quote:Op maandag 1 oktober 2012 10:01 schreef debuurvrouw het volgende:
Aangezien ze bij ons op school niks knutselen (want dan ondersteun je dat commerciele gedoe ) voor vader- en moederdag neem ik aan dat ze ook niks hoeven voor de dag van de leraar. Qua commercieel gedoe.
wat zij zegtquote:Op maandag 1 oktober 2012 10:01 schreef debuurvrouw het volgende:
Aangezien ze bij ons op school niks knutselen (want dan ondersteun je dat commerciele gedoe ) voor vader- en moederdag neem ik aan dat ze ook niks hoeven voor de dag van de leraar. Qua commercieel gedoe.
Terecht!quote:Op maandag 1 oktober 2012 10:01 schreef debuurvrouw het volgende:
Aangezien ze bij ons op school niks knutselen (want dan ondersteun je dat commerciele gedoe ) voor vader- en moederdag neem ik aan dat ze ook niks hoeven voor de dag van de leraar. Qua commercieel gedoe.
Bedankt voor de tip! Sasha is momenteel heel erg bezig met knutselen en dit boek is een schot in de roos! Zo gezellig ook, samen van alles maken.quote:Op dinsdag 25 september 2012 19:58 schreef -Spring het volgende:
'Mijn eerste knutselboek'.
ISBN 978-90-447-3157-6.
Leuk! Heb je m al ook?quote:Op vrijdag 5 oktober 2012 17:28 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Bedankt voor de tip! Sasha is momenteel heel erg bezig met knutselen en dit boek is een schot in de roos! Zo gezellig ook, samen van alles maken.
Het zandkoekjes-recept:
200gr bloem
1/4theelepel zout (ik doe zelfs nog minder voor kinderen)
100gr witte basterdsuiker
150gr koude boter
Bloem en suiker zeven (sla ik als luie kok over )
De koude boter er met twee messen doorheen snijden in kleine stukjes
Kneed alle ingredienten snel met één hand tot een samenhangende bal
Verpak het deeg in plastic folie en laat het minstens 39 minuten rusten in de koelkast
Verwarm de oven op 175graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
Rol het deeg uit tot een lap van 3-4mm en steek er met een vorm koekjes uit óf
Maal een rol van het deeg en snij er plakjes vanaf die je op de bakplaat legt
Bak de koekjes vervolgens lichtbruin en gaat in het midden van de voorverwarmde oven (15-20 minuten)
En gooi kleurstof door het deeg tijdens het mengen om ze te kleuren.
rood glazuur is wel te koop bij de taartenbakwinkelsquote:Op dinsdag 6 november 2012 11:06 schreef amaranta het volgende:
En is het veel werk? Ik heb alleen de donderdagavond om ze te maken nl.
En anders worden het mandarijn paddestoelen. Mandarijn met een eierkoek erop, en dan rood glazuur (als ik dat ergens kan kopen) en smarties erboven op.
[ afbeelding ]
Zoals ik al vertelde in het andere topic. Ik heb zo'n siliconending. Maar ik krijg ze er niet mooi uit.quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:02 schreef amaranta het volgende:
Even hier naar toe vanuit de sc.
Ik overweeg ook om cakepops te maken...
Buuf vertelt dat het ook zonder cakepop maker kan.
Maar gaat dat makkelijk? En heeeft iemand dat siliconending van de xenos?
En wat voor deeg gebruik je? Gewoon cakedeeg?quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:32 schreef Pvoesss het volgende:
Ik rol de balletjes gewoon met de hand
Ja, dat had ik dus ook gedaan, Maar dan heet het een cakeball ipv een cakepop. Denk ik.quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:32 schreef Pvoesss het volgende:
Ik rol de balletjes gewoon met de hand
Achja, het gaat er tohc wel in bij de kinderen vorm boeit ze denk ik niet zoquote:Op dinsdag 6 november 2012 11:33 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
Ja, dat had ik dus ook gedaan, Maar dan heet het een cakeball ipv een cakepop. Denk ik.
ik heb ook dat siliconen ding en ze lukken idd niet allemaal, maar de meeste zijn wel redelijk rond, en de mislukte kan je toch zelf opetenquote:Op dinsdag 6 november 2012 11:02 schreef amaranta het volgende:
Even hier naar toe vanuit de sc.
Ik overweeg ook om cakepops te maken...
Buuf vertelt dat het ook zonder cakepop maker kan.
Maar gaat dat makkelijk? En heeeft iemand dat siliconending van de xenos?
Als je zoekt op cakeballs vind je het wel denk ik. Een cake verkruimelen, icing erdoor en daar dan ballen van rollen.quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:33 schreef amaranta het volgende:
[..]
En wat voor deeg gebruik je? Gewoon cakedeeg?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |