abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 29 juli 2012 @ 23:09:21 #1
155227 crew  Guppy
dus
pi_114826172
Voor informatie over konijnen kijk op:
http://www.konijnen.nl
http://www.bunnybunch.nl
http://www.konijnenforum.nl
http://www.hetkonijn.nl
http://knagers.nl/
http://www.konijnentrefpunt.tk/

Een goede opvang die ook veel info op de site heeft:
http://www.bunnybin.nl
En een lijst met opvangen door heel Nederland:
http://www.konijnen.nl/diversen/opvangadressen.htm

Hier is een lijst met een aantal konijnvriendelijke dierenartsen (maar natuurlijk zijn er konijnvriendelijke dierenartsen die er niet op staan):
http://www.konijnen.nl/doktoren/konijnendokter.htm

Handige weetjes over konijnen:

Konijnen zijn niet solitair. Als je graag een konijn wilt, neem er dan liever twee! Met z'n tweeën zijn konijnen meestal gelukkiger dan alleen. Het koppelen moet wel goed gecontroleerd verlopen - lees hiervoor de adviezen op bijvoorbeeld de sites van Bunnybin en Konijnen.nl

Hooi is het belangrijkste voer voor een konijn. Geef ze 25 gram biks per kilo lichaamsgewicht, groenvoer in gevarieerde kleine beetjes, hoeveel ze gewend zijn, en geef ze zoveel hooi als ze willen. Kijk hier voor een lijst met groenvoer dat geschikt is, en groenvoer dat juist giftig voor konijnen is.

Een konijn kan 8 tot 15 jaar oud worden. Factoren die de leeftijd van een konijn negatief beïnvloeden zijn: ziekte, eenzaamheid, ruimtegebrek en slechte voeding.

Konijnen zijn haasachtigen, geen knaagdieren.

Het darmstelsel van een konijn is gevoelig. Pas op met onbekend groenvoer: bouw het geven hiervan altijd op. Koolsoorten niet of met mate geven, en nooit prei, knoflook, ui of aardappel geven. Als een konijn diarree, verstopping of gas heeft, moet je nooit te lang wachten met naar de dierenarts gaan. De pijngrens van konijnen ligt erg laag, dus ze overlijden snel aan ziektes.

Pas in de zomer goed op als je buiten konijnen houdt. Zorg voor schaduw en koelte: oververhitting is noodlottig. Controleer vaak de vacht rondom de anus. Als er poep aan plakt, kan je konijn madenziekte krijgen. Vliegen leggen dan eitjes in de vacht, waar maden uitkruipen die zich een weg naar binnen vreten. Een pijnlijke en vaak dodelijke ziekte.

Als een konijn zachtjes knarsetandt (als je het aait bijvoorbeeld) is het tevreden en geniet hij. Als het grote sprongen maakt en heen en weer rent voelt het zich super! Als het languit neerploft of languit ligt, is het helemaal op zijn gemak.

Als een konijn gromt is het vaak boos of bang. Piepen is ook een teken van angst. Konijnen kunnen ook gillen; dat doen ze meestal als ze in doodsangst of hevige pijn verkeren. Hard knarsetanden is een teken van pijn, maar zachtjes knarsen doen ze juist als ze genieten (zachtjes over het koppetje, de oren en de kaken wrijven vinden de meeste konijnen heel fijn).
Als een konijn last van zijn darmen heeft, kan het heel raar gaan liggen, bijvoorbeeld met zijn kont omhoog. Soms uit het zich juist in helemaal niet meer willen liggen, maar stilletjes in een hoekje zitten.

Beginnend gas bij een konijn kan worden verholpen door een zachte buikmassage. Doe dit alleen als je konijn dat ook toelaat.
Er is ook een middel voor mensen bij de apotheek te verkrijgen, Aeropax. Dit kun je toedienen als je konijn gas heeft. Alleen doen als je weet waarje mee bezig bent! Alleen geneesmiddelen met werkzame stof simethicon zijn veilig voor konijnen. In de UK en USA is Gas Relief te verkrijgen: dat werkt hetzelfde als Aeropax, maar smaakt lekkerder.

Pak je konijn alleen op als het strikt noodzakelijk is. Knuffelen en aaien is prima als je konijn het fijn vindt, maar oppakken kan gevaarlijk zijn. Een konijn heeft enorm sterke spieren maar zwakke botten, waardoor het zich los kan wringen, kan vallen en iets breken of zichzelf een hernia bezorgen.
Bovendien is het zielig: konijnen zijn prooidieren, en als ze worden opgepakt denken ze instinctief dat ze zijn gevangen door een roofdier.
Konijnen die zich laten oppakken doen dat vaak uit angst, hoewel er ook konijnen bestaan die eraan gewend zijn.
Dus doe het alleen voor zaken als nagels knippen, de gezondheid controleren (bijv. bij plakpoep) of als je konijn naar de dierenarts moet

Als het nodig is je konijn op te pakken, doe het dan NOOIT bij de oren. Pak het konijn met de ene hand "onder de oksels" en dan onder de borst, en ondersteun met je andere hand altijd het kontje. Hou het konijn vervolgens tegen je aan, voorzichtig maar stevig, zodat het zich niet loswringt en valt. Een tegenstribbelend konijn kan ipv onder de borst ook in het nekvel worden gepakt, maar altijd met de andere hand ondersteunen! Als je konijn erg bang is en tegenstribbelt, kun je een hand over de oogjes leggen, daar wordt het vaak rustiger van.

Een konijn moet eigenlijk doorlopend eten. Als je konijn langer dan ong. 12 uur niet eet, gaan de darmen stilliggen (stasis). Een konijn kan alleen poepen als het eet. Eenmaal stilliggende darmen komen maar heel moeilijk weer op gang.
Als je konijn stopt met eten moet je dus naar de dierenarts. Vaak ligt het aan het gebit: de tanden zijn scheefgegroeid of er zitten haakjes aan de kiezen. Indien nodig kan het konijn gedwangvoerd worden met speciaal verkrijgbaar poeder.

Veel foto's plaatsen he !

Pics uit het vorige topic :

Bearke van Partingglas


Nijn van Douche_eendje


Bunny van Tegan


Vorig topic:
[centraal] Konijnentopic met foto's! #19 Winter met (schijn?)nestjes
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
  Moderator zondag 29 juli 2012 @ 23:09:57 #2
155227 crew  Guppy
dus
pi_114826207
Molly checkt de buurt
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_114826970
Hihi grappig!

Ik heb sinds vandaag een nieuw konijn in huis! Suus, ze wordt (hopelijk) het vriendinnetje van mijn Milo. Ik heb ze vanmiddag even laten kennismaken. Nou...ze zijn goed aan elkaar gewaagd! Er is een flink verschil in grootte en misschien zal dat uiteindelijk de doorslag geven wie de baas is... Milo weegt 1,2 kg (maar denkt volgens mij dat hij een Vlaam is) en Suus weegt waarschijnlijk 3,3 kg :) Eerst reed hij op haar, maf gezicht! Daarna reed zij op hem...hahaha hij verdween helemaal onder haar! :D

Suus heeft wel flink last van hoknijd. Hopelijk krijg ik dat er uit... op de bank is ze poeskonijnlief, maar in haar hok een flinke, bijtende, bitch!
  Moderator zondag 29 juli 2012 @ 23:23:39 #4
155227 crew  Guppy
dus
pi_114827086
Hoknijd ontstaat meestal door te weinig ruimte. Dus wat ik sowieso zou doen is zorgen voor een zo groot mogelijk hok :) verder, haar afleiden met iets lekkers als je iets in het hok moet doen
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_114851949
Bij haar is 'te weinig ruimte' zeker het geval. Ze mocht eerst door het hele huis rennen, maar toen kwam er een puppy (waar ze bang voor was) en daardoor bleef ze de hele tijd in haar hokje. Dus dat is nu haar veilige plekje, wel begrijpelijk. Daarbij komt dat ze ook nog maar een maand of 8 is, dus lekker in de puberteit.
Ik doe nu ovenwanten aan als ik iets in haar hok doe, en zorg ervoor dat, als ze rustig is, ze wat lekkers krijgt (een ss brokje).

Ze mag los in huis lopen, maar dat durft ze nog niet. Als ze gekoppeld zitten, krijgen ze een flink hok met een ren er omheen, waar ze dag en nacht in mogen. Dus dat zit wel goed denk ik.

Ze is een leuke uitdaging vind ik...ik hoop dat ik haar angst kan verminderen of wegnnemen.
  maandag 6 augustus 2012 @ 16:28:55 #6
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_115190956
Ik wil toch maar eens een borstel gaan kopen voor mijn (niet-langharige) konijnen, ze verliezen ontzettend veel haar en hebben soms een beetje klitten enzo. Iemand een idee waar ik op moet letten of welke goed zijn? Hun vacht zit nu vooral erg in de war.
pi_115195876
Ik weet het niet Morgane, ik heb ze wel laatst geprobeerd te kammen, maar dat werkte niet... Hun vacht is zo glad dat je er gewoon overheen glijdt. Dus een borsteltje lijkt me beter dan een kam, maar welke??

Nou, de koppeling is goed geslaagd hier! Ik ben erg blij mee! Ze hebben allebei zo'n sterk karakter dat ik had verwacht dat het heel erg moeilijk zou worden. Maar nu, na een week, zitten ze dag en nacht bij elkaar! Het is geen klef koppel, maar ze vinden elkaar wel leuk!
Ben blij dat ik twee eenzame konijnen heb kunnen samen brengen! :)
pi_115198536

Een foto om het topic op te fleuren.
Die linkse is vandaag gekocht, maar koppelen is blijkbaar niet nodig. ^O^
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
pi_115198906
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2012 18:51 schreef Lithia het volgende:
[ afbeelding ]
Een foto om het topic op te fleuren.
Die linkse is vandaag gekocht, maar koppelen is blijkbaar niet nodig. ^O^
Hoe jong is de linkse? Kan prima zijn dat zodra hij/zij gaat puberen het alsnog knokken gaat worden namelijk :)
  maandag 6 augustus 2012 @ 19:01:00 #10
333374 Lithia
Too serious
pi_115198960
quote:
17s.gif Op maandag 6 augustus 2012 19:00 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Hoe jong is de linkse? Kan prima zijn dat zodra hij/zij gaat puberen het alsnog knokken gaat worden namelijk :)
Dat weet ik, maar er is niet meteen drama vanaf het begin. Iets waar ik bang voor was.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
  maandag 6 augustus 2012 @ 20:09:33 #11
38920 dutchdevil
Bunny phone home
pi_115202443
Wij krijgen over ca. 3 weken een logeetje. Mijn broer en schoonzus gaan op vakantie en hebben gevraagd of wij op hun konijn (voedster, 1 jaar oud) willen passen. Tuurlijk, geen probleem. Maar we hebben dus zelf ook 2 konijnen (voedster van 3,5 en ram van 2).

Maar ik vraag me nu dus af: hoe kunnen we dit het beste doen deze 2 weken? Kunnen we het beste het konijn van mijn broer koppelen met onze konijnen? Onze konijnen gaan als wij dit jaar (waarschijnlijk eind september) op vakantie gaan waarschijnlijk bij hun logeren. Of gewoon 2 weken lang ze om de beurt los laten lopen? Het zijn alle 3 binnenkonijntjes. Hoe doen jullie dat/zouden jullie dat doen :?
pi_115205100
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2012 20:09 schreef dutchdevil het volgende:
Wij krijgen over ca. 3 weken een logeetje. Mijn broer en schoonzus gaan op vakantie en hebben gevraagd of wij op hun konijn (voedster, 1 jaar oud) willen passen. Tuurlijk, geen probleem. Maar we hebben dus zelf ook 2 konijnen (voedster van 3,5 en ram van 2).

Maar ik vraag me nu dus af: hoe kunnen we dit het beste doen deze 2 weken? Kunnen we het beste het konijn van mijn broer koppelen met onze konijnen? Onze konijnen gaan als wij dit jaar (waarschijnlijk eind september) op vakantie gaan waarschijnlijk bij hun logeren. Of gewoon 2 weken lang ze om de beurt los laten lopen? Het zijn alle 3 binnenkonijntjes. Hoe doen jullie dat/zouden jullie dat doen :?
Ik zou ze niet gaan koppelen, om en om los laten lopen is het verstandigste. Met koppelen is er de kans dat je de harmonie tussen jouw koppel gaat verstoren, of dat de dame nadat ze weer teruggaat tekenen van eenzaamheid gaat tonen (niet dat dat het ergste is, dan moeten broer en schoonzus gewoon op zoek naar een leuke vent voor haar :+)
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 19:51:39 #13
38920 dutchdevil
Bunny phone home
pi_115254132
Haha! Ze willen sowieso wel een vent erbij halen voor haar dus dat zal het probleem niet zijn :P Dan laten we ze gewoon om en om loslopen.

Vanochtend (nou ja, eigenlijk gisteravond al) problemen met Gommie. Sinds gisteravond ca. 18:00 uur wil hij ineens niet meer eten. Enige wat hij deed was liggen (en dan wel languit, heel relaxed met zijn poten naar de zijkant) en hij keek ook heel sloom. Hij heeft wel eens vaker een "off-day" gehad dus we hebben eerst maar eens afgewacht hoe hij de volgende ochtend zou zijn.

Vanochtend wou hij nog steeds niet eten dus de dierenarts gebeld. Dierenarts zat op 3 locaties vrijwel al de hele dag vol. Enige mogelijkheid was om half 12. Prima, dan die maar en Gommie tot die tijd goed in de gaten gehouden, warm gehouden (kleed over hem heen gehad) want z'n oortjes voelden koud aan en een buikmassage gegeven. Net voordat we weg moesten naar de dierenarts begon meneer ineens weer wat kleine beetjes hooi te eten. Maar ja, geen zin om het risico te lopen dat we niet naar de dierenarts gaan en dat het, als we vanavond thuis zouden komen van het werk, hem in nog slechtere staat aan zouden treffen. Dus toch maar naar de dierenarts.

Dierenarts heeft z'n temperatuur opgenomen, die was heel iets lager dan normaal maar niet schrikbarend. Z'n buik voelde wel slapjes aan en na controle van z'n gebit gaf de dierenarts aan dat er wel hele kleine haakjes aan z'n tanden zaten maar eigenlijk niet noemenswaardig (nog geen wondjes op z'n wangen). Maar toch voor de zekerheid die haakjes weggehaald en hij heeft 2 injecties gehad: 1 pijnstiller en de ander om de darmen op gang te brengen. Verder dwangvoeding meegekregen en Cisaral drops. Toen we thuis kwamen ging meneer echter z'n hok in en meteen brokjes en hooi eten en water drinken :')

Hij ziet er nu nog wel sloom uit (nog een beetje stoned van de medicijnen misschien?) maar eet af en toe wel weer wat. Dus dwangvoeden lijkt niet nodig. Volgens de dierenarts is de pijnstiller over 24 uur uitgewerkt. Moeten we wel of niet met de Cisaral drops gaan beginnen? Dat zouden we eigenlijk vanaf vanavond moeten doen, 2 x daags. Lijkt mij wel verstandig want misschien eet hij nu wel omdat hij momenteel geen pijn heeft maar is dat morgen anders..

[ Bericht 0% gewijzigd door dutchdevil op 07-08-2012 20:00:43 ]
pi_115257888
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 19:51 schreef dutchdevil het volgende:
. Verder dwangvoeding meegekregen en Cisaral drops. Toen we thuis kwamen ging meneer echter z'n hok in en meteen brokjes en hooi eten en water drinken :')

Van wat ik ooit uit een van mijn konijnenboeken begreep kan je dit nog wel eens merken bij beginnende gas, door een autoritje (geschud van de auto) komt het alsnog los waardoor een konijn ineens gaat eten.
Je zou de pijnstilling gewoon nog kunnen geven, zo heel veel kwaad kan dat nou ook weer niet en het slijpen van haakjes kan ook nog pijnlijk zijn!

Hier de laatste keer bij Nijn met een vermoedelijke gasaanval hem ook uit de ligplek gehaald en hem gedwongen te lopen, na 5 keer op en neer begon meneer scheten te laten. :')

En tof dat logedame ook een vriend krijgt!`
  Moderator dinsdag 7 augustus 2012 @ 21:05:23 #15
155227 crew  Guppy
dus
pi_115258226
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 19:51 schreef dutchdevil het volgende:
Haha! Ze willen sowieso wel een vent erbij halen voor haar dus dat zal het probleem niet zijn :P Dan laten we ze gewoon om en om loslopen.

Vanochtend (nou ja, eigenlijk gisteravond al) problemen met Gommie. Sinds gisteravond ca. 18:00 uur wil hij ineens niet meer eten. Enige wat hij deed was liggen (en dan wel languit, heel relaxed met zijn poten naar de zijkant) en hij keek ook heel sloom. Hij heeft wel eens vaker een "off-day" gehad dus we hebben eerst maar eens afgewacht hoe hij de volgende ochtend zou zijn.

Vanochtend wou hij nog steeds niet eten dus de dierenarts gebeld. Dierenarts zat op 3 locaties vrijwel al de hele dag vol. Enige mogelijkheid was om half 12. Prima, dan die maar en Gommie tot die tijd goed in de gaten gehouden, warm gehouden (kleed over hem heen gehad) want z'n oortjes voelden koud aan en een buikmassage gegeven. Net voordat we weg moesten naar de dierenarts begon meneer ineens weer wat kleine beetjes hooi te eten. Maar ja, geen zin om het risico te lopen dat we niet naar de dierenarts gaan en dat het, als we vanavond thuis zouden komen van het werk, hem in nog slechtere staat aan zouden treffen. Dus toch maar naar de dierenarts.

Dierenarts heeft z'n temperatuur opgenomen, die was heel iets lager dan normaal maar niet schrikbarend. Z'n buik voelde wel slapjes aan en na controle van z'n gebit gaf de dierenarts aan dat er wel hele kleine haakjes aan z'n tanden zaten maar eigenlijk niet noemenswaardig (nog geen wondjes op z'n wangen). Maar toch voor de zekerheid die haakjes weggehaald en hij heeft 2 injecties gehad: 1 pijnstiller en de ander om de darmen op gang te brengen. Verder dwangvoeding meegekregen en Cisaral drops. Toen we thuis kwamen ging meneer echter z'n hok in en meteen brokjes en hooi eten en water drinken :')

Hij ziet er nu nog wel sloom uit (nog een beetje stoned van de medicijnen misschien?) maar eet af en toe wel weer wat. Dus dwangvoeden lijkt niet nodig. Volgens de dierenarts is de pijnstiller over 24 uur uitgewerkt. Moeten we wel of niet met de Cisaral drops gaan beginnen? Dat zouden we eigenlijk vanaf vanavond moeten doen, 2 x daags. Lijkt mij wel verstandig want misschien eet hij nu wel omdat hij momenteel geen pijn heeft maar is dat morgen anders..
Ik zou de Ciseral even doen. Je kunt beter de eventuele pijn iets langer onderdrukken dan dat ie weer stopt met eten.

Hopelijk gaat het nu allemaal goed!!
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_115258594
En mijn niet slaperige hoofd denkt dat cisaral pijnstilling is maar dat is dus darmstimulans. Right... Ok, die kun je zeker wel geven dus!
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 21:44:49 #17
38920 dutchdevil
Bunny phone home
pi_115260704
Bedankt voor de reacties :) Inmiddels Gommie de Cisaral drops gegeven. Ging ook prima, zonder tegensputteren. Hebben we met 1 van onze vorige konijnen wel eens anders meegemaakt.

Hij eet nog niet zoals het zou moeten maar kleine beetjes hooi en SS gaan in ieder geval weer naar binnen. En hij drinkt gelukkig ook prima.
  woensdag 8 augustus 2012 @ 15:28:48 #18
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_115291273
Hopelijk gaat het weer goed, dutchdevil.

Wij hadden net één minuut de poort open van onze achtertuin en er zat direct een vreemde hond in de tuin :(
Gelukkig spurten de konijnen direct naar hun hok. Hun gevoel van zelfbehoud werkt nog goed. Ik heb niks tegen honden, maar als je je hond los laat lopen mag je toch verwachten dat ze goed luisteren?

Ik was niet al te vriendelijk tegen het baasje moet ik toegeven :@
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  maandag 20 augustus 2012 @ 16:26:50 #19
50237 dribbel79
My username for over a decade
pi_115786731
Onze kut kut kut buurvrouw ook, laat ze vorige week (per ongeluk) d'r kat ontsnappen, heeft de hele avond in onze tuin gezeten...konijnen he-le-maal over de zeik, de hele nacht stampen...hielp geen basilicumblaadje tegen, ook geen 2....

Plus: Joepie had het gister o zo warm, arm beessie, neus helemaal nat, heb een colafles water bevroren in het hok neergelegd, eerst moesten ze er niks van hebben, maar later lagen ze er toch dichtbij/ tegenaan...

En de ventilator doet het ook prima...op de zachtste stand liggen ze er heerlijk gekoeld bij...al zet ik hem wel uit als het te lang duurt/ afkoelt...
"Het leven is te kort voor een slechte filmquote als signature"
  maandag 20 augustus 2012 @ 16:44:09 #20
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_115787450
Voor de warmte had ik de tegels natgesproeid, daar lagen ze lekker op.

Katten zijn bij ons geen probleem. De konijnen jagen de katten weg die op hun gebied komen en de katten zorgen er inmiddels voor dat ze daar keurig buiten blijven.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  maandag 20 augustus 2012 @ 16:47:12 #21
50237 dribbel79
My username for over a decade
pi_115787556
nou, die neuroot vd buren komt nooit buiten, dus heeft de hele avond voor t raam die nijns op zitten jutten met zn gemauw.
heb m beetgepakt bij zn schouders en zo, hup bij de buuf in dr armen gegooid...(kat mankeert niks uiteraard, kan er niks aan doen dat zn pack leaders m niet binnen kunnen houden)
"Het leven is te kort voor een slechte filmquote als signature"
  Moderator maandag 20 augustus 2012 @ 17:46:56 #22
155227 crew  Guppy
dus
pi_115789689
Passen jullie wel op met ventilatoren ivm tocht? Dat is best gevaarlijk
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
  maandag 20 augustus 2012 @ 18:32:30 #23
373352 MrBaas
Here's your boss
pi_115791096
Wij hebben 2 konijnen los lopen in de tuin. Met deze hitte hijgen ze echt enorm.
Hoe zorg ik ervoor dat ze het wat koeler krijgen? Er is schaduw voor ze.
  maandag 20 augustus 2012 @ 18:59:48 #24
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_115792157
Bij ons in de tuin is er ook genoeg schaduw, maar als het zo heet is blijven mijn konijntjes zelf het liefst onder in hun hok zitten op de tegels. En dan eens in de zoveel tijd maak ik de tegels nat. Dat leken ze wel lekker te vinden.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_115920024
Hier zijn een paar foto's van mij nijnen. :)

Hier is Smarty, een rammetje (gecastreerd) en het kleinste konijntje dat ik heb en een kindje van Cooky die door onbekende reden zwager raakte. Waarschijnlijk door een wild konijn.

Dit is Snoopy het oudste konijntje in mijn bezit, ze is de moeder van Cooky en Speedy Jr.
Ik heb haar bij het nekvel vast omdat ze blind is aan een oog en snel schrikt en wegrent als ik haar vastpak.

Dit is Speedy Jr. ik heb haar vernoemd naar haar vader, want ik dacht eerst dat ze een ram was.

Hier is dan Woezel (eerst Lilo) een voedster met vrij lange haren en één hangend oor, ze is het konijntje dat ik nog maar het kortste heb.

Hier een foto van Toasty, nog een kind van Cooky.
Het hok lijkt misschien vies maar het is gewoon moeilijk van die tegels af te krijgen en het was voor de wekelijkse schoonmaak. :)

Hier een foto van Cooky en Snoopy.


Dit waren al mijn 6 nijnen! ;) De foto's zijn niet zo goed gelukt maarja. ;)
IK HOU TROUWENS VAN WITTE DIEREN! :D Want ik heb ook 2 witte duifjes. :@
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')