abonnement Unibet Coolblue
pi_114088956
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 06:30 schreef JayHovah het volgende:
American Pie: American Reunion
[ afbeelding ]

17 jaar was ik toen American Pie voor het eerst uitkwam en ik weet nog precies dat ik deze film voor het eerst zag bij een vriend op een stoffig zolderkamertje. Hij had de film op, ja ja, Video CD! Het was de eerste film van de nieuwere generatie 'college movies' en daarna volgde nog meerdere partjes van de American Pie (waar één voor één de originele castmembers afhaakte en het niveau daalde).Nu, 13 jaar later, komen ze allemaal weer terug voor de reunie.

De film begint met het aanhalen van de herinneringen van de eerste film(s), op zich niet erg maar na een kwartier was dat wel weer teveel van het goede. Daarna gaat de film verder met z'n verhaal en voornamelijk het thema 'we-zijn-volwassen-geworden-maar-ook-weer-niet'. Spannend of bijzonder wordt het allemaal niet echt.

Ik kan begrijpen dat de gen-pop (kluitjesvolk) die nog nooit eerder een American Pie hebben gezien dit een leuke film vinden maar voor mij is de magie van de eerste delen ondertussen verdwenen en kabbelt de film door als een gewone film (ondanks dat echt alle originele acteurs van het eerste deel langskomen). Om in het thema van de film te blijven; het mooiste meisje van de klas blijkt na 13 jaar ook maar een gewone huisvrouw geworden te zijn...

IMDB: 7.1
Mijn cijfer: 6
Deze week eens kijken of het iets is :) Ik vond deel 1 t/m 3 wel leuk, de rest matig.
Land of the free. Home of the brave.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')