abonnement Unibet Coolblue
pi_116154024
De hoofdrolspelers:


Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door STING op 15-09-2012 10:59:40 ]
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  woensdag 29 augustus 2012 @ 16:55:14 #2
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116154114
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116154174
*POULE BIJGEWERKT EN AANGEPAST*

Deelnermers Poule*
• L3viathan---------48uur
• Cherrylips--------7 dagen
• Lavenderr---------0 - 3 weken
• DjinN--------------2 weken
• Pisces29----------3 weken
• Lief17--------------4 weken
• Cynix---------------5 weken
• Female81----------6 weken
• Poeke--------------7 weken
• Veldsla2000------12 weken
• TheVulture------3 maanden
• Cee--------------2,5 jaar

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten danwel zichzelf te diagnostiseren met een stoornis, ziekte, aandoening

[ Bericht 15% gewijzigd door veldsla2000 op 29-08-2012 17:02:38 ]
...
  woensdag 29 augustus 2012 @ 16:57:00 #4
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116154176


[ Bericht 100% gewijzigd door Poeke op 29-08-2012 16:57:54 (nervermind) ]
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116154187
Ik herhaal hem maar weer even:

quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:49 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat ze haar kind zo te kakken zet met die columns :') Leuk voor over een jaar of 3 als hij het zelf terug kan lezen 8)7
Dat je schrijft over je zoon die buiten speelt, prima heur, maar dit :') Hij 'mankeert van alles' en ook die prietpraat over haar relatie, dit is haar zoveelste vriend, lekker om dat blijvend neer te pennen.

MAAR ik vermoed dat ze zonder deze verhalen geen stof en column heeft, en dus geen inkomen en geen publiciteit. :{w
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116154210
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:46 schreef roos85 het volgende: Vreselijke column weer :r lijkt wel of madam kickt op etiketten/stoornissen.
Doet ze ook. Ze is ook gek op internet, daar doet ze dr inspiratie op. Het zijn ook niet artsen die haar hebben gediagnostiseerd, ze zoekt alles op in Wikipedia, Google, fora etc en GEEFT ZICHZELF die stempel. Inmiddels hebben de revue gepasseerd: pfeiffer, boulimia, me, hoogsensitiviteit, slaapstoornis, ADHD en ADD.

Begin me steeds meer zorgen te maken over het kind. Die krijgt nu ook etiketten.

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 30-08-2012 15:13:49 ]
...
pi_116154238
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:57 schreef Poeke het volgende:

Ik zit mobiel, doe het vanavond of morgen.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  woensdag 29 augustus 2012 @ 17:00:02 #8
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116154285
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ik zit mobiel, doe het vanavond of morgen.
Veldsla had hem zelf al toegevoegd :) maar thanx
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116154316
Maar goed, we geven nu wel zo op Sonja af, terecht imo, maar die Pyke doet ook vrolijk mee zeg. Blegh.

Arm kind die steeds weer een nieuwe kerel in huis ziet en van alles aangepraat krijgt.

Ik wiebel ook vaak met mijn voeten. Oh nee ik heb ADHD! Sjees! :') get a life Sonja.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116154424
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:57 schreef Pisces29 het volgende:
Ik herhaal hem maar weer even:
[..]
Dat je schrijft over je zoon die buiten speelt, prima heur, maar dit :') Hij 'mankeert van alles' en ook die prietpraat over haar relatie, dit is haar zoveelste vriend, lekker om dat blijvend neer te pennen.

MAAR ik vermoed dat ze zonder deze verhalen geen stof en column heeft, en dus geen inkomen en geen publiciteit. :{w
Bijzonder ook dat dit tijdschrift zichzelf daarvoor leent ook. Die hebben in de introtekst nu al twee verschillende (partner-) namen aan haar moeten koppelen.

quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:00 schreef DarkElf het volgende:
Maar goed, we geven nu wel zo op Sonja af, terecht imo, maar die Pyke doet ook vrolijk mee zeg. Blegh.

Arm kind die steeds weer een nieuwe kerel in huis ziet en van alles aangepraat krijgt.
Wat zal Damians vader doodongelukkig zijn met het gedrag van zijn ex en bij het zien waar zijn kind allemaal mee wordt geconfronteerd in z'n korte leven.

[ Bericht 6% gewijzigd door veldsla2000 op 29-08-2012 17:09:31 ]
...
pi_116154482
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:04 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Bijzonder ook dat dit tijdschrift daarvoor leent ook.
Of ze zijn blij dat er over gesproken wordt.

Ik ken het eigenlijk alleen van naam. Maar die doet nogal kneuterig aan :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116154604
Ik ken de Vriendin ook niet maar heb t gevoel erbij alsof t een kruising tussen de Flair en de Libelle is ofzo.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116154682
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:09 schreef DarkElf het volgende:
Ik ken de Vriendin ook niet maar heb t gevoel erbij alsof t een kruising tussen de Flair en de Libelle is ofzo.
Ja ik dacht ook meteen aan Flair :) Libelle ligt qua leeftijd iets hoger, denk ik.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  woensdag 29 augustus 2012 @ 17:17:03 #14
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116154889
Vriendin zijn vooral veel persoonlijke verhalen.. "Ik ben zwanger van mijn neef", "Mijn man heeft me ontvoerd naar ....", "Mijn baas maakt seksueel misbruik van me".

Heerlijk verstand op 0 en lezen *)
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116154958
Oh een 'mijn geheim' soort?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 29 augustus 2012 @ 17:28:27 #16
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116155363
Het is inderdaad een soort Flair maar dan de jip en janneke versie :')

Ik koop hem alleen als ie goedkoop is, want 2,25 wil ik er niet aan uitgeven. Voor een euro daarintegen laat ik hem niet liggen.

Heerlijk languit in bad, en zonder diep na te hoeven denken een blaadje lezen :)
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116155455
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:18 schreef DarkElf het volgende:
Oh een 'mijn geheim' soort?
Zulke verhalen ja, soms wat recepten, mode/trends, columns en creatieve pagina's.

Vind het best een leuk blad op zich, verstand op nul en lezen inderdaad :Y
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 17:32:39 #18
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_116155519
Jullie komen er goed mee weg, als ik de Vriendin zou kopen word ik waarschijnlijk gearresteerd. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_116155600
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:32 schreef Cynix ® het volgende:
Jullie komen er goed mee weg, als ik de Vriendin zou kopen word ik waarschijnlijk gearresteerd. :7
gewoon voor mevrouw Cynix? of de buurvrouw?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116155603
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:32 schreef Cynix ® het volgende:
Jullie komen er goed mee weg, als ik de Vriendin zou kopen word ik waarschijnlijk gearresteerd. :7
Neem Liny's Leespakket :Y Als ze niet zo'n geitenwollensokkennaam hadden gekozen was het een veel groter succes geweest :7

Dat is echt zo'n familieprojectje hier, m'n moeder de puzzels, oma het roddelblad, ik de Vriendin en de Primo of zo eindigt op het toilet :')
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116155826
Gelukkig is haar zoon zó intelligent dat hij zelfs met al zijn stoornissen nog bovengemiddeld presteert. Wie weet, misschien is het wel een indigokind! En nu maar hopen dat ze niet meeleest, anders breng ik haar nog op ideeën...
pi_116155861
Ik lees nog eens de OP, maar heeft ze in juli een advocaat richting ons gestuurd?

:D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_116155923
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:41 schreef ekaF het volgende:
Gelukkig is haar zoon zó intelligent dat hij zelfs met al zijn stoornissen nog bovengemiddeld presteert. Wie weet, misschien is het wel een indigokind! En nu maar hopen dat ze niet meeleest, anders breng ik haar nog op ideeën...
denk dat dat idd wel kan kloppen als ik het zo lees.

Zelf denk ik dat Sonja meer een Sterrenkind is.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116156041
quote:
6s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:43 schreef DarkElf het volgende:

[..]

denk dat dat idd wel kan kloppen als ik het zo lees.

Zelf denk ik dat Sonja meer een Sterrenkind is.
quote:
Herkenningspunten van een sterrekind of nieuwetijdskind

• Ze huilen vaak als baby
:')!
pi_116156085
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:47 schreef ekaF het volgende:

[..]

[..]

:')!
whehehe

´Hun hersens draaien 24 uur per dag, ´
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116156155
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:48 schreef DarkElf het volgende:

[..]

whehehe

´Hun hersens draaien 24 uur per dag, ze dromen veel´
quote:
Ze zijn druk (ADHD) of juist teruggetrokken
'Mogelijk zijn zij vrouwelijk, in andere gevallen juist mannelijk. Vaak zijn sterrenkinderen onder de 30 jaar of daarboven.'
pi_116156207
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:50 schreef ekaF het volgende:

[..]

[..]

'Mogelijk zijn zij vrouwelijk, in andere gevallen juist mannelijk. Vaak zijn sterrenkinderen onder de 30 jaar of daarboven.'
Ja idd! _O-
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116156377
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:18 schreef DarkElf het volgende:
Oh een 'mijn geheim' soort?
Ik dacht altijd dat het een blaadje met erotische verhalen was :o Niet dus? :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 augustus 2012 @ 17:58:23 #29
22592 crew  Ole
pi_116156392
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:42 schreef TheVulture het volgende:
Ik lees nog eens de OP, maar heeft ze in juli een advocaat richting ons gestuurd?

:D
Yup. We deden niet lievvvv tegen haar op FOK! :'( :'( :'(
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_116156474
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:58 schreef Ole het volgende:

[..]

Yup. We deden niet lievvvv tegen haar op FOK! :'( :'( :'(
:o wij zijn allemaal heel lief!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 augustus 2012 @ 18:04:10 #31
22592 crew  Ole
pi_116156560
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:01 schreef DarkElf het volgende:

[..]

:o wij zijn allemaal heel lief!
Maar het was een KLB topic. Iets over dat ze wat dikker was geworden of zo. Wij in SHO zijn niet zo gemeen :P
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 29 augustus 2012 @ 18:07:56 #32
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116156681
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 17:50 schreef ekaF het volgende:

[..]

[..]

'Mogelijk zijn zij vrouwelijk, in andere gevallen juist mannelijk. Vaak zijn sterrenkinderen onder de 30 jaar of daarboven.'
De meeste aanvallen openbaren zich als het regent,maar ook vaak als het droog is.

:')
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116156785
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:07 schreef ejiraM het volgende:

[..]

De meeste aanvallen openbaren zich als het regent,maar ook vaak als het droog is.

:')
OMG! Ik herken me hier echt volledig in! Ben ik nu ook bijzonder? O+
pi_116156831
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:12 schreef ekaF het volgende:

[..]

OMG! Ik herken me hier echt volledig in! Ben ik nu ook bijzonder? O+
Nee. :(

Jij doet maar alsof namelijk!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116157009
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:14 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Nee. :(

Jij doet maar alsof namelijk!
:{w
Ik ga mijn advocaat op je afsturen. Wacht maar af ;(
pi_116157136
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:21 schreef ekaF het volgende:

[..]

:{w
Ik ga mijn advocaat op je afsturen. Wacht maar af ;(
Tss wat een overtrokken reactie zeg. Je zoekt toch zelf aandacht?
Dan kun je ook kritiek verwachten hoor. :{w
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116157285
quote:
8s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 18:26 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Tss wat een overtrokken reactie zeg. Je zoekt toch zelf aandacht?
Dan kun je ook kritiek verwachten hoor. :{w
Maar maar maar! Ik ben bijzonder! Aanbid mij ;(
Pfff, beetje mensen bashen op het internet, vind je dat nou leuk? :{w
pi_116158208
Nee. Ut spijt me -O-
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 29 augustus 2012 @ 20:20:45 #39
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_116161262
Dat mens is gek. Ik snap niet dat Vriendin dit gezemel faciliteert.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 20:39:28 #40
163650 Greys
pi_116161921
Oh WTF... dus ze is even door aandoeningen heen die ze zichzelf kan aanmeten en nu is d'r kind aan de beurt? ADHD, ADD, hoogsensitief en zo te zien ook hoogbegaafd. En maar op internet speuren. Ja, zo herken ik ook overal wel een symptoom en heb ik de gehele medische encyclopedie als ik dat ga doen :')

Brrrrr, wat een eng mens.
Mijn kind wiebelt met zijn tenen, arghhhhhhhh aandoening!
Mijn kind slaapt wat rottig (welk kind heeft er NIET zo'n fase zeg... ik ben niet eens moeder en ik weet dat), arghhhhh aandoening!

Allemaal van die excuusjes van d'r om niet gewoon normaal te hoeven doen.
En dan kan ze drie columns verder lekker zuchten en steunen over hoe intèns zwaar het is allemaal.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 augustus 2012 @ 20:43:59 #41
22592 crew  Ole
pi_116162105
En artsen die er allemaal niets van snappen.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 20:45:32 #42
163650 Greys
pi_116162158
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 20:43 schreef Ole het volgende:
En artsen die er allemaal niets van snappen.
Jah, artsen die haar een therapie aanraden waar madame dan vervolgens geen trek in heeft _O-
Want stel je voor dat het zou helpen. Weg column.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116162597
Dat mensen als Sonja Silva überhaupt al columnist kunnen worden zegt ook veel :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_116162714
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 20:45 schreef Greys het volgende:

[..]

Jah, artsen die haar een therapie aanraden waar madame dan vervolgens geen trek in heeft _O-
Want stel je voor dat het zou helpen. Weg column.
Dat niet alleen. Maar haar ME diagnose is ongeveer zo gegaan:
Dokter, ik ben moe en heb last van m'n rug en van dit, dit, dit en dit. (maart 2011, wie zit dan nog niet in een winterdip?).
mevrouw Silva, ik zie niets aan u. Bent u bekend met ME?

Ze gaat daarna naar huis en leest op internet: de woorden bedlegerig en is vervolgens anderhalf jaar niet meer van de bank te slaan. En geadviseerde medicatie e.d. neemt ze niet in.

quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:58 schreef veldsla2000 het volgende:
Het zijn ook niet artsen die haar hebben gediagnostiseerd, ze zoekt alles op in Wikipedia, Google, fora etc en GEEFT ZICHZELF die stempel. Inmiddels hebben de revue gepasseerd: pfeiffer, boulimia, me, hoogsensitiviteit, slaapstoornis, ADHD en ADD.

Begin me steeds meer zorgen te maken over het kind. Die krijgt nu ook etiketten. Maarja, anderzijds, niet zo gek dat haar gedrag zo een weerslag heeft op hem. Pyke is zelfs al in juni meegesleurd naar de ouderavond op school van haar kind!


[ Bericht 5% gewijzigd door veldsla2000 op 29-08-2012 21:04:15 ]
...
pi_116162796
Als ik op pijntjes Google heb ik zes soorten kanker, maar ze zoekt alleen de fijne dingen uit zeker.
Tap tap tap
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 21:00:51 #46
163650 Greys
pi_116162876
Mjah, de mensen die het ECHT hebben vinden het vast geen fijne dingen ;)
Maar ze heeft idd toevallig wel alléén dingen die niet aan te tonen zijn met een beetje bloed prikken...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116163061
Ze lijdt aan Singh Varmaritus
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 21:14:06 #48
43556 miss_dynastie
pi_116163511
Een ADHD-er met ME.... Dat is rot zeg, wat een combi :D :'( :D _O-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 21:15:55 #49
163650 Greys
pi_116163599
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:14 schreef miss_dynastie het volgende:
Een ADHD-er met ME.... Dat is rot zeg, wat een combi :D :'( :D _O-
Wat dacht je van een ADHD-er met ME met een zoon met ADHD? ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 21:16:39 #50
43556 miss_dynastie
pi_116163627
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat dacht je van een ADHD-er met ME met een zoon met ADHD? ^O^
:D
Val je dan gewoon in slaap tijdens het druk doen? _O-
pi_116163668
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:00 schreef Greys het volgende:
Mjah, de mensen die het ECHT hebben vinden het vast geen fijne dingen ;)
Maar ze heeft idd toevallig wel alléén dingen die niet aan te tonen zijn met een beetje bloed prikken...
Ik bedoel, ze zoekt er de wazige en interessante dingen uit. Ik zou er ook niet vrolijk van worden als ik alles tegelijk had ;(
Tap tap tap
pi_116163690
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat dacht je van een ADHD-er met ME met een zoon met ADHD? ^O^
Wacht: je bedoelt toch 'Wat dacht je van een ADHD-er met ME met een zoon met ADHD, een vriend met ADHD èn alledrie hoogsensitief?'

_O-
...
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 21:18:14 #53
43556 miss_dynastie
pi_116163693
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

:D
Val je dan gewoon in slaap tijdens het druk doen? _O-
Oh nee, want ze heeft ook nog een inslaapstoornis ;( :D _O-
pi_116163748
Jezus wat slik je daar op ;(
Tap tap tap
pi_116163792
Ik wacht met smart op de column dat ze een reepje ritalin bij de dokter heeft gehaald, kan ze lekker weer helemaal zen en kalm worden :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † woensdag 29 augustus 2012 @ 21:21:21 #56
43556 miss_dynastie
pi_116163834
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:20 schreef Pisces29 het volgende:
Ik wacht met smart op de column dat ze een reepje ritalin bij de dokter heeft gehaald, kan ze lekker weer helemaal zen en kalm worden :')
Helpt dat ook bij het inslapen? En doorslapen?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 21:21:22 #57
163650 Greys
pi_116163839
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:18 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Wacht: je bedoelt toch 'Wat dacht je van een ADHD-er met ME met een zoon met ADHD, een vriend met ADHD èn alledrie hoogsensitief?'

_O-
Neeeeeeeeeeeeeeee :o
Dat heb ik gemist en/of niet goed gelezen. Heeft ze die Pyke ook al van alles aangepraat?
Dat meen je toch niet serieus?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 21:22:32 #58
163650 Greys
pi_116163882
Ze zou echt verplicht een aantal sessies bij een psych moeten doorlopen zeg :X
Want die heeft ze echt niet op een rijtje.

Of ben ik dan ook hoogsensitief, als ik dat vind? ;(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116164122
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:21 schreef Greys het volgende:

[..]

Neeeeeeeeeeeeeeee :o
Dat heb ik gemist en/of niet goed gelezen. Heeft ze die Pyke ook al van alles aangepraat?
Dat meen je toch niet serieus?
Yep. Ik vrees voor hem. Als je al na een paar weken relatie je vier jaar jongere kindloze vriend meesleept naar ouderavond van je 7jarige zoon terwijl je scheidingspapieren nog niet zijn ondertekend, dan heb je vast ook genoeg overtuigingskracht om iemand van alles aan te praten. Ze heeft weer zo'n lekker mak schaap te pakken. En nu dan neemt ze ineens zijn zakelijke belangen waar... Ipv dat ze zich eens even lekker op dr kind stort en die eens wat liefde en aandacht geeft. Schijnbaar is stempels zetten haar ding, en nu is dr kind aan de beurt.

Zo werkt het leven nu eenmaal bij haar: zij is nooit fout, het ligt altijd en alleen aan anderen. Hele families en gezinnen heeft ze naar de knoppen geholpen en uitelkaar gedreven maar het ligt NOOIT aan haar.


quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:22 schreef Greys het volgende:
Ze zou echt verplicht een aantal sessies bij een psych moeten doorlopen zeg :X
Want die heeft ze echt niet op een rijtje.

Of ben ik dan ook hoogsensitief, als ik dat vind? ;(
Als jij dat vind, dan heb je dat. :P

[ Bericht 16% gewijzigd door veldsla2000 op 29-08-2012 21:36:26 ]
...
pi_116164721
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:21 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Helpt dat ook bij het inslapen? En doorslapen?
Daar moet ze weer de melatonine voor innemen :P
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_116165182
Ik vind de eerdere opmerking van hypochonder toch wel erg in de richting komen :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  woensdag 29 augustus 2012 @ 22:01:18 #62
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116165735
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:50 schreef TheVulture het volgende:
Ik vind de eerdere opmerking van hypochonder toch wel erg in de richting komen :Y
Volgens mij is hypochondrie vooral de angst om een ziekte te hebben. Ik denk eerder aan Münchhausen, waarbij je jezelf gewoon ziektes aanpraat, maar daardoor ook echt de symptomen 'krijgt'. En bij ziektes als ME en ADHD is dat natuurlijk heel 'makkelijk' na te bootsen, omdat het zoals eerder gezegd niet aan bloedwaardes of andere lichamelijke uitingen te zien is :Y
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116165993
T gaat overduidelijk om aandacht idd.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116166243
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:01 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Volgens mij is hypochondrie vooral de angst om een ziekte te hebben. Ik denk eerder aan Münchhausen, waarbij je jezelf gewoon ziektes aanpraat, maar daardoor ook echt de symptomen 'krijgt'. En bij ziektes als ME en ADHD is dat natuurlijk heel 'makkelijk' na te bootsen, omdat het zoals eerder gezegd niet aan bloedwaardes of andere lichamelijke uitingen te zien is :Y
Bij Münchhausen draait het vooral om het krijgen van behandelingen, bv door alle specialisten af te lopen of jezelf ziek te maken/met je waarden te rommelen.

Bij hypochondrie denk je ziek te zijn, praat je jezelf vanalles aan en ervaar je lichamelijke klachten door emotionele klachten. Dat vind ik meer bij Sonja passen zeg maar, ook omdat ze juist niet behandeld wil worden en van ziekte naar ziekte hopt.

Maar er valt zo natuurlijk niks over te zeggen, maar dat ze een beetje getikt is als het om haar gezondheid gaat moge duidelijk zijn :+
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 augustus 2012 @ 22:11:16 #65
163650 Greys
pi_116166287
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:01 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Volgens mij is hypochondrie vooral de angst om een ziekte te hebben. Ik denk eerder aan Münchhausen, waarbij je jezelf gewoon ziektes aanpraat, maar daardoor ook echt de symptomen 'krijgt'. En bij ziektes als ME en ADHD is dat natuurlijk heel 'makkelijk' na te bootsen, omdat het zoals eerder gezegd niet aan bloedwaardes of andere lichamelijke uitingen te zien is :Y
Ja, als je jezelf maar lang genoeg voorhoudt dat je ME hebt, word je vanzelf hangerig en lamlendig...
"Zie, ik gaap al voor de derde keer vanmorgen!" :')

En dat Münchausen, als je daar 'by proxy' oid (wat is het ook alweer? :@ ) achter zet, dan gaat het aardig lijken op wat ze met d'r kind doet volgens mij.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 29 augustus 2012 @ 22:14:18 #66
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116166452
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 22:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja, als je jezelf maar lang genoeg voorhoudt dat je ME hebt, word je vanzelf hangerig en lamlendig...
"Zie, ik gaap al voor de derde keer vanmorgen!" :')

En dat Münchausen, als je daar 'by proxy' oid (wat is het ook alweer? :@ ) achter zet, dan gaat het aardig lijken op wat ze met d'r kind doet volgens mij.
By proxy inderdaad :Y

En Lutte, misschien heb je wel gelijk over dat ze natuurlijk geen behandelaars opzocht.. Hmm :P

Ging even wikipediaën over de verschillen, en kom ook deze tegen ; http://nl.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnchhausen_by_Internet ! Wie weet

Münchhausen by Internet is een gedragspatroon op Internet waarbij iemand zich in een chatbox, internetforum, weblog, messenger, e-mail en andere online communicatiekanalen op Twitter en in de Vriendin ziektes voorwendt om zo aandacht en sympathie te trekken van andere gebruikers.

Münchhausen by Internet kan leiden tot hevige online discussies tussen de personen die de patiënt nog geloven en personen die de patiënt openlijk afvallen. [ Volgens mij zet nu zo'n beetje iedereen in dit topic vraagtekens bij haar verhaal, maar in t begin viel dat wel mee, geloof ik. ]

- De patiënt beschrijft de symptomen tot in detail. Soms wordt medische (online) literatuur letterlijk gekopieerd.
- Er is een tegenstrijdigheid tussen de ernst van de symptomen en het gedrag van de patiënt.
- Symptomen worden overdreven. Vaak worden bovendien ook andere niet-medische tegenslagen genoemd, zoals seksueel misbruik, financiële tegenslagen, overlijden van dierbaren, tegenslagen op het werk, een echtscheiding, etc.


[ Bericht 26% gewijzigd door ejiraM op 29-08-2012 22:29:10 ]
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116170343
Ik krijg een beetje plaatsvervangende schaamte door die column. Wat tenenkrommend. ;(
  donderdag 30 augustus 2012 @ 05:42:25 #68
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116176713
Als ik Sonja Silva hoor/lees, moet ik eigenlijk meteen weer denken aan (Ex-)Fokker Mien Dobbelsteen.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116176736
Die ene vage user die R&P overspoelde met een eindeloze reeks schrijnende verhalen. :{

Maar goed, volgens mij weet Sonja zelf amper meer wat ze heeft, en ook wat haar omgeving heeft. :N

Dit had ik ruim een decennium geleden toch nooit gezocht achter het niets-aan-de-hand-lachebekje van TMF. :')

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 30-08-2012 05:54:28 ]
  ESF Reporter donderdag 30 augustus 2012 @ 06:58:54 #70
87554 Cee
Welluk?
pi_116176913
Hoe lang moeten we nog wachten tot iemand 't hoofd van Pyke photoshopt over de kop van dat hondje in de blauwe jas in de OP?
pi_116177056
Tot uw dienst. :')



[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 30-08-2012 07:27:12 ]
  ESF Reporter donderdag 30 augustus 2012 @ 07:30:03 #72
87554 Cee
Welluk?
pi_116177082
*veegt cruesli van beeldscherm*

_O-
pi_116177138
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:24 schreef female81 het volgende:
Tot uw dienst. :')

[ afbeelding ]
_O-
...
pi_116177292
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 05:42 schreef SEMTEX het volgende:
Als ik Sonja Silva hoor/lees, moet ik eigenlijk meteen weer denken aan (Ex-)Fokker Mien Dobbelsteen.
Aka vrouwtje theelepel toch? Nou dat was idd een figuur zeg!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116177434
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:24 schreef female81 het volgende:
Tot uw dienst. :')

[ afbeelding ]
_O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  donderdag 30 augustus 2012 @ 08:15:17 #76
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_116177445
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 05:42 schreef SEMTEX het volgende:
Als ik Sonja Silva hoor/lees, moet ik eigenlijk meteen weer denken aan (Ex-)Fokker Mien Dobbelsteen.
Mien Dobbelsteen backfire topics waren altijd pareltjes. Ik heb me daar uitermate mee vermaakt O+
Just a fool will play tricks on Angus McSix
pi_116177463
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:24 schreef female81 het volgende:
Tot uw dienst. :')

[ afbeelding ]
Die pootjes er ook onder! :D
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  donderdag 30 augustus 2012 @ 09:49:11 #78
58921 Day
You can fly!
pi_116178896
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 07:24 schreef female81 het volgende:
Tot uw dienst. :')

[ afbeelding ]
:D _O-
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  donderdag 30 augustus 2012 @ 09:50:25 #79
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116178933
Er zijn mensen die daadwerkelijk een probleem hebben dat niet zichtbaar is. ME, ADHD, ADD, Insomnia, dat zijn echte, bestaande problemen. Die behoorlijk belastend kunnen zijn, in veel opzichten. En dan komt er zo'n tuthola als Sonja de boel weer lekker bagatelliseren (Ik heb dat en dat! O wat erg! Ik heb het echt! Internet zegt het! Half jaar later: Onee, toch maar niet)
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116179317
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 09:50 schreef Turbomuis het volgende:
Er zijn mensen die daadwerkelijk een probleem hebben dat niet zichtbaar is. ME, ADHD, ADD, Insomnia, dat zijn echte, bestaande problemen. Die behoorlijk belastend kunnen zijn, in veel opzichten. En dan komt er zo'n tuthola als Sonja de boel weer lekker bagatelliseren (Ik heb dat en dat! O wat erg! Ik heb het echt! Internet zegt het! Half jaar later: Onee, toch maar niet)
Op het ME-forum zijn ze er ook al over aan het discussieren.
http://www.mecvs.net/Forum-viewtopic-p-167650.html#167650
...
pi_116179421
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 09:50 schreef Turbomuis het volgende:
Er zijn mensen die daadwerkelijk een probleem hebben dat niet zichtbaar is. ME, ADHD, ADD, Insomnia, dat zijn echte, bestaande problemen. Die behoorlijk belastend kunnen zijn, in veel opzichten. En dan komt er zo'n tuthola als Sonja de boel weer lekker bagatelliseren (Ik heb dat en dat! O wat erg! Ik heb het echt! Internet zegt het! Half jaar later: Onee, toch maar niet)
Dat ja. ^O^
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116179556
quote:
10s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:07 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Op het ME-forum zijn ze er ook al over aan het discussieren.
http://www.mecvs.net/Forum-viewtopic-p-167650.html#167650
Dat forum :D :D 'Dag Manja' 'Groetjes Louise' Hahaha

Groetjes Lutte
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116179791
Op haar facebook spreekt ze haar miraculeuze genezing tegen. Zou een foutje zijn van de Telegraaf

En we kunnen er volgende week alles over horen in haar column. Can't wait :9

quote:
Sonja Silva : Hahaha, ik moet er zo om lachen! Had echt zooooo een leuk verhaal kunnen worden want we hebben echt veel leuks verteld. Sensatie he? Ach ik heb weer inspiratie voor mijn column #bedankt
pi_116180001
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:29 schreef bloempje-moi het volgende:
Op haar facebook spreekt ze haar miraculeuze genezing tegen. Zou een foutje zijn van de Telegraaf
En we kunnen er volgende week alles over horen in haar column. Can't wait :9
Hoe lang zou het duren voordat dat tijdschrift er genoeg van heeft?
...
pi_116180153
Misschien wel heel lang, ik kan me zo voorstellen dat die bizarre stukjes de verkoop alleen maar stimuleren. :P

Tenzij het blad voor imagoschade vreest.
  Moderator / Miss SHO donderdag 30 augustus 2012 @ 10:46:32 #86
22592 crew  Ole
pi_116180220
quote:
10s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:07 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Op het ME-forum zijn ze er ook al over aan het discussieren.
http://www.mecvs.net/Forum-viewtopic-p-167650.html#167650
Druk forum :+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_116180297
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:17 schreef Lutte het volgende:

[..]

Dat forum :D :D 'Dag Manja' 'Groetjes Louise' Hahaha

Groetjes Lutte
Hoi Lutte, ik vind het ergens best sympathiek overkomen.
Misschien moet Danny t maar verplichten op fok?
Groetjes DE
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 30 augustus 2012 @ 10:50:53 #88
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_116180321
In dit topic overvalt me soms wel het gevoel van een vooropgezet plan om Silva te breken. Niet in de laatste plaats doordat Veldsla zich enkel voor deze reeks (deze taak?) lijkt te hebben geregistreerd.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_116180331
quote:
9s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:50 schreef Copycat het volgende:
In dit topic overvalt me soms wel het gevoel van een vooropgezet plan om Silva te breken. Niet in de laatste plaats doordat Veldsla zich enkel voor deze reeks (deze taak?) lijkt te hebben geregistreerd.
Weten we al wie dat is trouwens?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 30 augustus 2012 @ 10:53:36 #90
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_116180394
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:51 schreef DarkElf het volgende:

Weten we al wie dat is trouwens?
Een scorned woman wier man door Sonja verleid is? Een rancuneuze ex of buurvrouw? Een gewezen fan?
Ik weet het niet, maar ik mis de knipoog in de toonzetting. Het is mij te venijnig. En persoonlijk.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_116180543
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:29 schreef bloempje-moi het volgende:
Op haar facebook spreekt ze haar miraculeuze genezing tegen. Zou een foutje zijn van de Telegraaf

quote:
Ach ik heb weer inspiratie voor mijn column
Ja, want zelf heeft ze het idd niet :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116180612
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:53 schreef Copycat het volgende:

[..]

Een scorned woman wier man door Sonja verleid is? Een rancuneuze ex of buurvrouw? Een gewezen fan?
Ik weet het niet, maar ik mis de knipoog in de toonzetting. Het is mij te venijnig. En persoonlijk.
dat laatste ben ik zeker met je eens ja.

Niet dat de toon is Sho meestal lief is maar als je iemand kent... das toch anders.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 30 augustus 2012 @ 11:12:14 #93
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_116180904
Ik jat die pic even hoor, mag wel zeker?:D
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_116180939
Die fotobewerking, bedoel je?

Zo ja, prima. :)

(Maar waarvóór, eigenlijk? :? )

[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 30-08-2012 11:19:53 ]
  donderdag 30 augustus 2012 @ 11:30:35 #95
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_116181382
Gewoon, voor facebook! :)
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  donderdag 30 augustus 2012 @ 11:53:30 #96
58921 Day
You can fly!
pi_116181993
quote:
9s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:50 schreef Copycat het volgende:
In dit topic overvalt me soms wel het gevoel van een vooropgezet plan om Silva te breken. Niet in de laatste plaats doordat Veldsla zich enkel voor deze reeks (deze taak?) lijkt te hebben geregistreerd.
Ik heb eerlijk gezegd al een tijdje hetzelfde gevoel. :@
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_116182055
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 21:21 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Helpt dat ook bij het inslapen? En doorslapen?
Een adhd'er wordt er rustig van, dus wie weet slaapt het meisje ( :') ) als een roosje!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116182070
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:53 schreef Copycat het volgende:

[..]

Een scorned woman wier man door Sonja verleid is? Een rancuneuze ex of buurvrouw? Een gewezen fan?
Ik weet het niet, maar ik mis de knipoog in de toonzetting. Het is mij te venijnig. En persoonlijk.
Nou, van dattum, inderdaad. Of is het: Manja? :+
pi_116182179
Hoe kan je als je zo moe bent door ME zeggen dat je een inslaap- en doorslaapprobleem hebt en melatonine slikken zodat het je moe maakt. Moe ben je toch al?
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_116182208
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 11:59 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Hoe kan je als je zo moe bent door ME zeggen dat je een inslaap- en doorslaapprobleem hebt en melatonine slikken zodat het je moe maakt. Moe ben je toch al?
Mwah, moe zijn (weinig energie) en slapen zijn ook weer 2 dingen.
Maar dat gedreutel van haar, Vriendin is toch geen medisch blaadje ofzo? Waarom post ze alleen medische sores? :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116182244
Ik dacht dat een ME-er gewoon regelmatig in slaap donderde eigenlijk :D
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_116182320
quote:
9s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 10:50 schreef Copycat het volgende:
In dit topic overvalt me soms wel het gevoel van een vooropgezet plan om Silva te breken. Niet in de laatste plaats doordat Veldsla zich enkel voor deze reeks (deze taak?) lijkt te hebben geregistreerd.
Nee hoor, geen vooropgezet plan, ik roep alleen af en toe maar wat. :-) Zoals velen hier met mij.
Maar inderdaad, sommige topics spreken meer aan dan andere, maar ook dat heeft iedereen wel denk ik. :P
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:01 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Ik dacht dat een ME-er gewoon regelmatig in slaap donderde eigenlijk :D
Is dat niet apneu o.i.d. wat jij bedoeld? Waarbij men ineens in slaap kan vallen?
...
pi_116182417
Slaapapneu heeft een bekende van mij. Dat is niet zomaar in slaap vallen. Slaapapneu is kort stoppen van de ademhaling tijdens de slaap.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_116182484
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:06 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Slaapapneu heeft een bekende van mij. Dat is niet zomaar in slaap vallen. Slaapapneu is kort stoppen van de ademhaling tijdens de slaap.
Ook wel eens van gehoord, krijg het benauwd bij de gedachte dat je ineens stopt met ademen en daar zelf geen controle over hebt. Maar dacht ook dat er een vorm was waarbij je overdag ineens instort als het ware. Kan niet op de naam komen. Of kan dat alleen bij Rasti Rostelli? :P

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 30-08-2012 12:16:02 ]
...
pi_116182976
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:01 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Ik dacht dat een ME-er gewoon regelmatig in slaap donderde eigenlijk :D
Da's narcolepsie :P
Tap tap tap
  † In Memoriam † donderdag 30 augustus 2012 @ 12:46:28 #106
43556 miss_dynastie
pi_116183578
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:24 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Da's narcolepsie :P
Dat vind ik echt wat voor Sonnepon _O-
pi_116183722
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:24 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Da's narcolepsie :P
Dat is ooit bij Je zal het maar hebben geweest toch?
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116185091
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:01 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Ik dacht dat een ME-er gewoon regelmatig in slaap donderde eigenlijk :D
Was dat soms maar zo. Het is heel weinig energie hebben om dingen te kunnen doen, periodes met meer en periodes met minder energie. Maar goed, als je dus minder energie heb, komt het (bij mij in ieder geval) vaak voor dat men door het niets/weinig doen overdag 'savonds inslaapproblemen heeft. Of door het slapen overdag 's avonds niet in slaap kunnen komen.
ME'ers kunnen hierdoor makkelijker hun slaapritme omdraaien, dat is een probleem waarvoor uitgekeken moet worden (ofwel, veel regelmaat, weinig overdag proberen te slapen, toch dingen ondernemen, al is het maar een wandeling van 10 minuten).

ME houdt niet in dat je de hele dag slaapt, het houdt in dat je heel weinig tot geen energie hebt (en periodes dat je ook meer energie hebt hoor), algehele gezondsheidsproblemen kan hebben, lichamelijk problemen kan hebben (pijnen hebben, beperkingen in gewrichten enzovoort).
pi_116185265
quote:
5s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 12:50 schreef Lutte het volgende:

[..]

Dat is ooit bij Je zal het maar hebben geweest toch?
Viel diegene ook in slaap tijdens het interview?
pi_116185362
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:41 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Viel diegene ook in slaap tijdens het interview?
Jup.. De presentator (Valerio?) liep toen een dagje mee, waren ze ergens eten, persoon zegt: ja ik voel er eentje komen en *plof*.
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116185450
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:44 schreef Lutte het volgende:

[..]

Jup.. De presentator (Valerio?) liep toen een dagje mee, waren ze ergens eten, persoon zegt: ja ik voel er eentje komen en *plof*.
Ik moet nu denken aan dat gifje met die schapen of geitjes die omvallen _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116185843
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:35 schreef kvd het volgende:

[..]

Was dat soms maar zo. Het is heel weinig energie hebben om dingen te kunnen doen, periodes met meer en periodes met minder energie. Maar goed, als je dus minder energie heb, komt het (bij mij in ieder geval) vaak voor dat men door het niets/weinig doen overdag 'savonds inslaapproblemen heeft. Of door het slapen overdag 's avonds niet in slaap kunnen komen.
ME'ers kunnen hierdoor makkelijker hun slaapritme omdraaien, dat is een probleem waarvoor uitgekeken moet worden (ofwel, veel regelmaat, weinig overdag proberen te slapen, toch dingen ondernemen, al is het maar een wandeling van 10 minuten).

ME houdt niet in dat je de hele dag slaapt, het houdt in dat je heel weinig tot geen energie hebt (en periodes dat je ook meer energie hebt hoor), algehele gezondsheidsproblemen kan hebben, lichamelijk problemen kan hebben (pijnen hebben, beperkingen in gewrichten enzovoort).
vervelend. Heb jij het zelf?
pi_116186278
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 13:59 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

vervelend. Heb jij het zelf?
Helaas wel, samen met wat andere probleempjes. Maar probeer me er niet te veel door te laten leiden
pi_116186422
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:13 schreef kvd het volgende:

[..]

Helaas wel, samen met wat andere probleempjes. Maar probeer me er niet te veel door te laten leiden
he bah -O-
En wat vind je dan van zo' n Sonja Silva?
  donderdag 30 augustus 2012 @ 14:26:57 #115
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116186706
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:17 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

he bah -O-
En wat vind je dan van zo' n Sonja Silva?
Niet om kvd's thunder te stealen, maar ff mijn 5 centen :)

Mijn dochter heeft ADHD. En nee, da's geen inbeelding of geinternetteerde diagnose, da's echt. Nou ja, wat voor sticker je er ook op wil plakken, ze heeft er last van. En het is geen kwestie van de hele dag met je tenen wiebelen of een beetje last hebben van een vol koppie. Het is een belastend probleem, wat het leven voor haar een stuk moeilijker maakt dan voor iemand anders die haar problematiek niet heeft.

Ik heb een hekel aan mensen die zonder ook maar enige kennis van zaken AD(H)D afdoen als niet-bestaand en aanstellerij en een modedingetje, en net zo'n hekel heb ik aan mensen die bij een druk kind of een wiebelteen meteen 'ADHD!' gaan gillen.
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116187015
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:26 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Niet om kvd's thunder te stealen, maar ff mijn 5 centen :)

Mijn dochter heeft ADHD. En nee, da's geen inbeelding of geinternetteerde diagnose, da's echt. Nou ja, wat voor sticker je er ook op wil plakken, ze heeft er last van. En het is geen kwestie van de hele dag met je tenen wiebelen of een beetje last hebben van een vol koppie. Het is een belastend probleem, wat het leven voor haar een stuk moeilijker maakt dan voor iemand anders die haar problematiek niet heeft.

Ik heb een hekel aan mensen die zonder ook maar enige kennis van zaken AD(H)D afdoen als niet-bestaand en aanstellerij en een modedingetje, en net zo'n hekel heb ik aan mensen die bij een druk kind of een wiebelteen meteen 'ADHD!' gaan gillen.
Ja, als je zoiets gewoon echt "serieus hebt" (of in jouw geval je dochter) is het knap klote maar het is inderdaad tegelijkertijd een modeding wat veel mensen te pas en te onpas gebruiken om interessant te doen of waamree ouders afwijkend gedrag verklaren. Twintig jaar geleden waren het de kleurstoffen..
  donderdag 30 augustus 2012 @ 14:50:56 #117
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116187502
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:37 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Ja, als je zoiets gewoon echt "serieus hebt" (of in jouw geval je dochter) is het knap klote maar het is inderdaad tegelijkertijd een modeding wat veel mensen te pas en te onpas gebruiken om interessant te doen of waamree ouders afwijkend gedrag verklaren. Twintig jaar geleden waren het de kleurstoffen..
Jaaa, maar maar maar ADHD komt door kleurstoffen he. Dat is nog steeds de boosdoener hoor.

Het is wel zo dat er (te) kinderen zijn met die diagnose. Meer dan de helft daarvan hebben die diagnose gekregen via de Sonja Silva-methode denk ik, en met een deel van die kinderen (en volwassenen) is echt wat aan de hand. Vroeger hadden kinderen inderdaad geen ADHD, toen waren ze 'gewoon' moeilijk/druk/onhandelbaar/watdanook. Ander naampje, maar wel degelijk dezelfde problemen.
Levenswijze is nu anders, plus medische kennis. Honderd jaar geleden bestonden veel andere ziektes van nu ook niet. Althans, ze bestonden wel maar heetten anders.

Anyway, andere discussie, hoort hier niet thuis :)
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116187988
Trouwens, Munchhausen is wel erg heftig hoor. Ouders die dat hebben, maken hun eigen kinderen ziek door ze bijvoorbeeld te laten verhongeren ofzo..

Ik denk eerder dat Son zo speciaal is dat er binnenkort een nieuwe, zeer zeldzame ziekte naar haar vernoemd gaat worden. Alleen zij heeft die. Nou ja, misschien Pyke en Damian ook want die zijn uit hetzelfde hout gesneden.
Kunnen ze zich samen laten testen en lekker gek doen.
  † In Memoriam † donderdag 30 augustus 2012 @ 17:11:25 #119
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_116193013
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:50 schreef Turbomuis het volgende:
Anyway, andere discussie, hoort hier niet thuis :)
Klopt.
Met alle respect, maar laten we nou niet wéér allerlei ziektes gaan bespreken.
Gewoon lekker roddelen of uit de school klappen, nog beter. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_116193755
Wat ik zat te denken.. Heeft er al iemand een ingezonden brief naar de Vriendin gestuurd? O-)

Of een mailtje naar de Vrouw of zo met het vriendelijke verzoek haar eens te benaderen voor een interview. Blad blij, Son blij, wij blij!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116194170
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:27 schreef Lutte het volgende:

Of een mailtje naar de Vrouw of zo met het vriendelijke verzoek haar eens te benaderen voor een interview.
Zo van 'we lezen haar columns met zoveel plezier'? O-)
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116194206
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:37 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Zo van 'we lezen haar columns met zoveel plezier'? O-)
Euhm.. Een iets kritischere houding misschien :@
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116194270
quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:38 schreef Lutte het volgende:

[..]

Euhm.. Een iets kritischere houding misschien :@
Ja maar, krijgen we dat interview dan wel? :o Ik denk dat als ze al een klein beetje kritiek opmerken... zij weet ook hoeveel shit ze over zich heen krijgt momenteel. Of heel heel héél subtiel? :P
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116194342
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 17:40 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja maar, krijgen we dat interview dan wel? :o Ik denk dat als ze al een klein beetje kritiek opmerken... zij weet ook hoeveel shit ze over zich heen krijgt momenteel. Of heel heel héél subtiel? :P
Dat we ontzettend met haar meeleven en het beste met haar voor hebben en of het daarom misschien niet slim is een psycholoog langs te sturen? O-)
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116195978
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 14:17 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

he bah -O-
En wat vind je dan van zo' n Sonja Silva?
Niet echt de beste vertegenwoordiger voor CVS hahaha.

Ik moet zeggen, ik lees alleen hier (en wat op internet) dingen over haar en mijn nekharen gaan door haar overeind staan. Als ze CVS heeft, dan heeft ze er mijns inzien de verkeerde instelling voor, tenminste, die indruk wekt ze bij mij. Ze laat/liet haar leven leiden door CVS 'boehoe, ik heb het, ik kan niks, behalve als het mij even goed uit komt'.
Tuurlijk, je leven wordt voor een groot gedeelte door de CVS geleid, maar ik probeer er wel voor te zorgen dat ik 'gewoon' kan leven, met wat aanpassingen. Ik werk gewoon 100% (goed, onregelmatigheid van het werk breekt me op, maar er wordt naar een andere baan gezocht door mezelf) en probeer daarnaast gedoseerd dingen te ondernemen. En tsja, ik geef eerlijk toe, er zijn dagen dat ik niet vooruit te branden ben, meestal op dagen dat ik vrij ben en niets hoef te doen. De ene keer geef ik er aan toe, luieren, niks doen, veel slapen. Maar geestelijk en lichamelijk ben ik dan ook echt op, kan geen stap verzetten, lichaam doet pijn.En er zijn dagen dat ik er juist niet aan toe wil geven, ik plan dan echt dingen (bv gewoon even een wandeling 's ochtend zodat ik in ieder geval onder de douche ben geweest en in de kleren ben), of zorg ervoor dat iemand me even 'op sleeptouw' neemt omdat de stap voor mezelf om iets te ondernemen te groot is.


Wat dat betreft snap ik dat hondje ook helemaal, ik zou er zelf ook 1 moeten hebben, zodat je wel iets hebt om voor te zorgen en die uitgelaten moet worden. Als hij dan maar niet zo'n Pykehoofd heeft ;)

Maar goed, we hebben het over Sonja, Pyke, haar mannen, haar ziektes, haar toekomst.

edit --> ik spreek natuurlijk voor en over mezelf he, elke CVSer ervaart het anders, steekt anders in elkaar, heeft andere klachten.
pi_116202292
Kun je eigenlijk wel ADHD én ADD hebben?
Het laatste is toch gewoon zoals het eerste maar dan zonder de H van Hyper?
Don't you love her madly?
pi_116202878
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 20:42 schreef Lovechild het volgende:
Kun je eigenlijk wel ADHD én ADD hebben?
Het laatste is toch gewoon zoals het eerste maar dan zonder de H van Hyper?
Nee, je kan ze niet allebei hebben. Zoals je zegt inderdaad, ADHD is aandachtstekort met hyperactiviteit, ADD zonder.
pi_116419375
sonjasilva twitterde op maandag 03-09-2012 om 22:43:53 I really dont know what to do without you! @sonjasilva <3 @pykemusiq Dat hoeft ook niet! Ik ga nergens, jeweet... I love you... <3 reageer retweet
PykeMusiQ twitterde op vrijdag 31-08-2012 om 17:14:25 Mijn schoonvader is beroeps kok geweest en we zijn nu op visite!! Heeeerluk... #visdingen. :) reageer retweet
I love you?
Family Ties?
Schoonvader?
En dat al na amper twee maanden? Seriously?

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 05-09-2012 14:35:35 ]
...
pi_116419809
:D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116420223
Hoe dan ook trieste figuren die 'heerlijk' menen moeten te schrijven als 'Heeeerluk'. Kan natuurlijk ook zijn dat Pyke naast al die andere door Sonja aangemeten syndromen, kwalen en andere shit ook nog eens lijdt aan dyslexie.
  woensdag 5 september 2012 @ 14:53:17 #131
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116421206
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 14:24 schreef Ericr het volgende:
Hoe dan ook trieste figuren die 'heerlijk' menen moeten te schrijven als 'Heeeerluk'. Kan natuurlijk ook zijn dat Pyke naast al die andere door Sonja aangemeten syndromen, kwalen en andere shit ook nog eens lijdt aan dyslexie.
Nee man, dat kan toch gemeten worden :D Hij heeft vast een afwijkende ziekte waardoor hij foute schrijfwijzen van woorden overneemt ;)
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116422193
Sonja vroeg laatst op Twitter naar het beste boek over ADHD. Dus als iemand nog tips heeft, hoort ze het graag. :s)
  † In Memoriam † woensdag 5 september 2012 @ 15:58:45 #133
141844 Macka66
Ingewikkeld doekiemonster
pi_116423790
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 14:24 schreef Ericr het volgende:
Hoe dan ook trieste figuren die 'heerlijk' menen moeten te schrijven als 'Heeeerluk'. Kan natuurlijk ook zijn dat Pyke naast al die andere door Sonja aangemeten syndromen, kwalen en andere shit ook nog eens lijdt aan dyslexie.
Nee joh, Sonja's enthousiasme is natuurlijk heel besmettelijk! ;)
DancingPhoebe op <a href="http://forum.fok.nl/topic/1352192/3/51#73971988" target="_blank" >23/10/09</a>:[/b]
God, wat is het toch een dunne scheidslijn tussen een vrije geest zijn en je plek in het universum niet kennen :')
pi_116423799
Leuk bash topic dit :) Verbaas me echt over dat gekwijl over en weer tussen Son en Paik.... Vreselijk :r En zou out of the open vraag je ook om reacties..

Vraag me trouwens af wat die ouders van Sonja denken, alweer een nieuwe schoonzoon na 3 (?) maanden...
  woensdag 5 september 2012 @ 16:13:04 #135
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116424364
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 15:22 schreef bloempje-moi het volgende:
Sonja vroeg laatst op Twitter naar het beste boek over ADHD. Dus als iemand nog tips heeft, hoort ze het graag. :s)
Ik heb hier zowaar serieus op gereageerd. Ben benieuwd.
Ach, ik zie het maar zo, Damian kan er ook allemaal niks aan doen...
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116424834
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 15:59 schreef pamper het volgende:
Leuk bash topic dit :) Verbaas me echt over dat gekwijl over en weer tussen Son en Paik.... Vreselijk :r En zou out of the open vraag je ook om reacties..

Vraag me trouwens af wat die ouders van Sonja denken, alweer een nieuwe schoonzoon na 3 (?) maanden...
Dat soort dingen vraag ik me ook altijd af. Gewoon drie keer moeten opdraven voor een bruiloft van een kennis/vriendin/familielid; ik zou er zo mijn gedachtes over hebben zeg maar.

[ Bericht 0% gewijzigd door MightyMightyM op 05-09-2012 16:35:23 ]
pi_116425004
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 16:24 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Dat soort dingen vraag ik me ook altijd af. Gewoon drie keer moeten opdraven voor een bruiloft van een kennis/vriendin/familielied; ik zou er zo mijn gedachtes over hebben zeg maar.
Al die cadeaus :D Zouden ze die weer teruggeven na zo'n snelle scheiding?
Tap tap tap
pi_116425243
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 16:28 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Al die cadeaus :D Zouden ze die weer teruggeven na zo'n snelle scheiding?
Ik denk het wel, ik heb tenminste nog geen interviews gezien met ex-schoonmoeders over 'alles is weg' :')
pi_116425335
Met een beetje fantasie en creativiteit kun je wel die standaard ABC-tjes en sketches over het bruidspaar een beetje recyclen.
pi_116427707
Wanneer komt Sonja's nieuwe column uit?
  donderdag 6 september 2012 @ 12:03:18 #141
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116454362
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 16:13 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Ik heb hier zowaar serieus op gereageerd. Ben benieuwd.
Ach, ik zie het maar zo, Damian kan er ook allemaal niks aan doen...
Yay, ik heb een tweet terug :)
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116455418
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 16:36 schreef MightyMightyM het volgende:
Met een beetje fantasie en creativiteit kun je wel die standaard ABC-tjes en sketches over het bruidspaar een beetje recyclen.
En de gasten kunnen natuurlijk het pakje weer terug in ontvangst nemen en bewaren tot de volgende bruiloft.. _O-
...
  † In Memoriam † donderdag 6 september 2012 @ 12:43:20 #143
43556 miss_dynastie
pi_116455600
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2012 12:37 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

En de gasten kunnen natuurlijk het pakje weer terug in ontvangst nemen en bewaren tot de volgende bruiloft.. _O-
Als ik met haar bevriend was, zamelde ik onder alle bekenden geld in voor een tegoedbon voor de scheidingsmakelaar :@ _O-
pi_116455778
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 12:43 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Als ik met haar bevriend was, zamelde ik onder alle bekenden geld in voor een tegoedbon voor de scheidingsmakelaar :@ _O-
Haha Gordonstyle _O-
pi_116456352
Dat we het maar weten. :Y
pi_116457057
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 13:08 schreef bloempje-moi het volgende:
Dat we het maar weten. :Y
Je bedoelt vast 'dat we het maar WEER weten'? :P
...
  † In Memoriam † donderdag 6 september 2012 @ 14:22:16 #147
43556 miss_dynastie
pi_116458520
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 13:08 schreef bloempje-moi het volgende:
Dat we het maar weten. :Y
AGAIN!!!

  donderdag 6 september 2012 @ 18:36:09 #148
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116468273
quote:
7s.gif Op woensdag 5 september 2012 17:35 schreef Rens_Wilders het volgende:
Wanneer komt Sonja's nieuwe column uit?
U vraagt, wij draaien

Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  donderdag 6 september 2012 @ 19:25:18 #149
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_116470697
:r en :') zijn de eerste 2 dingen die in me opkomen
Just a fool will play tricks on Angus McSix
pi_116471009
Die titel alleen al _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 19:31:09 #151
163650 Greys
pi_116471031
Ik vind het zo bijzonder dat ze steeds vertelt wat ze allemaal doet en steeds vraag ik me dan af waarom ze dan in godsnaam niet gewoon kan werken, parttime ofzo.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116471170
quote:
"Omdat ik hoogsensitief ben..."
Ze kan ook geen één column schrijven zonder 1 van haar 'dingen' op te noemen :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116471201
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:31 schreef Greys het volgende:
Ik vind het zo bijzonder dat ze steeds vertelt wat ze allemaal doet en steeds vraag ik me dan af waarom ze dan in godsnaam niet gewoon kan werken, parttime ofzo.
Dat, en ook dat ze 12 uur met een auto gaat reizen, terwijl ze zich niet lekker voelt.

Maar ik ga er dan maar vanuit dat ze 4 stopjes heeft gemaakt, met overnachtingen enzo. :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 19:35:06 #154
163650 Greys
pi_116471257
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:33 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ze kan ook geen één column schrijven zonder 1 van haar 'dingen' op te noemen :')
Gruwelijk he? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116471315
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Gruwelijk he? :D
En dan meteen de 2e zin al _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 19:37:46 #156
163650 Greys
pi_116471433
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

En dan meteen de 2e zin al _O-
Ik erger me er zo verschrikkelijk aan dat ik me afvraag of ik niet ook hoog-sensitief ben.
Misschien moet ik ook gewoon alleen maar leuke dingen gaan doen en shoppen en op roze wolken gaan zitten waar golven geluk mij dan overspoelen O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116471605
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:37 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik erger me er zo verschrikkelijk aan dat ik me afvraag of ik niet ook hoog-sensitief ben.
Misschien moet ik ook gewoon alleen maar leuke dingen gaan doen en shoppen en op roze wolken gaan zitten waar golven geluk mij dan overspoelen O+
Misschien zwiept De Heer je wel bovenop het wolkje O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 19:41:23 #158
163650 Greys
pi_116471642
Owja fuck, die heb ik er dan ook bij nodig he, om een echte Son te worden. :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  ESF Reporter donderdag 6 september 2012 @ 19:41:27 #159
87554 Cee
Welluk?
pi_116471647
quote:
o Heer, hier kom ik
_O_
pi_116471707
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:41 schreef Cee het volgende:

[..]

_O_
_O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116471732
Ik dacht dat het weer één van die rake one-liners van je was, Cee, maar het was ons aller Son :'( :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116471997
Dus we kunnen nu ook al een 'bijna dood ervaring' aan het rijtje toevoegen...?
...
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 19:51:03 #163
163650 Greys
pi_116472114
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:48 schreef veldsla2000 het volgende:
Dus we kunnen nu ook al een 'bijna dood ervaring' aan het rijtje toevoegen...?
Ja, ons Son is een speciaaltje O+
Wat ze allemaal wel niet méémaakt, meid meid meid!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  ESF Reporter donderdag 6 september 2012 @ 19:56:39 #164
87554 Cee
Welluk?
pi_116472435
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:43 schreef Pisces29 het volgende:
Ik dacht dat het weer één van die rake one-liners van je was, Cee, maar het was ons aller Son :'( :D
Ja sorry, alleen in het land der hoogsensitieven kunnen pareltjes als deze worden bedacht. :'(
pi_116472682
Ik raak zo over de zeik van haat gezwets hè :') Het is meer Dagboek van een Nieuwe Liefde dan een column :r
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116472809
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 20:01 schreef Lutte het volgende:
Ik raak zo over de zeik van haat gezwets hè :')
Ik kan het ook alleen handelen omdat ik weet dat ik het hier met jullie kan delen en zo goed kan ventileren (8>
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116472911
Zou ze een jaarcontract hebben, bij Vriendin? :@
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO donderdag 6 september 2012 @ 20:05:40 #168
22592 crew  Ole
pi_116472941
Ik weet niet of ik nu moet huilen van het lachen of moet huilen van ellende...
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 6 september 2012 @ 20:13:45 #169
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_116473403
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 18:36 schreef Poeke het volgende:

[..]

U vraagt, wij draaien

[ afbeelding ]
;( :'( :') _O- ;( :'(
Dat is geen column, dat is een dagboek. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_116473513
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:41 schreef Cee het volgende:

[..]

_O_
Klinkt ontzettend Gerard Joling zo _O-
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116475696
Ik word er ook hoogsupersensitief van maar ik voel niet de juiste gevoelens geloof ik ;(
Tap tap tap
  donderdag 6 september 2012 @ 22:21:22 #172
58921 Day
You can fly!
pi_116481002
Bizar dat ze het heeft over 'moeilijk afscheid kunnen nemen'! Ze ruilt de ene vent voor de andere in. :D
Sterker, als ik haar Pyke-verhaal goed lees, was ze al bezig met hem binnenhalen toen ze pas getrouwd was.
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_116481235
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:48 schreef veldsla2000 het volgende:
Dus we kunnen nu ook al een 'bijna dood ervaring' aan het rijtje toevoegen...?
Tijdens het lezen dacht ik meteen: als die golf van geluk slaat op een bijna dood ervaring, dan ga ik gillen :D
Maar dat viel net weer mee :')

Tjonge, wat een energie kun je krijgen van zo'n liefde he? En ook nog eens ruim 15 kilo afvallen (zag ik op haar FB een tijdje terug), het leven is goed voor onze Son!

Hoe lang was ze ook alweer samen met haar vorige vent? Dan kunnen we misschien een inschatting maken hoe lang het nog duurt to deze jubelcolumns tot het verleden gaan behoren.
pi_116481578
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 20:05 schreef Pisces29 het volgende:
Zou ze een jaarcontract hebben, bij Vriendin? :@
Dat zal toch haast wel? Bedoeling was over haar ME te schrijven en bij de derde column verklaart ze zichzelf beter...lijkt mij dat je je opdracht dan niet meer kan uitvoeren. Maar toch heeft ze weer elke week een pagina om vol Gé mogen janken. Begrijp het ook niet.

quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:21 schreef Day het volgende:
Bizar dat ze het heeft over 'moeilijk afscheid kunnen nemen'! Ze ruilt de ene vent voor de andere in. :D
Sterker, als ik haar Pyke-verhaal goed lees, was ze al bezig met hem binnenhalen toen ze pas getrouwd was.
klopt...hij heeft op hun bruiloft gezongen zelfs en kwam daar over de vloer.

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:25 schreef piglet het volgende:

Tjonge, wat een energie kun je krijgen van zo'n liefde he? En ook nog eens ruim 15 kilo afvallen (zag ik op haar FB een tijdje terug), het leven is goed voor onze Son!
Afgevallen is ze wel, maar 15kg geloof ik niet. Maar wat kun je nu tegenwoordig nog wel serieus nemen wat uit haar mond komt? ;) En dan is het evengoed knap, na 15kg afvallen nog zulke poten te hebben...

quote:
Hoe lang was ze ook alweer samen met haar vorige vent? Dan kunnen we misschien een inschatting maken hoe lang het nog duurt to deze jubelcolumns tot het verleden gaan behoren.
Geloof ongeveer 2 jaar en een paar maanden, van kennismaking tot scheiding.

[ Bericht 22% gewijzigd door veldsla2000 op 06-09-2012 22:43:00 ]
...
  donderdag 6 september 2012 @ 22:47:07 #175
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116482315
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 18:36 schreef Poeke het volgende:

[..]

U vraagt, wij draaien

[ afbeelding ]
Een enorme golf van kwijlerige kots overspoelt mij :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116482471
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:32 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Dat zal toch haast wel?

Nou ik doelde meer op verlenging of eind O-)
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116482524
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:21 schreef Day het volgende:
Bizar dat ze het heeft over 'moeilijk afscheid kunnen nemen'! Ze ruilt de ene vent voor de andere in. :D
Scherp :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116482782
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 18:36 schreef Poeke het volgende:

[..]

U vraagt, wij draaien

[ afbeelding ]
:*

Heeft de Vriendin ook een ingezonden brievenrubriek? Of zijn alleen zoetsappige verhaaltjes welkom.
  donderdag 6 september 2012 @ 23:03:38 #179
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116483214
quote:
14s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:55 schreef Rens_Wilders het volgende:

[..]

:*

Heeft de Vriendin ook een ingezonden brievenrubriek? Of zijn alleen zoetsappige verhaaltjes welkom.
Dat vroeg ik me ook al af, hier moeten die lezeressen op een gegeven moment toch ook genoeg van hebben?
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116483628
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:41 schreef Cee het volgende:

[..]

_O_
Hardop gelachen. Ik kan echt genieten van dat flauwe gewauwel van haar. :9~
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_116484334
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2012 22:32 schreef veldsla2000 het volgende:
[..]

Afgevallen is ze wel, maar 15kg geloof ik niet. Maar wat kun je nu tegenwoordig nog wel serieus nemen wat uit haar mond komt? ;) En dan is het evengoed knap, na 15kg afvallen nog zulke poten te hebben...
Ik denk dat het best 15 kg kan zijn hoor, als je flink aankomt dan kun je aardig wat afvallen zonder dat je echt superslank bent natuurlijk :)
Waar ik meer mijn vraagtekens bij zet is dat ze zoveel in zo'n korte tijd is afgevallen. Dat is een aardige aanslag op je lichaam. Handig als je ME hebt...

quote:
[..]

Geloof ongeveer 2 jaar en een paar maanden, van kennismaking tot scheiding.
Bah, dat is langer dan ik dacht. Dan hoeven we nog niet echt af te gaan tellen.
pi_116484709
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 23:03 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Dat vroeg ik me ook al af, hier moeten die lezeressen op een gegeven moment toch ook genoeg van hebben?
Volgens mij past het prima in de stijl van het blad. Ik heb nog even gekeken op het forum van dit tijdschrift en daar is Sonja in ieder geval geen onderwerp van gesprek.
pi_116484940
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 23:03 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Dat vroeg ik me ook al af, hier moeten die lezeressen op een gegeven moment toch ook genoeg van hebben?
De rest van dat blad is al even weeïg als die columns van haar. Grote kans dat veel mensen die het blad al lazen die stukjes klakkeloos consumeren. :s)

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:31 schreef Greys het volgende:
Ik vind het zo bijzonder dat ze steeds vertelt wat ze allemaal doet en steeds vraag ik me dan af waarom ze dan in godsnaam niet gewoon kan werken, parttime ofzo.
...of die columns betalen heel erg goed...

[ Bericht 28% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2012 23:44:36 ]
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 6 september 2012 @ 23:49:41 #184
163650 Greys
pi_116485167
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 23:03 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Dat vroeg ik me ook al af, hier moeten die lezeressen op een gegeven moment toch ook genoeg van hebben?
Ik las vorige week de Viva in de sauna ( :+ ) en daar kregen de lezeressen wel genoeg van Amanda Krabbé. Die heeft namelijk een rubriek 'Amanda weet raad', over liefdesproblemen. Ik vind het hilarisch, want ze schrijft lekker bot en met flink veel zelfspot, maar de lezeressen hebben massaal laten weten dat het bespottelijk is omdat Krabbé nooit veel van relaties kan weten :+
Het voorwoord voorin de Viva van de hoofdredactrice was er zelfs geheel aan gewijd, dat ze nog nooit zoveel klachten hadden gekregen.

Maar Sonnepon slikken de Vriendinnen allemaal als zoete koek, kennelijk _O-
Terwijl ik honderd keer liever die krabbels van Krabbé lees dan Sonja.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116488123
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 23:36 schreef piglet het volgende:
Volgens mij past het prima in de stijl van het blad. Ik heb nog even gekeken op het forum van dit tijdschrift en daar is Sonja in ieder geval geen onderwerp van gesprek.
_O-
...
pi_116489372
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 23:49 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik las vorige week de Viva in de sauna ( :+ ) en daar kregen de lezeressen wel genoeg van Amanda Krabbé. Die heeft namelijk een rubriek 'Amanda weet raad', over liefdesproblemen. Ik vind het hilarisch, want ze schrijft lekker bot en met flink veel zelfspot, maar de lezeressen hebben massaal laten weten dat het bespottelijk is omdat Krabbé nooit veel van relaties kan weten :+
Het voorwoord voorin de Viva van de hoofdredactrice was er zelfs geheel aan gewijd, dat ze nog nooit zoveel klachten hadden gekregen.

Maar Sonnepon slikken de Vriendinnen allemaal als zoete koek, kennelijk _O-
Terwijl ik honderd keer liever die krabbels van Krabbé lees dan Sonja.
Die column heb ik afgelopen maand voor het eerst gelezen, vond er niks mis mee en zelfs wel grappig, ja. :D Geen vergelijken met dat puberale gezeur van Sonja, inclusief borderlinetrekjes :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116510608
Dat ze zijn moeder nu al 'schoonmoeder' noemt... Zou die mevrouw zich daar zelf ook prettig bij voelen, vraag ik me dan af.
Ik heb altijd geleerd dat je pas schoonouders hebt als je getrouwd bent of al zodanig lange relatie hebt. Ik heb in mijn lange relaties ouders nooit zo genoemd.

[ Bericht 6% gewijzigd door veldsla2000 op 08-09-2012 22:23:11 ]
...
pi_116512741
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:33 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ze kan ook geen één column schrijven zonder 1 van haar 'dingen' op te noemen :')
Volgens mij is ze ook echt zo iemand die elke onregelmatigheid in haar stemming en gedrag toeschrijft aan haar "stoornis". Terwijl ieder mens wel pyken en dalen heeft en het ook een doodnormale karaktereigenschap kan zijn. Maar ja, dat is natuurlijk niet interessant voor de Vriendin-moekes die elke weer weer smullen van deze verbale diarree.
pi_116513073
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2012 19:31 schreef Greys het volgende:
Ik vind het zo bijzonder dat ze steeds vertelt wat ze allemaal doet en steeds vraag ik me dan af waarom ze dan in godsnaam niet gewoon kan werken, parttime ofzo.
Ja en dan wilde ze nog wel bij K3, waarbij je dus dag in dag uit over een podium moet huppelen en met een beetje pech daarnaast ook nog Gertje moet doen. Als je dat denkt aan te kunnen, kun je best achter de kassa bij de Hema.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 7 september 2012 @ 20:57:33 #190
22592 crew  Ole
pi_116514049
Ik hou soms zo van jullie O+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_116514185
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2012 20:43 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Ja en dan wilde ze nog wel bij K3, waarbij je dus dag in dag uit over een podium moet huppelen en met een beetje pech daarnaast ook nog Gertje moet doen. Als je dat denkt aan te kunnen, kun je best achter de kassa bij de Hema.
Bij de Hema komen geen leuke papa's die je kan scoren :{w
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_116514800
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2012 20:43 schreef MightyMightyM het volgende:

en met een beetje pech daarnaast ook nog Gertje moet doen. Als je dat denkt aan te kunnen, kun je best achter de kassa bij de Hema.
_O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 7 september 2012 @ 21:11:46 #193
22592 crew  Ole
pi_116515092
Misschien kan Stellepel ook een column gaan schrijven voor de Vriendin :9
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_116521387
Volgens mij was het K3 verhaal in 2009 en heeft ze pas sinds 2011 ME ontdekt ;)

Even gegoogled en ze zat sinds april 2010 thuis met vermoeidheidsklachten [bron], de finale van k2 zoekt k3 was in 2009.

Vanavond bij de zwemles van mijn kinderen, kwam ik een iets oudere Vriendin tegen in de leesmap. Misschien is de column toen ook al langsgekomen, maar er stonden dingen in die ik niet wist/onthouden heb (dat ze al een jaar bevriend was met Pyke voor ze wat met hem kreeg :o). Dus heb ik voor de zekerheid toch een fotootje voor jullie gemaakt.

Excuses voor de slechte kwaliteit, heb geen geweldige telefoon. Hopelijk is het wel leesbaar.

pi_116521652
:D :'( :D
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 7 september 2012 @ 23:05:22 #196
22592 crew  Ole
pi_116522163
Oh noes.. Ga het morgen pas lezen. Kan het niet meer aan
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_116522211
Twee woorden Ole: Sonja 2.0

Welterusten!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 7 september 2012 @ 23:23:04 #198
163650 Greys
pi_116522884
Gut, in die andere column al een bijna dood ervaring.
Nu weer 'dood van binnen en gereanimeerd'.
En dan al die aandoeningen van haar en d'r ghanse gezinnetje.
Nog even een bijna-vliegtuigcrash en d'r kan een waargebeurde RTL 4 film van komen :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116566861
Go Sonja!! *O* En als het toch niet lukt zijn wij er voor je hoor! Altijd :Y
sonjasilva twitterde op zondag 09-09-2012 om 15:41:47 Wow, ik weet het zeker! Ik ga weer proberen te werken. Rustig aan opbouwen... #ikdurfhetaan reageer retweet
Wat zal ze gaan doen?
pi_116567287
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2012 16:09 schreef bloempje-moi het volgende:
Go Sonja!! *O* En als het toch niet lukt zijn wij er voor je hoor! Altijd :Y
sonjasilva twitterde op zondag 09-09-2012 om 15:41:47 Wow, ik weet het zeker! Ik ga weer proberen te werken. Rustig aan opbouwen... #ikdurfhetaan reageer retweet
quote:
#ikdurfhetaan
:')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116567343
Nou nog iemand die het aandurft met Sonja :')

Prima dat ze wil werken, maar vraag me af of ze in de categorie baantjes waar ze waarschijnlijk aan denkt een licht ( :') ) hypochondrisch aangelegde ME'er verkiezen boven de andere kerngezonde niet zeurende sollicitanten.
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116567386
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2012 16:31 schreef Lutte het volgende:

een licht ( :') ) hypochondrisch
Ik zie het nog steeds als een borderliner eigenlijk, en ze mauwt over adhd, die 2 hebben ook best wat overeenkomsten.

Maar sleutelhangers in elkaar draaien kan natuurlijk altijd, in een fabriek ^O^
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116567423
quote:
10s.gif Op zondag 9 september 2012 16:34 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik zie het nog steeds als een borderliner eigenlijk, en ze mauwt over adhd, die 2 hebben ook best wat overeenkomsten.

Maar sleutelhangers in elkaar draaien kan natuurlijk altijd, in een fabriek ^O^
Helaas denk ik niet dat Son dát aandurft _O-
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116567433
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2012 16:35 schreef Lutte het volgende:

[..]

Helaas denk ik niet dat Son dát aandurft _O-
Als ze maar niet iets wil gaan presenteren ;(
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116567465
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2012 16:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Als ze maar niet iets wil gaan presenteren ;(
Nou ja, ze wou nooit meer iets in de media doen toch? Ergo, jup iets in de media *O*
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116567578
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2012 16:36 schreef Lutte het volgende:

[..]

Nou ja, ze wou nooit meer iets in de media doen toch? Ergo, jup iets in de media *O*
Oh dat heb ik gemist! Mooi, dan kan ze nu ook stoppen met die columns, dat is ook media. ^O^
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116567650
Nou, ff gevraagd waar ze aan zat te denken :P Vraag me af of ze überhaupt kan antwoorden want heb de boel dichtgetimmerd aber wie weet!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  zondag 9 september 2012 @ 16:49:16 #208
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116567859
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2012 22:48 schreef piglet het volgende:
Volgens mij was het K3 verhaal in 2009 en heeft ze pas sinds 2011 ME ontdekt ;)

Even gegoogled en ze zat sinds april 2010 thuis met vermoeidheidsklachten [bron], de finale van k2 zoekt k3 was in 2009.

Vanavond bij de zwemles van mijn kinderen, kwam ik een iets oudere Vriendin tegen in de leesmap. Misschien is de column toen ook al langsgekomen, maar er stonden dingen in die ik niet wist/onthouden heb (dat ze al een jaar bevriend was met Pyke voor ze wat met hem kreeg :o). Dus heb ik voor de zekerheid toch een fotootje voor jullie gemaakt.

Excuses voor de slechte kwaliteit, heb geen geweldige telefoon. Hopelijk is het wel leesbaar.

[ afbeelding ]
"Lief dagboek" ;(
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116568068
Zij is gewoon een schande voor de mensen die echt hoogsensitief zijn :') Zichzelf hoogsensitief noemen terwijl het gewoon een borderliner is _O-
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_116602846
Misschien leuk als een paar Fokkers hier even heen gaan ;)
PykeMusiQ twitterde op donderdag 06-09-2012 om 21:57:24 Binnenkort geef ik voor genodigden een mini concert, met eigen liveband en eigen liedjes. Wil jij erbij zijn?? Hou ... http://t.co/hpFJKLaB reageer retweet
En nog een weetje, hij brengt het kind tegenwoordig ook al naar school:
PykeMusiQ twitterde op maandag 10-09-2012 om 08:14:06 Eerst even mijn kleine vriend naar school brengen en dan onderweg naar Amersfoort voor bandrepetitie. #muziekdingen reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door piglet op 10-09-2012 16:22:03 (s vergeten bij het woord Fokkers) ]
  maandag 10 september 2012 @ 15:53:51 #211
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_116603863
quote:
7s.gif Op maandag 10 september 2012 15:27 schreef piglet het volgende:
En nog een weetje, hij brengt het kind tegenwoordig ook al naar school:
PykeMusiQ twitterde op maandag 10-09-2012 om 08:14:06 Eerst even mijn kleine vriend naar school brengen en dan onderweg naar Amersfoort voor bandrepetitie. #muziekdingen reageer retweet
Dat is handig voor onze hoogsensitieve ADHDer.. heeft ze nog meer tijd over voor leuke dingen! :')
Just a fool will play tricks on Angus McSix
pi_116604032
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 15:53 schreef L3viathan het volgende:

[..]

Dat is handig voor onze hoogsensitieve ADHDer.. heeft ze nog meer tijd over voor leuke dingen! :')
Nee, joh. Ze gaat juist weer aan het werk!
Tenminste, als het wat wordt met het gesprek dat ze binnenkort heeft (stond op FB, ook dat het iets met veel thuiswerken was trouwens).
Dus het is waarschijnlijk hartstikke nodig dat hij dat hele schoolgebeuren even voor haar kan regelen straks ;)
pi_116605027
quote:
7s.gif Op maandag 10 september 2012 15:27 schreef piglet het volgende:
Misschien leuk als een paar Fokker hier even heen gaan ;)
PykeMusiQ twitterde op donderdag 06-09-2012 om 21:57:24 Binnenkort geef ik voor genodigden een mini concert, met eigen liveband en eigen liedjes. Wil jij erbij zijn?? Hou ... http://t.co/hpFJKLaB reageer retweet
En nog een weetje, hij brengt het kind tegenwoordig ook al naar school:
PykeMusiQ twitterde op maandag 10-09-2012 om 08:14:06 Eerst even mijn kleine vriend naar school brengen en dan onderweg naar Amersfoort voor bandrepetitie. #muziekdingen reageer retweet
Jaaa voor het idee! En dan t-shirts met teksten, losjes gebaseerd op de Free Katie-beweging; Free Pyke!!
pi_116614948
quote:
7s.gif [b]Op maandag 10 september 2012 15:27 schreef
En nog een weetje, hij brengt het kind tegenwoordig ook al naar school:
PykeMusiQ twitterde op maandag 10-09-2012 om 08:14:06 Eerst even mijn kleine vriend naar school brengen en dan onderweg naar Amersfoort voor bandrepetitie. #muziekdingen reageer retweet
Dat deed ie voor de schoolvakantie ook al. Sterker nog, hij is toen ook al mee geweest naar de ouderavond...

Tja, dr ex regelde dat voorheen ook dagelijks, nu is ons Pykie de sjaak... _O-
...
pi_116622259
Ze gebruikt de huillach smiley op Twitter!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116622474
quote:
1s.gif Op maandag 10 september 2012 21:55 schreef Lutte het volgende:
Ze gebruikt de huillach smiley op Twitter!
:D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116622573
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 21:58 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

:D
Ja Pisc ik heb je wel door }:|
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116622929
quote:
1s.gif Op maandag 10 september 2012 21:59 schreef Lutte het volgende:

[..]

Ja Pisc ik heb je wel door }:|
Please, do care to explain :@ _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116623228
quote:
1s.gif Op maandag 10 september 2012 21:55 schreef Lutte het volgende:
Ze gebruikt de huillach smiley op Twitter!
Maar wat een rare context, of zie ik dat nou verkeerd? _O-
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116623338
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 22:09 schreef Goodbye het volgende:

[..]

Maar wat een rare context, of zie ik dat nou verkeerd? _O-
Inderdaad, ik denk dat ze de :) probeerde te typen.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_116623351
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 16:21 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Jaaa voor het idee! En dan t-shirts met teksten, losjes gebaseerd op de Free Katie-beweging; Free Pyke!!
Ik begin stiekem te denken dat hij ook net zo gek als een deur is :@
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116623537
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 22:11 schreef Fascination het volgende:

[..]

Inderdaad, ik denk dat ze de :) probeerde te typen.
Oh, ik dacht misschien een soort huilen van geluk. Ze pinkt een traantje weg met een glimlach, zoiets.

:')
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116623827
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2012 22:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Please, do care to explain :@ _O-
Jij stiekem Sonja O-)

Vreemde context ja :o Als het nou een hater was geweest, maar desbetreffend kort pittig kapseltje heeft bijna 50.000 tweets het net op geslingerd en is aan haar bio te zien fan van heel het Tros muziekfeest op het plein, inclusief breedbekkikker Rolf van X-factor dus ben bang dat ze serieus is :+
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116624023
Zou me niks verbazen als onze Son ten tijde van TMF ook op Fok! mee zat te posten :Y
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116640667
Wie doet er mee? :D
Kirstenschrijft twitterde op dinsdag 11-09-2012 om 10:13:42 Van koelkasten, cd's, vakanties, kleding, tot ontmoetingen met @RobertTenBrink en @sonjasilva kun je winnen in de nieuwe @VriendinNL! #FEEST reageer retweet
pi_116658017
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 september 2012 13:20 schreef piglet het volgende:
Wie doet er mee? :D
Kirstenschrijft twitterde op dinsdag 11-09-2012 om 10:13:42 Van koelkasten, cd's, vakanties, kleding, tot ontmoetingen met @RobertTenBrink en @sonjasilva kun je winnen in de nieuwe @VriendinNL! #FEEST reageer retweet
Oh ik ga zo meedoen :7
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116734333
Waar zou haar kind nu dan? Die van mij moest ik vanmorgen gewoon bij school afzetten namelijk.
Maar misschien is 'ie bij zijn vader, dat kan natuurlijk :)
sonjasilva twitterde op woensdag 12-09-2012 om 21:21:53 jermainefleur: Tomorrow flying off to London, with homies @PykeMusiQ & @SonjaSilva, for a coool project! :)/ Zin in! Maar vliegen? Hmmm reageer retweet
JermaineFleur twitterde op donderdag 13-09-2012 om 08:13:28 Goodmorning! Boarding at Schiphol Airport! #Londen reageer retweet
pi_116734590
O, en ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of ze met z'n allen gaan zingen of dat ze meer meegaat om Pyke te ondersteunen (zoals ze meeging naar photoshoots van hem, etc).
  donderdag 13 september 2012 @ 11:52:03 #229
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116735653
oh Jermaine Fleur is ook zo'n talentshow-reject die er in elke voorronde uitligt :o
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  donderdag 13 september 2012 @ 13:13:14 #230
267451 Smikke
Formerly known as Smirre
pi_116738308
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2012 14:24 schreef Ericr het volgende:
Hoe dan ook trieste figuren die 'heerlijk' menen moeten te schrijven als 'Heeeerluk'. Kan natuurlijk ook zijn dat Pyke naast al die andere door Sonja aangemeten syndromen, kwalen en andere shit ook nog eens lijdt aan dyslexie.
Ohwneeee, ook dat nog: dyslexie. Wat moet het stel toch doorstaan?!
Opinions are like assholes, everybody's got one.
  donderdag 13 september 2012 @ 13:20:17 #231
267451 Smikke
Formerly known as Smirre
pi_116738510
Sonja heeft een heel zwaaar leven:


NB Ik val er eigenlijk zo in. Het is natuurlijk goed mogelijk dat dit al aangekaard is in het eerste topic van deze reeks. Dan dubbel, of driedubbel.

En mbt haar bijna-doodervaring in die kano, dacht ik onmiddellijk hieraan:



[ Bericht 21% gewijzigd door Smikke op 13-09-2012 13:31:33 ]
Opinions are like assholes, everybody's got one.
pi_116768834
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:20 schreef piglet het volgende:
O, en ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of ze met z'n allen gaan zingen of dat ze meer meegaat om Pyke te ondersteunen (zoals ze meeging naar photoshoots van hem, etc).
Onderlinge afspraak is: òf z'n moeder gaat mee, òf Sonja, anders mag hij niet mee op schoolreisje :P

quote:
11s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:52 schreef SEMTEX het volgende:
oh Jermaine Fleur is ook zo'n talentshow-reject die er in elke voorronde uitligt :o
Had je afgelopen woensdag 'de week van Filemon' moeten zien. Jermaine kwam daar ook voorbij, maar ook Deon Leon en Sharon Kips. Het ging over hun talentenshow avontuur en vooral wat het hen NIET heeft opgeleverd. Zijn allemaal buddys met Pyke.

Zooitje rejects bij elkaar, snap wel dat Sonja zich in dat groepje thuis voelt... _O-

[ Bericht 14% gewijzigd door veldsla2000 op 14-09-2012 08:56:13 ]
...
  vrijdag 14 september 2012 @ 13:55:22 #233
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116778074
Gezien ja, tragisch verhaal, vooral Herman dan ;( Arme jongen, genaaid door zijn management en nu postbezorger..
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116778714
quote:
13s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:55 schreef SEMTEX het volgende:
Gezien ja, tragisch verhaal, vooral Herman dan ;( Arme jongen, genaaid door zijn management en nu postbezorger..
Misschien kan ie Son aan een baantje helpen...
pi_116779007
quote:
13s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:55 schreef SEMTEX het volgende:
Gezien ja, tragisch verhaal, vooral Herman dan ;( Arme jongen, genaaid door zijn management en nu postbezorger..
Wie is Herman?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_116779023
quote:
13s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:55 schreef SEMTEX het volgende:
Gezien ja, tragisch verhaal, vooral Herman dan ;( Arme jongen, genaaid door zijn management en nu postbezorger..
toch niet DE Herman ;(
Tap tap tap
  vrijdag 14 september 2012 @ 14:20:33 #237
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_116779055
Herman de halve zool?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_116779280
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 september 2012 14:20 schreef Copycat het volgende:
Herman de halve zool?
Hinnikende Herman?
pi_116779329
oh dat puisterige paardenbekkie ofzo?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  vrijdag 14 september 2012 @ 14:39:39 #240
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116779804
yup, die Hérman ;(
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  vrijdag 14 september 2012 @ 14:48:52 #241
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116780138
En voor de beeldvorming:
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  vrijdag 14 september 2012 @ 15:20:16 #242
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116781338
quote:
13s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:55 schreef SEMTEX het volgende:
Gezien ja, tragisch verhaal, vooral Herman dan ;( Arme jongen, genaaid door zijn management en nu postbezorger..
Ja, arme jongen.. ;( Ook dat filmpje in de trein, en je zag gewoon hoe graag hij het terug zou willen draaien :o

Maar is Rachel trouwens niet keiveel ouder dan die Deon? :o
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
  vrijdag 14 september 2012 @ 15:25:00 #243
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116781549
Ik vond dat Deon er gay uitzag met zijn haar. Werd me ook niet duidelijk of Rachel nou zijn scharrel was of een huisgenoot.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116782817
quote:
5s.gif Op vrijdag 14 september 2012 15:25 schreef SEMTEX het volgende:
Ik vond dat Deon er gay uitzag met zijn haar. Werd me ook niet duidelijk of Rachel nou zijn scharrel was of een huisgenoot.
Die hebben al een tijdje een relatie :Y
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † vrijdag 14 september 2012 @ 16:54:12 #245
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_116785352
quote:
11s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:52 schreef SEMTEX het volgende:
oh Jermaine Fleur is ook zo'n talentshow-reject die er in elke voorronde uitligt :o
Het is een schatje O+ hij verkoopt koffie op Schiphol :D en hij zingt in de IKEA.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_116786277
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 september 2012 15:20 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Ja, arme jongen.. ;( Ook dat filmpje in de trein, en je zag gewoon hoe graag hij het terug zou willen draaien :o
(offtopic) De depressiviteit straalde er gewoon vanaf, toen 'ie die post aan het bezorgen was, alsof 'ie zich éigenlijk het liefste voor de rest van de wereld zou willen verstoppen. :{

Da's niet bepaald de Herman die we voorheen kenden. :N

Hier heb je dat gedoe in de trein nog:




[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2012 17:24:22 ]
pi_116786679
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 17:21 schreef female81 het volgende:

[..]

(offtopic) De depressiviteit straalde er gewoon vanaf, toen 'ie die post aan het bezorgen was, alsof 'ie zich éigenlijk het liefste voor de rest van de wereld zou willen verstoppen. :{

Da's niet bepaald de Herman die we voorheen kenden. :N

Hier heb je dat gedoe in de trein nog:


Schrok er ook van. Hij leek het nu wel goed op een rijtje te hebben. Staart zich niet meer blind op bekendheid. Kwam over als een eerlijke, rustige en sympathieke jongen.
...
  vrijdag 14 september 2012 @ 17:49:25 #248
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_116787071
Of: hoe Herman Berghuis boeiender gespreksstof oplevert dan Sonja Silva.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_116787312
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 september 2012 15:20 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Ja, arme jongen.. ;( Ook dat filmpje in de trein, en je zag gewoon hoe graag hij het terug zou willen draaien :o

Maar is Rachel trouwens niet keiveel ouder dan die Deon? :o
ook veeeeeel dikker
  vrijdag 14 september 2012 @ 18:43:59 #250
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116788703
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 september 2012 17:49 schreef SEMTEX het volgende:
Of: hoe Herman Berghuis boeiender gespreksstof oplevert dan Sonja Silva.
Is haar nieuwe column er alweer? :D Of ben ik dat gewoon alweer vergeten? :')

[offtopic]Rachel is inderdaad uit 1980 en Déon uit 1990[/offtopic]
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
  vrijdag 14 september 2012 @ 19:05:51 #251
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116789447
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 september 2012 18:43 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Is haar nieuwe column er alweer? :D Of ben ik dat gewoon alweer vergeten? :')

[offtopic]Rachel is inderdaad uit 1980 en Déon uit 1990[/offtopic]
Speciaal zojuist in de supermarkt gemaakt:

Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116789550
:') _O-
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116789812
Ik begon aan het begin, toen werd het teveel en ging ik naar het eind, en dan lees ik iets over het kind dat een vriendin heeft en Pyke een eigen studio. Raap me weer op _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 14 september 2012 @ 19:22:42 #254
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_116789983
Oooh god, Sonja Silva schrijft een paar walgelijke columns en meteen is het 'Sonja Silva van Vriendin'. Die opmerking van 'Sonja Silva van TMF' gaat écht niet op, want geen kip die nog weet dat zij ooit bij TMF heeft gepresenteerd. Verkapte "Ja ik heb ook bij TMF gepresenteerd met mijn labiele kop"-opmerking.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 14 september 2012 @ 19:33:22 #255
330855 ejiraM
for the greater good
pi_116790381
Dankje Poeke *O*

Wat een wonderkind is Damian ook :D Zulke volzinnen op zijn tweede!!
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
pi_116790724
Oh wacht, die vriendin van Damian is pas over 15 jaar. Ik dacht al...

quote:
Ik begon aan het begin, toen werd het teveel en ging ik naar het eind, en dan lees ik iets over het kind dat een vriendin heeft en Pyke een eigen studio. Raap me weer op _O-
Ja die columns dan Sil zitten degelijk in elkaar. Een lijn, geen zijweggetjes, goede opbouw met een begin, midden en een onverwachte plotwisseling vlak voor het einde. Nobelprijs voor de literatuur zou ik zeggen :)
  vrijdag 14 september 2012 @ 19:51:43 #257
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116791090
Ze heeft dus een interview met de Telegraaf gehad. Als die morgen uitkomt, wie heeft dan de weddenschap gewonnen?

UPD: 2 weken en 5 dagen, dan heeft Pisces29 gewonnen!! Gefeliciteerd!!
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116791406
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 19:51 schreef Poeke het volgende:
Ze heeft dus een interview met de Telegraaf gehad. Als die morgen uitkomt, wie heeft dan de weddenschap gewonnen?

UPD: 2 weken en 5 dagen, dan heeft Pisces29 gewonnen!! Gefeliciteerd!!
Eerst het TVOH kijkcijferspel en nu dit weer, go Pisc!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_116791619
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 19:51 schreef Poeke het volgende:
Ze heeft dus een interview met de Telegraaf gehad. Als die morgen uitkomt, wie heeft dan de weddenschap gewonnen?

UPD: 2 weken en 5 dagen, dan heeft Pisces29 gewonnen!! Gefeliciteerd!!
Wtf :D _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 14 september 2012 @ 20:06:53 #260
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116791649
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 20:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Wtf :D _O-
Weet je al wat je met de prijs gaat doen?
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116791690
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 20:06 schreef Poeke het volgende:

[..]

Weet je al wat je met de prijs gaat doen?
Welke prijs? :@
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116791740
Wel Sonja bedanken in je speech he? ;)
pi_116791810
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 20:08 schreef bloempje-moi het volgende:
Wel Sonja bedanken in je speech he? ;)
En God!
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  vrijdag 14 september 2012 @ 22:37:59 #264
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116799205
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 20:07 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Welke prijs? :@
*tromgeroffel* U wiiiiiiiiiiint... *dramatische pauze* een geheel verzorgd een-op-een gesprek met Sonja Silva herself in de lounge van het Grand Hotel Huis ter Duin! *applaus zwelt aan!!!*

(het enige wat je hiervoor hoeft de doen is de Vriendin kopen, verplicht de column nog een keer openslaan en dan een 0900 nummer bellen en de wincode door te geven, succes!)
;)
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116799308
De verwachting is dus ook echt dat mensen zo'n nummer gaan bellen om haar te meeten? :D :'( :D

High Tea is wel lekker, natuurlijk, dat wel. :+
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116802518
Ik neem aan dat ze haar columns een tijdje van tevoren in moet leveren, dus het zou me niks verbazen als ze het hier heeft over het gesprek dat leidde tot dit stukje (waar ze overigens zelf niet zo blij mee was):
http://www.telegraaf.nl/prive/12843265/__Sonja_s_toekomst_is_met_Pyke__.html

En hier nog een column uit de leesmap, van een paar weken terug dus:
pi_116802616
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2012 08:49 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Onderlinge afspraak is: òf z'n moeder gaat mee, òf Sonja, anders mag hij niet mee op schoolreisje :P
Fijn om te horen dat het helemaal goed zit met het onderlinge vertrouwen bij deze ware liefde :')
  zaterdag 15 september 2012 @ 04:51:49 #268
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_116807668
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 september 2012 23:45 schreef piglet het volgende:
Ik neem aan dat ze haar columns een tijdje van tevoren in moet leveren, dus het zou me niks verbazen als ze het hier heeft over het gesprek dat leidde tot dit stukje (waar ze overigens zelf niet zo blij mee was):
http://www.telegraaf.nl/prive/12843265/__Sonja_s_toekomst_is_met_Pyke__.html

En hier nog een column uit de leesmap, van een paar weken terug dus:
[ afbeelding ]
"ME, HSP en waarschijnlijk ook ADD."
Ga toch weg.
Sowieso "HSP". Dan ben je gewoon gevoelig; zo'n term is nergens voor nodig.
En ze heeft zichzelf nu dus definitief gediagnosticeerd met ADD?
Misschien moet ze een keer langs een échte psychiater ...
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_116808394
quote:
13s.gif Op zaterdag 15 september 2012 04:51 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

"ME, HSP en waarschijnlijk ook ADD."
Ga toch weg.
Sowieso "HSP". Dan ben je gewoon gevoelig; zo'n term is nergens voor nodig.
En ze heeft zichzelf nu dus definitief gediagnosticeerd met ADD?
Misschien moet ze een keer langs een échte psychiater ...
Deze column is al wat ouder hè, hij komt uit een leesmap. Ik had even op moeten schrijven van wanneer precies, maar ga er maar vanuit dat hij van voor de zomervakantie was. Dus nog voor de column waarin ze haar kind diagnosticeerde met adhd, voor er officiële tests waren afgenomen :')

Ik denk dat dit een aanloop was naar dat verhaal. De 'officiële' diagnose volgt vast binnenkort wel ;)
  zaterdag 15 september 2012 @ 09:57:43 #270
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_116808659
Ik moet altijd hier aan denken:

http://mp3sale.ru/track.php?ms_trackid=2764762

(Kon geen youtubefilmpje vinden, maar ik lach me altijd blauw om die gast.)
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_116809074
Voor iemand met ME maakt ze toch wel opvallend veel tripjes (door Noord-Holland) of niet dan?
  ESF Reporter zaterdag 15 september 2012 @ 10:35:22 #272
87554 Cee
Welluk?
pi_116809096
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2012 19:05 schreef Poeke het volgende:

[..]

Speciaal zojuist in de supermarkt gemaakt:

[ afbeelding ]
Wow, die laatste 4 zinnen vooral. _O- Wil Son die volgende keer in een spoiler-tag zetten?
pi_116809125
quote:
"Ik schrijf hopelijk nog steeds voor vriendin"
Over 15 jaar, christus zeg _O- En wat een kontlikker ook. :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_116809166
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 10:35 schreef Cee het volgende:

[..]

Wow, die laatste 4 zinnen vooral. _O- Wil Son die volgende keer in een spoiler-tag zetten?
Ze schrijft echt zo vervelend en alleen maar over zichzelf en over hoe ze zich voelt, blablabla. Analyse dit, analyse dat. De columns van bijvoorbeeld Robert Ten Brink zijn dan echt een stuk beter en leuker om te lezer. Dat is niet zo'n zeikerd. :r
pi_116809274
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 10:35 schreef Cee het volgende:

[..]

Wow, die laatste 4 zinnen vooral. _O- Wil Son die volgende keer in een spoiler-tag zetten?
:D :'( :D
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116809765
quote:
4s.gif Op zaterdag 15 september 2012 09:17 schreef piglet het volgende:

[..]

Deze column is al wat ouder hè, hij komt uit een leesmap. Ik had even op moeten schrijven van wanneer precies, maar ga er maar vanuit dat hij van voor de zomervakantie was. Dus nog voor de column waarin ze haar kind diagnosticeerde met adhd, voor er officiële tests waren afgenomen :')

Ik denk dat dit een aanloop was naar dat verhaal. De 'officiële' diagnose volgt vast binnenkort wel ;)
Column is van voor de vakantie. Toen ze het, zoals ze zelf schrijft, deze keer rustig aan zou pakken. Maar tegen de tijd van deze column was Pyke al meerdere keren naar school gestuurd om haar kind voor haar op te halen èn zelfs mee naar de ouderavond. Hoe lang waren ze toen ook alweer samen? Anderhalve maand ofzo? _O- Als dat rustig doen is in haar optiek dan voorspel ik een kerstbruiloft. :P

Officiële tests voor al de "ziektes" die ze zegt te hebben zijn trouwens (nog?) niet afgenomen. Allemaal google-werk zelfdiagnose.
...
pi_116810265
quote:
Ze kruipt nog dichter tegen de zanger aan. En ook zijn ogen stralen geëmotioneerd.
:r
pi_116810418
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2012 19:05 schreef Poeke het volgende:

[..]

Speciaal zojuist in de supermarkt gemaakt:

[ afbeelding ]
Wat een slijmerige column. Het smeekt gewoon 'please stuur me niet weg, laat me a.u.b. tot ik in m'n kist ligt voor jullie schrijven!' :{
  † In Memoriam † zaterdag 15 september 2012 @ 11:53:13 #279
43556 miss_dynastie
pi_116810459
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 september 2012 11:18 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Column is van voor de vakantie. Toen ze het, zoals ze zelf schrijft, deze keer rustig aan zou pakken. Maar tegen de tijd van deze column was Pyke al meerdere keren naar school gestuurd om haar kind voor haar op te halen èn zelfs mee naar de ouderavond. Hoe lang waren ze toen ook alweer samen? Anderhalve maand ofzo? _O- Als dat rustig doen is in haar optiek dan voorspel ik een kerstbruiloft. :P

Officiële tests voor al de "ziektes" die ze zegt te hebben zijn trouwens (nog?) niet afgenomen. Allemaal google-werk zelfdiagnose.
Heeft dat jochie nog contact met zijn echte papa of is mama de tel kwijt en weet ze niet meer wie dat is? :')
pi_116812767
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 september 2012 11:53 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Heeft dat jochie nog contact met zijn echte papa of is mama de tel kwijt en weet ze niet meer wie dat is? :')
Ja heeft ie wel, goed contact gelukkig. Z'n pa is een toffe gozert die hem tenminste op de eerste plek zet en wél aandacht aan z'n kind besteedt in tegenstelling tot...

Persoonlijk denk ik dat hij beter af is bij z'n vader ipv steeds een na de andere man in het leven van z'n kind voorbij ziet schuiven. Maar hey, dat is slechts mijn bescheiden mening. :)

[ Bericht 8% gewijzigd door veldsla2000 op 15-09-2012 13:40:26 ]
...
pi_116813468
Nou veldsla van bescheiden meningen wat betreft Sonja heb jij totaal geen last :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  † In Memoriam † zaterdag 15 september 2012 @ 14:26:57 #282
43556 miss_dynastie
pi_116814492
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 september 2012 13:28 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ja heeft ie wel, goed contact gelukkig. Z'n pa is een toffe gozert die hem tenminste op de eerste plek zet en wél aandacht aan z'n kind besteedt in tegenstelling tot...

Persoonlijk denk ik dat hij beter af is bij z'n vader ipv steeds een na de andere man in het leven van z'n kind voorbij ziet schuiven. Maar hey, dat is slechts mijn bescheiden mening. :)
Oh gelukkig, ik was er een beetje bang voor, meestal is dat anders als moeder al na zes weken met de nieuwe liefde van d'r leven op een ouderavond zit.... fijn!
  zaterdag 15 september 2012 @ 14:28:09 #283
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_116814519
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 11:50 schreef female81 het volgende:

[..]

Wat een slijmerige column. Het smeekt gewoon 'please stuur me niet weg, laat me a.u.b. tot ik in m'n kist ligt voor jullie schrijven!' :{
Dat wilde ik net zeggen.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_116815066
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 september 2012 13:53 schreef mascara-klodder het volgende:
Nou veldsla van bescheiden meningen wat betreft Sonja heb jij totaal geen last :)
Als ik iets lees of hoor wat onwaar is, dan zet ik dat graag recht. Niet meer, niet minder. :p

Het is zoals jeuk: dan moet je gewoon krabben... _O-

[ Bericht 16% gewijzigd door veldsla2000 op 15-09-2012 16:07:52 ]
...
pi_116816736
Vorige week trouwens in het programma 'Achter gesloten deuren' op SBS6 iemand die vertelde al 15 jaar te doen alsof ze een nierziekte had. Ouders hadden hun werktijden op haar aangepast, moeder maakte er 2x pw schoon en 2 pw bracnt dr vriend haar naar het ziekenhuis voor nierdyalise terwijl ze gewoon dan koffiedronk om de hoek... Toen wilde ze een baby, dat zou haar energie geven! Ze kon dan doen alsof ze miraculeus genezen was. En dan hoefde ze het toneelstukje niet langer op te houden...

Het deed me hier aan denken:
http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html

[ Bericht 66% gewijzigd door veldsla2000 op 15-09-2012 22:16:48 ]
...
  zaterdag 15 september 2012 @ 16:15:27 #286
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_116817343
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 september 2012 15:50 schreef veldsla2000 het volgende:
Vorige week trouwens in het programma 'Achter gesloten deuren' op SBS6 iemand die vertelde al 15 jaar te doen alsof ze een nierziekte had. Ouders hadden hun werktijden op haar aangepast, moeder maakte er 2x pw schoon en 2 pw bracnt dr vriend haar naar het ziekenhuis voor nierdyalise terwijl ze gewoon dan koffiedronk om de hoek... Toen wilde ze een baby, dat zou haar energie geven! En dan hoefde ze het toneelstukje niet langer op te houden.

http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Je denkt dat...
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_116817730
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 16:15 schreef ArnieAlberts het volgende:
[..]
Je denkt dat...
Ik heb geen idee, slechts een paar feiten:
- ze wil(de) nooit buiten de spotlight werken, alleen een baan in de media maar daarvoor werd ze niet gevraagd. Na haar tweede scheiding trok ze met kind en hond eerst in bij nieuwe vlam (en zn ouders :P) Toen hij een huis kocht voor hen, en haar uitkering verliep moest ze weer solliciteren. Maar ineens kreeg ze toen ME. Lijkt een legitiem excuus niet te hoeven werken.
- dr laatste ex heeft elke dag haar kind naar school gebracht én gehaald want daarvoor was zij te moe (hij heeft zelfs om dit te kunnen doen een andere baan gezocht) maar toen hij een keer niet kon en iemand anders haar kind thuisbracht (na haar sms'bommetje 's middags naar haar "netwerkje" van ouders 'wie kan Damian thuis brengen?') trof deze een bank vol tassen, wat bleek: ze was intussen kleding gaan shoppen.
- nu heeft ze weer een huisgenoot (heeft dr woning verkocht en verhuist van Groningen naar Nieuw-Vennep) die betaald het dak boven dr hoofd en kan gemakshalve ook als oppas fungeren, wederom geen druk om de handen uit een mouwen hoeven steken. En volop mogelijkheid en tijd om Pyke te stalken steunen.
- ze heeft wel altijd energie voor leuke dingen.

Maar de belangrijkste: ze heeft zichzelf gediagnostiseerd en weigert medicatie in te nemen.

Welke conclusie zou jij trekken?

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 15-09-2012 22:32:38 ]
...
pi_116819776
heel mooi samengevat Veldsla ! :Y
pi_116837676
Dat wijf is gek!!
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
pi_116839378
En ook echt denken dat ze 50 wordt met Pyke...
pi_116839475
Dit topic _O- :D
pi_116839581
...en elke dag weer een kleine explosie in het hoofd als ze doorneemt wat er nóu weer over haar is gezegd door 'die zielige mensen van Fok!'...
pi_116839606
Ik heb haar twitter net door zitten lezen :D
De relaties waren mij al wel opgevallen enzo maar alles wat er bij komt kijken niet. _O-
  woensdag 19 september 2012 @ 17:43:08 #294
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_116988567
Vers van de pers (nou, van de AH in dit geval)


(sorry voor slechte kwaliteit, heb hem vlug in schap ff gemaakt)
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_116989797
Misschien moet ze seizoenswerk gaan doen
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 19 september 2012 @ 18:21:46 #296
163650 Greys
pi_116990732
Klaaaaaaag klaaaag klaaaaggggg klaaaagggggg.

/samenvatting
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_116993990
quote:
0s.gif Op woensdag 19 september 2012 17:43 schreef Poeke het volgende:
Vers van de pers (nou, van de AH in dit geval)
Haha, goed gedaan Poeke! :-)

[ afbeelding ]
(sorry voor slechte kwaliteit, heb hem vlug in schap ff gemaakt)
quote:
14s.gif Op woensdag 19 september 2012 18:04 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Misschien moet ze seizoenswerk gaan doen
Ze dekt zichzelf vast in... _O-

Wat betreft haar "beter zijn": ze heeft zelf in een van haar columns geroepen dat ze genezen was. Daar had ze Wilma Nanninga niet voor nodig hoor, omdat de media in te slingeren. Dat artikel is hier ook in èèn van de topics gepost.
...
pi_116993991
energiemanagement? :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_116994109
quote:
0s.gif Op woensdag 19 september 2012 19:27 schreef roos85 het volgende:
energiemanagement? :D
Dat is 'niks doen en pas opstaan als je het leuk genoeg vind die moeite te doen'.
_O-
...
pi_116994221
Die laatste zin, ik hoop toch niet dat de Vriendin daarin meegaat. :'(
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_116994272
Energy Management system (EMS). Weer een letter erbij! ^O^
Misschien kan ze Lingo gaan presenteren. Ze is goed met letters.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')