transferren tussen de verschillende servers? Mijn vriend kan namelijk met geen mogelijkheid op FS komen :{
En hoe lang kan het nog gratis ??
Hij is nu op High i.p.v. full voor mij snel joinen xD.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 19:03
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 18:41 schreef Drakire het volgende:

[..]

Hij is nu op High i.p.v. full voor mij snel joinen xD.
Jaaa, het is gelukt ondertussen :D Hele tijd spel afgesloten en weer opgestart :P Toen stond ie op High, is ie übersnel gejoined :D
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 19:04
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 18:35 schreef Rivalo het volgende:
Hoe komt iedereen nou aan zo veel geld. Ik heb 22 Silver en ben lvl 20 :')
Dat zijn gewoon van die amateurs die nooit waypoints gebruiken. :Y
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 19:05
Ik heb nog steeds geen guild.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 19:04 schreef Wii-Style het volgende:

[..]

Dat zijn gewoon van die amateurs die nooit waypoints gebruiken. :Y
Ja wauw, want je bespaart jezelf maar liefst 5 copper ofzo _O- :')
Snoepje5donderdag 30 augustus 2012 @ 19:08
Kun je een guild notice maken die op het scherm van alle members terecht komt?
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 19:08
quote:
9s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 19:05 schreef Wii-Style het volgende:
Ik heb nog steeds geen guild.
Ingame PM naar Booya sturen :P
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 19:17
Zucht....staat de shatterer op het punt om te spawnen....HAAAAAAAAAAAAAAAAANS, KOM JE HEEEEELPEN????

:') het wordt tijd dat ik een eigen plekkie vind :')
jogydonderdag 30 augustus 2012 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 19:08 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ja wauw, want je bespaart jezelf maar liefst 5 copper ofzo _O- :')
ik gebruik voor interregionaal meestal de asura gates en binnen de provincie die teleport dingen. ik heb dan ook maar 40 silver :').
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 19:51
OOOH toch nog de shatterer gedaan *O* O+

Leuk draakje :P
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:09
Bam, login down.
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 20:10
NEW BUILD AVAILABLE kijk zie je nou mensen niks aan de hand wie was nou die ene loser die niet ophield met janken dat het spel te achterlijk was trouwens level 13
wc-eenddonderdag 30 augustus 2012 @ 20:10
*zucht*

Nog niks gehoord van support... kan dus niet spelen :'(
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:11
damn it ;(
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 20:12
Connection error detected :')
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 20:12
Ik kan niet meer inloggen.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:12
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 19:08 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ja wauw, want je bespaart jezelf maar liefst 5 copper ofzo _O- :')
Hier rond de 30 meestal.
Net discoverde ik een waypoint, ging dood, OP de waypoint, kostte me 16 copper om naar die waypoint te gaan. :')
Rickocumdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:13
Godverdomme net als ik vrij ben en vanavond eventjes niks te doen heb :')
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:14
Reloggen voordat de build eris. Ik ga nu weer heerlijk spelen <33
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:15
blijft hangen op: Waiting for Authentication :(
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:16
Wat verbazend, nieuwe build an daarna connection error :P
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 20:16
Nu ik tijd heb: wat ik zo irritant vind is dat er NPCs praten zo van bla bla bla maar dat het geluid lijkt alsof het van je eigen character komt i.e. heel dichtbij terwijl de NPC helemaal niet zo dichtbij staat, soms juist heel ver. Dus dan zegt zo'n NPC in de verte "Nice weather" of wat dan ook... dan klinkt het bij mij als NICE WEATHER alsof het gewoon in mijn oor wordt geschreeuwd. :{ Dit gebeurt echt te vaak.
Casino.Bobdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:17
:( :( :(
De_Fietserdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:55 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Wat voor CPU heb je dan?

Engineer bevalt wel. (lvl 12 pas hoor)

[..]

Ik vind het altijd een beetje onzinnig om over balans in PvP te praten terwijl de game nog geen week uit is. :)
Laptop met 1,2 GHZ Dual Core.
grooterondonderdag 30 augustus 2012 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:16 schreef Wii-Style het volgende:
Nu ik tijd heb: wat ik zo irritant vind is dat er NPCs praten zo van bla bla bla maar dat het geluid lijkt alsof het van je eigen character komt i.e. heel dichtbij terwijl de NPC helemaal niet zo dichtbij staat, soms juist heel ver. Dus dan zegt zo'n NPC in de verte "Nice weather" of wat dan ook... dan klinkt het bij mij als NICE WEATHER alsof het gewoon in mijn oor wordt geschreeuwd. :{ Dit gebeurt echt te vaak.
:')
Drakiredonderdag 30 augustus 2012 @ 20:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:14 schreef Lamabal het volgende:
Reloggen voordat de build eris. Ik ga nu weer heerlijk spelen <33
Login server is down maar de mensen di er nog inzitten kunnen gewoon spelen xD.
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:19 schreef Drakire het volgende:

[..]

Login server is down maar de mensen di er nog inzitten kunnen gewoon spelen xD.
Ik zit erin ^^
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:19 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik zit erin ^^
/slap
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:19 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik zit erin ^^
slim, misschien volgende keer ook die tactiek toepassen :')
Northsidedonderdag 30 augustus 2012 @ 20:20
Als het me nog lukt om vanavond online te komen ga ik eens achter een invite voor het fok guild aan.
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:21
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:20 schreef Northside het volgende:
Als het me nog lukt om vanavond online te komen ga ik eens achter een invite voor het fok guild aan.
Ben online xxxx
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:16 schreef Wii-Style het volgende:
Nu ik tijd heb: wat ik zo irritant vind is dat er NPCs praten zo van bla bla bla maar dat het geluid lijkt alsof het van je eigen character komt i.e. heel dichtbij terwijl de NPC helemaal niet zo dichtbij staat, soms juist heel ver. Dus dan zegt zo'n NPC in de verte "Nice weather" of wat dan ook... dan klinkt het bij mij als NICE WEATHER alsof het gewoon in mijn oor wordt geschreeuwd. :{ Dit gebeurt echt te vaak.
Waarom speel je het nog?
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:24
ingame whisper is /w Booyaa.4937 of /w Booyaa 4937 of gewoon /w Booyaa ?

Kreeg vanmiddag geen spelers te pakken dmv whispers :(
Scheringadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:26
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:24 schreef Ssswing het volgende:
ingame whisper is /w Booyaa.4937 of /w Booyaa 4937 of gewoon /w Booyaa ?

Kreeg vanmiddag geen spelers te pakken dmv whispers :(
Voeg ze gewoon toe in je vriendenlijst, dan zie je wanneer ze online zijn.
Het is dat trouwens Booyaa.4937 met de punt dus :P
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 20:27
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:16 schreef Wii-Style het volgende:
Nu ik tijd heb: wat ik zo irritant vind is dat er NPCs praten zo van bla bla bla maar dat het geluid lijkt alsof het van je eigen character komt i.e. heel dichtbij terwijl de NPC helemaal niet zo dichtbij staat, soms juist heel ver. Dus dan zegt zo'n NPC in de verte "Nice weather" of wat dan ook... dan klinkt het bij mij als NICE WEATHER alsof het gewoon in mijn oor wordt geschreeuwd. :{ Dit gebeurt echt te vaak.
Storrt mij totaal niet eigenlijk...zal wel verholpen worden uiteindelijk
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 20:30
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:27 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Storrt mij totaal niet eigenlijk...zal wel verholpen worden uiteindelijk
Bij Township of Claypool is het een nachtmerrie. Ik zit gewoon lekker te craften. Allemaal NPCs die allerlei onzin gillen, en zo repetitief, ik heb alles al gehoord terwijl ik maar een tijdje speel.

Dit dus, in het begin:


Dat gelul houdt bijna niet op. Echt niet te geloven.
Wii-Styledonderdag 30 augustus 2012 @ 20:31
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:23 schreef Murdera het volgende:

[..]

Waarom speel je het nog?
Om jou te pesten.
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:32
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:31 schreef Wii-Style het volgende:

[..]

Om jou te pesten.
:D Dat vind ik heel lief van je. O+
Karinadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:32
Van de PvP vendor kun je een chest kopen, wat zit daar in? Iemand al eentje gekocht?
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:33
quote:
99s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:32 schreef Karina het volgende:
Van de PvP vendor kun je een chest kopen, wat zit daar in? Iemand al eentje gekocht?
Nog niet, ik wacht tot ik rank 10 ben in pvp en koop ik een chest.
Karinadonderdag 30 augustus 2012 @ 20:34
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:33 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nog niet, ik wacht tot ik rank 10 ben in pvp en koop ik een chest.
Vandaar een beetje mijn vraag, ik zat te twijfelen, ben pas level 2 nu :+
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:35
Karmaaaaaa, ik wou characters verwisselen. Kan ik niet meer spelen. FML

Ik ga douchen
Degodvaderdonderdag 30 augustus 2012 @ 20:37
Login server down, dus weer even tijd om m'n gal te spuwen:

Blijf het een ontiegelijk vette game vinden (tot nu toe, kijken wat endgame straks gaat doen). Heb alleen altijd de kwaal dat ik alle klassen wil proberen, met als resultaat dat een Human ranger van level 16 het hoogste is wat ik tot nu toe bereikt heb.
Supertollldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:38
Het werkt weer.
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 20:38
Im in
Timm-Edonderdag 30 augustus 2012 @ 20:39
Zitten jullie tijdens de eerste levels van je characters alleen te exploren enzo, of doen jullie ook veel crafting tussendoor? Vind dat zelf, als noob, best nog wat tijd kosten namelijk.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:14
Hebben jullie nog steeds getrubbel? Ik kan nu namelijk probleemloos inloggen :P
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 21:17
Ik hang vast op Waiting for authentication ;(
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:18
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:17 schreef hans1988 het volgende:
Ik hang vast op Waiting for authentication ;(
same :(
hans1988donderdag 30 augustus 2012 @ 21:21
ik hou me ondertussen maar wat bezig met filmpjes :P

DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:17 schreef hans1988 het volgende:
Ik hang vast op Waiting for authentication ;(
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:18 schreef Ssswing het volgende:

[..]

same :(
Mail gekeken? :o Duurt altijd een hele tijd voordat je de authenticatie mail krijgt :{ Wij zaten er toenstraks ook bijna een uur op te wachten, kregen we hem ineenkeer 5x :')
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:30
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:24 schreef DjinN het volgende:

[..]

[..]

Mail gekeken? :o Duurt altijd een hele tijd voordat je de authenticatie mail krijgt :{ Wij zaten er toenstraks ook bijna een uur op te wachten, kregen we hem ineenkeer 5x :')
godskolere, das waar ook... heb em op mijn werkmail geactiveerd...vraag me niet waarom :(
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:36
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:30 schreef Ssswing het volgende:

[..]

godskolere, das waar ook... heb em op mijn werkmail geactiveerd...vraag me niet waarom :(
Ja is een goed beveiligd maar bloed irritant systeem :P Je kan pas spelen als je mail geactiveerd is, en tot die tijd blijft ie op dat scherm hangen :')
dahippieunicorndonderdag 30 augustus 2012 @ 21:37
Sinds vandaag eigenlijk pas echt gespeeld terwijl ik hem al vanaf de 27e heb :')

dahippieunicorn.7851 heet ik. Pas lvl 9 maar goed :)
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:38
haha, straks maar mijn email veranderen... beetje onhandig om steeds op mijn webmail in te loggen. Telefoon pakt de link niet lekker :(

Waarom kan ik overigens niks zeggen in de guild chat... Zit niet in een guild zegtie, maar ik ben zojuist uitgenodigd
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:38
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:37 schreef dahippieunicorn het volgende:
Sinds vandaag eigenlijk pas echt gespeeld terwijl ik hem al vanaf de 27e heb :')

dahippieunicorn.7851 heet ik. Pas lvl 9 maar goed :)
Leuk, weer iemand om toe te voegen :) Ik ben ook pas lvl 9 met mijn main char :P Ik heb niet altijd belachelijk veel tijd om te spelen, als ik een uurtje kan ben ik al tevreden :)
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:39
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:38 schreef Ssswing het volgende:
haha, straks maar mijn email veranderen... beetje onhandig om steeds op mijn webmail in te loggen. Telefoon pakt de link niet lekker :(

Waarom kan ik overigens niks zeggen in de guild chat... Zit niet in een guild zegtie, maar ik ben zojuist uitgenodigd
Moet je naar het guild venster gaan, en kijken of je de guild represent. Even naast je nickname kijken of er een streepje door het groene blokje staat of niet. Ik had hetzelfde probleem :P
Questulardonderdag 30 augustus 2012 @ 21:44
Dus daar sta ik dan als lvl 9 thief keer op keer geen kans maken tegen een NPC in mn storyline... Crusher Dan doet zn naam eer aan want ik ben echt helemaal nergens....
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:47
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:39 schreef DjinN het volgende:

[..]

Moet je naar het guild venster gaan, en kijken of je de guild represent. Even naast je nickname kijken of er een streepje door het groene blokje staat of niet. Ik had hetzelfde probleem :P
Blijkt een bug te zijn. Ik kan mezelf namelijk niet op Represent zetten, die knop is stuk. Het gebeurd blijkbaar bij sommige invites :(
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:47 schreef Ssswing het volgende:

[..]

Blijkt een bug te zijn. Ik kan mezelf namelijk niet op Represent zetten, die knop is stuk. Het gebeurd blijkbaar bij sommige invites :(
Even opnieuw ingame gaan, dan werkt ie wel ;) Ook dat probleem had ik :Y
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 21:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:47 schreef Ssswing het volgende:

[..]

Blijkt een bug te zijn. Ik kan mezelf namelijk niet op Represent zetten, die knop is stuk. Het gebeurd blijkbaar bij sommige invites :(
Nah. Had ik ook, gewoon reloggen
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:54
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:49 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nah. Had ik ook, gewoon reloggen
Ik moet zeggen dat ik het bij mijn nieuwe character ook heb zie ik nu. Bij de ene kan ik wel representen, bij de andere niet
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 21:59
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:54 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat ik het bij mijn nieuwe character ook heb zie ik nu. Bij de ene kan ik wel representen, bij de andere niet
Its all about the relog
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:59 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Its all about the relog
Been there, done that, heeeeeeeeel veel x achter elkaar ;/ Ach maakt niet uit, miss lukt het later wel
Ssswingdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:09
naar een andere zone reizen werkte bij mij (of eigenlijk een instanced zone ingaan)
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:15
Even gespeeld en nu lukte het wel :Y
trigt013donderdag 30 augustus 2012 @ 22:19
Binnenkort ook maar eens guild invite doen. Zit deze week op de camping dus kan nog niet spelen
Smoofiedonderdag 30 augustus 2012 @ 22:32
Wat is deze E-mail authentication :')?
Friday12donderdag 30 augustus 2012 @ 22:34
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 22:32 schreef Smoofie het volgende:
Wat is deze E-mail authentication :')?
anti hack
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 22:43
2w71grn.jpg
Ik en mijn worm.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:48
aahww O+
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 22:48 schreef DjinN het volgende:
aahww O+
Echte liefde. :@
Rickocumdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:55
quote:
7s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 22:32 schreef Smoofie het volgende:
Wat is deze E-mail authentication :')?
Idd, die werkt niet eens :')
Murderadonderdag 30 augustus 2012 @ 23:02
Ben je de muziek zat en wil je je eigen muziek? Dat kan!
Quote:
Go to you documents folder -> Guild Wars 2 -> Music.

Create a playlist using your favorite media player.

The music files have to be in a format that FMOD supports by default: .mp3, .ogg, .flac, .wav, .aiff, .mid, .it etc.

The playlist formats that are supported are: .wpl, .m3u, .pls, .asx, and .wax

To play your playlists you have to give it a specific name. The playlist names that are currently recognized by the game are:

Ambient
Battle
Underwater
City
MainMenu
NightTime
Crafting
BossBattle

So if you have a playlist in the Guild Wars 2 Music folder called 'City', this playlist will start to play when you are in Hoelsbrak!
Lamabaldonderdag 30 augustus 2012 @ 23:09
quote:
99s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:34 schreef Karina het volgende:

[..]

Vandaar een beetje mijn vraag, ik zat te twijfelen, ben pas level 2 nu :+
Je krijgt gewoon kistjes net zoals je leveld.

Heb nu 2 10 slot bags gevonden en coole gear :D
Supertollldonderdag 30 augustus 2012 @ 23:10
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:54 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat ik het bij mijn nieuwe character ook heb zie ik nu. Bij de ene kan ik wel representen, bij de andere niet
Volgens mij lukt het alleen op de home server of een instance.
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 23:20
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 22:55 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Idd, die werkt niet eens :')
Jawel, het duurt alleen teringlang voordat je de mail krijgt ;/
Thanatos45donderdag 30 augustus 2012 @ 23:21
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:37 schreef Degodvader het volgende:
Login server down, dus weer even tijd om m'n gal te spuwen:

Blijf het een ontiegelijk vette game vinden (tot nu toe, kijken wat endgame straks gaat doen). Heb alleen altijd de kwaal dat ik alle klassen wil proberen, met als resultaat dat een Human ranger van level 16 het hoogste is wat ik tot nu toe bereikt heb.
Oh, ik ben ook al met m'n 4e character bezig hoor :') Maar denk dat ik met Elementalist wel gevonden heb wat ik zocht.Vette explosies en hectische gevechten :P
DjinNdonderdag 30 augustus 2012 @ 23:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:21 schreef Thanatos45 het volgende:

[..]

Oh, ik ben ook al met m'n 4e character bezig hoor :') Maar denk dat ik met Elementalist wel gevonden heb wat ik zocht.Vette explosies en hectische gevechten :P
Same problem _O- Ik wil alles tegelijk uitproberen :') Hoogste wat ik tot nu toe bereikt heb is lvl 9 o|O
Denk dat ik het gewoon ga volhouden en met dat character verder ga :P
Timm-Edonderdag 30 augustus 2012 @ 23:36
Wat is die wereld trouwens achterlijk groot zeg... Heb maar een nieuw poppetje gemaakt, want k vond m'n Sylvari Ranger eigenlijk niet echt boeiend. Heb nu een Charr Necromancer en dat vind ik toch een stuk leuker spelen!
Rickocumdonderdag 30 augustus 2012 @ 23:59
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:20 schreef DjinN het volgende:

[..]

Jawel, het duurt alleen teringlang voordat je de mail krijgt ;/
Bij mij niet dushi. Ik krijg hem na een minuut al.
Echter, zegt ie bij mij dat ie al verlopen is terwijl ik 5 seconden die link in mijn mail heb :')
Drakiredonderdag 30 augustus 2012 @ 23:59
Vraagje hoe kun je gold of items traden tussen characters op je account?
Supertolllvrijdag 31 augustus 2012 @ 00:04
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:59 schreef Drakire het volgende:
Vraagje hoe kun je gold of items traden tussen characters op je account?
Met de bank.
Drakirevrijdag 31 augustus 2012 @ 00:30
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:04 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Met de bank.
Waar vind je deze? (sorry ben net pas begonnen alles is nog nieuw xD)
Dionysiouvrijdag 31 augustus 2012 @ 00:37
Ik moet nog 1 Point of Interest en 1 Vista in Queensdale.. Hmpf..
Kan 'm niet vinden!
Dionysiouvrijdag 31 augustus 2012 @ 01:00
Yeah, Queensdale 100% uitgespeeld.. Ben nu lvl 14.. En mijn volgende missie in het nieuwe land is voor lvl 16.. Vindt dat toch wel irritant.. Nog maar even mobs knallen dan in Queensdale.
Ssswingvrijdag 31 augustus 2012 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 01:00 schreef Dionysiou het volgende:
Yeah, Queensdale 100% uitgespeeld.. Ben nu lvl 14.. En mijn volgende missie in het nieuwe land is voor lvl 16.. Vindt dat toch wel irritant.. Nog maar even mobs knallen dan in Queensdale.
daar zit ik dus ook mee. Aardig voor mijn harses geslagen door een lvl 23 mob overigs ;(
AlwaysHappyvrijdag 31 augustus 2012 @ 01:34
Gewoon 2 startgebieden doen. Dan ben je ongeveer 19 als je daar ook klaar bent waardoor het 15-25 gebied veel toegankelijker word. Plus het is goed voor je exploration. Je ziet ook nog eens veel meer van het spel en je gaat veel minder dood :)
Ssswingvrijdag 31 augustus 2012 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 01:34 schreef AlwaysHappy het volgende:
Gewoon 2 startgebieden doen. Dan ben je ongeveer 19 als je daar ook klaar bent waardoor het 15-25 gebied veel toegankelijker word. Plus het is goed voor je exploration. Je ziet ook nog eens veel meer van het spel en je gaat veel minder dood :)
kun je daar komen door die paarse portals?
Supertolllvrijdag 31 augustus 2012 @ 01:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:30 schreef Drakire het volgende:

[..]

Waar vind je deze? (sorry ben net pas begonnen alles is nog nieuw xD)
In de steden, crafting tables fungeren trouwens ook als bank.
Wii-Stylevrijdag 31 augustus 2012 @ 01:59
119mpth.jpg

Ik en mijn HoM spullen. *)

Hadden jullie ook maar Guild Wars 1 gespeeld hè. *)
leeellvrijdag 31 augustus 2012 @ 02:02
Lekker ja zonder anti-alias, lijkt wel alsof ze uitgeknipt is met een kartelschaar
Wii-Stylevrijdag 31 augustus 2012 @ 02:08
FXAA is waardeloos.

29yf3wp.jpg

:Y

Ik ben maar level 15 en ik zie er dus zo uit. 8-)
StraatSoldaatvrijdag 31 augustus 2012 @ 02:35
Heb het nooit gesnapt dat je als man zijnde een vrouwelijk personage maakt :')
Drakirevrijdag 31 augustus 2012 @ 02:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 02:35 schreef StraatSoldaat het volgende:
Heb het nooit gesnapt dat je als man zijnde een vrouwelijk personage maakt :')
Iemand uit mijn oude guild zei altijd, als ik dan toch gedurende een paar uur per dag naar een achterwerk moet kijken kijk ik liever naar het achterwerk van een vrouw.

Ik wil meestal dat mijn personage er vet uitziet, ik vind bij de race en profession die ik heb vrouwen een stuk mooier.

Je character ziet er trouwens focking bruut uit voor een lvl 15.

Zo ziet mijn character er uit na een dagje spelen:
3FmeA.jpg

[ Bericht 7% gewijzigd door Drakire op 31-08-2012 04:29:13 ]
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 07:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:23 schreef DjinN het volgende:

[..]

Same problem _O- Ik wil alles tegelijk uitproberen :') Hoogste wat ik tot nu toe bereikt heb is lvl 9 o|O
Denk dat ik het gewoon ga volhouden en met dat character verder ga :P
Dit is bij mij ook een bekend probleem, maar ik heb mezelf rot nu toe ingehouden! Ben gisteren gestart met mijn 3e character en mijn hoogste is nu lvl 19 :') maar des te langer heb ik er plezier van!
maduropavrijdag 31 augustus 2012 @ 07:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 02:47 schreef Drakire het volgende:

[..]

Iemand uit mijn oude guild zei altijd, als ik dan toch gedurende een paar uur per dag naar een achterwerk moet kijken kijk ik liever naar het achterwerk van een vrouw.

Ik wil meestal dat mijn personage er vet uitziet, ik vind bij de race en profession die ik heb vrouwen een stuk mooier.

Je character ziet er trouwens focking bruut uit voor een lvl 15.

Zo ziet mijn character er uit na een dagje spelen:
[ afbeelding ]
voor mij ook de reden, hoewel ik bij een Charr daar weer geen verschil in zie.

Zit nog in dubio,
heb de head-start pre order-dinges gekocht
Heb het nu een aantal avonden even gespeeld, gelukkig deed m'n laptop het na een driver-upgrade wel. Zal wel niet nodig zijn om uit te leggen dat het niet echt super performt.

Van de drie GW-1 delen heb ik iedere keer de collectors-edition gehad, ik vind die van nu wel erg prijzig, ook al ziet ie er bruut mooi uit.

Zit nu dus te twijfelen, wel aanschaffen en een game die niet echt soepel speelt hebben, (misschien vind ik nog een switch die het lekker soepel laat lopen), wachten tot de collectors edition in de uitverkoop vliegt, of uiteindelijk toch de normale editie, evetueel ook in de uitverkoop.
Rickocumvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:19
Ik vind het er niet eens zo belachelijk mooi uitzien :@ :@ Achja, MMO's jwz gaat ook meer om de gameplay.
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 08:27
Ik zit er aan te twijfelen om de strategy guide te kopen. Heeft iemand hem al en heb je er wat aan?
Phenovrijdag 31 augustus 2012 @ 08:35
Zijn er mensen die in een alinea hun mening willen geven over het spel? Ik wil ze bundelen en op de site zetten.
wc-eendvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:37
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:35 schreef Pheno het volgende:
Zijn er mensen die in een alinea hun mening willen geven over het spel? Ik wil ze bundelen en op de site zetten.
Mijn mening heb je al :D Bwhahahahaha :)
Kingleonvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:40
Mijn mening is dat het een heel mooi spel is. Ik ben een WOW speler, En WOW zelf is erg leuk om te spelen maar de community is echt slecht. Een keer wipen en het is WTF. in GW2 heb ik gemerkt dat de community heel vriendelijk is. Het is bijna een ongeschreven regel dat als je iemand ziet die in moeilijkheden zit om hem te helpen of iig te reviven. Heel verfrissend. Ik ben pas lvl 19 maar heb al heel wat leuke momentjes meegemaakt.
Kingleonvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:40
Zou iemand mij in de lijst toe willen voegen? Mrs. Eowynn
Phenovrijdag 31 augustus 2012 @ 08:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:40 schreef Kingleon het volgende:
Zou iemand mij in de lijst toe willen voegen? Mrs. Eowynn
Welke server speel je?
wc-eendvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:40 schreef Kingleon het volgende:
Mijn mening is dat het een heel mooi spel is. Ik ben een WOW speler, En WOW zelf is erg leuk om te spelen maar de community is echt slecht. Een keer wipen en het is WTF. in GW2 heb ik gemerkt dat de community heel vriendelijk is. Het is bijna een ongeschreven regel dat als je iemand ziet die in moeilijkheden zit om hem te helpen of iig te reviven. Heel verfrissend. Ik ben pas lvl 19 maar heb al heel wat leuke momentjes meegemaakt.
Ok en klopt het dat als je iemand helpt een monster te verslaan dat je dan niet die persoon zijn xp steelt? Dat je beide xp krijgt?
Phenovrijdag 31 augustus 2012 @ 08:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:40 schreef Kingleon het volgende:
Mijn mening is dat het een heel mooi spel is. Ik ben een WOW speler, En WOW zelf is erg leuk om te spelen maar de community is echt slecht. Een keer wipen en het is WTF. in GW2 heb ik gemerkt dat de community heel vriendelijk is. Het is bijna een ongeschreven regel dat als je iemand ziet die in moeilijkheden zit om hem te helpen of iig te reviven. Heel verfrissend. Ik ben pas lvl 19 maar heb al heel wat leuke momentjes meegemaakt.
Thanks, hopelijk volgen er nog heel wat meer leuke momenten. En meer stukjes van anderen, want dan wordt het een leuk FOK!artikel.
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 08:46
Guildwars 2 is in vergelijking met andere MMORPG’s die ik gespeeld heb een erg mooi spel. Ik had alleen toch iets anders verwacht van de quests en dynamic events. Dit systeem lijkt toch nog redelijk op het “oude” quests systeem zoals bijvoorbeels in WoW. Verder vindt ik het geweldig dat het echt loont om alles op de map te ontdekken en ik beleef hier ook nog eens een hoop plezier aan. Tot nu toe ben ik erg te spreken over de game en ik ben benieuwd wat het me nog allemaal gaat brengen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Scheringa op 31-08-2012 09:48:58 ]
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 08:48
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:35 schreef Pheno het volgende:
Zijn er mensen die in een alinea hun mening willen geven over het spel? Ik wil ze bundelen en op de site zetten.
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:46 schreef Scheringa het volgende:
Guildwars 2 is in vergelijking met andere MMORPG’s die ik gespeeld heb een erg mooi spel. Ik had alleen toch iets anders verwacht van de quests en dynamic events. Dit systeem lijkt toch nog redelijk op het “oude” quests systeem zoals bijvoorbeels in WoW. Verder vindt ik het geweldig dat het echt loont om alles op de map te ontdekken en ik beleef hier ook nog eens een hoop plezier aan. Tot nu toe ben ik erg te spreken over de game en ik ben benieuwd wat het me nog allemaal gaat brengen.
Ik hoop dat je er wat aan hebt :)
Mijn schrijfstijl is niet de beste, maar gelukkig weet ik dat zelf :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Scheringa op 31-08-2012 09:49:13 ]
Kingleonvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:49
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:41 schreef Pheno het volgende:

[..]

Welke server speel je?
Far shiverpeaks. Zit in de fok guild
Phenovrijdag 31 augustus 2012 @ 08:49
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:48 schreef Scheringa het volgende:

[..]

[..]

Ik hoop dat je er wat aan hebt :)
Mijn schrijfstijl is niet de beste, maar gelukkig weet ik dat zelf :')
Joh, de spelfouten halen we eruit en qua stijl: het is juist de charme dat iemand zijn mening in zijn eigen stijl typt. Daar gaan we niets aan veranderen, dat is juist leuk.
Phenovrijdag 31 augustus 2012 @ 08:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:49 schreef Kingleon het volgende:

[..]

Far shiverpeaks. Zit in de fok guild
Zet ik je er even bij
wc-eendvrijdag 31 augustus 2012 @ 08:50
Helemaal tof jongens, kom maar met de korte sfeerimpressies :)

FOK!games krijgt een nieuwe versie, dus er komt een recensie maar met jullie stukjes kunnen we een leuk artikel maken voor daarvoor.. als inleiding an sich :)
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 08:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 02:08 schreef Wii-Style het volgende:
FXAA is waardeloos.

Ahwww, kan je pc'tje het niet draaien? :D
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 08:56
Mijn mening:

Vanaf het begin vond ik het al een erg mooi spel, vooral naar MMO maatstaven.
De character creation is al erg bijzonder. Niet simpelweg; kies een race en class, maar het is zeer uitgebreid, a la Skyrim. Verschillende gezichten, verschillende kapsels/horens/attributen, en je kan zelfs elk armor onderdeel in meerdere kleuren aanpassen, waardoor je echt je eigen mannetje maakt, en niet 1 van de 10.000 bent. Ook de keuzes die je maakt in de Character Creation hebben invloed op het verhaal dat je speelt. Heb je bijvoorbeeld gekozen dat je ooit een gevecht hebt verloren en gedreven bent door wraak? Dan komt dit ook in de storyline terug.

Het spel zelf is enorm, de wereld is erg immersive. Het geluid voldoet, maar had iets beter gemogen.
Aan het begin had ik het idee dat de keuze voor skills erg klein is, aangezien de basic skills per wapen ingedeeld zijn, en die kan je zelf dus niet kiezen, maar na wat probeersels met verschillende wapens is dit juist een pluspunt geworden. Ook kan je in battle snel van wapen wisselen, waardoor je ook een andere skillset kan gebruiken.

De spelers zijn vriendelijk en erg behulpzaam, wellicht mede doordat je elkaar bij events echt nodig hebt, en dat maakt het ook tot een fijne wereld om in te spelen.
Questularvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:09
Deze vraag zal vast al eens eerder gesteld zijn: Kun je in je storyline quests ook hulp inroepen van andere spelers?
Thanatos45vrijdag 31 augustus 2012 @ 09:13
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:43 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Ok en klopt het dat als je iemand helpt een monster te verslaan dat je dan niet die persoon zijn xp steelt? Dat je beide xp krijgt?
Monster XP stelt niks voor dus het maakt niet uit als dat zo is (geen idee hoe het werkt overigens). Je krijgt vooral XP door quests en events te doen, te craften en verder te gaan met je storyline.
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:09 schreef Questular het volgende:
Deze vraag zal vast al eens eerder gesteld zijn: Kun je in je storyline quests ook hulp inroepen van andere spelers?
Ja. Maar de storyline quest wordt dan ook geschaald naar een hogere moeilijkheidsgraad.
Jorwolvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:14
Mensen uit de guild online nu die mij kunnen inviten? Zo ja, wat is je ingamenaam? :s)
Questularvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:16
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:14 schreef jogy het volgende:

[..]

Ja. Maar de storyline quest wordt dan ook geschaald naar een hogere moeilijkheidsgraad.
daar kan ik mee leven :)
Thanatos45vrijdag 31 augustus 2012 @ 09:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 02:35 schreef StraatSoldaat het volgende:
Heb het nooit gesnapt dat je als man zijnde een vrouwelijk personage maakt :')
Het is weer eens wat anders. Hell, ik heb zelfs meerdere keren online een vrouwelijk personage geroleplayed in Neverwinter Nights. Aparte ervaring was dat moet zeggen, vooral toen een mannelijk personage van een andere speler iets te geinteresseerd in mijn personage was :') Weet ik ook hoe een vrouw zich voelt als ze lastig gevallen wordt :P
Adamesvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 01:59 schreef Wii-Style het volgende:
[ afbeelding ]

Ik en mijn HoM spullen. *)

Hadden jullie ook maar Guild Wars 1 gespeeld hè. *)
krijg je nog belachelijk snel ook, maar 11 titles zo te zien :')

had verwacht dat je daar meer voor moest halen
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:28
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:43 schreef Pheno het volgende:

[..]

Thanks, hopelijk volgen er nog heel wat meer leuke momenten. En meer stukjes van anderen, want dan wordt het een leuk FOK!artikel.
Kill stealen kan hier niet, beide krijgen de XP, ook resource zijn allemaal voor jou beschikbaar tot jij het pakt. Met andere woorden. Soms heb je 4 mensen die dezelfde boom aan het kappen zijn en krijgen ze allemaal het hout en dan verdwijnt de boom nog steeds niet (alleen wel voor jou) dus op een gegeven moment zie je weer een ander een (voor jou) omgekapte boom omkappen :P. Ook Loot wordt gewoon voor iedereen beschikbaar dus als er 5 mensen 1 npc sloopt krijgen alle 5 hun eigen loot. Het moedigt samenwerken aan en maakt trollen heel moeilijk. Ik heb ook vaak genoeg gehad dat ik gesloopt werd door een groepje npc's en dat je dus te hulp wordt geschoten door anderen die het klusje afmaken en mij reviven. Ik doe het zelf ook vaak genoeg als ik iemand dood zie liggen, eerst proberen het groepje NPC's te slopen en dan snel reviven, het is dan ook gewoon leuk.

En craften is ook lekker in elkaar gezet, wel een paar schoonheidsfoutjes zoals een lange naam komt niet helemaal in de zijbar en zo kan je ook niet makkelijk zien of je genoeg resources hebt om het te maken. Maar het feit dat je al je loot kan salvagen en veranderen in grondstoffen maakt wel dat je relatief snel geneog grondstoffen hebt voor je crafting. En het allergrootste voordeel is het gemak waarmee je de grondstoffen op de bank kan zetten (die ook nog eens een ongelimiteerde grondstof tab heeft!). Gewoon in je inventory 'deposit' kiezen en het verdwijnt zo je bank in. Hebben ze goed over nagedacht. Het enige wat je in je bank gooit is half fabrikaten en spul wat je een keer wil verhandelen.
RenZeruvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:28
Wou me gister aanmelden voor de guild, heb ik een uur lang Booyaaa (één a te veel dus) lopen lastig vallen.
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:33
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:27 schreef Scheringa het volgende:
Ik zit er aan te twijfelen om de strategy guide te kopen. Heeft iemand hem al en heb je er wat aan?
Ik ben er nog niet zo ver in maar hij is wel leuk in elkaar gezet, nu al het geld waard wat mij betreft.
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 09:47
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:28 schreef jogy het volgende:

[..]

Kill stealen kan hier niet, beide krijgen de XP, ook resource zijn allemaal voor jou beschikbaar tot jij het pakt. Met andere woorden. Soms heb je 4 mensen die dezelfde boom aan het kappen zijn en krijgen ze allemaal het hout en dan verdwijnt de boom nog steeds niet (alleen wel voor jou) dus op een gegeven moment zie je weer een ander een (voor jou) omgekapte boom omkappen :P. Ook Loot wordt gewoon voor iedereen beschikbaar dus als er 5 mensen 1 npc sloopt krijgen alle 5 hun eigen loot. Het moedigt samenwerken aan en maakt trollen heel moeilijk. Ik heb ook vaak genoeg gehad dat ik gesloopt werd door een groepje npc's en dat je dus te hulp wordt geschoten door anderen die het klusje afmaken en mij reviven. Ik doe het zelf ook vaak genoeg als ik iemand dood zie liggen, eerst proberen het groepje NPC's te slopen en dan snel reviven, het is dan ook gewoon leuk.

En craften is ook lekker in elkaar gezet, wel een paar schoonheidsfoutjes zoals een lange naam komt niet helemaal in de zijbar en zo kan je ook niet makkelijk zien of je genoeg resources hebt om het te maken. Maar het feit dat je al je loot kan salvagen en veranderen in grondstoffen maakt wel dat je relatief snel geneog grondstoffen hebt voor je crafting. En het allergrootste voordeel is het gemak waarmee je de grondstoffen op de bank kan zetten (die ook nog eens een ongelimiteerde grondstof tab heeft!). Gewoon in je inventory 'deposit' kiezen en het verdwijnt zo je bank in. Hebben ze goed over nagedacht. Het enige wat je in je bank gooit is half fabrikaten en spul wat je een keer wil verhandelen.
Dit is niet helemaal waar, je kan maar 250 stuks per item dumpen in de collectibles tab...
Ik heb het probleem dat ik geen green wood en copper ore meer naar de bank kan sturen :')
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 09:50
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:47 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Dit is niet helemaal waar, je kan maar 250 stuks per item dumpen in de collectibles tab...
Ik heb het probleem dat ik geen green wood en copper ore meer naar de bank kan sturen :')
Ik geen soft wood, en die kan ik ook nergens voor gebruiken. :')
Jij geen gewoon hout? Even een ruiltje doen? :P
RenZeruvrijdag 31 augustus 2012 @ 09:51
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:47 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Dit is niet helemaal waar, je kan maar 250 stuks per item dumpen in de collectibles tab...
Ik heb het probleem dat ik geen green wood en copper ore meer naar de bank kan sturen :')
Heb je alle profs waar je die kunt gebruiken ook al geleveled dan?!

(Je weet dat je alle profs kunt levelen?!)
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:06
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:47 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Dit is niet helemaal waar, je kan maar 250 stuks per item dumpen in de collectibles tab...
Ik heb het probleem dat ik geen green wood en copper ore meer naar de bank kan sturen :')
250 maar :{. :P. Maar dat wist ik inderdaad niet :). Misschien moet je eens gaan craften dan hè?
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:51 schreef RenZeru het volgende:

[..]

Heb je alle profs waar je die kunt gebruiken ook al geleveled dan?!

(Je weet dat je alle profs kunt levelen?!)
Kost wel een hoop geld.
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:14
Als we een keer een guild bank krijgen flikker ik eventueel niet gebruikte grondstoffen daar wel in denk ik.
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 09:51 schreef RenZeru het volgende:

[..]

Heb je alle profs waar je die kunt gebruiken ook al geleveled dan?!

(Je weet dat je alle profs kunt levelen?!)
Ik weet dat die mogelijkheid er is, maar nee dat heb ik nog niet gedaan. Ik heb namelijk een chronisch tekort aan trophies :')
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:20 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Ik weet dat die mogelijkheid er is, maar nee dat heb ik nog niet gedaan. Ik heb namelijk een chronisch tekort aan trophies :')
Herkenbaar :'). Ik moet denk ik nog even twintig rondjes door de startgebieden rennen. Van het weekend anders maar ff een groepje bij elkaar verzamelen die hetzelfde probleem hebben en metrica leegplunderen als een sprinkhanen plaag 8-).
wc-eendvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:23
Trophies?
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:24
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:22 schreef jogy het volgende:

[..]

Herkenbaar :'). Ik moet denk ik nog even twintig rondjes door de startgebieden rennen. Van het weekend anders maar ff een groepje bij elkaar verzamelen die hetzelfde probleem hebben en metrica leegplunderen als een sprinkhanen plaag 8-).
Daar zou ik graag aan mee doen, maar zaterdag heb ik een bruiloft en zondag heb ik een kater en is er F1.. Misschien dat ik zondag avond wel tijd heb :')
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:25
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:23 schreef wc-eend het volgende:
Trophies?
RenZeruvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:25
Wat kost switchen tussen profs dan?

Heb ondertussen al 35 silver... me wealthy!
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:26
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:23 schreef wc-eend het volgende:
Trophies?
Ja die vals of vlood en dat soort dingen. Die heb je nodig voor het craften :)
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:26 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Ja die vals of vlood en dat soort dingen. Die heb je nodig voor het craften :)
vals of vlood?
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:27
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:23 schreef wc-eend het volgende:
Trophies?
A vial of weak blood, tiny amulet en dat soort blauwe crafting dingen. (die blauwe grondstoffen zeg maar) die geven een eigenschap aan je wapen/armour
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:28
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:27 schreef jogy het volgende:

[..]

A vial of weak blood, tiny amulet en dat soort blauwe crafting dingen. (die blauwe grondstoffen zeg maar) die geven een eigenschap aan je wapen/armour
Dat zijn geen trophys, dat zijn materials. ;)
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:28
http://wiki.guildwars2.co(...)e_Crafting_Materials < Die dingen.
Murderavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:29
Crafting Materials
Trophies zijn namelijk iets anders, die kan je verkopen als junk, of inleveren bij een event. Niet gebruiken om te craften. ;)
jogyvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:28 schreef Murdera het volgende:

[..]

Dat zijn geen trophys, dat zijn materials. ;)
Weet ik maar ik wist wat hij bedoelde :P. Want ik heb hetzelfde probleem. Tiny totems, piles of stardust en dat soort ongein.
Adamesvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:30
kan ik alsnog in de (volgende) OP?
Ik zit op far Shiverpeaks en al inmiddels in de guild, Adames.9357

net eens mijn 2e en 3e character aangemaakt. Niet dat ik er mee ga spelen, maar namen reserveren is wel zo fijn.
Jorwolvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:30
Jorwol.6179 Far Shiverpeaks :)
Scheringavrijdag 31 augustus 2012 @ 10:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:27 schreef Murdera het volgende:

[..]

vals of vlood?
Haha ja klote telefoon corrigeert vanzelf. Maar wat jogy zegt
Adamesvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:31
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 10:29 schreef jogy het volgende:

[..]

Weet ik maar ik wist wat hij bedoelde :P. Want ik heb hetzelfde probleem. Tiny totems, piles of stardust en dat soort ongein.
sommige dingen koop ik. als ik 300 copper ore heb, ga ik echt niet ook nog eens op zoek naar tin
Adamesvrijdag 31 augustus 2012 @ 10:31
boe