abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:44:02 #176
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113124551
quote:
Sedert 05 jan.2012 heb ik een aanvraag ingediend bij de Gemeente Den Haag voor een WBB uitkering.
Mijn WW uitkering is per 15 jan.2012 stop gezet.
Ik zit nu al ruim 1,5 maand zonder inkomen.
Vanmorgen heb ik contact opgenomen met Dhr.M over een voorschot,hierop meld Dhr.M mij dat als hij mij de voorschot geeft mijn aanvraag weer onder op de stapel komt te liggen en dat ik langer kan gaan wachten op afhandeling van mijn aanvraag.
Mijn lasten lopen een achterstand op,en Dhr.M deelde mij eenvoudig weg mee dat ik het maar moet uitzoeken hoe ik mijn kind van 5jaar te eten geef.
Nu lees ik net op de site van de Gemeente dat als er na 4 weken nog geen reactie volgt op de aanvraag er automatisch een voorschot volgt.
Waarom chanteert Dhr.M mij dat ik dan nog langer op mijn uitkering kan wachten als hij een voorschot moet geven?
Gewenste oplossing

Het liefst helemaal niets te maken hebben met de Gemeente Den Haag omdat ik hier niet vrijwillig terecht gekomen. Het is helaas niet anders,maar dan toch op een menselijke manier je cliënten tegemoet komen.
Dat gaat zeker helpen, zo krijg je veel sneller een uitkering. :D :')

quote:
Klacht gemeente - Utrecht: afbreken steel van koekkepan
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over gemeente - Utrecht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden gemeente - Utrecht
Lezers van deze klacht: 479

ik heb onze 4 zonen voor 2 jaar elk een koekkepan gegeven met sinterklaas, nu vroeg ik aan 1 van onze zonen wat ze zouden willen als sint cadeau en hij zei een koekkepan maar volgens mij had hij er een.Het handvat was eraf gebroken tijdens het omschudden van de aardappeltjes. Hij is hierbij hard op een glazen pannenzetter terecht gekomen waardoor deze ook is gebroken.
Er was een schroefje of pin wat de steel in de pan houdt verroest en gebroken. Het had nog heel anders af kunnen lopen, maar er zijn gelukkig geen brandwonden.Hoe kan dit nou? Hij heeft de pan direkt weggegooid en nu dit pas gezegd, maar dit mag toch niet nu al? Ik vind dat Tefal hier aan moet werken dat dit niet meer gebeurd.

Ik vond dit een klacht waard.

M.vr. gr

Mevr B

Gewenste oplossing

Laat ik geheel aan jullie over
...en de gemeente Utrecht moet dit oplossen, want...? :?

[ Bericht 16% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 13:57:58 ]
Hallon!
pi_113124572
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:33 schreef themole het volgende:

[..]

Wel lullig als je haar zwart is in plaats van bruin. :')
http://www.klacht.nl/kaps(...)t-ik-ontevreden-ben/
Eens. Maar als je de politie wil inschakelen omdat je haar niet de juiste kleur is dan spoor je ook niet helemaal :')
pi_113124817
quote:
Suggestie C1000: friso snel honger en lekker slapen


Reageren als bedrijf?
Klacht Melden C1000
Lezers van deze suggestie: 1241
ik heb een dochter van 3,5 maand en zij heb voeding van friso snel honger en lekker slapen. nou word die niet meer verkocht bij de c1000 dit kan toch niet.!
nu ben ik verplicht naar de plus te gaan of naar de kruidvat.
dat is net of je slaat je handen mis of het word opeens niet meer verkocht meld dit dan van te voren zodat we er op voor bereid zijn.! kan het niet gewoon weer terug gezet worden in de winkel in nieuw lekkerland.!
:?
pi_113124827
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:25 schreef Sautor het volgende:

[..]

Meestal kan ik er wel wat van maken, maar ik snap hier geen reet van :')
Iets met dat ze met hun ouders op vakantie waren. Ouders waren oud, dus moesten met speciaal vervoer naar het vliegtuig. Dat was verder prima geregeld volgens mij, maar ze waqren dus veelstevroeg op de luchthaven. Hier hebben ze blijkbaar nog 6 euro voor vergoed gekregen (ze moesten 6 uur wachten ofzo?) maar dit vonden ze niet genoeg want die oude mensjes waren helemaa versleten en zij waren ook moe terwijl ze de volgende dag weer vroeg moesten werken.
Zoiets iig. ;)
pi_113125008
quote:
Klacht Zorgtoeslag.nl: Een wolf in schaapskleren

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Zorgtoeslag.nl
Lezers van deze klacht: 152
Onlangs ben ik achttien jaar geworden. Dit betekent op financieel gebied een aantal veranderingen, waaronder het recht op zorgtoeslag. Onwetend en geinstrueerd door mijn ouders (ik woon nog thuis) kwam ik via Google op zorgtoeslag.nl terecht. Na het invullen van mijn vertrouwelijke gegevens, vertrouwende op het feit dat dit het juiste (internetadres) zou zijn, dacht ik dat zo het zaakje geregeld zou zijn.

Niets bleek minder waar; na een paar weken zag ik toevallig op mijn bankafschriften dat het bedrijf JSKS Administratie & Fiscaal Advies (de moeder van zorgtoeslag.nl) een automatische incasso van negentien euro had afgeschreven van mijn rekening. Als ik dit niet op tijd gezien had, had ik nooit geweten had ze dat bedrag afgeschreven hadden (je afschriften verdwijnen op mijning.nl nogal snel naar onderen, waardoor je er niet meer op let).

Bij het invullen van mijn gegevens dacht ik dat de site zorgtoeslag.nl ‘officieel’ te noemen was, en in handen van de overheid. Ook dat bleek niet te kloppen. De goede site bleek later toeslagen.nl. Die in van de overheid, en daar hoeft men geen negentien euro af te dragen. Ik voel mij misleidt door het feit dat zorgtoeslag.nl pretendeert officieel te zijn, maar later een wolf in schaapskleren blijkt te zijn.

Ik heb dan ook via mijn bank de automatische incasso terug laten storten (gelukkig zijn ze dit verplicht), waarna ik een brief heb ontvangen waarin staat dat ze het bedrag van negentien naar 29 euro hebben verhoogd. Voor zover ik weet is dit bedrag nog niet afgeschreven. Ik ben dan ook niet van plan ook maar een cent aan het bedrijf te geven, en blok alle aanmaningen totdat ik niet meer hoef te betalen.

Gewenste oplossing
Ik ben tevreden wanneer: 1. De openstaande aanmaning wordt ingetrokken, 2. Mijn vertrouwelijke gegevens worden verwijderd uit het klantenbestand van het bedrijf, 3. Zorgtoeslag.nl een halt wordt toegeroepen, en 4. De domeinnaam wordt overgenomen door de overheid.
quote:
Veelgestelde vragen
V: Is Zorgtoeslag.nl onderdeel van de belastingdienst?
A: Nee, via zorgtoeslag.nl kunt u eenvoudig en snel uw zorgtoeslag aanvragen. Zorgtoeslag.nl is een intermediair die uw aanvraag controleert en vervolgens indient bij de belastingdienst.
Overigens als je ook maar iets met zorgtoeslag intypt in Google, krijg je altijd de site van de belastingdienst als eerste hit. Dat jij dan zo dom bent om maar lukraak naar zorgtoeslag.nl te surfen, ja ....

[ Bericht 3% gewijzigd door Sautor op 19-06-2012 23:59:13 ]
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:52:28 #181
372577 OegaBoegaBoogie
Inheemse bosneger
pi_113125025
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:20 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Goeie oplossing wel. :D
Wat is dat toch daar in Tilburg :')
Allemaal agressieve mensen...

quote:
Er vliegt een politie helicopter vaak midden in de nacht van 2 uur, avond en middag boven mij huis uren lang ik kan niet slapen en ik durfde niet eens kleding aan te doen in me kamer toen ik van de douche kam die politie mensen luren de hele tijd in de Heli. me huis staat in barendrecht carnisselande en me werk is in rotterdam centrum waar ook al een helicopter vliegt als ik naar werk ga ik hoor de heli geluid dan begin ik al te stressen omdat ik slaap te kort heb gekregen . steeds weer het zelfde!

Gewenste oplossing
Juridische Maatregelen, Stoppen met vliegen zonder melding en niet in andere mensen de huizen gaan kijken via de lucht zonder melding, Bazooka, politie mag niet boven de wet staan ,handelen en of veranderen.
Tongring
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:55:11 #182
372577 OegaBoegaBoogie
Inheemse bosneger
pi_113125173
quote:
Klacht Burger King: Plonspoep


Er lopen wat vreemde mensen in de burger king. Zo zag ik Hitler, iemand van de Klu Klux Klan,Geert Wilders mensen van de Hells Angels en er waren zwarte mensen

Gewenste oplossing
Burger king moet lekker in verotte banenen knijpen en ik moet schijten van slingerschijt
volgens mij heeft deze vent te veel drugs gebruikt :')
Tongring
pi_113125370
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:52 schreef OegaBoegaBoogie het volgende:

[..]

Wat is dat toch daar in Tilburg :')
Allemaal agressieve mensen...

[..]

Geen kleding aan durven doen omdat ze naar binnen keken.. Maar daar zien ze toch juist wat ze willen (ja, of niet natuurlijk, hangt beetje van de kla(a)g(st)er af)
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
pi_113125696
Laatste voor vandaag :')

quote:
Klacht Veolia: veiligheid op het spoor

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Veolia
Lezers van deze klacht: 343
Op Station Tegelen vertrok in de middag van 26 sept. een trein richting Nijmegen bij uitzondering van spoor twee.
Er zijn daar drie seinen. Hoofdsein ,grondsein en het witte vertreksein. Voorzover ik kon zien stond geen van die seinen op veilig.Toch trok de trein op richting Venlo. Ik wachtte aan de overkant op spoor een, richting Roermond.
Gewenste oplossing
Graag een verklaring
  woensdag 20 juni 2012 @ 00:07:27 #185
347764 Barbapapamama
Waar is het toilet hier?
pi_113125730
Al die gasten die klagen over het CBR _O_

Wat een kneuzenkermis
pi_113125773
rang1tickets zijn geweldige trollen gewoon een standaardbericht kopieren en de zaak op opgelost zetten _O_
quote:
Ik heb 2 kaarten besteld en voel me opgelicht door rang1tickets.nl. Ik heb ¤ 238,58 betaald voor 2 kaarten die een normale waarde heb van ¤ 70,40 per stuk inclusief service kosten. Ik ben dus opgelicht voor ¤ 91,78. Ik heb 2 maal een mail gestuurd maar er word niet op gereageerd. Als je hun telefoon nummer beld in Utrecht dan krijg je een antwoord apparaat die je naar de site vermeld naar de regels staan die zij handhaven. Inmiddels ga ik wel een stuk verder en gaar hier het programma Radar inschakelen om deze praktijken te laten aanpakken. Tevens ga ik naar de politie om te vragen of dit legaal is of dat het internet criminaliteit is. Ik vraag me af of ik wel binnen komt met mijn tickets??
quote:
Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het in- en verkopen van toegangsbewijzen. Het gaat hierbij voornamelijk (dus niet in alle gevallen) om toegangsbewijzen voor voorstellingen, sportevenementen en concerten die al lange tijd uitverkocht zijn. Wij maken het mogelijk om op een later moment toch nog te kunnen beslissen naar een voorstelling te gaan, ook al is deze voorstelling al uitverkocht. Uiteraard verkopen wij ook tickets voor concerten en evenementen die nog niet uitverkocht zijn. Soms is een concert uitverkocht maar worden er later nog extra tickets vrijgegeven.Op onze website geven wij aan dat ons bedrijf kaarten verkoopt tegen een prijs die gebaseerd is op vraag en aanbod en vaak hoger is dan de inkoopprijs van de toegangsbewijzen. Leest u onze beschrijving van onze bedrijfsactiviteiten na op www.rang1tickets.nl.Naast deze tekst die te lezen is op onze homepage is de koper ook nog eens verplicht om onze algemene voorwaarden door te lezen voor de koper de bestelling definitief maakt. In onze algemene voorwaarden leggen wij onder andere uit dat wij de toegangsbewijzen verkopen voor een prijs die dikwijls hoger is dan de inkoopprijs, afhankelijk van vraag en aanbod. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u het vakje bij onze algemene voorwaarden aangevinkt en bent u zodoende met onze algemene voorwaarden akkoord gegaan. Het is niet mogelijk om een bestelling te doen zonder akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Bovendien staan de originele verkoopprijzen op de site vermeld. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen om vervolgens tot de koop over te gaan.Ook vermeld Rang1tickets de kostprijs van de tickets bij het aanbieden van de tickets. (Indien de kostprijs bekend is)
[b]Op <ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" >vrijdag 1 mei 2009 23:32</a> schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
  woensdag 20 juni 2012 @ 00:10:41 #187
342182 GZ1000
Is geen C1000.
pi_113125828
quote:
Voorstellen ik ben een vrouw van 56 jaar die in haar vrije tijd beelden maakt met ijzer en steensoorten. Vorig jaar een Gamma medewerker aangesproken omdat ik een nieuwe boor wilde kopen en aan de verkoper uitgelegd waar voor ik hem wil gaan gebruiken.Verkoper bekijkt mij van onder naar boven, begint te lachen, wijst 2 boormachines aan en loopt weg! Vrijdag naar de Gamma omdat ik ijzeren stangetjes nodig heb en schroeven. Als ik de winkel binnen kom zie ik dat ze nog steeds aan het verbouwen zijn en dat er achter de rekken een groepje mannen van de Gamma staan de ouwehoeren. De schroeven kan ik zo pakken maar waar normaal de ijzeren stangetjes staan zijn ze bezig. Ik vraag aan een Gammamedewerker die groot Gamma op zijn shirt heeft staan of hij weet waar ik het ijzerwerk kan vinden. Hij lacht loopt gewoon door en zegt : ik zou het niet weten. Ik zoek verder maar vindt niets. Dan spreek ik twee andere medewerkers aan. Zij leggen mij uit dat zij zijn ingehuurd voor de verbouwing en niets weten van de winkel en dat ik het beter aan een Gammamedewerker kan vragen. Weer zoeken in de winkel maar kan het product niet vinden. Dan ga ik naar het groepje mannen wat nog steeds staat te ouwehoeren. Ik vraag of zij weten waar ik de ijzeren stangetjes kan vinden. Ze vragen wat ik bedoel? Wederom zeg ik dat ik ijzeren stangetjes zoek. Zij vragen of het wel echt ijzer is en of ze hol zijn. Ik geef aan dat het ijzeren staafjes zijn en dat ze niet hol zijn. Er wordt een beetje gegniffeld door de mannen. Wederom vraagt de Gammamedewerker of ik niet iets specifieker kan zijn want hij weet niet wat ik bedoel. Ik geef aan dat ik mij afvraag of ik wel serieus wordt genomen. De medewerker geeft aan dat ik serieus wordt genomen en dat ik het gewoon kan uitleggen. Ik geef aan dat ik vermoed dat de stangetjes gebruikt worden voor bewapening van beton. De mannen hebben moeite om niet te lachen en de medewerkers vraagt of ik dat nog eens wil herhalen. Ik geef aan dat ik vermoed dat ze het product niet hebben. De medewerker geeft aan dat hij ook vermoed dat dit zo is. Als ik wegloop leg ik de schroeven op de plank waar ik langs loop. Even later hoor ik een medewerker roepen dat ik iets vergeet. Ik ben boos de winkel uitgelopen en bij de buurman de Praxis binnen gelopen. Als ik binnen loop hoor ik iemand goedenmorgen mevrouw zeggen en als later mij een medewerker passeert groet hij mij ook. De schroeven heb ik zo gevonden nu weer opzoek naar de ijzeren stangetjes. Wederom kan ik ze niet vinden en vraag het aan een medewerker. Ook hij weet niet wat ik bedoel maar hij heeft wel een vermoeden en hiij loopt met mij naar het schap waar ze staan. Het is wat ik bedoel en 5 minuten later sta ik al buiten met alle spullen die ik nodig heb. Zo Gamma bay bay jullie zien mij nooit meer ik ga voortaan naar de Praxis!!

Gewenste oplossing
Bij Gamma Heerlen heerst een mannen cultuur. Ze meoten zich eens bewust worden dat vrouwen ook met een boor kunnen omgaan en dat er een recessie heerst!!! Walgelijk ik kom nooit meer!!! Er is geen snelheid je vindt nooit een medewerker. Het is er rommelig!! Ze zijn niet vriendelijk! Oplossing: cursus sociale vaardigheden gegeven door een vrouw!
bay bay :')____!
Een wijs man stelde ooit 'vrouwen zijn het zwakkere geslacht. De vrouw is per definitie minderwaardig aan de man en vrouwen dienen derhalve een ondergeschikte rol in de samenleving te vervullen.'
  woensdag 20 juni 2012 @ 00:13:21 #188
342182 GZ1000
Is geen C1000.
pi_113125929
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2012 00:06 schreef Sautor het volgende:
Laatste voor vandaag :')

[..]

Klacht van Socios zeker?
Een wijs man stelde ooit 'vrouwen zijn het zwakkere geslacht. De vrouw is per definitie minderwaardig aan de man en vrouwen dienen derhalve een ondergeschikte rol in de samenleving te vervullen.'
pi_113126082
quote:
Klacht BP: boete 9 euro
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over BP
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden BP
Lezers van deze klacht: 535

op 21-11-11 bij de BP getank kruispunt helvoirt.
was onderweg naar werk en moest tanken eenmaal aan de kassa kwam ik tot de ondekking dat me pinpas nog in het apperaatje van inet bankieren zat en dus thuis lag.
wed mijn verteld dat dat 9 euro extra zou kosten omdat ik niet gelijk kon betalen.
Gelijk na me werk terug gegaan met me pinpas om te betalen en nog gevraagd of ze die 9euro eraf konden laten maar dat ging niet(zonder blikken of blozen) omdat het een Bp regel was.
er is een kopie van me paspoort gemaakt en moest een schuldbeketenis invullen en ondertekenen.
Ten 1ste je word aangekeken alsof je een crimineel bent omdat je per ongeluk je pinpas niet bij hebt.
Ten 2de hoe moet iemand van die 9euro regel weten als het niet word aangegeven.
Ten 3de je laat je gegevens al achter dus het kan ook op een andere manier worden opgelost.
Ten 4de ronduit walgelijk dat ze over de rug van mensen winst moeten maken ik tankte daar al zelden tot nooit meestal een broodje halen en wat te drinken. maar nu zal ik er echt niet meer komen.
BELAGELIJK BELEID VAN DE DP
[b]Op <ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" >vrijdag 1 mei 2009 23:32</a> schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
  woensdag 20 juni 2012 @ 00:20:26 #190
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113126197
quote:
Klacht CBR: Als rijinstructeur gezakt voor E achter B
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over CBR
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden CBR
Lezers van deze klacht: 228

Vandaag, 22 februari 2012, heb ik om 14:00 een ‘E achter B’ examen afgelegd bij het Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen op locatie Haarlem.
Ik wil middels dit schrijven enerzijds de uitslag betwisten en anderzijds een officiële klacht indienen tegen de dienstdoende examinator.
Verder is het van belang te weten dat ikzelf rijschoolhouder en rijinstructeur categorie B ben. In de hoedanigheid van rijschoolhouder/rijinstructeur, maar ook als kandidaat op het praktijkexamen ‘E achter B’, schrijf ik u aan.
Ik stel dat de examinator niet objectief heeft gehandeld, dat zijn persoonlijke –er niet toe doende- meningen zijn beoordeling onterecht hebben beïnvloed, met als gevolg financiële schade voor mij.
Om de objectiviteit –of beter het gebrek hieraan- van de examinator duidelijker te maken moet ik u de mogelijke oorzaken eerst verduidelijken. Hieronder een opsomming van voorvallen en oorzaken welke de examinator’s objectiviteit duidelijk hebben beïnvloed. Hopelijk krijgt u een beter beeld van de situatie door onderstaande punten aandachtig te belezen:

1) de onderlinge verstandhouding tussen mijzelf en de rijschool Arend Reym & Brinkman was ernstig verstoord geraakt, met name met de instructeur welke mij op 22 februari ‘begeleide’ ten tijde van het examen. Deze verstoorde verstandhouding heeft natuurlijk voor onderlinge spanningen gezorgd (welke mijn rijden overigens geenszins heeft beïnvloed!) tussen mijzelf en de instructeur. Uiteraard heeft de examinator dit bemerkt en heeft dit, voor mij nadelige, gevolgen gehad ten aanzien van zijn objectiviteit. De examinator had overduidelijk een goede band met mijn instructeur.
Een ‘band’ tussen examinator en instructeur mag nooit van invloed zijn op de beoordeling!

2) tijdens het achteruit rijden om de aanhanger aan te koppelen, heb ik de instructeur een duidelijk wegwerp gebaar zien maken, waarbij ik vermoed dat dit een uiting van ongenoegen aan mijn adres betrof, in straattaal: “pfff, wat een zeikerd!”.
Persoonlijke opvattingen over een kandidaat mogen nooit van invloed zijn op de beoordeling!

3) tijdens de rit was de examinator continue en alleen met de instructeur aan het ‘babbelen’ en mij werden slechts de broodnodige aanwijzingen gegeven. Het is mijn ervaring een examinator altijd een gesprekje met de kandidaat aangaat, al is dit alleen maar voor het ‘op gemak stellen’. Er werd niet of nauwelijks met mij gepraat, wat mij al enigszins bevreemdde. Ik ben zelf overigens ook geen gesprek aangegaan, ik had hier helemaal geen behoefte aan, daar de heren al zo lekker met elkaar aan het babbelen waren. Gebrek aan ‘gespreksstof” mag nooit van invloed zijn op de beoordeling!

4) eenmaal teruggekeerd op de parkeerplaats vroeg een collega-examinator, waarmee ik een goede band heb, of ik dacht geslaagd te zijn, “natuurlijk” luidde mijn antwoord, volledig hierin gelovend. Wellicht was het chiquer geweest hier ‘schouderophalend’ op te reageren.
Voorbarig ‘juichen’ mag nooit van invloed zijn op de beoordeling!

5) de examinator wist misschien wel, maar mogelijk ook niet dat ik het beroep van rijinstructeur uitoefen. Ik ben hier zelf nooit over begonnen, maar het is zeer wel mogelijk dat de instructeur van de rijschool dit aan de examinator heeft gemeld. Als dit inderdaad bekend was bij de examinator, dan nog presteerde ik op het niveau zoals men van een rijinstructeur mag verwachten, zeer goed tot perfect rijden! Op een praktijkexamen mag aan een rijinstructeur nooit andere eisen worden gesteld dan aan een ‘normale kandidaat’!
Eenmaal terug bij het CBR Haarlem, werd mij door de examinator gevraagd te raden naar het resultaat, waarop ik resoluut “geslaagd” heb geantwoord. Tot mijn zeer grote verbazing meldde de examinator vervolgens dat ik gezakt was. Uiteraard vroeg ik de examinator, wat er naar zijn inzien aan schortte. Ik kreeg alleen te horen dat ik te snel gereden zou hebben, ik heb de examinator aangegeven dat ik het hier niet mee eens was. Een duidelijk voorbeeld kon de examinator niet geven, hij meldde slechts dat ik overal te hard zou hebben gereden, hetgeen ik dus stellig ontken.
Overigens heeft de examinator tijdens de gehele rit geen enkele keer aangegeven dat ik te hard zou rijden, dat hoefde uiteraard ook niet, want ik reed nooit te hard! Als examinator heeft hij voor zover ik weet geen verplichting een snelheidsovertreding aan te geven, maar in de praktijk wordt dit bijna altijd gedaan, waardoor de kandidaat hier op kan letten en alsnog zijn examen succesvol aflegd. Ik spreek hier uit eigen ervaring!
Het afgelegde praktijkexamen BE was perfect, mijzelf beoordelend aan de hand van uw eigen ‘Rijprocedure BE’, mijn eigen ervaring, inzicht en kennis als rijinstructeur. Hieronder een beschrijving:

1) De bijzondere manoeuvres betroffen een “bocht achteruit” als keeropdracht, daarna “recht achteruitrijden tot een van te voren aangegeven punt”. Beide werden perfect uitgevoerd met tijdig stoppen voor ander verkeer, alarmlichten aan tijdens de manoeuvre, goed spiegelen, etc.
Geen mogelijkheid tot te hard rijden aangezien alles stapvoets is uitgevoerd!

2) Ik heb mij tijdens de gehele rit keurig aan de maximumsnelheid gehouden, meestal zelfs wat hieronder vanwege de grotere massa en remweg. Waar nodig heb ik de snelheid dusdanig aangepast dat de belangen van de andere weggebruikers altijd bleven gewaarborgd.
Geen enkel spoor van de bewering ‘te hard rijden’!

3) Op in- en uitritsituaties, maar ook op drempels waarbij dit nodig was, paste ik de snelheid aan zodat de combinatie altijd rustig en comfortabel bleef rijden, dit door terug te schakelen naar de eerste versnelling om vervolgens met een licht trekkende motor te voorkomen dat de aanhanger ‘oploopt’. Geen enkel spoor van de bewering ‘te hard rijden’!

4) op kruisingen heb ik mijn snelheid, waar nodig aangepast, zodat ik tijdig op een normale manier tot stilstand zou kunnen komen. Ook hier geen enkel spoor van te hard rijden!
Uiteraard ben ik, op verzoek, bereid mijn rijvaardigheden opnieuw aan een (andere) examinator of deskundige te tonen, waarbij zal worden vastgesteld dat ik weldegelijk ruimschoots over de vereiste vaardigheden beschik en een negatieve beoordeling ongedaan kan worden gemaakt.

Mij uitnodigen voor een herbeoordeling lijkt mij de beste –én juiste- oplossing, op deze manier kunt u op eenvoudige wijze voldoen aan het artikel zoals gesteld in ‘Klachtenprotocol CBR artikel 2a’.
Artikel 2: Doelstelling
het klachtenprotocol kent de volgende doelstellingen:
a. het opheffen van individueel ongenoegen en het wegnemen van gevoelens van onrecht bij de Klager
Mocht u zich in bovenstaande schikkingsvoorstel kunnen vinden, dan wil ik u er wel op wijzen dat de persoonlijke klacht tegenover de examinator gehandhaafd blijft. Hoogstwaarschijnlijk zal dit toch een interne kwestie blijven waarvan ik alleen maar naar de uitkomst mag raden, al hoop ik dat het tot een reprimande zal leiden.
Mocht deze zaak niet naar mijn tevredenheid worden opgelost dan zal ik mij niet schromen andere stappen te ondernemen in de breedste zin van het woord, waarvan akte. Ik stel dat mij ten onrechte geld afhandig is gemaakt, waarvoor ik u bij deze alsnog in de gelegenheid stel dit te corrigeren.
Uiteraard ben ik bereid één en ander nader toe te lichten indien gewenst
Graag zie ik uw reactie, binnen de gestelde termijn van zes weken, tegemoet.

Gewenste oplossing

Herziening! Ben benieuwd of de spreekwoordelijke hand weer eens boven het hoofd van de examinator wordt gehouden... tja wat willen ze, iemand die al jaren vastgeroest zit bij het CBR ontslaan, oeps ontslag vergoeding, neeee dat kost geld! Ze moeten het juist binnenhalen door het slagingspercentage zo laag mogelijk te houden, stelletje klootzakken!
_O- Prachtig weer dat die "rij instructeur" zoveel tijd steekt in dit hele verhaal. :') en nu ga ik slapen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 14:00:08 ]
Hallon!
  woensdag 20 juni 2012 @ 00:21:54 #191
372577 OegaBoegaBoogie
Inheemse bosneger
pi_113126259
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2012 00:17 schreef gers het volgende:

[..]

BELAGELIJK BELEID VAN DE DP
9... Euro.. Wat vreselijk :')
Tongring
pi_113126437
CJIB is ook een leuke categorie :')
quote:
Dankzij bezuinigingen op kinderopvang is mijn inkomen drastisch gedaald. Met nog 600 euro per maand kreeg ik een boete voor het door rood rijden (volgens mij oranje maar overtuig maar de dienstklopper die jou aanhoudt). Vervolgens verschuif ik de betalingen van mijn verzekering om dat immense bedrag te kunnen betalen, iets wat ik al vaker doe om de kinderen van eten te voorzien. Nu was ik blijkbaar zo ver dat ik ook daarvoor een boete ontvang van ruum 150 euro plus de mededeling dat mijn premie nog eens met 30% wordt verhoogd. Ik ben ten einde raad, betalingsregeling is niet mogelijk, en ik ben verplicht een verzekering te hebben die ik eerst al niet kon betalen, nu helemaal niet. Ik heb een jong gezin en ben gestopt met de kinderopvang want het brengt niks meer op. Ik was zelfstandig dus heb nergens recht op. Kan iemand mij vertellen waar ik de kracht vandaan moet halen om de brave burger te blijven die ik graag ben? Ik kom hier nooit meer uit en heb nu zoiets van “jullie komen me maar halen…”
Gewenste oplossing

Afschaffing van dit asociale systeem, en verkeersboetes mogen best minder voor mensen zonder veel inkomen... 220 euro?
quote:
ik had ene verkeersboete gehad voor het overschrijden van 3 km per uur.
( belachelijk alleen dat al maar toch het moet betaald worden )
daarop heb ik gewacht tot laatste moment om de acceptgiro op te sturen, welliswaar dat hier in de omgeving geen acceptgiro bussen meer zijn.
dus meot het via de post, omdatdit via de post moet gaat dit 1 dag later verwerkt worden.
beschikkingsdatum is 5-3 en het word overgeschreven op 6-3
met CJIB gebeld en kreeg ik een niet zo vriendelijke vrouw aan de lijn mevrouw F.
deze vrouw kon mij nergens mee helpen en het bedrag word toch verhoogd ook al word dit via de post 1 dag later betaald.
belachelijk vind ik dit omdat ik dit netjes meld en hun nergens voor open staan, kortom justitie leeft om burgers geld uit de zak te kloppen.
en niet alleen justitie maar heel de regering leeft om geld uit de burger te kloppen maar zelf wel decelaraties doen van duizenden euros
en wij blijven dit maar pikken.word tijd dat er eens net als in Frankrijk gestaakt word door het volk!!
en dit meot maar eens gedaan zijn!!
quote:
Geachte menner/mevrouw

Hierbij maak ik klacht tegen het beslising van het geldboete CJIB nummer 9062542157644935

Ik zal het verhaal in het kort uitleggen,

Ik heb en bromfits gekocht maar hij was stuk, ik wilde hem repareren om te gebruiken omdat deze bromfiets heeft 150,00 euro gekost dus niet zo duur.

daarom heb ik hem gekocht om het te laten maken maar helaas was dat niet mogelijk Altans niet goed koop.

toen ik na 20 dagen wilde ik de bromfiets laten repareren heb ik en brief van RDW ontvangen op 19-10-2011 in de brief van RDW stond dat ik verplicht ben om de bromfiets te verzekeren of te schorsen.

dus heb ik besloten om bromfiets te schorsen en dat is ook gebuurt op 21-10-2011 helaas kon ik dat niet eerder doen want daar voor heb ik geld nodig en ik krijg mijn salaris elke 20e van de maand en daar op heb ik gewacht.

toen ik heb mijn salaris had ontvangen heb ik op 21-10-2011 mijn bromfiets geschorst, hier van heb ik bewijs op mijn betaalrekening van ING.

en op 27-10-2011 heb ik mijn bromfiets voor 50,00 euro verkocht. omdat ik geen geld had ik leef op uitkering.

ik vind het om eerlijk ik heb all mijn bromfiets voor weinig weg gedaan en daar naast krijg is nog en geld boete van 310,00 omdat ik 2 dagen telaat was met schorsen.

de brief van RDW is van 19-10-2011 daar in staat dat ik moet keuze kan maken tussen schorsen of verzekeren dus heb ik 1 dagen later dat gedaan dus waarom deze geld boete wat dat kan ik echt niet betalen.
Gewenste oplossing

deze geld boete wat dat kan ik echt niet betalen.
[b]Op <ahref="http://forum.fok.nl/topic/1286014/2/50#68576888" target="_blank" >vrijdag 1 mei 2009 23:32</a> schreef swarmahoer het volgende:[/b]
neem een voorbeeld aan de kwaliteitsposts van gers :P
pi_113126440
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:44 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Dat gaat zeker helpen, zo krijg je veel sneller een uitkering. :D :')

[..]

...en de gemeente Utrecht moet dit oplossen, want...? :?
Het is de schuld van de gemeente Utrecht. dat die stelen afbreken :')
pi_113126711
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:12 schreef themole het volgende:

[..]

Wie kan me dit goed uitleggen. Niet te lezen zonder interpunctie. :')
quote:
Ik kom zaterdag 29 januari 2011 bij kruidvat en loop met mijn 2 kleinkinderen het poortje door.

Bij mijn kleinzoontje ging het alarm af (dit kind heeft niets in zijn zakken). Een medewerkster wou dit controlen. Dit laat ik niet toe bij een kind van 5 jaar. En waarom laat ik dit niet toe? Ik ben zelf een keer met mijn man opgepakt geweest bij kruidvat in het citycentrum in Veldhoven, omdat een medewerkster de verkeede personen heeft aangewezen zijn wij in de boeien geslagen en zijn wij vreselijk behandeld.

Heel onze auto werd onderzocht. Ik had de bonnen van kruidvat in mijn tas gedaan. Na 2 uur op het politiebureau hebben gezeten, kwam er een agent ons vertellen dat ze nu de juiste daders hebben opgepakt en dat ze ons konden laten gaan. De daders hadden aardig veel spullen gestolen.

Ik heb hier een trauma aan overgehouden. Als het alarm bij anderen ook afgaat vind ik dit heel erg en schaam me voor iets wat ik niet in mij zak heb gestoken. Ik ben geen dief. De controle poort gaat vaak af bij de kruidvat aan de Heezerweg in Eindhoven (waar ik een goede klant ben) en ik laat me ook niet doorzoeken in een andere winkel. Wel als de pieper gaat, maar niet op de Heezerweg in Eindhoven. Die is niet goeg afgesteld.

Wat kreeg ik als excuus van de kruidvat in Veldhoven? Een boeketje bloemen en een trauma. Daar kan ik het mee doen.
Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd te vertalen. Sommige stukken zijn niet echt te begrijpen. ;(
pi_113126877
quote:
Hallo, Ik heb een maand geleden de schoenen action ( uggs ) gekocht De zwarte. Was er zo blij mee totdat ik thuis kwam En zag dat de uggs verkleurd waren ipv zwart paars ok denk dat dit door De felle lampen in de winkel komen ik doe ze nu niet meer aa. Omdat het Zo erg opvalt ! Heb ze 1 keer gedragenGewenste oplossing Ik zou al heel blij zijn met een paar nieuwe
ik weet welke schoenen ze bedoelt. Die liggen zonder verpakking in de winkel, kosten tien euro en ze had ze kunnen ruilen?

quote:
schoenen normaal gedragen al binnen 3 maanden kapot. met het teruggaan word er gezegd sorry we kunnen er niets aan doen. hele goede service maar niet heus. zegt wel iets over de winkel !.Gewenste oplossing dat ze misschien gemaakt kunnen worden. of nieuwe aanbieden. we hadden ook nog de aankoop bon.
alles kan toch kapot ook schoenen die je regelmatig draagt?

[ Bericht 28% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2012 00:45:36 ]
pi_113127744
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2012 00:35 schreef blackbandanacrew het volgende:

[..]

[..]

Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd te vertalen. Sommige stukken zijn niet echt te begrijpen. ;(
Een trauma hebben door zo'n voorvalletje :') . Mensen kunnen echt niks meer hebben.

Edit: Vertaling ^O^
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better
Was ooit triptamine, account is verneukt :(
  woensdag 20 juni 2012 @ 01:29:43 #197
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_113128129
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:30 schreef Bucketlist het volgende:

[..]

Mongool :') Zelf eerst de verpakking niet goed lezen en dan klagen daarover. Denken dat die verpakking 8 euro kost ipv de 2 cent aan productiekosten :') Denken dat Gilette niet uitgebreid onderzoek doet naar zijn verpakkingen :')
dat lege vakje is toch ook juist om je oude mesje in te klikken...
  woensdag 20 juni 2012 @ 05:03:24 #198
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113129383
Goedemorgen! Wie kan dit even vertalen?

quote:
geachte mede werkers ik heb een klacht over het cbr beseft u wel hoeveel mensen er in een sociaal isolament raken en zelfs overspannen en zelfs nar een pischiater moeten
dat allemaal door het niet luisterende oor van het cbr het is schandalig dat het cbr boven een rechter staat te walgelijk voor woorden hun wil is wet en ook zal het uitgevoerd worden volgens mijn weten zijn er nog geen doden gevallen (zelfmoord en zo) maar dat komt eraan kunnen wij dan ook het cbr aanwijzen??
het cbr trekt je financieel helemaal leeg en gaat over lijken en let wel ik zit in de zelfde situatie
er is geen advocaat die u helpen kan en waarom niet omdat het een bestuurs kwestie is ja er zijn advocaten die het willen proberen maar dan plus minus 200 per uur en wie kan dat betalen niemand dus lang leve het cbr!!
proficiaat honderden zoniet duizenden gezinnen in en waar trauma ook na dat u een keer gepakt bent!!!ik was me rijbewijs via een rechter 4 maanden kwijt nu ben ik door het cbr al 1900uero lichter en een jaar me rijbewijs nu kwijt er alles aan gedaan om te praten met die mensen nou mensen je komt er niet door!!
Gewenste oplossing

ik ben tevreden met de oplosing dat ze per onmiddelijke ingang het cbr deze rechten afnemen dit heeft alleen comercieele doeleinden en geen mens is hier bij gebaad word tijd dat het kabinet dit eens onder de loep neemt dit heeft geen zin zo mensonterende toestanden het lijkt wel oorlog in rijbewijs land !!ik word er ontoepasselijk van maar ik zal blijven vechten hoe moeilijk ook tot ik begrip en of een gaatje ergens vind!! mvg ba sikkens! hoop op een beetje begrip! op deze manier grijpen mensen vanzelf naar de fles en dat dank zei u het almachtige cbr!!
Hij vindt dat je teveel voor je rijbewijs moet betalen? Die laatste zin is wel een pareltje trouwens. :')

quote:
Klacht CBR: mediche onderzoek
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over CBR
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden CBR
Lezers van deze klacht: 1284

ik heb een black out gehad onder het rijden.
cbr stuurt mijn een aangetekende brief dat ik mee moet werken.
daar ben ik ook bereid toe ,maar wat gebeurt er hr schippers van cbr zegt dat ik niet had meegewerkt en verklaarde mijn rijbewijs ongeldig,hij wil beweren dat ik op 14 maart 2011 moest komen,terwijl ik niks heb ontvangen.
ik heb een advocaat ingeschakeld want dit gaat mijn te ver.
hoe is het mogelijk dat zo,n iemand mijn gewoon vals zit te beschuldigen,hij gebruikte een alcohol term,terwijl er helemaal geen alcohol in het spel is.
deze man is een grote leugenaar.
mijn advocaat is helemaal niet te spreken over de cbr,want het regent klachten
Gewenste oplossing

dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs terug heb,want als ik fout was dan was het terecht maar in dit geval is dit onterecht ik wist op moment van het ongeluk helemaal niks meer te herinderen,zonder dat ik dit met opzet heb gedaan ben ik weggegaan waar ik niets meer van weet.
Venijn zit hem hier ook in de staart. Hopelijk krijgt deze klager zijn of haar rijbewijs nooit meer terug. :|W

[ Bericht 26% gewijzigd door BlueMage op 20-06-2012 05:09:45 ]
Hallon!
pi_113131503
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juni 2012 00:20 schreef BlueMage het volgende:

[..]

_O- Prachtig weer dat die "rij instructeur" zoveel tijd steekt in dit hele verhaal. :') en nu ga ik slapen.
Wat een pareltje, die Jacco van Succes Op Weg maakt zijn rijschool volstrekt belachelijk. Alsof hij niet weet dat het CBR geen herziening doet na een klacht op klacht.nl. En dan besluiten met 'stellletje klootzakken', terwijl er zoveel moeite is gestoken in het formele taalgebruik. :')

quote:
Klacht Prive: dvd de gelukkigehuisvrouw
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Prive
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Prive
Lezers van deze klacht: 88

waar om kunnen we geen dvd maar krijgen
als trouwe leeser grijp ik mis had ik er we graag een gehad
jullie kunnen wel zegen op is op dan zij er niet genog in voor raad bij de Etos geweest
Gewenste oplossing

kom met wat ander[ dvd]
Duidelijk een vaste leeser van de Privé.

quote:
Klacht Marlboro: Marlboro uit Egypte.
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Marlboro
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Marlboro
Lezers van deze klacht: 18

Afgelopen week kwam mijn moeder thuis met een slof Marlboro uit egypte, het was al voor teveel geld gekocht ¤25,00 maar als het daarbij was gebleven was het in orde.
Na een pakje gerookt te hebben en de andere half op te hebben, besloot ik net om er eentje uit elkaar te halen.
Kwamen er allemaal houtsnippers en soort dunne blaadjes vermoed dus ook gewoon hout.
Ik proefde al niks bij het inhaleren, smaak 0.00%
Opgelicht dus.
Was overigens op het vliegveld Herghada
Gewenste oplossing

Laat maar horen.
Ok, wat moeten we hier nu mee?

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2012 09:52:59 ]
pi_113133269
quote:
Begin april scheerapparaat gekocht bij Aldi.
6 maanden garantie.
Na 2 maanden laadt het scheerapparaat niet meer op.
Bij Aldi filiaal willen ze het apparaat niet retour nemen en ook geen geld terug.
Ze verwijzen naar de fabrikant. Maar ik heb een koopovereenkomst met Aldi.
Gewenste oplossing

Scheerapparaat retour nemen en geld terug.
Garantie was toch dat je spul naar de fabriek wordt opgestuurd voor het gratis repareren ervan? En niet dat je 6mnd bedenktijd hebt?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')