abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 oktober 2000 @ 02:49:50 #51
4972 Niques
*** aka Qty ***
pi_375989
LL
*** Denk verkeerd, als je dat wilt. Maar denk in elk geval zelf!! ***
  zaterdag 7 oktober 2000 @ 16:00:19 #52
5491 PingPong
ik ook van jullie
pi_382897
Omdat het hier zo stil is maar weer eens een paar artikeltjes uit de Zoetermeerse Courant.

www.pzc.nl/presentatie/page/0,1416,6_12_-2____127580_1,00.html

quote:
Met spelletjes redt Georgie het wel
door Merel Eilander

Zoetermeer - Elke dag om vijf voor zeven gaat bij de familie De Gee de televisie aan en een videoband in de recorder. Vol spanning volgt het gezin de ontwikkelingen van zoon Georgie in het Veronica-programma Big Brother. Georgie de Gee (27) is hierin één van de twaalf bewoners. Volgens zijn familie had Georgie niet meer verwacht dat hij mocht deelnemen aan het programma.

"Hij zou voor 1 augustus bericht krijgen of hij door was", vertelt Ingrid de Gee, moeder van de inmiddels bekende Zoetermeerder. "Uiteindelijk hoorde hij het pas op 20 augustus. Hij was door het dolle heen. Toen moest hij zichzelf erg inhouden om het aan niemand te vertellen".
Aan dit beslissende moment is een lange periode van testen en wachten voorafgegaan. "Hij heeft werkelijk allerlei testen moeten doen en gesprekken moeten voeren", weet Georgies broer Ryan.
"Daarin hebben ze hem helemaal doorgelicht. Ze moesten ten eerste weten of hij geen besmet verleden heeft. Het psychologisch onderzoek moest verder uitmaken of hij sterk genoeg in zijn schoenen staat om het te kunnen volhouden".

Nu Georgie inmiddels bijna twee weken op de buis is, is de familie er helemaal aan gewend. "Het is niet raar meer om hem op televisie te zien", zegt Ryan. "De eerste keer was het even wennen. Maar hij is helemaal zichzelf. Het is heel normaal om hem te zien".
"Alleen dat hoedje", vult Ryans vriendin Debby Melis aan. "Hij heeft het de hele dag op. Het is wel een leuk ding, maar hij zou het randje moeten omslaan".
De reden voor Georgie om mee te doen aan het programma was de grote uitdaging. "Hij houdt van afwisseling in zijn leven", zegt Ryan. "Georgie heeft een tijd bij de Rotterdamse Baja Beachclub achter de bar gestaan. Dat wisselde hij in voor Spetters in Zoetermeer. Voor zijn werk in de horeca heeft hij de CIOS gedaan, een opleiding voor sportinstructeur. Big Brother was de nieuwe uitdaging. Maar afgezien daarvan vindt hij het ook gewoon leuk".
"Hij vindt televisie interessant. Hij staat bijvoorbeeld ingeschreven bij Harry Klooster Casting en heeft in verschillende soapseries gefigureerd. Zo speelde hij eens de barman van een café in Goede Tijden, Slechte Tijden".

Georgie leidde met zijn verschillende banen een redelijk druk en afwisselend leven. Toch denkt de familie De Gee niet dat Georgie zich in het Big Brotherhuis zal vervelen.
"Nee hoor, hij vermaakt zich overal", zegt moeder De Gee trots. "Hij heeft kaarten en een basketbalnetje meegenomen, zodat hij zich daarmee kan bezighouden. Hij verzint allerlei spelletjes en motiveert anderen ook om mee te doen. Op die manier houdt hij het makkelijk vol. Ze noemen hem al de spelletjesman. Daar hebben ze gelijk in, hij is echt een gezelligheidsmens", weet de Zoetermeerse.
Andere eigenschappen van Georgie die hem in het huis van pas zullen komen, zijn nuchterheid en zijn makkelijke omgang met mensen.
"Het afscheid was niet moeilijk", zegt Ingrid de Gee. "Hij is wel vaker weg en zei gewoon 'tot over drie maanden', zonder emotioneel te doen. En door zijn werk heeft hij met mensen leren omgaan. Hij accepteert veel en kan met de meeste mensen goed opschieten".
Het enige waar Georgie niet tegen kan, is ruzie. "Dat gaat hij uit de weg", weet zijn moeder. "Hij vindt het vaak niet nodig. Dat hebben we nu in Big Brother ook gezien. Andere bewoners maakten een hoop heibel over weinig. Daar houdt Georgie niet van".

Ingrid de Gee is net als haar zoon vrij nuchter over het gebeuren. "Ik vind het alleen maar ontzettend leuk voor hem. We zien wel hoe ver hij komt", zegt ze.
Gisteren vierde de Zoetermeerder zijn 27ste verjaardag. "Het is jammer dat we daar niets aan konden doen", aldus Ingrid de Gee. Ze kan er gelukkig troost uit putten dat de andere bewoners Georgie in ieder geval uitgebreid hebben toegezongen. De familie De Gee is overladen met positieve reacties. "Iedereen lijkt het te weten. In Zoetermeer doet zoiets klaarblijkelijk als een lopend vuurtje de ronde", zegt Debby Melis die al even enthousiast is als haar schoonfamilie.
"Een oude schoolvriend van hem is zelfs een internetsite voor hem begonnen", vult Ryan aan. "Op http://kiss.to/Georgie_deG is er van alles over hem te vinden. Mensen kunnen hem daar ook een e-mail sturen".
Tot nu toe gaat het goed met de Zoetermeerse bewoner. Hij is slechts door één bewoner genomineerd om uit het huis te gaan. Georgie zit dus in ieder geval nog twee weken in Big Brother.


www.pzc.nl/presentatie/page/0,1416,6_12_-2____130477_0,00.html
quote:
'Georgie is de gangmaker'
door Suzanne Docter

Zoetermeer - Er staan nog net geen huwelijksaanzoeken op de internetsite. Maar meisjes uit het hele land hebben in het gastenboek van de fansite van de Zoetermeerse Big Brother-bewoner Georgie laten weten niet te kunnen wachten tot ze de Spetters-barman een keer in het echt zien. Want Georgie is een onwijs lekker stuk zo valt keer op keer te lezen.

Maker van de website Johnny Jornick (25) kan er wel om lachen. Sinds de start van digitale fanclub heeft Johnny al zo'n 1100 bezoekers gehad. En daarmee is de Zoetermeerder dik tevreden.
Johnny is een oude schoolvriend van het broertje van Georgie.
"We zaten samen op het Erasmuscollege en sleutelden na schooltijd altijd aan brommertjes", vertelt hij.
Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij 'die gekke barman' voor het eerst op televisie zag. "Niemand wist dat hij aan Big Brother zou meedoen. Ik kwam niet meer bij van het lachen".
Het opzetten van een internetsite was voor Johnny vervolgens een logische stap. "In mijn vrije tijd heb ik twee hobby's: het produceren en maken van dancemuziek en het maken van websites. Ik keek toen een keer op de Big Brothersite van Veronica en daar zag ik allemaal links naar fanpagina's. Zo kwam automatisch het idee in mijn hoofd om er ook één op te zetten voor Georgie".
Vervolgens belde hij de ouders, het broertje en vrienden van Georgie op, om hen te vragen om leuke foto's en nieuws over de Zoetermeerder.
Het resultaat: een kleurrijke verzameling van (sexy!) foto's en grappige weetjes over de barman, is nu te vinden op http://kiss.to/Georgie-deG. Zo heeft het vrienden-voetbalelftal Kleurrijk Zoetermeer, waar Georgie bij speelt, het afgelopen weekend een groepsfoto laten maken die op de site zal verschijnen.
Binnenkort verschijnt ook een column van Georgies vader op de site, vertelt Johnny. "Over Georgie: van baby tot Big Brother". Hoewel Johnny dagelijks bezig is met de site, is het televisieprogramma niet iets waar hij voor thuis blijft.

"Het is een beetje saai. Ik heb wel een decoder waarmee ik 24 uur per dag naar het programma kan kijken. Maar ik heb het veel te druk om steeds te kijken. Als het even kan, kijk ik wel naar het avondprogramma".
Hij kan zich wel goed indenken dat Georgie zich er voor heeft opgegeven. "Het is een feestbeest dat het leuk vindt om op de voorgrond te staan. In de Baya Beach Club en in Spetters waar hij werkte, stond hij altijd te springen en te dansen op de bar om iedereen aan het feesten te krijgen".
Johnny denkt dat Georgie - op dit moment de populairste bewoner - het wel redt om bij de laatste drie te komen.
"Het is een beetje de gangmaker en hij zorgt voor sfeer in het huis. Alleen kan hij dominant overkomen. Als ik vroeger met zijn broertje aan brommers sleutelde, bemoeide hij zich altijd met dingen die zijn broertje wilde doen. Van dat dominante heb je nu nog niets gemerkt, maar misschien dat het nog komt als er minder mensen overblijven".
Johnny denkt ook dat het wel iets kan worden tussen Georgie en Kim. De twee cirkelen sinds anderhalve week als vliegen om elkaar heen.
"Ze is knap, lang en blond. Precies zijn type", lacht Johnny. "In Spetters had hij haar al lang versierd. Nu laat hij het initiatief denk ik aan haar over".


Geluk ermee, armzalige resultaatboeren.
  dinsdag 17 oktober 2000 @ 11:17:55 #53
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_398711
Georgie vindt Robin niet oprecht maar wel eerlijk.
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_475390
*Qt haalt heel diep adem en blaast het stof van dit topic...

Dacht dat er vannacht wel een mooie aanleiding was dit ding omhoog te schoppen. Heb niet het begin van het verhaal kunnen volgen, maar Georgie was helemaal niet happy een paar uur geleden. Volgt nu dus een samenvatting van vannacht. Hoop dat decoder kijkers het aanvullen/verbeteren en de rest heeft weer voer voor discussies misschien...

In de slaapkamer waren Kim, Georgie, Hieke, Bianca en Koos. Ze hebben een discussie gevoerd over wel of niet je partner BB in laten gaan terwijl je zelf dus thuis zit.

Georgie zou het geen goed idee vinden als hij een serieuze relatie had. Hieke en Koos hun standpunt moge duidelijk zijn. Maar ook Bianca was het niet eens met Georgie zijn agrumenten. Hoe Kim erover dacht is mij niet helemaal duidelijk.

Georgie kwam rond kwart voor 3 het hele verhaal aan Robin, Desiree en Ferdi vertellen. Eigenlijk was hij op weg naar het toilet, maar hij had niet meer aanmoediging nodig dan een hallo uit de slaapkamer. Net als hij lekker van wal steekt over hoe verhit de discussie was, komt Kim eraan. Ook op weg naar het toilet. Merkt cynisch op: 'Goh, ga je nu hier maar je gelijk proberen te halen... Zit het je zo hoog?'

Georgie ziet dat net iets anders natuurlijk. Iig gaat hij ff met Kim mee naar de badkamer. Daar legt hij druk gebarend nog eens uit dat Bianca en vooral Hieke ongelijk hadden. Hij zegt dat ie echt heel kwaad is nu. Hem ouderwets en egoistisch noemen... Kim reageert wat geergerd. Ze begrijpt wel wat hem dwars zit aan Hieke maar hij moet het niet zo hoog opnemen. Ze gaat al snel het toilet in en hij gaat terug naar Robin en co.

Daar legt hij het hele verhaal nog eens in geuren en kleuren uit. Hij denkt dat hij het niet leuk zou vinden om thuis te kijken hoe zijn vriendin steun zoekt bij een medebewoner. Hij is daar veel te jaloers voor. En in het huis zit je in zo'n aparte wereld, dan kunnen er sneller dingen gebeuren. Die Georgie is zo dom nog niet Als zijn relatie niet zo serieus zou zijn is het anders, dan zou het waarschijnlijk gewoon over zijn na BB. Dat zou hij dan vooraf zeggen, niet op elkaar wachten. Maar had hij een serieuze relatie gehad, zou hij zich nooit hebben aangemeld.

Hij heeft kennelijk veel weerwoord gehad. En zelfs Koos heeft een duit in het zakje gedaan. Robin en Dees waren het wel eens met Georgie. Ferdi wilde duidelijk niet meedoen aan deze discussie. Georgie verwachtte steun van zijn maatje maar deze stapte zelfs op uit bed. Is in de woonkamer een boek gaan lezen toen Georgie zijn verhaal vertelde.

Later is Georgie daar ook beland. Probeerde nogmaals zijn ei kwijt te raken bij Ferdi. Deze sprong op van de bank en schreeuwde half lachend maar erg gemeend dat hij het niet wilde horen.

Hieke heeft uiteindelijk een hele tijd naar de 'stuiterende' weet ff geen beter woord Georgie zitten luisteren. Inmiddels was ie zover dat hij vond dat het een leuke discussie was geweest Yeah, right Het was een beetje zoals wanneer Desiree ergens helemaal geen probleem mee heeft, maar ze zit er wel mee... Het werd echter geen verhitte discussie meer in de woonkamer.

Terwijl Ferdi zijn best deed om onzichtbaar te worden achter zijn boek, vertelde Georgie over emoties tonen. Had hij moeite mee vertelde hij aan Hieke. Weet zich geen houding te geven bij begrafenissen enzo. Hieke luisterde geduldig. Ook de nominaties van hem en Kim en het gedrag van Robin werd besproken. Helaas was het geluid hier te slecht om alles goed te kunnen volgen.

Hij heeft ook meerdere keren vanavond gezegd dat hij dus het minst populair is in het huis. Dat hij kennelijk geen vrienden had. elke keer met een lachje, maar toch.

Kortom, Georgie is niet blij en de vraag is of er genoeg valium in dat huis is om hem zoet te houden...

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_511525
Hij heeft zijn hoedje weer terug gevonden!
  zaterdag 2 december 2000 @ 23:44:19 #56
7107 MartenJan
Klaar voor de aktie
pi_511531
Wie lag er vandaag tijdens de uitzending weer in zijn bedje ??
Richt je nooit op wie of wat je bent, maar altijd op wie of wat je wilt worden...
  zondag 3 december 2000 @ 12:55:00 #57
1723 zeeuws jongetje
inmiddels ouwe lul
pi_512865
Hoe zit het nou met het gezeik over die nek ?

Loopt valium te slikken vanwege ondraaglijk lijden maar gaat vervolgens wel meedoen met hindernisbanen en Tae-bo met Tatjana. Van vorige opdrachten herinner ik me dat sommigen met defecten (Kim)niet hoefden mee te doen ?

  zondag 3 december 2000 @ 12:58:21 #58
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_512873
quote:
Op 03 december 2000 12:55 schreef zeeuws jongetje het volgende:
Hoe zit het nou met het gezeik over die nek ?

Loopt valium te slikken vanwege ondraaglijk lijden maar gaat vervolgens wel meedoen met hindernisbanen en Tae-bo met Tatjana. Van vorige opdrachten herinner ik me dat sommigen met defecten (Kim)niet hoefden mee te doen ?


Daar dacht ik nou ook aan ! (kan er momenteel over meepraten) ; dan kan je dit echt niet doen.
Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_513583
quote:
Op 02 december 2000 23:44 schreef MartenJan het volgende:
Wie lag er vandaag tijdens de uitzending weer in zijn bedje ??
Dat wou ik net neerzetten ja...

tjees, wat een dooie lul

Are you man enough to be my woman?
  Trouwste user 2022 dinsdag 26 december 2000 @ 02:45:10 #60
7889 tong80
Spleenheup
pi_587425
Deze moest echt ff omhoog.

Lees en verbaas je. Hoe, wat, waar, waarom, wanneer ?

Wat heeft hij gepresteerd om te rechtvaardigen dat ie er nog bij is ?

Ik heb vanaf het begin een godsgruwelijke hekel aan het neppe van Bianca gehad. Ze irriteerde me mateloos. Maar Georgieporgie heeft 3 maanden in de kruipruimte van de kelder gezeten. Hij bestond niet ( eventjes dan om op vrouwen te schelden, en op Kim in het bijzonder ). Op dit moment, nu er nog maar 4 personen in het huis zijn, zie ik tot mijn verbazing dat Georgieporgie 1 van de 4 is.

Hoe, wat, waar, waarom, en wanneer?

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_587431
Begrijp jij het, begrijp ik het. Deze knul moet er onmiddelijk uit, samen met Bianca! Ik vergeet steeds dat hij er zit en schrik als ik hem in het vizier krijg.
  Trouwste user 2022 dinsdag 26 december 2000 @ 02:51:12 #62
7889 tong80
Spleenheup
pi_587439
Gelijk schieten hè? Als je hem in het vizier hebt.
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 26 december 2000 @ 11:32:55 #63
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_587760
quote:
Op 26 december 2000 02:45 schreef tong80 het volgende:
Deze moest echt ff omhoog.

Lees en verbaas je. Hoe, wat, waar, waarom, wanneer ?

Wat heeft hij gepresteerd om te rechtvaardigen dat ie er nog bij is ?

Ik heb vanaf het begin een godsgruwelijke hekel aan het neppe van Bianca gehad. Ze irriteerde me mateloos. Maar Georgieporgie heeft 3 maanden in de kruipruimte van de kelder gezeten. Hij bestond niet ( eventjes dan om op vrouwen te schelden, en op Kim in het bijzonder ). Op dit moment, nu er nog maar 4 personen in het huis zijn, zie ik tot mijn verbazing dat Georgieporgie 1 van de 4 is.

Hoe, wat, waar, waarom, en wanneer?


Omdat het gross van de mensen van kijken naar saaie mensen houd en daarom steeds de verkeerde personen overblijven. Laten we nou toch eerlijk zijn. Er zit er nu toch eigenlijk geen een in die ervoor gezorgd heeft dat het een interessant kijkspel werd. We zijn gewoon blijven zitten met de mensen die het meest de saaie middenmoot vertegenwoordigen. En daarom zitten we nog met een Georgie, een lui en vatsige Koos, een camerageile Robin, en hyper Bi-anca. Een spelletje kaarten of een potje schaak is hun enige doel in het leven.
  dinsdag 26 december 2000 @ 14:53:39 #64
4011 Cynix®
zonder jasje
pi_588079
Zou het feit dat Georgie er wel enigzins goed uit ziet voor de bellers (die dus zelden góed gekeken hebben) dan toch voldoende reden zijn om hem er niet uit te stemmen? Waren de anderen nóg irritanter?

Georgie was eigenlijk niet eens saai. Hij wás er helemaal niet. Nog érger dan saai dus. Ik moet terugdenken aan wat iemand hier een tijd geleden opmerkte: Georgie doet z'n uiterste best om de hoofdprijs binnen te slápen!

Ik begrijp er dus ook helemaal niets van. Misschien hebben de bellers wel vergéten om op Georgie te stemmen, omdat ze gewoon niet weten dat-ie meedoet...

[Dit bericht is gewijzigd door Cynix® op 26-12-2000 14:56]

Een dag niet online is een dag niet geleefd...
  dinsdag 26 december 2000 @ 15:08:56 #65
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_588091
quote:
Op 26 december 2000 14:53 schreef Cynix® het volgende:
Zou het feit dat Georgie er wel enigzins goed uit ziet voor de bellers (die dus zelden góed gekeken hebben) dan toch voldoende reden zijn om hem er niet uit te stemmen? Waren de anderen nóg irritanter?

Georgie was eigenlijk niet eens saai. Hij wás er helemaal niet. Nog érger dan saai dus. Ik moet terugdenken aan wat iemand hier een tijd geleden opmerkte: Georgie doet z'n uiterste best om de hoofdprijs binnen te slápen!

Ik begrijp er dus ook helemaal niets van. Misschien hebben de bellers wel vergéten om op Georgie te stemmen, omdat ze gewoon niet weten dat-ie meedoet...


Als het uiterlijk een echte rol speelde, wat doe Koos er dan nog.

Karakter kan het ook niet zijn. Echt sterke karakters zijn al vertrokken. Ik blijf het op de middenmoot houden. De verheerlijking van het grijze midden. Niet durven kiezen voor extreem.

pi_588144
k denk eigenlijk dat net als Tinkerbell, de meeste mensen gewoon vergeten waren, dat hij er nog in zat...Heel bellend Nederland sloeg zichzelf voor zn kop donderdag toen hij weer es in beeld kwam: "Shit, Georgie zit er ook nog in!! Helemaal vergeten!!"
Vandaar dat hij donderdag vertrekt want nu er nog maar vier overblijven kan hij niet meer aan het oog van de camera ontsnappen.
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  dinsdag 26 december 2000 @ 17:22:32 #67
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_588394
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_595658
Ik moet het kwijt: Ik kan het niet UITSTAAN dat iedereen maar roept dat Koos de hele dag op bed ligt. Het is GEORGIE die verdorie al 3 maanden lang of op de bank of in bed ligt. Deze jongeman moet zo snel mogelijk naar huis!
pi_595751
Je hebt helemaal gelijk, Tink! Maar omdat Koos zich zo nu en dan toch nog laat zien, valt ons gewoon meer op dat-ie vaak op de bank ligt. Georgie ligt vaak buiten beeld op de slaapkamer en daarom valt dat minder op. Maar natúúrlijk moet Georgie ontzettend snel het huis uitgetild worden. Zélf lopen zal 'm wel moeiljk afgaan na ruim 100 dagen doorliggen.
Een dag niet online is een dag niet geleefd...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')