abonnement Unibet Coolblue
pi_131430042
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2013 22:04 schreef marrr. het volgende:
@ VixenFromHell ; HERKENBAAR. Mijn huisarts wist sowieso helemaal niets van roaccutane af en heeft alles op internet opgezocht. Het ging echt zo: ''goed, ik schrijf je roaccutane voor. is er eigenlijk controle nodig bij dat medicijn? even op google zoeken hoor''. Zat hij dan op zijn computer alles op te zoeken....zijn weinige kennis kwam volgens hem doordat hij het medicijn nog NOOIT voorgeschreven had.

Waarom hij het mij dan wel voorgeschreven heeft, is een raadsel. Ik heb echt matige acne, en bovendien heeft hij niet eens naar mijn huid gekeken.

Verder moest ik enkel op het begin bloed laten prikken en na 1 maand nog een keer. En daarna zou ik niet meer hoeven terugkomen, want volgens de assistente blijft het dan stabiel.

Bovendien heb ik geen zwangerschapstest gedaan, en hoef ik dat ook niet te doen gedurende de kuur. De dokter zei alleen 'Beloof me dat je niet zwanger wordt, en zo wel dan moet je een abortus doen'. Ik slik de pil niet, en dit was geen probleem.

Tot slot wist de assistente de tweede keer niet meer wat ze aan moest aankruisen op het bloedprikkenpapier voor het LAB.

Als ik dit teruglees, lijkt het bijna een grap. Maar het is werkelijk waar. Is het verstandig om een doorverwijzing te vragen naar de dermatoloog of is het voldoende als ik zelf verstandig blijf opletten? Ik weet niet in hoeverre het 'gevaarlijk/ongezond' is als ik onder ''begeleiding'' van mijn dokter blijf?

@GekkeGerrit: ook al blijven je leverwaardes goed, is het medicijn alsnog schadelijk voor je lever. het advies geldt niet voor niets! is het echt een ramp om tijdelijk max. 3 biertjes te drinken?
Op het alcohol verhaal heb ik wel antwoord. Ik ben al een tijdje van de roa af trouwens ;) maar toen ik aan de roa zat en ik dronk 1 biertje dan voelde hij als of ik er 10 op had.
Hier heb ik 5 weken na de roa kuur nog last van gehad. Dus ja als je een sterke lever hebt en je nieren goed werken en veel water drinkt kan het. Meer dan 2 of 3 zul je er toch niet drinken want je staat er helemaal van op de kop ;)
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')