abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 12 september 2000 @ 14:01:10 #1
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_337083
14:02 Om 13:45 heb ik de stream aangezet. de heren bart en Ruth lagen samen gezellig te oreren hoe moeilijk de bus wel niet is en hoe zwaar het is om je hieraan aan te passen. Sommige busagiers zullen het volgens de twee dan ook niet redden. de naam van Sandra valt samen met de roddel dat zij eigenlijk van de reservelijst is??????? Ook volgen er naar aanleiding van het tandartsbezoek van Sandra spannende verhalen over de kaakchirurg. Het verklaart misschien wel de happysmile op het gezich van Ruth.

In de tuin zijn Animata, Hans, Zoe, Paulus en Richard aan het werk. Zij pakken dozen met cocktailshakers en wijnkoelers uit. Zoe heeft een zwaar bedrukt gezicht en werp naar de bus af en toe dodelijk blikken. Hans merkt op dat er pittige gesprekken vandaag zijn gevoerd. Hans vraagt aan de regie of de sauna aan mag zodat hij na het werk lekker kan ontspannen in de sauna.

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
  dinsdag 12 september 2000 @ 14:07:32 #2
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_337101
Verder gebeurt er weinig, het zou fijn om de stream naar de huiskamer van de bus te zetten. Tijdens het werk wordt er weingi gesproken. Bart brengt heel sociaal wat te drinken en te eten. Zoe zit duidelijk niet goed in haar vel. Er is dus echt wat heftigs gebeurt de afgelopen 18 uur. Mariska is verder spoorloos. Misschien heeft zij zich opgesloten op het toilet om anderen niet lastig te vallen????
Tijdens de lunch wordt er gesproken over de rol van de media.

Daar er verder niets gebeurt gaat Dolfijntje lekker stoppen. dolfijntje loopt liever ergens anders aan een muisarm op.

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
pi_337116
*gaap
Upon initial contact with ScareFreak
I had envisioned him to be an ill-mannered and psychologically unstable man
  dinsdag 12 september 2000 @ 20:38:20 #4
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_338049
20:27 Het quizuurtje is net afgelopen. De meeste busagiers zitten in het zitgedeelte. Er heerst een erg spontane blije stemming. Ruth vraagt zich af wat er in de slaapkamer gebeurt. het schijnt dat er een verkleedpartij plaats vind. De verveling slat zichtbaar toe. Het geluid is slecht verstaanbaar! Katty zegt dat het moeilijk is om spontaan over te komen daar de buitenwereld alles gemaakt vind. Ruth is het daarmee eens.

Er komen vage blije geluiden uit het slaapgedeelte, Bart vindt ook dat er meer spontaan gereageerd moet worden???????

Ruth zegt dat Koen morgen aan de beurt is voor een showtje. Hij kan dat wel. Koen twijfelt. Ruth gaat de slaapkamer in om te kijken wat er aan de hand is samen met bart. tevens wil hij zijn zwembroek aan doen. Buiten veel geluiden van bezoekers, toeterende auto's, geschreeuw etc.

De slaapkamer is druk bevolkt. Loen en Richard voeren een gesprek, echter weer slecht verstaanbaar.

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
  dinsdag 12 september 2000 @ 20:41:48 #5
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_338056
20:40 Koen stoot zijn hoofd in de slaapkamer en Richard roept daarop dat hij er echt niets aan kan doen. De slaapkamer is leeg. Zoe is koffie aan het zetten. Ze kijkt weer wat vrolijker.

Dolfijntje gaat stoppen, het geluid is bijna niet te verstaan.

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')