abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 19 juli 2012 @ 17:15:45 #1
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114422058
quote:
Gouden Kooi Amanda zwanger van Afrojack

van onze redactie
AMSTERDAM - De Nederlandse dj Afrojack en zijn vriendin Amanda Balk, die eerder te zien was in de Gouden Kooi en Echte meisjes in de jungle, krijgen samen een kindje.

De dj, echte naam Nick van de Wall, en zijn vriendin zijn door het dolle heen. "Hoewel wij allebei pas 23 jaar zijn, is de zwangerschap helemaal gepland", laat Amanda weten aan RTL Boulevard. "We zijn dolgelukkig."
Amanda en Afrojack zijn inmiddels twee jaar samen. Hun eerste kindje wordt in maart verwacht.
Dat was toen...maar nu werd zojuist naar buiten gebracht bij RTL Blvd dat hij haar onlangs zwanger en wel uit het huis heeft gezet...haar verklaring zou zijn dat hij erg kwaad op haar is geworden omdat zij uit haar dak was gegaan nadat hij aan haar had bekend dat hij was vreemdgegaan begrijpu.

Bij gebrek aan een opener. Deel vijf. Waarin Afrojack many nights in Paris te wachten staat en de verschrikkelijk zwangere Amanda met haar dochtertje genegeerd achterblijft.

Gossip On!

En het de laatste smeuïge berichten uit de media (hun commnunicatiemiddel):

Afgelopen dinsdag in het AD:

Hoogzwangere ex-vriendin Afrojack in geldnood

quote:
Amanda Balk (23), de hoogzwangere ex-vriendin van dj Afrojack zit in ernstige geldnood. Volgens haar komt Afrojack zijn belofte niet na om haar tot de bevalling in februari financieel te ondersteunen.

Via haar advocaat probeert Balk - ooit deelneemster aan de realityserie de Gouden Kooi - haar voormalige levenspartner er al tijden van te overtuigen dat hij toch weer geld aan haar overmaakt. Die roep om hulp bleef tot nu toe onbeantwoord. Dat meldt het AD vandaag.

'Ik krijg niets meer'
Nadat Balk in september na een knallende ruzie door de 24-jarige Afrojack met al haar bezittingen op straat werd gezet, kreeg ze via zijn management een geldbedrag om de eerste maanden mee door te komen. Om hoeveel geld het gaat, wil ze niet zeggen. Wel dat het pertinent niet zo is dat ze er in korte tijd een klein fortuin doorheen heeft gejaagd. 'Hij zou tot de geboorte van zijn dochter blijven betalen. Nu krijg ik al een hele tijd niets meer. Gelukkig springt mijn familie bij, anders zou ik niet weten hoe ik de huur moet betalen,' aldus de 31 weken zwangere vrouw. 'Godzijdank zit mijn dochter nog veilig in mijn buik en maakt ze niks mee van deze toestand.'

Afrojack stelde kort na de breuk in een officiële verklaring zich te distantiëren van negatieve uitspraken die Amanda over hem deed. Ook benadrukte hij in het statement zijn verantwoordelijkheid voor honderd procent te nemen en ervoor te zorgen dat zijn ex zich 'de komende tijd geen zorgen hoefde te maken'. Gisteren waren Nick van de Wall en zijn management niet bereikbaar voor commentaar op de jongste ontwikkelingen.

'Recht op paar honderd euro per maand'
Sinds de breuk heeft Amanda Nick nooit meer gezien of gesproken. 'Ook van zijn familie heb ik niks meer gehoord. Er is dus, omdat er geen contact is, nog niks duidelijk over een eventuele co-ouderschapsregeling.' Amanda Balk en Afrojack waren niet getrouwd en hadden geen samenlevingscontract. Formeel hoeft hij haar dus niet te betalen. 'Wettelijk heeft mijn dochter wel recht op een paar honderd euro per maand.'
Vervolgens een dag later in het AD:

quote:
Advocaten praten over toekomst baby Afrojack

De advocaten van Amanda Balk (23) en haar ex-vriend dj Afrojack, de 24-jarige Nick van de Wall uit Spijkenisse, voeren overleg over regelingen die moeten worden getroffen als voormalig Gouden Kooi-deelneemster Balk in februari bevalt van Afrojacks dochtertje. Dat stelt Hugo Langras, de manager van de wereldberoemde producer en dj.

Of de juridische onderhandelingen gaan over een financiële bijdrage aan moeder en kind, of om een eventuele co-ouderschapregeling is onduidelijk. Langras en ook Nick van de Wall willen geen commentaar geven op de beschuldiging van Amanda Balk dat haar ex zijn belofte niet is nagekomen om haar tot en met de bevalling financieel te ondersteunen.

Afrojack zette gisteren wel een korte reactie op Twitter: Liars Suck. Onzeker is of hij daarmee doelt op Amanda's uitlatingen. Na hun knallende ruzie in september, waarbij Balk met al haar bezittingen door Afrojack op straat werd gezet, kreeg de jonge vrouw via het management van de dj een onbekend geldbedrag om elders opnieuw te beginnen.

Dat geld ging, aldus Balk, snel op aan het inrichten van een babykamer en het bewoonbaar maken van haar Amsterdamse flatje. Balk moet nu een beroep doen op financiële steun van haar familie om het hoofd boven water te houden. Ze probeert Afrojack ervan te overtuigen met extra middelen over de brug te komen. Afrojack heeft altijd gezegd zijn verantwoordelijkheden voor honderd procent te zullen nemen. Afrojack zou nu een verhouding hebben met hotelerfgename Paris Hilton. (Redactie)
En nog een artikel:

quote:
do 26 apr 2012, 19:46
Afrojack heeft geen tijd voor dochter

van onze redactie
AMSTERDAM - Dj Afrojack heeft zijn bijna zes weken oude dochter Vegas nog niet in levenden lijve kunnen bewonderen. De dj, die in het echt Nick van de Wall heet, heeft het momenteel te druk met zijn werk.

"Ik heb haar nog niet vast mogen houden, maar ik heb wel filmpjes en foto's gezien van haar", vertelt de wereldberoemde dj aan RTL Boulevard. "Maar ze lijkt wel op me. Ik ben heel trots."
Afrojack verklaart waarom hij de baby die hij heeft met Amanda Balk, nog niet heeft gezien: zijn werkschema laat een bezoek aan Vegas simpelweg niet toe. "Maar volgende week ga ik haar zien. Ik denk niet dat een baby het verschil merkt of ik haar nu zie, volgende week of volgend jaar. Er komt veel bij kijken, maar ik probeer mijn verantwoordelijkheid te nemen."
Overigens blijft de dj vaag over zijn vermeende romance met de steenrijke Paris Hilton. Eerder deze maand lekte een foto uit waarop de twee intiem te zien zijn. Afrojack: "In een club is het donker en kan je elkaar niet goed horen. Dus dan praat je in iemands oor."
En uiteraard nog een ontroerende blik :'( op de babykamer van Amanda.... aan het aantal schoenen te zien zal het kind wel Imelda gaan heten:
http://www.shownieuws.tv/video/amanda-klaar-voor-komst-baby/
---------------------------------------------------------------------------------------------

Dit schitterende moment overtreft al mijn dromen!!

Op Vrijdag 16 maart is mijn prachtige prinsesje om 23.35 uur geboren.

Ze woog bij de geboorte 3322 gram.

Haar naam is Vegas.

Na een zware bevalling is ze uiteindelijk met een keizersnede geboren.

Ik ben intens gelukkig met mijn klein meisje, we maken het samen goed en genieten intens van elkaar.

XX Amanda
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  donderdag 19 juli 2012 @ 17:19:52 #2
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114422284
quote:
Paris Hilton bedrogen door Afrojack?

van onze redactie
AMSTERDAM - Zou het contact tussen Afrojack en Paris Hilton verwaterd zijn omdat de populaire dj vreemd is gegaan...?

Eerder deze week onthulde Afrojack, die in het echt Nick van de Wall heet, geen contact meer te hebben met de Amerikaanse blondine. "Ik draai er niet omheen. En ik zeg eerlijk: ik zie Paris niet meer", vertelt Afrojack in Story. "Ik wil er niet veel over kwijt, omdat ik haar niet door het slijk wil halen."

Dat Afrojack geen woorden aan de ‘breuk’ vuil wil maken zou kunnen duiden op een slippetje van de dj. Er zou veel gebeurd zijn de laatste tijd. "Leuke, maar ook minder leuke dingen. Laat ik het hierop houden: we hebben het te druk om elkaar te zien. Jammer dat sommige dingen anders lopen dan je verwacht en hoopt."

Dit verhaal zou ondersteund kunnen worden door een uiterst merkwaardige tweet vandaag van de steenrijke hotelerfgename. “Het is verschrikkelijk moeilijk om te vertrouwen. Helemaal als degenen die je het meest vertrouwd je juist verraden,” luidt het mysterieuze bericht van Paris.

Ook de felle kritiek van Afrojack op het magere dj-debuut van Hilton zou de realityster als een mes in de rug hebben kunnen ervaren.

Afrojack zou het momenteel erg gezellig hebben met Lauren Pope, een Engels glamour model.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_114422781
Die Afro jackt er lekker op los!

Oh ja, wie had wie nu nodig?
  donderdag 19 juli 2012 @ 17:31:58 #4
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114422881
Wat een invuloefening.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 19 juli 2012 @ 18:01:24 #5
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_114423937
Was het ooit aan dan?
pi_114425065
quote:
Dat Afrojack geen woorden aan de ‘breuk’ vuil wil maken zou kunnen duiden op een slippetje van de dj.
Een slippetje, is dat als je je onderbroek op je hoofd draagt?
  donderdag 19 juli 2012 @ 18:43:39 #7
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114425738
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 17:19 schreef Poeke het volgende:

[..]

Wat een raar bericht. Snap er geen jota van.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  donderdag 19 juli 2012 @ 18:45:18 #8
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114425813
En Paris twitterde iets als 'especially when it is someone you trusd'?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114426014
quote:
9s.gif Op donderdag 19 juli 2012 18:45 schreef Copycat het volgende:
En Paris twitterde iets als 'especially when it is someone you trusd'?
Het is echt treurig gesteld met de taalkennis van het journaille. Vooral de online-berichten van de kranten staan vol taalfouten.
pi_114427984
Paris kan wel uit de TT :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_114601505
Amanda is in ieder geval veilig op haar vakantie-adres op Ibiza aangekomen.

Overdag gaat mama bakken op het strand en zwemmen met haar kleine meid


's Avonds doet ze een jurkje aan en gaat ze met de tante van Vegas op stap


En wordt ze gespot in de wat chiquere gelegenheden


Iemand een idee waarom ze zo achterover geleund staat op foto's?
pi_114602160
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 13:07 schreef Scrutinizer het volgende:

Iemand een idee waarom ze zo achterover geleund staat op foto's?

Dat maakt je langer als je eigenlijk zelf maar een midget bent :Y
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 24 juli 2012 @ 13:35:32 #13
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_114602436
Ze ziet er erg flitsend uit op die foto met dat zwarte jurkje, prachtig figuurtje voor iemand die net moeder geworden is

_O_
pi_114602644
Zou oma ook mee zijn om 's avonds op Vegas te passen?
  dinsdag 24 juli 2012 @ 13:45:41 #15
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114602701
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 13:43 schreef Scrutinizer het volgende:
Zou oma ook mee zijn om 's avonds op Vegas te passen?
Die woonde toch sowieso in Spanje?
Zou wel mooi zijn als ze zich als lieve oma ontpopte. Compleet met aandacht.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 24 juli 2012 @ 13:47:30 #16
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114602752
Goed figuur. :Y

En weer ouderwets ordinair, dat ook. :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_114602945
Idd een mooi figuurtje hoor, vind haar sowieso wel mooi maar idd beetje ;-) trashy ...

Lieve foto met Vegas in zee!
pi_114603259
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 13:45 schreef Copycat het volgende:

[..]

Die woonde toch sowieso in Spanje?
België toch?
quote:
Zou wel mooi zijn als ze zich als lieve oma ontpopte. Compleet met aandacht.
Dat is geen onbekend fenomeen maar in Mamanda's geval twijfel ik daaraan. Maar wie weet wordt zelfs Pafrojack nog wel eens een leuke Opafrojack voor de kinderen van Vegas.
  dinsdag 24 juli 2012 @ 14:02:14 #19
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114603334
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 14:00 schreef Scrutinizer het volgende:

België toch?

Belgie/Spanje ... al die zuidelijke landen lijken op elkaar.
quote:
Dat is geen onbekend fenomeen maar in Mamanda's geval twijfel ik daaraan. Maar wie weet wordt zelfs Pafrojack nog wel eens een leuke Opafrojack voor de kinderen van Vegas.
En dan vormen Opafrojack en Omamanda een setje en maken ze met de hulp van een Italiaanse wonderdokter een liefdesbaby. Kan Amanda oppassen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114603462
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 14:02 schreef Copycat het volgende:

[..]

Belgie/Spanje ... al die zuidelijke landen lijken op elkaar.
In ieder geval gaan al onze belastingcenten daar naartoe.
quote:
[..]

En dan vormen Opafrojack en Omamanda een setje en maken ze met de hulp van een Italiaanse wonderdokter een liefdesbaby. Kan Amanda oppassen.
Opafrojack kijkt wel uit, voor je het weet valt-ie uit een raam of zo.
pi_114774866
Ik heb me ook altijd al afgevraagd waarom ze altijd achterover leund.Jeetje wat een aandachttrekster .Ik las net toevallig op haar facebook dat ze binnenkort naar spanje gaat naar haar mama maar volgensmij was ze toch al in ibiza (spanje)of bedoeld ze belgie!!!!! bij haar moeder :6
pi_114775015
Spanje! Copycat had toch gelijk. Ze is eerder deze week alweer teruggekomen van Ibiza want ze staat ook op foto's bij Bloomingdale met één of andere snolliebollie.


  zaterdag 28 juli 2012 @ 20:04:07 #23
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114775503
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 19:47 schreef Scrutinizer het volgende:
Spanje! Copycat had toch gelijk. Ze is eerder deze week alweer teruggekomen van Ibiza want ze staat ook op foto's bij Bloomingdale met één of andere snolliebollie.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Weer die achterover pose.. :')
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  zaterdag 28 juli 2012 @ 20:23:12 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114776039
Die siliconen blijven wel op hun plek en zo lijkt het nog meer.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator zaterdag 28 juli 2012 @ 21:12:59 #25
184769 crew  Deisyy
pi_114777653
Borstjesen vooruit en lipjes getuit!
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')