abonnement Unibet Coolblue
pi_116946069
@ Hanabal
dit zijn inderdaad ernstige zaken, helaas ben ik dit ook al heel erg vaak tegen gekomen.
ik probeer ook altijd iedereen die begint met een behandeling om vooral op het hart te drukken dat ze ter plekke naar eigen fotomateriaal vragen en liefst nog contactgegevens van patienten om het te checken.
ikzelf heb bv bij mijn behandelaar aangegeven dat (potentiele) patienten mij altijd mogen benaderen, ik heb niets te verbergen en mijn behandelaar heeft niets te verbergen en heeft gewoon zijn eigen gemaakte foto's van zijn eigen behandelingen.

Helaas zijn er nog te veel van dit soort praktijken in deze wereld die echt keihard geld verdienen over de rug van een ander, sterker nog, die niet schromen om mensen daadwerkelijk lichamelijk te beschadigen omdat ze eigenlijk geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn en gewoon even snel een site in elkaar zetten met overal vandaan gestolen foto's.
Je kunt er weinig tot niets aan doen, behalve inderdaad wat jij nu hier doet en voor jou ook anderen.

Ik ben zelf ook altijd erg sceptisch als hier een nieuw aangemeld persoon binnenwandelt en direct lyrisch begint te verhalen over 1 of andere tot dan toe totaal onbekende behandelaar (vrijwel altijd een onbekende schoonheidsspecialiste of iets dergelijks die het er gezellig bij doet, niet gehinderd door enige vakkennis).
of mensen die iets té mooie foto's laten zien, foto's van geheel verdwenen tatoeages na 4 behandelingen terwijl wij met zijn allen allang al uit ervaring weten dat dit simpelweg nagenoeg onmogelijk is.

Een (nationaal / internationaal) keurmerk is eigenlijk de enige oplossing, zolang dat er niet is zijn we met zijn allen op elkaar aangewezen om kritisch te blijven.

@ donnarush.
die jeuk kan echt enorm erg zijn, ik heb wel eens mijn halve enkel compleet open gekrabt, daarom moest ik het ook altijd 's-nachts afdekken, omdat ik het rustig in mijn slaap ongemerkt open krabte.
wat kan helpen is koelen (vochtige koude doek erop), talkpoeder of anti muggen creme (die tegen jeuk).
en voor als het helpt: ik had het de eerste paar behandelingen echt heel erg maar hoe verder in de behandeling, hoe minder de jeukaanvallen, het gaat dus voorbij.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  Moderator woensdag 19 september 2012 @ 09:19:08 #127
382129 crew  Donna
pi_116969519
Ik had het geluk dat ze bij m`n intake nog bezig was met een dame en toen zij uit de behandelkamer kwam wilde ze graag met mij over haar ervaring praten. Ze had ook foto`s op haar telefoon. Naast de foto`s uit het boek van de behandelaar was dat toch wel een fijne bijkomstigheid.

Bedankt voor de tips tegen jeuk. Inmiddels jeukt het echt verschrikkelijk, maar gelukkig zal het over een paar dagen wel weer over zijn. Ik heb `s nachts nu voor de zekerheid ook maar een verband erom, want ik weet niet wat ik doe in m`n slaap.
pi_117060429
WHR, Dank je voor je reactie. Als eerste heb ik respect voor je dat je steeds de moeite neemt om ons op de hoogte te houden van je vorderingen.

Even terug komen op de foto`s die deze bedrijven gebruiken, ik vind het gewoon oplichting. Veel mensen worden hierdoor op het verkeerde been gezet. Je ziet nu ook al tatoeageverwijdering bij tattoo shops staan. Ik blijf het een vreemde wereld vinden.
pi_117063136
het IS dan ook gewoon oplichting, tenzij de behandelaren die hier gebruik van maken erbij vermelden dat zo'n foto 'een mogelijke uitkomst is' ipv het showen als hun eigen verdienste.
er wordt ook hier en daar lustig gephotoshopt met dit soort foto's.

ik ben zelf met name erg terughoudend ( op zijn zachtst gezegd) bij mensen die 'het erbij doen'
dus de schoonheidsspecialisten, de tatoeëerders, de ontharings-shopjes (ik bedoel niet de klinieken die tig behandelingen hebben).
een klein beetje verdiepen leert al dat zo'n laser voor ontharen niet dezelfde is als de laser voor tatoeageverwijdering en mensen moeten zich absoluut realiseren dat je het hier over een medische behandeling hebt, die toevallig een gewenst schoonheidseffect heeft, maar het mag nooit verwart worden met een schoonheidsbehandeling.
iemand die verstand heeft van tanden bleken, of van make up, of weet ik veel, waar heeft die de broodnodige medische kennis vandaan om een tatoeage succesvol te verwijderen?

het gaat echt veel verder dan een apparaat weten te bedienen en toch blijven er als paddenstoelen uit de grond behandelaren schieten die zich totaal niet druk maken om de soms ernstige schade die ze iemand lichamelijk toebrengen, gewoon omdat ze compleet overtuigd zijn van hun eigen kennis en kunde. ik zou nooit van mijn leven een laser op iemands huid zetten en ik snap werkelijk niet waarom een schoonheidsspecialiste of iets dergelijks dat zonder scrupules wel kan.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_117324720
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 12:49 schreef Hanabal het volgende:
NenaLois, kunt je misschien nog eens wat andere foto`s posten? In deel 6 van dit forum op pagina 4 geef je aan dat de foto`s met de mooie blauwe achtergrond gemaakt zijn bij de verwijderaar. Ik wil wel eens foto`s zien die je zelf gemaakt hebt en dan vanuit een andere hoek. Bijvoorbeeld van boven op de wreef en vanuit de binnenkant van de voet genomen. Ook normaal daglicht geeft weer een ander beeld.

Ik heb namelijk erg weinig vertrouwen in foto`s die gemaakt zijn door of bij deze verwijderaar. Ik zal uitleggen waarom. Op zijn website staat: “Het Lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattoo verwijderen….” Indien ze na 18 jaar nog niet in staat zijn om eigen fotomateriaal op hun eigen site te gebruiken heb ik erg mijn twijfels over de werkelijke resultaten die worden afgeleverd.

Zie hier de website foto`s http://www.tattoo-verwijderen.com/tattoo-verwijderen

Zie hier waar ze waarschijnlijk van vandaan komen http://www.saguenaylac.com/extreme/detatouage/index.html

Misschien ben ik paranoïde maar wil mensen wel behoeden voor eventuele teleurstellingen.
Hoi Hanabal,

Ik lees net pas je bericht; ik kijk niet iedere dag op Fok!
Deze foto heb ik vanavond gemaakt:

Het gaat om de linkervoet.

Grt.
pi_117325690
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 14:18 schreef HEK82 het volgende:
Oh wauw NenaLois! Echt een mooi resultaat! Dat geeft zeker wat moed :)

Even een vraagje...heb je zelf gevraagd om behandeling om de 8 weken of was dat het advies? Ben wel benieuwd, zou het ook wel om de 8 weken willen...
Ik kon kiezen vanaf 8 weken (10, 12 of nog meer weken tussentijds is ook mogelijk, tegen dezelfde behandelprijs). Ik heb gekozen voor de 8 weken omdat ik het snelste resultaat wilde.

De benadering erachter is dat na 8 weken het merendeel van de inkt is verdwenen. Het lichaam kan na 8 weken behandeling weer werken aan een maximale hoeveelheid losgemaakte inkt (het opruimproces start weer bij 100%).
pi_117595075
Oh ok, bedankt voor je reactie.

Ik heb zelf geen keus gekregen over het aantal weken tussen de behandelingen. Ik ben tot nu toe steeds om de 12 weken behandeld, volgende week heb ik mijn vierde behandeling. Bij de laatste behandeling (de derde dus) zei mijn behandelaar dat we na de vierde keer waarschijnlijk om de 16 weken gaan behandelen, omdat het nog erg zwart bleef en mijn lichaam dus blijkbaar meer tijd nodig heeft om het af te voeren :(

Nog meer geduld dus helaas......
pi_117654200
Nenalois, Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik sceptische blijf. Ik heb er nog een paar gevonden.

Hier wordt foto van een tatoeage in gezicht gebruikt http://www.lasercity.nl/page8.php
en hier ook, helemaal onderaan?? http://www.lasercentrumbiltstraat.nl/voorbeelden.html rara waar is hij behandeld?

Hier zie je de naam dianne http://www.laserinstituut(...)too-verwijderen.html
en hier naam dianne http://www.celibre.com/Ce(...)aser-treatments.aspx

Hier de USM tattoo. http://www.laserinstituut(...)too-verwijderen.html
En hier de USM tattoo http://www.lasercenterny.(...)id/1913/Default.aspx
  Moderator maandag 8 oktober 2012 @ 13:46:21 #134
382129 crew  Donna
pi_117729808
HEK82, hoeveel resultaat had jij na 1x?

Mijn huid schijnt een hell te zijn om te tatoeëren, heel dicht, waardoor het de inkt moeilijk pakt. Ik ben bang dat het nu ook weer moeilijk verwijderen is. Misschien ben ik te voorbarig geweest dat ik dacht dat ik na 1x wel ietsje resultaat zou zien?
pi_117858722
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2012 11:33 schreef Hanabal het volgende:
Nenalois, Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik sceptische blijf. Ik heb er nog een paar gevonden.

Hier wordt foto van een tatoeage in gezicht gebruikt http://www.lasercity.nl/page8.php
en hier ook, helemaal onderaan?? http://www.lasercentrumbiltstraat.nl/voorbeelden.html rara waar is hij behandeld?

Hier zie je de naam dianne http://www.laserinstituut(...)too-verwijderen.html
en hier naam dianne http://www.celibre.com/Ce(...)aser-treatments.aspx

Hier de USM tattoo. http://www.laserinstituut(...)too-verwijderen.html
En hier de USM tattoo http://www.lasercenterny.(...)id/1913/Default.aspx
Hoi Hanabal,

Over de (foto)links van jou kan ik niks zeggen, maar ik snap wel je standpunt! k kan alleen mijn eigen ervaring delen; en de voet is wel degelijk mijn eigen voet :)
Ik ben gewoon erg tevreden over Het Lasercentrum in Veldhoven!

Groetjes N.

[ Bericht 0% gewijzigd door NenaLois op 11-10-2012 16:46:36 (Typefout) ]
pi_117897999
quote:
0s.gif Op maandag 8 oktober 2012 13:46 schreef DonnaRush het volgende:
HEK82, hoeveel resultaat had jij na 1x?

Mijn huid schijnt een hell te zijn om te tatoeëren, heel dicht, waardoor het de inkt moeilijk pakt. Ik ben bang dat het nu ook weer moeilijk verwijderen is. Misschien ben ik te voorbarig geweest dat ik dacht dat ik na 1x wel ietsje resultaat zou zien?
DonnaRush, ik had na de eerste keer nog niet heel veel resultaat. Ongeveer 2 maanden na de behandeling zag ik en heel klein beetje verschil, maar dat was minimaal. En ik kijk zo vaak dat ik het mezelf soms ook wijs maak denk ik ;)

Afgelopen woensdag de vierde behandeling gehad en mn tattoo is nog steeds vrij donker hoor. Ik kan me herinneren dat toen ik m liet zetten (is alweer 13 jaar geleden) dat de tatoeëerder toen ook zoiets tegen mij zei. Dat het niet goed pakt, maar meer omdat mn huid te zacht was ofzoiets.

Wat ik weet is dat je van de eerste keer sowieso niet veel moet verwachten, dat zei de behandelaar ook tegen mij. Het kost wat geduld! Succes!
  Moderator vrijdag 12 oktober 2012 @ 17:29:39 #137
382129 crew  Donna
pi_117900754
I know, ik moet ook niet teveel verwachten, maar stiekem heb je toch ergens hoop haha. Mijn huid pakt ook niet goed, omdat deze heel 'dicht' is. Daardoor ben ik bang dat het verwijderen ook niet heel vlot zal verlopen, maar de tijd zal het leren.

Toevallig sprak ik afgelopen week met een kennis die ook in het proces zit. Zij heeft behandeling 4 gehad en gaat nu lichtelijk wat resultaat zien. Zij zag na 1x ook totaal geen verschil.

Toch bedankt voor je reactie, vind het hele proces spannend, zelfs nu ik er al aan begonnen ben.
pi_117926049
Hoe staat t met de mensen die al enige tijd hun eerste R20 behandeling hebben gehad?

Of heeft de behandelaar gevraagd de ervaringen nog niet openlijk te delen ivm het onderzoek??

Ik zie zo weinig reacties van jullie.

Gr.
  zaterdag 13 oktober 2012 @ 14:19:12 #139
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_117927142
Hanabal, op zich goed gevonden. Maar een paar opmerkingen:
- Je vergelijking tussen http://www.tattoo-verwijderen.com/tattoo-verwijderen en die Franse site lijkt te kloppen http://www.saguenaylac.com/extreme/detatouage/index.html, maar zoals CWW zegt: Lasercentrum Veldhoven heeft een map vol eigen foto's en in dit geval lijkt het mij waarschijnlijk dat die Franse site ze heeft gebruikt.

- Je andere vergelijkingen gaan over andere behandelaars en dan is het jammer dat je daarbij blijft reageren op NenaLois, omdat het zo lijkt alsof het allemaal over Lasercentrum Veldhoven gaat. Ik ben met je eens dat het apart is dat sites dezelfde foto's gebruiken, maar het zou handig zijn als je even duidelijk aangeeft om welke behandelaar het gaat.

- Dat je je speciaal geregistreerd hebt om in dit topic behandelaars af te kraken roept bij mij trouwens twijfels op, maar goed; iedereen is ooit een keer lid geworden natuurlijk :)

Anyways. Vandaag ook weer bij Lasercentrum Veldhoven geweest, voor de 5e keer.
Vantevoren flink Emlacreme erop, ijspacks en steunkousen voor op de terugweg...
Dat maakt de pijn een stuk draaglijker, schijnt het, want gelukkig gaat het om tatoeages van m'n vrouw 8-)

Paar foto's. Schouder is nu 5x gedaan, dit was voor de 4e keer:


Enkel is nu 4x gedaan, dit was voor de 4e keer (foto van voor de eerste behandeling en na de derde behandeling dus):


Gezien de verwarrende namen van al die tattoo removers.
Wij gaan dus naar deze, in Veldhoven: http://www.het-lasercentrum.com/

1x in de 8 weken, wat overigens gewoon in overleg met de behandelaar gaat. Je mag ook 1x in de 12 weken gaan. Dat is op zich misschien "beter" qua werking, maar een afweging die je zelf moet maken; wil je eens in de 8 weken en er sneller vanaf zijn, of eens in de 12 weken en dan duurt het wat langer...
Haters everywhere but I don't really care.
pi_117930253
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 oktober 2012 17:29 schreef DonnaRush het volgende:
I know, ik moet ook niet teveel verwachten, maar stiekem heb je toch ergens hoop haha. Mijn huid pakt ook niet goed, omdat deze heel 'dicht' is. Daardoor ben ik bang dat het verwijderen ook niet heel vlot zal verlopen, maar de tijd zal het leren.

Toevallig sprak ik afgelopen week met een kennis die ook in het proces zit. Zij heeft behandeling 4 gehad en gaat nu lichtelijk wat resultaat zien. Zij zag na 1x ook totaal geen verschil.

Toch bedankt voor je reactie, vind het hele proces spannend, zelfs nu ik er al aan begonnen ben.
Graag gedaan hoor! Ik heb echt precies hetzelfde, ik hoop stiekem ook steeds weer dat r bijna niks overblijft na elke behandeling. Ben benieuwd wat behandeling 4 bij mij gaat brengen ;) Zal over een maandje wel laten weten of ik r al wat van zie.
pi_118119993
Matthijst;
Wat een rare reactie. Ik heb geen aanval uitgevoerd op een behandelaar. Ik constateer een groot probleem en probeer mede geïnteresseerde wakker te schudden om grote teleurstelling te voorkomen. Volgens mij is dit forum ook voor dit soort dingen. Ik zie bij meerdere tattoo verwijderaars hetzelfde probleem. Ik heb het idee dat veel van hen verrotte oplichters zijn. Wat mij nu erg opvalt, is dat je dit probleem juist probeert dit te bagatelliseren!

Ik zou zeer geschokt zijn als mijn behandelaar zo naar voren kwam. Ik zou hier meer van willen weten. Jij geeft aan dat je er pas nog bent geweest. Schijnbaar vraag je hier nog niet eens naar anders kon je ons wel vertellen hoe het zat met die foto`s. Ik vind jou post erg ruiken naar een belang bij een behandelaar. Direct weer dat internetadres erbij om maar aan te geven hoe geweldig ze zijn. Vooral vertellen hoe vaak je moet komen wat alleen maar in belang is van deze verwijderaar. Je zo hart inzetten om de foto`s van je vrouw te laten zien?

Bij welk bedrijf de dubbele foto`s horen kan ik je niet zeggen. Stuur een mail naar al deze bedrijven dan kom je er vanzelf achter. Ik laat me niet langer voor de gek houden en ben hier weg. Ik ga mijn tijd aan andere dingen besteden en laat mijn tattoo lekker staan.
pi_118203929
Ik ken wel iemand die bijna klaar is, dus het kan wel. Die behandeld echter in het buitenland dus tja.
Wat me hier tegenvalt is dat men zegt gemiddeld na 8-12 behandelingen klaar te zijn, maar op dit forum hebben we tot nu toe maar twee (!) gevallen gezien die helemaal klaar waren: nenalois en nog 1 (die postte maar twee keer ofzo, zal ik moeten terugzoeken).

Ik heb ondertussen de melding gehad dat we meer aan de oppervlakte gaan werken en dat de diepe lagen weg zijn, kan kloppen, de kleur is lichter.
pi_118489370
@ o.a. Lady Nogaga, CWW, WRH:

quote:
Hoe staat t met de mensen die al enige tijd hun eerste R20 behandeling hebben gehad?

Of heeft de behandelaar gevraagd de ervaringen nog niet openlijk te delen ivm het onderzoek??

Ik zie zo weinig reacties van jullie.

Gr.
  zaterdag 27 oktober 2012 @ 10:29:38 #144
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_118489661
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2012 11:55 schreef Hanabal het volgende:
Ik heb het idee dat veel van hen verrotte oplichters zijn. Wat mij nu erg opvalt, is dat je dit probleem juist probeert dit te bagatelliseren!
Dat deed ik niet. Ik vroeg alleen of je in je quotes en linkjes niet de indruk wilt wekken dat alle foto's van 1 behandelaar zijn. Juist omdat er ook een hoop "vage" behandelaars zijn.

quote:
Ik vind jou post erg ruiken naar een belang bij een behandelaar. Direct weer dat internetadres erbij om maar aan te geven hoe geweldig ze zijn. Vooral vertellen hoe vaak je moet komen wat alleen maar in belang is van deze verwijderaar. Je zo hartd inzetten om de foto`s van je vrouw te laten zien?
Tsja, je bent nogal paranoide lijkt het. Ik heb er zelf geen belang bij. Enige reden dat ik hierover post is omdat wij heel lang hebben lopen zoeken voordat we bij Het Lasercentrum in Veldhoven terecht zijn gekomen en daar heel tevreden over zijn. Ik post die url omdat er alleen in Veldhoven al twee zijn en er in het hele land ladingen tatoeageverwijders zijn. Om verwarring te voorkomen en om mensen die net beginnen met zoeken te helpen.

quote:
Ik laat me niet langer voor de gek houden en ben hier weg. Ik ga mijn tijd aan andere dingen besteden en laat mijn tattoo lekker staan.
OK, groeten
Haters everywhere but I don't really care.
pi_118498297
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 10:11 schreef erik-nina het volgende:
@ o.a. Lady Nogaga, CWW, WRH:

[..]

ik heb net dit weekend een paar foto's gemaakt om volgende week te kunnen plaatsen en ook de behandelaar weer een update te geven.
In short: de tatoeage is wel weer iets (echt iets) lichter geworden maar ik zie geen enkel verschil in het gedeelte dat meerdere malen behandeld is op 1 dag en het gedeelte dat de traditionele 1 maal behandeld is.

Nu duurt het natuurlijk wel altijd erg lang voor je daadwerkelijk iets ziet n.a.v. een behandeling, ik kan rustig nog 3 maanden na behandeling opeens een enorme aanval achtig iets krijgen van flink huidbranden, jeuk etc en dan is het een paar dagen daarna iets lichter (dus duidelijk een hele late huidreactie) dus wie weet gebeurt er nog iets, maar vooralsnog moet ik met best wel wat spijt melden dat het leuk bedacht lijkt maar geen verschil maakt.
Maar laten we het afwachten tot we het zeker weten, ik zal nog overleggen met de behandelaar over wat we de volgende keer gaan doen.
ik wil zo rond de kerstvakantie weer langs als dat lukt en maar even bespreken of ik dan weer 3x doe of traditioneel, dat kunnen we denk ik over ruim een maand bekijken en afspreken.

Moet eerlijk zeggen: zowel ikzelf als de behandelaar waren al enigszins kritisch naar deze nieuwe gedachte / behandeling, daarom is de behandelaar er ook al heel voorzichtig mee en wil de kliniek het eerst even bij enkele mensen aankijken, maar ik ben bang dat het 'm niet gaat worden.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_118500575
Over 4 weken word ik voor de 3e keer met de R20 methode behandeld en voor m'n tatoeage op m'n schouderblad wordt het, denk ik de laatste keer. Die is echt al zo ontzettend vaag.

De enkeltatoeage wordt ook steeds minder, maar daar heb ik, denk ik, zeker nog een jaar voor nodig.
Dat is een grotere tatoeage en met een bruine kleur er in.

Alles bij elkaar ben ik erg tevreden, maar heel veel posten over het verloop heeft niet veel zin omdat het toch een landurig proces is. Maar laatst zat ik foto 's te vergelijken van voor de allereerste behandeling en nu, dan is het een heel groot verschil. Gaat goed komen!

Ps m'n allereerste behandeling was in januari 2012

Groet CWW
pi_118500604
@Eric Nina, hoe is het met jou behandeling? Al begonnen
pi_118508521
Eerste foto is van m'n enkel, 2e foto van m'n schouder, bijna weg istie :-)
pi_118508693


[ Bericht 100% gewijzigd door cww op 27-10-2012 20:48:35 (Kan niet geüpload worden ) ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')