abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_165892899
1: lang verhaal, veel lettertjes
2: gedwongen seks
U bent gewaarschuwd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Doei!
  donderdag 13 oktober 2016 @ 00:51:19 #152
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_165924150
Kort verhaal.

Gulzigheid wordt bestraft.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_165924308
:9
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
pi_168073095
Heerlijk topic! _O_ :9
  vrijdag 23 juni 2017 @ 17:06:41 #155
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_171889381
elke zaterdagmiddag komen de jongens bij elkaar om een biertje te drinken bij onze stamkroeg. Het is een leuke humorvolle club bij mekaar, ik hoor bij de "oudere" want ik ben al 37.
De rest is midden 20.
We ouwehoeren er goed op los en seks is toch wel ons favoriete onderwerp!

Sinds een tijdje komt Nicole ook vaker met haar vriendje Rick mee, het is een mooie tante maar ze komt over als een ijskonijn. Ik had al vrij snel in de gaten dat het een soort van masker is.
Nicole heeft ook in de gaten dat ik haar door heb en laat dit als we drinken halen of even sigaretten moeten halen dan ook blijken.

Aangezien in een gezinnetje heb en geen zin heb in gezeur liggen mijn vreemdgaan dagen dus ook al een tijdje achter me, alleen zijn de verhalen nog niet uit de wereld. Nicole weet ook dat ik er pap van lust.
Op een avond kom ik haar stomtoevallig tegen in supermarkt en we kletsen wat met elkaar. Ik geef haar een compliment over haar leren broek en dat haar billen er zo goed in uitkomen.
Ze moet lachen en zegt dat ik er toch alleen maar naar mag kijken!
Ach ja zeg ik je bent nu wel de nieuwste toevoeging van mij spankbank!
Ze lacht speels en we nemen afscheid. Die zaterdag is Nicole er weer bij en ook nu heeft ze de leren broek weer aan.
Even schiet er door mij hoofd dat ze misschien wel de broek voor mij heeft aangetrokken maar ik laat de gedachte al snel weer varen.

De avond komt te einde en de jongens besluiten de stad in te gaan en ik laat het aan me voorbij gaan. Ik drink me drankje op en ben dan van plan naar huis te gaan. Ook Nicole heeft geen zin om het nachtleven te verkennen en we blijven dus samen achter.

We besluiten er nog 1 te drinken en ons gesprek gaat al snel over seks en ik merk dat Nicole wat losser komt. Ik haal onze eerdere ontmoeting aan en ze moet lachen.
" ik zei toch dat je alleen mag kijken" zegt ze gespeeld bitchy.
Ik moet er om lachen en zeg dat ik altijd kijk met 1 hand in mijn broek.
Ze geeft een geil kreuntje en kijkt me goedkeurend aan.....

Ze pakt me bij de hand we lopen de kroeg in maar een zaaltje achterin waar niemand is.
Als we in het zaaltje zijn draait ze zich om en zegt dat het haar geil lijkt als ik me aftrek op haar!! Ik heb in 1 keer een harde lul en laten de woorden nog even goed op me inwerken.
Ze draait zich om en leunt op tafel en steekt haar kontje speels in de lucht en schudt deze even voor mij! Kom haal je lul uit je broek en spuit me onder fluistert ze.
Dit laat ik me geen twee zeggen en haal mijn harde pik te voorschijn, ze kijkt over haar schouder en geeft haar goedkeuring over mn lul!
Ik begin er lekker aan te trekken en zie haar genieten van tafereel wat zich achter haar rug afspeelt.

Ze draait en schudt met haar kont en geeft me de opdracht haar in een leren broek verpakte kontje helemaal onder te spuiten. Doe dan ouwe viespeuk! Zegt ze geil en ik voel dat ik zo moet komen.... Nicole, ik ga zo komen roep ik en drukt haar leren bipsje tegen me aan en ik zie de eerste druppels voorvocht over haar broek lopen.
Kom maar lekker met die geile pik van je zegt ze.
Ik spuit een paar goeie klodders van mijn zaad over haar billen en de vloer, op haar zwarte leren broek ligt een goede klodder zaad! Ze giechelt dat het heel veel is, en haalt een vinger door mijn zaad en stopt deze in haar mondje.
Ik ben er stil van en wil haar kussen, maar ze duwt me weg en zegt " ik zei toch dat je alleen mocht kijken ouwe viezerik"
Oh ja antwoord ik en trek me broek weer omhoog. Ik help haar met het schoonmaken van haar broek en nemen daarna afscheid, we weten nu allebei dat dit niet de laatste keer zal zijn.
  maandag 26 juni 2017 @ 06:11:19 #156
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_171955092
Ik vind hem leuk.
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  zondag 2 juli 2017 @ 11:28:18 #157
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172108575
Sinds een aantal maanden hebben wij een buurvrouw. Het is een gezellige volle dame van 55 en ze heeft de rondingen op de goede plaats zitten.
We wonen in een flatje en onze balkons zitten aan elkaar vast. Als ik s'avonds een sigaretje rook doe ik dat vaak samen met haar en kletsen we.

Op een avond vertel ik haar dat mijn vriendin het weekend weg gaat met haar moeder. Ze maakt een plagende opmerking dat ze best voor me wil zorgen.

Het weekend is eindelijk is aangebroken en ik zeg mijn vriendin en schoonmoeder op de trein. Op de terugweg haal ik nog wat boodschappen en schiet nog even snel de coffeeshop in.
Aangezien het hoogzomer is draag zoals voor mij gebruikelijk een korte broek met niks er onder. Ik vind het altijd lekker als mijn lul vrij kan bewegen.

Wanneer ik thuis aankom zie ik de buurvrouw net haar fiets in schuur zetten en besluit haar te helpen met haar zware boodschappen tassen.
We kletsen weer ronduit en bij de voordeur zegt ze tegen mij "veel plezier zonder je vrouw, en doe geen dingen die ik ook niet zou doen" ik moet hierom om lachen en stel haar gerust.

Misschien komt het door het zomerweer maar ik kan me niet aan het idee ontrekken dat die opmerking een dubbele lading had.

Ik rook een joint en ga lekker douchen, ik besluit mijzelf is even goed te scheren. Al tijdens het douchen wordt ik al aardig geil en zit me er al op te verheugen om mezelf zo eens goed te verwennen.

Ik droog me al en loop lekker naakt door het huis. Dit vind ik altijd heerlijk om te doen, aangezien ik 2 hoog woon kan niemand behalve mijn buurvrouw mij zien.
Ik pak mijn ipad en ga in de relaxstoel zitten, handdoekje ernaast.

Geil geworden door mijn fantasieen over mijn buurvrouw zijn mijn zoekopdrachten dan ook makkelijk te raden.
Verzonken in de filmpjes zit ik met een goede harde pik en geschoren ballen te genieten. Tot mijn telefoon het geluid maakt dat ik een appje krijg.
Ik schrik ervan en kijk snel wie mij appt. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een app van de buurvrouw heb, en ik lees hem snel.

"Buurman, je denkt toch wel aan mij he:)"
Ik snap niet helemaal wat je bedoelt dus stuur haar een vraagteken terug.
Het antwoord laat nie lang op zich wachten.
" je weet wel wat ik bedoel.... boefje die je er bent"
En al snel volgt er nog een berichtje en ik zie dat het een afbeelding is die ook gelijk open omdat ik nieuwsgierig ben.
Als ik hem open schrik ik mij kapot want ik zie mezelf met een stijve pik speelde in de stoel!
Ik kijk gelijk richting het balkon en zie de buurvrouw over relling kijken en lachen.
Ik sla snel mijn handdoek om en loop rood aangelopen naar het balkon.
"Sorry buuf dit was niet de bedoeling sorry"
Ach antwoord ze " maakt niet uit jongen, vond het er wel lekker uit zien hoor"

deze opmerking doet mijn lul weer hard maken en ook dat valt de buurvrouw op.
Ik ben nog steeds geschrokken maar de geilheid overwint! Zonder er over na te denken zeg ik tegen haar," je mag wel meekijken hoor"
Ik schrik van de woorden die uit mn mond komen, maar de buurvrouw kijkt mij spannend aan en zegt" oke, maar het blijft alleen bij kijken, goed?" Wow! Dit had ik niet verwacht en stem toe dat het alleen bij kijken blijft.

De buurvrouw loopt van het balkon naar binnen en ik zet de voordeur open. Het duurt even voor ze er is maar dan hoor ik de gang in komen.

" nou" zegt ze" geef jij de buurvrouw maar een lekker showtje boefje" dit laat ik mij geen 2 keer zeggen en ga in de stoel zitten terwijl de buuf zich in de bank tegenover mij nestelt.

Ik heb al snel weer een stijve en ik begin mezelf af te trekken. De buurvrouw kijkt goedkeurend mijn kant en wrijft over haar kut en dikke tieten.

Ze kreunt en zegt meerdere malen hoe geil ze dit vindt. Ik geniet volop en voel dat het niet lang gaat duren voor dat ik moet komen.
" oh buuf, ik moet zo komen... mag dat?" Vraag ik onderdanig.
Ze lacht en haalt haar dikke tieten uit haar blouse en zegt " ja dat mag, maar ik wil je warme zaad op mijn tieten voelen... hier komen!"

Ik sta op en ga voor haar staan, oh wat is dit geil zeg!! Ik trek aan mijn lul en masseer mijn kale ballen en voel dat het niet lang meer gaat duren.

" kom maar lekker jongen, spuit jij je buurvrouw maar lekker onder" terwijl ze dit zegt kijkt ze mij aan en ik voel de eerste klodders zaad mijn stijve lul verlaten. Ik kijk snel naar haar tieten en zie dat ik ze lekker aan het volspuiten ben.
" oh ja heerlijk, oh wat lekker veel mmmmm" zegt de buurvrouw.
Ik trek me lul helemaal leeg op die grote tieten en zie de buurvrouw genieten van het zaad dat langzaam van haar tieten afglijd. Ze smeert het lekker uit over haar tieten en tepels dit doet ze terwijl ze me voldaan aankijkt.

Ik lach een beetje nerveus en pak een doekje voor haar en vraag haar wat te drinken.
Nadat we iets hebben gedronken en nog aan het na genieten zijn zegt ze " vanavond wil ik nog een showtje jongen"

Ik lach en zeg" zeker buuf, wat jij wil"!
  zondag 2 juli 2017 @ 14:09:28 #158
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172112673
De volgende ochtend wordt ik wakker en denk gelijk terug aan de dag ervoor, dit tovert niet alleen een glimlach op mijn gezicht maar ook een tintel in mn lul.
Eigenlijk wil ik mezelf even verwennen maar bedenk me dat ik misschien de buurvrouw om een kopje suiker kan vragen.

Ik waag er een appje aan.
"Buurvrouw mijn suiker is op kan ik iets van jou lenen;)"
Het duurt even voor ik antwoord krijg maar het is wel het antwoord waar ik op wacht.
" heey buurman, tuurlijk mag jij dat! Zie je zo"

Ik schiet snel een broek en een shirt aan en loop de voordeur uit en bel aan. Ze doet de deur open in haar badjas, ik zie dat ze net onder de douche vandaan komt. Haar haar strak achterover gekamt en bloosje op haar wangen.
Ze begroet me vriendelijk en laat me binnen.

"Zo" zegt ze " jij wil suiker, wat ga je daarvoor doen?" Zegt ze streng. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen dus stampelen zoiets van " euhm ehhh weet ik nie buuf" ze kijkt me streng aan en dit windt mij best op.

"Uitkleden!" Zegt ze en ik doe wat ze zegt.
Ik sta binnen 2 tellen naakt en ze kijkt streng maar verlekkerd naar me.
" jij moet eens goed worden aangepakt, een beetje geilen op je ouwe buurvrouw wat denk je wel niet!"
Dit zag ik niet aankomen maar ik vind het wel spannend.
Ze laat haar badjas op de grond vallen en ze heeft er een geile setje onderaan. " op je knieen nu!" Ik doe wat ze zegt en zij loopt een rondje om mij heen.
Ze blijft achter me staan en legt haar handen op mijn schouders. " klein viespeukje die je er bent, ik zal jou eens manieren bijbrengen"

Ik moet opstaan en mijn handen op tafel leggen. Ze tikt mijn benen iets uit elkaar en haar hand glijdt over mijn billen waardoor er op mijn hele lichaam kippenvel verschijnt.
Even voel ik niks en dan voel ik een latexhandschoen over mijn rug en billen glijden.
" ik ga jou eens even goed onder handen nemen" en ik voel tegelijk een vinger over mijn ster glijden. Ik moet er gelijk van kreunen en voel mijn lul groeien. " oh vind je dat lekker?!" Zegt ze.

Ik knik en zeg dat ik dat heerlijk vind maar dat het de eerste keer is dat iemand anders het doet.
Ik voel druk op mijn ster en voor ik het weet voel ik een vinger naar binnen glijden en vind het geweldig!

Terwijl ik lekker aan het kreunen en aan het genieten ben zegt de buurvrouw "ik ben zuster geweest en dit vond ik altijd spannend om te doen" ik moet er om lachen en zeg haar dat ze zich mag uitleven op mij.

Dit doet ze dan ook gelijk en voor ik het weet zit de 2de vinger erin en moet mezelf bedwingen om van mijn lul af te blijven.
Ze heeft zijn prostaat snel gevonden en masseert die heerlijk.
Af en toe zak ik iets door mijn knieen en ik hoor haar dan achter mij lachen. Plotseling stopt ze en zegt dat ik op tafel moet liggen met mijn benen opgetrokken.
Dit doe ik en ik voel me echt een sletje als ik daar zo lig. Ik kijk door mijn benen en zie haar daar verlekkerd naar mij kijken.
" mmmm heerlijk zo'n jong sletje die helemaal tot mijn beschikking staat"

Twee tellen later voel ik haar vingers mijn kontje weer binnen dringen en sla kreun van genot.
Ze voert het tempo snel op en masseert al snel mijn prostaat weer. Mijn harde lul beweegt mee op het ritme van haar stoten. Ik kronkel van genot.
"Zal ik dat lekkere pikkie van jou eens in mijn mond nemen?" Zegt ze terwijl ze kalm door vingert. "Ooohhh jaaaa graag buuf!" Schreeuw ik van genot.

Ze bukt voorover en met haar vrije hand pakt ze mijn lul en neemt hem in haar mond, dit voelt geweldig en dit laat ik weet ook. Ik kreun alles bij elkaar. Terwijl zijn mijn lul en ballen goed verwend voel ik dat ik moet komen.
Ik vraag of ik mag komen en dit mag van haar.
Ze haalt mijn lul uit haar mond en houd hem stevig vast " kom maar eens lekker klaar voor de buurvrouw" ik voel mijn sterretje aanspannen en zij stoot nog een paar keer diep. Ik spuit de klodders over mijn buik en er land zelfs een klodder in mijn nek.
De buurvrouw geniet zichtbaar en haalt langzaam haar vingers uit mijn kontje en wacht geduldig tot mijn laatste druppels uit mijn lul komen. " mmmm lekker gezicht zo'n spuitende pik" en ze likt hem helemaal schoon.
"Ohhh heerlijk die smaak van zaad" zegt ze.

Ik lig nog op tafel bij te komen en krijg een handdoek toe geworpen. Maak mezelf snel schoon en trek mijn broek weer aan. "Jezus buuf, bedankt dit was echt geil zeg"
Ze moet lachen en biecht op dat ze mij en mijn vriendin een keer had horen op het balkon over een prostaatmassage. Mijn vriendin lijkt het niks om te doen maar mij leek het heerlijk.

We roken nog samen een sigaretje en nemen afscheid met de afspraak dat het ons geheim zal zijn. " je vriendin is een schat van een meid maar ze is veel te preuts" zegt ze.
"Dus vanaf nu kom je met geile fantasietje maar mooi bij de buurvrouw"

Dat gaat zeker goed komen
  zondag 2 juli 2017 @ 15:05:45 #159
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172114258
Diezelfde heb ik mij voorgenomen om met een paar vrienden te gaan stappen.

Ik rook een joint en zit wat tv te kijken na het eten. Ik krijg een appje en kijk op mijn telefoon.
Ik dat de buurvrouw een berichtje heeft gestuurd.
" trek je kleren aan want we gaan zo weg"
Ik moet lachen en antwoord " sorry ik heb met vrienden afgesproken".
Snel krijg ik een bericht terug. " het was geen vraag, zie je zo" ik merk dat ik het wel geil vind om zo aangesproken te worden. Ik kleed me aan stap de deur uit. Op hetzelfde moment komt de buurvrouw ook naar buiten. " goed zo" zegt ze zachtjes en we lopen naar de lift.
" waar gaan we heen" vraag ik," we gaan even bij een vriendin langs". Oke antwoord ik.

In de auto kletsen we gezellig en ik app mijn vrienden dat ik later kom. Na een minuut of 20 rijden komen we aan op een camping in de bossen. "Zo we zijn er!"
En samen lopen we naar het rand van de camping en stoppen bij een chaletje. " hier is het, hier woont Ria" en we lopen naar binnen.

Binnen zit Ria een gezette vijftiger op de bank.
Ik moet zeggen dat Ria een knappe vrouw is en dat ze een heerlijk lichaam heeft.
" hooi Peetje hoe is het lieverd?" Vraagt Ria.
Dit is de eerste dat ik de naam van de buurvrouw hoor.....

" Ria dit is Jeroen, mijn buurman" ik geef haar een hand en ik zie Ria ondeugend naar mij kijken. " hoi Jeroentje, dus jij bent die viespeuk" en ze moet hard op lachen.

" wil je wat drinken?" Ik vraag om een glaasje water en ze verdwijnt de keuken in. Ik vraag me af wat we hier doen,maar laat alles lekker over mij heen komen.

Omdat het nog lekker warm is besluiten we buiten te gaan zitten. De tuin kijkt uit op de bosrand.
Net als ik wil gaan zetten kijkt de buurvrouw mij aan een zegt " waarom heb jij je kleren nog aan?" Ik voel mezelf rood worden en ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ria lacht en kijkt me vragend aan, " ja waarom heb jij je kleren nog aan" zegt ze lachend.

Ik kijk om me heen en begin me rustig uit te kleden. Ria legt een handdoek over mij stoel en ik mag weer gaan zitten. Ik wordt supergeil van wat mij overkomt. 2 volle dames van in de 50 die op mij geilen, een droom die uitkomt!

"Zo dus rukt jezelf terwijl je bekeken wordt?!" Zegt Ria. "Euhm Ja dat vindt ik wel geil eigenlijk" antwoord en ik de beide dames aan. De buurvrouw lacht naar Ria en zegt dat ik een klein viezerikje ben.
" nou maak je piemel maar eens hard dan voor tante Ria" zegt ze. Hier hoef ik niet veel voor te doen, en binnen no time staat hij vier overeind.

De dames bespreken en bekijken mijn lul aandachtig en laten mij een rondje draaien. Ik voel me bekeken en behandel als een lust object en ik moet zeggen het bevalt mij goed.

" luister eens goed" zegt Ria " ik wil dat jij je aftrekt terwijl ik met mijn kut op je gezicht zit, lijkt je dat wat?" Ik antwoord " wow! Graag Ria!"

Ik moet in het gras gaan liggen en zie uit mijn ooghoek de buurvrouw er een stoel bij pakken en ze gaat er eens wijdbeens voor zitten. Ik zie voor het eerst haar kut en die ziet er lekker uit. Netjes kaal en een beetje nat.

Ria heeft zich uitgekleed en ik zie haar grote uiers op haar buik hangen zie dat ze een streepje haar boven haar kutje heeft. Ze is overal goed gebruind dus ze ligt vaker naakt te zonnen.

Voor ik het door heb knielt ze boven mijn hoofd en ik zie haar kut op me afkomen, gretig begin ik er aan te likken en te sabbelen. Ze heupwiegt lekker over mijn gezicht en voel haar kutvocht langs mijn lippen lopen. Ik lik haar goed en heb haar grote kont goed vast. Ik hoor haar kreunen en steunen. Ik grote tieten bewegen ritmisch mee op de bewegingen en ik zie haar kijken naar de buurvrouw die uitgebreid vingerend op de stoel zit.

"Ohhhh lekker geil knulletje, lik maar lekkker aan Ria's kutje" zegt ze en ik vind het heerlijk.
Ze wiegt steeds harder en ik voel en hoor haar klaarkomen, mijn hele gezicht zit onder kutvocht.

Terwijl ze bijkomt vraagt ze waarom ik niet aan het aftrekken ben zoals ze mij had opgedragen. Ik geef aan dat ik het veel te lekker vond om haar te likken. Dit kon haar goedkeuring weg dragen. " zo viespeukje is er nog iets wat je wilt doen maar niet mag van je vriendin?" Vraagt Ria.
Ik kijk haar en de buurvrouw aan en zeg zonder schaamte dat het me lekker lijkt om aan een sterretje te likken. Ze kijken elkaar goedkeurend aan en voor ik het weet zit Ria op handen en knieen voor te draaien met haar dikke reet.

Ik haal haar billen iets uit elkaar en zie haar geile sterretje naar mij lonken. Ik twijfel geen moment en begin met likken. Ik vind het heerlijk, de geur, de smaak, het spannende van het likken van een anus, maak mij echt geil.

"Ohhhh je hebt echt geen woord teveel gezegd Peetje, het is echt een lekkere viespeuk!"
Ik lik alsof mijn leven er vanaf hangt en druk mijn tong af en toe naar binnen. Ik voel dat moet komen en kijk naar de buurvrouw die heftig vingert zit genieten.
" mag ik komen Buuf?!" Zeg ik onderdanig. " jaaaa spuit mij onder jij kleine geilbak" zegt ze op een hijgerige toon.

Ik sta op en loop al rukt op haar af en zie haar al schokkend klaarkomen, dit is zo'n geil gezicht en ga vol voor haar staan. Ria is achter mij komen staan en streelt mij rug, billen en ballen. Ze fluistert zachtjes in mijn oor " als jij haar onderspuit, dan lik ik het schoon"

Ik kan het niet meer volhouden en spuit die grote tieten en buik helemaal vol met zaad. De beide dames kijken geil toe en Ria doet wat ze belooft heeft en likt mijn klodders zaad op.
Door dit tafereel blijft mijn lul bikkelhard en Ria likt mijn lul en ballen ook nog even schoon.

"Pfffff wat lekker en geil zeg" zeg ik tegen de dames. Ze beamen wat ik zeg en nemen nog wat te drinken.

Een half uurtje later nemen we afscheid en ik beloof er nog een keer terug te komen. Ria fluistert mijn nog in mijn oor dat ik haar kontje altijd mag komen likken.
  woensdag 5 juli 2017 @ 19:22:43 #160
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172196957
Ik werk op kantoor en werk sinds een jaar samen met mooie vrouwelijke collega van 47. Het is een leuke samenwerking en wij kunnen het goed vinden met elkaar en delen ook alles.

De laatste tijd begint er ook meer sexuele spanning tussen de ons te spelen. Ze komt wat losser en heeft wel eens verteld dat er na 22 jaar huwelijk de sleur er aardig is ingekropen.
Ook heeft ze mij laten dat ze het wel eens met een jonger iemand wil, ik heb daar opgeantwoord dat ik mij best wil opofferen aangezien ik 38 ben. Ze reageerde hier op door mij een brede glimlach en knipoog te geven.

Het is bijna vakantie en wij gaan tegelijk met vakantie dus we zullen elkaar 3 weken niet zien.
Als we het hierover hebben zegt ze plagend dat ze niet zolang zonder mij kan.
We spreken dan ook om in de vakantie af te spreken.

De helft van de vakantie zit erop als ik een appje van haar krijg dat ze wil afspreken. Mijn vriendin is een paar dagen weg dus ik heb wel zin om af te spreken.
We spreken af een stukje te gaan fietsen en van het weer te genieten langs het water.
Ik app haar nog wel dat ik graag naakt zon! Haar antwoord liegt er niet om "heerlijk!"

Op de afgeproken dag fietsen wel lekker een eind en kletsen en lachen er goed op los. Wij komen bij het water en lopen een stukje langs de kant. Er is niemand omdat het niet een bekend plekje is. We vinden een leuke plek en besluiten hier te gaan zitten.

De handdoeken gaan uit de tas en leggen deze neer. Ik doe mijn shirt en wil gaan zitten als ik hoor zeggen... " wat is dit nou? Die broek zou toch ook uit gaan?" Ik moet er om lachen en krijg er een tinteling in mijn buik van.
" oh ik wilde het rustig opbouwen voor je hahah" zeg ik tegen. " nergens voor nodig ik kijk hier al heel lang naar uit!" Laat ze mij weten.

Ik voel mij pik dikker worden en besluit mijn broek uit te doen. Ik draai me naar haar toe en kijk haar aan terwijl ik mijn broek uit doen. Ze kijkt gelijk naar mijn pik en kijkt er even goedkeurend naar. " mooi geschoren, en besneden dat heb ik nog nooit in het echt gezien" zegt ze.

We gaan zitten en beginnen te kletsen. Ik voel me heerlijk! Langs het water in mijn blote pik met naast een echt milf die mij wel ziet zitten. Ik moet er niet te lang aan denken want ik voel mijn pik groeien. Ze trekt haar blouse uit en ze heeft er zwart bikini topje onder. Ik geef mij ogen even goed te kost wat haar opvalt!
" kun je het zien" zegt ze quasi streng.
" haha ja zeker en het ziet er goed hoor" antwoord ik.
" ja dat kan ik zien" krijg ik terug en het duurt even voor ik het door heb dat ze mijn stijve pik bedoelt en ik biedt mijn excuus aan.
" nergens voor nodig! Ik zie het als een compliment hoor"
Ik weet even niet wat ik moet zeggen maar ik wordt nog geiler dan ik al was!
" ohhh dan vind je het vast niet erg om je topje uit doen...." en voor ik uitgesproken ben trekt ze de touwtjes los en laat ze haar tieten vrij hangen.
Ze heeft mooie tieten en ik kan alleen maar Mmmm uitbrengen. Ze legt haar hand op mijn been en kijkt me in mijn ogen. " pak hem maar even vast hoor" zeg ik.
Dit doet ze dan ook gelijk en begint er rustig aan te trekken en kijkt afwisselend naar mij en naar mijn keiharde pik.

Ik voel aan haar tieten en ze gaat er goed voor zitten.
" ga eens staan " zegt ze, en dit doe ik gelijk.
Ze gaat op haar knieen zitten en neemt mijn harde pik in haar mond en begint me heerlijk te verwennen. Ze zuigt,likt en kreunt heerlijk.
Ze kijkt omhoog en zegt dat ze hier heel lang op had gewacht. Ik ga ook op mijn knieen zitten en geef haar een tongzoen. De geiligheid spat er van, en ik laat mijn hand afglijden naar slipje. Ik wrijf ik er overheen maar het duurt niet lang voor ik mijn hand in haar slipje steek. Ik voel een heerlijk nat kutje en speel er even mee.

Ze kreunt zachtjes in mijn oor en houd me stevig vast terwijl ik met mijn vinger ritmisch haar kutje bespeel.
Het duurt dan ook niet lang voordat ze schokkend klaarkomt! Zachtjes fluistert ze in mijn oor " ik wil dat je me keihard neukt en je zaad over mijn tieten spuit" ik draai haar en trek hij slipje bruut uit en duw haar hoofd naar beneden. Ze drukt haar kontje omhoog, en ik begeleid mijn harde pik richting haar kutje en duw hem langzaam naar binnen.
Ik hoor kreunen als ik langzaam elke centimeter van haar kutje met mijn pik bevoel.
"Ohhhh jaaaaa wat geil is dit, neuk me hard!"
Dat laat ik mij ook geen twee keer zeggen en begin lekker te rammen. Haar billen schudden lekker mee op mijn geram en ik heb een top uitzicht.
" mmmm wat een lekker kutje heb je zeg! Je vindt het geil he als ik zo hard in je kut neuk he"
Zeg ik.... " neuk me! Neuk me! " kreunt ze uit. Ik voel mijn ballen samentrekken wat voor mij het teken is dat ik zo ga klaarkomen. Ik haal me pik eruit en ga rechtop staan,ze weet gelijk wat er aan de hand en draait zich!

" spuit mijn tietjes maar vol" zegt ze terwijl ze in het gras zit en mij recht aankijkt.
Ik voel mijn zaad zich pijlsnel mijn pik verlaten en zie de stralen op haar tieten landen. Ze schrikt er een beetje van en giechelt "oh haha das veel zeg!"
Als mijn harde pik de laatste stralen er uit heeft geperst, staat ze op en drukt zich stevig tegen mij aan geeft mij een tongzoen.

Plotsling stop ze en begint te lachen " haha je zaad zit nu in je borsthaar"
Ik moet er ook om lachen.... We gaan allebei zitten en puffen lekker nog even uit onder het genot van een drankje.

Na een uurtje fietsen we samen terug en onderweg praten we nog na over onze geile avontuur en spreken af dat het ons geheim is, en dat het zeker niet de laatste keer is geweest...
  maandag 31 juli 2017 @ 22:23:24 #161
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172818403
Niet leuk?!
  maandag 31 juli 2017 @ 22:32:28 #162
108913 Godshand
guide4you
pi_172818690
Lijkt allemaal van de Fancy of Don en Ad site te zijn geknipt en geplakt :')
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_172818758
Plus het zit vol met spelfouten :') :%
Je moeder.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 11:42:45 #164
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172826465
Ow
pi_173979100
Dat was weer een weekend bij mijn vriendin.(28 jaar), ikzelf bijna 23.
Sinds het begin van de relatie stuurt ze me zaterdagavond om half 9 naar bed, daar kwam vanmiddag voor straf 2 uur lang op de kamer bij. Ik had mijn kleding op de kamer niet naar behoren opgeruimd en zij zei daar wat van, waar ik volgens haar een te brutale reactie op gaf.
Ze was helemaal over de rooie in ieder geval.
"Hup, naar je kamer, pyjama aan en blijf daar tot ik zeg dat je weer binnen mag komen".

Dat leverde me wel een stijve op. Zonder telefoon of andere afleiding naar de buitengeluiden luisteren nu het zulk lekker weer was.
Niets aan te doen. Ik heb zelf gekozen voor een strenge vriendin die orde en netheid erg belangrijk vindt.
  zondag 24 september 2017 @ 22:54:42 #166
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_173979162
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 22:52 schreef Marius95 het volgende:
Dat was weer een weekend bij mijn vriendin.(28 jaar), ikzelf bijna 23.
Sinds het begin van de relatie stuurt ze me zaterdagavond om half 9 naar bed, daar kwam vanmiddag voor straf 2 uur lang op de kamer bij. Ik had mijn kleding op de kamer niet naar behoren opgeruimd en zij zei daar wat van, waar ik volgens haar een te brutale reactie op gaf.
Ze was helemaal over de rooie in ieder geval.
"Hup, naar je kamer, pyjama aan en blijf daar tot ik zeg dat je weer binnen mag komen".

Dat leverde me wel een stijve op. Zonder telefoon of andere afleiding naar de buitengeluiden luisteren nu het zulk lekker weer was.
Niets aan te doen. Ik heb zelf gekozen voor een strenge vriendin die orde en netheid erg belangrijk vindt.
Waarom in dit topic?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_173979211
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 22:54 schreef zeefje het volgende:

[..]

Waarom in dit topic?
Mijn huidige topic gaat bijna automatisch sluiten. Nu is mij dit topic aanbevolen. Mis verder nog de nodige ervaring om te zeggen waar het beter thuis zou horen. Dat schijnt er niet te zijn.
  zondag 24 september 2017 @ 22:58:03 #168
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_173979238
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 22:56 schreef Marius95 het volgende:

[..]

Mijn huidige topic gaat bijna automatisch sluiten. Nu is mij dit topic aanbevolen. Mis verder nog de nodige ervaring om te zeggen waar het beter thuis zou horen. Dat schijnt er niet te zijn.
Als hij automatisch sluit open je toch een nieuwe???
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_173979257
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 22:58 schreef zeefje het volgende:

[..]

Als hij automatisch sluit open je toch een nieuwe???
Ze vonden het beter het als een soort dagboek te doen.
  zondag 24 september 2017 @ 23:01:08 #170
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_173979302
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 22:58 schreef Marius95 het volgende:

[..]

Ze vonden het beter het als een soort dagboek te doen.
Maar je hebt geen seks met haar. Dus hoezo in een topic voor erotische verhalen?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_173979536
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 23:01 schreef zeefje het volgende:

[..]

Maar je hebt geen seks met haar. Dus hoezo in een topic voor erotische verhalen?
Het schijnt ook onder erotiek te vallen. Het is tenslotte een opwindend gebeuren voor mij.
pi_174057224
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 22:54 schreef zeefje het volgende:

[..]

Waarom in dit topic?
Dat hebben de mods hem gedirigeerd.
pi_175384276
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 11:42 schreef Nivek34 het volgende:
Ow
Ik vond het nog wel geinig, niet geil of zo. Rooie oortjes stijl.
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')