abonnement Unibet Coolblue
pi_114853227
VIER AUGUSTUS UFO-LANDING IN LONDEN

LONDEN - Vier augustus, zo zegt de Galactische Federatie van het Licht, zullen zij zich openbaren en voorstellen tijdens de Olympische Spelen, aldus de Galactic Free Press.

De Buitenaardse Wezens hebben nu dan toch eindelijk besloten Gaia van de ondergang te redden, en 4 augustus hun gezicht te laten zien. Geen vage UFO's in de lucht, nee, een echte UFO-landing in het Olympisch Stadion in Londen, waar de Grey ook uit zullen stappen.

Andere bronnen zeggen dat deze landing het begin van project Blue Beam kunnen zijn: Dat dit alles in scene gezet wordt, en dat de wezens het beest uit het bijbelboek Openbaringen zijn die zich voor zullen stellen.

http://soundofheart.org/g(...)-friday-july-27-2012
pi_114853266
Beware of the white canvas attached to a pole with fishing lines!
Google is your friend, abuse your friends
  maandag 30 juli 2012 @ 16:47:26 #3
228072 Crimyclown
Sapper de fap!
pi_114853272
Kickje ONZ?
Anonieme tievesclown
  maandag 30 juli 2012 @ 16:48:48 #4
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114853334
Spannend! Doen ze niet gewoon mee met de olympische spelen? Zou wel cool zijn.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_114853504
Met al die anti air missiles gestationeerd op daken van flatten zullen er weinig ongeregistreerde vliegende objecten landen, lijkt me :')
Google is your friend, abuse your friends
pi_114853514

Sprak de voorzitter van de galactische federatie van het licht.

Sorry, flauw grapje.
Maar wie the fuck zijn de galactische federatie van het licht nou weer????
En hoe wordt je zo iets?
Digo
pi_114853535
Zoals jullie horen uit verschillende bronnen, is het punt bereikt waarop er instructies zijn gegeven dat zonder vertraging actie wordt ondernomen om onze aanwezigheid aan te kondigen. Wij hebben erg veel geduld getoond en jullie leiders alle mogelijkheden gegeven om de stappen te ondernemen die nodig zijn om jullie te bevrijden van de Illuminati.

Wij weten dat zij net als vele andere mensen bang voor ze zijn, maar die angst moet opzij gezet worden zodat de waarheid naar buiten kan komen. De Olympische Spelen vormen het raamwerk dat wereldwijde aandacht krijgt en we kunnen geen betere manier bedenken om onze aanwezigheid bekend te maken. De tijd gaat snel en we moeten de kans krijgen onszelf aan jullie bekend te maken.

Sommigen zullen ervoor blijven kiezen om onze berichten niet te geloven, maar dat is hun vrije keuze die wij zullen respecteren. Er is met het oog op het belangrijke gegeven van Ascentie nog veel te doen in deze laatste dagen en we kunnen niet langer wachten. Onze bondgenoten zijn zover gegaan als we van ze konden verwachten en ze hebben complete vrijheid nodig om verder te gaan met hun laatste verantwoordelijkheden. Dus binnenkort zal het proces van vereffening door kunnen gaan zonder verdere vertraging van de duistere mensen. Jullie levens zullen in bepaalde mate op z’n kop gezet worden, al zijn vele mensen daar al op voorbereid. Wij hopen dat enkele leiders aandacht besteden aan ons verzoek en niet wachten totdat wij genoodzaakt zijn om ons erin te mengen, maar indien nodig zijn we er klaar voor.

De komende tijd zal laten zien wie er van het Licht zijn, omdat ze bekwaam genoeg zijn om naar de voorgrond te stappen en de teugels over te nemen van degenen die dat niet zijn. Wij willen alle acties stopzetten die reeds geïntroduceerd zijn en worden voorgesteld die gericht zijn op het belemmeren van het kleine beetje vrijheid dat jullie nog hebben. Jullie hebben goede zielen van het Licht die in deze tijd hier zijn om deze materie aan te kunnen. Tot nu toe hebben jullie teveel mensen op hoge posities gehad die corrupt zijn geworden en weten jullie niet wie jullie kunnen vertrouwen. Dat moet veranderen en wij zijn degenen die jullie helpen omdat wij precies weten welk niveau van Licht mensen hebben en of ze eerlijk zijn en bewezen hebben dat het belang van anderen hun aan het hart gaat.

Wij weten dat jullie gedurende vele jaren teleurstellingen te verwerken hebben gekregen terwijl jullie verwachtingen om verschillende redenen werden verdraaid. Wij zijn bekrachtigd door de Bron en we zien geen reden waarom het grote spektakel van de Olympische Spelen geen toneel kan zijn voor de aankondiging van ons bestaan en dat wij onderdeel worden van jullie evolutie. Het einde van deze cyclus is op zichzelf een historische gebeurtenis waarover lang gesproken zal worden door dit hele universum. Zoals we jullie vaak verteld hebben is jullie Ascentie met Moeder Aarde een unieke gebeurtenis. Op jullie verzekerde succes rust de toekomst van het gehele universum en vele bevolkingen kijken met grote bewondering naar jullie aanstaande Ascentie.

Ook al hebben jullie je op deze tijd voorbereid weten we dat het jullie adem zal benemen omdat het een enorme gebeurtenis is van wereldwijde proporties. Op de één of andere manier is iedere ziel erbij betrokken. Wat de Bron betreft zijn er geen fouten en bestaat alleen perfectie, dus kun je er van op aan dat op het juiste moment iedereen daar is waar ze behoort te zijn. Jullie hebben een lange reis gehad die jullie geleid heeft tot waar jullie vandaag de dag zijn en jullie toekomst zal een voortzetting zijn in de volgende fase van jullie evolutie. Maak je niet druk wat dat precies voor jou betekent omdat het je op de juiste tijd verteld zal worden. Wees gerust dat vele spirituele wezens jouw reis delen en jou beter kennen dan dat je jezelf kent. Je vooruitgang zal plaatsvinden op een manier die precies goed is voor jou.

Ontwaakte mensen kunnen enige verantwoordelijkheid nemen door er voor te zorgen dat de mensen om hen heen kalm blijven en niet angstig zijn over wat er om hen heen gebeurt. We kunnen alles niet in een paar dagen tijd behapstukken, maar zullen snel de vrijheid en de mogelijkheden hebben om jullie direct toe te spreken. Wij gebruiken niet dezelfde methoden als jullie, die voor ons verouderd zijn. Onze methoden zijn zo dat resterende leden die tegen ons zijn niet kunnen voorkomen dat we met jullie communiceren. Wij kennen jullie goed en zijn in staat om details over te brengen die jullie zullen begrijpen. Wij zijn net zo opgewonden als jullie met het vooruitzicht elkaar eindelijk te ontmoeten, maar alles op zijn tijd. De erkenning van ons bestaan is het allerbelangrijkst.

Dat maakt het voor ons mogelijk om geïdentificeerd te worden met de vele manieren waarop wij jullie beschaving reeds geholpen hebben omdat veel van ons werk uitgevoerd is zonder enige publiciteit. Het gaat duizenden jaren terug toen jullie in meerdere levens incarneerden in de vele rassen die op jullie Aarde bestaan. Het is allemaal onderdeel van jullie ervaringen die voor jullie spirituele groei zorgden op jullie terugweg naar de hogere dimensies, waar jullie vandaan komen. Houd in gedachten dat jullie je vrijwillig opgaven voor jullie levens op aarde die jullie zo veel mogelijkheden gaven om de dualiteit te ervaren. Jullie zijn er allemaal beter van geworden en zoals je zou kunnen zeggen hebben jullie je sporen verdiend en wel op grootse wijze. Jullie hoeven die ervaringen niet opnieuw te beleven tenzij jullie dat om welke reden dan ook zouden willen.

Jullie dienen de werking van de verschillende tijdslijnen en vele verschillende dimensies nog volledig te begrijpen, maar alles op zijn tijd wanneer het het meest waardevol voor jullie is. Wij vertellen jullie dat alles wat ooit was nog steeds bestaat op enig niveau en daarom kunnen jullie teruggaan in de tijd en jullie vorige levens herleven. Natuurlijk kunnen jullie ook naar de toekomst reizen en alle mogelijkheden zien. Het is wat vele zieners gebruikt hebben om de toekomst te voorspellen, maar het is natuurlijk onderhevig aan verandering. Daarom is het beste advies om niet teveel vast te houden aan oude voorspellingen omdat in de loop van tijd de uitkomst van de gebeurtenissen kan veranderen. Een voorbeeld is jullie huidige tijd die bij lange na niet zo rampzalig zal zijn als eerst voorzien werd. Jullie hebben jullie zelf en Moeder Aarde omhoog gebracht en het Licht is zo veel krachtiger geworden dat het pad geplaveid werd voor veel meer vredige veranderingen dan voor mogelijk werd gehouden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en velen van jullie weten al dat deze komende week de laatste kans is voor jullie leiders om op onze eisen te reageren. Wanneer we wederom genegeerd worden zullen we zelf voortgaan en onszelf wereldkundig maken op een dusdanige manier dat onze aanwezigheid niet langer genegeerd of verborgen kan worden. Ja, we hebben als deadline zaterdag 4 augustus in gedachten voordat we zelf zullen optreden.

Bron: http://www.niburu.nl/gala(...)ns-bestaan-30-7.html
pi_114853609
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:53 schreef wytdyk het volgende:

Ik ben SaLuSa van Sirius
Bron: http://www.niburu.nl/gala(...)ns-bestaan-30-7.html
Kan die ook al typen? Via welke server heeft hij deze boodschap op het wereldwijde-web gebombardeerd?
Vragen...vragen...
Digo
  maandag 30 juli 2012 @ 16:57:23 #9
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_114853771
Ben benieuwd wat de smoes deze keer is:-
- ze hebben er geen vertrouwen dat 'de mensheid' hun aanwezigheid zal kunnen begrijpen
- ruimteschip kreeg in de buurt van Eta Carinæ panne en wacht op een intragalactische ANWB
- ze zijn alleen maar merkbaar voor hen die wel geloven. Lekker puh!
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
pi_114853890
Dat is een telepatisch binnengekomen bericht; channelen heet dat. SaLuSa is een god (alien) van Sirius, dezelfden als de piramiden gebouwd hebben. Hij is een lid van de Galactic Federation of Light, dat is een federatie van lichtwezens die kunnen leviteren en paranormale krachten hebben.

De vrouw die dit ingetypt heeft is een soort profeet die de berichten intypt op ET First Contact en de website Niburu.nl van Anton Teuben vertaalt dat en publiceert het op haar eigen site.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:00:56 #11
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114853991
Ah joh, ze hebben al een test run gedaan uiteraard O+. UFO opgedoken bij de Olympische Spelen
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 17:05:36 #13
31818 Barbaaf
Awesomely sprightly
pi_114854250
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:46 schreef wytdyk het volgende:
blaat
5 augustus is er niks gebeurd, hou jij dan op deze onzin te posten?
Ooit schreef oh-oh het volgende:Management en beleid en zo, dat kan elke debiel leren.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 17:06:31 #14
249559 crew  Lavenderr
pi_114854287
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:59 schreef wytdyk het volgende:
Dat is een telepatisch binnengekomen bericht; channelen heet dat. SaLuSa is een god (alien) van Sirius, dezelfden als de piramiden gebouwd hebben. Hij is een lid van de Galactic Federation of Light, dat is een federatie van lichtwezens die kunnen leviteren en paranormale krachten hebben.

De vrouw die dit ingetypt heeft is een soort profeet die de berichten intypt op ET First Contact en de website Niburu.nl van Anton Teuben vertaalt dat en publiceert het op haar eigen site.
Oh, ja. Dat verduidelijkt het wel.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:15:31 #15
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854697


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:17:37 (schaam je) ]
  maandag 30 juli 2012 @ 17:17:30 #16
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114854777
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:15 schreef Armageddon het volgende:
-knip-
Deze mensen zijn meestal een stuk ongevaarlijker dan de gekke schieters in bisocoopzalen hoor :). Mostly harmless zeg maar :).

[ Bericht 15% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:17:48 ]
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 30 juli 2012 @ 17:19:03 #17
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854836
Harmless of niet. Opbergen.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:21:40 #18
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854983


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:31:28 (Daar is TRU FB voor) ]
pi_114855031
Als die god van Sirius zulke dingen telepathisch doorgeeft, waarom heb ik dan niets ontvangen? Heft deze club zich op als de aliens niet komen? Zijn ze van plan om mensen mee te nemen naar hun eigen planeet?
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  maandag 30 juli 2012 @ 17:26:00 #20
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114855183
quote:
11s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:48 schreef jogy het volgende:
Spannend! Doen ze niet gewoon mee met de olympische spelen? Zou wel cool zijn.
:D
The truth was in here.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:14:53 #21
249559 crew  Lavenderr
pi_114857344
quote:
2s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:22 schreef bijdehand het volgende:
Als die god van Sirius zulke dingen telepathisch doorgeeft, waarom heb ik dan niets ontvangen? Heft deze club zich op als de aliens niet komen? Zijn ze van plan om mensen mee te nemen naar hun eigen planeet?
Alleen uitverkorenen krijgen dat rechtsstreeks te horen. Jij moet dat net zoals wij allemaal gewoon op het forum lezen :Y
  maandag 30 juli 2012 @ 18:19:00 #22
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114857525
Kan niet wachten. Maar als dit bullshit is hè! :(
Mijn nieuwe ondertitel
  maandag 30 juli 2012 @ 18:21:32 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114857641
Ik zet er een fles Moet & Chandon Grand Vintage blanc 2002 op dat ze niet komen opdagen.

[ Bericht 20% gewijzigd door Pietverdriet op 30-07-2012 18:28:52 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:22:41 #24
249559 crew  Lavenderr
pi_114857697
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zet er een fles Moet 2002 op dat ze niet komen opdagen.
Schuif maar door ..proost!
  maandag 30 juli 2012 @ 18:27:05 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114857950
Wat zet TS er op dat ze wel komen? Maakt TS 60 euro over op een goed doel naar mijn keuze?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114858086
ben benieuwd..
  maandag 30 juli 2012 @ 18:30:47 #27
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114858087
Maar jongens, wat nou als het wel echt zo is? :o Zitten we daar dan allemaal voor de tv. Massahysterie zal uitbreken!!
Mijn nieuwe ondertitel
pi_114858129
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:30 schreef sinepedraap het volgende:
Maar jongens, wat nou als het wel echt zo is? :o Zitten we daar dan allemaal voor de tv. Massahysterie zal uitbreken!!
Zou toch lachen zijn.
Sensatie en paniek op de prairie.
Digo
pi_114858147
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:30 schreef sinepedraap het volgende:
Maar jongens, wat nou als het wel echt zo is? :o Zitten we daar dan allemaal voor de tv. Massahysterie zal uitbreken!!
Dan kunnen alle religies in één keer ophouden te bestaan. De aankomst van aliens zou per abuis wereldvrede betekenen.
Google is your friend, abuse your friends
  maandag 30 juli 2012 @ 18:33:07 #30
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114858171
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:32 schreef Metalfrost het volgende:

[..]

Dan kunnen alle religies in één keer ophouden te bestaan. De aankomst van aliens zou per abuis wereldvrede betekenen.
Klinkt als muziek in de oren. En de religiegekkies dan? Die zouden ze voor duivels uitmaken en het 'recht' in eigen handen nemen!!!
Mijn nieuwe ondertitel
pi_114858225
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:32 schreef Metalfrost het volgende:

[..]

Dan kunnen alle religies in één keer ophouden te bestaan. De aankomst van aliens zou per abuis wereldvrede betekenen.
Wat hebben aliens met religie te maken volgens jou?
Digo
pi_114858232
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:33 schreef sinepedraap het volgende:

[..]

Klinkt als muziek in de oren. En de religiegekkies dan? Die zouden ze voor duivels uitmaken en het 'recht' in eigen handen nemen!!!
hahaha
pi_114858239
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:33 schreef sinepedraap het volgende:

[..]

Klinkt als muziek in de oren. En de religiegekkies dan? Die zouden ze voor duivels uitmaken en het 'recht' in eigen handen nemen!!!
'DE SATAN IS ER', 'ZIE JE WEL HIJ BESTAAT' en 'HET IS ALLEMAAL JULLIE SCHULD, PUBERENDE ANTICHRISTENEN'
Google is your friend, abuse your friends
  maandag 30 juli 2012 @ 18:35:07 #34
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114858246
quote:
10s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:05 schreef Barbaaf het volgende:

[..]

5 augustus is er niks gebeurd, hou jij dan op deze onzin te posten?
Nee, dan is het wel gebeurd maar dan heeft niemand het gemerkt.
  maandag 30 juli 2012 @ 18:36:03 #35
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114858286
quote:
2s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:22 schreef bijdehand het volgende:
Als die god van Sirius zulke dingen telepathisch doorgeeft, waarom heb ik dan niets ontvangen?
Vergeten contributie te betalen?
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:36:41 #36
249559 crew  Lavenderr
pi_114858300
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:35 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Nee, dan is het wel gebeurd maar dan heeft niemand het gemerkt.
Oh ja, dat is ook een hele sterke idd :Y
  maandag 30 juli 2012 @ 18:36:45 #37
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114858305
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:32 schreef Metalfrost het volgende:

[..]

Dan kunnen alle religies in één keer ophouden te bestaan. De aankomst van aliens zou per abuis wereldvrede betekenen.
Waarom, het vaticaan heeft al een keer verkondigd dat eventuele buitenaardse ook gemaakt zijn door God. Ze zijn al ingedekt :'). Google link
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_114858329
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:34 schreef Tropanzia het volgende:

[..]

Wat hebben aliens met religie te maken volgens jou?
Dat God de aarde maakte, het heelal schiep en daarna de mens (niet perse in die volgorde). De landing van aliens op aarde zou dat allemaal in de war schoppen, en zo alle geloof dat zich baseert op deze subjectieve houding teniet doen.
Google is your friend, abuse your friends
  maandag 30 juli 2012 @ 18:37:40 #39
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114858346
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:35 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Nee, dan is het wel gebeurd maar dan heeft niemand het gemerkt.
Wat nou als het wel gebeurd maar ze bewerken snel de beelden en alle bezoekers worden gehersenspoeld? Ze zouden leugens verspreiden en zeggen dat er een slechte verbinding was en het contact met buitenaards leven verzwijgen!!
Mijn nieuwe ondertitel
pi_114858514
Hoe vet zou dat zijn, als er daadwerkelijk een vliegende schotel landt in het Olympische stadion :P
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 30 juli 2012 @ 18:53:42 #41
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114858972
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:41 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Hoe vet zou dat zijn, als er daadwerkelijk een vliegende schotel landt in het Olympische stadion :P
De wereld op zn kop waarschijnlijk. :)
The truth was in here.
pi_114859039
deze beelden zijn er wel en het zijn niet de enige bron huffington post

http://www.niburu.nl/ufo/(...)ie-spelen-video.html
pi_114859055
quote:
12s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:53 schreef Bastard het volgende:

[..]

De wereld op zn kop waarschijnlijk. :)
Dat zou echt een experience of a lifetime zijn :P
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:58:25 #44
249559 crew  Lavenderr
pi_114859177
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:55 schreef valandil25 het volgende:
deze beelden zijn er wel en het zijn niet de enige bron huffington post

http://www.niburu.nl/ufo/(...)ie-spelen-video.html
_O-
  maandag 30 juli 2012 @ 18:59:58 #45
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114859248
Wel slim van ze dat ze precies dat moment boven dat vuurwerk hebben uitgekozen. Ze zouden ook gewoon overdag duidelijk laag en langzaam op een drukke plek kunnen vliegen maar die verdomde aliens kiezen er ook elke keer weer voor om het zo onduidelijk te doen in het donker! :D
Mijn nieuwe ondertitel
  maandag 30 juli 2012 @ 19:00:02 #46
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114859252
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:30 schreef sinepedraap het volgende:
Maar jongens, wat nou als het wel echt zo is? :o Zitten we daar dan allemaal voor de tv. Massahysterie zal uitbreken!!
Wat als er een wolk opengaat, en de hand van god geeft je de vinger?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 30 juli 2012 @ 19:01:21 #48
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114859329
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat als er een wolk opengaat, en de hand van god geeft je de vinger?
Weet ik eigenlijk niet. Zijn de aliens god?
Mijn nieuwe ondertitel
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 19:03:49 #49
249559 crew  Lavenderr
pi_114859429
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:01 schreef sinepedraap het volgende:

[..]

Weet ik eigenlijk niet. Zijn de aliens god?
waren de goden astronauten?
  maandag 30 juli 2012 @ 19:04:06 #50
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114859436
quote:
10s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:03 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

waren de goden astronauten?
aliens zijn in ieder geval tijdsreizigers
Mijn nieuwe ondertitel
  maandag 30 juli 2012 @ 19:05:30 #51
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114859498
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:04 schreef sinepedraap het volgende:

[..]

aliens zijn in ieder geval tijdsreizigers
Verwarrend allemaal.
  maandag 30 juli 2012 @ 19:08:58 #52
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114859651
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:05 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Verwarrend allemaal.
Dat is echt zo. De mens werkt steeds meer met beeldschermen en steeds meer automatisering en zo dus onze spiermassa neemt af en onze vingers worden langer en behendiger. Verder zitten we minder in de zon dus onze huid wordt steeds bleker. En we worden steeds slimmer dus onze hersenen worden groter. En dan zien we er als een alien uit :o
Mijn nieuwe ondertitel
  maandag 30 juli 2012 @ 19:12:11 #53
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114859792
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:08 schreef sinepedraap het volgende:

[..]

Dat is echt zo. De mens werkt steeds meer met beeldschermen en steeds meer automatisering en zo dus onze spiermassa neemt af en onze vingers worden langer en behendiger. Verder zitten we minder in de zon dus onze huid wordt steeds bleker. En we worden steeds slimmer dus onze hersenen worden groter. En dan zien we er als een alien uit :o
Als ik TRU lees heb ik niet de indruk dat de mensheid slimmer wordt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114859858
Dit is natuurlijk bullshit maar het zou wel vet zijn als we nog een keer wat vinden :). Kan me niet echt voorstellen dat wij de enige zijn (al is het maar een bacterie ofzo :P )
Playing guitar is a religion.
  maandag 30 juli 2012 @ 19:19:01 #55
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114860138
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:12 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik TRU lees heb ik niet de indruk dat de mensheid slimmer wordt.
Je provocaties worden er ook niet beter op.
The truth was in here.
pi_114860158
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:12 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik TRU lees heb ik niet de indruk dat de mensheid slimmer wordt.
Wees dan slim en ga je onvrede ergens anders en op andere mensen botvieren.
pi_114860209
quote:
14s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:19 schreef Bastard het volgende:

[..]

Je provocaties worden er ook niet beter op.
Piet is een miskend genie. Wij hebben allemaal niet door hoe gezegend wij zijn met zo'n intellectueel zwaargewicht in ons midden!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 30 juli 2012 @ 19:25:21 #58
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114860452
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:12 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik TRU lees heb ik niet de indruk dat de mensheid slimmer wordt.
Zeker nooit in PUB geweest.
pi_114860613
straks land die ufo per ongeluk in syrie..
Hell To The Liars
pi_114860649
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:29 schreef Droopie het volgende:
straks land die ufo per ongeluk in syrie..
Heeft ie mooi dikke pech :P
Playing guitar is a religion.
pi_114863163
Het zou inderdaad mooi zijn als de bezoekers tijdens evenement bezoeken.

Al leven in Aarde zullen allemaal veranderen. Hoe wat het wordt en of eruit ziet kan wij allemaal staan gissen.

Ik hoop dat door bezoek van de bezoekers mensheid een betere leefstijl krijgen, zodat allen ermee gebaat heeft.

Het kan best dat men toen de bezoekers al geweest en mens hen als een god zag.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_114863426
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:20 schreef Captain_Ghost het volgende:
Het zou inderdaad mooi zijn als de bezoekers tijdens evenement bezoeken.

Al leven in Aarde zullen allemaal veranderen. Hoe wat het wordt en of eruit ziet kan wij allemaal staan gissen.

Ik hoop dat door bezoek van de bezoekers mensheid een betere leefstijl krijgen, zodat allen ermee gebaat heeft.

Het kan best dat men toen de bezoekers al geweest en mens hen als een god zag.
Het lijkt me helemaal mooi als ze zouden bekend maken dat hun beschaving minder oud is dan de onze, maar dat zij meer vooruitgang hebben gemaakt, omdat ze zich niet bezig hielden met oorlog voeren, religie ipv spiritualiteit nastreven en armoede en honger toe lieten.
  maandag 30 juli 2012 @ 20:29:07 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114863700
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:25 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Zeker nooit in PUB geweest.
Ook nooit in OUD
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 30 juli 2012 @ 20:31:04 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114863819
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zet er een fles Moet & Chandon Grand Vintage blanc 2002 op dat ze niet komen opdagen.
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat zet TS er op dat ze wel komen? Maakt TS 60 euro over op een goed doel naar mijn keuze?
Wat is er, geen bieders?
Wie durft het aan er wat tegenover te zetten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 30 juli 2012 @ 20:32:44 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114863908
Ik verhoog hem, kom persoonlijk een dag koken voor degene die mijn weddenschap aangaat en wint omdat de Aliens in London op vier augustus landen en zich voorstellen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114865243
Komen ze dit keer ook weer in een doorzichtig geluidloos ruimteschip/pak die alleen te zien is met een quantum translocator brilletje die alleen in bezit is van niburu medewerkers?
  maandag 30 juli 2012 @ 20:53:05 #67
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114865339
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:51 schreef Cockwhale het volgende:
Komen ze dit keer ook weer in een doorzichtig geluidloos ruimteschip/pak die alleen te zien is met een quantum translocator brilletje die alleen in bezit is van niburu medewerkers?
Dat wordt pas achteraf bekend gemaakt.
  maandag 30 juli 2012 @ 20:56:47 #68
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114865594
Toch mooi dat niemand van the usual suspects het aandurft mijn weddenschap aan te nemen. Zo overtuigd van hun gelijk is met toch niet,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114865959
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Toch mooi dat niemand van the usual suspects het aandurft mijn weddenschap aan te nemen. Zo overtuigd van hun gelijk is met toch niet,
valt mij ook altijd op inderdaad :9 Ik geloof er niet sterk in maar stiekem hoop ik dat het een keertje gaat gebeuren :)
Playing guitar is a religion.
  maandag 30 juli 2012 @ 21:58:12 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114869964
Duidelijk dus, niemand durft de weddenschap aan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114870394
_weg_

[ Bericht 93% gewijzigd door badabingie op 30-07-2012 22:17:32 ]
pi_114870441
Stel dat ze toch komt, wil ik wel best op biertje trakteren.
Anders niet.

Ik hoeft niet per se weddenschap winnen.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_114870496
oh, wat doet m'n bewustzijn nu?
of is het m'n ego? :P
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 22:08:16 #74
249559 crew  Lavenderr
pi_114870558
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 21:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Duidelijk dus, niemand durft de weddenschap aan.
Ik durf het wel, maar denk ook dat ze niet komen, dus waarom zou ik wedden?
pi_114870736
ik denk trouwens dat het mislukt..je weet wel, de show die ze willen opvoeren..
pi_114871131
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 21:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Duidelijk dus, niemand durft de weddenschap aan.
Je hebt geen weddenschap nodig om je gelijk af te dwingen..
Aliens komen niet op 4 augustus. Wat valt er in hemelsnaam hier te doen als buitenaardse zijnde?

"Nou jongens we hebben jullie even laten spelen op planeet Aarde en hebben jullie vanuit een lullige afstandje van triljarden lichtjaren hier vandaan een oog in het zeiltje gehouden maar we zijn tot de conclusie gekomen dat jullie er niks van bakken dus komen we maar weer even langs"

Waarom zou je een zwak ras helpen als ze niet eens snappen wat integriteit betekent behalve wanneer het enkel in hun eigen belang voordelig is?
pi_114871338
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:17 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Waarom zou je een zwak ras helpen als ze niet eens snappen wat integriteit betekent behalve wanneer het enkel in hun eigen belang voordelig is?
Waarom gaan westerlingen naar Afrika om daar mensen te helpen? Waarom zetten mensen natuurreservaten op om apen te beschermen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114871441
zo zijn mensen
pi_114871774
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:20 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Waarom gaan westerlingen naar Afrika om daar mensen te helpen? Waarom zetten mensen natuurreservaten op om apen te beschermen?
Enkel om hun ego te strelen. Als ze echt de wereld willen verbeteren dan emigreren ze naar Afrika en bouwen van daar uit hun ontwikkelingsplan verder op. Maar nee, we willen liever fijn de held uithangen in een westers land en af en toe wippen we even langs naar een derdewereld land voor een volgende ego-boost.

Natuurreservaten is een ander verhaal vind ik. Aangezien dieren er niet voor kiezen om een uitstervend ras te worden. Maar de mensen in Afrika zijn echt niet dommer of onderontwikkeld dan je denkt hoor. Dat is wat wij westerlingen er altijd van maken. Afrika? Oh ja daar wonen alleen maar zielige magere negertjes met zo'n pens van een buik omgeven door vliegen. Give me a break. Het zijn mensen die momenteel niks kunnen ondernemen omdat wij westerlingen dat al voor hen doen en omdat wij ze ongevraagd in een hoekje drukken als 'zwak, dom en zielig' terwijl ze net zo goed dezelfde denkcapaciteiten bezitten als een westerling.
pi_114872095
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:26 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Enkel om hun ego te strelen. Als ze echt de wereld willen verbeteren dan emigreren ze naar Afrika en bouwen van daar uit hun ontwikkelingsplan verder op. Maar nee, we willen liever fijn de held uithangen in een westers land en af en toe wippen we even langs naar een derdewereld land voor een volgende ego-boost.
Gecondoleerd met je ongelofelijke kuthouding tov je medemens.

Waarom hebben jouw ouders jou opgevoed? Ook om een egoboost te krijgen? Of is er toch iets dat "liefde" heet, is er misschien toch iets in intelligente wezens waardoor we om elkaar geven?

Ik zal je alvast verklappen dat er wetenschappelijk onderzoek is verricht op babies waaruit blijkt dat 1 van de eerste instincten van de mens is om samen te werken en elkaar te helpen. Het is de cultuur of het systeem waarin we leven die deze eigenschap onderdrukt.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114872185
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:31 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Gecondoleerd met je ongelofelijke kuthouding tov je medemens.

Waarom hebben jouw ouders jou opgevoed? Ook om een egoboost te krijgen? Of is er toch iets dat "liefde" heet, is er misschien toch iets in intelligente wezens waardoor we om elkaar geven?

Ik zal je alvast verklappen dat er wetenschappelijk onderzoek is verricht op babies waaruit blijkt dat 1 van de eerste instincten van de mens is om samen te werken en elkaar te helpen. Het is de cultuur of het systeem waarin we leven die deze eigenschap onderdrukt.
Je hoeft niet gelijk persoonlijk te worden. :)
pi_114872358
Ik weet niet of ik dit moet geloven maar het zou wel gaaf zijn als ze daadwerkelijk landen. :Y
Ура для россии
pi_114872365
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:32 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Je hoeft niet gelijk persoonlijk te worden. :)

Sorry hoor, maar als jij ontwikkelingshelpers zomaar even wegzet als mensen die dat alleen maar doen om een egoboost dan ben ik snel klaar met deze discussie.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114872468
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:32 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Je hoeft niet gelijk persoonlijk te worden. :)

Kun je daar niet tegen dan?
Digo
pi_114873519
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:34 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar als jij ontwikkelingshelpers zomaar even wegzet als mensen die dat alleen maar doen om een egoboost dan ben ik snel klaar met deze discussie.
Dus wanneer iemand zijn mening geeft en je voelt je aangesproken/op je teentjes getrapt dan ben je gelijk klaar met de discussie? :')

quote:
5s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:36 schreef Tropanzia het volgende:

[..]

Kun je daar niet tegen dan?
Och. Ik vind het nogal irrelevant en irrationeel om gelijk maar op de man te gaan spelen. Goed, daarin verschillen we dan in mening. Ik vind het egotrippers. Maar daar gaat het niet eens om in dit topic. :')

Buitenaardse wezens zijn heus wel zo intellectueel dat ze dondergoed weten dat wij mensen voor onszelf kunnen denken. Ze gaan niet eens de moeite nemen om lichtjaren af te reizen om even een bezoekje te brengen aan planeet Aarde "omdat de mens het allemaal verneukt." Laat de mens het zelf maar opknappen.

En stel DAT buitenaardse wezens zouden komen en zich in vol ornaat tijdens de Olympische Spelen zich laten zien. Wat dan? Ik denk persoonlijk zelf dat zo'n situatie net zoiets is als wanneer de babysitter die vroeger op je paste toen je 2 was weer bij je thuis komt terwijl we al 30 jaar verder zijn en je een eigen huis en gezin hebt en ze doodleuk tegen je zegt: nou wij gaan even de boel flink opknappen want intellectueel kan je er geen zak van.
pi_114873778
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:51 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Dus wanneer iemand zijn mening geeft en je voelt je aangesproken/op je teentjes getrapt dan ben je gelijk klaar met de discussie? :')
Je hebt een uitgesproken mening die nogal als controversieel kan worden gezien en je onderbouwd het geen eens. Je zegt "ja maar dat is mijn mening". Dat komt op mij allemaal over alsof je de 18 nog niet gepasseerd bent en dan is een discussie in mijn ogen tijdsverspilling.

Toen ik jonger was dacht ik ook dat ik alles wist en nu ik ouder ben weet ik dat de jonge ik een arrogante kneus was. En zo kom jij ook over. Neem dit hieronder:

quote:
Buitenaardse wezens zijn heus wel zo intellectueel dat ze dondergoed weten dat wij mensen voor onszelf kunnen denken. Ze gaan niet eens de moeite nemen om lichtjaren af te reizen om even een bezoekje te brengen aan planeet Aarde "omdat de mens het allemaal verneukt." Laat de mens het zelf maar opknappen.
Wauw! We hebben een expert te pakken die alles weet over het gedrag van intelligente buitenaardse wezens! :')
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 30 juli 2012 @ 22:58:06 #87
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114873893
TVP voor de faal.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114874002
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:56 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

[..]

Wauw! We hebben een expert te pakken die alles weet over het gedrag van intelligente buitenaardse wezens! :')
Dat is hoe ik er enkel over denk en hoe ik het op sociaal vlak bekijk. Ik geloof niet dat ik ergens heb geclaimd dat ik een expert ben.
pi_114874075
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 22:59 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Dat is hoe ik er enkel over denk en hoe ik het op sociaal vlak bekijk. Ik geloof niet dat ik ergens heb geclaimd dat ik een expert ben.
Maar je zegt wel net alsof je het precies weet.. het ligt em denk ik aan de toon ;)
Playing guitar is a religion.
  maandag 30 juli 2012 @ 23:01:29 #90
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114874122
Oke... is er hier iemand...

Die om 100 euro wil wedden over of deze gebeurtenis wel of niet gaat gebeuren?

Ik zet 100 euro in op. "Het gaat niet gebeuren". Any takers?
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114874243
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:01 schreef SpecialK het volgende:
Oke... is er hier iemand...

Die om 100 euro wil wedden over of deze gebeurtenis wel of niet gaat gebeuren?

Ik zet 100 euro in op. "Het gaat niet gebeuren". Any takers?
Ik zeg ook dat het niet gaat gebeuren.. dus met jou wedden heeft weinig zin :P maar ik zet ook diezelfde ¤ 100 in en leg er nog eens ¤ 50 boven op :)
Playing guitar is a religion.
pi_114874360
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:00 schreef Bahamut0503 het volgende:

[..]

Maar je zegt wel net alsof je het precies weet.. het ligt em denk ik aan de toon ;)
Dat zal het wel zijn ja... nogmaals ik denk niet dat buitenaardse wezens überhaupt een bezoekje zouden brengen aan Aarde. Zeker niet met al die oorlogen die er allemaal nu plaatsvinden. Dat is net zoiets als wanneer ontwikkelingshulp een bezoekje zou brengen bij een guerilla-beweging van een derdewereldland die alles wat tieten heeft verkracht en alles uitmoord wat in hun weg staat. Zeg maar dag tegen je alien-handje.
pi_114874823
Wie zou bang zijn als ze daadwerkelijk landen 4 augustus?

Misschien was die ceremony wel voor hen bedoeld en hingen ze met een schip boven het stadion. Genoeg filmpjes te zien waar dat schip te zien is.

Bekijkt u dit maar eens:
http://www.niburu.nl/ufo/(...)ie-spelen-video.html
pi_114875562
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:01 schreef SpecialK het volgende:
Oke... is er hier iemand...

Die om 100 euro wil wedden over of deze gebeurtenis wel of niet gaat gebeuren?

Ik zet 100 euro in op. "Het gaat niet gebeuren". Any takers?
Als er nou 5 generaals naar voren stapten en dit verhaal vertelden, had ik best een weddenschapje willen doen. Maar een channelling, nee sorry.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  maandag 30 juli 2012 @ 23:29:00 #95
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114875704
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:26 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Als er nou 5 generaals naar voren stapten en dit verhaal vertelden, had ik best een weddenschapje willen doen. Maar een channelling, nee sorry.
Hou je mij op de hoogte van eventuele voorspellingen die jij waarschijnlijk acht waarvan je verwacht dat ik wel interesse heb om wat te gokken? :Y
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114875856
quote:
14s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:29 schreef SpecialK het volgende:

[..]

Hou je mij op de hoogte van eventuele voorspellingen die jij waarschijnlijk acht waarvan je verwacht dat ik wel interesse heb om wat te gokken? :Y
Haha, is goed!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114875976
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:13 schreef wytdyk het volgende:
Wie zou bang zijn als ze daadwerkelijk landen 4 augustus?

Misschien was die ceremony wel voor hen bedoeld en hingen ze met een schip boven het stadion. Genoeg filmpjes te zien waar dat schip te zien is.

Bekijkt u dit maar eens:
http://www.niburu.nl/ufo/(...)ie-spelen-video.html
Dat lijkt me toch wel een blimp.
Digo
pi_114875986
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Toch mooi dat niemand van the usual suspects het aandurft mijn weddenschap aan te nemen. Zo overtuigd van hun gelijk is met toch niet,
Mooiste is nog dat alleen de gebruikelijke sceptici op de eerste drie pagina's van dit topic hebben gereageerd. Blijkbaar vinden "the usual suspects" de stelling uit de OP niet eens de moeite waard om op te reageren.

Sta je dan, met je flesje Moet. 14.gif
pi_114876057
quote:
7s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:01 schreef SpecialK het volgende:
Oke... is er hier iemand...

Die om 100 euro wil wedden over of deze gebeurtenis wel of niet gaat gebeuren?

Ik zet 100 euro in op. "Het gaat niet gebeuren". Any takers?
Ik zet mijn 10 miljoen alien dollar in op dat het niet gaat gebeuren.
pi_114876100
quote:
14s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:33 schreef Gray het volgende:

[..]

Mooiste is nog dat alleen de gebruikelijke sceptici op de eerste drie pagina's van dit topic hebben gereageerd. Blijkbaar vinden "the usual suspects" de stelling uit de OP niet eens de moeite waard om op te reageren.

Sta je dan, met je flesje Moet. [ afbeelding ]
Ach zo gaat het altijd. Je kunt je standpunten wel duizend keer nuanceren, voor sommige skeptici zijn alle UFO-geinteresseerden alu-hoedjes en zijn ze allemaal even idioot en geloven ze allemaal hetzelfde.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114876150
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:35 schreef t4rt4rus het volgende:

[..]

Ik zet mijn 10 miljoen alien dollar in op dat het niet gaat gebeuren.
Ok, 10 mil dat zij het zijn

Playing guitar is a religion.
pi_114876284
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:35 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Ach zo gaat het altijd. Je kunt je standpunten wel duizend keer nuanceren, voor sommige skeptici zijn alle UFO-geinteresseerden alu-hoedjes en zijn ze allemaal even idioot en geloven ze allemaal hetzelfde.
Ik zie vaak ook meer sceptici dan UFO-geinteresseerden bij dit soort topics. Waar ik erg om moet gniffelen altijd. :P
pi_114879475
Ik zie ook vaak UFO-geïnteresseerden sceptici honend uitlachen of direct op de man te spelen.
Dat nodigt niet bepaald sceptici uit om out of the box te denken
pi_114879726
Ik weet nou niet of ik dit wel of niet moet geloven. De enigste oplossing is dat je op 4 augustus naar de Olympische Spelen moet kijken. Mocht het wel gebeuren. Dan staat heel ons leven op z'n kop. Denk ik. Verwacht ik. Vermoed ik.
pi_114880027
quote:
13s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 00:47 schreef MonteCristo het volgende:
Ik zie ook vaak UFO-geïnteresseerden sceptici honend uitlachen of direct op de man te spelen.
Inderdaad, beide kanten maken zich schuldig aan het hinderen van een goede, open discussie. ;(

quote:
Dat nodigt niet bepaald sceptici uit om out of the box te denken
Out of the box denken moet je zelf doen, die verantwoordelijkheid moet je niet bij een ander leggen, want dan zit je slechts in iemand anders zijn box te denken. ;)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 01:02:49 #106
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114880061
Het is "outside the box" trouwens.

Om toch nog even wat random waarde aan dit topic toe te voegen.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114880185
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:36 schreef Bahamut0503 het volgende:

[..]

Ok, 10 mil dat zij het zijn

[ afbeelding ]
dat lijkt me nou nog eens vet!! echt mijn favo serie samen met family guy _O_
pi_114880529
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:02 schreef SpecialK het volgende:
Het is "outside the box" trouwens.

Om toch nog even wat random waarde aan dit topic toe te voegen.
Waardeloosheid bedoel je?

quote:
"Thinking outside the box" and "thinking beyond the box" (also called "thinking out of the box" or "thinking outside the square" ) is to think differently, unconventionally, or from a new perspective. This phrase often refers to novel or creative thinking.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thinking_outside_the_box
  dinsdag 31 juli 2012 @ 01:20:11 #109
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114880661
Die beschrijving klopt dus niet. Out of the box is een term in (oa.) de software wereld waar iets met minimale configuratie werkt. Straight out of the box.

Thinking doe je altijd nog outside the box. Het komt van dit experiment af:

http://en.wikipedia.org/wiki/Candle_problem
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  dinsdag 31 juli 2012 @ 01:21:12 #110
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114880695
Twijfel nooit meer. Je weet donders goed dat SpecialK altijd iets van waarde toevoegt aan een topic. :Y
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114880959
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:20 schreef SpecialK het volgende:
Die beschrijving klopt dus niet. Out of the box is een term in (oa.) de software wereld waar iets met minimale configuratie werkt. Straight out of the box.

Thinking doe je altijd nog outside the box. Het komt van dit experiment af:

http://en.wikipedia.org/wiki/Candle_problem
Zeker weten?

quote:
The notion of something outside a perceived "box" is related to a traditional topographical puzzle called the nine dots puzzle.


Christopher Columbus's Egg Puzzle as it appeared in Sam Loyd's Cyclopedia of Puzzles.

Samuel Loyd (January 30, 1841 – April 10, 1911),[1] born in Philadelphia and raised in New York, was an American chess player, chess composer, puzzle author, and recreational mathematician.
;)

Of lees anders dit:
http://www.phrases.org.uk/meanings/think-outside-the-box.html
:)

quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:21 schreef SpecialK het volgende:
Twijfel nooit meer.
Ik betwijfel alles, altijd. (8>

quote:
Je weet donders goed dat SpecialK altijd iets van waarde toevoegt aan een topic. :Y
Je hebt je momenten. 8-)
pi_114882679
ALS ze wel echt komen, krijgt iedereen 50 euro gestort die heeft gereageerd in dit topic, dan ben ik zo blij dat die geld toch niet meer boeit, PROMISE!

Maar het zal wel weer eens niet :(.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 06:46:10 #113
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114883786
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:56 schreef Paddestoel85 het volgende:
ALS ze wel echt komen, krijgt iedereen 50 euro gestort die heeft gereageerd in dit topic, dan ben ik zo blij dat die geld toch niet meer boeit, PROMISE!

Maar het zal wel weer eens niet :(.
Dat is ook een leuke! :D
Misschien dat Piet zijn weddenschap ook zo charmant wil maken, lekker koken voor iedereen die hier in het topic heeft gereageerd. Dan neem ik de champagne wel mee!
Zo kan het ook, klinkt een stuk vriendelijker. ;)
The truth was in here.
pi_114884146
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:56 schreef Paddestoel85 het volgende:
ALS ze wel echt komen, krijgt iedereen 50 euro gestort die heeft gereageerd in dit topic, dan ben ik zo blij dat die geld toch niet meer boeit, PROMISE!

Maar het zal wel weer eens niet :(.
Maar dan kan ik het niet laten om ook te reageren ;)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 08:21:41 #115
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114884172
Nog steeds geen takers voor de weddenschap?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:55:52 #116
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114887506
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 08:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Nog steeds geen takers voor de weddenschap?
Ik wed om een FOK! abo dat er geen aliens komen die in een ruimteschip landen tijdens de olympische spelen
Mijn nieuwe ondertitel
pi_114889242
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:06 schreef valandil25 het volgende:

[..]

dat lijkt me nou nog eens vet!! echt mijn favo serie samen met family guy _O_
stapt dadelijk Family Guy uit :')
Playing guitar is a religion.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 12:35:11 #118
65918 IBAZ
broeinest
pi_114891167
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 08:18 schreef YpS het volgende:

[..]

Maar dan kan ik het niet laten om ook te reageren ;)
Goed moment om ook te reageren. En ik help Piet mee om voor de meute iets moois op tafel te zetten.
Alleen daarom al wil ik dat die gasten komen. Als ze op 5 augustus landen vind ik het trouwens ook nog geldig.
pi_114891588
ik weet betere en leukere weddenschap.

Als die gasten toch komen, kan Piet eten koken voor de fokkers die met geld gewed heeft.
De geld gaan naar de goede doel.
of je gewonnen heeft of niet.
Dan heb je iedere geval een leuke dag gehad.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_114892104






As the aerial shot was not taken perpendicularly to the formation, we are not sure about the time displayed, but we think that at least the date can be considered correct. When you compare pictures 1 and 2, you can see that the formation tells the following time and date: 19:43:53 on Saturday, 4th August 2012. We have no idea what this particular time might mean. Hope someone will find out why this date should be significant.

http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/comments.html
:P
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:03:23 #121
373015 Erkannn
IkBenZoVrolijk
pi_114892152
ze zijn welkom bij mij, ik zal ze dan ook gelijk voorstellen aan Jack Herrer, White Widow en Haze
"Gravitation is not responsible for people falling in love."
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:07:55 #122
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114892354
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:01 schreef UncleScorp het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

As the aerial shot was not taken perpendicularly to the formation, we are not sure about the time displayed, but we think that at least the date can be considered correct. When you compare pictures 1 and 2, you can see that the formation tells the following time and date: 19:43:53 on Saturday, 4th August 2012. We have no idea what this particular time might mean. Hope someone will find out why this date should be significant.

http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/comments.html
:P
:o
The truth was in here.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 13:09:55 #123
249559 crew  Lavenderr
pi_114892424
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:03 schreef Erkannn het volgende:
ze zijn welkom bij mij, ik zal ze dan ook gelijk voorstellen aan Jack Herrer, White Widow en Haze
white widow ken ik al hoor :7
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 13:11:02 #124
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114892465
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:01 schreef UncleScorp het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

As the aerial shot was not taken perpendicularly to the formation, we are not sure about the time displayed, but we think that at least the date can be considered correct. When you compare pictures 1 and 2, you can see that the formation tells the following time and date: 19:43:53 on Saturday, 4th August 2012. We have no idea what this particular time might mean. Hope someone will find out why this date should be significant.

http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/comments.html
:P
Ik mis een beginpunt voor de tijd. Je kunt onlmogelijk zo'n exact tijdstip vastleggen als je het begin daarvan aan de interpretatie van mensen overlaat.

Daarbij zou ik de tijd binair hebben aangegeven vanaf het begin van de oerknal.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:11:11 #125
373015 Erkannn
IkBenZoVrolijk
pi_114892470
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:09 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

white widow ken ik al hoor :7
zijt gij een alien dan? :D

Maar ook jij bent welkom, dan zal ik je wel voorstellen aan Jack Herrer en Haze :)
"Gravitation is not responsible for people falling in love."
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 13:11:50 #126
249559 crew  Lavenderr
pi_114892484
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:11 schreef Erkannn het volgende:

[..]

zijt gij een alien dan? :D

Maar ook jij bent welkom, dan zal ik je wel voorstellen aan Jack Herrer en Haze :)
;)
pi_114894886
Ik had een keer ergens gelezen dat in een nieuw ontdekte steen van de Maya's stond dat Quatzlcoatl, hun god die uit de lucht was neergedaald, in het laatste jaar van de Maya-kalender terug zou keren.

Gezien de recente ontdekkingen in Mexico heeft men sterkte vermoedens dat Quatzlcoatl een buitenaards wezen was.

Hier de nieuwe artifacts die gevonden waren:

Ik denk dat de aliens die op 4 augustus terugkeren Quatzlcoatl en zijn leger is, en hetzelfde is als het Beest in Openbaringen.

Denk zelfs dat hij, als de economie straks instort, de baas van de Nieuwe Wereld Order wordt... en dat we allemaal gechipt worden met een betaalchip :(
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 14:11:24 #128
249559 crew  Lavenderr
pi_114895032
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:07 schreef wytdyk het volgende:
Ik had een keer ergens gelezen dat in een nieuw ontdekte steen van de Maya's stond dat Quatzlcoatl, hun god die uit de lucht was neergedaald, in het laatste jaar van de Maya-kalender terug zou keren.

Gezien de recente ontdekkingen in Mexico heeft men sterkte vermoedens dat Quatzlcoatl een buitenaards wezen was.

Hier de nieuwe artifacts die gevonden waren:

Ik denk dat de aliens die op 4 augustus terugkeren Quatzlcoatl en zijn leger is, en hetzelfde is als het Beest in Openbaringen.

Denk zelfs dat hij, als de economie straks instort, de baas van de Nieuwe Wereld Order wordt... en dat we allemaal gechipt worden met een betaalchip :(
Nou, we komen er iig snel achter. Het is zo 4 augustus.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:12:31 #129
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114895086
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:07 schreef wytdyk het volgende:
Ik had een keer ergens gelezen dat in een nieuw ontdekte steen van de Maya's stond dat Quatzlcoatl, hun god die uit de lucht was neergedaald, in het laatste jaar van de Maya-kalender terug zou keren.

Gezien de recente ontdekkingen in Mexico heeft men sterkte vermoedens dat Quatzlcoatl een buitenaards wezen was.

Hier de nieuwe artifacts die gevonden waren:

Ik denk dat de aliens die op 4 augustus terugkeren Quatzlcoatl en zijn leger is, en hetzelfde is als het Beest in Openbaringen.

Denk zelfs dat hij, als de economie straks instort, de baas van de Nieuwe Wereld Order wordt... en dat we allemaal gechipt worden met een betaalchip :(
Wat zet jij daar op in?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114895117
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:07 schreef wytdyk het volgende:

Denk zelfs dat hij, als de economie straks instort, de baas van de Nieuwe Wereld Order wordt... en dat we allemaal gechipt worden met een betaalchip :(
nou... die gap mag me dan flink de kont kussen :')
Playing guitar is a religion.
pi_114895501
Ja lach maar!

Ik denk dat je zo bang zult worden dan je niet meer kunt slapen! Wat als er echt kwaadaardige aliens landen? Grote praatjes, maar ik denk dat degene die er nu niet in geloven het meest in hun broek schijten!
pi_114895742
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:22 schreef wytdyk het volgende:
Ja lach maar!

Ik denk dat je zo bang zult worden dan je niet meer kunt slapen! Wat als er echt kwaadaardige aliens landen? Grote praatjes, maar ik denk dat degene die er nu niet in geloven het meest in hun broek schijten!
Nou .... ik denk het niet.. Ik geloof best dat er ander leven is maar in deze mate geloof ik er gewoonweg niet in.. dus kan ik er ook niet bang voor zijn.. :)
Playing guitar is a religion.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 14:30:22 #133
249559 crew  Lavenderr
pi_114895853
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:22 schreef wytdyk het volgende:
Ja lach maar!

Ik denk dat je zo bang zult worden dan je niet meer kunt slapen! Wat als er echt kwaadaardige aliens landen? Grote praatjes, maar ik denk dat degene die er nu niet in geloven het meest in hun broek schijten!
Maar denk jij echt dat 'ze' komen as zaterdag?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:30:36 #134
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114895860
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:22 schreef wytdyk het volgende:
Ja lach maar!

Ik denk dat je zo bang zult worden dan je niet meer kunt slapen! Wat als er echt kwaadaardige aliens landen? Grote praatjes, maar ik denk dat degene die er nu niet in geloven het meest in hun broek schijten!
Wat zet jij in op het landen van de Aliens?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114895997
Niks, want jij gaat je toch niet aan je woord houden.
Sterker nog je zult in zo'n shock zijn dat je helemaal verward zult zijn en niet eens na zult denken over: "ohja, ik moet Wytske nog geld betalen omdat ze gewonnen heeft".
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:33:51 #136
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114896013
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:22 schreef wytdyk het volgende:
Ja lach maar!

Ik denk dat je zo bang zult worden dan je niet meer kunt slapen! Wat als er echt kwaadaardige aliens landen? Grote praatjes, maar ik denk dat degene die er nu niet in geloven het meest in hun broek schijten!
Wie zegt dat de aliens kwaadaardig zijn?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:34:40 #137
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114896054
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:33 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Wie zegt dat de aliens kwaadaardig zijn?
Ak Ak AkAkAk
(we come in peace)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 14:36:03 #138
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114896132
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:30 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Maar denk jij echt dat 'ze' komen as zaterdag?
Oh kut is dat al zaterdag? 4 augustus klinkt nog zo ver weg :o
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114896156
Heb ik al gezegd, het is Quatzlcoatl die ons gaat chippen!
Zie je niet dat de hele invoering van de Euro e.d. opgezet spel is om het te laten instorten op het moment dat het "Beest", dat is die alien terugkeert?
Laatst in het nieuws dat Spanje niet gered kan worden van een bankroet. En wat denk je als er gebeurt als er zo'n groot land instort?
Het is allemaal heel mooi gepland.
En als je de Openbaringen een keer leest, dan komen die profetieen wel heel erg overeen met wat er in de werkelijkheid ana het gebeuren is.
Maar dat is meer iets voor BNW..,
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:37:11 #140
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114896179
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:36 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Oh kut is dat al zaterdag? 4 augustus klinkt nog zo ver weg :o
Je hebt nog genoeg tijd om een overlevingspakket te kopen.
pi_114896219
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:36 schreef wytdyk het volgende:
Heb ik al gezegd, het is Quatzlcoatl die ons gaat chippen!
Zie je niet dat de hele invoering van de Euro e.d. opgezet spel is om het te laten instorten op het moment dat het "Beest", dat is die alien terugkeert?
Laatst in het nieuws dat Spanje niet gered kan worden van een bankroet. En wat denk je als er gebeurt als er zo'n groot land instort?
Het is allemaal heel mooi gepland.
En als je de Openbaringen een keer leest, dan komen die profetieen wel heel erg overeen met wat er in de werkelijkheid ana het gebeuren is.
Maar dat is meer iets voor BNW..,
Je draaft een beetje door.....
Playing guitar is a religion.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:37:59 #142
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114896221
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:36 schreef wytdyk het volgende:
Heb ik al gezegd, het is Quatzlcoatl die ons gaat chippen!
Zie je niet dat de hele invoering van de Euro e.d. opgezet spel is om het te laten instorten op het moment dat het "Beest", dat is die alien terugkeert?

Wie heeft dit alles dan opgezet? De aliens niet, want die komen zaterdag pas.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 14:38:55 #143
249559 crew  Lavenderr
pi_114896266
Ik wacht het maar rustig af. Als ze komen, komen ze. En zoniet, dan niet.
pi_114896401
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:33 schreef Nibb-it het volgende:
Wie zegt dat de aliens kwaadaardig zijn?
Als ze komen zijn het niet the good guys, want rechtstreekse inmenging in een beschaving (in ontwikkeling) is niet toegelaten :P
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_114896416
Hier hebben ze een zelfportret in het graan gemaakt


De disk die hij vasthoudt is code met een boodschap dat ze op 4 augustus 2012 terugkeren.



  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 14:43:37 #146
249559 crew  Lavenderr
pi_114896485
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:42 schreef wytdyk het volgende:
Hier hebben ze een zelfportret in het graan gemaakt
[ afbeelding ]

De disk die hij vasthoudt is code met een boodschap dat ze op 4 augustus 2012 terugkeren.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Heb jij voorbereidingen getroffen voor zaterdag en zo ja welke?
pi_114896527
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:42 schreef wytdyk het volgende:
Hier hebben ze een zelfportret in het graan gemaakt
[ afbeelding ]

De disk die hij vasthoudt is code met een boodschap dat ze op 4 augustus 2012 terugkeren.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Link die bevestigt ivm de datum ?
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 14:53:19 #148
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114896818
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:37 schreef Bahamut0503 het volgende:

[..]

Je draaft een beetje door.....
Misschien, maar als je Marcel Messing erop naslaat zal je zien dat hij precies dezelfde conclusies deelt. En hij is wel een persoon die toegang heeft gehad tot bronnen waar jij en ik normaal geen toegang tot hebben (en dan bedoel ik dus echt echt geen toegang).

Maar het blijft een mooi onderwerp om over te speculeren. Want alle tekenen zijn er. Het is alleen nog wachten op een grote redder die ons uit de ellende zal halen en waar iedereen achteraan loopt.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114896863
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:53 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Misschien, maar als je Marcel Messing erop naslaat zal je zien dat hij precies dezelfde conclusies deelt. En hij is wel een persoon die toegang heeft gehad tot bronnen waar jij en ik normaal geen toegang tot hebben (en dan bedoel ik dus echt echt geen toegang).

Maar het blijft een mooi onderwerp om over te speculeren. Want alle tekenen zijn er. Het is alleen nog wachten op een grote redder die ons uit de ellende zal halen en waar iedereen achteraan loopt.
Tja.. ik ben heel benieuwd....
Playing guitar is a religion.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 14:56:42 #150
249559 crew  Lavenderr
pi_114896951
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb jij voorbereidingen getroffen voor zaterdag en zo ja welke?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:57:14 #151
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114896980
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:44 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Link die bevestigt ivm de datum ?
quote:
The binary-ASCII code from Crabwood 2002: a second message embedded somewhere?

On August 15, 2002, a now-famous crop picture appeared at Crabwood in England. It showed the schematic image of a "military grey alien" using an old-fashioned 60-line TV signal from the 1950's, and also the image of a "spiral compact disc". Yet its "compact disc" provided only a fairly obscure message for the inhabitants of Earth, when translated from 8-bit binary ASCII code into English. Thus, its 1368-digit string of zeros and ones read as follows:
"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.Much PAIN but still time.BELIEVE.There is GOOD out there.We oPpose DECEPTION.COnduit CLOSING\"
Ik zie geen datum.
pi_114897118
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:53 schreef vogeltjesdans het volgende:
Misschien, maar als je Marcel Messing erop naslaat zal je zien dat hij precies dezelfde conclusies deelt. En hij is wel een persoon die toegang heeft gehad tot bronnen waar jij en ik normaal geen toegang tot hebben (en dan bedoel ik dus echt echt geen toegang).
Marcel is idd altijd interessant om naar te luisteren, maar ik heb het gevoel dat hij zowat alle geruchten van het internet bijeen gooit. Zo zal hij uiteindelijk wel ergens gelijk hebben. Maar hij weet het altijd zo mooi te brengen op zijn lezingen, dat wel.

quote:
Maar het blijft een mooi onderwerp om over te speculeren. Want alle tekenen zijn er. Het is alleen nog wachten op een grote redder die ons uit de ellende zal halen en waar iedereen achteraan loopt.
Dat klinkt als een anti-christ ;)
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:01:36 #153
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114897157
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:53 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Misschien, maar als je Marcel Messing erop naslaat zal je zien dat hij precies dezelfde conclusies deelt. En hij is wel een persoon die toegang heeft gehad tot bronnen waar jij en ik normaal geen toegang tot hebben (en dan bedoel ik dus echt echt geen toegang).

Maar het blijft een mooi onderwerp om over te speculeren. Want alle tekenen zijn er. Het is alleen nog wachten op een grote redder die ons uit de ellende zal halen en waar iedereen achteraan loopt.
Welk boek zegt Marcel Messing dat de aliens ons komen chippen? Dat de Euro is opgezet om de zaak te laten knallen en het beest terug keert?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114897205
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Welk boek zegt Marcel Messing dat de aliens ons komen chippen?
"Worden Wij Wakker"
Hij zal eerder zeggen dat alien technologie gebruikt wordt om te chippen.
En al de rest tijdens zijn lezingen ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 15:05:01 #155
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114897286
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Welk boek zegt Marcel Messing dat de aliens ons komen chippen?
In zijn dvd geeft hij aan dat we al op verschillende manieren 'gemerkt' worden, hetzij door het nemen van onze vingerafdruk, door irisscans, en zoefs door het afnemen van DNA.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:06:03 #156
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114897332
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:05 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

In zijn dvd geeft hij aan dat we al op verschillende manieren 'gemerkt' worden, hetzij door het nemen van onze vingerafdruk, door irisscans, en zoefs door het afnemen van DNA.
Wanneer werd jouw DNA voor het laatst afgenomen?
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 15:08:42 #157
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114897466
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:06 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Wanneer werd jouw DNA voor het laatst afgenomen?
Mijn vingerafdrukken en irisscans tenminste wel. Ik zeg ook niet dat ik volledig meega in wat Marcel Messing zegt, ik geef alleen aan dat ik verdacht veel dingen herken van wat hij vertelt in de maatschappij..
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 15:09:30 #158
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114897508
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:06 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Wanneer werd jouw DNA voor het laatst afgenomen?
Ik kan natuurlijk ook zeggen "toen ik mod werd" :7
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:54:54 #159
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114899313
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:05 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

In zijn dvd geeft hij aan dat we al op verschillende manieren 'gemerkt' worden, hetzij door het nemen van onze vingerafdruk, door irisscans, en zoefs door het afnemen van DNA.
Je hebt door dat het opsommen van de technologische mogelijkheden wat anders is dan zeggen dat quetzekwats of de duistere terug komt met vliegende schotels en de euro een deel is van een duister complot om dit alles voor te bereiden?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:58:33 #160
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114899479
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:02 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

"Worden Wij Wakker"
Hij zal eerder zeggen dat alien technologie gebruikt wordt om te chippen.
En al de rest tijdens zijn lezingen ...

Volgens mij heeft hij het daar niet over aliens, Quatschekwekkel of de terugkeer van de duistere, maar eerder over de vermeende powers that be
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:01:14 #161
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114899598
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je hebt door dat het opsommen van de technologische mogelijkheden wat anders is dan zeggen dat quetzekwats of de duistere terug komt met vliegende schotels en de euro een deel is van een duister complot om dit alles voor te bereiden?
Tuurlijk. Maar de dingen die hij zegt zie je ook om je heen gebeuren. Steeds meer macht en geld naar geinstitutionaliseerde organisaties, en de gewone man die het moet ophoesten.

Wat me opvalt is dat er zoveeel geld wordt rondgepompt, dat er toch ergens iemand beter van moet worden? Maar het lijkt wel of dat geld gewoon "verdwijnt". En als je het mij vraagt, verdwijnt ons betaalde geld regelrecht in de zakken van de banken die het via de achterdeur van schulden in Griekenland, Spanje en Italie weggraaien.

Als ik een ding geleerd heb, is dat waar geld zit, nooit genoeg geld zit.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:04:32 #162
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114899742
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:01 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Tuurlijk. Maar de dingen die hij zegt zie je ook om je heen gebeuren. Steeds meer macht en geld naar geinstitutionaliseerde organisaties, en de gewone man die het moet ophoesten.

Wat me opvalt is dat er zoveeel geld wordt rondgepompt, dat er toch ergens iemand beter van moet worden? Maar het lijkt wel of dat geld gewoon "verdwijnt". En als je het mij vraagt, verdwijnt ons betaalde geld regelrecht in de zakken van de banken die het via de achterdeur van schulden in Griekenland, Spanje en Italie weggraaien.

Als ik een ding geleerd heb, is dat waar geld zit, nooit genoeg geld zit.
En het heeft dus geen fuck te maken met het landen van de Aliens, de terugkeer van Kletsekwakkel, etc.
Het lijkt wel de discussie over Homeopatie, daar begon je ook telkens over wat anders
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:07:11 #163
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114899859
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

En het heeft dus geen fuck te maken met het landen van de Aliens, de terugkeer van Kletsekwakkel, etc.
Het lijkt wel de discussie over Homeopatie, daar begon je ook telkens over wat anders
Niet helemaal. Want de hele discussie 'waarom?' baseert Messing op het gegeven dat daar een buitenaardse hand in zit. Zo zou George Bush een van de reptilians zijn, bijvoorbeeld. Ik weet dat het vergezocht is,maar daar legt hij het verband.

Maar de symptomen zijn wel duidelijk.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:13:22 #164
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114900119
Als het maar paranoide is, wil jij het wel geloven, niet?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 16:13:34 #165
249559 crew  Lavenderr
pi_114900126
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:07 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Niet helemaal. Want de hele discussie 'waarom?' baseert Messing op het gegeven dat daar een buitenaardse hand in zit. Zo zou George Bush een van de reptilians zijn, bijvoorbeeld. Ik weet dat het vergezocht is,maar daar legt hij het verband.

Maar de symptomen zijn wel duidelijk.
Symptomen van wat? Aliens?
En denkt Marcel Messing ook dat de aliens komen a.s. zaterdag? En wat denk jij?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:15:09 #166
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114900196
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:13 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Symptomen van wat? Aliens?
En denkt Marcel Messing ook dat de aliens komen a.s. zaterdag? En wat denk jij?
Natuurlijk, want hij heeft toegang tot "bronnen" waar wij geen toegang toe hebben...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:19:40 #167
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114900392
Ik kan het missen maar ik zie niemand zeggen "ze komen echt!11!!" Ik zie wel mensen die zich afvragen wie er zo gek is om het te geloven en aan iedereen weddenschappen uitdelen, maar.. aan wie dan?
Er worden alleen wat website's gedeeld met informatie, en verder zien we wel.
The truth was in here.
pi_114900493
Er is toch serieus wat vreemds gaande.

Check bijvoorbeeld de mascottes van de Olympische spelen:



Waarom zijn dat aliens?

En kijk naar de stadionverlichting:

The eye of Horus.
En een duidelijke verwijzing naar de dollar, waar deze Illuminati-piramide ook op staat:


De piramides van de stadionverlichting, in combinatie met de aliens als mascotte = ... wat ik eerder zei.
pi_114900649
Logo "2012" vormt het woord "Zion"



Wie meer wil weten wat dit inhoudt:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9007
pi_114900720
En Bart en Lisa? Waar passen die in het plaatje?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:29:02 #171
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_114900832
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:25 schreef wytdyk het volgende:
Logo "2012" vormt het woord "Zion"

[ afbeelding ]

Wie meer wil weten wat dit inhoudt:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9007
De zionisten doen ook mee? Wat is het nou? Illuminati, de zionisten of aliens?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:29:49 #172
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114900877
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:25 schreef wytdyk het volgende:
Logo "2012" vormt het woord "Zion"

[ afbeelding ]

Wie meer wil weten wat dit inhoudt:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9007


En Lisa pijpt Bart
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:52:40 #173
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114901921
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:13 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Symptomen van wat? Aliens?
Neh, van wat je ziet in de maatschappij.

quote:
En denkt Marcel Messing ook dat de aliens komen a.s. zaterdag? En wat denk jij?
Geen idee of hij denkt dat ze zaterdag komen. Maar als ze zaterdag komen, mag ik hopen dat ze bier meebrengen, de fuckers.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:55:43 #174
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114902059
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Natuurlijk, want hij heeft toegang tot "bronnen" waar wij geen toegang toe hebben...
Dat is (volgens zijn eigen zeggen) inderdaad wel zo. Dan kan je zeggen dat hij het mis heeft, want een bezoek door aliens (zeker zonder bier) a.s zaterdag gaat me wat te ver (zaterdag kan ik trouwens niet), maar om te zeggen dat hij daarover liegt vind ik ook weer te ver gaan.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114902079
quote:
15s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:19 schreef Bastard het volgende:
Ik kan het missen maar ik zie niemand zeggen "ze komen echt!11!!" Ik zie wel mensen die zich afvragen wie er zo gek is om het te geloven en aan iedereen weddenschappen uitdelen, maar.. aan wie dan?
Er worden alleen wat website's gedeeld met informatie, en verder zien we wel.
Wie is dan gekker? De afwezige 'gekkies', of zij die 'gekkies' zien die er niet zijn?
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:56:32 #176
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114902100
Overigens zitten de loeminadie zelfs ook bij lingo!

Lucille zit waarschijnlijk ook in het complot.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 16:57:54 #177
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114902163
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:56 schreef Gray het volgende:

[..]

Wie is dan gekker? De afwezige 'gekkies', of zij die 'gekkies' zien die er niet zijn?
Maar geef toe, cool zou het wel zijn. Ik hoop dat het goed weer wordt zaterdag.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114902276
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:57 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar geef toe, cool zou het wel zijn. Ik hoop dat het goed weer wordt zaterdag.
Zou extreem cool zijn. :Y
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 17:00:57 #179
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114902318
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Als het maar paranoide is, wil jij het wel geloven, niet?
Nee hoor. Ik vind dat soort discussies alleen mateloos interessant.

Net zoals jij koken interessant vindt, maar dan zeg ik toch ook niet dat jij daarom paranoide weinig zout in je replies gebruikt? :P
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 17:01:50 #180
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114902363
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:00 schreef Gray het volgende:

[..]

Zou extreem cool zijn. :Y
Ik verwacht anders hoge temperaturen zaterdag -O-
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114903431
komende zaterdag is zo 22 graden fris in London, maar wel met lichte bewolkt.
af en toe motregen.
Zo is komende zaterdag voorspeld.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_114904652
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 23:05 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Dat zal het wel zijn ja... nogmaals ik denk niet dat buitenaardse wezens überhaupt een bezoekje zouden brengen aan Aarde.
Als er buitenaards leven bestaat die technologisch capaciteiten hebben om grote afstanden door het heelal te reizen, denk ik wel dat ze minstens net zo nieuwgierig van aard zij als wij. Wij onderzoeken toch immers ook "lagere" levensvormen. Waarom kijken wij hoe mieren in hun kolonien leven?
pi_114904801
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:54 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Als er buitenaards leven bestaat die technologisch capaciteiten hebben om grote afstanden door het heelal te reizen, denk ik wel dat ze minstens net zo nieuwgierig van aard zij als wij. Wij onderzoeken toch immers ook "lagere" levensvormen. Waarom kijken wij hoe mieren in hun kolonien leven?
Precies! :Y

Moet je alleen al voorstellen hoe geïnteresseerd wij zouden zijn in andere bewuste levensvormen! :)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:07:12 #184
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114905160
Wat nou als ze ons al lang helemaal kennen. Dat ze ons al eeuwen in de gaten houden en we een één of andere realityserie zijn op spacetv?
Mijn nieuwe ondertitel
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:20:15 #185
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_114905630
Dat er bij de olympische spelen bewust symboliek wordt gebruikt ben ik overtuigt. De hele openingsceremonie zat er vol mee.

Een (fake) Alien invasie is voor mij net een stapje te ver :P.
pi_114905971
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:25 schreef wytdyk het volgende:
Logo "2012" vormt het woord "Zion"

[ afbeelding ]

Wie meer wil weten wat dit inhoudt:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9007
Mwah, je kan ook Lion lezen.
Twiddel
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:33:01 #187
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114906143
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:28 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Mwah, je kan ook Lion lezen.
Ik las Lios
Mijn nieuwe ondertitel
pi_114906190
Hoe moet ik ze groeten aankomende 4 augustus. Iemand.
pi_114906241
Ik hoop dat ze komen en de mensheid gaan uitroeien
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:38:02 #190
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_114906379
Als het daadwerkelijk gebeurt dan is het fake.

http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam
pi_114911245
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:28 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Mwah, je kan ook Lion lezen.
Dat ben ik.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 20:17:10 #192
249559 crew  Lavenderr
pi_114911531
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:35 schreef SchoneZoon het volgende:
Ik hoop dat ze komen en de mensheid gaan uitroeien
Ik hoop van niet :N . Een bezoekje prima, leuk, ben hartstikke benieuwd c_/ , maar gedraag je als gast als je op visite gaat .
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:17:22 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114911542
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:00 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Nee hoor. Ik vind dat soort discussies alleen mateloos interessant.

Net zoals jij koken interessant vindt, maar dan zeg ik toch ook niet dat jij daarom paranoide weinig zout in je replies gebruikt? :P
Bij koken hou ik me aan de feiten, ik geloof niet in het instralen van vlees of dat soep zuur wordt van ongestelde vrouwen in de keuken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 20:20:56 #194
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114911778
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Bij koken hou ik me aan de feiten, ik geloof niet in het instralen van vlees of dat soep zuur wordt van ongestelde vrouwen in de keuken.
Maar niets is zo subjectief als smaak, dus wat jij lekker vindt kan een ander afschuwelijk vinden. Daar gaan je feiten :+

En reken maar dat soep daar zuur van wordt! :(
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:39:19 #195
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_114913002
Jemig, de aliens die ik channel kunnen alleen maar flauwe poep- en piesmoppen vertellen. Dan is dit toch wel een stuk interessanter.
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:40:40 #196
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114913107
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:20 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar niets is zo subjectief als smaak, dus wat jij lekker vindt kan een ander afschuwelijk vinden. Daar gaan je feiten :+

En reken maar dat soep daar zuur van wordt! :(
Enige die hier zuur is ben jij
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 20:42:19 #197
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114913207
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Enige die hier zuur is ben jij
Nathals :')

Zegt meneer zuurgraad himself. Doe eens lief :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:45:20 #198
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114913417
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:42 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Nathals :')

Zegt meneer zuurgraad himself. Doe eens lief :{w
Ik doe lief, ik zet een chick diner neer voor de winnaar van de weddenschap, maar niemand van de usual subjects zet zijn knaken waar hun muil is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 20:46:54 #199
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114913526
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik doe lief, ik zet een chick diner neer voor de winnaar van de weddenschap, maar niemand van de usual subjects zet zijn knaken waar hun muil is.
Een chick dinner? Je denkt toch niet dat ik alleen maar voor kip kom? Daarvoor ga ik wel naar KFC :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114913777
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik doe lief, ik zet een chick diner neer voor de winnaar van de weddenschap, maar niemand van de usual subjects zet zijn knaken waar hun muil is.
Zou je minder oordelen en meer observeren, dan zou je zien dat 'de usual suspects' niet meelezen/posten, alleen de usual sourmouths. ;)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:52:18 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114913853
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:46 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Een chick dinner? Je denkt toch niet dat ik alleen maar voor kip kom? Daarvoor ga ik wel naar KFC :{w
Uitvluchten en smoesjes, je weet gewoon dat je het gaat verliezen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:00:19 #202
64743 huupia
debunk the debunkers !
pi_114914440
beetje jammer dat een heel serieus onderwerp weer belachelijk wordt gemaakt door lieden als Anton Teuben met zen federatie en ashtar command bla bla.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 21:05:04 #203
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114914740
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Uitvluchten en smoesjes, je weet gewoon dat je het gaat verliezen.
Wie begon er met "je bent zelf zuur?" Over uitvluchten gesproken.

Nu gaan we weer vrolijk verder met het topic okee? :*
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114915283
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:07 schreef sinepedraap het volgende:
Wat nou als ze ons al lang helemaal kennen. Dat ze ons al eeuwen in de gaten houden en we een één of andere realityserie zijn op spacetv?
haha ja een soort van goede tijde slechte tijden..
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:17:59 #205
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114915542
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:00 schreef huupia het volgende:
een heel serieus onderwerp
Aliens die landen op 4 Augustus op de olympische spelen is een heel serieus onderwerp?
Christ, onder welke steen kom jij vandaan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114915650
http://niburu.co/index.ph(...)tid=34:ufo&Itemid=47

wat achtergrond info over het bericht van 4 augustus
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 21:19:37 #207
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114915655
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:14 schreef valandil25 het volgende:

[..]

haha ja een soort van goede tijde slechte tijden..
Eerder een soort van "The Truman Show" :s)
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114915665
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:00 schreef huupia het volgende:
beetje jammer dat een heel serieus onderwerp weer belachelijk wordt gemaakt door lieden als Anton Teuben met zen federatie en ashtar command bla bla.
Vind ik ook altijd zo jammer. Het viel me ook tegen met die Delftse kerel, dinges, dattie plots alles op een hoop gooide en zei dat je in aliens móest geloven, anders was je dom ofzo. :{w

Geeft alleen maar weer reden voor ridiculisering van een bijzondere verzameling fenomenen. ;(
pi_114915685
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:19 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Eerder een soort van "The Truman Show" :s)
ja idd maar dan 6 miljard trumannetjes
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 21:21:04 #210
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114915740
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:20 schreef valandil25 het volgende:

[..]

ja idd maar dan 6 miljard trumannetjes
7 miljard. Zal wel een grote realityshow worden :P
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Moderator dinsdag 31 juli 2012 @ 21:23:14 #211
249559 crew  Lavenderr
pi_114915878
We kunnen alleen maar afwachten nu.
Zaterdag weten we of het waar is of niet.
Ik gok zelf op het laatste, maar laat me graag verrassen door een alien of twee.
pi_114915934
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:21 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

7 miljard. Zal wel een grote realityshow worden :P
ja lijkt me echt a relaxt als je in de regie zit van die show met 7 miljard beeldschermpjes voor je neus haha

maargoed er slapen er ook een zooi,,dus dan blijven er nog maar 6 miljard over,,en wat is nou 6 miljard..
pi_114916324
Ik trakteer iedereen op een biertje bij mij thuis als de buitenaardse niet gekomen zijn op 4 augustus. Deal? Ik ga deze belofte echt na :).
pi_114916390
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:30 schreef Narasan het volgende:
Ik trakteer iedereen op een biertje bij mij thuis als de buitenaardse niet gekomen zijn op 4 augustus. Deal? Ik ga deze belofte echt na :).
deal!! waar woon je?
pi_114916429
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:31 schreef valandil25 het volgende:

[..]

deal!! waar woon je?
zuid-Limburg.
pi_114916605
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:31 schreef Narasan het volgende:

[..]

zuid-Limburg.
ah dan klinkt de afstand naar mijn koelkast toch wat aantrekkelijker haha
pi_114916628
Ach het zal toch wel gecencureerd worden als ze 4 augustus daadwerkelijk in het Olympisch Stadion landen.

Waarschijnlijk worden alle camera's dan uitgezet of wordt de uitzending onderbroken :r
pi_114916723
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:34 schreef wytdyk het volgende:
Ach het zal toch wel gecencureerd worden als ze 4 augustus daadwerkelijk in het Olympisch Stadion landen.

Waarschijnlijk worden alle camera's dan uitgezet of wordt de uitzending onderbroken :r
als dit zo is,,misschien hadden die aliens de tijd en datum beter niet bekent kunnen maken dan.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:42:17 #219
224960 highender
Travellin' Light
pi_114917078
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:41 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Hoe vet zou dat zijn, als er daadwerkelijk een vliegende schotel landt in het Olympische stadion :P
Ze willen natuurlijk sneaky sneaky tijdens het discuswerpen komen.
pi_114917145
Nee, maar even serieus. Ik ben echt benieuwd of dit gaat gebeuren. Lijkt me echt hartstikke vet!
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 21:43:46 #221
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114917153
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:31 schreef Narasan het volgende:

[..]

zuid-Limburg.
Lolwut? :P Dat kost je bier jongen!
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114917215
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:43 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Lolwut? :P Dat kost je bier jongen!
EDIT: Oh, zo bedoel je :P.
pi_114917577
het maakt niet uit of de bezoekers op 4 aug. komt of niet.

We gaan sowieso bier drinken. want het is weekend!. hoe dan ook.
Als ie toch komt, kan we gelijk hierop vieren.
Want alles gaan veranderen. maar dan hopelijk in goede richting!.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_114917646
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:34 schreef wytdyk het volgende:
Ach het zal toch wel gecencureerd worden als ze 4 augustus daadwerkelijk in het Olympisch Stadion landen.

Waarschijnlijk worden alle camera's dan uitgezet of wordt de uitzending onderbroken :r
Maar dat krijg je natuurlijk nooit volledig onderdrukt. Al die telefoons, al die camera's, al die mensen. Neuh... daar is geen beginnen aan.
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 22:11:30 #225
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114918863
Hebben die fuckers ook gezegd hoe laat ze zullen komen? Want midden op de dag wakker worden doe ik natuurlijk niet zomaar :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:16:44 #226
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114919126
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:11 schreef vogeltjesdans het volgende:
Hebben die fuckers ook gezegd hoe laat ze zullen komen? Want midden op de dag wakker worden doe ik natuurlijk niet zomaar :{w
Buitenaardsen?? Die nemen de tijd.

Hahaha snap je?

Nee ik snap 'm ook niet maar misschien kan het nog door als grapje over de relativiteitstheorie.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:23:18 #227
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_114919464
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:31 schreef Gray het volgende:

[..]

Zeker weten?

[..]

;)

Of lees anders dit:
http://www.phrases.org.uk/meanings/think-outside-the-box.html
:)
Leuk! En toch heb ik gehoord van meerdere bronnen (waaronder een schoolboek over management :') ) dat mijn doos ding de bron was van die zin. Maargoed er staat wel vaker onzin in schoolboeken.

quote:
[..]

Ik betwijfel alles, altijd. (8>
Hier twijfel ik aan.

quote:
[..]

Je hebt je momenten. 8-)
Een lange onafgebroken aaneenschakeling van momenten zal je bedoelen, verdomme.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_114919491
Iemand heeft een treffende afbeelding gemaakt:

pi_114920506
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:23 schreef SpecialK het volgende:

[..]

Leuk! En toch heb ik gehoord van meerdere bronnen (waaronder een schoolboek over management :') ) dat mijn doos ding de bron was van die zin. Maargoed er staat wel vaker onzin in schoolboeken.
Je moet ook niet alles geloven wat je leest, of hebt gelezen. ;)

quote:
[..]

Hier twijfel ik aan.
En terecht.

quote:
[..]

Een lange onafgebroken aaneenschakeling van momenten zal je bedoelen, verdomme.
Nope. :)
pi_114920956
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:38 schreef Revolution-NL het volgende:
Als het daadwerkelijk gebeurt dan is het fake.

http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam
Dit vind ik altijd zo dom geleuter he. Dat mensen van te voren al gaan zeggen dat het bluebeam is, en in elkaar gezet door de wereldregering. Wat als die aliens wel echt zijn, en het juist de wereldregering is die beweert dat het nep is? Dan gaan mensen zich ertegen verzetten, terwijl het misschien wel de goeden zijn?
Dit proces komt ook voor bij Christenen, die beweren dat de eerste Jezus die komt de anti christ is. Gaan ze zich verzetten tegen de echte Jezus (als zij gelijk hebben dan jezus terug komt) :D

quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik doe lief, ik zet een chick diner neer voor de winnaar van de weddenschap, maar niemand van de usual subjects zet zijn knaken waar hun muil is.
Misschien moet je eens niet doen alsof jij de waarheid in pacht hebt. Dat doet iedereen namelijk, en toch zit iedereen tegen elkaar te lullen met een andere mening. Respecteer die mening, en doe niet alsof atheisten als enige de ogen open hebben.

Je kan pas iets zeggen als er 4 augustus niks gebeurd is. Als je nu iets zegt is het je mening, en niet een feit.
"Bettler aber sollte man ganz abschaffen! Wahrlich, man ärgert sich ihnen zu geben und ärgert sich ihnen nicht zu geben."
Friedrich Nietzsche
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 31 juli 2012 @ 22:57:57 #231
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114921490
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:48 schreef BerjanII het volgende:

Je kan pas iets zeggen als er 4 augustus niks gebeurd is. Als je nu iets zegt is het je mening, en niet een feit.
Maar hij kan dan op 4 augustus nog altijd zeggen "ja maar ik heb niets gezien hoor!" om vervolgens vrolijk verder te gaan met zijn vingers in zijn oren te stoppen en keihard "LALALA!" roepen.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114926733
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:42 schreef wytdyk het volgende:
Hier hebben ze een zelfportret in het graan gemaakt
[ afbeelding ]

De disk die hij vasthoudt is code met een boodschap dat ze op 4 augustus 2012 terugkeren.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Sorry, maar hoe kom je dr bij dat hier een datum in zit?

Als jij zomaar dingen gaat roepen die achteraf niet waar blijken te zijn, vind je het dan gek dat sommige mensen het UFO fenomeen niet serieus nemen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_114926760
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:57 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

[..]

Ik zie geen datum.
Is er ook niet :)
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:19:15 #234
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_114929516
Wat mij dan weer opvalt en lichtelijk stoort in het artikel uit de OP:

quote:
IT IS NOW ESTABLISHED AND WAS DECIDED AS OF EARTH DATE, WEDNESDAY JULY 25TH, 2012 ... INTERVENE FULLY INTO GAIA’S ASCENSION.
... CONTACT WITH EARTH BEINGS IN EIGHT DAYS ... ASCENSION OF GAIA AND TO ... SOPHIA-GAIA’S SICKNESS ... ON EARTH IS NOT ... PLANET TERRA (EARTH) IS SCHEDULED FOR ... BEINGS ON EARTH HAVE EASED ... FOR GAIA CANNOT BE COMPLETED BY EARTH BEINGS ...
Earth, Gaia, Earth, Gaia, Sophia-Gaia, Terra, Earth, Gaia, Earth...

MAKE UP YOUR BLOODY MIND HOW TO CALL OUR PLANET ALREADY !!! :(

Kan iemand dat even terug channelen ? Thanx. :P
The truth may be out there, but the lies are in your head.
pi_114930760
Planet Terra... Bitch please. Die gasten hoeven de spelen echt niet te verzieken met hun schip; ze worden waarschijnlijk gelijk overhoop geschoten. En terecht, als je denkt interessant te moeten gaan doen tijdens een evenement als dit dan kun je gewoon gaan. Klaar. Wegwezen.
pi_114931449
denk wel dat 4 augustus in ieder geval een hoogte punt aan kijkcijfers gaat geven bij de olympische spelen.

mijn gevoel zegt dat het gaat gebeuren net als de ascentie en ook mijn gidsen bevestigen het, maarja daar koopt niemand wat voor natuurlijk, wat ik ook wel begrijp, eerst zien dan geloven, niks mis mee om kritisch te blijven..

de info over buitenaardsen is stelselmatig onderdrukt de afgelopen eeuwen en als ridicuul afgeschilderd, dus ja niet zo vreemd..

dr was een video van een vent die zat voor de tv, en filmde de opening van de spelen op die tv en daar zijn duidelijk ufos te zien,, kan onmogelijk bewerkt zijn. andere vliegende dingen kunnen ook niet zo dicht bij het vuurwerk vanwege de veiligheid.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ningsceremonie.dhtml
pi_114934593
quote:
andere vliegende dingen kunnen ook niet zo dicht bij het vuurwerk vanwege de veiligheid.
Dat is ook direkt het beste argument om het als fake te bestempelen.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 08:22:39 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114934695
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:48 schreef BerjanII het volgende:

Misschien moet je eens niet doen alsof jij de waarheid in pacht hebt. Dat doet iedereen namelijk, en toch zit iedereen tegen elkaar te lullen met een andere mening. Respecteer die mening, en doe niet alsof atheisten als enige de ogen open hebben.

Je kan pas iets zeggen als er 4 augustus niks gebeurd is. Als je nu iets zegt is het je mening, en niet een feit.
Ik zet er een diner met champagne op dat er geen aliens landen op 4 Aug tijdens de Olympische spelen, wat zet jij er tegenover?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114934702
Nog maar 3 nachtjes slapen en dan komen ze!!!
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  woensdag 1 augustus 2012 @ 08:24:17 #240
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114934707
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:57 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar hij kan dan op 4 augustus nog altijd zeggen "ja maar ik heb niets gezien hoor!" om vervolgens vrolijk verder te gaan met zijn vingers in zijn oren te stoppen en keihard "LALALA!" roepen.
Dit is precies waarom niemand hier het lef heeft mijn weddenschap aan te nemen, jij en alle andere usuals suspects weten heel goed dat er geen Aliens gaan landen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pietverdriet op 01-08-2012 08:50:09 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114935074
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:57 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar hij kan dan op 4 augustus nog altijd zeggen "ja maar ik heb niets gezien hoor!" om vervolgens vrolijk verder te gaan met zijn vingers in zijn oren te stoppen en keihard "LALALA!" roepen.
Nou, om eerlijk te zijn, dat zie je meestal de andere kant doen als er weer een voorspelling niet doorgegaan is.
pi_114935117
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:25 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Sorry, maar hoe kom je dr bij dat hier een datum in zit?

Als jij zomaar dingen gaat roepen die achteraf niet waar blijken te zijn, vind je het dan gek dat sommige mensen het UFO fenomeen niet serieus nemen?
En eens met dit.
Dingen nog fantastischer maken dan ze zijn maakt het er niet geloofwaardiger op voor mensen die er toch al sceptisch tegenover staan.
pi_114935290
Jullie zullen raar op je neus kijken zaterdag :(
You thought you were a hustler, a boy that was rude. But now you're in the dirt...
pi_114935428
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 02:18 schreef valandil25 het volgende:
dr was een video van een vent die zat voor de tv, en filmde de opening van de spelen op die tv en daar zijn duidelijk ufos te zien,, kan onmogelijk bewerkt zijn. andere vliegende dingen kunnen ook niet zo dicht bij het vuurwerk vanwege de veiligheid.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ningsceremonie.dhtml
Desperate poging tot debunking

Olympics UFO Was Definitely Our Blimp: Goodyear
:P
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 09:23:07 #245
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_114935553
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 09:15 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Desperate poging tot debunking

Olympics UFO Was Definitely Our Blimp: Goodyear
:P
Lijkt mij aannemelijk :)
pi_114935694
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 09:23 schreef Revolution-NL het volgende:
Lijkt mij aannemelijk :)
Hier trekken we alles in twijfel ;)
Ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw visie over de symboliek van de openingsceremonie maar denk niet dat dit topic daar de geschikte plaats voor is :+
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 10:33:48 #247
367954 oudmeisje71
eindelijk een kloon
pi_114937255
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:26 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Is er ook niet :)
Precies. Die is er ook niet. Er staat dat ze de wereldregeringen tot 4augustus geven om contacten met buitenaardsen publiek te maken en dat ze daarna het recht in eigen hand nemen. Tenminste....dat is wat er op Niburu staat.

Of dat dan gebeurt en wanneer weet niemand. Tijd is toch alleen in onze dimensie liniair :P

Mijn eerste reactie was: verdomme, kom dan een dag later. dat is pas verjaardagsvisite. Maar ik kreeg het bovenstaande als antwoord.
En wie weet. Ik ben sceptisch, maar ik sluit de mogelijkheid niet uit.

En de mensen die deze dingen verkondigen zijn trouwens meestal een stuk aardiger dan degenen die hier keihard roepen dat ze opgesloten moeten worden. :)
Those who look before they leap, never leap
  woensdag 1 augustus 2012 @ 10:36:01 #248
367954 oudmeisje71
eindelijk een kloon
pi_114937334
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 02:18 schreef valandil25 het volgende:
denk wel dat 4 augustus in ieder geval een hoogte punt aan kijkcijfers gaat geven bij de olympische spelen.

mijn gevoel zegt dat het gaat gebeuren net als de ascentie en ook mijn gidsen bevestigen het, maarja daar koopt niemand wat voor natuurlijk, wat ik ook wel begrijp, eerst zien dan geloven, niks mis mee om kritisch te blijven..

de info over buitenaardsen is stelselmatig onderdrukt de afgelopen eeuwen en als ridicuul afgeschilderd, dus ja niet zo vreemd..

dr was een video van een vent die zat voor de tv, en filmde de opening van de spelen op die tv en daar zijn duidelijk ufos te zien,, kan onmogelijk bewerkt zijn. andere vliegende dingen kunnen ook niet zo dicht bij het vuurwerk vanwege de veiligheid.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)ningsceremonie.dhtml
Dat filmpje heb ik gezien. Maar ik vroeg me af: de bookmakers in de UK hadden weddenschappen staan over ufo's bij de opening. 1 tegen 1000 meen ik gehoord te hebben. Kennelijk is er niemand anders geweest die dit ook gezien heeft, behalve deze meneer van het filmpje.
Those who look before they leap, never leap
pi_114938402
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 08:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dit is precies waarom niemand hier het lef heeft mijn weddenschap aan te nemen, jij en alle andere usuals suspects weten heel goed dat er geen Aliens gaan landen.
ben je nu voor anderen aan het nadenken?
flauw gedoe dit. blijf anders gewoon weg uit zo'n topic
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 11:42:06 #250
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114939977
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 08:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dit is precies waarom niemand hier het lef heeft mijn weddenschap aan te nemen, jij en alle andere usuals suspects weten heel goed dat er geen Aliens gaan landen.
LALALA?

quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 08:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nou, om eerlijk te zijn, dat zie je meestal de andere kant doen als er weer een voorspelling niet doorgegaan is.
Maar zelfs als ze landen en mensen rapporteren dat ze ze gezien hebben, zou piet nog ontkennen dat ze er zijn, omdat hij ze niet gezien heeft. Piet zou een alien nog niet herkennen als die hem in zijn kont beet.

Gatver nou zit ik met een naar beeld n mijn hoofd :(
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 11:44:52 #251
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114940105
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:42 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

LALALA?

Neem jij de weddenschap aan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114940142
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Neem jij de weddenschap aan?
Pfff dit wordt boring :O
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_114940205
Misschien wordt het wel een hologram zoals Beckham op de OS


David Beckham appeared live on stage at the Adidas Press Launch for the London Olympics 2012 in the form of a hologram, as Adidas unveiled its £100 million sponsorship deal with London 2012, the biggest so far for the Olympic Games organiser.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_114940605
ja zeg.. Waarom daar? Ze kunnen veel beter op Castlefest landen.. Veel minder grote cultuurschok en bovendien ben ik er dan bij.
Ik wil de uitdaging van Piet wel aannemen, maar ik zet niet meer in dan een fles Pinot Blanc, mits we die samen soldaat maken, dan wordt het sowieso gezellig, ongeacht wie of wat er wel of niet landt.
Ik weet natuurlijk ook wel dat de kans dat er niks gebeurt veel groter is, wat niet wil zeggen dat het andere verhaal niet waar kan zijn.
Er moet me trouwens van het hart dat ik het 'geinfestijn' waarover geklaagd wordt, hard mee vind vallen. We hebben het over een pief die gechannelde informatie zegt te hebben ontvangen..en daar is de hele verwachting op gebaseerd. Dat is zelfs voor 'believers' moeilijk serieus te nemen, dunkt me. Desondanks wordt er ook serieus gereageerd. Dat valt me helemaal niet tegen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 11:57:02 #255
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114940652
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 09:06 schreef Seksgod_beta_v1 het volgende:
Jullie zullen raar op je neus kijken zaterdag :(
maar dat doen we toch iedere zaterdag? -O-
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114940670
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:57 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

maar dat doen we toch iedere zaterdag? -O-
hihi :)
You thought you were a hustler, a boy that was rude. But now you're in the dirt...
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 11:58:55 #257
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114940727
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Neem jij de weddenschap aan?
Ik schrijf een gedicht voor je als ze niet landen (of althans, als het niet in het nieuws komt, theepot theorie) ^O^
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:04:12 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114940913
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:58 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Ik schrijf een gedicht voor je als ze niet landen (of althans, als het niet in het nieuws komt, theepot theorie) ^O^
Nee, 60 Euro op een goed doel, prijs van de champagne.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:04:36 #259
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114940928
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:56 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
- knip -
Geinfestijn? -O-
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:05:03 #260
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114940946
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, 60 Euro op een goed doel, prijs van de champagne.
Mijn gedichten zijn veel meer waard :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:05:11 #261
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114940955
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:45 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Pfff dit wordt boring :O
Tja, dat vind ik ook, put up or shut up
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:05:24 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114940960
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:05 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Mijn gedichten zijn veel meer waard :{w
Je blijft draaien.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114940992
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, 60 Euro op een goed doel, prijs van de champagne.
Piet, ga toch koken.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:07:44 #264
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_114941055
Intergallactic Federation of Light?

**PROEST** :D :D
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:11:09 #265
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114941168
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja, dat vind ik ook, put up or shut up
Wat shut up? :D Er is wat informatie wat mogelijk zou aangeven dat er bezoek komt 4 augustus. Vlgs mij zie ik niemand hier roepen "yes eindelijk, ze komen!" dus naar wie je zit te provoceren met je weddenschap is mij niet duidelijk nog, komt het nog of is het random?
The truth was in here.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:15:09 #266
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114941325
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je blijft draaien.
Als je wilt dat ik een gedicht maak over draaien is dat ook goed hoor. Kan over vanalles O-)

Maar zeg nou eens eerlijk, zou jij toegeven dat er aliens bestaan als je ze zag? Of moeten ze eerst voor je koken?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:16:30 #267
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114941370
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:15 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Als je wilt dat ik een gedicht maak over draaien is dat ook goed hoor. Kan over vanalles O-)

Maar zeg nou eens eerlijk, zou jij toegeven dat er aliens bestaan als je ze zag? Of moeten ze eerst voor je koken?
Je blijft draaien en draaien, commit je voor 60 Euro voor een goed doel of niet?
.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114941412
pietje wacht eerst af wat de wetenschap ervan vindt...
is graag afhankelijk van die club
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:18:46 #269
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114941455
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:17 schreef badabingie het volgende:
pietje wacht eerst af wat de wetenschap ervan vindt...
is graag afhankelijk van die club
Commit je voor 60 Euro voor een goed doel mochten ze niet landen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:22:08 #270
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114941585
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Commit je voor 60 Euro voor een goed doel mochten ze niet landen?
Maar hoe weet jij nou of ze landen? Wie weet komt het wel helemaal niet in het nieuws...

Dat is het probleem, je kunt het niet nagaan.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114941632
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Commit je voor 60 Euro voor een goed doel mochten ze niet landen?
goede doelen bestaan helemaal niet..
wie bepaald of iets een goed doel is?
juist de bedenkers en zakkenvullers van die doelen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:27:12 #272
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114941760
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:23 schreef badabingie het volgende:

[..]

goede doelen bestaan helemaal niet..
wie bepaald of iets een goed doel is?
juist de bedenkers en zakkenvullers van die doelen.
Piet is een goed doel natuurlijk, daarvan kan hij voor ons koken.

Ik heb zin in aardappelkroketten piet! :9
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:29:01 #273
362982 Jachtgeweer
Le toutre de droef.
pi_114941828
-edit, niet doen-

[ Bericht 89% gewijzigd door Lavenderr op 01-08-2012 12:31:54 ]
Vrouwen moet je behandelen als een jachtgeweer, voorover knikken en helemaal vol laden.
Mannen rijpen als wijn en vrouwen verzuren als melk.
"I am not a puppet. I was not made by the West to go to the West or to any other country." - Bashar al-Assad
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:31:14 #274
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114941916
[quote]0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:29 schreef Jachtgeweer het volgende:
-edit-

Maar wat nog meer van de zotte is dat mensen denken dat ze de enige zijn achter de kookpan het universum, want de kans daarop is statistisch gezien erg groot.

[ Bericht 22% gewijzigd door Lavenderr op 01-08-2012 12:32:14 ]
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:34:26 #275
362982 Jachtgeweer
Le toutre de droef.
pi_114942037
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:31 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar wat nog meer van de zotte is dat mensen denken dat ze de enige zijn achter de kookpan het universum, want de kans daarop is statistisch gezien erg groot.
Eerst zien, dan geloven.
Vrouwen moet je behandelen als een jachtgeweer, voorover knikken en helemaal vol laden.
Mannen rijpen als wijn en vrouwen verzuren als melk.
"I am not a puppet. I was not made by the West to go to the West or to any other country." - Bashar al-Assad
pi_114942143
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:34 schreef Jachtgeweer het volgende:

[..]

Eerst zien, dan geloven.
origineel antwoord man :')
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:38:01 #277
362982 Jachtgeweer
Le toutre de droef.
pi_114942167
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:37 schreef badabingie het volgende:

[..]

origineel antwoord man :')
Weet je wat origineel is, al die UFO filmpjes :')
Vrouwen moet je behandelen als een jachtgeweer, voorover knikken en helemaal vol laden.
Mannen rijpen als wijn en vrouwen verzuren als melk.
"I am not a puppet. I was not made by the West to go to the West or to any other country." - Bashar al-Assad
pi_114942257
meeste zogenaamde ufo's zijn gewoon aards
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 12:40:31 #279
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114942262
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:34 schreef Jachtgeweer het volgende:

[..]

Eerst zien, dan geloven.
Ik snap wat je wilt zeggen. Maar: er is zoveel meer dan wat wij kunnen waarnemen. Zo hebben we maar een zeer beperkt spectrum van wat we kunnen zien. Als we ons dus op dat beperkte stukje moeten baseren, missen we een heleboel.

Laat ik eens een ander voorbeeld noemen. Hoe groot is de kans dat er op een roulettetafel 20 keer achter elkaar zwart valt? Is die heel klein? Nee, juist niet. Want er zijn zoveel roulettetafels op de wereld dat er statistisch altijd wel een is waar 20 keer achter elkaar zwart op valt.

Trekken we diezelfde kansberekening door naar het universum, en dat kan want het is een valide kansberekening, dan is het meer dan waarschijnlijk dat we niet de enigen zijn in dit heelal. Mensen die dat ontkennen staan wat dat betreft gelijk aan mensen met een bepaalde religieuze overtuiging die zegt dat ze de enigen zijn het universum :)
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 13:05:53 #280
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114943320
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:22 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar hoe weet jij nou of ze landen? Wie weet komt het wel helemaal niet in het nieuws...

Dat is het probleem, je kunt het niet nagaan.
Draai Draai
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:23 schreef badabingie het volgende:

[..]

goede doelen bestaan helemaal niet..
wie bepaald of iets een goed doel is?
juist de bedenkers en zakkenvullers van die doelen.
Draai Draai
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 13:09:26 #281
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114943468
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Draai Draai

[..]

Draai Draai
Neah, gewoon feiten. Als ze bij mij in de achtertuin landen mar niet bij jou, wil dat toch niet zeggen dat ze niet zijn geland omdat jij ze niet hebt gezien?

En draaien doe je maar in je kookpot :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114943719
hm, originele henk weer met z'n 'draai' gedraai.
verzin eens iets news man.
deep in je hart schijt je chicken..
zou je veilige fake wereldje misschien kunnen instorten 4 augustus?
wat moet je dan he? weer opnieuw beginnen?

ik zeg niet dat ze komen, ik geloof er weinig van...
saLUsa en hun doorgevers.
jaja,
we moeten het zelluf doen...naar binnen..ieder voor zich..
pi_114943900
Laten we nu gewoon afwachten tot zaterdag en daarna evalueren.
Als dat nog kan tenminste oO<
pi_114944003
ok sluit dan dit topic maar en maak hem 5 augustus weer open.
anders klopt het niet wat je zegt..
dan is het niet logisch..
het moet altijd logisch zijn heb ik me laten vertellen.
pi_114944239
ik ga even ufo's spotten,
laterz
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 13:30:17 #286
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114944286
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:21 schreef Lavenderr het volgende:
Laten we nu gewoon afwachten tot zaterdag en daarna evalueren.
Als dat nog kan tenminste oO<
Dat kan niet!

Piet moet eerst voor ons koken.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 13:34:57 #287
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114944520
Zitten we ons nou echt hard te maken voor die mafkezen van de Galactisch federatie?

Grappig. Die gasten zitten ergens in de buurt van het afvoerputje van de geloofwaardigheid als ze er al niet in hun geheel doorheen zijn gespoeld.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 1 augustus 2012 @ 13:37:25 #288
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114944625
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:09 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Neah, gewoon feiten. Als ze bij mij in de achtertuin landen mar niet bij jou, wil dat toch niet zeggen dat ze niet zijn geland omdat jij ze niet hebt gezien?

En draaien doe je maar in je kookpot :{w
Duidelijk, je wilt je hand niet in het vuur steken voor de alien landing.
Je praat de praat, maar je loopt de loop niet.
Puntje, paaltje, faaltje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 13:43:50 #289
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114944987
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Duidelijk, je wilt je hand niet in het vuur steken voor de alien landing.
Je praat de praat, maar je loopt de loop niet.
Puntje, paaltje, faaltje
Doe nou eens gewoon lekker koken voor ons man :{w
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 13:47:18 #290
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114945209
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:43 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Doe nou eens gewoon lekker koken voor ons man :{w
Grijp je kans, ga de weddenschap aan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 13:47:49 #291
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114945237
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Grijp je kans, ga de weddenschap aan.
Je houdt niet van me he? }:|
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114945238
quote:
10s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:34 schreef jogy het volgende:
Zitten we ons nou echt hard te maken voor die mafkezen van de Galactisch federatie?

Grappig. Die gasten zitten ergens in de buurt van het afvoerputje van de geloofwaardigheid als ze er al niet in hun geheel doorheen zijn gespoeld.
Ja, maar ja. We moeten alles serieus nemen te allen tijde.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 13:49:43 #293
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114945356
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:47 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Je houdt niet van me he? }:|
Zeg dan gewoon nee, ik geloof er geen hol van.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 13:55:07 #294
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114945670
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zeg dan gewoon nee, ik geloof er geen hol van.
Maar ga je nou voor ons koken of niet? >:)
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_114946218
The Galactic Federation of Light is toch totaal niet te vertrouwen?
  woensdag 1 augustus 2012 @ 14:13:10 #296
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114946633
quote:
13s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 14:05 schreef Kroketvulling het volgende:
The Galactic Federation of Light is toch totaal niet te vertrouwen?
Het is voor comedie relief best goed te doen hoor. maar ze zijn zo geloofwaardig als een pathologische leugenaar met een bipolaire stoornis tijdens een psychose.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_114946734
quote:
14s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 14:13 schreef jogy het volgende:

[..]

Het is voor comedie relief best goed te doen hoor. maar ze zijn zo geloofwaardig als een pathologische leugenaar met een bipolaire stoornis tijdens een psychose.
Ik zeg niks :X
Zie het zaterdag wel. Of niet.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 14:16:44 #298
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114946808
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:55 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Maar ga je nou voor ons koken of niet? >:)
Uiteraard, als jij de weddenschap wint
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 14:21:06 #299
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114947034
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 14:16 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Uiteraard, als jij de weddenschap wint
Maar hoe stellen we dat vast, dan? Moet er een alien bij jou op de tafel staan te tapdansen? Anders geloof je het niet.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 14:21:41 #300
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114947066
quote:
14s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 14:13 schreef jogy het volgende:

[..]

Het is voor comedie relief best goed te doen hoor. maar ze zijn zo geloofwaardig als een pathologische leugenaar met een bipolaire stoornis tijdens een psychose.
En dat allemaal tegelijk?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 1 augustus 2012 @ 14:22:00 #301
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_114947087
6.gif
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')