abonnement Unibet Coolblue
pi_113149919
Hmm ja eigenlijk geen idee, dit leek mij de beste oplossing want ik ken een aantal mensen die hun tattoo met een laser aan het verwijderen zijn en de resultaten zijn niet echt geweldig. bij medical laser werken ze met een nieuwe techniek uit amerika? ik dacht dat ik maar 1 berichtje had gelezen van iemand die met vloeistof had geprobeerd en dat was in 2007, maar ik kan het fout hebben. dus nog geen ervaring met de kliniek in rotterdam? ze zijn ook aangesloten bij allerlei keuringsdiensten.
pi_113150113
je moet het natuurlijk helemaal zelf weten en ik ga er gemakshalve van uit dat je uitgebreid je onderzoek hebt gedaan voor je bij deze behandelaar terecht kwam en natuurlijk ook een uitgebreid consult hebt gehad met allerlei vragen en uitleg, maar voorzover ik het lees komt het aardig neer op de rejuvi methode.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113150120
Ik ben ook al bij een plastisch chirurg geweest en die noemde nog als optie om er een medische tattoe overheen te zetten, heeft iemand daar ervaring mee?xx
pi_113150200
ja ik heb de intake volgende week dus ik zal eerst alles goed overwegen, de rejivu methode is dat de methode waar de vorige schrijvers zo'n erge littekens van hebben gekregen?
pi_113150717
ja, rejuvi moet je kortgezegd niet wilen ;)
maar de term mag niet meer gebruikt worden, dus wordt de methode nog wel steeds aangeboden alleen onder andere namen en termen, daarom wordt het eigenlijk juist veel gevaarlijker ipv veiliger.
ik zou zeker, voor je daadwerkelijk overgaat tot behandeling, echt heel goed doorvragen over de methode, de resultaten, vragen om EIGEN foto's, dus geen foto's van resultaten van de behandeling an sich, maar echt vanuit deze behandelaar, vragen om uitleg op dermatologisch gebied, resultaten op de lange duur, effecten op de lange duur, effecten op de korte duur, uitleg van de behandeling met onderliggende dermatologisch effecten, allemaal voordat je overgaat tot het laten inspuiten van een vloeistof.

echt hoor, als het werkt prachtig, maar je zult niet de eerste zijn die met echt vreselijke brandwonden en enge effecten rondloopt na het inspuiten van troep. vraag heel erg goed na wat er precies ingespoten wordt, google je suf, check alle stoffen, check alle dermatologische effecten en beslis daarna pas of je je laat inspuiten.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113151067
okee dankjewel voor de waarschuwing, wist niet dat ze die term niet meer mochten gebruiken, mijn eigen tattooeerder doet sinds kort ook tattoo verwijdering maar hij heeft een puntje op me uitgeprobeerd om te laten voelen hoe het voelt maar ik heb er na een week nog steeds wondjes en korstjes op zitten, hij werkt met een YAG laser, hebbben jullie dit ook iedere keer gehad? en dat het bloedde na de behandeling? hij zegt dat ie een tattoo in 4 keer weg heeft maar uit ervaringen van jullie en anderen lijkt me dat te mooi om waar te zijn eerlijk gezegt. weet je ook niet toevallig hoe het werkt om dermatologisch een tattoo te verwijderen? ik heb in ieder geval dinsdag een afspraak bij een dermatoloog/ plastisch chirurg in het ziekenhuis en zal daarna hopelijk iets meer weten. erg fijn dat dit topic er is trouwens :)
pi_113152176
in 4x met laser weg is idioot en absoluut onmogelijk. zou hem zeker vragen hoe hij dacht dat dan de laser werkt t.o.v. het menselijk lichaam :)
(je lasert de inkt kapot, je lichaam werkt daarna gewoon via het lichamelijk systeem de losse inkt weg, dus via lymfe wordt alles afgescheiden, dit proces doet er ongeveer 3 maanden over, denk bv aan een blauwe plek, het losse bloed is ook niet in 2 dagen weggewerkt, even als voorbeeld van hoe het lichaam werkt)

bloed tijdens een laser behandeling is eigenlijk een absolute no-go., als het flink bloedt kun je er bijna zeker van zijn dat er littekenweefsel ontstaan is, echt een no-go voor de laser, let daar dus op.

normale reacties op een laser zijn:
- opzwellen van de tatoeage, dus de tatoeage komt er tijdelijk dik bovenop te liggen
- rood worden van de huid
- gloeien van de huid
- vervellen van de huid
- soort van 'dikke harde plak' onderhuids, dus het gevoel dat je onderhuids stukken huid aan elkaar zitten, gevoel van los willen masseren (hoef je niet te doen, gaat echt vanzelf na een paar dagen over)
- kloppen van de huid (moet eigenlijk ook alleen de dag van de behandeling zijn, niet langer)
- pijnlijk gevoel / koorts / algemeen gevoel van niet helemaal lekker voelen (moet allemaal eigenlijk na een dag, maximaal 2 dagen weer voorbij zijn)
- eventueel een blaar, kan altijd maar is eigenlijk niet de bedoeling.

alle andere symptomen zijn kortgezegd een no-go, een teken dat de verkeerde laser gebruikt is, de laser te hoog stond ingesteld, te lang op 1 en dezelfde plaats is afgeschoten, noem het maar op, gewoon on deskundig gebruik en reden om even heel goed om tafel te gaan met de behandelaar.

wat zijn de vragen die je (m.i.) het beste in ieder geval kunt stellen aan een nieuwe behandelaar:
- hoe werkt de laser
- hoe werkt het menselijk lichaam / reageert het menselijk lichaam
- hoelang duurt de behandeling
- hoe lang duurt het totale proces
- heb je foto's van mensen DIE JIJ ZELF eerder behandelt hebt

echt, te vaak komen mensen (nog steeds) in handen van soms goedbedoelende maar ondeskundige maar ook soms van niet goed bedoelende behandelaren terecht met alle gevolgen van dien.
en aangezien er geen keurmerk bestaat en geen wettelijke beperkingen kun je fluiten naar oplossen van je problemen en huidproblemen en wordt het een gevalletje jammer maar helaas.
dus probeer altijd de schade zoveel mogelijk te beperken dmv dóorvragen, dóordrammen, desnoods tot vervelends toe, desnoods tot irritatie van je behandelaar toe, maar je hebt maar 1 lichaam en je moet daar zuinig mee zijn, ga niet experimenteren, ga niet 'ik zie later wel' , wees serieus, neem je lichaam serieus en bij gevoel van twijfel; NIET doen!
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113152237
aanvullingen van andere deelgenoten, graag natuurlijk ;)
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113178591
Hallo, WRH thanx voor je adviezen, ik ben nog eens verder gaan zoeken en bellen en nu ben ik bij nog 2 intituten gekomen die me beter lijken, dit is laserinstituut limburg en tattoo remove aan huis of in arnhem. Heeft hier iemand al eens iets over gehoord? en wat betalen jullie ongeveer? en hoe groot is jullie te verwijderen tattoo? groetjes
pi_113225318
Hoi Jenna,

Zoals gezegd kun je het beste langs 2 of 3 instellingen gaan voor een vrijblijvend gesprek om jezelf te laten voorlichten. Heb ik zelf pas geleden ook gedaan en dan worden (als het goed is) je meeste vragen beantwoord. Stel kritische vragen en laat je goed voorlichten. Dan weet je meteen wat er mogelijk is en ik denk dat je zelf snel genoeg doorhebt of je vertrouwen kunt hebben in de betreffende behandelaar.

Misschien dat andere hier ervaringen hebben met het lasercentrum in Limburg, ik geloof dat het wel een goede plek is om je tattoo te laten verwijderen. Maar daar heb ik persoonlijk geen ervaringen mee.

Gr Erik
pi_113586254
leuk (en goed) om door te nemen, de eerste ervaringen met de nieuwe lasermethode:

http://www.kliniekveldhov(...)20Voorbeeld%201.html
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113607374
Zeker :-)

Maar toch blaarvorming zag ik, zou dat niet toch tot littekens kunnen leiden??

Gr. Erik
pi_113714005
Ik ga ook beginnen met weg laten laseren van een van mn tattoos... Ik ben echt BANG!!!!!!!!!!!!! Ik ga bij kliniekveldhoven/aesthetic beauty clinics dankzij de positieve verhalen oa hier.. :) Ik had eigenlijk as donderdag eerste afspraak maar die moet ik helaas verzetten naar volgende week.. Ik durf niet :(
  dinsdag 3 juli 2012 @ 15:03:39 #39
378920 Ploon
unique,like everyone else...
pi_113716038
ik heb 2 weken geleden mn laatste behandeling gehad (dat denkt in ieder geval mn behandelaar)
nu een half jaartje afwachten en kijken of ie echt helemaal weggaat,ik kan t me haast niet voorstellen maar hij is al wel echt kei licht en zelf zie ik m bijna al niet meer,hij valt me gewoon niet meer op :)
best spannend dus want ben al zo lang bezig..
pi_113729689
Ha Ploon, dat is zeker spannend. Hoeveel behandelingen heb jij in totaal gehad? En veel of weinig kleur in je tattoo?

Gr. Cww
  dinsdag 3 juli 2012 @ 20:57:44 #41
378920 Ploon
unique,like everyone else...
pi_113731898
hoi cww,ik weet niet precies hoeveel behandelingen ik gehad heb want ben ook bijna een jaar tussendoor gestopt,en ook tussentijds naar een andere behandelaar gegaan en weer terug maar ik ben bijna 5 jaar bezig en ik denk toch wel minstens 15 behandelingen gehad.
de tattoo was gewoon zwart of nouja meer blauw dus eigenlijk :)
pi_113737034
Ha Ploon, er is dus nog hoop :-) als je maar een lange adem hebt.
  woensdag 4 juli 2012 @ 16:51:28 #43
378920 Ploon
unique,like everyone else...
pi_113766619
ja ik heb toch wel hoop dat hij zo goed als helemaal weg zal gaan:)
t is alleen lastig uitleggen aan mensen,dan zeggen ze:huh je hebt toch je laatste behandeling gehad?maar hij is nog niet helemaal weg?
dan moet ik uitleggen dat t steeds weeeeeken duurt voordat je echt t eindresultaat kan zien en dat is moeilijk te geloven voor sommigen...
gelukkig weet ik dat ik geduld moet hebben en ik wacht rustig af;)
ik hou jullie op de hoogte want ik lees al n paar jaar mee hier en is voor jullie ook wel fijn om te weten hoe t eindresultaat er uit ziet denk ik:)
pi_113805922
Ik ben van plan mijn tattoo's te verwijderen. Ik neem aan dat Aesthetic Beauty Clinics een goede kliniek is?
pi_113806829
je geeft de burger weer moed Ploon, zo lang ben ik ook al bezig en soms zakt de moed je gewoon in de schoenen.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  donderdag 5 juli 2012 @ 17:39:58 #46
378920 Ploon
unique,like everyone else...
pi_113814316
hoi WRH, ja ik heb ook wel s gedacht: waar ben ik aan begonnen :(
maar nu ik bijna klaar ben ben ik toch heel blij dat ik t heb volgehouden.
ik ga binnenkort proberen of ik foto's kan maken van hoe mn tattoo er nu uitziet en hoe die eruit zag en hoe t er over n paar maandjes uitziet,das misschien wel leuk :)

MonteCristo,ik zit ook bij die kliniek (ik weet niet of je hier nu wel of niet de naam mag noemen van de behandelaar?) en ik vind het daar heel fijn,ben tussendoor een jaartje naar een andere behandelaar,ook in Veldhoven,overgestapt en die vond ik ook wel fijn en daar had ik ook geen slechte ervaring mee en die was iets goedkoper, maar door alle positieve verhalen over A.C. ben ik toch weer teruggegaan..
pi_113818313
Verschilt het per behandelaar dan wat de resultaten zijn? Ik neem aan dat je bij iedere persoon die daar werkt toch wel dezelfde resultaat boekt? Hoe lang duurt zo'n behandeling eigenlijk en hoe vaak moet je teruggaan opdat de hele tattoo weg is? Ik heb begrepen dat je een paar weken tussen de behandelingen door moet meerekenen? (Mijn tattoo bestaat uit zwarte inkt en is niet groter dan ongeveer 15cm lang en 1cm breed) En is de tattoo uiteindelijk ook geheel weg of blijf je altijd wel er nog iets van zien? :)
  donderdag 5 juli 2012 @ 22:22:06 #48
378920 Ploon
unique,like everyone else...
pi_113826444
MonteCristo, misschien zeg ik t een beetje verkeerd maar met behandelaar bedoelde ik de kliniek die de behandeling doet :)
dus ik zat eerst bij de ene kliniek,die waar jij t over had, en toen ben ik tussendoor n jaartje naar een andere kliniek (behandelaar) gegaan, die kliniek zit toevallig ook in veldhoven.
mijn behandeling duurt steeds ongeveer 10 minuten en daarna gaan ze nog zo'n 10 minuten ongeveer koelen.
en ik denk dat mijn tattoo wel ongeveer net zo groot is als die van jou.

ik ging om de 2 a 3 maanden steeds, behalve tussen de laatste en 1 na laatste keer wilde de behandelaar een half jaar wachten om te kijken hoe t ging.

je kan geloof ik pas echt na n maand of 2 zien hoeveel minder de tattoo is geworden.
volgens mijn behandelaar zal de tattoo echt helemaal weggaan maar dat durf ik bijna niet te geloven,
ben zo bang dat t dan straks zo tegenvalt als dat niet zo is :(
maar hij is nu echt al kei licht dus natuurlijk hoop ik dat hij gelijk heeft.

maar je moet er echt rekening mee houden dat je er heeeel lang mee bezig bent,
het is niet zo dat je n keertje of 4 gaat en poeffff weg is de tattoo!
het duurt echt jaaaren helaas...
maar toch vond en vind ik t echt wel de moeite waard, ik zat me altijd
te ergeren elke zomer weer aan dat ding en nu ben ik zo blij dat ik heb volgehouden en dat je
m bijna niet meer ziet :)
pi_113842425
jazeker kan er verschil in behandelaren zitten qua resultaat, dat is nl helemaal afhankelijk van welke laser ze gebruiken. er bestaat niet echt een soort 'standaard apparaat' voor de behandeling.
het is inmiddels wel redelijk duidelijk welke lasers een goed resultaat hebben en welke minder of slecht maar zoals met al dit soort dingen; investeren in vernieuwingen en apparatuur kost gewoon geld, dus niet alle behandelaren zullen dit doen.
sommigen schaffen een keer een laser aan en doen daar rustig 10 tot 15 jaar mee terwijl de techniek verder gaat en anderen investeren in elke paar jaar een nieuwe laser met verbeterde techniek.

als tweede:
als je bedoelt met 'een paar weken ertussen' een week of 2, dan ben ik bang dat ik je moet teleurstellen want dat is te kort tussen de behandelingen.
het gaat ook niet om herstel van de huid (nauwelijks), het gaat vooral om dat er ín de huid gebeurt;
de inkt wordt stukgeschoten en gaat 'zweven' en moet door je eigen lichaam afgevoerd worden.
dit hele proces duurt gewoon best wel een tijd.
dus qua tijd ertussen... minimaal 6 tot 8 weken en vaak ook gewoon langer.
je kunt het ook zien als je een behandeling hebt gehad; de eerste week zie je weinig, pas de periode daarna zul je wat vervaging gaan zien.
dus niet te snel terug voor een volgende behandeling, is alleen maar zonde van het geld.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_113877704
Kan ik na zo'n behandeling wel blijven sporten? Ik sport nogal veel namelijk.
En ik ging ook niet uit van 2 weekjes. Met een paar weken ertussen had ik een week of 6 tot 9 in gedachten.. :)
Maar Ploon, serieus jaren? Als in 5 tot 10 jaar of zo? Ik ging er eigenlijk van uit dat zoiets ruim 2-3 jaar zou duren..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')