abonnement Unibet Coolblue
pi_114775475
De hoofdrolspelers:


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet


[ Bericht 23% gewijzigd door Cynix ® op 30-07-2012 12:21:19 ]
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 28 juli 2012 @ 20:06:15 #2
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114775566
Lieve kijkbuiskinderen,

Ik ben Arnie en ik ben boos. Boos op het feit dat Sonja Silva in het topic Bijna-ex Sonja Silva gooit met modder! met modder gooit richting haar ex. Ze heeft ME en ze is labiel, maar ze is niet lekker meer. Dat willen wij op een platform als FOK! duidelijk kunnen maken. Helaas heeft ze in februari van dit jaar al op een prachtig professionele wijze de FOK!Crew het zwijgen opgelegd. Na het plaatsen van het KLB-topic 'Sonja Silva is dik geworden' zorgde ze met een brief richting de crew dat het topic werd gewist. Langzaamaan kwam men in het eerdergelinkte topic tot de conclusie dat Sonja Silva daadwerkelijk meeleest, hier, op FOK! (Hoi Sonja! O+).

Ik opende gisteravond een KLB-topic maar dat werd snel gesloten gezien het om een 'gerucht' ging. Tot we dit vernamen:

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 17:08 schreef Tante_Soesa het volgende:
Haar laatste facebook bericht al gezien?

Sonja Silva
6 uur geleden
Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo begrepen. En dat die mensen ook maar alles klakkeloos aannemen wat er in Shownieuws of in de roddelbladen gezegd wordt. Vreemd. Mensen zouden inmiddels toch beter moeten weten. Nu zou ik weer een advocaat op een of andere rare roddelsite afgestuurd hebben omdat ik niet tegen kritiek kan. Whahahaha, ik KEN niet eens een advocaat! #humoromtelachen!

:)
Wat me meteen aanzette om een nieuwe poging te wagen met het topic Sonja Silva houdt FOK! in de gaten. En vooralsnog zit er een kloon in dat topic die met de scepter zwaait... Maar hoelang duurt het voor de échte Silva haar neus toont?

sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
Dit, is Sonja's Silvagate.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114775838
Ah, dus dit is SHO. Is de Privé niet verzonnen om mensen zoals jullie bezig te houden?
"Social order at the expense of liberty is hardly a bargain."
pi_114775995
Ze is niks veranderd.



Oh toch wel.
Noot noot.
  † In Memoriam † zaterdag 28 juli 2012 @ 20:38:36 #5
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114776583
/gereekst.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114776635
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 20:21 schreef Jojoortje het volgende:
Ze is niks veranderd.

[ afbeelding ]

Oh toch wel.
Ze lijkt op Jasmine Sendar hier :D
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_114776802
Lieve mede internethelden O+

Ontbreekt er nog niets in de OP?

En spreken we al van een gate? :D Zo ja, naam?
bijvoorbeeld:
- relatiehoppergate
- vet(t)egate
- Sonja's Silvagate
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 28 juli 2012 @ 20:57:05 #8
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114777153
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 20:06 schreef ArnieAlberts het volgende:
Lieve kijkbuiskinderen,

Ik ben Arnie en ik ben boos. Boos op het feit dat Sonja Silva in het topic Bijna-ex Sonja Silva gooit met modder! met modder gooit richting haar ex. Ze heeft ME en ze is labiel, maar ze is niet lekker meer. Dat willen wij op een platform als FOK! duidelijk kunnen maken. Helaas heeft ze in februari van dit jaar al op een prachtig professionele wijze de FOK!Crew het zwijgen opgelegd. Na het plaatsen van het KLB-topic 'Sonja Silva is dik geworden' zorgde ze met een brief richting de crew dat het topic werd gewist. Langzaamaan kwam men in het eerdergelinkte topic tot de conclusie dat Sonja Silva daadwerkelijk meeleest, hier, op FOK! (Hoi Sonja! O+).

Ik opende gisteravond een KLB-topic maar dat werd snel gesloten gezien het om een 'gerucht' ging. Tot we dit vernamen:

[..]

Wat me meteen aanzette om een nieuwe poging te wagen met het topic Sonja Silva houdt FOK! in de gaten. En vooralsnog zit er een kloon in dat topic die met de scepter zwaait... Maar hoelang duurt het voor de échte Silva haar neus toont?

sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
Dit, is Sonja's Silvagate.
Het lijkt wel een vete te worden Arnie...
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_114777414
Sonja leest mee maar ik heb nog geen pm van haar gehad op mijn aanbod om haar weer in vorm te seksen. :'(
Ja, ik generaliseer.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 21:11:57 #10
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114777616
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 20:45 schreef roos85 het volgende:
Lieve mede internethelden O+

Ontbreekt er nog niets in de OP?

En spreken we al van een gate? :D Zo ja, naam?
bijvoorbeeld:
- relatiehoppergate
- vet(t)egate
- Sonja's Silvagate
Pubergate, Kritigate...
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 21:16:02 #11
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114777785
Of Uglygate.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  † In Memoriam † zaterdag 28 juli 2012 @ 21:16:10 #12
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114777794
Vreetgate? :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114778608
pi_114779390
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 21:16 schreef Cynix ® het volgende:
Vreetgate? :')
:') ik stem voor :@
  zaterdag 28 juli 2012 @ 21:56:13 #15
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114779685
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 21:16 schreef Cynix ® het volgende:
Vreetgate? :')
YES SIR! _O_

Furtheron:

quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 21:42 schreef Pharkus het volgende:
Oh en die 'brief' was een pm aan mij die ik aan de FA's heb overlegd, zoveel spannends stond er niet in. En in dat topic werden best uitspraken gedaan die over het randje heen zaten.
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 21:50 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Geen brieven of advocaten :') of dit de echte is weet ik niet, maar destijds was het een ander account wat haar wel echt was.
So confirming: The real Sonja Silva heeft weldegelijk een acc op het FOK!forum (gehad). :')____!
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 22:30:52 #16
12302 Principessa
zoekt haar kikker
pi_114781467
Vreetgate :D :D
En ze leefden nog lang en gelukkig
pi_114781854
Nounou, iedereen doet wel echt alsof ze moddervet is geworden.. als je 't oude kapsel er weer bijdenkt is het verschil nou ook weer niet zó dramatisch.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 22:53:52 #18
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114782555
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 22:39 schreef Maartel het volgende:
Nounou, iedereen doet wel echt alsof ze moddervet is geworden.. als je 't oude kapsel er weer bijdenkt is het verschil nou ook weer niet zó dramatisch.
Wil je mijn bril lenen?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 28 juli 2012 @ 22:56:49 #19
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114782700
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 22:39 schreef Maartel het volgende:
Nounou, iedereen doet wel echt alsof ze moddervet is geworden.. als je 't oude kapsel er weer bijdenkt is het verschil nou ook weer niet zó dramatisch.
SOS SONJA! :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114782843
Ze heeft een vriend op FB die "Vet gezond afvallen" heet _O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:20:03 #21
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114783821
Ik vind het eigenlijk wel zielig voor Sonja.

Als ze haar haar laat groeien en wat kilo's afvalt, ziet ze er gewoon weer goed uit.
En ze is nu 35, dus het is niet zo vreemd dat ze er wat minder goed uitziet dan 10 jaar geleden.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:26:10 #22
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114784132
Hoi Jojoortje. :W
Post dan gewoon hier.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:27:11 #23
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114784176
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 23:26 schreef Madame_Paon het volgende:
Hoi Jojoortje. :W
Post dan gewoon hier.
?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:29:14 #24
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114784268
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_114784524
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 23:26 schreef Madame_Paon het volgende:
Hoi Jojoortje. :W
Post dan gewoon hier.
Waarom? Dan ga ik offtopic
Noot noot.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:36:21 #26
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_114784571
Hoi madame
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zaterdag 28 juli 2012 @ 23:37:53 #27
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114784624
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 23:34 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Waarom? Dan ga ik offtopic
Dan ga je ontopic posten. Opgelost.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_114784677
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 20:21 schreef Jojoortje het volgende:
Ze is niks veranderd.

[ afbeelding ]

Oh toch wel.
Nooit haar gemogen.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_114784804
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 23:37 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Dan ga je ontopic posten. Opgelost.
Wat moet ik posten dan? :?
Noot noot.
  zondag 29 juli 2012 @ 00:03:51 #30
300082 roos85
JUICHEN!
pi_114785670
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 23:42 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Wat moet ik posten dan? :?
Jojo *O*
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_114785746
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2012 00:03 schreef roos85 het volgende:

[..]

Jojo *O*
Hi Roos!
Noot noot.
  zondag 29 juli 2012 @ 00:07:35 #32
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_114785827
Bril af, haar langer en wat meer wandelen met het hondje uit de OP en sonja ziet er weer prima uit.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zondag 29 juli 2012 @ 01:05:16 #33
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114788316
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2012 00:07 schreef Tinkepink het volgende:
Bril af, haar langer en wat meer wandelen met het hondje uit de OP en sonja ziet er weer prima uit.
Het gaat niet alleen om het uiterlijk hoor. Ze is zo labiel als de pest. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 29 juli 2012 @ 06:50:28 #34
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_114793396
Ik denk dat geen medicatie ook best helpt, ik vind haar er namelijk voornamelijk medicijn-dik uit zien.
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_114801984
quote:
De hoofdrolspelers:

Ik mis Jezus wel een beetje in het verhaal. Is ze ook al van hem gescheiden?
pi_114811792
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2012 14:21 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Ik mis Jezus wel een beetje in het verhaal. Is ze ook al van hem gescheiden?
Hehe nu je het zegt. Ze ging een tijdje terug alle omroepen af met het bericht dat ze Jezus had gevonden.
  † In Memoriam † zondag 29 juli 2012 @ 19:31:41 #37
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114814945
Zou ze 'm weer kwijt zijn geraakt? :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 29 juli 2012 @ 22:55:06 #38
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114825351
Misschien is ze op hem gaan zitten?
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  zondag 29 juli 2012 @ 22:57:19 #39
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114825478
quote:
11s.gif Op zondag 29 juli 2012 22:55 schreef Vivi het volgende:
Misschien is ze op hem gaan zitten?
:D _O-
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  zondag 29 juli 2012 @ 23:00:25 #40
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114825688
[Jambersstem]"Na haar bezoek aan de advocaat was Sonja te moe om de trap op te komen"[/Jambersstem]



[ Bericht 94% gewijzigd door static op 29-07-2012 23:58:35 ]
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  zondag 29 juli 2012 @ 23:08:16 #41
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114826103
Dat is ze toch niet echt? :o
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 29 juli 2012 @ 23:08:47 #42
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114826139
Eh, was?
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 29 juli 2012 @ 23:10:41 #43
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114826267
Eh...nee! Waarom mag dat plaatje niet?
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_114827813
Welk plaatje?!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zondag 29 juli 2012 @ 23:39:04 #45
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114827944
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2012 23:36 schreef DarkElf het volgende:
Welk plaatje?!
Er lag een vrouw voor een trap met een bevlekte broek.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114828088
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2012 23:39 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Er lag een vrouw voor een trap met een bevlekte broek.
Oh, charming.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_114828308
quote:
11s.gif Op zondag 29 juli 2012 22:55 schreef Vivi het volgende:
Misschien is ze op hem gaan zitten?
:D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 29 juli 2012 @ 23:58:59 #48
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114828839
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2012 23:10 schreef Vivi het volgende:
Eh...nee! Waarom mag dat plaatje niet?
Staat er weer. Foutje, kan gebeuren.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 30 juli 2012 @ 00:09:28 #49
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114829235
Maar wie is dat dan wel en waarom staat dat plaatje hier?

/confused
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 juli 2012 @ 00:38:59 #50
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114830426
Gebbetje dude!
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_114831082
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2012 17:58 schreef wizarddragon het volgende:

[..]

Hehe nu je het zegt. Ze ging een tijdje terug alle omroepen af met het bericht dat ze Jezus had gevonden.
Moet je dr collumn eens op regelmatige basis lezen, ofwel een en al zelfbeklag ofwel een en al zelfverheerlijking, ik word er een tikje misselijk van tbh
  maandag 30 juli 2012 @ 01:00:38 #52
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114831178
quote:
11s.gif Op zondag 29 juli 2012 22:55 schreef Vivi het volgende:
Misschien is ze op hem gaan zitten?
Mag dat op een t-shirt met haar kop erbij? :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  maandag 30 juli 2012 @ 01:04:49 #53
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114831309
Hey mensen. Ik vind dit echt een grappig topic, ik post zelf graag mee maar de naam van de reeks [Vreetgate] staat me best wel tegen. Kunnen we hier niet iets anders voor bedenken?
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  maandag 30 juli 2012 @ 01:07:44 #54
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114831397
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 00:38 schreef Vivi het volgende:
Gebbetje dude!
Mot kenne Fief!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 juli 2012 @ 01:09:19 #55
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114831449
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 01:04 schreef Poeke het volgende:
Hey mensen. Ik vind dit echt een grappig topic, ik post zelf graag mee maar de naam van de reeks [Vreetgate] staat me best wel tegen. Kunnen we hier niet iets anders voor bedenken?
Eens. Dat kan wél grappig, kom op, we zijn SHO! We hebben altijd van die goede vondsten! En die zijn doorgaans wat intelligenter dan simpelweg op iemands uiterlijk duiden.
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 juli 2012 @ 01:11:32 #56
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114831514
Silvagate vond ik wel aardig bedacht.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  maandag 30 juli 2012 @ 01:14:38 #57
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114831611
Ja en is het al een gate hè? Of pyken we hier te vroeg met zijn allen? Zodra het een (social)media-intensief issue wordt wie er nou als eerste vreemdging in of voor dat huwelijk, krijg je een gate. Of zie ik een vuige verwikkeling over het hoofd?
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 juli 2012 @ 01:23:14 #58
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114831860
Tja, zonder de dalen geniet je niet van de Pyke. Maar: achter de wolken schijnt de Son!
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  maandag 30 juli 2012 @ 01:37:55 #59
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114832287
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 01:23 schreef Vivi het volgende:
Tja, zonder de dalen geniet je niet van de Pyke. Maar: achter de wolken schijnt de Son!
En die wolken verbeelden dan Declan destiene ex!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 30 juli 2012 @ 02:57:10 #60
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114834065
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 01:14 schreef Duderinnetje het volgende:
Ja en is het al een gate hè? Of pyken we hier te vroeg met zijn allen? Zodra het een (social)media-intensief issue wordt wie er nou als eerste vreemdging in of voor dat huwelijk, krijg je een gate. Of zie ik een vuige verwikkeling over het hoofd?
Gezien Sonja Silva FOK! in de gaten houdt plus het in hogere sferen zoekt heb ik de ultieme gatenaam gevonden;

De FOK!king JEZUSGATE!

Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114838832
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
Nou mensen, dat is toch mooi zoveel liefde?
Echte onvoorwaardelijk liefde, al binnen een paar weken O+

Het is bijna jammer dat ik niet in sprookjes geloof :')

Ik vind overigens het proberen te doorgronden van de psyche van iemand die dit soort uitspraken doet 2 maanden nadat haar meest recente huwelijk gestrand is, vele malen interessanter dan een discussie over hoeveel ze is aangekomen. Als gewichtsproblemen zo makkelijk op te lossen zouden zijn als sommigen lijken te denken, dan gingen er geen miljoenen om in de dieetindustrie en hadden we geen obesitatsproblemen in de westerse wereld. Just my two cents.
pi_114838922
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 01:11 schreef Poeke het volgende:
Silvagate vond ik wel aardig bedacht.
Of de onverwaardelijkliefde gate :P
Swinggate
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_114839915
Waar is JaneDoe als je haar nodig hebt, zij is van de treffende gate namen O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 11:50:05 #64
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114840143
Een goeie suggestie is natuurlijk altijd welkom. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114840244
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:50 schreef Cynix ® het volgende:
Een goeie suggestie is natuurlijk altijd welkom. :Y
Mag die nieuwe tweet die piglet heeft gepost ook in de OP?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 30 juli 2012 @ 11:54:00 #66
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114840282
Is de term gate niet te hoog gegrepen voor een has-been BN-er met trouw-issues?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114840397
quote:
10s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:54 schreef Copycat het volgende:
Is de term gate niet te hoog gegrepen voor een has-been BN-er met trouw-issues?
:Y De meeste gates lopen ook anders, dit is gewoon een beetje iemand volgen die eigenlijk gewoon heel sneu is.

Er is weinig echte dirt.

En ja het is idd opvallend hoe iemand in 2 maanden van: :'( ... mijn 3e huwelijk, weer bedrogen, boehoe.. waarom ik? Naar: *O* Ik ben de gelukkigste mens op de aarde!!! *; *O* kan gaan.

Dat psychologische onderzoek wat het UWV? wilde lijkt mij niet geheel overbodig :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 12:21:34 #68
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114841287
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:52 schreef roos85 het volgende:

[..]

Mag die nieuwe tweet die piglet heeft gepost ook in de OP?
Natuurlijk. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 12:22:51 #69
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114841350
quote:
10s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:54 schreef Copycat het volgende:
Is de term gate niet te hoog gegrepen voor een has-been BN-er met trouw-issues?
Ja, eigenlijk wel.
Of het moet over haar duistere krachten gaan om topics (en misschien andere onwelgevallige zaken) te laten verdwijnen. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 30 juli 2012 @ 12:58:31 #70
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114842660
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2012 01:37 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

En die wolken verbeelden dan Declan destiene ex!
Spreken is Silva en zwijgen is goud! Of wacht.... :P
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  maandag 30 juli 2012 @ 13:01:30 #71
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114842746
Ik vind de term "gate" sws niet passen bij Son. Tis meer een vacuüm.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_114842867
quote:
Sonja Silva ‏@sonjasilva
Dance like nobody's watching; Love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening Live like it's heaven on earth. ~Mark Twain~
Ze kan beter zeggen "love like you' ve never been married"
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 30 juli 2012 @ 13:49:31 #73
163650 Greys
pi_114844594
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 13:06 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Ze kan beter zeggen "love like you' ve never been married"
:D :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 30 juli 2012 @ 15:06:05 #74
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114848176
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 13:01 schreef Vivi het volgende:
Ik vind de term "gate" sws niet passen bij Son. Tis meer een vacuüm.
_O-
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114848384
quote:
17s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:10 schreef piglet het volgende:
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
Nou mensen, dat is toch mooi zoveel liefde?
Echte onvoorwaardelijk liefde, al binnen een paar weken O+

Het is bijna jammer dat ik niet in sprookjes geloof :')

Ik vind overigens het proberen te doorgronden van de psyche van iemand die dit soort uitspraken doet 2 maanden nadat haar meest recente huwelijk gestrand is, vele malen interessanter dan een discussie over hoeveel ze is aangekomen. Als gewichtsproblemen zo makkelijk op te lossen zouden zijn als sommigen lijken te denken, dan gingen er geen miljoenen om in de dieetindustrie en hadden we geen obesitatsproblemen in de westerse wereld. Just my two cents.
Op die leeftijd jezelf meisje noemen. :') Sonja, Sonja, de term moeke is dan nog passender.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
  maandag 30 juli 2012 @ 15:42:53 #76
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_114849984
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 13:06 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Ze kan beter zeggen "love like you' ve never been married"
Ik kan me echt zo ontzettend moeilijk voorstellen dat dat een quote van Mark Twain is. Het is zo compleet anders dan zijn normale quotes. Maar goed zo Son, laat je niks wijsmaken hoor, ga gewoon lekker op je gevoel af, want niemand kent je en niemand weet wat je hebt meegemaakt voor een dalen en vreselijkheden!

En vergeet niet vooral alles te blijven facebooken, twitteren en opschrijven! Doen he Sonnie, nou, het beste meisje, je verdient echt ALLEEN maar geluk en ik weet zeker dat Pyke de echte ware enige ware ware Ware is.
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_114851593
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 15:42 schreef HaywoodJablome het volgende:

[..]

Ik kan me echt zo ontzettend moeilijk voorstellen dat dat een quote van Mark Twain is. Het is zo compleet anders dan zijn normale quotes. Maar goed zo Son, laat je niks wijsmaken hoor, ga gewoon lekker op je gevoel af, want niemand kent je en niemand weet wat je hebt meegemaakt voor een dalen en vreselijkheden!

En vergeet niet vooral alles te blijven facebooken, twitteren en opschrijven! Doen he Sonnie, nou, het beste meisje, je verdient echt ALLEEN maar geluk en ik weet zeker dat Pyke de echte ware enige ware ware Ware is.
Je bent niet de enige die twijfelt maar de 'famous quotes' sites schrijven het zonder enige argumentatie aan hem toe. Dus het is Sonja vergeven. Haar blik was waarschijnlijk even vertroebeld door de roze vlinders in haar ogen toen ze het postte. ;)
pi_114852034
Oke, ik zou als man niet weten hoe hard ik moest rennen.
  maandag 30 juli 2012 @ 16:25:14 #79
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_114852181
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:22 schreef Maartel het volgende:
Oke, ik zou als man niet weten hoe hard ik moest rennen.
Je ziet ook dat het standpunt laag is, zoals gebruikelijk bij roofdieren.
Gelukkig is ze te moe om echt schade aan te richten.
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_114852859
Overigens omschrift zij zich op Twitter nog als een God Girl. Whatever that may be...
  maandag 30 juli 2012 @ 16:40:27 #81
316232 Lutte
duimelut
pi_114852945
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:22 schreef Maartel het volgende:
Oke, ik zou als man niet weten hoe hard ik moest rennen.
Die 'bij mij' toevoeging doet het 'm :Y En ze noemt zichzelf 'meisje' :')

Het is zo puberaal allemaal :@
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_114853350
Dat moet een dieper-dan-diep dal worden als het ooit eens uit gaat. :{

*denkt er nog wat extra vreetbuien. cq. eenzame tv-avondjes met een grote bak chocolade-ijs o.i.d. bij*
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 17:07:58 #83
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114854347
Tsja, dan vindt ze de volgende échte ware wel weer ergens op de hoek van de straat.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114855853
quote:
Privéleven
Silva is verloofd geweest met haar toenmalige manager Spiros Chalos, maar het huwelijk (gepland op 1 juli 2002) werd voortijdig afgeblazen. Ze hadden vijf jaar een relatie.[4][5]

Silva is drie keer getrouwd geweest. Met haar eerste echtgenoot heeft ze een zoon.

• Silva leerde in 2003 de opnameleider Eddy Stuy kennen op de set van de televisieserie De Erfenis. Ze trouwden op 25 maart 2004. Op 21 juni 2006 werd bekend dat ze uit elkaar gingen.[6][7]

• Ze leerde in 2007 haar nieuwe vriend Dirk-Jan Leenen kennen bij het Talpa-programma Just the two of us. Hij zat in de redactie en zij was kandidaat. Ze trouwden op 29 augustus 2008 in Mexico en op 12 september 2008 officieel voor de wet in Nederland.[8][9][10] Op 7 januari 2010 werd bekend dat ze uit elkaar gingen.[11]

• In september 2011 werd bekend dat ze ging trouwen met haar vriend Declan Vermaat.[12] Het stel trouwde op 18 januari 2012 voor de wet en twee dagen later voor de kerk.[13][14] Op 9 mei 2012 werd bekend dat Silva en Vermaat na een huwelijk van vier maanden alweer gingen scheiden.[15]

Op 20 juli werd bekend dat Silva een relatie heeft met Pyke Pos.[16]
Bron: wiki

Sodeju, binnen 10 jaar 4 keer een huwelijk plannen, 3 keer daadwerkelijk trouwen maar ook weer scheiden. En nu alweer de ware gevonden *O*

Wat zal dat voor dat zoontje van haar verwarrend zijn allemaal :{
pi_114857490
"Mama, krijg ik nou alwéér een nieuwe papa?"
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 18:52:09 #86
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114858913
Ze trouwde in 2004, 2008 en 2012. Zou ze denken dat het een olympische sport is? :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114859029
Nou nog vier jaar volhouden met Pyke, dan. En dan in 2016: ^)
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 19:05:51 #88
43556 miss_dynastie
pi_114859520
quote:
99s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:52 schreef Cynix ® het volgende:
Ze trouwde in 2004, 2008 en 2012. Zou ze denken dat het een olympische sport is? :')
Heeft Pyke ff mazzel, mag hij rond de Winterspelen van 2014, dan is in 2016 de weg vrij voor echtgenoot nummer 5.
pi_114860047
Hebben we al weddenschappen lopen hoe lang het duurt voordat ze weer trouwt? Er zit steeds minder tijd tussen de kennismaking en de bruiloft. De laatste keer was het 5 maanden dus het zal nu toch wel niet lang meer duren?
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2012 @ 19:37:24 #90
43556 miss_dynastie
pi_114861001
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:17 schreef bloempje-moi het volgende:
Hebben we al weddenschappen lopen hoe lang het duurt voordat ze weer trouwt? Er zit steeds minder tijd tussen de kennismaking en de bruiloft. De laatste keer was het 5 maanden dus het zal nu toch wel niet lang meer duren?
Dan is het eind van de zomer wel weer zo'n beetje tijd. Met Pyke heeft ze stiekem toch al een hele poos (Sonja Silva Standaard hele poos) langer?

quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2012 22:28 schreef Starlie het volgende:
Sonja Silva schijnt het inmiddels te doen met Pyke van X-factor... Haar toekomstige ex woont boven en zij beneden met Pyke... Aldus Shownieuws! Heeeel bijzonder.....
  maandag 30 juli 2012 @ 20:20:15 #91
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_114863172
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 18:18 schreef female81 het volgende:
"Mama, krijg ik nou alwéér een nieuwe papa?"
Ja het is wel slecht voor dat kind natuurlijk
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_114871053
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 16:22 schreef Maartel het volgende:
Oke, ik zou als man niet weten hoe hard ik moest rennen.
Moet daar echt de koelkast voor open??? Haar karakter zorgt toch anders steeds voor ijspegels aan mijn neus als ik haar zie... Zelfs bij deze temperaturen! Brrrrrrr!!

Ik denk trouwens dat hij de deur naar buiten zocht, maar doordat zij hem had ge-cornerd (in de keuken, had ze soms weer honger?) vergiste hij zich in alle paniek en trok de verkeerde deur open...

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 01:26:05 ]
...
pi_114871446
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:37 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dan is het eind van de zomer wel weer zo'n beetje tijd. Met Pyke heeft ze stiekem toch al een hele poos (Sonja Silva Standaard hele poos) langer?

[..]

Al zeker vanaf April! Dus deze zomer, vast wel in Mexico, gaat Pyke Piekhaar op z'n knieën. Thuiswedstrijdje voor haar: daar getrouwd met echtgenoot nr2 en verloofd met echtgenoot nr3. En drie keer is scheepsrecht, want ze heeft nu echt, echt, echt, heeeeeel erg echt heus waar DE ware gevonden.

Hi Sonnie, heb je je kind al de normen en waarden van er huwelijk kunnen uitleggen? Of heb je het te druk met je enkels in je nek leggen voor de zoveelste "ware" liefde?
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 00:52:37 #94
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 01:18:51 #95
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_114880615
Ik kende die Pyke niet... Ziet er me een knappe gast uit... Zij heeft dus veel geld? :')
Are you fokking to me?
pi_114880812
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:18 schreef Marie30 het volgende:
Ik kende die Pyke niet... Ziet er me een knappe gast uit... Zij heeft dus veel geld? :')
Nope. Sterker nog: geen geld, geen huis, geen auto, geen werk. Maar gezien ze de ene man na de andere verslijt, wel een gouden k.. LOL
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 02:21:35 #97
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114882135
quote:
17s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:10 schreef piglet het volgende:
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
Nou mensen, dat is toch mooi zoveel liefde?
Echte onvoorwaardelijk liefde, al binnen een paar weken O+

Het is bijna jammer dat ik niet in sprookjes geloof :')

Ik vind overigens het proberen te doorgronden van de psyche van iemand die dit soort uitspraken doet 2 maanden nadat haar meest recente huwelijk gestrand is, vele malen interessanter dan een discussie over hoeveel ze is aangekomen. Als gewichtsproblemen zo makkelijk op te lossen zouden zijn als sommigen lijken te denken, dan gingen er geen miljoenen om in de dieetindustrie en hadden we geen obesitatsproblemen in de westerse wereld. Just my two cents.
TRUTH.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 02:21:56 #98
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114882139
quote:
10s.gif Op maandag 30 juli 2012 11:54 schreef Copycat het volgende:
Is de term gate niet te hoog gegrepen voor een has-been BN-er met trouw-issues?
...Has been Gate?
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 02:22:38 #99
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114882155
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 01:25 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Nope. Sterker nog: geen geld, geen huis, geen auto, geen werk. Maar gezien ze de ene man na de andere verslijt, wel een gouden k.. LOL
Klazien uit Zalk zou bijna trots op je zijn:

Zit u mentaal diep in de put
Stop wat euro's in uw kut. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114882264
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:21 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

...Has been Gate?
Of Wannabe-Gate :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 02:38:53 #101
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114882445
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:29 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Of Wannabe-Gate :')
Ik wilde iets met vergeten personality doen, dus ik dacht aan de VerGate. :')

Dát, of DikkereetGate.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114882555
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:38 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ik wilde iets met vergeten personality doen, dus ik dacht aan de VerGate. :')

Dát, of DikkereetGate.
_O- vindze allebei wel leuk :')
Maar tis nauwelijks een gate te noemen idd. Misschien: where we want it to be a gate gate :P :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:49:53 #103
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114883304
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 02:46 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

_O- vindze allebei wel leuk :')
Maar tis nauwelijks een gate te noemen idd. Misschien: where we want it to be a gate gate :P :')
_O- Nice one :P

Ik sta ook nog steeds achter deze:
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 02:57 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Gezien Sonja Silva FOK! in de gaten houdt plus het in hogere sferen zoekt heb ik de ultieme gatenaam gevonden;

De FOK!king JEZUSGATE!


Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 05:02:16 #104
22592 crew  Ole
pi_114883630
Hey wie heeft de TT veranderd :( :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 05:10:42 #105
22592 crew  Ole
pi_114883640
Son moet eens bijpraten met Goor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114883727
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 13:06 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Ze kan beter zeggen "love like you' ve never been married"
_O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114884443
Shit zie dit topic nu pas voor het eerst...

Wat is er gebeurd met dat lekkere wijf van TMF vroeger :X
En heeft zij echt hier gereageerd? Is er een samenvatting van deze gate ergens? :o
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 09:11:19 #108
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114884829
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 08:45 schreef vanBoeschoten het volgende:
Shit zie dit topic nu pas voor het eerst...

Wat is er gebeurd met dat lekkere wijf van TMF vroeger :X
En heeft zij echt hier gereageerd? Is er een samenvatting van deze gate ergens? :o
De samenvatting bestaat vooral uit leegte: [...]
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114884852
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 09:11 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

De samenvatting bestaat vooral uit leegte: [...]
Zo he, heb haar Twitter eens bekeken, wat een klein kind..
pi_114886553
God Girl Gate! Zo noemt zij zichzelf op Twitter.

Als wij bepalen dat het een gate is dan is het toch zo? O~)

[ Bericht 8% gewijzigd door bloempje-moi op 31-07-2012 10:30:43 ]
pi_114887294
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 08:45 schreef vanBoeschoten het volgende:
Shit zie dit topic nu pas voor het eerst...

Wat is er gebeurd met dat lekkere wijf van TMF vroeger :X
En heeft zij echt hier gereageerd? Is er een samenvatting van deze gate ergens? :o
Die heeft ze opgegeten...

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:24 schreef bloempje-moi het volgende:
God Girl Gate! Zo noemt zij zichzelf op Twitter.

Als wij bepalen dat het een gate is dan is het toch zo? O~)
Ik snap ook niet zo goed dat iemand die zo haatdragend is en zo naar tegen de mensen om haar heen, zichzelf zo durft te noemen...
...
pi_114887511
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:49 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Die heeft ze opgegeten...

[..]

Ik snap ook niet zo goed dat iemand die zo haatdragend is en zo naar tegen de mensen om haar heen, zichzelf zo durft te noemen...
Dat ze zich steeds zo snel in een nieuwe relatie stort betekent toch niet dat ze haatdragend en naar is tegen de mensen om haar heen? Blijkbaar is ze likeable anders zouden die mannen toch niet steeds voor haar vallen? Ze is vooral vreselijk naief, ergens psychisch wat in de war en wellicht nog met een laag zelfvertrouwen. Haatdragend zie ik niet.
pi_114887804
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:56 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Dat ze zich steeds zo snel in een nieuwe relatie stort betekent toch niet dat ze haatdragend en naar is tegen de mensen om haar heen? Blijkbaar is ze likeable anders zouden die mannen toch niet steeds voor haar vallen? Ze is vooral vreselijk naief, ergens psychisch wat in de war en wellicht nog met een laag zelfvertrouwen. Haatdragend zie ik niet.
Ik zie het helaas wel. Vandaar dat ik het met overtuiging kan stellen. :-)

Die psychische problemen zien meerdere wel terug ja, daar ben ik het helemaal mee eens. Er is zelfs ooit een diagnose gesteld. Maar mevrouw wil er er niets aan doen, de problemen waar ze mee te maken kreeg én krijgt liggen namelijk nooit aan haar.

Wat betreft haar likability, dat is te danken aan haar overtuigingskracht. Daar hengelt ze al die mannen mee binnen, manipuleert ze en om zodra het slachtoffer niet meer meewerkt op zoek te gaan naar slachtoffer nummer zoveel (ik ben de tel inmiddels kwijt) vandaar ook het relatiehoppen, de ene is nog niet eens netjes afgerond en ze zit al midden in de volgende.

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 12:09:14 ]
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 11:05:48 #114
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_114887857
Heeft die doos hier gereageerd, waar dan? Ik dacht dat ze in den Heere was?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_114888113
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 11:04 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ik helaas wel, maak haar van dichtbij mee. Vandaar dat ik het met overtuiging kan stellen. :-)
Dat ze ME heeft, en daardoor oververmoeid is (datgene waar ze in tig bladen over heeft gepraat, en in Vriendin blijkbaar nog stééds wekelijks over praat), dat is echt zo? Want je gaat er zowaar aan twijfelen, op de een of andere manier.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 11:14:47 #116
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114888185
En nu wil ik inside info van veldsla!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114889061
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 11:13 schreef female81 het volgende:

[..]

Dat ze ME heeft, en daardoor oververmoeid is (datgene waar ze in tig bladen over heeft gepraat, en in Vriendin blijkbaar nog stééds wekelijks over praat), dat is echt zo? Want je gaat er zowaar aan twijfelen, op de een of andere manier.
Laat ik het zo stellen: Er is geen arts of specialist geweest die heeft vastgesteld dat ze ME heeft en haar medicatie blijft ongeopend...

[ Bericht 19% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 12:41:00 ]
...
pi_114890962
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 11:14 schreef Copycat het volgende:
En nu wil ik inside info van veldsla!
^ Wat zij zegt! :Y
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_114891012
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:29 schreef DarkElf het volgende:

[..]

^ Wat zij zegt! :Y
Zie hierboven. :-)
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 12:32:56 #120
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114891089
Je hebt alles wat inside is weggehaald. En ik vergat te quoten.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114891176
quote:
9s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:32 schreef Copycat het volgende:
Je hebt alles wat inside is weggehaald. En ik vergat te quoten.
Alleen gramaticaal wat aanpassingen gemaakt en wat ingekort zodat het wat meer tot de kern kwam. Volgens mij geen essentiele info weggelaten.

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 12:49:13 ]
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 12:37:46 #122
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114891256
Je had het er net toch ook over hoe ze nergens puf voor had, buiten op de bank hangen?
Dat soort dingen, daar leven we hier voor!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114891508
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:37 schreef Copycat het volgende:
Je had het er net toch ook over hoe ze nergens puf voor had, buiten op de bank hangen?
Dat soort dingen, daar leven we hier voor!
:-) Tja, het zijn feiten die algemeen bekend zijn in haar omgeving. Mensen gaan gewoon afvragen hoe oprecht je bent als je jarenlang geen energie hebt je kind weg te brengen naar school en die zorg steeds aan andere overlaat maar nu ineens wel elk weekend de hort op kunt met je nieuwe amore. Meerdere mensen in haar omgeving die zich zorgen maken, maar ze heeft overal schijt aan. De (door haar zelf in haar column genoemde) 'bruggen' die ze achter zich zou verbranden bij het beeindigen van de zoveelste huwelijk/relatie, gelden ook voor kennisen en vrienden. Zodra die niet 'Ja en Amen' zeggen kunnen ze oprotten.

Ik vind haar manisch...
...
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 12:50:27 #124
43556 miss_dynastie
pi_114891665
Maar pas met deze liefde gaat ze elk weekend de hort op? Heeft Pyke een helende werking dan?
pi_114891997
Pyke weet waarschijnlijk ook hoe haar uiterlijk zou kunnen zijn. Hup de hort op dus, beweging doet wonderen. Die recente ex was misschien meer het verzorgende (redders)type. Bracht Son haar natje en droogje fijn aan de bank waar ze uitgeteld haar dagen sleet.
pi_114892114
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:50 schreef miss_dynastie het volgende:
Maar pas met deze liefde gaat ze elk weekend de hort op? Heeft Pyke een helende werking dan?
Ze is niet meer te redden... ;-) bahahaahaaaahaaaa LOL Had zij zichzelf trouwens niet onlangs publiekelijk genezen verklaart?

Onlangs in een interview op de radio zei ze dat ze twee keuzes had nu ze er weer alleen voor stond. Die waren 1. bij het pakken neer laten zitten of 2 het beste er van maken en een leuke baan zoeken.

Lijkt mij, als je ECHT ECHT ECHT niet kan, dat je vecht tegen het onrecht wat je aan wordt gedaan ipv er maar bij te laten zitten. Ergo: selectief.

Geef haar een baan in de spotlight en ze is genezen, laat haar boodschappen scannen bij de Appie en ze kan ineens niet werken. Go figure.

NB. Bovendien zei ze zelf het showbiz wereldje af te zweren maar zoekt nu wel zelf de media steeds op. Vorige week nog maakte ze een "artist page"aan en noemt zichzelf daar een entertainer! Ach ja, entertaining is het soms wel, maar bovenalles vooral manisch... :-P

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 13:09:49 ]
...
pi_114893372
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:50 schreef miss_dynastie het volgende:
Maar pas met deze liefde gaat ze elk weekend de hort op? Heeft Pyke een helende werking dan?
Misschien heeft ze eiwit tekort. ;)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:54:09 #128
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114894308
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 11:05 schreef controlaltdelete het volgende:
Heeft die doos hier gereageerd, waar dan? Ik dacht dat ze in den Heere was?
Ze had hier ooit een account en een mailtje richting de crew gestuurd over het FOK-KLB topic 'Sonja Silva is dik geworden', waarna dat topic volledig gewist werd.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114894403
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:54 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ze had hier ooit een account en een mailtje richting de crew gestuurd over het FOK-KLB topic 'Sonja Silva is dik geworden', waarna dat topic volledig gewist werd.
*knikt en wijst naar mijn opmerking over haar overtuigingskracht...*
...
pi_114895616
Erg sappig allemaal. :)

(Eigenlijk heel slecht om dat te vinden, weet ik best. Maar bij zoiets regeert de onderbuik, zeg maar.)

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2012 14:25:52 ]
pi_114899169
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:25 schreef female81 het volgende:
Erg sappig allemaal. :)

(Eigenlijk heel slecht om dat te vinden, weet ik best. Maar bij zoiets regeert de onderbuik, zeg maar.)
Sappig is ze zeker, maar niet in positieve zin. :-P waaahaaahaaaa :-)

ok, sorry, sorry. flauw van me. :-)
...
pi_114899200
Zeg lyrics naar je liefje tweeten heeft wel een heel erg hoog middelbare school gehalte nietwaar?

"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3

Nou gelukkig krijgt ze duidelijk energie van Pyke. Toch fijn voor haar :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_114899280
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:52 schreef DarkElf het volgende:
Zeg lyrics naar je liefje tweeten heeft wel een heel erg hoog middelbare school gehalte nietwaar?

"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3
Aaaaaah, wat schaaaaaatttiiiiig!! Naar wie zou ze over een paar maanden deze stompzinnig puberale teksten tweeten?

Kan er niet iemand een poultje starten over de duur van deze 'voor eeuwig en voor altijd never en nooit meer zonder jou'-gate?
...
pi_114899487
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:52 schreef DarkElf het volgende:
Zeg lyrics naar je liefje tweeten heeft wel een heel erg hoog middelbare school gehalte nietwaar?

"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3

Nou gelukkig krijgt ze duidelijk energie van Pyke. Toch fijn voor haar :)
omg mag ik even een teiltje :r
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 31 juli 2012 @ 16:46:32 #135
163650 Greys
pi_114901616
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:52 schreef DarkElf het volgende:
Zeg lyrics naar je liefje tweeten heeft wel een heel erg hoog middelbare school gehalte nietwaar?

"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3

Nou gelukkig krijgt ze duidelijk energie van Pyke. Toch fijn voor haar :)
Ach, als dat weer een uitkering scheelt :+
Maar dat zal dan wel weer niet :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114902251
Ziet die Pyke er niet veel leuker uit dan die laatste ex van haar? Ja dan zou ik ook wel in hogere sferen zitten :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114905860
Iemand zich al afgevraagd hoe Shirley Spoor er onder was toen ze aan de kant geschoven werd, nadat Pyke al wekenlang dag en nacht in Sonja's ex z'n huis zat?

Bijzonder trouwens dat bij al haar FB "vriendjes" waarvan hoogstens 50 echt bekenden zijn, het bij niemand opkomt dat er misschien een kern van waarheid zit in wat er over haar wordt gezegd.

Allemaal makke schapen: 'laat ze maar kletsen' 'ze zijn gewoon jaloers' of de uithalen naar haar ex. Nou, wat mij betreft verdiend hij een prijs dat hij de ballen had met haar te trouwen en er ook nog zonder kleerscheuren vanaf is gekomen (in tegenstelling tot haar andere ex-en).
...
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 18:30:42 #138
43556 miss_dynastie
pi_114906048
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:52 schreef DarkElf het volgende:
Zeg lyrics naar je liefje tweeten heeft wel een heel erg hoog middelbare school gehalte nietwaar?

"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3

Nou gelukkig krijgt ze duidelijk energie van Pyke. Toch fijn voor haar :)
En dat is dan wel weer grappig. Beyonce en Jay-Z hebben wat sinds ze samen werkten aan een of ander liedje, in 2002. Sindsdien is Sonja 4x verloofd, 3x getrouwd en 1x verliefd geweest... snapt ze niet dat Beyonce een pietsje meer recht van spreken heeft? :') :D
pi_114906184
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

En dat is dan wel weer grappig. Beyonce en Jay-Z hebben wat sinds ze samen werkten aan een of ander liedje, in 2002. Sindsdien is Sonja 4x verloofd, 3x getrouwd en 1x verliefd geweest... snapt ze niet dat Beyonce een pietsje meer recht van spreken heeft? :') :D
3x verliefd: ze had na Spiros nog Yorik van de Venga Boys, na haar eerste scheiding ook nog een relatie en nu Pyke. Dat en dan ook nog al die huwelijken: Ze heb het er maar druk mee!
...
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 18:35:10 #140
43556 miss_dynastie
pi_114906243
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:33 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

3x verliefd: ze had na Spiros nog Yorik van de Venga Boys, na haar eerste scheiding ook nog een relatie en nu Pyke. Ze heb het er maar druk mee!
Oh serieus? Ik zou denken dat ze geen tijd heeft voor al die verliefdheden tussen de huwelijken door. Niet gek dat ze moe is! _O-
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 18:36:29 #141
43556 miss_dynastie
pi_114906302
Oh wacht ff, nog veeeel meer verliefdheden _O-

quote:
Model Sonja Silva wordt in 1997 gekroond tot Miss Nederland. Samen met drie anderen treedt ze op als achtergrondzangeres van Spiros Chalos, die uiteindelijk haar manager en geliefde wordt. Sonja wordt aangenomen bij de muziekzender TMF, waar ze tot 2001 een populaire VJ is. Daarna vertrekt ze naar Yorin, om haar carrière als actrice en presentatrice te verrijken. Het sprookjeshuwelijk van Sonja en Spiros staat in 2002 gepland, maar wordt op het laatste moment afgezegd. Sonja zou haar verloofde hebben bedrogen met de Joegoslavische cameraman Mladen Vekic. Ook TMF-collega Jeroen Post en Yorick Bakker, de musicalster die bekend werd als de zingende matroos van de Vengaboys, verschijnen op haar lijstje van veroveringen.
In 2003 staat Sonja, die ooit een borstverkleinende operatie onderging, naakt in de Playboy. Dat jaar ontmoet ze ook opnameleider Eddy Stuy, op de set van de dramaserie 'De Erfenis'. Op 25 maart 2004 geven ze elkaar het jawoord tijdens een geheime bruiloft.
Bron: http://girlz-zone.clubs.n(...)even-van-sonja-silva
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:37:04 #142
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114906334
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:25 schreef veldsla2000 het volgende:
Iemand zich al afgevraagd hoe Shirley Spoor er onder was toen ze aan de kant geschoven werd, nadat Pyke al wekenlang dag en nacht in Sonja's ex z'n huis zat?

Bijzonder trouwens dat bij al haar FB "vriendjes" waarvan hoogstens 50 echt bekenden zijn, het bij niemand opkomt dat er misschien een kern van waarheid zit in wat er over haar wordt gezegd.

Allemaal makke schapen: 'laat ze maar kletsen' 'ze zijn gewoon jaloers' of de uithalen naar haar ex. Nou, wat mij betreft verdiend hij een prijs dat hij de ballen had met haar te trouwen en er ook nog zonder kleerscheuren vanaf is gekomen (in tegenstelling tot haar andere ex-en).
Nou, hoe was Shirley eronder? Dat was dus ook niet al netjes afgehandeld?

Hoe kennen Pyke en Sonja elkander eigenlik?
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 18:39:40 #143
43556 miss_dynastie
pi_114906451
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:37 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nou, hoe was Shirley eronder? Dat was dus ook niet al netjes afgehandeld?

Hoe kennen Pyke en Sonja elkander eigenlik?

Hij schijnt in elk geval gezongen te hebben op de bruiloft _O-
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:41:02 #144
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114906509
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Hij schijnt in elk geval gezongen te hebben op de bruiloft _O-
Pas na het zingen de kerk uit dus. De ondeugd!
Snobs have more fun!
KLIK!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 31 juli 2012 @ 18:41:30 #145
163650 Greys
pi_114906531
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:25 schreef veldsla2000 het volgende:
Iemand zich al afgevraagd hoe Shirley Spoor er onder was toen ze aan de kant geschoven werd, nadat Pyke al wekenlang dag en nacht in Sonja's ex z'n huis zat?
Ik wist niet dat Pyke uberhaupt nog met Shirley was, dus nee, dat had ik me nog niet afgevraagd :P
Is dat echt zo ja, dat Pyke Son al liep te pyken toen hij nog met Shirley was?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114906607
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:37 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nou, hoe was Shirley eronder? Dat was dus ook niet al netjes afgehandeld?

Hoe kennen Pyke en Sonja elkander eigenlik?
Zij heeft altijd glashard ontkent, hij dus waarschijnlijk ook tegen Shirley. Maar goed, Pyke zat elke dag tot midden in de nacht bij Sonja, dan lijkt het me vrij duidelijk. Of je moet blind zijn. Dat dit dan, maanden later uitkomt is dan ook voor niemand een verassing. Het bevestigd alleen maar hoe doorzichtig de hele situatie was.

Hoe ze elkaar kennen? Geen idee. Hij heeft op hun bruiloft gezongen, dat is alles wat ik weet. Misschien had ze al een oogje op hem en dacht hij op zijn beurt 'ooooh ik mag zingen op de bruiloft van de wereldberoemde *uch* Sonja Simpele Silva'.
...
pi_114906736
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:41 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik wist niet dat Pyke uberhaupt nog met Shirley was, dus nee, dat had ik me nog niet afgevraagd :P
Is dat echt zo ja, dat Pyke Son al liep te pyken toen hij nog met Shirley was?
Dat zit er dik in. In april waren die al dag en nacht samen, en Pyke heeft ergens in Juni pas Shirley gedelete. Wat een boefje toch die Pyke...
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:50:48 #148
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114906968
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:46 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Dat zit er dik in. In april waren die al dag en nacht samen, en Pyke heeft ergens in Juni pas Shirley gedelete. Wat een boefje toch die Pyke...
Ik wist overigens niet dat Pyke ook zo in de here was (dat lijkt me wel een voorwaarde voor Son), vandaar dat de combi me nogal verbaast.
Hé en is dat huis waar ze nu in wonen dat van Son? Of had ze dat samen met Dec gekocht?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114907951
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:50 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik wist overigens niet dat Pyke ook zo in de here was (dat lijkt me wel een voorwaarde voor Son), vandaar dat de combi me nogal verbaast.
Hé en is dat huis waar ze nu in wonen dat van Son? Of had ze dat samen met Dec gekocht?
Pyke is geloof ik niet in de Here. :-) Maar daar zorgt zij uiteindelijk vast wel voor...

Het huis waar ze nu zit is gehuurd door een vriendin. Geen inkomen hè, dus dat kan ze niet betalen (huur rond de ¤850).

Iemand interesse in een link van de makelaar naar de woning? Is dat toegestaan hier (met oog op "privacy" en een volgende advocatenbrief). ;-)

Ze woon in ieder geval naast een Pizzeria, dus dat komt haar natuurlijk goed uit! LOL

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 31-07-2012 19:20:40 ]
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:19:48 #150
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114908438
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:09 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Pyke is geloof ik niet in de Here. :-) Maar daar zorgt zij uiteindelijk vast wel voor...

Het huis waar ze nu zit is gehuurd door een vriendin. Geen inkomen hè, dus dat kan ze niet betalen (huur rond de ¤850).

Iemand interesse in een link van de makelaar naar de woning? Is dat toegestaan hier (met oog op "privacy" en een volgende advocatenbrief). ;-)
Ja hoor, dat is wel toegestaan.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 19:37:13 #151
22592 crew  Ole
pi_114909217
Wacht nog even.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:40:11 #152
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114909370
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:37 schreef Ole het volgende:
Wacht nog even.
O-)
Het was het proberen waard.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114909638
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:40 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

O-)
Het was het proberen waard.
Jij boefje! ;-)
...
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 20:05:53 #154
22592 crew  Ole
pi_114910790
Het blijft toch het posten van privé adres. Ook al is het van Son ;)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:06:01 #155
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114910795
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:19 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ja hoor, dat is wel toegestaan.
Wat hij zegt.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 31 juli 2012 @ 20:10:16 #156
163650 Greys
pi_114911043
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:09 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Pyke is geloof ik niet in de Here. :-) Maar daar zorgt zij uiteindelijk vast wel voor...

Het huis waar ze nu zit is gehuurd door een vriendin. Geen inkomen hè, dus dat kan ze niet betalen (huur rond de ¤850).

Iemand interesse in een link van de makelaar naar de woning? Is dat toegestaan hier (met oog op "privacy" en een volgende advocatenbrief). ;-)

Ze woon in ieder geval naast een Pizzeria, dus dat komt haar natuurlijk goed uit! LOL
Maar haar vriendin betaalt d'r huur voor haar dus?
Of bedoel je dat het op haar naam staat (van de vriendin) en dat Son het gewoon wel dokt, die huur?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:26:55 #157
352863 HaywoodJablome
Any minute now
pi_114912141
Zo denk je nooit aan Sonja Silva en zo zit je elk uur te checken of er nog meer dirt is.
Ik spreek alleen voor mezelf natuurlijk, maar keep it coming! Alles aan haar boeit me ineens mateloos!
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 20:33:12 #158
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114912575
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Hij schijnt in elk geval gezongen te hebben op de bruiloft _O-
Hij heeft toch geen Roelvinkje gedaan, he? :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 20:33:41 #159
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114912607
Oh, op zijn eigen bruiloft. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 20:35:28 #160
43556 miss_dynastie
pi_114912738
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:33 schreef Cynix ® het volgende:
Oh, op zijn eigen bruiloft. :')
Huh wat? Nee, op de bruiloft van Sonja en Declan :')
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 20:35:40 #161
22592 crew  Ole
pi_114912757
Op die van Son toch :?
snap er niets meer van
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 20:36:16 #162
22592 crew  Ole
pi_114912788
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:33 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Hij heeft toch geen Roelvinkje gedaan, he? :o
Dat zou helemaal een giller zijn! _O-
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114913422
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:10 schreef Greys het volgende:

[..]

Maar haar vriendin betaalt d'r huur voor haar dus?
Of bedoel je dat het op haar naam staat (van de vriendin) en dat Son het gewoon wel dokt, die huur?
Ok. Het zit zo: S en ex gaan scheiden. Ex heeft inkomen, S niet. Dus moet ze onderkomen vinden. Vriendin verkoopt woning ver weg (andere provincie) en huurt huis in woonplaats van onze diva en trekt daar met S en kind in. En ze leefden nog lang (S maatstaven dus waarschijnlijk een paar maanden) en gelukkig...
...
pi_114913794
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:02 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ze is niet meer te redden... ;-) bahahaahaaaahaaaa LOL Had zij zichzelf trouwens niet onlangs publiekelijk genezen verklaart?

Onlangs in een interview op de radio zei ze dat ze twee keuzes had nu ze er weer alleen voor stond. Die waren 1. bij het pakken neer laten zitten of 2 het beste er van maken en een leuke baan zoeken.

Lijkt mij, als je ECHT ECHT ECHT niet kan, dat je vecht tegen het onrecht wat je aan wordt gedaan ipv er maar bij te laten zitten. Ergo: selectief.
(...)
Rare conclusie trek je. Jezelf genezen verklaren is wat anders dan een baan gaan zoeken.
Het zit wel lastiger. Ze had de keus tussen een ongezondere therapie onder dwang van het UWV of er het beste van maken.
Als je moet kiezen tussen een ziekmakende therapie die niets uithaalt of werken waar je ziek van wordt maar die geld opbrengt voor zo lang het duurt, dan kan het zijn dat je voor optie 2 kiest. Persoonlijk vind ik het veel raarder dat mensen die ten onrechte niet afgekeurd zijn (ondanks brieven van specialisten), met hun reumalijf huishoudelijk werk gaan doen, waardoor ze nog zieker worden en hun eigen huishouden en leven nog verder in elkaar zakt.

Hoe lang hou jij het vol tegen de bierkaai te vechten? Het UWV is een taaie en die krijgt steeds meer vinger in de pap van het mensen uit de WIA weghouden en onmogelijke plichten opleggen. Waarschijnlijk zoekt ze het in korte projecten, geen baan van 9 tot 5 die elke werkdag opnieuw uitgevoerd moet worden.

Je wordt wel duizelig als je het tempo van haar liefdesverleden ziet. Maakt een ADHD-indruk: nergens goed op kunnen concentreren, teveel aan primaire indrukken toegeven. Ik weet niet of je daar wel een topic voor moet aanhouden om zoiemand volkomen onderuit te halen en in de grond te trappen. Pesten, weet je wel, dat is de hoofdkwaal van het heden en kan alleen zo groot worden bij de macht van de asociale media.
pi_114914978
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:51 schreef Teslynd het volgende:

[..]

Rare conclusie trek je. Jezelf genezen verklaren is wat anders dan een baan gaan zoeken.
Het zit wel lastiger. Ze had de keus tussen een ongezondere therapie onder dwang van het UWV of er het beste van maken.
Als je moet kiezen tussen een ziekmakende therapie die niets uithaalt of werken waar je ziek van wordt maar die geld opbrengt voor zo lang het duurt, dan kan het zijn dat je voor optie 2 kiest. Persoonlijk vind ik het veel raarder dat mensen die ten onrechte niet afgekeurd zijn (ondanks brieven van specialisten), met hun reumalijf huishoudelijk werk gaan doen, waardoor ze nog zieker worden en hun eigen huishouden en leven nog verder in elkaar zakt.

Hoe lang hou jij het vol tegen de bierkaai te vechten? Het UWV is een taaie en die krijgt steeds meer vinger in de pap van het mensen uit de WIA weghouden en onmogelijke plichten opleggen. Waarschijnlijk zoekt ze het in korte projecten, geen baan van 9 tot 5 die elke werkdag opnieuw uitgevoerd moet worden.

Je wordt wel duizelig als je het tempo van haar liefdesverleden ziet. Maakt een ADHD-indruk: nergens goed op kunnen concentreren, teveel aan primaire indrukken toegeven. Ik weet niet of je daar wel een topic voor moet aanhouden om zoiemand volkomen onderuit te halen en in de grond te trappen. Pesten, weet je wel, dat is de hoofdkwaal van het heden en kan alleen zo groot worden bij de macht van de asociale media.
Kun je me uitleggen wat er precies ziekmakend is aan deze therapie?

Ik geef je helemaal gelijk, ik zou zelf ook niet graag met het UWV in aanraking komen. En inderdaad velen worden onterecht goedgekeurd voor werk. En dat zou niet mogen.
...
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:11:42 #166
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114915124
Teslynd, we hebben het hier over iemand die zelf haar ganse leven Twittert. Als we daar al niet meer over mogen zeiken, is het einde der tijden van SHO aangebroken.

En expres níet over haar roddelen omdat we een stoornis zouden vermoeden, is net zo goed als amateurpsychologen een etiketje plakken, als wél over haar roddelen.


Wat dat uitkeringsgedoe betreft: ik denk dat je hier iets te veel andere verhalen projecteert. We weten toch niet eens hoe het zit. En dus is jouw versie óók louter speculeren.
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:16:15 #167
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114915432
Over welke vermeende ziekmakende therapie hebben we het inmiddels eigenlijk?
Klinkt Yomanda-achtig? :?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114916773
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:16 schreef Duderinnetje het volgende:
Over welke vermeende ziekmakende therapie hebben we het inmiddels eigenlijk?
Klinkt Yomanda-achtig? :?
Waaahaaaahaaa
...
  Moderator / Miss SHO dinsdag 31 juli 2012 @ 21:41:29 #169
22592 crew  Ole
pi_114917030
Klinkt hier wat persoonlijke frustratie door?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:59:12 #170
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114921567
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:41 schreef Ole het volgende:
Klinkt hier wat persoonlijke frustratie door?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste 2 pagina's van dit topic niet meer echt volg/begrijp. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114924219
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:59 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste 2 pagina's van dit topic niet meer echt volg/begrijp. :')
Eh? Jij was toch de expert? :-p
...
  † In Memoriam † dinsdag 31 juli 2012 @ 23:45:39 #172
43556 miss_dynastie
pi_114924373
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:51 schreef Teslynd het volgende:

Als je moet kiezen tussen een ziekmakende therapie die niets uithaalt of werken waar je ziek van wordt maar die geld opbrengt voor zo lang het duurt, dan kan het zijn dat je voor optie 2 kiest. Persoonlijk vind ik het veel raarder dat mensen die ten onrechte niet afgekeurd zijn (ondanks brieven van specialisten), met hun reumalijf huishoudelijk werk gaan doen, waardoor ze nog zieker worden en hun eigen huishouden en leven nog verder in elkaar zakt.
Persoonlijk vind ik het raar dat mensen die écht niet zeggen te kunnen, toch wat te kiezen menen te hebben. Dan kan het dus blijkbaar wel, als het moet. En dan kan je, naar mijn mening, toch wel vragen stellen bij de ziekte. Ze schreven tenslotte enkel een gedragstherapie voor.

quote:
Pesten, weet je wel, dat is de hoofdkwaal van het heden en kan alleen zo groot worden bij de macht van de asociale media.
Ja of je houdt je privé-zaken voor je en rent niet met elke scheet verkering naar de media? Ze is nou niet bepaald een BN-er verder, ga gewoon tweeten onder 'liefdesbeertje' en niemand vindt je meer.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:45:57 #173
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114924389
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:42 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Eh? Jij was toch de expert? :-p
Ik heb het KLB-topic aangemaakt op wat ik hoorde van users in deze reeks, dat is wat anders. :P
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114924642
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:45 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ik heb het KLB-topic aangemaakt op wat ik hoorde van users in deze reeks, dat is wat anders. :P
Ok. Geen expert misschien, maar wel onze "aanvoerder" ;-)
...
pi_114924690
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:45 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Persoonlijk vind ik het raar dat mensen die écht niet zeggen te kunnen, toch wat te kiezen menen te hebben. Dan kan het dus blijkbaar wel, als het moet. En dan kan je, naar mijn mening, toch wel vragen stellen bij de ziekte. Ze schreven tenslotte enkel een gedragstherapie voor.

[..]

Ja of je houdt je privé-zaken voor je en rent niet met elke scheet verkering naar de media? Ze is nou niet bepaald een BN-er verder, ga gewoon tweeten onder 'liefdesbeertje' en niemand vindt je meer.
Juist verwoord!
...
pi_114926408
Twitter volg ik niet, dus ik weet andersmans rare twittergedrag niet. Wel heb ik onbedoeld wat over haar gelezen. Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdraven om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Dus grote kans op arbeidsgeschiktverklaring. Het UWV is een enge instelling. Ze oordelen namelijk niet over arbeidsgeschiktheid, maar over wel of niet arbeidsongeschikt op grond van een van de op hun lijst vermelde ziektes.
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 00:23:24 #177
43556 miss_dynastie
pi_114926570
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:20 schreef Teslynd het volgende:
Twitter volg ik niet, dus ik weet andersmans rare twittergedrag niet. Wel heb ik onbedoeld wat over haar gelezen. Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdragen om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Het UWV is een enge instelling.
Sonja Silva is zelf steeds maar weer, keer op keer, naar de media gestapt. Twittert en Facebookt doelbewust onder haar eigen naam en zeer openbaar (je kan je account tenslotte altijd nog op privé zetten, dat remt al ietsje) en zoekt steeds maar weer de schijnwerpers op. Als het dan een keer niet uit komt, gaat ze stampvoeten en huilen. Zo werkt het gewoon niet. En dat heeft weinig met jouw persoonlijke frustraties over het UWV te maken, hoe rot die ook zijn.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 00:28:40 #178
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114926930
Wat een raar topic is dit geworden.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_114927591
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:23 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Sonja Silva is zelf steeds maar weer, keer op keer, naar de media gestapt. Twittert en Facebookt doelbewust onder haar eigen naam en zeer openbaar (je kan je account tenslotte altijd nog op privé zetten, dat remt al ietsje) en zoekt steeds maar weer de schijnwerpers op. Als het dan een keer niet uit komt, gaat ze stampvoeten en huilen. Zo werkt het gewoon niet. En dat heeft weinig met jouw persoonlijke frustraties over het UWV te maken, hoe rot die ook zijn.
Juist, ze doet dit DOELBEWUST om te zorgen dat ze onder de aandacht blijft. Dit zijn haar eigen woorden! Daarom zal die nieuwe vriend vast nu juist interessant zijn. Hij zingt, komt regelmatig in de studio en kan haar gemakkelijk onder de "juiste" mensen krijgen. Moet je dan eens zien hoe wonderbaarlijk snel ze straks dan ineens is hersteld, mocht iemand gek genoeg zijn haar een kans te geven althans. Anderzijds heel apart voor iemand die "het wereldje" zegt te hebben afgezworen.

En laten we eerlijk zijn, afgezien van een havo diploma (heb haar CV gezien) heeft ze NIETS. Als je dan ook de looks waar het eerst alleem om draaide, in ver vergane staat verkeerd, dan zou ik m'n depressie ook wegvreten met een zak chips (ook haar woorden, bij stress: een hele zak wegvreten).

Dus ja, in de grote boze mensenwereld redt je het niet als je je als een verwende stampvoetende kleuter gedraagd. Dan vraag je er ook wel om.


"Actie vraagt om reactie"

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 01-08-2012 00:52:16 ]
...
pi_114928331
Nou ja, níets, ze heeft wel wat jaren showbizz (toch zeker een jaar of vijf) op haar cv staan. :)

Maar ja, als je er vooral op basis van je looks in hebt verkeerd, en dat op een gegeven moment wat minder wordt, heb je toch een probleem. Als je verder inderdáád niet zoveel te bieden hebt. Vraag maar aan Karen Mulder, die ging snuiven toen haar modellencarrière tanende was en ze weinig uitzicht had op iets anders.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:37:23 #181
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114930264
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:50 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ok. Geen expert misschien, maar wel onze "aanvoerder" ;-)
Waarom? Omdat de naam van het personage waar mijn nickname van afstamt tegenwoordig net zo bekend is als de naam van Sonja Silva? Nah :P

Ik vind het gewoon belachelijk dat je, als je toch al een derderangs BN'ertje bent, zo misselijk achter beledigingen aan moet gaan. Toen Jelka van Houten zo misselijk tegen Novum Nieuws deed en haar zus Carice haar zo geweldig voor lul zette omdat ze zo arrogant deed vond ik dat geweldig, omdat je als BN'er één taak hebt; Hoe lullig pers of fans ook zijn tegen je, blijf in ieder geval vriendelijk of in het uiterste geval neutraal. Niet misselijk lopen afkatten, ondergordelse reacties geven of weglopen zonder iets te zeggen; Of je bent een BN'er en zorgt ook dat je dat kunt zijn en VOLHOUDEN, of je kunt de strijd om BN'er te worden gewoon opgeven.

Sonja Silva is geen BN'er meer omdat haar kop niet meer op TMF verschijnt en zal het ook nooit meer worden met die mentaliteit van haar nu. "Kijk mij vrolijk en blij zijn met mijn vierde scharrelprins op het witte leasepaard! Geleased want eigendom kan ik zelf niet betalen, maar dat maakt niet uit en wie er wat over zegt boeit mij niet! Ik ben vrij en vrolijk en Jezus houd mijn dikke reet op het goede pad! Love to have ME!", maar tóch twee dagen later negatief reageren in de trand van "Kijk nu wat die vage roddelsite over mij schrijft, nu zou ik weer dit gedaan hebben!"
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114935846
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:20 schreef Teslynd het volgende:
Twitter volg ik niet, dus ik weet andersmans rare twittergedrag niet. Wel heb ik onbedoeld wat over haar gelezen. Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdraven om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Dus grote kans op arbeidsgeschiktverklaring. Het UWV is een enge instelling. Ze oordelen namelijk niet over arbeidsgeschiktheid, maar over wel of niet arbeidsongeschikt op grond van een van de op hun lijst vermelde ziektes.
Over persoonlijke frustaties en slecht leesbaar Nederlands gesproken..
  woensdag 1 augustus 2012 @ 09:56:41 #183
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_114936281
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:45 schreef miss_dynastie het volgende:
Ja of je houdt je privé-zaken voor je en rent niet met elke scheet verkering naar de media? Ze is nou niet bepaald een BN-er verder, ga gewoon tweeten onder 'liefdesbeertje' en niemand vindt je meer.
beertje is wel erg optimistisch :P
Just a fool will play tricks on Angus McSix
pi_114937080
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:20 schreef Teslynd het volgende:
Twitter volg ik niet, dus ik weet andersmans rare twittergedrag niet. Wel heb ik onbedoeld wat over haar gelezen. Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdraven om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Dus grote kans op arbeidsgeschiktverklaring. Het UWV is een enge instelling. Ze oordelen namelijk niet over arbeidsgeschiktheid, maar over wel of niet arbeidsongeschikt op grond van een van de op hun lijst vermelde ziektes.
Hier iemand met zelf CVS die toch even in de bres springt voor de therapie. Ik heb vorig jaar zelf een cognitieve gedragstherapie gedaan, niet bij UWV, maar dat maakt niet uit. Het gaat er niet om om jezelf over grenzen heen te laten sleuren, het gaat erom om de grenzen te verleggen, indien dat mogelijk is.
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 10:29:49 #185
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114937136
En? Is dat mogelijk? :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114937478
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:20 schreef Teslynd het volgende:
Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdraven om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Dus grote kans op arbeidsgeschiktverklaring. Het UWV is een enge instelling. Ze oordelen namelijk niet over arbeidsgeschiktheid, maar over wel of niet arbeidsongeschikt op grond van een van de op hun lijst vermelde ziektes.
Ik begrijp op zich wel dat een UWV strengere regels moet hanteren, hoeveel mensen zitten er wel niet onterecht thuis? Maar snap ook dat dit vervelende gevolgen heeft voor diegene die echt niet kunnen. Ik was alleen benieuwd naar de cognitieve therapie die je noemde, heb nog steeds geen duidelijk beeld en snap niet goed waar jouw vergelijking met topsport vandaan komt. Maar goed, dit topic verwatert op deze manier, deze ging niet over ME of het UWV...

quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 10:28 schreef kvd het volgende:
[..]
Hier iemand met zelf CVS die toch even in de bres springt voor de therapie. Ik heb vorig jaar zelf een cognitieve gedragstherapie gedaan, niet bij UWV, maar dat maakt niet uit. Het gaat er niet om om jezelf over grenzen heen te laten sleuren, het gaat erom om de grenzen te verleggen, indien dat mogelijk is.
Hopelijk (meen ik oprecht) heeft het jou geholpen! :-) het is tenslotte voor iedereen een verrijking als je mogelijheden verbreden.
...
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 10:50:38 #187
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114937826
Tsja, laten we het zelfdokteren en de discussies over therapieën en keuringsinstanties hier maar afronden en ons weer concentreren op het moddergooien door en naar Sonja. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114938253
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 10:50 schreef Cynix ® het volgende:
Tsja, laten we het zelfdokteren en de discussies over therapieën en keuringsinstanties hier maar afronden en ons weer concentreren op het moddergooien door en naar Sonja. :Y
De huidige TT is eigenlijk niet meer zo toepasselijk.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_114938327
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 10:29 schreef Cynix ® het volgende:
En? Is dat mogelijk? :')
Geheel offtopic maar
ja...2 jaar geleden was ik alleen aan het werk (100%, onregelmatig en nachtdiensten) en en verder niks bij kon doen (een boodschap van 5 minuten kon al te veel zijn) met een toekomstbeeld van niet tot gedeeltelijk werken. Vriendinnen, afspraken, leuke uitjes, het lukte allemaal niet. Een blokkade in mezelf, ik was al moe, dus daar zou ik nog vermoeider van worden, dus deed ik het maar niet. Door de therapie in kleine stappen dingen naast het werk gaan ondernemen. Niet meteen hele avonden afspreken, maar even een kopje koffie. Niet een hele dag weg, maar even een uurtje ofzo. Bij inspannende dingen even zitten tussendoor, energie verdelen. Kreeg er veel meer energie van, waardoor ik meer dingen naast het werk kon ondernemen. Toekomstbeeld nu is dat ik gewoon 100% kan werken en en leuke dingen bij kan doen. Het werk welliswaar niet bij de huidige werkgever, want als CVS-er heb je regelmaat nodig en die heb ik nu absoluut niet. Dus wel op zoek naar een andere baan, einde van dit werk is al in zicht. Maar het heeft dus absoluut gehoplen. Het gaat meer om het zoeken naar grenzen, deze of wat verleggen (zoals ik heb gedaan), zodat je er juist energie van kan krijgen. Of grenzen leren herkennen en die net voor zijn. Bijvoorbeeld: ik kan wel een hele dag gaan winkelen, maar na 1,5 uur krijg ik het moeilijk. Dan moet ik voor die 1,5 uur juist even gaan zitten, wat drinken of eten bijvoorbeeld, even een rustmoment. Dan kom ik de rest van de dag ook wel door.

Zo had Sonja ook iets over sporten, dat zou als ME/CVS patient niet kunnen. Juist het tegenovergestelde. Tuurlijk ben je de eerste keren compleet op, kan je niks meer. Maar het is uitzoeken wat je wel kan, wat mogelijk is. Ook hier krijg je juist energie door. Daarbij heb je als ME/CVS-er een verrotter lichaam, meer pijnen sowieso dan een ander mens. Het lichaam wordt door het juist sporten sterker waardoor de pijnen minder worden en er meer energie is (pijnen zijn namelijk ook heerlijke energievreters ;) )
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 11:17:25 #190
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114938844
Ok, bedankt voor je toelichting.
Ik vat de voorgaande posts even samen, waarna we echt stoppen met ME, CVS, UWV etc.

• Sonja Silva heeft allerlei vage klachten waar ze naar eigen zeggen doodmoe van wordt en waardoor ze tot vrijwel niks in staat is. Ze kan in ieder geval nauwelijks werkzaamheden verrichten.

• Objectief gezien is het maar de vraag of ze zich er niet te wat te gemakkelijk van af maakt, want ze heeft wel volop energie om zich in het ene na het andere huwelijk te storten en tussendoor ook nog de nodige minnaars te verslijten.

Ok zo? :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114939020
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:17 schreef Cynix ® het volgende:
Ok, bedankt voor je toelichting.
Ik vat de voorgaande posts even samen, waarna we echt stoppen met ME, CVS, UWV etc.

• Sonja Silva heeft allerlei vage klachten waar ze naar eigen zeggen doodmoe van wordt en waardoor ze tot vrijwel niks in staat is. Ze kan in ieder geval nauwelijks werkzaamheden verrichten.

• Objectief gezien is het maar de vraag of ze zich er niet te wat te gemakkelijk van af maakt, want ze heeft wel volop energie om zich in het ene na het andere huwelijk te storten en tussendoor ook nog de nodige minnaars te verslijten.
Ok zo? :7
^O^ alhoewel ze door de nieuwe liefdes juist dus energie kan krijgen, waarschijnlijk tijdelijk. Misschien is dat juist de reden dat ze zoveel mannen/huwelijken verslijt ;)
pi_114939282
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:17 schreef Cynix ® het volgende:
Ok, bedankt voor je toelichting.
Ik vat de voorgaande posts even samen, waarna we echt stoppen met ME, CVS, UWV etc.

• Sonja Silva heeft allerlei vage klachten waar ze naar eigen zeggen doodmoe van wordt en waardoor ze tot vrijwel niks in staat is. Ze kan in ieder geval nauwelijks werkzaamheden verrichten.

• Objectief gezien is het maar de vraag of ze zich er niet te wat te gemakkelijk van af maakt, want ze heeft wel volop energie om zich in het ene na het andere huwelijk te storten en tussendoor ook nog de nodige minnaars te verslijten.

Ok zo? :7
Mooi samengevat.

Fijn kvd dat het je gelukt is!

In dit topic hebben we het helaas over een persoon die zegt niet te kunnen maar wel kan, getuige de vele uitstapjes en activiteiten.

Voorbeeld - een sms-bom naar haar "vangnet" van moeders. Of iemand haar kind kan ophalen omdat ze het niet trekt. De behulpzame moeder van een klasgenoot die hem thuisbrengt treft vervolgens een bank vol tassen. Mevrouw bleek te zijn shoppen...

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 01-08-2012 11:40:43 ]
...
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 11:41:41 #193
43556 miss_dynastie
pi_114939957
Maar als dat mij zou overkomen had ik mooi met m'n mobieltje een foto gemaakt en doorgestuurd naar Shownieuws. Wat nou, moe? _O-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 augustus 2012 @ 11:46:11 #194
163650 Greys
pi_114940163
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:41 schreef miss_dynastie het volgende:
Maar als dat mij zou overkomen had ik mooi met m'n mobieltje een foto gemaakt en doorgestuurd naar Shownieuws. Wat nou, moe? _O-
Of in elk geval nooit meer dat kind ophalen :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 1 augustus 2012 @ 11:49:56 #195
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_114940341
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:17 schreef Cynix ® het volgende:
Ok, bedankt voor je toelichting.
Ik vat de voorgaande posts even samen, waarna we echt stoppen met ME, CVS, UWV etc.

• Sonja Silva heeft allerlei vage klachten waar ze naar eigen zeggen doodmoe van wordt en waardoor ze tot vrijwel niks in staat is. Ze kan in ieder geval nauwelijks werkzaamheden verrichten.

• Objectief gezien is het maar de vraag of ze zich er niet te wat te gemakkelijk van af maakt, want ze heeft wel volop energie om zich in het ene na het andere huwelijk te storten en tussendoor ook nog de nodige minnaars te verslijten.

Ok zo? :7
Thanks, weet ik ook een beetje waar het om gaat. Ik las dat ze lid is van de Pinkstergemeenschap. Enge gehersenspoelde mensen hoor weet ik uit eigen ervaring. Madam was ook nog boulimiapatient. Lekker je volvreten met vanalleswatdoormekaar en dan de vinger in je strot en kokke maar :r
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_114940695
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:49 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Thanks, weet ik ook een beetje waar het om gaat. Ik las dat ze lid is van de Pinkstergemeenschap. Enge gehersenspoelde mensen hoor weet ik uit eigen ervaring. Madam was ook nog boulimiapatient. Lekker je volvreten met vanalleswatdoormekaar en dan de vinger in je strot en kokke maar :r
Ik wil er geen discussie over het geloof van maken, maar ik vind Pinkstergemeenten -> enge gehersenspoelde mensen een beetje generaliserend. :@
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  woensdag 1 augustus 2012 @ 12:04:32 #197
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_114940925
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:58 schreef Lutte het volgende:

[..]

Ik wil er geen discussie over het geloof van maken, maar ik vind Pinkstergemeenten -> enge gehersenspoelde mensen een beetje generaliserend. :@
Tja wacht maar tot je met ze te maken krijgt. Imo is het een sekte. Maar afijn ...
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_114941345
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:49 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Thanks, weet ik ook een beetje waar het om gaat. Ik las dat ze lid is van de Pinkstergemeenschap. Enge gehersenspoelde mensen hoor weet ik uit eigen ervaring. Madam was ook nog boulimiapatient. Lekker je volvreten met vanalleswatdoormekaar en dan de vinger in je strot en kokke maar :r
Silva' s overdreven gedweep met haar liefde voor steeds andere heerschappen en Jezus is bedenkelijk maar mensen bashen haar wel erg om haar gewicht en boulimia. Dat lijkt me nu ook weer niet nodig en mensen kunnen daar vaak niets aan doen. Over haar gedrag kun je genoeg zeggen..
pi_114942115
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:15 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Silva' s overdreven gedweep met haar liefde voor steeds andere heerschappen en Jezus is bedenkelijk maar mensen bashen haar wel erg om haar gewicht en boulimia. Dat lijkt me nu ook weer niet nodig en mensen kunnen daar vaak niets aan doen. Over haar gedrag kun je genoeg zeggen..
Persoonlijk vind ik de persoon in kwestie in haar geheel bedenkelijk.
Zegt ergens aan te lijden maar haar acties laten iets anders zien. Bestempeld zich als goed Christen maar gedraagd zich niet bepaald liefhebbend naar haar omgeving en familie en is al wekenlang niet in haar gemeente gezien (niet meer de pinkstergemeente in Leiderdorp, maar bij een Baptisten gemeente in Hoofddorp).

Deze persoon zit vol tegenstrijdigheden. Wellicht, zoals eerder aangegeven in dit topic, een teken van manisch gedrag.
...
pi_114942156
quote:
10s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:36 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Persoonlijk vind ik de persoon in kwestie in haar geheel bedenkelijk.
Zegt ergens aan te lijden maar haar acties laten iets anders zien. Bestempeld zich als goed Christen maar gedraagd zich niet bepaald liefhebbend naar haar omgeving en familie en is al wekenlang niet in haar gemeente gezien (niet meer de pinkstergemeente in Leiderdorp, maar bij een Baptisten gemeente in Hoofddorp).

Deze persoon zit vol tegenstrijdigheden. Wellicht, zoals eerder aangegeven in dit topic, een teken van manisch gedrag.
Helemaal mee eens, maar vind het niet nodig iemand daarnaast aan te vallen op een eetziekte/haar figuur..
pi_114944748
ach als Christina A. dikker geworden is hebben we het er toch ook over? Of Mariah M?
Waarom bij Sonja S. dan niet? Wel consequent blijven hoor.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_114944763
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:01 schreef roos85 het volgende:

[..]

De huidige TT is eigenlijk niet meer zo toepasselijk.
Beter: Waar wij met modder naar sonja gooien? :')
pi_114945351
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:39 schreef DarkElf het volgende:
ach als Christina A. dikker geworden is hebben we het er toch ook over? Of Mariah M?
Waarom bij Sonja S. dan niet? Wel consequent blijven hoor.
Je kunt het wel constateren, maar iemand erom bashen is een stapje verder. Bij wie dat ook is.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 augustus 2012 @ 14:58:18 #204
163650 Greys
pi_114948836
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:37 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Helemaal mee eens, maar vind het niet nodig iemand daarnaast aan te vallen op een eetziekte/haar figuur..
In de 'onflatteuze foto's' reeks gebeurt het dagelijks. Waarom hoor je daar dan nooit iemand over en is het bij Sonja ineens dan wel zielig?

(Ik snap heus wat je bedoelt, maar waarom is het in dat andere topic bij andere 'sterren' dan wel oke? :P )

EDIT: oh er was nog een blz :@

Maar goed, Jessica Simpson krijgt ze ook om d'r oren nu ze ineens drie keer zo dik is.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114949021
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 14:58 schreef Greys het volgende:

[..]

In de 'onflatteuze foto's' reeks gebeurt het dagelijks. Waarom hoor je daar dan nooit iemand over en is het bij Sonja ineens dan wel zielig?

(Ik snap heus wat je bedoelt, maar waarom is het in dat andere topic bij andere 'sterren' dan wel oke? :P )
Ik zeg nergens dat ik dat wel ok vind. Ik ben vrij nieuw hier en dit is het eerste topic waar ik dit zie (eerst zelfs in de TT) en bij andere sterren vind ik het net zo onnodig. Er zijn genoeg andere rariteiten aan deze dame om te bespreken.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 augustus 2012 @ 15:07:06 #206
163650 Greys
pi_114949180
Ja maar goed, zo werkt 'het internet' nou eenmaal ;)
Op allerhande buitenlandse sites wordt bv die Jessica Simpson ook 'gebashd' dat ze zo dik is geworden. Voor de helft zal dat gewoon de kift zijn omdat zij het wel met John Mayer gedaan heeft en wij niet ( :+ ) maar het is een utopie om te denken dat dit soort bespreken van 'jezus, die is vet geworden' niet meer op internet zal plaatsvinden. En dus ook op FOK!.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114949428
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 15:07 schreef Greys het volgende:
Ja maar goed, zo werkt 'het internet' nou eenmaal ;)
Op allerhande buitenlandse sites wordt bv die Jessica Simpson ook 'gebashd' dat ze zo dik is geworden. Voor de helft zal dat gewoon de kift zijn omdat zij het wel met John Mayer gedaan heeft en wij niet ( :+ ) maar het is een utopie om te denken dat dit soort bespreken van 'jezus, die is vet geworden' niet meer op internet zal plaatsvinden. En dus ook op FOK!.
Ja zeker, wat dat betreft kan het veel erger dan Fok.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 15:14:10 #208
55581 L3viathan
Hollywood Hootsman
pi_114949472
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 15:07 schreef Greys het volgende:
Ja maar goed, zo werkt 'het internet' nou eenmaal ;)
Op allerhande buitenlandse sites wordt bv die Jessica Simpson ook 'gebashd' dat ze zo dik is geworden. Voor de helft zal dat gewoon de kift zijn omdat zij het wel met John Mayer gedaan heeft en wij niet ( :+ ) maar het is een utopie om te denken dat dit soort bespreken van 'jezus, die is vet geworden' niet meer op internet zal plaatsvinden. En dus ook op FOK!.
Ik leef op "jezus wat is die vet geworden" topics! :9
Just a fool will play tricks on Angus McSix
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 augustus 2012 @ 15:20:09 #209
163650 Greys
pi_114949751
Ik zou het ook kut vinden als 'men' zo over me sprak op internet hoor, eerlijk is eerlijk. Het punt is alleen dat Sonja het zelf allemaal zo zit te voeden... 'Een of andere roddelsite pest me, maar ik lees het mooi niet hoor, ik heb wel iets beters te doen!' twitteren en je er kennelijk toch openlijk over opwinden is gewoon alles behalve handig in zulke gevallen. Blijven roepen dat je het niet leest, maar wel contact opnemen of het weg mag (in een eerder geval) en nu er weer over twitteren.

En wat al eerder gezegd werd, ze gunt de hele wereld een blik in haar prive leven door met nieuw troetelbeertje Pyke openlijk te gaan zitten slijmballen en berichtjes te sturen waar het glazuur van van je tanden springt. Als je daarvoor kiest om dat gewoon open en bloot (nooooooo :'( ) te doen, dan kàn je er ook gewoon commentaar op verwachten ;) Dan moet je daar vervolgens niet verbolgen over gaan zitten doen, maar gewoon je facebookprofiel en twitter beter afschermen, of tien sec. nadenken voordat je iets zelf het internet op kwakt.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114950498
Nou, ik geef het de beroemdheden wel te doen inderdaad. Dagelijks afgekraakt worden om je uiterlijk terwijl ze, laten we wel wezen, vaak toch echt bovengemiddeld knap zijn. Het zou me niks verbazen als Yolanthe bepaalde dingen aan zichzelf heeft laten veranderen (haargrens, gebit) naar aanleiding van dergelijk commentaar.
Ik zou van minder labiel worden.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 augustus 2012 @ 15:55:59 #211
163650 Greys
pi_114951220
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 15:38 schreef MightyMightyM het volgende:
Nou, ik geef het de beroemdheden wel te doen inderdaad. Dagelijks afgekraakt worden om je uiterlijk terwijl ze, laten we wel wezen, vaak toch echt bovengemiddeld knap zijn. Het zou me niks verbazen als Yolanthe bepaalde dingen aan zichzelf heeft laten veranderen (haargrens, gebit) naar aanleiding van dergelijk commentaar.
Ik zou van minder labiel worden.
Ik ook.
Heb Sonja dan ook geen dikke pad genoemd oid. Ook omdat ik het nog steeds geen lelijke vrouw vind, nu ze een stuk steviger is.

Echter, je noemt nu Yolanthe. Het zijn volgens mij wèl de types die er zelf voor kiezen steeds hun hele hebben en houwen de wereld in te slingeren, die het meeste commentaar krijgen... Ze willen álles met 'ons' delen. Yolanthe d'r zoveelste getuite-lipjes-foto via twitter, Sonja d'r zoveelste scheiding, d'r column over d'r ME in de Vriendin, d'r gekweel met Pyke op twitter en Facebook. Als je als 'bekende' zoveel uit eigen beweging deelt met de rest van de wereld, gaat de rest van de wereld er af en toe een mening op na houden die wellicht niet geheel de mening is die je wilt horen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114954342
Ze schref op haar FB ergens dat de UWV arts haar had gemeld dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft en daar was ze het niet mee eens. Ik zou het er ook niet mee eens zijn als iemand dat tegen mij zei maar het verschil tussen mij en Sonja Silva is dat ik dat niet open en bloot op FB zou zetten. Sterker nog, ik zou dat tegen niemand zeggen!
pi_114954932
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 17:00 schreef Juweel het volgende:
Ze schref op haar FB ergens dat de UWV arts haar had gemeld dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft en daar was ze het niet mee eens. Ik zou het er ook niet mee eens zijn als iemand dat tegen mij zei maar het verschil tussen mij en Sonja Silva is dat ik dat niet open en bloot op FB zou zetten. Sterker nog, ik zou dat tegen niemand zeggen!
Serieus :o
Dat zou ik ook niet in de openbaarheid gooien. Zelfs al ben je het zelf niet eens met de diagnose.

Maar ze gaan nu eerst even lekker samen een paar dagen naar Frankrijk. Relatie-test nummer 1 ;)
sonjasilva twitterde op woensdag 01-08-2012 om 16:36:09 Zucht... Nog een paar nachtjes en dan gaan we naar Frankrijk... Zin iiiiin! @pykemusiq: ga je wel de hele weg zingen?? <3 reageer retweet
  woensdag 1 augustus 2012 @ 17:26:10 #214
58921 Day
You can fly!
pi_114955388
Iets zeg me dat Pyke dit niet heel lang vol gaat houden! :D
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  woensdag 1 augustus 2012 @ 17:50:55 #215
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_114956257
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 17:26 schreef Day het volgende:
Iets zeg me dat Pyke dit niet heel lang vol gaat houden! :D
Ik vind het sowieso fascinerend dat zo'n jongen op zo'n vrouw valt. Er valt ook al niets te halen, dus hij heeft ècht een aparte smaak. En dan al die bagage.

Ik zie nu dat ze maar vijf jaar schelen... :').
  woensdag 1 augustus 2012 @ 18:00:23 #216
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114956638
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 12:37 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Helemaal mee eens, maar vind het niet nodig iemand daarnaast aan te vallen op een eetziekte/haar figuur..
En waarom vind je dat?
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 18:01:34 #217
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114956692
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 15:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik ook.
Heb Sonja dan ook geen dikke pad genoemd oid. Ook omdat ik het nog steeds geen lelijke vrouw vind, nu ze een stuk steviger is.

Echter, je noemt nu Yolanthe. Het zijn volgens mij wèl de types die er zelf voor kiezen steeds hun hele hebben en houwen de wereld in te slingeren, die het meeste commentaar krijgen... Ze willen álles met 'ons' delen. Yolanthe d'r zoveelste getuite-lipjes-foto via twitter, Sonja d'r zoveelste scheiding, d'r column over d'r ME in de Vriendin, d'r gekweel met Pyke op twitter en Facebook. Als je als 'bekende' zoveel uit eigen beweging deelt met de rest van de wereld, gaat de rest van de wereld er af en toe een mening op na houden die wellicht niet geheel de mening is die je wilt horen.
Zoals ik al aangaf:
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:37 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Waarom? Omdat de naam van het personage waar mijn nickname van afstamt tegenwoordig net zo bekend is als de naam van Sonja Silva? Nah :P

Ik vind het gewoon belachelijk dat je, als je toch al een derderangs BN'ertje bent, zo misselijk achter beledigingen aan moet gaan. Toen Jelka van Houten zo misselijk tegen Novum Nieuws deed en haar zus Carice haar zo geweldig voor lul zette omdat ze zo arrogant deed vond ik dat geweldig, omdat je als BN'er één taak hebt; Hoe lullig pers of fans ook zijn tegen je, blijf in ieder geval vriendelijk of in het uiterste geval neutraal. Niet misselijk lopen afkatten, ondergordelse reacties geven of weglopen zonder iets te zeggen; Of je bent een BN'er en zorgt ook dat je dat kunt zijn en VOLHOUDEN, of je kunt de strijd om BN'er te worden gewoon opgeven.

Sonja Silva is geen BN'er meer omdat haar kop niet meer op TMF verschijnt en zal het ook nooit meer worden met die mentaliteit van haar nu. "Kijk mij vrolijk en blij zijn met mijn vierde scharrelprins op het witte leasepaard! Geleased want eigendom kan ik zelf niet betalen, maar dat maakt niet uit en wie er wat over zegt boeit mij niet! Ik ben vrij en vrolijk en Jezus houd mijn dikke reet op het goede pad! Love to have ME!", maar tóch twee dagen later negatief reageren in de trand van "Kijk nu wat die vage roddelsite over mij schrijft, nu zou ik weer dit gedaan hebben!"
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_114958976
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 17:00 schreef Juweel het volgende:
Ze schref op haar FB ergens dat de UWV arts haar had gemeld dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft en daar was ze het niet mee eens. Ik zou het er ook niet mee eens zijn als iemand dat tegen mij zei maar het verschil tussen mij en Sonja Silva is dat ik dat niet open en bloot op FB zou zetten. Sterker nog, ik zou dat tegen niemand zeggen!
Ik vind het best verklaarbaar. :-)

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 01-08-2012 20:09:34 ]
...
pi_114959053
quote:
5s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 17:50 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Ik vind het sowieso fascinerend dat zo'n jongen op zo'n vrouw valt. Er valt ook al niets te halen, dus hij heeft ècht een aparte smaak. En dan al die bagage.

Ik zie nu dat ze maar vijf jaar schelen... :').
Ik ook. Het enige wat zij meebrengt is een hoop ellende en een heule dikke schuld...

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 01-08-2012 19:41:16 ]
...
pi_114960780
quote:
10s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 11:28 schreef veldsla2000 het volgende:
Voorbeeld - een sms-bom naar haar "vangnet" van moeders. Of iemand haar kind kan ophalen omdat ze het niet trekt. De behulpzame moeder van een klasgenoot die hem thuisbrengt treft vervolgens een bank vol tassen. Mevrouw bleek te zijn shoppen...
Whut? :o
* lezzer heeft 10 jaar ME/CVS gehad.
Volgens mij heeft zij ergens anders last van hoor...
pi_114961672
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:20 schreef Teslynd het volgende:
Twitter volg ik niet, dus ik weet andersmans rare twittergedrag niet. Wel heb ik onbedoeld wat over haar gelezen. Het UWV wil iedereen met CVS of ME naar cognitieve gedragstherapie sturen. Dat blijkt een training om jezelf over grenzen heen te laten sleuren. Als ik het goed begrepen heb, moet dat 2 jaar lang gebeuren. Wat bij gezonde mensen goed uitpakken kan (maar niet iedereen is in de wieg gelegd voor topsporter), pakt al gauw slecht uit bij zieken. Twee jaar is een lange tijd om jezelf volledig voorbij te lopen.
En als je volkomen gebroken bent, moet je weer bij het UWV opdraven om je te laten vertellen dat genezen bent, dan wel een tegenwerker. Dus grote kans op arbeidsgeschiktverklaring. Het UWV is een enge instelling. Ze oordelen namelijk niet over arbeidsgeschiktheid, maar over wel of niet arbeidsongeschikt op grond van een van de op hun lijst vermelde ziektes.
En dat is dus onzin cognitieve gedragstherapie is er niet op gericht om over je grenzen heen te gaan, maar je grenzen te ontdekken. Met elke ziekte is het, als het lang duurt, op een gegeven moment bij veel mensen (niet alle) ook wel makkelijk zich erachter te verbergen.
pi_114961816
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 19:46 schreef lezzer het volgende:
[..]
Whut? :o
* lezzer heeft 10 jaar ME/CVS gehad.
Volgens mij heeft zij ergens anders last van hoor...
De narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) is een persoonlijkheidsstoornis die wordt gekenmerkt door een overdreven gevoel van eigenwaarde, een sterke behoefte aan bewondering en een laag inlevingsvermogen. De stoornis kan worden gezien als de pathologische (ziekelijke) vorm van narcisme.

Personen die lijden aan een NPS kunnen in eerste instantie overkomen als charmant en interessant, maar als relaties langer duren blijkt hun egocentrisme vaak een ernstig obstakel. Niet zelden eisen ze een voorkeursbehandeling. Als dit niet gebeurt, voelen ze zich snel gekrenkt of ondergewaardeerd en zijn hierdoor vatbaar voor depressieve verschijnselen. Anderzijds kan hun kwetsbaarheid ook tot woedeaanvallen leiden.
Het leven van iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis is meestal zwaar, het heeft een diepe impact op de omstanders. Zoals een junk heroïne nodig heeft, is iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis altijd op zoek naar aandacht. Die aandacht houdt zijn broze zelfbeeld in stand en is van levensbelang voor de persoon. Om die aandacht te krijgen gebruikt de persoon de mensen die het dichtst bij hem staan, zoals de partner en kinderen.

De basis van NPS wordt in de jeugd of vroege volwassenheid gelegd. Vaak wordt de oorzaak gezocht in misbruik of trauma's die veroorzaakt kunnen zijn door ouders, andere invloedrijke volwassenen of zelfs leeftijdsgenoten. In dit kader kan NPS worden gezien als een verdedigingsmechanisme dat op gevoelens van minderwaardigheid is gebaseerd.

Het DSM-IV definieert de narcistische persoonlijkheidsstoornis als een pervasief patroon van grootsheid (in fantasie of gedrag), behoefte aan bewondering en gebrek aan inlevingsgevoel, meestal beginnend in de vroege volwassenheid en aanwezig in verschillende situaties. De stoornis kan worden gediagnosticeerd als sprake is van vijf of meer van de volgende criteria:
De persoon heeft gevoelens van grootsheid en eigen belangrijkheid (hij overdrijft bijvoorbeeld zijn prestaties, talent, kennis, contacten en persoonlijke eigenschappen en eist als superieur beschouwd te worden, ook als zijn prestaties hiertoe geen aanleiding geven).
De persoon is geobsedeerd door fantasieën over succes, roem, (al)macht, genialiteit (de cerebrale narcist), schoonheid of seksuele prestaties (de somatische narcist) of een ideale, blijvende liefde.
De persoon ziet zichzelf als uniek en meent dat hij alleen begrepen kan worden door even unieke of speciale mensen (of instellingen).
De persoon heeft enorme behoefte aan bewondering, aandacht en bevestiging of wil gevreesd en berucht zijn.
De persoon gelooft dat hij meer rechten heeft dan anderen. Hij wil dat anderen zich aanpassen aan zijn "onredelijke" verwachting van een voorkeursbehandeling.
De persoon is manipulerend en gebruikt anderen om zijn doel te bereiken.
De persoon heeft een onderontwikkeld inlevingsvermogen. Hij of zij kan of wil geen rekening houden met de behoeften of opvattingen van anderen.
De persoon is vaak jaloers, wat gepaard kan gaan met woede. Dit leidt tot paranoïde wanen, omdat hij denkt dat anderen jaloers zijn op hem en zich op dezelfde manier gedragen als hij.
De persoon gedraagt zich arrogant. Hij voelt zich superieur, boven de wet verheven en alom aanwezig (magisch denken). Hij wordt kwaad als hij wordt tegengesproken door mensen die hij als minderwaardig beschouwt.

Bron:Wikipedia

Denk dat we alles wel kunnen afvinken...
...
pi_114961825
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 17:12 schreef piglet het volgende:

[..]
Maar ze gaan nu eerst even lekker samen een paar dagen naar Frankrijk. Relatie-test nummer 1 ;)
Frankrijk. Hoe romantisch! En dan natuurlijk even naar de Eiffentoren ^) *O*
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 20:11:06 #224
43556 miss_dynastie
pi_114961950
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 19:46 schreef lezzer het volgende:

[..]

Whut? :o
* lezzer heeft 10 jaar ME/CVS gehad.
Volgens mij heeft zij ergens anders last van hoor...
Ja, koek-koek toet-toet zou mijn buurvrouw zeggen...
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 20:37:21 #225
368283 ato
pi_114963600
Zij houdt gewoon een beetje van aandacht en ja die krijg je dan zowel positief als negatief. Ik vind het een aandachtstrekster en ja zij is wel een beetje erg veel veranderd sinds 15 jaar tijd.
Of zij een persoonlijkheidstoornis heeft of niet ik vind het geen leuke vrouw.
Life can be a bitch, so like it..
  woensdag 1 augustus 2012 @ 23:44:01 #226
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114974841
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 13:39 schreef DarkElf het volgende:
ach als Christina A. dikker geworden is hebben we het er toch ook over? Of Mariah M?
Waarom bij Sonja S. dan niet? Wel consequent blijven hoor.
Helemaal mee eens hoor, maar de "Gate" betreft hier haar huwelijksdrang/vreemdgang/Twittergekte en haar omvang is bijzaak. Om daar dan maar over te blijven ouwenelen is een beetje jammer van de daadwerkelijk interessante focus. :9
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † woensdag 1 augustus 2012 @ 23:46:14 #227
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_114974964
Ik ga die Pyke van haar afsnoepen. Lekker ding :9
Are you fokking to me?
pi_114975084
quote:
17s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 23:46 schreef Marie30 het volgende:
Ik ga die Pyke van haar afsnoepen. Lekker ding :9
Daar is nu toch wel charme wel vanaf nu zij er overheen is gegaan?
Pas trouwens maar op dat je niets oploopt, met de snelheid waar zij mee gaat kan ik niet garanderen dat ze geen sporen heeft achtergelaten...

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 01-08-2012 23:54:49 ]
...
  woensdag 1 augustus 2012 @ 23:56:04 #229
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114975476
Het is wel echt jammer van Pyke hoor.
Zo besmet.

Ik vond het zo'n leuke koorknaap :9
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 00:00:50 #230
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_114975705
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 23:48 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Daar is nu toch wel charme wel vanaf nu zij er overheen is gegaan?
Pas trouwens maar op dat je niets oploopt, met de snelheid waar zij mee gaat kan ik niet garanderen dat ze geen sporen heeft achtergelaten...
Ik til hem terug naar de league waarin hij behoort. :') Je hebt wel een punt. Hopen dat ik geen ziektes oploop tijdens mijn offers voor het vaderland.

:')
Are you fokking to me?
pi_114977709
sonjasilva twitterde op woensdag 01-08-2012 om 19:28:43 @JermaineFleur @pykemusiq Yes... Yes... Yeeeeeeeees, all I can say is... =) reageer retweet
Ja popje, dat is nou juist jouw probleem... _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 23:56 schreef Duderinnetje het volgende:
Het is wel echt jammer van Pyke hoor.
Zo besmet.

Ik vond het zo'n leuke koorknaap :9
Je valt op wollen truien, ja? :9

[ Bericht 13% gewijzigd door veldsla2000 op 02-08-2012 00:48:57 ]
...
  donderdag 2 augustus 2012 @ 00:48:31 #232
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114978101
quote:
9s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 00:39 schreef veldsla2000 het volgende:
sonjasilva twitterde op woensdag 01-08-2012 om 19:28:43 @JermaineFleur @pykemusiq Yes... Yes... Yeeeeeeeees, all I can say is... =) reageer retweet
Ja popje, dat wisten we allang...

[..]

Je valt op wollen truien, ja? :9
Heeft hij haar ten huwelijk gevraagd? :o
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114978306
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 00:48 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]

Heeft hij haar ten huwelijk gevraagd? :o
Hahaha, nee ging geloof over hun vakantie of iets dergelijks. Maar het was te mooi om niet te quoten. :9 Aan de andere kant weet je het nooit met haar. Het tempo van huwelijk naar scheiding voert ze steeds op. Kan zo in een weekend getrouwd en gescheiden zijn zonder dat we het doorhebben.

Maar goed eerder vanavond werd al opgemerkt:
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 20:08 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Frankrijk. Hoe romantisch! En dan natuurlijk even naar de Eiffentoren ^) *O*
Ik hoop dat hij bij zinnen komt voor het te laat is. Of misschien eigenlijk ook niet. *leunt vast achterover en pakt popcorn*

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 02-08-2012 01:34:32 ]
...
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 00:58:11 #234
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_114978494
Eigenlijk wel triest hoe zeer haar FB overloopt van de statusupdates over Pyke terwijl hij haar nauwelijks vermeldt. Bijvoorbeeld haar statusupdate over de romantische Frankrijk-vakantie. Hij heeft daar een statusupdate over die enkel over de muziek gaat die hij daar gaat spelen....

Ja Son :')
Are you fokking to me?
  donderdag 2 augustus 2012 @ 01:08:39 #235
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114978867
quote:
10s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 00:58 schreef Marie30 het volgende:
Eigenlijk wel triest hoe zeer haar FB overloopt van de statusupdates over Pyke terwijl hij haar nauwelijks vermeldt. Bijvoorbeeld haar statusupdate over de romantische Frankrijk-vakantie. Hij heeft daar een statusupdate over die enkel over de muziek gaat die hij daar gaat spelen....

Ja Son :')
Als ze dit leest ben jij de dader voor haar ruzie met Pyke. _O-
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 01:41:12 #236
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_114980058
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 01:08 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Als ze dit leest ben jij de dader voor haar ruzie met Pyke. _O-
Ik kan niet zeggen dat dat dan onopzettelijk was :+
Are you fokking to me?
  donderdag 2 augustus 2012 @ 02:24:42 #237
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_114981090
quote:
14s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 01:41 schreef Marie30 het volgende:

[..]

Ik kan niet zeggen dat dat dan onopzettelijk was :+
Hehehe, nice :P

Waterhoofdgate?
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 08:51:29 #238
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114984249
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 23:48 schreef veldsla2000 het volgende:
Daar is nu toch wel charme wel vanaf nu zij er overheen is gegaan?
Pas trouwens maar op dat je niets oploopt, met de snelheid waar zij mee gaat kan ik niet garanderen dat ze geen sporen heeft achtergelaten...
Ze is er waarschijnlijk niet overheen, maar onderdoor gegaan. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 08:53:46 #239
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114984279
Als ze Frankrijk overleven gaat ze hem waarschijnlijk ter plekke of meteen bij thuiskomst ten huwelijk vragen. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114986349
quote:
99s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 08:53 schreef Cynix ® het volgende:
Als ze Frankrijk overleven gaat ze hem waarschijnlijk ter plekke of meteen bij thuiskomst ten huwelijk vragen. :7
Ik vraag me af he, zouden haar familieleden eigenlijk bij een eventueel 4e huwelijk nog de moeite doen om op te komen dagen? Of zouden ze zoiets hebben van 'we zien de foto's wel een keer'?
...
pi_114987402
quote:
99s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 08:53 schreef Cynix ® het volgende:
Als ze Frankrijk overleven gaat ze hem waarschijnlijk ter plekke of meteen bij thuiskomst ten huwelijk vragen. :7
Mwah, in mei was ze nog heel stellig dat ze nooit meer ging trouwen:
http://www.nu.nl/achterkl(...)it-meer-trouwen.html

Ik hoop dat ze zich hier voorlopig toch wel aan houdt. Al weet je het maar nooit met die ware liefdes natuurlijk ;)
Al denk ik om de een of andere reden ook niet dat hij zo zal staan te springen om zich nu al op die manier te binden. Jullie wel?
  donderdag 2 augustus 2012 @ 11:26:12 #242
58921 Day
You can fly!
pi_114988302
Moest net bij de tandarts even wachten, las toen maar de Vriendin uit de leesmap en kwam haar column tegen waarin ze haar liefde voor Pyke bekendmaakt (zonder zijn naam te noemen overigens). Ben er nu wel van overtuigd dat er iets serieus mis is met haar. En tegen Pyke (toch een lekker ding) kan ik alleen maar zeggen: Run, boy, run!!!!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_114993453
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 11:01 schreef piglet het volgende:
Mwah, in mei was ze nog heel stellig dat ze nooit meer ging trouwen:
http://www.nu.nl/achterkl(...)it-meer-trouwen.html

Ik hoop dat ze zich hier voorlopig toch wel aan houdt. Al weet je het maar nooit met die ware liefdes natuurlijk ;)
Al denk ik om de een of andere reden ook niet dat hij zo zal staan te springen om zich nu al op die manier te binden. Jullie wel?
Ah, ze roept wel vaker wat. ;)

2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

Ze wilde zefls een kind omdat dat haar zou genezen...

En nu, twee maanden later zoetsappig op Twitter naar d'r nieuwe "lieffie-poepie-schatje-grote-liefde-echt-heus-waar-mijn-alles-mijn-wereld-mijn-steun-voor-altijd-jij-en-ik-mijn-boom-roos-vis-vuur-ying-yang-zout-peper-zon-maan-nooit-never-meer-zonder-jou-dan-ga-ik-onwijs-dood" :

quote:
"You're my relation, and connection to the sun. With you next to me, there's no darkness I can't overcome..." Beyonce. <3
WACKO!

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 02-08-2012 14:28:15 ]
...
  Moderator / Miss SHO donderdag 2 augustus 2012 @ 15:15:17 #244
22592 crew  Ole
pi_114998798
_O- _O- _O_ _O_
Goeie samenvatting ^O^
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_115000338
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 15:15 schreef Ole het volgende:
_O- _O- _O_ _O_
Goeie samenvatting ^O^
Ole. jouw bedachte TT klopt eigenlijk niet meer..

Misschien iets van Sonja Silva - love like you' ve never been married ?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Moderator / Miss SHO donderdag 2 augustus 2012 @ 15:42:43 #246
22592 crew  Ole
pi_115000509
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 15:39 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ole. jouw bedachte TT klopt eigenlijk niet meer..

Misschien iets van Sonja Silva - love like you' ve never been married ?
Zit al te kijken..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_115000637
Leuke nieuwe TT _O_
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Moderator / Miss SHO donderdag 2 augustus 2012 @ 15:48:16 #248
22592 crew  Ole
pi_115000799
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 15:45 schreef roos85 het volgende:
Leuke nieuwe TT _O_
OK :)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_115004134
quote:
10s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 13:30 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ah, ze roept wel vaker wat. ;)

2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

Ze wilde zefls een kind omdat dat haar zou genezen...

En nu, twee maanden later zoetsappig op Twitter naar d'r nieuwe "lieffie-poepie-schatje-grote-liefde-echt-heus-waar-mijn-alles-mijn-wereld-mijn-steun-voor-altijd-jij-en-ik-mijn-boom-roos-vis-vuur-ying-yang-zout-peper-zon-maan-nooit-never-meer-zonder-jou-dan-ga-ik-onwijs-dood" :

[..]

WACKO!
^O^
Forever yours, forever mine, forever ours...
  † In Memoriam † donderdag 2 augustus 2012 @ 16:45:51 #250
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_115004251
Ik lig hier in een deuk met jullie opmerkingen... En die samenvatting :D :')
Are you fokking to me?
pi_115004345
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 15:15 schreef Ole het volgende:
_O- _O- _O_ _O_
Goeie samenvatting ^O^
Wat zij zegt :D
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_115005722
quote:
10s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 13:30 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ah, ze roept wel vaker wat. ;)

[..]

_O_
  donderdag 2 augustus 2012 @ 17:42:44 #253
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_115007172
quote:
"lieffie-poepie-schatje-grote-liefde-echt-heus-waar-mijn-alles-mijn-wereld-mijn-steun-voor-altijd-jij-en-ik-mijn-boom-roos-vis-vuur-ying-yang-zout-peper-zon-maan-nooit-never-meer-zonder-jou-dan-ga-ik-onwijs-dood" :
hahaha
_O-
pi_115024314
Dank jullie! Dank jullie wel! Zonder jullie steun had het niet mogelijk geweest! Ook wil ik hier vandaan mijn manager bedanken, hij heeft mij altijd onvoorwaardelijk gesteund toen niemand vertrouwen in mij had. Ook mijn familie, zonder jullie had ik het nooit gekund!! Ik hou van jullie! Van jullie allemaal! Stuk voor stuk! Ook van jou Sonja! _O-


Nog veul meer dirt waar dat vandaan kwam... ;-)

[ Bericht 29% gewijzigd door veldsla2000 op 03-08-2012 11:16:06 ]
...
  donderdag 2 augustus 2012 @ 23:33:04 #255
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115026963
Nou kom op dan, met die dirt.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115028160
quote:
17s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 23:46 schreef Marie30 het volgende:
Ik ga die Pyke van haar afsnoepen. Lekker ding :9
Misschien kun je zondag even naar Oostzaan om hem vlak voor de vakantie te verleiden ;)
PykeMusiQ twitterde op donderdag 02-08-2012 om 17:49:12 Komende zondag sta ik in cafe BorrelZ in Oostzaan. #kermisvanoostzaan 18:30 reageer retweet
  † In Memoriam † vrijdag 3 augustus 2012 @ 00:27:09 #257
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_115030079
quote:
12s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 23:51 schreef piglet het volgende:

[..]

Misschien kun je zondag even naar Oostzaan om hem vlak voor de vakantie te verleiden ;)
PykeMusiQ twitterde op donderdag 02-08-2012 om 17:49:12 Komende zondag sta ik in cafe BorrelZ in Oostzaan. #kermisvanoostzaan 18:30 reageer retweet
lol :D

Het overwegen waard *) :') :+
Are you fokking to me?
pi_115037226
Als de kermis van Oostzaan lijkt op de kermis van Assendelft, en die kans is groot, is er na een uur of 8 's avonds niet veel meer voor nodig om Pykie te verleiden hoor. Go for it! En vergeet je camera niet ;)
  † In Memoriam † vrijdag 3 augustus 2012 @ 08:35:14 #259
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_115037419
Succes en hou ons op de hoogte~!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_115037446
Straks tweets/Facebook-updates van Sonja over Marie30 die Pyke van haar heeft afgepakt, en hoe God zal straffen?
  Moderator / Miss SHO vrijdag 3 augustus 2012 @ 11:25:32 #261
22592 crew  Ole
pi_115042116
Ik verheug me er nu al op *O*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_115042301
Oh, maar Sonja leest natuurlijk hier mee en heeft nu deze alvast voor arme Pykje besteld voor op de kermis. Dat is niet fijn in de botsauto's... :N

Arme Pykje...
pi_115042656
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 11:29 schreef bloempje-moi het volgende:
Oh, maar Sonja leest natuurlijk hier mee en heeft nu deze alvast voor arme Pykje besteld voor op de kermis. Dat is niet fijn in de botsauto's... :N

Arme Pykje...
Aj! Lijkt me ook niet echt prettig zitten...
_O-
...
  † In Memoriam † vrijdag 3 augustus 2012 @ 13:04:13 #264
37843 lady-wrb
kortaf
pi_115046545
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 08:12 schreef bloempje-moi het volgende:
Als de kermis van Oostzaan lijkt op de kermis van Assendelft, en die kans is groot, is er na een uur of 8 's avonds niet veel meer voor nodig om Pykie te verleiden hoor. Go for it! En vergeet je camera niet ;)
kermis in assendelft heeft niks met kermis te maken. zuipen zuipen zuipen
pi_115046716
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 13:04 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

kermis in assendelft heeft niks met kermis te maken. zuipen zuipen zuipen
That's the point ;)
pi_115056758


Ach ja, ik zie het al, ontzettend ziek, duidelijk nergens energie voor...?

[ Bericht 16% gewijzigd door veldsla2000 op 04-08-2012 09:44:20 ]
...
pi_115129977
Woehoe! We krijgen liveverslag van hun huwelijksreis vakantie naar Frankrijk. *O*

quote:
Ik ben echt aan het aftellen!! Morgen op vakantie samen met mijn schatjes. @sonjasilva, Dtje en mama. #vivelafrance🇫🇷. Ik zal fotos gaan posten!!
Noemt hij haar nou mama? :{
pi_115131096
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 11:06 schreef bloempje-moi het volgende:
Woehoe! We krijgen liveverslag van hun huwelijksreis vakantie naar Frankrijk. *O*

[..]

Noemt hij haar nou mama? :{
Dit tweet Pyke? Dan neem ik aan dat zijn moeder meegaat, want hij mentioned Sonja.
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_115132100
best handig, ze nemen zijn moeder mee... als oppas voor sonja's zoon
  † In Memoriam † zondag 5 augustus 2012 @ 12:23:43 #270
43556 miss_dynastie
pi_115132346
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 12:16 schreef JaneDoe het volgende:
best handig, ze nemen zijn moeder mee... als oppas voor sonja's zoon
En als getuige voor hun stiekeme huwelijkje. Twee in één.
pi_115132564
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 12:16 schreef JaneDoe het volgende:
best handig, ze nemen zijn moeder mee... als oppas voor sonja's zoon
Ik dacht precies hetzelfde :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_115133732
quote:
1s.gif Op zondag 5 augustus 2012 12:29 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ik dacht precies hetzelfde :D
Of mams gaat mee om een huwelijk te voorkomen.
  zondag 5 augustus 2012 @ 13:10:42 #273
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_115134012
Mijn God, wat een zijen sok, die Pyke.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 5 augustus 2012 @ 13:13:36 #274
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_115134116
quote:
10s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 00:58 schreef Marie30 het volgende:
Eigenlijk wel triest hoe zeer haar FB overloopt van de statusupdates over Pyke terwijl hij haar nauwelijks vermeldt. Bijvoorbeeld haar statusupdate over de romantische Frankrijk-vakantie. Hij heeft daar een statusupdate over die enkel over de muziek gaat die hij daar gaat spelen....

Ja Son :')
:')
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
  zondag 5 augustus 2012 @ 13:17:30 #275
298150 YouCanLeaveYourHeadOn
Als je dit leest ben je dom.
pi_115134270
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 09:36 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Over persoonlijke frustaties en slecht leesbaar Nederlands gesproken..
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.
pi_115135033
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 11:06 schreef bloempje-moi het volgende:
Woehoe! We krijgen liveverslag van hun huwelijksreis vakantie naar Frankrijk. *O*

[..]

Noemt hij haar nou mama? :{
Kotszakje iemand?

Handig wel die moeder als oppas inderdaad. Want ze zal toch echt niet bij het kind blijven als hij savonds optreed!

Snap zowieso niet waarom hij voor optredens naar Frankrijk gaat aangezien hij in NL nog niet eens zo bekend is...

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 06-08-2012 12:41:10 ]
...
  Moderator / Miss SHO zondag 5 augustus 2012 @ 14:10:08 #277
22592 crew  Ole
pi_115136195
Vast op een camping vol met Hollanders
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † zondag 5 augustus 2012 @ 15:02:46 #278
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_115138241
Yep, moet wel een campingtoer worden. Langs het Salou en Benidorm van Frankrijk.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_115139330
quote:
10s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 00:58 schreef Marie30 het volgende:
Eigenlijk wel triest hoe zeer haar FB overloopt van de statusupdates over Pyke terwijl hij haar nauwelijks vermeldt. Bijvoorbeeld haar statusupdate over de romantische Frankrijk-vakantie. Hij heeft daar een statusupdate over die enkel over de muziek gaat die hij daar gaat spelen....
En schijnbaar heeft ze ook zijn PR op zich genomen. Hij retweet steeds wat zij over hem het internet op slingert. :p
sonjasilva twitterde op zondag 05-08-2012 om 14:12:52 Pyke zijn page is in de maak, liken jullie hem ook?http://t.co/NsU0jfQV http://t.co/YwYJwooP reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 04-08-2012 om 17:22:34 @pykemusiq zojuist getekend bij @songkitchen...! Zo trots... #echtemuziek http://t.co/lRLlT63L reageer retweet


[ Bericht 41% gewijzigd door veldsla2000 op 06-08-2012 11:04:52 ]
...
pi_115176593
Excuus, dubbele post.

[ Bericht 35% gewijzigd door veldsla2000 op 06-08-2012 10:54:38 ]
...
pi_115177944
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 15:27 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

En schijnbaar heeft ze ook zijn PR op zich genomen. Hij retweet steeds wat zij over hem het internet op slingert. :p
sonjasilva twitterde op zondag 05-08-2012 om 14:12:52 Pyke zijn page is in de maak, liken jullie hem ook?http://t.co/NsU0jfQV http://t.co/YwYJwooP reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 04-08-2012 om 17:22:34 @pykemusiq zojuist getekend bij @songkitchen...! Zo trots... #echtemuziek http://t.co/lRLlT63L reageer retweet
Begin van het einde dit, voor zijn carrière kan dit de doodssteek zijn denk ik :@ Ook het tegenovergestelde natuurlijk maar die kans acht ik stukken kleiner :')
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  † In Memoriam † maandag 6 augustus 2012 @ 11:33:20 #282
43556 miss_dynastie
pi_115177995
Wie twittert ff terug dat 'ie Pyke Piekhaar graag wil likken? >:)
pi_115178988
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2012 11:31 schreef Lutte het volgende:

[..]

Begin van het einde dit, voor zijn carrière kan dit de doodssteek zijn denk ik :@ Ook het tegenovergestelde natuurlijk maar die kans acht ik stukken kleiner :')
Ik denk ook dat dit het begin van de afgrond is. Ze had ook nog een tweet geplaatst over dat hij ging optreden bij Borrelz gister, maar die kon ik gek genoeg niet invoegen hier.
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2012 11:33 schreef miss_dynastie het volgende:
Wie twittert ff terug dat 'ie Pyke Piekhaar graag wil likken? >:)
Marie30, toch? _O-
...
  † In Memoriam † maandag 6 augustus 2012 @ 12:30:31 #284
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_115180327
Gestalkt worden door creep Silva kan geen enkele carrière goed doen. :N
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_115232799
Goed nieuws, ze willen emigreren *O*
:P
PykeMusiQ twitterde op dinsdag 07-08-2012 om 11:37:28 Geen grap we willen niet meer weg hier!! :) het zwembad!! http://t.co/k2oGJkSc reageer retweet
pi_115236930
quote:
12s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 12:19 schreef piglet het volgende:
Goed nieuws, ze willen emigreren *O*
:P
PykeMusiQ twitterde op dinsdag 07-08-2012 om 11:37:28 Geen grap we willen niet meer weg hier!! :) het zwembad!! http://t.co/k2oGJkSc reageer retweet
Dus God bestaat echt!! In haar taal: Can I get an Aaaaaaamen???'

_O-

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 07-08-2012 15:07:17 ]
...
  donderdag 9 augustus 2012 @ 20:42:28 #287
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_115350651
Iemand interesse in de nieuwe column van Sonja? Het is wel een toepasselijke over afvallen en over haar ME en dat het de goede kant op gaat. En natuurlijk over Pyke.

Als iemand wil lezen maak ik effe een fotootje en post ik hem hier.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_115350856
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 20:42 schreef Poeke het volgende:
Iemand interesse in de nieuwe column van Sonja? Het is wel een toepasselijke over afvallen en over haar ME en dat het de goede kant op gaat. En natuurlijk over Pyke.

Als iemand wil lezen maak ik effe een fotootje en post ik hem hier.
Ja graag!

Net nu het interessant begint te worden hebben we de Vriendin ( :') ) niet meer omdat Liny's leespakket ( :') ) niet meer wordt geleverd bij de plaatselijke supermarkt _O-
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_115352493
Scheiden, touwtje rukken op een foto, columns hier en daar, zingen in een gospel choir, etc, etc. Sonja is best wel actief voor iemand die ME/CVS heeft :P .
  donderdag 9 augustus 2012 @ 21:17:48 #290
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_115352895
Klik om te vergroten:



:')
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_115353291
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 21:12 schreef wizarddragon het volgende:
Scheiden, touwtje rukken op een foto, columns hier en daar, zingen in een gospel choir, etc, etc. Sonja is best wel actief voor iemand die ME/CVS heeft :P .
en 4 uur in de duinen gewandeld..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_115353837
'mijn liefje Pyke'
'visjes'

Goed dat ze een column heeft, anders was er een groot schrijftalent verloren gegaan!
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
  donderdag 9 augustus 2012 @ 21:31:47 #293
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_115353971
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 21:17 schreef Poeke het volgende:
Klik om te vergroten:

[ afbeelding ]

:')
Maat 40? Dat vind ik moeilijk te geloven ... :X

Wandelen kan trouwens inderdaad wel voor extra energie zorgen. Al is het maar de vraag of ze echt ME heeft ...
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  † In Memoriam † donderdag 9 augustus 2012 @ 21:32:00 #294
43556 miss_dynastie
pi_115353983
Die foto he... die is toch zeker 20 kilo geleden? En dan reken ik de 10 afgevallen kilo's mee. Photoshop, je kan er alles mee maken 8-)
pi_115354670
quote:
11s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 21:31 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Maat 40? Dat vind ik moeilijk te geloven ... :X

Wandelen kan trouwens inderdaad wel voor extra energie zorgen. Al is het maar de vraag of ze echt ME heeft ...
Dat geloof ik ook niet, of het was jeansmaat 40 :D
Wandelen wel, maar wandelen door de duinen is toch vrij inspannend hoor.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_115355112
MaatJE 40 hè?
pi_115355383
Volgens mij wordt ME al 10 jaar CVS genoemd....
  Moderator / Miss SHO donderdag 9 augustus 2012 @ 22:03:10 #298
22592 crew  Ole
pi_115356158
Dat hartje ook in haar handtekening
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_115357766
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 21:12 schreef wizarddragon het volgende:
Scheiden, touwtje rukken op een foto, columns hier en daar, zingen in een gospel choir, etc, etc. Sonja is best wel actief voor iemand die ME/CVS heeft :P .
Zingen in een gospelkoor doet ze niet meer omdat ze dr niet meer moeten.

Ze heeft niet eens ME! En de potten pillen en vitaminen blijven gesloten. Absurd dat iemand betaald krijgt voor een column over leugens...

Tja, hernieuwde energie, want het is zomer. Die hernieuwde energie moet ze wel krijgen omdat ze nu aan de bak moet, omdat niemand financieel voor dr zorgt en ze torenhoge schulden heeft. Met dr ex was ze ook overal voor in, en zodra die binnen was, was ze ineens moe. Staat Pyke Piekhaar ook te wachten, een kind erbij. Egenlijk twee; 1 verwend kind en een grote die stampvoetend om aandacht vraagt. Zeg maar dag tegen je vrienden Pyke, die zie je binnenkort niet meer...!

En zij is echt geen 10kg afgevallen, anderen uit haar omgeving kunnen dat vast beamen. Wat een gelul in de ruimte...

[ Bericht 29% gewijzigd door veldsla2000 op 09-08-2012 22:31:33 ]
...
pi_115358485
quote:
Ik weet wel dat Pyke goed om kan gaan met mijn ziekte, dat heeft hij al dubbel en dwars bewezen
Kijk dit vind ik nou een een interessante quote. Ze hebben net een maand of 2, misschien 3 een relatie toch? Dat is de volop verliefde fase. En ze geeft zelf aan dat ze zich heel goed voelt, energie heeft, etc. Dus ik vind het apart dat zij zegt dat hij al dubbel en dwars bewezen heeft dat hij goed om kan gaan met haar ziekte.

Een miraculeuze genezing van ME zou natuurlijk fantastisch zijn, maar ze kan net zo goed weer de hele winter op de bank liggen. En dan is het maar afwachten of Pyke daar nog steeds zo goed mee om kan gaan. Zelfs bij ware liefdes hakken dat soort dingen er behoorlijk in.
pi_115358799
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:29 schreef piglet het volgende:

[..]

Kijk dit vind ik nou een een interessante quote. Ze hebben net een maand of 2, misschien 3 een relatie toch? Dat is de volop verliefde fase. En ze geeft zelf aan dat ze zich heel goed voelt, energie heeft, etc. Dus ik vind het apart dat zij zegt dat hij al dubbel en dwars bewezen heeft dat hij goed om kan gaan met haar ziekte.

Een miraculeuze genezing van ME zou natuurlijk fantastisch zijn, maar ze kan net zo goed weer de hele winter op de bank liggen. En dan is het maar afwachten of Pyke daar nog steeds zo goed mee om kan gaan. Zelfs bij ware liefdes hakken dat soort dingen er behoorlijk in.
I agree! Maar mevrouw heeft geen ME, eerder een pathologisch lieg syndroom.
Want een paar vitaminen gaan je echt niet helpen, en ook niet als je de medicatie die je arts aanreikt ook al niet in neemt. Bovendien is er niets bij haar vastgesteld, ze heeft zichzelf gediagnostiseerd aan de hand van wat Google research.

Er is ooit vastgesteld dat zij psychisch iets mankeert. Dat uit zich ook van haar diva gedrag, hang naar aandacht en haar onvermogen relaties vast te houden.
...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')