Ow cool, zover was ik nog niet. Is idd hendig sjeike site, zal hem in de gaten houden.quote:Op woensdag 27 juni 2012 16:24 schreef RobinOok het volgende:
Staat allemaal te lezen op mijn site, als je klikt op het linkje. Handig he?
Dat hoeft toch ook niet? Het is een prut doordat Iglo het heeft ingevroren en het moet pruttelen om te ontdooien en doordat Iglo een prutcreme gebruikt die op koffiemelk lijkt.quote:Op maandag 25 juni 2012 09:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat kan.
Ik vind het zooo zonde van verse spinazie a la creme te gaan maken, heb je wat moois, verse spinazie, ga je het verpesten door er dezelfde prut van te maken die Iglo maakt.
Dat is het dan ook niet.quote:Op woensdag 27 juni 2012 17:59 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Dat hoeft toch ook niet? Het is een prut doordat Iglo het heeft ingevroren en het moet pruttelen om te ontdooien en doordat Iglo een prutcreme gebruikt die op koffiemelk lijkt.
De combinatie spinazie en room is op zich goed, samen met spek maak ik er een lekkere pastasaus van, je moet de spinazie alleen kort en heet bakken en de room ook alleen maar warm maken. Dan lijkt het echt niet op de spinazie a la creme.
Die vind ik persoonlijk iets teveel pap worden maar dat idee heb ik sowieso bij gesneden spinazie, iets grover mag van mij wel.quote:Op woensdag 27 juni 2012 21:46 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind spinazie à la crème uit een pak heerlijk.
Als je niet van boter houdt moet je geen hollandaise eten. Hollandaise is voornamelijk boter.quote:Op dinsdag 3 juli 2012 16:16 schreef Iemand91 het volgende:
Zo, dat is snel!
Maar heb alle topics doorgezocht op 'Hollandaise' maar ben niet een echt recept tegengekomen.
Op internet vind ik weer van allerlei verschillende, van recepten waar een klontje boter, bloem, aspergevocht en wat zout en peper in gaan tot recepten van 2 pakken boter ( ) met eieren etc. (bij wijze van spreken dan)
Wat is dan het gevierde recept hier?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |