abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_114853227
VIER AUGUSTUS UFO-LANDING IN LONDEN

LONDEN - Vier augustus, zo zegt de Galactische Federatie van het Licht, zullen zij zich openbaren en voorstellen tijdens de Olympische Spelen, aldus de Galactic Free Press.

De Buitenaardse Wezens hebben nu dan toch eindelijk besloten Gaia van de ondergang te redden, en 4 augustus hun gezicht te laten zien. Geen vage UFO's in de lucht, nee, een echte UFO-landing in het Olympisch Stadion in Londen, waar de Grey ook uit zullen stappen.

Andere bronnen zeggen dat deze landing het begin van project Blue Beam kunnen zijn: Dat dit alles in scene gezet wordt, en dat de wezens het beest uit het bijbelboek Openbaringen zijn die zich voor zullen stellen.

http://soundofheart.org/g(...)-friday-july-27-2012
pi_114853266
Beware of the white canvas attached to a pole with fishing lines!
Google is your friend, abuse your friends
  maandag 30 juli 2012 @ 16:47:26 #3
228072 Crimyclown
Sapper de fap!
pi_114853272
Kickje ONZ?
Anonieme tievesclown
  maandag 30 juli 2012 @ 16:48:48 #4
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114853334
Spannend! Doen ze niet gewoon mee met de olympische spelen? Zou wel cool zijn.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_114853504
Met al die anti air missiles gestationeerd op daken van flatten zullen er weinig ongeregistreerde vliegende objecten landen, lijkt me :')
Google is your friend, abuse your friends
pi_114853514

Sprak de voorzitter van de galactische federatie van het licht.

Sorry, flauw grapje.
Maar wie the fuck zijn de galactische federatie van het licht nou weer????
En hoe wordt je zo iets?
Digo
pi_114853535
Zoals jullie horen uit verschillende bronnen, is het punt bereikt waarop er instructies zijn gegeven dat zonder vertraging actie wordt ondernomen om onze aanwezigheid aan te kondigen. Wij hebben erg veel geduld getoond en jullie leiders alle mogelijkheden gegeven om de stappen te ondernemen die nodig zijn om jullie te bevrijden van de Illuminati.

Wij weten dat zij net als vele andere mensen bang voor ze zijn, maar die angst moet opzij gezet worden zodat de waarheid naar buiten kan komen. De Olympische Spelen vormen het raamwerk dat wereldwijde aandacht krijgt en we kunnen geen betere manier bedenken om onze aanwezigheid bekend te maken. De tijd gaat snel en we moeten de kans krijgen onszelf aan jullie bekend te maken.

Sommigen zullen ervoor blijven kiezen om onze berichten niet te geloven, maar dat is hun vrije keuze die wij zullen respecteren. Er is met het oog op het belangrijke gegeven van Ascentie nog veel te doen in deze laatste dagen en we kunnen niet langer wachten. Onze bondgenoten zijn zover gegaan als we van ze konden verwachten en ze hebben complete vrijheid nodig om verder te gaan met hun laatste verantwoordelijkheden. Dus binnenkort zal het proces van vereffening door kunnen gaan zonder verdere vertraging van de duistere mensen. Jullie levens zullen in bepaalde mate op z’n kop gezet worden, al zijn vele mensen daar al op voorbereid. Wij hopen dat enkele leiders aandacht besteden aan ons verzoek en niet wachten totdat wij genoodzaakt zijn om ons erin te mengen, maar indien nodig zijn we er klaar voor.

De komende tijd zal laten zien wie er van het Licht zijn, omdat ze bekwaam genoeg zijn om naar de voorgrond te stappen en de teugels over te nemen van degenen die dat niet zijn. Wij willen alle acties stopzetten die reeds geïntroduceerd zijn en worden voorgesteld die gericht zijn op het belemmeren van het kleine beetje vrijheid dat jullie nog hebben. Jullie hebben goede zielen van het Licht die in deze tijd hier zijn om deze materie aan te kunnen. Tot nu toe hebben jullie teveel mensen op hoge posities gehad die corrupt zijn geworden en weten jullie niet wie jullie kunnen vertrouwen. Dat moet veranderen en wij zijn degenen die jullie helpen omdat wij precies weten welk niveau van Licht mensen hebben en of ze eerlijk zijn en bewezen hebben dat het belang van anderen hun aan het hart gaat.

Wij weten dat jullie gedurende vele jaren teleurstellingen te verwerken hebben gekregen terwijl jullie verwachtingen om verschillende redenen werden verdraaid. Wij zijn bekrachtigd door de Bron en we zien geen reden waarom het grote spektakel van de Olympische Spelen geen toneel kan zijn voor de aankondiging van ons bestaan en dat wij onderdeel worden van jullie evolutie. Het einde van deze cyclus is op zichzelf een historische gebeurtenis waarover lang gesproken zal worden door dit hele universum. Zoals we jullie vaak verteld hebben is jullie Ascentie met Moeder Aarde een unieke gebeurtenis. Op jullie verzekerde succes rust de toekomst van het gehele universum en vele bevolkingen kijken met grote bewondering naar jullie aanstaande Ascentie.

Ook al hebben jullie je op deze tijd voorbereid weten we dat het jullie adem zal benemen omdat het een enorme gebeurtenis is van wereldwijde proporties. Op de één of andere manier is iedere ziel erbij betrokken. Wat de Bron betreft zijn er geen fouten en bestaat alleen perfectie, dus kun je er van op aan dat op het juiste moment iedereen daar is waar ze behoort te zijn. Jullie hebben een lange reis gehad die jullie geleid heeft tot waar jullie vandaag de dag zijn en jullie toekomst zal een voortzetting zijn in de volgende fase van jullie evolutie. Maak je niet druk wat dat precies voor jou betekent omdat het je op de juiste tijd verteld zal worden. Wees gerust dat vele spirituele wezens jouw reis delen en jou beter kennen dan dat je jezelf kent. Je vooruitgang zal plaatsvinden op een manier die precies goed is voor jou.

Ontwaakte mensen kunnen enige verantwoordelijkheid nemen door er voor te zorgen dat de mensen om hen heen kalm blijven en niet angstig zijn over wat er om hen heen gebeurt. We kunnen alles niet in een paar dagen tijd behapstukken, maar zullen snel de vrijheid en de mogelijkheden hebben om jullie direct toe te spreken. Wij gebruiken niet dezelfde methoden als jullie, die voor ons verouderd zijn. Onze methoden zijn zo dat resterende leden die tegen ons zijn niet kunnen voorkomen dat we met jullie communiceren. Wij kennen jullie goed en zijn in staat om details over te brengen die jullie zullen begrijpen. Wij zijn net zo opgewonden als jullie met het vooruitzicht elkaar eindelijk te ontmoeten, maar alles op zijn tijd. De erkenning van ons bestaan is het allerbelangrijkst.

Dat maakt het voor ons mogelijk om geïdentificeerd te worden met de vele manieren waarop wij jullie beschaving reeds geholpen hebben omdat veel van ons werk uitgevoerd is zonder enige publiciteit. Het gaat duizenden jaren terug toen jullie in meerdere levens incarneerden in de vele rassen die op jullie Aarde bestaan. Het is allemaal onderdeel van jullie ervaringen die voor jullie spirituele groei zorgden op jullie terugweg naar de hogere dimensies, waar jullie vandaan komen. Houd in gedachten dat jullie je vrijwillig opgaven voor jullie levens op aarde die jullie zo veel mogelijkheden gaven om de dualiteit te ervaren. Jullie zijn er allemaal beter van geworden en zoals je zou kunnen zeggen hebben jullie je sporen verdiend en wel op grootse wijze. Jullie hoeven die ervaringen niet opnieuw te beleven tenzij jullie dat om welke reden dan ook zouden willen.

Jullie dienen de werking van de verschillende tijdslijnen en vele verschillende dimensies nog volledig te begrijpen, maar alles op zijn tijd wanneer het het meest waardevol voor jullie is. Wij vertellen jullie dat alles wat ooit was nog steeds bestaat op enig niveau en daarom kunnen jullie teruggaan in de tijd en jullie vorige levens herleven. Natuurlijk kunnen jullie ook naar de toekomst reizen en alle mogelijkheden zien. Het is wat vele zieners gebruikt hebben om de toekomst te voorspellen, maar het is natuurlijk onderhevig aan verandering. Daarom is het beste advies om niet teveel vast te houden aan oude voorspellingen omdat in de loop van tijd de uitkomst van de gebeurtenissen kan veranderen. Een voorbeeld is jullie huidige tijd die bij lange na niet zo rampzalig zal zijn als eerst voorzien werd. Jullie hebben jullie zelf en Moeder Aarde omhoog gebracht en het Licht is zo veel krachtiger geworden dat het pad geplaveid werd voor veel meer vredige veranderingen dan voor mogelijk werd gehouden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en velen van jullie weten al dat deze komende week de laatste kans is voor jullie leiders om op onze eisen te reageren. Wanneer we wederom genegeerd worden zullen we zelf voortgaan en onszelf wereldkundig maken op een dusdanige manier dat onze aanwezigheid niet langer genegeerd of verborgen kan worden. Ja, we hebben als deadline zaterdag 4 augustus in gedachten voordat we zelf zullen optreden.

Bron: http://www.niburu.nl/gala(...)ns-bestaan-30-7.html
pi_114853609
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:53 schreef wytdyk het volgende:

Ik ben SaLuSa van Sirius
Bron: http://www.niburu.nl/gala(...)ns-bestaan-30-7.html
Kan die ook al typen? Via welke server heeft hij deze boodschap op het wereldwijde-web gebombardeerd?
Vragen...vragen...
Digo
  maandag 30 juli 2012 @ 16:57:23 #9
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_114853771
Ben benieuwd wat de smoes deze keer is:-
- ze hebben er geen vertrouwen dat 'de mensheid' hun aanwezigheid zal kunnen begrijpen
- ruimteschip kreeg in de buurt van Eta Carinæ panne en wacht op een intragalactische ANWB
- ze zijn alleen maar merkbaar voor hen die wel geloven. Lekker puh!
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
pi_114853890
Dat is een telepatisch binnengekomen bericht; channelen heet dat. SaLuSa is een god (alien) van Sirius, dezelfden als de piramiden gebouwd hebben. Hij is een lid van de Galactic Federation of Light, dat is een federatie van lichtwezens die kunnen leviteren en paranormale krachten hebben.

De vrouw die dit ingetypt heeft is een soort profeet die de berichten intypt op ET First Contact en de website Niburu.nl van Anton Teuben vertaalt dat en publiceert het op haar eigen site.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:00:56 #11
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114853991
Ah joh, ze hebben al een test run gedaan uiteraard O+. UFO opgedoken bij de Olympische Spelen
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 17:05:36 #13
31818 Barbaaf
Awesomely sprightly
pi_114854250
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:46 schreef wytdyk het volgende:
blaat
5 augustus is er niks gebeurd, hou jij dan op deze onzin te posten?
Ooit schreef oh-oh het volgende:Management en beleid en zo, dat kan elke debiel leren.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 17:06:31 #14
249559 crew  Lavenderr
pi_114854287
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:59 schreef wytdyk het volgende:
Dat is een telepatisch binnengekomen bericht; channelen heet dat. SaLuSa is een god (alien) van Sirius, dezelfden als de piramiden gebouwd hebben. Hij is een lid van de Galactic Federation of Light, dat is een federatie van lichtwezens die kunnen leviteren en paranormale krachten hebben.

De vrouw die dit ingetypt heeft is een soort profeet die de berichten intypt op ET First Contact en de website Niburu.nl van Anton Teuben vertaalt dat en publiceert het op haar eigen site.
Oh, ja. Dat verduidelijkt het wel.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:15:31 #15
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854697


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:17:37 (schaam je) ]
  maandag 30 juli 2012 @ 17:17:30 #16
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_114854777
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:15 schreef Armageddon het volgende:
-knip-
Deze mensen zijn meestal een stuk ongevaarlijker dan de gekke schieters in bisocoopzalen hoor :). Mostly harmless zeg maar :).

[ Bericht 15% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:17:48 ]
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 30 juli 2012 @ 17:19:03 #17
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854836
Harmless of niet. Opbergen.
  maandag 30 juli 2012 @ 17:21:40 #18
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_114854983


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 30-07-2012 17:31:28 (Daar is TRU FB voor) ]
pi_114855031
Als die god van Sirius zulke dingen telepathisch doorgeeft, waarom heb ik dan niets ontvangen? Heft deze club zich op als de aliens niet komen? Zijn ze van plan om mensen mee te nemen naar hun eigen planeet?
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  maandag 30 juli 2012 @ 17:26:00 #20
8372 Bastard
Persona non grata
pi_114855183
quote:
11s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:48 schreef jogy het volgende:
Spannend! Doen ze niet gewoon mee met de olympische spelen? Zou wel cool zijn.
:D
The truth was in here.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:14:53 #21
249559 crew  Lavenderr
pi_114857344
quote:
2s.gif Op maandag 30 juli 2012 17:22 schreef bijdehand het volgende:
Als die god van Sirius zulke dingen telepathisch doorgeeft, waarom heb ik dan niets ontvangen? Heft deze club zich op als de aliens niet komen? Zijn ze van plan om mensen mee te nemen naar hun eigen planeet?
Alleen uitverkorenen krijgen dat rechtsstreeks te horen. Jij moet dat net zoals wij allemaal gewoon op het forum lezen :Y
  maandag 30 juli 2012 @ 18:19:00 #22
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_114857525
Kan niet wachten. Maar als dit bullshit is hè! :(
Mijn nieuwe ondertitel
  maandag 30 juli 2012 @ 18:21:32 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114857641
Ik zet er een fles Moet & Chandon Grand Vintage blanc 2002 op dat ze niet komen opdagen.

[ Bericht 20% gewijzigd door Pietverdriet op 30-07-2012 18:28:52 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 30 juli 2012 @ 18:22:41 #24
249559 crew  Lavenderr
pi_114857697
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zet er een fles Moet 2002 op dat ze niet komen opdagen.
Schuif maar door ..proost!
  maandag 30 juli 2012 @ 18:27:05 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114857950
Wat zet TS er op dat ze wel komen? Maakt TS 60 euro over op een goed doel naar mijn keuze?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')