abonnement Unibet Coolblue
pi_116281070
0-2 voor bij rust en een man meer: vrijwel zeker drie punten erbij. :)
pi_116284885
Deze spelers :r
pi_116289537
Argumentatie?
pi_116290324
Is inderdaad ook handig. Spelers kwamen supporters nauwelijks bedanken. Aantal liep al gewoon naar binnen. Terwijl er 250 man stonden na twee kut wedstrijden en 90 minuten kabaal hebben lopen maken.
Spelersbus is ook tegengehouden.
Gaat misschien allemaal een beetje te vermaar het publiek een beetje fatsoenlijk bedanken mag wel.
pi_116291939
Aha oke, was ik niet van op de hoogte.
  zondag 2 september 2012 @ 02:56:27 #156
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_116295607
Jankerd wees blij dat nek weer eens punten pakt
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
pi_116298811
Ach, dat geelzwarte nauwelijks binding hebben met hun spelers behoudens met mevrouw Thea is bekend. Daarom is jouw reactie mij ook niet vreemd.
  zondag 2 september 2012 @ 12:10:41 #158
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_116299187
0-4 *O*
Reactie spelers - voor zover ik dat van larry begrijp -O-
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_116300721
Ja we moeten hetgeen niet uit.verband trekken maar het leek wel enigzins op een statement. En dat leek en lijkt mij nergens voor nodig.

Overwinning was natuurlijk wel fantastisch. Al had er met een hoger baltempo wel 2 a 3 goals meer ingezeten.
  zondag 2 september 2012 @ 13:12:27 #160
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_116300903
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2012 13:05 schreef larry91 het volgende:
Ja we moeten hetgeen niet uit.verband trekken maar het leek wel enigzins op een statement. En dat leek en lijkt mij nergens voor nodig.

Overwinning was natuurlijk wel fantastisch. Al had er met een hoger baltempo wel 2 a 3 goals meer ingezeten.
Hebben ze de afgelopen 2 seizoenen vaker last van.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_116300963
Lekkere drie punten, maar het was allemaal zeer matig.
Zwolle had genoeg kansen om nog op 1-2 of zelfs 2-2 te komen. Daarnaast scoor je 30 min niet met twee man meer..... matig zeer matig.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_116341888
quote:
Column Carlos Aalbers: N.E.C. transferwindow zomer 2012

N.E.C. behaalde afgelopen seizoen een uitstekende 8e positie op de ranglijst en bereikte de play-offs, onder leiding van Alex Pastoor en zijn staf. Hiermee voetbalde N.E.C. zich structureel over een periode van vijf jaar van een gemiddelde 11e naar de 10e positie in de Eredivisie. Dit is hoger dan de financiële positie die N.E.C. op deze ranglijst inneemt. Dit hebben we op eigen kracht bereikt ondanks het feit dat media-inkomsten met meer dan ¤ 1.500.000.- per seizoen, in die periode zijn teruggelopen, de economische crisis de wereld heeft veranderd en dit ook consequenties voor de inkomsten van N.E.C. heeft.

Terwijl de spelers na het seizoen genieten van een welverdiende vakantie, start voor ons weer direct de voorbereiding op het nieuwe seizoen met als prioriteit de samenstelling van een selectie die kan voldoen aan onze sportieve doelstellingen en die past binnen het beschikbaar gestelde budget. Sportief willen we een positie in de middenmoot van de Eredivisie behalen met als ambitie het bereiken van play-offs, succes in de KNVB-Beker behalen en om gemiddeld jaarlijks een speler met winst te transfereren. Hierbij is alles gericht op ontwikkeling, waarbij spelers een vervolgstap in hun carrière kunnen maken en N.E.C. in haar totaliteit verder kan als club. Vanuit deze doelstellingen hebben we een visie en enkele kernwaarden zoals kwaliteit , normaal gedrag en realiteitszin vastgesteld en van hieruit maken we keuzes die voor N.E.C. de kans op succes en continuïteit van de club op lange termijn garanderen.

De spelers die vertrokken waaronder Kristián Vadócz (éénjarige overeenkomst), Genero Zeefuik (gehuurd) John Goossens en Lasse Schöne, die afgelopen seizoen een bijdrage aan bovenstaand geheel hebben gegeven, vertrokken transfervrij en hebben hiermee geen financiële bijdrage voor de toekomst opgeleverd. Dit is niet wat we willen maar Joop Munsterman van FC Twente heeft hierover eens gezegd "als bestuurders zitten we achterin de bus en de speler met hun omgeving zitten aan het stuur". Hiermee slaat hij de spijker op zijn kop.

Bij N.E.C. werken we met één selectie waarmee we de wedstrijden van het eerste elftal en de Beloften spelen. Hierbij streven we naar een selectie van 30 spelers met als eerste criterium kwaliteit. Dit hoeft niet altijd alleen in de voetbalkwaliteiten te zitten, maar de speler kan ook zijn toegevoegde waarde hebben in ervaring, waardoor hij het team beter laat functioneren of het potentiële talent helpt in zijn ontwikkeling door een verhoogde trainingsintensiteit. De vertrokken spelers speelden vooral op het middenveld en in de aanval. Hiervoor in de plaats kwamen o.a. Geert Arend Roorda en Evander Sno transfervrij naar N.E.C. en Rick ten Voorde keerde terug na een succesvolle verhuurperiode aan RKC Waalwijk. Later verkochten we Erton Fejzullahu met een aflopend contract aan Djurgården voor een bedrag van ¤ 350.000,- en kochten we Sören Rieks voor ¤ 300.000,- van Esbjerg fB. Ook voegden we enkele talenten aan de selectie toe. Hiermee gingen we richting de realisatie van ons plan. De wens was nog om de aanval te versterken en de selectie naar het aantal van 30 spelers aan te vullen. Uitgangspunt voor een directe versterking is dat deze speler beduidend beter moet zijn dan de huidige spelers op die positie en daarnaast betaalbaar moet zijn. Voor N.E.C. zijn investeringen in de huidige situatie tot ongeveer ¤ 500.000,- (transfersom) realistisch en verantwoord. In de markt is het nagenoeg onmogelijk om een aanvaller te vinden die binnen deze kaders past. Hiermee geef ik het volledige antwoord op de vraag die ik afgelopen dagen vaak ontving: "Wat kan en wil N.E.C. investeren?" Dit houdt niet in dat we een pas op de plaats maken, maar onze ambities met gezond verstand blijven nastreven.

In de laatste fase van de transferwindow zoek je het in de creatieve oplossingen die aan het einde van de transferwindow ontstaan, maar hier wilden spelers niet of mochten ze niet van hun huidige club. Daarnaast lukte het niet om nog twee spelers aan te trekken die voldeden aan de kwaliteitsnorm om het gewenste aantal te halen. Ten slotte meldde Anderlecht zich afgelopen donderdag voor Bram Nuytinck. Nadat de onderhandelingen eerst vastliepen en Bram Nuytinck me belde dat hij als speler uit de jeugdopleiding heel graag deze kans wilde grijpen bij deze topclub, kwam er 's avonds weer beweging waarbij Anderlecht het aanbod verbeterde. Uiteindelijk bereikten we vrijdagochtend een akkoord waarmee we een transfer realiseerden van ¤ 1.750.000,- die door middel van bonussen kan oplopen naar ruim ¤ 2.000.000,- en een doorverkooppercentage. Naast een mooi financieel resultaat is het een transfer waar alle mensen van de N.E.C.-jeugdopleiding, technische-, medische- en begeleidingstaf en organisatie trots op zijn, want dit is het resultaat waar iedereen dagelijks aan heeft gewerkt en invloed op heeft gehad. Bram, bedankt en veel succes bij Anderlecht! In de laatste uren heb ik geen zaken meer gedaan omdat ik in de afgelopen jaren geleerd heb dat als de voorbereiding hierop niet goed is je verkeerde keuzes maakt die niet bijdragen aan ons succes.

Met het totale resultaat ben ik ondanks enkele uitstekende transfers niet ontevreden, maar zeker ook niet tevreden omdat ik niet de sportieve lat voor de korte termijn heb kunnen aantikken. Dat hier kritiek op is begrijpelijk, maar ook een gegeven, want er blijven altijd mensen en media met hun mening. Onze supporters hebben in ieder geval er recht op, om te weten wat de beweegredenen zijn van de gekozen handelswijze en die leg ik in deze column uitgebreid uit.

De gemaakte keuzes zijn gebaseerd op een duidelijk en consequente lijn om met N.E.C. op alle fronten succesvol te zijn en de continuïteit van de club te waarborgen.

Na een lange transferperiode ben ik afgelopen weekend in samenwerking met diverse mensen van N.E.C. weer bezig geweest om een zeer talentvolle buitenlandse speler en zijn ouders te overtuigen om naar N.E.C. te komen. In de evaluatie ontving ik complimenten van deze speler en zijn familie over het eenduidige handelen van alle mensen. Dat was goed om te horen en we hebben hiermee alles gedaan om de keuze van de speler op N.E.C. te laten vallen. Die keuze is uiteindelijk aan de speler. Ik wil hiermee aangeven dat het proces waarmee we bezig zijn niet ophoudt op 1 september, maar dat we continu bezig zijn om beter te worden en dit met de volle inzet doen.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we met de huidige selectie onze doelstelling kunnen halen, omdat de spelers en het team nog niet aan hun plafond zitten. Tevens zie ik dat alle trainers en spelers elke dag bezig zijn om het maximale uit zichzelf te halen voor N.E.C. Ik reken ook op uw vertrouwen voor de korte en lange termijn.

Met sportieve groet,

Carlos Aalbers
Technisch Directeur N.E.C.
Bron: NEC-Nijmegen.nl
Website: Sneaker-forum.nl
  maandag 3 september 2012 @ 12:48:29 #163
1124 Mark
Awesome dad from hell
pi_116342006
Tja, ik vind dat Carlos het naar behoren doet. Hij kan geen ijzer breken met zijn blote handen, en als spelers niet willen, dan wordt het natuurlijk moeilijk. Goed dat realiteitszin een van de aandachtspunten is.
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
pi_116342036
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 12:48 schreef Mark het volgende:
Tja, ik vind dat Carlos het naar behoren doet. Hij kan geen ijzer breken met zijn blote handen, en als spelers niet willen, dan wordt het natuurlijk moeilijk. Goed dat realiteitszin een van de aandachtspunten is.
jep inderdaad.
Als je in een vijver moet vissen waarin 10 vissen zwemmen en er 100 hengelaars zijn, dan is het lastig de vis te vangen.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_116342071
¤1.750.000 vind ik wel wat tegenvallen gezien zijn potentie en contractduur. Maar goed, wederom een mooi bedrag ontvangen. Volgend seizoen zal Navarone wel de volgende zijn.

Cillessen -> Nuytinck -> Foor -> ..?
pi_116342212
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 12:51 schreef Nimma024 het volgende:
¤1.750.000 vind ik wel wat tegenvallen gezien zijn potentie en contractduur. Maar goed, wederom een mooi bedrag ontvangen. Volgend seizoen zal Navarone wel de volgende zijn.

Cillessen -> Nuytinck -> Foor -> ..?
Na Foor gaan we Rieks en Tutuarima verkopen voor boven de miljoen.

Over die 1,75 miljoen.

NEC heeft op dit moment ¤ 1.750.000,- ontvangen voor Bram. Dit kan oplopen naar ruim ¤ 2.000.000,-. Betekend dit dat er max ¤ 250.000,- bij kan komen aan bonussen, of dat er bovenop die 1,75 miljoen nog 2 miljoen kan komen?
Daarnaast is een doorverkoopercentage zeer aantrekkelijk!

Of we vangen met bonus erbij: ¤ 3.750.000
Of we vangen met bonus erbij: ¤ 2.000.000

Als Bram de stap kan maken naar een grotere club, dan pakt NEC ook nog wel een half ton. Daarbovenop komt nog geld voor de opleidende club. Kortom, NEC haalt sowieso wel 2.5 miljoen binnen. Dat is zeer netjes voor een verdediger van NEC.
Website: Sneaker-forum.nl
  maandag 3 september 2012 @ 13:00:27 #167
1124 Mark
Awesome dad from hell
pi_116342273
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 12:57 schreef BasNijmegen het volgende:
Over die 1,75 miljoen.

NEC heeft op dit moment ¤ 1.750.000,- ontvangen voor Bram. Dit kan oplopen naar ruim ¤ 2.000.000,-. Betekend dit dat er max ¤ 250.000,- bij kan komen aan bonussen, of dat er bovenop die 1,75 miljoen nog 2 miljoen kan komen?
Het eerste, neem ik aan. Maar opleidingvergoeding kan inderdaad nog lekker oplopen, aangezien het grootste gedeelte dan naar NEC gaat
We used to hate people - Now we just make fun of them - It's more effective that way
Elk jaar Towel Day!(2)](3)
Dommage arachide-fromage
pi_116342317
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 12:57 schreef BasNijmegen het volgende:

[..]

Na Foor gaan we Rieks en Tutuarima verkopen voor boven de miljoen.
Rieks met winst verkopen is niet onhaalbaar maar wel erg snel gedroomd. Rieks heeft een leuke indruk achter gelaten, maar laat het hem eerst maar eens een seizoen lang laten zien. Pas dan kan je aan zulke bedragen gaan denken.
Tutuarima met grove winst verkopen is al helemaal toekomstmuziek. Ook al zou het een talent zijn, hij moet eerst maar eens aan speelminuten toe gaan komen.
quote:
Over die 1,75 miljoen.

NEC heeft op dit moment ¤ 1.750.000,- ontvangen voor Bram. Dit kan oplopen naar ruim ¤ 2.000.000,-. Betekend dit dat er max ¤ 250.000,- bij kan komen aan bonussen, of dat er bovenop die 1,75 miljoen nog 2 miljoen kan komen?
Daarnaast is een doorverkoopercentage zeer aantrekkelijk!

Of we vangen met bonus erbij: ¤ 3.750.000
Of we vangen met bonus erbij: ¤ 2.000.000

Als Bram de stap kan maken naar een grotere club, dan pakt NEC ook nog wel een half ton. Daarbovenop komt nog geld voor de opleidende club. Kortom, NEC haalt sowieso wel 2.5 miljoen binnen. Dat is zeer netjes voor een verdediger van NEC.
Het wordt max. 2 miljoen in totaal (incl. bonus, excl. doorverkopen), dus niet nog bovenop de 1,75 miljoen.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_116342346
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 13:00 schreef Mark het volgende:

[..]

Het eerste, neem ik aan. Maar opleidingvergoeding kan inderdaad nog lekker oplopen, aangezien het grootste gedeelte dan naar NEC gaat
kortom, die 1,75 miljoen is niet zo heel laag.
Was 't uit de opleiding van PSV, Ajax of Twente gekomen, dan was dezelfde speler 2 miljoen duurder geweest. "t is niet anders.
Website: Sneaker-forum.nl
  maandag 3 september 2012 @ 13:04:47 #170
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_116342387
Die opleidingsvergoeding is maar maximaal 5% van de gehele transfersom. Dat is dus bijna nooit aantrekkelijk, of er moet echt een hele flinke klapper gemaakt worden.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_116342444
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 13:02 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Rieks met winst verkopen is niet onhaalbaar maar wel erg snel gedroomd. Rieks heeft een leuke indruk achter gelaten, maar laat het hem eerst maar eens een seizoen lang laten zien. Pas dan kan je aan zulke bedragen gaan denken.
Tutuarima met grove winst verkopen is al helemaal toekomstmuziek. Ook al zou het een talent zijn, hij moet eerst maar eens aan speelminuten toe gaan komen.

[..]

Het wordt max. 2 miljoen in totaal (incl. bonus, excl. doorverkopen), dus niet nog bovenop de 1,75 miljoen.
Natuurlijk is het koffiedik kijken, maar talent pik je er wel snel uit.
Tijdens de oefenwedstrijden en bij jong NEC vind ik het een verademing op Tutuarima te zien spelen. Die jongen is sneller en technischer als Latupeirissa en heeft mijn inziens meer overzicht. Ik heb goede verwachting dat deze jongen dit seizoen speelminuten gaat krijgen en zich voor volgend jaar in de basis speelt.
Rieks gaat alleen nog maar groeien. Wanneer hij de communicatie binnen het team machtig is, dan wordt hij samen met Foor de spelbepaler en gaan we heel mooi voetbal zien. Ik schat hem hoger in als Schone (vooral constanter).

Maar je hebt gelijk, één zwaluw maakt nog geen zomer.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_116342495
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 13:04 schreef Caland het volgende:
Die opleidingsvergoeding is maar maximaal 5% van de gehele transfersom. Dat is dus bijna nooit aantrekkelijk, of er moet echt een hele flinke klapper gemaakt worden.
Voor NEC begrippen is elke ton extra zeer welkom. Mocht Bram de stap hogerop maken, dan is het niet ondenkbaar dat hij voor 4 a 5 miljoen verkocht wordt. Wat toch al zo'n 2 ton aan vergoeding is. Daar bovenop komt de doorverkooppercentage die is bedongen, waardoor het ineens zeer interessant kan zijn voor NEC.
Website: Sneaker-forum.nl
pi_116342688
quote:
Na een lange transferperiode ben ik afgelopen weekend in samenwerking met diverse mensen van N.E.C. weer bezig geweest om een zeer talentvolle buitenlandse speler en zijn ouders te overtuigen om naar N.E.C. te komen. In de evaluatie ontving ik complimenten van deze speler en zijn familie over het eenduidige handelen van alle mensen. Dat was goed om te horen en we hebben hiermee alles gedaan om de keuze van de speler op N.E.C. te laten vallen. Die keuze is uiteindelijk aan de speler. Ik wil hiermee aangeven dat het proces waarmee we bezig zijn niet ophoudt op 1 september, maar dat we continu bezig zijn om beter te worden en dit met de volle inzet doen.
Messi?
Website: Sneaker-forum.nl
  maandag 3 september 2012 @ 13:21:27 #174
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_116342751
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2012 13:10 schreef BasNijmegen het volgende:

[..]

Voor NEC begrippen is elke ton extra zeer welkom. Mocht Bram de stap hogerop maken, dan is het niet ondenkbaar dat hij voor 4 a 5 miljoen verkocht wordt. Wat toch al zo'n 2 ton aan vergoeding is. Daar bovenop komt de doorverkooppercentage die is bedongen, waardoor het ineens zeer interessant kan zijn voor NEC.
Ik vind het bedrag wel iets aan de lage kant. Des te meer omdat een doorverkooppercentage altijd een onzeker iets is. Voor hetzelfde geld raakt hij bijvoorbeeld geblesseerd en/of loopt hij transfervrij daar de deur uit. Zo'n percentage moet je meer zien als een toetje dan dat je het echt gaat optellen bij het transferbedrag op dat moment.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_116342818
quote:
14s.gif Op maandag 3 september 2012 13:21 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik vind het bedrag wel iets aan de lage kant. Des te meer omdat een doorverkooppercentage altijd een onzeker iets is. Voor hetzelfde geld raakt hij bijvoorbeeld geblesseerd en/of loopt hij transfervrij daar de deur uit. Zo'n percentage moet je meer zien als een toetje dan dat je het echt gaat optellen bij het transferbedrag op dat moment.
Klopt, maar anders hadden ze Bram niet verkocht. Ik zie het extreme talent in Bram ook niet, mede de reden waardoor clubs als Ajax en Twente hem niet gehaald hebben (denk ik). Bram is geen constante factor, waardoor er enig risico aan deze speler kleeft. Mocht hij zo exceptioneel goed zijn als velen denken dat hij is, dan gaat hij NEC meer geld opleveren, want dat wordt hij doorverkocht. Wanneer hij nog 5 jaar bij Anderlecht blijft zitten, dan blijkt hij niet zo goed te zijn als ze nu denken. In dat laatste geval is 1,75 miljoen nog steeds een mooi bedrag voor een verdediger van NEC.
Website: Sneaker-forum.nl
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')