abonnement Unibet Coolblue
  zondag 1 juli 2012 @ 13:48:00 #151
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_113626596
quote:
0s.gif Op zondag 1 juli 2012 02:55 schreef nuclearization het volgende:
En de laatste van vannacht

[..]

Damn :') verder is dat sluiten van de deuren best normaal als het sluitingstijd is.
吴 曼 迪
pi_113626780
quote:
Klacht Kijkshop: Tablet werkt niet meer
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Kijkshop
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Kijkshop
Lezers van deze klacht: 70

Dit is de tweede klacht hierover
Ik heb in februari een polaroid tablet mid8610 gekocht en van het begin al heel wat problemen.
Nu start hij niet meer op en op internet is er ook geen software of een update te krijgen.
Maar ik heb geen bon meer die ben ik kwijt.
Gewenste oplossing

Ik wil hier graag een oplossing voor
Zo kom je er wel. :')
  Moderator zondag 1 juli 2012 @ 14:41:13 #153
39093 crew  jitzzzze
Banaan in je oor
pi_113628605
quote:
Klacht Philips: opeens heel slappe koffie met de latte select van Philips senseo
Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Philips
Lezers van deze klacht: 16
opeens heel slappe koffie met dezelfde pads DE ook na ontkalken apparaat nog geen 4 maanden oud. en alles al geprobeerd dat ik op het internet kon vinden!

Gewenste oplossing
dat ik weer normale koffie krijg ipv een heeeeel slappe bak met koffie
Maar wat wil je ook, met een senseo :')
  zondag 1 juli 2012 @ 14:46:12 #154
220368 Afhaalchinees
Geen Chinees
pi_113628770
quote:
10s.gif Op zondag 1 juli 2012 10:10 schreef Bombvis het volgende:

[..]

Vooral die laatste zin doet het hem, allochtonen krijgen altijd voorrang hier :(
:D
pi_113639611
quote:
Klacht Albert Heijn: Out of bed
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Albert Heijn
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Albert Heijn
Lezers van deze klacht: 19

Koop altijd dit soort producten bij mijn kapper en die zijn prijzig. Gebruik vaak jullie producten en die zijn altijd goed. Vandaar dat ik dit product gekocht heb. Heb fijn haar wat elke ochtend een zetje nodig heeft. Nou dit product doet echt niks. Het is even stijl en plat en er verander dus niks als ik uw product gebruik. Heb geen bon meer omdat er ik ervan uit ging, gezien de ervaringen, dat dit zou werken. Ik kan het dus zo in de prullenbak gooien en het is dus zonde van mijn geld.
Gewenste oplossing

Teruggave in geld
  maandag 2 juli 2012 @ 00:07:59 #156
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113655792
quote:
Klacht Cafe Parck Amsterdam: voedselvergiftiging in het cafe Parck te Amsterdam
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Cafe Parck Amsterdam
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Cafe Parck Amsterdam
Lezers van deze klacht: 65

Na het bezoek van het cafe “Parck” te Amsterdam, Overtoom 428 op zondag 10 Juni en het eten van de “Fabulous Twin Burgers” acute voedselvergiftiging opgelopen. We hebben “Groupon” check gebruikt om hier te komen.
dat zijn hun burgers: http://cafeparck.com/?page_id=8

Ze maken de burgers inderdaad “medium met juices flowing” zoals ze in hun advertentie en ze vragen je niet van te voren of je misschien “well done” wil. Heb besloten om niet moeilijk te doen, maar dat risico heb ik genomen alleen omdat ze hun vlees als “Premium Beef from Maas, Rhine en Ijssel” presenteren!
De smaak was niet echt geweldig, omdat ze bepaalde saus gebruiken dat ik niet zo lekker vind, maar het vlees zag op zich als een “tartar” vlees uit. Ik ging ervan uit dat ze de kwaliteit garanderen! Dat mag ook voor een 10 Euro twee kleine burgers.
Maar helaas heb ik zo een zware vergiftiging opgelopen van dat halfgare vlees! Ik neem het bedrijf het nu zeer kwalijk. Ik had de hele nacht wakker gebleven omdat ik rillingen en pijn in mijn hele lichaam had. Van brakken kreeg ik opgezwollen ogen. Vandaag de huisarts geweest, maar volgens hem is een acute vergiftiging, maar voorlopig kan hij niets geven omdat het virale en niet bacteriele vergiftiging kan zijn.
Ik bal zo heel erg dat ik naar dat cafe was gegaan!
Gewenste oplossing

Ik vind dat ze veel beter op de hygiene moeten letten, niet hun halve gare burgers promoten, maar gewoon alles goed doorbakken en niet mensen ziek maken als ze de kwaliteit en versheid van hun vlees niet kunnen garanderen! Ik hoef niets van ze eigenlijk, om eerlijk te zijn, het is toch laatste keer dat ik kom, want alleen als ik aan die plek denk - wil weer gaan kotsen, neemt u mij niet kwalijk voor de eerlijkheid. Ik had geen idee dat je in Amsterdam zo zwaar ziek kan worden van eten in een van de op het eerste gezicht presentable tent. Nou, excuses van ze zouden opzicht terecht kunnen zijn! Maar het is ook een waarschuwing dat rauw vlees, halve gare burgers! - Ik tenminste nooit meer!
Halve gare burgers. :') Sowieso lijkt het me niet dat je van medium rare hamburgers voedselvergiftiging oploopt, maar goed. 8)7 Tsja ff tegen de ober zeggen dat je je vlees liever wél helemaal doorbakken hebt is ook teveel moeite? :')
Hallon!
  Spellchecker maandag 2 juli 2012 @ 00:42:01 #157
41063 crew  NoBody122
Taalnationalist
pi_113657322
Uit klacht.nl blijkt toch iedere keer wel weer, dat geld in staat is alle wereldproblematiek op te lossen.
Tevens -purist.
pi_113753238


:')
  woensdag 4 juli 2012 @ 11:16:37 #159
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_113753450
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2012 22:36 schreef magneetstrip het volgende:
Waarom komen al die trollklachten van de AH enzo op de site en mijn verzonnen klacht over een spijker in een stoel op het MBO niet? :'(
Mededeling

Trollklachten plaatsen is, ondanks wat je wellicht denkt, niet grappig.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_113754652
quote:
Hij moet een programma gaan maken waarbij hij samen met de klagers langs de instanties gaat! Dat wordt top tv!
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
pi_113759564
Hèhè, nog wat anders dan Radar :7

quote:
Intrum Justitia heeft de gewoonte me elke dag te bellenn over een vordering op mijn dochter. Mijn dochter is volwassen en woont al jaren niet meer thuis.
Ik zeg elke dag tegen Intrum justitia dat ze moeten stoppen, maar ze blijven me stalken. toen ik vroeg over wat het ging zeiden ze: dat vertellen wij Uw dochter.
Mijn voorletters zijn anders dan die van degene waar ze een vordering op hebben. Intrum Justitia is bezig met terrorisnme em telefoonterreur.
Gewenste oplossing

Bel mij nooit meer op Intrum Justitia, ik heb geen schulden. U weet heel goed dat ik degene niet ben die U zoekt. U bent een terrorist.
:')
pi_113762795
Die klachten
Zie!
pi_113763495
quote:
Klacht ING: opgelicht door een oplichter!!!

via whats app (z’n nummer heb ik nog). na wat praten en handelen waren we overeengekomen over de prijs. ik wou niet op gelicht worden dus ik kreeg een foto van z’n id en ik kreeg zn sofie nummer, dat was eigenlijk wel genoeg voor mij en het geld overgemaakt. de volgende dag nog gehoord van hem dat het gestort was en daarna niks meer van hem vernomen (5x gebeld, 3x gesmst en 100 whats appjes gestuurd). ik ga zo meteen aangifte doen!

rekening nummer:
Gewenste oplossing

ik hoop dat jullie mij het geld kunnen terug geven en dat de dader word gepakt omdat ik niet de enigste ben!
Opgelicht worden door een oplichter, dat dit kan in Nederland.

Ik vind het wel de juiste werkwijze, eerst klagen op klacht.nl en dan pas aangifte doen :')

Wel een druk baasje, die oplichter.
quote:
Klacht ING: Opgelicht op Internet

Ik had een advertentie gezet op marktplaats over een paar festival kaartjes die ik wou hebben, het festival was al uitverkocht daarom kon ik alleen via marktplaats de kaartjes regelen.
Ongeveer +- 1 uur nadat ik de Advertentie had geplaatst kreeg ik via mijn telefoon een whatsapp bericht met iemand die 4 kaartjes verkocht voor het festival van Decibel.
Hierin was ik erg geïnteresseerd en we communiceerde nog wat verder over de prijzen en over de verzending van de kaartjes.
Hij stuurde vrijwel per direct een foto van zijn ID Kaart ( We foto was redelijk wazig en vroeg daarom een nieuwe foto, De nieuwe foto kwam redelijk snel binnen en was iets duidelijker. Na de deal te sluiten 4 kaartjes voor het festival Decibel voor 270 euro had ik gesloten om het geld over te storten naar zijn ING rekening Ikzelf heb ook een ING rekening en het geld zou er dus direct op staan. Ik zou het geld storten en hij zou mij de kaartjes per email versturen. Nadat ik het geld had gestort kreeg ik van hem te horen dat hij zijn computer zou aanzetten om de festival kaartjes door te sturen naar mijn email adres.
Nadat hij dit zei heb ik eigenlijk niks meer van hem vernomen, ik kreeg geen berichtjes meer ik heb hem nog een aantal malen gesmst en 3 maal gebelt, hierop kreeg ik allemaal geen reactie. De volgende ochtend was ik direct gaan kijken op mijn email maar helaas nog niks ontvangen. Ik ging was googelen naar zijn naam en bankrekeningnummer en zag dat ik niet de enigste was die opgelicht is door deze persoon. Op http://www.opgelichtopint(...)l?num=1261521458/678 kan je nog veel meer van de aanklachten zien die door andere mensen zijn gemaakt. Ik ben blijkbaar niet de enigste. Na dit ben ik direct de ING gaan opbellen om te vertellen over mijn verhaal. De ING had eerst netjes al mijn gegevens gecontroleerd en volgens gekeken naar wat voor nummer ik dit geld heb gestort. Het rekeningnummer van de oplichter was inderdaad ook een rekeninghouder van de ING. de ING zei tegen mij dat ze hier iets aan gingen doen en zouden zorgen dat dit goed uitkwam. Tot nog vind ik het een slechte zaak dat ze dit rekeningnummer niet per direct op stop hebben gezet en mijn geld hebben teruggestort. Ik ben niet de enigste die vast aangifte heeft gedaan tegen deze persoon met dit rekeningnummer.
Dezelfde ochtend ben ik nog naar het politiebureau gegaan en een aangifte gedaan over de oplichter. Tevens heb ik ook nog digitaal een aangifte gedaan bij de politie en een schriftelijk brief naar de ING toegestuurd over de oplichter.
Gewenste oplossing

Ik ben tevreden als ze deze oplichter pakken en ik en misschien anderen ons geld terug krijgen, deze persoon heeft een groot aantal mensen opgelicht en heeft een rekening bij de ING, om een rekening aan te maken moet je jezelf identificeren neem ik aan dus ik hoop dat ze de dader kunnen pakken en ik/wij ons geld terug krijgen wat ons is opgelicht.
Blijft sneu, klagen tegen een bedrijf om je eigen falen te maskeren. wat een droeftoeterij


quote:
Klacht Rabobank: bankrekening openen wordt geweigerd
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Rabobank
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Rabobank
Lezers van deze klacht: 60

Mijn neefje is geweigerd bij het openen van een bankrekening aangezien hij zijn rekening in het verleden heeft laten misbruiken door het laten storten van (onrechtmatig)geld van derden. Kortom, hij heeft zijn pas (met opzet) laten misbruiken. Nu probeerd hij toch weer een (normaal) leven op te bouwen maar de bank weigerd hem op grond dit incident een rekening. Naar mijn mening is deze bank verplicht hem een rekening te laten openen. BSN en zorgverzekering zijn (helaas) toch ook verplicht. Het wordt moeilijk om verplichtingen na te komen zonder rekening. Zo zakt hij dus steeds verder i.p.v. dat hij verder kan.
Gewenste oplossing

Het laten openen van een rekening, dit is zijn recht als Nederlander! Desnoods bij een ander filiaal.
Moedwillig meewerken aan fraude en dan verbaasd zijn dat je als klant geweigerd worden :') :')

En ik dacht dat Rabobank rekeningen gewoon centraal waren zoals andere banken, maar schijnbaar hebben ze rekeningen per filiaal _O-

[ Bericht 28% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 14:20:48 ]
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  woensdag 4 juli 2012 @ 16:24:57 #164
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113765479
Ergens is het natuurlijk wel stom als iemand die z'n leven gebeterd heeft zulke basisdingen zoals een eigen bankrekening openen niet meer kan. Maar goed iets zegt me dat Rabobank en andere banken niet zo moeilijk meer zullen doen als z'n ouders garant staan bijv. Maar ach dat soort oplossingen zijn veuls te moeiluk voor het klacht.nl volk. :')
Hallon!
  woensdag 4 juli 2012 @ 16:47:35 #165
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_113766474
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2012 15:41 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

Blijft sneu, klagen tegen een bedrijf om je eigen falen te maskeren. wat een droeftoeterij
- weg -

[ Bericht 17% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 14:21:14 ]
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
pi_113770940
- idem -

[ Bericht 98% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 14:21:31 ]
pi_113775732
quote:
Klacht Basic Fit: ingrijpen van personeel

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Basic Fit
Lezers van deze klacht: 304
was vandaag in de sportschool komt er een volwassen man naar me toen waarmee ik heel lang terug een conflict had. slaat hij mij voor me bek, loop ik naar de medewerker met een dik oog, vraag ik wat ie er aan gaat doen. zegt ie das je eigenprobleem… ik zeg dus als ik hem nu terug sla dan mag dat zegt ie ja is goed bemoei me er niet mee.. even later sla ik buiten ze vooruit kapot, schijnt dat ik nu de sportschool niet meer in kom terwijl het personeel niet ingreep en er wat tegen deed dat ik IN de sportschool werd geslagen… en die man omdat die er al lang zit mag wel blijven bij de sportschool.
Gewenste oplossing
ik vind gewoon of we mogen allebei blijven op de sportschool. of we worden er samen vanaf getrapt. maar dit vindik voortrekkerij en onprofsioneel gedrag.
:')
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{²
  woensdag 4 juli 2012 @ 20:43:24 #168
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_113776646
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2012 14:12 schreef Opoefiets het volgende:
Hèhè, nog wat anders dan Radar :7

[..]

:')
_O-
Die laatste zin is dan nog wel een beetje leuk, de rest van de klachten in dit topic is echt allemaal shit waarbij je je afvraagt of het een troll is of dat mensen echt zó dom kunnen zijn....
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_113780103
Ik ben echt bang dat mensen zo dom zijn ;(
  woensdag 4 juli 2012 @ 22:09:57 #170
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113781470
quote:
Klacht Ziggo: opzegging en toch nog rekeningen
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Ziggo
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Ziggo
Lezers van deze klacht: 22

ik heb een opzegging gedaan omdat ik overgestapt naar andere provider
na de opzegging kreeg ik telkens rekeningen
terwijl het was opgezegt
later kreeg ik nde LAVG op mijn dak
deze hanteren een eigen beleid dat je nooit kunt wimmen
steets andere bedragen steets meer geld willen ze zien
Gewenste oplossing

dat er een onder zoek komt naar de wandelgang van de LAVG want wij burgers zijn hier constant de mindere in de strijd
Apart wel dat ik "gewonnen" heb in mijn geval. :') (was ook Ziggo en LAVG) Zou het iets te maken kunnen hebben met gewoon even netjes en duidelijk uitleggen waarom je niet over wil gaan tot betaling? :')
Hallon!
pi_113782177
Deze topic is net zo geniaal als de garage liekerkliek (ofzo) reeks :D
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_113782248
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2012 22:21 schreef raptorix het volgende:
Deze topic is net zo geniaal als de garage liekerkliek (ofzo) reeks :D
Liekendiek
pi_113782362
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2012 22:23 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Liekendiek
Ja Garage Liekendiek oplichters fraude mishandeling opgelicht klaploperij flessentrekkerij kilometertellers achteruit draaien gebeten door hond :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_113797515
quote:
Klacht Kruidvat: Stripboeken met verborgen porno

Recentelijk heeft mijn vrouw voor mijn zoon een pakket stripboeken gekocht. Het bovenste boek was van suske en wiske kinderboek en de boeken daarachter kon je in de winkel niet zien omdat het gesealed was. Helaas bleek er achter dat eerste boek een aantal zeer extreme strip porno boeken te zitten. Mijn zoontje die nu net negen is (toen nog acht) heeft dit gelezen voordat wij konden ingrijpen.

Gezien het feit dat er een kinderboek bovenop lag en je de andere boeken niet kon zien ben ik van mening dat niemand had kunnen vermoeden dat hier vulgaire porno achter zat. Mijn kind is dan ook bloot gesteld aan deze viezigheid. Nu spreekt hij hier regelmatig over en is hier hierdoor in negatieve zin aangetast.
Gewenste oplossing

Ik wacht het voorstel van Kruidvat af

:D, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die strips ;)
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  donderdag 5 juli 2012 @ 11:38:54 #175
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113799088
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2012 10:51 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

:D, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die strips ;)
"Rooie Oortjes" oid en zulke shit waarschijnlijk, niet echt heel indrukwekkend. :')
Hallon!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')