abonnement Unibet Coolblue
pi_123364135
Hallo,

Ik ben Me-Lane, 34 jaar en ook ik heb op mijn lichaam 'versieringen' waar ik van af wil.
Ik lees al een poosje mee en zou graag mijn ervaring met jullie willen delen.
Vorig jaar heb ik een afspraak gemaakt in Drachten bij een salon (beautyline geloof ik) die ook laserbehandelingen doet. Ik was eigenwijs en ongeduldig en dacht datzij wel zou weten waar ze mee bezig was.
Ze had me emla aangeraden, dus heb ik dat braaf op mijn pols gesmeerd.
Eenmaal gearriveerd op de locatie heeft de behandelaar amper naar mijn huid en de tattoo gekeken. Ik, een onervaren leek, was nog steeds in de veronderstelling dat ze wel wist waar ze mee bezig was. Toen ze de behandeling begon was de pijn werkelijk ondraaglijk. Het bloedde meten vrij ernstig. Het bleek dat ze het apparaat te sterk had afgesteld. De huid op je pols is natuurlijk erg dun en kwetsbaar, dat had ik haar zelfs kunnen vertellen. Ze heeft het apparaat wat bijgesteld, maar nog steeds moest ze af en toe stoppen omdat ik even rust nodig had.
Ik heb uiteindelijk 6 weken (!!) met een bl;oedende pols rondgelopen. Het jeukjte verschrikkelijk, er kwam pus uit, ik kreeg koorts en het was erg pijnlijk. Er waren letterlijk diepe gaten in mijn huid geslagen.
Misschien begrijpelijk dat ik voorlopig even geen zin had in een vervolgbehandeling. Deze vrouw is in mijn ogen een kwakzalver.
Gister na lang zoeken en twijfelen toch een afspraak gemaakt bij een ander lasercentrum. Dit keer bij laserimpulse in Zwolle. Iets verder rijden voor mij, maar het zag er professioneel uit. Ondanks dat er op de site wat taalfouten stonden. Daar heb ik de behandelaar ook op aangesprken.
Wat een verademing! Er werd een uitgebreide analyse van mijn huid gemaakt en we hebben uitvoerig gesproken voordat ze begon met laseren. Ze was bovendien erg vriendelijk en stelde me op mijn gemak, aangezien ik nogal gespannen was. Aangezien de vorige keer zo'n drama was zag ik erg tegen de behandeling op.
Het laseren was vervelend, maar zeker niet ondraaglijk. Ik heb nu in het midden van het ingekleurde gedeelte van de tattoo een heel klein blaasje, maar verder ziet het er goed uit.
Ik heb geen bloed of korstjes en zeker geen gaten in mijn huid.
Ik ben erg tevreden en heb meteen een vervolgafspraak gemaakt voor 2 mei.
Ik las dat Veldhoven een goede kliniek heeft, maar dat is voor mij echt te ver weg. Nu een erg goed alternatief in het noorden van het land dus.

Voor iedereen die net zo eigenwijs is als ik; beter kijk je even verder. Het gaat tenslotte toch om je huid. Straks zit je met een groot litteken op de plek waar eerst je tattoo zat en dan ben je nog verder van huis.

Dat wilde ik graag even met jullie delen. Als het lukt probeer ik nog een foto te posten van hoe het er nu uit ziet. Ik heb ook nog wel foto's van hoe het er uit zag toen mevrouw de slager uit Drachten ermee aan de slag was gegaan...

Lieve groeten,

Me-Lane
  dinsdag 26 februari 2013 @ 13:23:51 #202
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_123364272
Ben wel benieuwd naar die slagersfoto's!
Misschien iets voor in de OP, als waarschuwing!
Haters everywhere but I don't really care.
pi_123364609
De slagersmevrouw in Drachten heet overigens "allthatsbeauty".
Niet beautyline. Heb het nog even opgezocht.
Ik zal proberen de foto's van toen en nu te plaatsen. Ik ben niet zo handig daarmee. Noem het maar het syndroom van downloaden...
  Moderator dinsdag 26 februari 2013 @ 19:20:59 #204
382129 crew  Donna
pi_123378482
Me-Lane ik ben ook bij Impulse Laser in Zwolle. Volgende week ga ik voor sessie 3.

Mijn huid hersteld erg traag helaas. De kleur in mn tattoo wordt al wel heel vaag dus ik ben al zeker tevreden.
pi_123449236
Hallo DonnaRush.

Vervelend dat je huid zo traag hersteld. Ik heb geen kleur in mijn tattoo, alleen zwart en dat pakt vrij goed.Ik zie nu al dat er echt hele lichte vlekken ontstaan. Het kleine blaasje dat ik had na mijn laatste behandeling is nu al zo goed als weg. Ik ben echt heel tevreden. Ik bekeek zelf nog even de foto's van na de behandeling in Drachten en ik schrok er zelf weer van.
Kan iemand mij vertellen hoe ik foto's kan plaatsen?

Lieve groeten, Me-Lane
  donderdag 28 februari 2013 @ 12:22:53 #206
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_123450607
Foto uploaden naar http://imgur.com
Dan de link kopieren en tussen img tags zetten:
1[img]url naar plaatje.jpg[/img]
Haters everywhere but I don't really care.
pi_123494952
[img]http://imgur.com/8BNECsI[img].

Even proberen of het zo lukt
pi_123494963
pi_123495148
Nou ja, het lukt niet, maar je kan de link wel openen in de adresbalk en dan zie je de foto ook. Deze is genomen 4 weken na (!!) de behandeling. Het bloedde en jeukte toen nog steeds en bovendien was het dus gaan ontsteken. Zodra de korstjes er af gingen, ontstond er gewoon een nieuw (bloedend) gat.
Kan ik ook ergens een klacht indienen ofzo? Nu ik heb ervaren hoe het ook kan (en zou moeten) weet ik pas hoe slecht ik ben behandeld.
  Moderator vrijdag 1 maart 2013 @ 13:23:16 #210
382129 crew  Donna
pi_123497343
Ik heb even gekeken, maar dat ziet er raar uit zeg. Echt vies!

Gelukkig dat het nu stukken beter is!
  vrijdag 1 maart 2013 @ 15:52:00 #211
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_123503611
Je mist een .png achteraan de url en een / voor de laatste img:
1[img]http://i.imgur.com/8BNECsI.png[/img]
Haters everywhere but I don't really care.
pi_123612593
JEUK!!! Heeft iemand een tip om de jeuk wat te verzachten? Ik krijg gewoon de neiging om mijn tanden er in te zetten... Ik smeer er zo nu en dan wat vaseline op, dat helpt wel even, maar het lijkt me niet verstandig om het de hele tijd vet te houden.
Iets kouds uit de koelkast of vriezer biedt ook wel even verlichting, maar vooral 's nachts word ik er gewoon wakker van.
  Moderator maandag 4 maart 2013 @ 14:39:07 #213
382129 crew  Donna
pi_123617156
Doorbijten! Meestal is de erge jeuk maar 2-3 dagen bij mij. En als ik er op het werk last heb dan 'klop' ik de hele dag op de plek om het wat te verzachten.
  Moderator vrijdag 8 maart 2013 @ 10:24:03 #214
382129 crew  Donna
pi_123781129
Gebruikt iemand hier ook EMLA voor de behandeling?

De afgelopen behandelingen waren pijnlijk, maar te doen. Maar gisteren, WOW! Ik zat in de stopweek van de pil en dan ben je als vrouw sowieso gevoeliger voor pijn ook, maar het was verschrikkelijk! Ik zit er toch wel sterk over na te denken om volgende keer EMLA op te smeren voor de behandeling!
pi_123811285
Ik gebruik inderdaad Emla. De laatste keer een gedeelte niet ingesmeerd. Je merkt een groot verschil. Lekker dik insmeren een uur of 2 vooraf. Afplakken met de 'pleisters' die erbij zitten.
Ik vind het ideaal.
Kon het gewoon bij de apotheek ophalen nadat ik mijn huisarts had verteld waarvoor ik het nodig had. Moest het wel zelf betalen, maar er zit voldoende in de verpakking om een flink aantal behandelingen mee te kunnen doen.
Ik raad het zeker aan.
pi_124046737
Mensen die "verwondingen" overhouden na het laseren, zou ik echt aanraden om ergens anders naartoe te gaan.
Ik heb na het laseren hooguit een paar hele kleine bloeduitstortingen, echt minuskuul.
En die zijn na een dag ook weer verdwenen.
Jeuk heb ik hooguit een dag of twee en die is ook echt niet ondraagzaam.
Emla gebruik ik niet, heb het 1x gedaan maar vond het te veel moeite voor dat kleine beetje verschil.
Tuurlijk doet het zeer maar zo lang duurt de behandeling ook weer niet dus daar is best overheen te komen vind ik.
  Moderator vrijdag 15 maart 2013 @ 16:00:39 #217
382129 crew  Donna
pi_124095426
Normaliter doet het ook geen pijn, maar sommige vrouwen hebben een heel lage pijngrens als ze ongesteld zijn. Ik smeer liever een keer EMLA dan dat ik een afspraak moet verzetten omdat die toevallig in zo`n week valt. Dus daarom overweeg ik EMLA, gewoon als back-up. ;)

Ik heb sowieso een extreem droge en gevoelige huid. Dus ik moet het echt heel goed verzorgen allemaal. Maar dat heb ik er uiteraard gewoon voor over.
pi_124669061
Hoi!
Gisteren mijn eerste behandeling gehad in Veldhoven bij Aesthetic beauty. Viel ontzettend mee! Elma creme opgesmeerd, beetje prikkelend gevoel op mijn rug en binnen 10 minuten was het allemaal over.

Het gaat wel een heel traject worden want de tattoos zijn 12 jaar geleden heel professioneel diep gezet. Ach ja, ik heb er geen haast mee.

Op het moment een beetje jeukerig, gelukkig zitten ze op mijn rug en kan ik er dus niet zo makkelijk bij. Krabben is dus niet zo'n probleem. Wat wel grappig was, was de enorme vermoeidheid na de behandeling. 3 uur geslapen in de trein (ik woon in België, was een hele reis).

Ik ben heel erg blij dat ik er nu mee begonnen ben en het niet weer uitgesteld heb. :). Jeeej, het gaat eindelijk gebeuren (naja, binnen nu en 4 jaar, geleidelijk)...
pi_125655075
Iemand ervaring met de yag laser?
Hij wordt voor zover ik lees gebruikt om tatoeages te verwijderen maar ook voor definitief verwijderen van haren.
pi_125774294
Weer even een update.
Vandaag opnieuw een behandeling gehad bij Aesthetics Veldhoven.
Het was al weer een hele lange tijd geleden omdat ik een beetje behandel-moe was maar toch nu weer vol goede moed verder gegaan.
Wel nog 2 behandelingen gehad vandaag, maar meer om echt uit te sluiten dat het een zinvolle nieuwe behandelmethode is.
Want helaas, we hebben de vorige keer duidelijke foto's gemaakt van de tatoeage, incl scheidingsstreepje waar de tatoeage meerdere malen op 1 dag behandeld is en het gedeelte dat de enkele traditionele behandeling had en we konden nu na maanden maar 1 ding concluderen: het maakt echt geen verschil.

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb, ik ben blij dat Aesthetics het zelf wilde uitproberen maar het blijkt toch gewoon niet zo te werken, dus voor iedereen die denkt dat dit het gezochte nieuwe mirakel is: helaas...
Het mag niet zo zijn.
Maarja, als we het niet proberen zouden we het niet weten en we weten nu met zekerheid en ik in ieder geval uit eigen ervaring dat het geen nut heeft om meerdere malen te laseren op 1 dag.

Dit keer wel wat pijnlijker, ondanks verdovende zalf en koeling, geen idee waarom. Ik denk gewoon de vrouwelijke cyclus die toch altijd van invloed blijkt te zijn. (handig als man dan, die hebben daar geen last van).

Tot nog toe verder geen last vandaag (vanochtend behandeld).
Maar toch ook wel weer ontluisterend dat ik de zoveelste zomer inga dat ik nog steeds niet een korte rok aankan zonder er iets op of overheen te doen. Blij dat je echt wel enorme vervaging kunt zien, de tatoeage is echt aanzienlijk lichter, maar ook pijnlijk om te zien dat het nog steeds behoorlijk in het oog springend is.
Het mentale gedeelte, de frustratie die dit oplevert valt mij aanzienlijk zwaarder tegen dan het hele fysieke gebeuren.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_125821776
Je bent ook al heel wat jaren bezig met het gehele proces van verwijdering WRH. Jammer dat die andere methode dus toch geen verschil voor je maakt. Natuurlijk hoop je daarop. Hopelijk is het intussen wel zo dat je de tatoeage gemakkelijker kunt verbergen? Dat zal natuurlijk wel al schelen. Toen mijn litteken nog erg rood was in het begin heb ik daar zeker wel wat aan gehad (dermacolor).Dan is namelijk voor je gevoel en natuurlijk op het oog ook de tatoeage gewoon al verdwenen. Hopelijk helpt dat dan wat tegen je frustratie want ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Sterkte!
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_125834262
ja doe ook veel met camouflage, of gewoon als ik in de zomer écht een korte rok aan wil even een pleister er overheen.
maar ik kan niet wachten tot het moment dat ik gewoon iets aan kan schieten en er niet over na hoef te denken.

Even gecheckt bij de kliniek, maar dit was mijn 15de behandeling, als ik die van meneer de beul in Amsterdam meereken, dus eigenlijk de 18de. (als je dat realiseert wordt je wel even moedeloos)

ik zie echt absoluut verschil, tatoeage is lichtgrijs, hij was echt diep zwart en dat weet ik ook wel, dus daar klamp ik mij aan vast. het gaat ook wel goedkomen, dat vertrouwen heb ik heus, maar het blijft nu en dan behoorlijk frustrerend.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_126546459
Succes allemaal... ik moet ook maar weer verder! Alleen ben 3 maanden in latijns amerika geweest en erg bruin geworden. Kan ik dan beter wachten? Zal zelf ff gaan googlen.
pi_126550026
kan volgens mij weinig kwaad, zonlicht moet je vooral even mee oppassen vlak na de behandeling, niet zo zeer ervoor. (bij mijn weten)
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_126954043
Ook ik wil beginnen met laserbehandelingen. In eerste instantie wou ik het chirurgisch laten verwijderen omdat ik op dit moment liever met een groot, lelijk litteken rondloop dan met een slecht gezette tatoeage. Helaas is er geen kliniek in Nederland (meer) die deze behandeling aanbied.

Na het doorlezen van alle delen heb ik nog niet veel over Lasercentrum Biltstraat te Utrecht gezien. Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')