Wat snap je niet aan de saus dan? Te dun of zo?
Als je foto ergens online staat kan je de foto posten met de [img] [/img] tags. Zet de URL er dan tussenin. Maar je kan ook op het plaatje icoontje boven de berichtbox
klikken, dan vraagt Fok! gewoon om een URL.
Edit: Trouwens, je kan een bloem met weinig gluten niet 'beter' maken door 'veel' te kneden. Je kan wel het maximale aan glutenontwikkeling eruit proberen te halen, dat kan wel. Maar er is ook zoiets als teveel kneden.
Die saus; je kan een hele lekkere saus maken door idd gepelde tomaat te nemen, harde stukjes eraf, zaadjes eruit. Maar wat je denk ik nog mist is goed uit laten lekken voordat je pureert. Anders heb je teveel extra vocht en wordt je saus te dun.
Dan idd op smaak brengen met wat je lekker vindt.
Doe het nog af en toe zo, maar ik gebruik meestal Tomato Frito, dat is een goed compromis tussen lekkere pure tomaatsmaak en tijd.
[ Bericht 46% gewijzigd door MaximusTG op 12-10-2012 12:50:22 ]