abonnement Unibet Coolblue
pi_113058020
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:02 schreef Holvocht het volgende:

[..]

Dit meen je niet, kunnen mensen echt zo zijn? :')
Hij zij tegen mij dat hij m'n piemel kapot zou maken zodat ik een nieuwe van mijn moeder kon krijgen.
  maandag 18 juni 2012 @ 17:04:20 #152
351860 WH141
E = MC²
pi_113058052
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:02 schreef Holvocht het volgende:

[..]

:') _O- :')
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
pi_113058071
Albert Heijn klachten zijn het beste
Ik heb geen signature. Ga weg
pi_113058161
quote:
Woensdag 6 juni 2012 was ik naar TAKKO gegaan in leyweg.

Had patat in mijn handen en een vork en stond vlak bij de uitgang en was niet aan het winkelen alleen mijn moeder keek ff rond ik niet. Hoor ik ineens iemand heel hard roepen van de kassa dat ik niet met patat in de winkel mag staan op een heel onbeschoft. İk zei normaal mevr ik sta hier alleen maar ik loop niet langs de kleding met patat in mijn handen. En toen kwam ze met nog 2 andere collega’s bij de deur van alsof ze zeiden van waag het maar als je in de winkel kom. En begon het bekvechten en liep door.

Een maand geleden kocht ik een broek en stond bij de kassa maar niemand stond bij de kassa en ze zagen mij dat ik daar stond met broek in mijn hand en keken mij aan en gingen verder met werken en ik riep van wordt ik nog geholpen of ik ga weg en daarna kwamen ze pas naar de kassa.

Dames die daar werken zijn gewoon racisten.
Gewenste oplossing

Ze moeten vriendelijker zijn en geen racist.
  maandag 18 juni 2012 @ 17:07:03 #155
351860 WH141
E = MC²
pi_113058197
quote:
deze man beledigt mij keer op keer met grove leugens,en zet mij voor schut midden in de winkel

onze hele familie(5 broers en 4 zusters+gezin)overwegen voortaan naar Jumbo en/of C1000 te gaan door het gedrag van ene

ik haal elke weel voor 80 tot 100 euro aan boodschappen
Tokkiefamilie weer :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Pharkus op 13-03-2013 12:20:46 ]
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
pi_113058296
Wat een pareltjes _O_
  maandag 18 juni 2012 @ 17:09:08 #157
298997 Spaghettivreter
Tevens bierzuiper.
pi_113058299
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:06 schreef magneetstrip het volgende:

[..]

Racisten nog wel :')
  maandag 18 juni 2012 @ 17:09:26 #158
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_113058317
Pfff, wat een verhalen. _O-
pi_113058350
quote:
Mijn klacht gaat om het volgende ,ik ben op een slinkse wijze opgelicht en de bank behandelt mij voorzichtig gezegd onbeleefd .
Op 30 januari j.l kreeg ik middels een email een baan aanbod,ze hadden mijn gegevens van een vacaturebank gelicht ik moest een overeenkomst invullen en ook mijn banknummer geven op mijn vraag waarom was het antwoord dit is om te kijken of u te vertrouwen bent want wij zullen eenmalig een bedrag storten dat u dan weer moet overmaken via de Western Union zodra u dit gedaan heeft word u het contract met goldcard van het bedrijf toegestuurd en hoefde ik mijn rekening niet meer te laten gebruiken.
Zo gezegd zo gedaan achteraf weet ik dat het stom was want dat heb ik nu wel honderd keer gehoord dus ik vraag niet om kritiek die heb ik al genoeg te verduren gekregen.
Nadat ik de eerste storting gedaan had,deed het nepbedrijf nog een storting op mijn vraag waarom het zou immers eenmalig zijn,ja maar omdat uw cantract nog niet binnen is en wij ander een hele goede klant kunnen verliezen dachten we dat u dit wel goed zou vinden.
Ik vond het vreemd maar dacht er verder niet bij na en handelde op de zelfde voornoemde wijze,eenmaal thuisgekomen had ik een email ontvangen van mijn nepbaas dat er weer een bedrag was overgemaakt op mijn rekening ,en ik werd zacht gezegd boos want dat contract kwam maar niet.
Ik had in het begin nog gevraagd of dit allemaal niet om witwas praktijken ging.
Nee dat was niet zo en ze waren een serieus bedrijf actief in 46 landen.
Door ziekte slik ik vele medicatie valium,chemische morfine en vele andere.
Toch maar weer gehandeld als de andere twee transacties en geschreven dat ik nu echt niets meer zou doen zonder contract,maar toen ik het laatste bedrag had gestord via Western Union en geld wilde gaan pinnen om boodschappen te doen kreeg ik de mededeling dat ik contact op moest nemen met mijn bank.
Ik gebeld en mijn rekening was geblokkeerd omdat ik begustigde zou zijn in het wit wassen van geld ,nou ik heb van mijn leven nog geen dubbeltje gestolen.
Kreeg een brief van de afdeling fraude en veiligheid dat ik twee weken na dato een verweerwoord per post kan geven anders gingen ze er sowieso vanuit dat ik ervan wist dit is allemaal begonnen op 3 februari jl .
Ik uiteraard een verweerbrief gestuurd met de emails van mijn nepbaas de formulieren van de door mij gedane stortingen gekopiëerd en mee gestuurd.
Politie aangifte gedaan,ministerie van veiligheid en justitie aangeschreven de belasting afdeling fraude op de hoogte gesteld ,het ip-adres van de aan mij gezonden emails naar de bank gestuurd alsmede mijn brief aan het ministerie en mijn aangifte ,ik ben er gewoon met open ogen ingetuind te goedgelovig geweest en te naiëf ook door medicatie nu ben ik al ziek met hevige pijnen en dacht nou dit werk zal ik wel aankunnen om maar niet afhankelijk te hoeven zijn.
Maar je word door de ABN AMRO behandeld als crimineel ik begrijp dat ze om veiligheidsredenen mijn rekening hebben geblokkeerd maar dat je nog geen dubbeltje op mag nemen is te erg ik leef al onder het bestaansminimum en ben dus erg afhankelijk van mijn huur en zorg toeslag ik heb de belasting ook gevraagd of de bank belasting geld wat bedoeld is voor de minderbedeelden vast mag houden ik wacht nog op antwoord.
En de bank laat je gewoon in het ongewisse ik heb alleen een briefje gehad dat ze mijn verweer hadden ontvangen en het mee zouden nemen in het onderzoek nu geloof ik daa,r niet veel van maar goed,ik vertrouw op dit moment helemaal niemand meer in December betolen en in 2010 overvallen door vijf man en zwaar mishandeld mijn vertrouwen in de mensheid is kapot geslagen,op dit moment ben ik erg verbitterd en teleurgesteld in de mensheid en geloof niet meer in goede bedoelingen ik durf niet meer open te doen voor het geval deze nepbaas cq criminelen voor mijn deur staan ze weten waar ik woon.
onbekende telefoonnummers durf ik niet meer op te nemen ik ben 6 kilo afgevallen ik sta stijf van de stress slapen lukt zelfs niet met slaaptabletten ik ben gewoon helemaal stuk terwijl ik een rustig leven had weliswaar zwaar ziek maar goed nu ben ik nog zieker mijn gezondheid holt hard achteruit ik heb het idee dat als de bank eindelijk uitsluitsel geeft ,ik er niet meer ben en ik ben nu zelfs zover dat mij dit niet eens meer kan schelen zo erg is mijn leven veruïneerd.
Eten krijg ik van de buren en krijg haast geen ander rekeningnummer de banken winnen het toch want zij zijn immers machtiger dan jan met de pet.
En je gezondheid kan ze al helemaal niet schelen,ze bellen niet dat moet jezelf doen maar als je dat doet dan heb je er nog niets aan want je word niets wijzer je krijgt alleen als antwoord u kunt alleen reageren middels een brief,natuurlijk dan kan het nog wat langer duren.
En het ergste van alles vind ik dat de bank meerdere cliënten heeft met het zelfde verhaal op het filiaal in mijn woonplaats was ik al de tweede met hetzelfde verhaal,ik heb dit rekeningnummer al meer dan 42 jaar nog nooit iets fout gedaan geen strafblad helemaal niets.
Mijn huur kan ik al niet meer betalen gas/licht word straks afgesloten evenals alle communicatie middellen en zal uiteindelijk als het te lang gaat duren ook mijn huis uitmoeten .
Ik probeer zoveel mogelijk informatie aan de bank te verstrekken maar heb het idee dat dit niet veel nut heeft ze laten je desnoods naar het leger des heils gaan en uit prullebakken eten als ik mijn buren niet had ik heb ook TROS opgelicht geschreven en nog een aantal site’s .
Ik betaalde altijd alles netjes optijd had niet veel meer over om van te leven maar het ging,maar nu is het alleen maar wachten ,wachten en nog eens wachten tot de bank besloten heeft en ik heb de indruk dat ze er niet zo’n haast mee hebben maar misschien is het straks niet meer nodig,hebben ze hun zin ,ben ik er niet meer en is het opgelost (opgeruimd staat netjes)

Gewenste oplossing
Ik wil mijn geld van deze rekening afhalen zodat ik boodschappen kan doen en mijn rekeningen betalen . Als het achter de rug is hoef ik ook nooit meer iets met deze onbeschofte manier van te doen te hebben dan ben ik KLAAR met deze bank en wil er totaal nooit meer iets mee te maken hebben hoe schofterig ze mij behandeld hebben alsof ik een van de zwaarste criminelen ben terwijl ik zelf slachtoffer ben geworden van mijn eigen goedgelovigheid nou ik geloof niets en niemand meer
Heb het laatste deel niet gelezen. Maar kerel wordt benaderd voor een baan, maar moet eerst geld overmaken. Juist... :')
pi_113058471
En deze slak in spinazie. :')

quote:
Tijdens het eten van mijn spinazie a la crème ontdekte ik harde stukjes in mijn mond. Kan gebeuren, ik legde dit stukje naast mijn bord en ging verder eten. Na een volgende hap had ik een behoorlijk groot hard stuk in mijn mond. Toen ik het uitspuugde en onder de kraan had afgespoeld zag ik tot mijn grote verbazing een slakkenhuis, met slak! U begrijpt wel dat de smaak aan de spinazie mij inmiddels is ontgaan. Ik twijfel zeer om nog de AH spinazie te kopen.

Ik vind de constatering van de slak te erg om het te melden bij mijn AH in de buurt. Ik heb eventueel nog foto’s van de slak.
Gewenste oplossing

Ik wil graag van mijn twijfel worden afgebracht omdat ik vaker met veel plezier spinazie a la crème heb gegeten. Ik ben benieuwd met welke oplossing jullie komen.
Ура для россии
pi_113058478
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:10 schreef Sautor het volgende:

[..]

Heb het laatste deel niet gelezen. Maar kerel wordt benaderd voor een baan, maar moet eerst geld overmaken. Juist... :')
Het feit dat hij hier überhaupt intrapt :')
pi_113058516
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:12 schreef Woestijnvos het volgende:
En deze slak in spinazie. :')

[..]

Zo gechoqueerd dat ie het niet bij de plaatselijke AH meldt of wat? :')
  maandag 18 juni 2012 @ 17:13:52 #163
338880 haan33
Studerende Boy
pi_113058524
quote:
Ik zit dus net lekker bier te halen jwz. Open ik thuis een blik 0.5L, zit er gewoon water in :r Wat is dit jongens? Kwaliteit staat niet erg hoog in de vandaal bij jully ik kom hier nooit meer!
Gewenste oplossing
Mij een tray amstel bier geven gratisch
:')
"Cos I'm the one with the fat mad skills, and I won't choke like the Buffalo Bills
Sittin at the pad just chillin, cos Larry Parker just got two million, oh what a feelin"
'The Don Mega'
  maandag 18 juni 2012 @ 17:14:15 #164
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113058541
quote:
Klacht KLM: Fatale service incheckbalie KLM
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over KLM
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden KLM
Lezers van deze klacht: 122

De Hoofsklacht is dat ik een klacht heb ingediend waarop niet is gereageerd.

De ingediende klacht betrof een situatie waarin KLM geen verbinding kon maken met ESTA waardoor ik niet op tijd op mijn vlucht naar LAX kon worden ingechecked, waardoor mijn gehele reis kwam te vervallen.
Gewenste oplossing

Vooralsnog in ieder geval het terugbetalen van mijn reissom van ¤ 1340
Fatale service?! :o Ik weet uit eigen ervaring dat KLM idd klote is maar dat het ook dodelijk is heb ik nooit geweten, ben ik even blij dat ik voortaan met Lufthansa naar de VS vlieg. :') ...en je ESTA aanvraag niet even week vantevoren ofzo invullen als je zo'n reis gaat maken is natuurlijk ook heel slim. :')
Hallon!
pi_113058548
quote:
sta aan de kassa blijf wachten op mijn bonnetje ik sta er niet voor niets heb iets gekocht mag er a steblief een bonnentje bij

Gewenste oplossing
mensen die in de winkel werken niet aan de kassa
Ik heb geen signature. Ga weg
pi_113058703
quote:
Geachte heer/mevrouw,

Tijdens het nuttigen van de overheerlijke stoommaaltijd ‘Pasta met carbonarasaus en varkensreepjes’ deed ik een onaangename ontdekking: ik trof tussen de gestoomde broccolireepjes een dik, zwart krullend haar aan. In een gevouden stuk papier heb ik het bijgevoegd in deze brief.

Graag wil ik u waarschuwen voor tekortkomingen in het productieproces, en een antwoord op de vraag hoe dit in de verpakking terecht heeft kunnen komen. Tevens wens ik een bepaalde vorm van compensatie. Als groot huidig en toekomstig liefhebber van AH stoommaaltijden ben ik tevreden met een compensatie in natura.

Het bakje met de barcode 8710400524410 en stempel 07-10-10 N 806 L 55 is gekocht op vrijdag 8-10-2010 om 12.00 in het filiaal aan de Stadsbrink te Wageningen.

Tevens moet ik berichten dat het bakje ‘Kip rode curry & spinazie’, stempel 12/10/2010 L11657279, gekocht op de bovenstaande plek en tijdstip een flinke hoeveelheid zand bevatte. Dit heeft mij ervan weerhouden het bakje leeg te eten.

Met vriendelijke groet, A
Gewenste oplossing

20x gratis stoommaaltijd
_O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Pharkus op 13-03-2013 12:21:34 ]
Ура для россии
  maandag 18 juni 2012 @ 17:17:19 #167
351860 WH141
E = MC²
pi_113058709
quote:
Ik kreeg vandaag een zakje voetbalplaatjes waarin 5 keer nummer 012 Lex Immers in zat. Dit vond ik niet leuk en eigenlijk ook niet kunnen.

Gewenste oplossing
Ik ben tevreden als de plaatjes gemixt in de pakjes zitten. Dus niet 2 dezelfde in 1 pakje. Ik zou als oplossing ook wel een nieuw pakje willen maar dat gaat denk ik niet door
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
  maandag 18 juni 2012 @ 17:17:59 #168
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_113058739
Mijn macbook is na 1,5 jaar begonnen met raar doen.
quote:
Het lijkt net of er 3 stekkers van het beeldscherm uit zijn gevallen, waardoor er 3 verticale strepen door het beeld heen lopen.

Gewenste oplossing
Een kosteloze reperatie.
Dit ligt echt aan Apple ja :')
pi_113058749
quote:
Vanmiddag koop ik een pak koekjes bij de Albertheijn. Toen ik thuis aan kwam nam ik een hap en ontdekte een haar in mijn koekje!!
Dit kan natuurlijk echt niet en ga hier echt een zaak van maken!!

Gewenste oplossing
Schadevergoeding
Ik heb geen signature. Ga weg
pi_113058771
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:17 schreef WH141 het volgende:

[..]

Ik vind dit niet echt een troll...
pi_113058799
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:17 schreef WH141 het volgende:

[..]

Haten op Lex Immers :')
  maandag 18 juni 2012 @ 17:19:38 #172
338880 haan33
Studerende Boy
pi_113058818
quote:
HALLO!,
mijn naam is Gert-Jan
Ik ging gister avond naar de Plusmarkt, om daar een lekkere lange worst te halen.
Toen ik de worst in mijn mond deed, kreeg ik een intens geluk!
Toen ik eenmaal de worst ophad, bleek de worst al 2 weken over de datum te zijn.
Waarom verkopen jullie zulke producten.
Groetjes van Gertjan en Ingrid.
AUTIST :') _O-

[ Bericht 1% gewijzigd door Pharkus op 13-03-2013 12:22:00 ]
"Cos I'm the one with the fat mad skills, and I won't choke like the Buffalo Bills
Sittin at the pad just chillin, cos Larry Parker just got two million, oh what a feelin"
'The Don Mega'
  maandag 18 juni 2012 @ 17:19:53 #173
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113058832
quote:
Braken en diaree bij thuiskomst
Vlucht Nr. 898 van Beijing naar Amsterdam op 9-5-2012.
Ook medepassagiers .Een regelrechte voedselvergiftiging.
Gewenste oplossing

Dat China hierover wordt ingelicht.
...en die gaan het natuurlijk oplossen, laat dat maar aan China over! ^O^
Hallon!
  maandag 18 juni 2012 @ 17:20:16 #174
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_113058847
quote:
Ik heb eieren gekocht bij de aldi. en daar in zat nog een half gegroeid klein kuiken vol met bloed en de bloed was heel glibberig en plakkerig.

Gewenste oplossing
Ik zal tevreden worden met de oplossing als jullie niet meer bij de zelfde firma eieren kopen en dat jullie voortaan bij een andere firma eieren kopen een VERTROUWELIJKE firma!! MAAR BELANGRIJSTE IS MIJN GEZONDHEID IK HEB 2 PAKKEN EIREN GEKOCHT KOST 2,50 IK HEB TOCH 6 OF MEER GIFTIGE EEIREN GEGETEN JULLIE MOETEN AAN MIJ SCHADE VERGOEDING BETALEN.DUS MIJN GEZONDHEID ZO BELANGRIJK!!
:')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 18 juni 2012 @ 17:20:17 #175
351860 WH141
E = MC²
pi_113058850
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 17:18 schreef magneetstrip het volgende:

[..]

Ik vind dit niet echt een troll...
Oh ok en dit dan?

quote:
Mijn klacht is dat de gesneden broden veel te dik gesneden zijn. Ik heb het over Volkoren- en bruinbrood
De afmeting is zeker 2 mm te dik wat normaal gangbaar is.

Gewenste oplossing
Dunner gesneden brood
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')