abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 27 juni 2012 @ 16:24:27 #51
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113465188
Staat allemaal te lezen op mijn site, als je klikt op het linkje. Handig he? ;)
pi_113465475
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2012 16:24 schreef RobinOok het volgende:
Staat allemaal te lezen op mijn site, als je klikt op het linkje. Handig he? ;)
Ow cool, zover was ik nog niet. Is idd hendig sjeike site, zal hem in de gaten houden.

Maar voor dat geld had ik dus ongeveer 40 broodjes extra, hmm *)
  woensdag 27 juni 2012 @ 16:32:50 #53
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_113465526
Hoe lang moet je babi ketjap ongeveer sudderen als je blokjes magere hamlap
gebruikt, Robin?
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 27 juni 2012 @ 17:22:30 #54
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113468180
Ja, zolang als jij lekker vindt, Lienekien. Ik lees vaak dat mensen hun hamlappen slechts 30 minuten of zo sudderen, maar ik hou van wat gaarder. Dus al gauw anderhalf uur.
  woensdag 27 juni 2012 @ 17:37:14 #55
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_113468889
Dank! Bij zo lang zou ik denken dat het vlees taai wordt. Maar niet, dus. Dan eten we wat later.
The love you take is equal to the love you make.
pi_113469974
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2012 09:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat kan.
Ik vind het zooo zonde van verse spinazie a la creme te gaan maken, heb je wat moois, verse spinazie, ga je het verpesten door er dezelfde prut van te maken die Iglo maakt.
Dat hoeft toch ook niet? Het is een prut doordat Iglo het heeft ingevroren en het moet pruttelen om te ontdooien en doordat Iglo een prutcreme gebruikt die op koffiemelk lijkt.

De combinatie spinazie en room is op zich goed, samen met spek maak ik er een lekkere pastasaus van, je moet de spinazie alleen kort en heet bakken en de room ook alleen maar warm maken. Dan lijkt het echt niet op de spinazie a la creme.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 27 juni 2012 @ 19:43:26 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_113475385
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2012 17:59 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Dat hoeft toch ook niet? Het is een prut doordat Iglo het heeft ingevroren en het moet pruttelen om te ontdooien en doordat Iglo een prutcreme gebruikt die op koffiemelk lijkt.

De combinatie spinazie en room is op zich goed, samen met spek maak ik er een lekkere pastasaus van, je moet de spinazie alleen kort en heet bakken en de room ook alleen maar warm maken. Dan lijkt het echt niet op de spinazie a la creme.
Dat is het dan ook niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 27 juni 2012 @ 21:46:23 #58
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_113482900
Ik vind spinazie à la crème uit een pak heerlijk. :@
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 27 juni 2012 @ 22:04:08 #59
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_113484116
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2012 21:46 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind spinazie à la crème uit een pak heerlijk. :@
Die vind ik persoonlijk iets teveel pap worden maar dat idee heb ik sowieso bij gesneden spinazie, iets grover mag van mij wel.
Maar daar heeft Iglo ook iets op gevonden, Bladspinazie met mozzerella, erg lekker (al is helemaal vers en met verse mozzerella natuurlijk ook weer lekkerder)

[ Bericht 0% gewijzigd door SiGNe op 27-06-2012 22:41:56 ]
pi_113485152
In Duitsland verkoopt Iglo volgens mij dat gehakte spul helemaal niet maar alleen bladspinazie. Ik neem op de terugweg van vakantie weer lekker een pak Iglo bladspinazie met gorgonzola mee. Zal eens kijken of ze ook gehakte hebben. Ik vind dat 2 x per jaar wel lekker.
Spoilers!
pi_113629754
Piet

Ik heb: 500 gram lamsboutvlees, 5 aubergine, zak pepertjes, paprika, ui, knoflook, eventueel rijst. Liefst een simpel ovengerecht met alles in 1 bak.

Dank :)
pi_113710629
Ik heb nog in huis; avocado, courgette, tomaten, uien, champignons, kipfilet en tortilla wraps. Iemand een fijn receptje voor wraps met deze ingredienten?
pi_113715790
Ik zou zeggen: uien fruiten, kipfilet in reepjes, tomaten en champignons erbij, kruiden (heb je iets van chili / cayennepeper? in huis? wat tomatenpuree doet het ook altijd wel goed). Wraps opwarmen en hiermee vullen. Avocado ofwel in stukjes erbij, ofwel met wat limoensap, zout en peper prakken tot guacemole. Als je nog (geraspte) kaas hebt, is dat er natuurlijk ook lekker bij. Wat je ook nog kunt doen: de gevulde wraps in een ovenschaal leggen, was kaas erover, en even in de oven zetten tot er een korstje op zit.
pi_113716259
Geen chili of cayennepeper in huis, maar zie wel een zakje taco-seasoning liggen voor vis :').
Guacamole is een goed idee! Thanks :).
pi_113717205
Weer asperges vanavond. Zoals gebruikelijk weer waarschijnlijk de standaard aspergesaus van een droge mix.

Wat is een simpele, doch lekkere saus voor over de asperges die met weinig ingrediënten te maken is, bij voorkeur met ham o.i.d. erdoor?
  † In Memoriam † dinsdag 3 juli 2012 @ 15:39:43 #66
91830 MaximusTG
pi_113717368
Maak je toch gewoon zelf de hollandaisesaus?
  dinsdag 3 juli 2012 @ 15:50:14 #67
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113717861
Ja, azijn, boter, ei. Hoeveel simpeler wil je het hebben?
  dinsdag 3 juli 2012 @ 15:52:21 #68
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_113717935
Recept ervoor staat wel in een eerder deel.
pi_113718949
Zo, dat is snel! :@
Maar heb alle topics doorgezocht op 'Hollandaise' maar ben niet een echt recept tegengekomen.
Op internet vind ik weer van allerlei verschillende, van recepten waar een klontje boter, bloem, aspergevocht en wat zout en peper in gaan tot recepten van 2 pakken boter ( :r ) met eieren etc. (bij wijze van spreken dan)

Wat is dan het gevierde recept hier? :@
  dinsdag 3 juli 2012 @ 18:02:30 #70
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113723912
Dat laatste.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 19:10:15 #71
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_113726409
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 16:16 schreef Iemand91 het volgende:
Zo, dat is snel! :@
Maar heb alle topics doorgezocht op 'Hollandaise' maar ben niet een echt recept tegengekomen.
Op internet vind ik weer van allerlei verschillende, van recepten waar een klontje boter, bloem, aspergevocht en wat zout en peper in gaan tot recepten van 2 pakken boter ( :r ) met eieren etc. (bij wijze van spreken dan)

Wat is dan het gevierde recept hier? :@
Als je niet van boter houdt moet je geen hollandaise eten. Hollandaise is voornamelijk boter.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 6 juli 2012 @ 23:42:21 #72
246179 Hondenfluitje
Bodof, kom onder de paraplof
pi_113875411
Goedenavond,

Ik wil met mijn verjaardag bobotie maken. Als ik het recept aanhoudt moet ik 1 kilo gehakt gebruiken.
Buiten dat dit mij nogal veel lijkt voor 4 personen (zeg het mij als het niet zo is), eet ik in andere gerechten al genoeg gehakt.

Dus ik ben op zoek gegaan naar een alternatief stuk (rund)vlees, en kwam runderpoulet tegen. Volgens mij moet ik dan het hele recept omgooien omdat ik dit niet zomaar in de oven kan doen? En het een aantal uren kan laten stoven. Is het dan een idee om alle andere ingrediënten (behalve ei) in de koekenpan te bakken en de oven niet te gebruiken? En dan achteraf alles bij elkaar gooien en serveren met rijst. Wat is een reële hoeveelheid vlees?

Als iemand alternatieven heeft of tips, ik hoor het graag!

Alvast bedankt!!
  vrijdag 13 juli 2012 @ 22:50:03 #73
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_114176278
Ik wil morgen lekker simpel koken uit een pakje en wil Kipfilet a la forno maken van Bertolli.
Volgens de verpakking moet ik eerst de kip aanbraden maar aangezien dat gerecht ook nog eens 35-40 minuten in de oven moet op 180 graden zit het met de garing opzich al goed lijkt mij (hele kipfilet is in 25 minuten gaar op 180 graden tenslotte).
Kan ik de kip ook rauw in de ovenschaal doen en de garing aan de oven overlaten?

Ik heb geen zin in droge kipfilet, in een pan krijg ik mijn kipblokjes altijd perfect mals door de blokjes wat groter te snijden en op erg zacht vuur te koken.
  † In Memoriam † vrijdag 13 juli 2012 @ 22:52:23 #74
91830 MaximusTG
pi_114176391
Jij durft, zo´n vraag aan Piet te stellen :o
  vrijdag 13 juli 2012 @ 23:07:26 #75
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_114177100
Nou, inderdaad. Maar volgens mij bak je de kip aan om een knapperig korstje te krijgen.
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')