Kijken, ruiken, en een vingertop proeven. Je zal er vast niet aan bezwijkenquote:Op vrijdag 25 mei 2012 18:36 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb nog een pot Noskos sweet&Smokey BBQ saus staan, vorig jaar 2 sept gemaakt, gewekt afgesloten enin een keukenkastje donker bewaard... zou die nog te consumeren zijn?
Ik gok zelf van wel aangezien er bij ook azijn in gaat maar klopt die aanname?
Het feit dat er azijn inzit zegt niet zoveelquote:Op vrijdag 25 mei 2012 18:36 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb nog een pot Noskos sweet&Smokey BBQ saus staan, vorig jaar 2 sept gemaakt, gewekt afgesloten enin een keukenkastje donker bewaard... zou die nog te consumeren zijn?
Ik gok zelf van wel aangezien er bij ook azijn in gaat maar klopt die aanname?
Nicequote:Op vrijdag 25 mei 2012 19:47 schreef Tumble het volgende:
ik heb zo'n zelfde pot staan maar dan in de koelkast proeft en ruikt nog prima dus ik ga het er morgen op wagen
Heb mijzelf verblijd met een WSM (weber smokey mountain) dus dat word een leuke testcase
Deze week voor het eerst gebruikt. Erg handigquote:Op zondag 27 mei 2012 19:27 schreef Catch22- het volgende:
wie gebruiken er nog meer een starter? ik vind het echt superhandig
Starters FTW twee proppen kranten eronder en 30 minuten later aan de bak.quote:Op zondag 27 mei 2012 19:27 schreef Catch22- het volgende:
wie gebruiken er nog meer een starter? ik vind het echt superhandig
Ideaal, en zeker met die eco-kokosbriketten die wij gebruiken. Mooi grijsgloeiend heet laten worden voordat we echt aan de bak gaan.quote:Op zondag 27 mei 2012 19:27 schreef Catch22- het volgende:
wie gebruiken er nog meer een starter? ik vind het echt superhandig
Waar haal je die dingen eigenlijk?quote:Op zondag 27 mei 2012 20:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Ideaal, en zeker met die eco-kokosbriketten die wij gebruiken. Mooi grijsgloeiend heet laten worden voordat we echt aan de bak gaan.
Bestel ik HIER online en worden keurig thuis afgeleverd per 10 kilo.quote:
Het is gewoon wel handig. Ik gebruik het vaak terwijl ik niet BBQ en om nou de BBQ aan te steken voor een rooksmaakje aan een sausje?quote:Op zondag 27 mei 2012 22:18 schreef macferret het volgende:
Liquid smoke? das toch niet nodig, saus in een pannetje en tijdens het roken van vlees oid gewoon mee op de bbq, zo heb je echte rooksmaak te pakken, ipv uit een flesje
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Die saus was nog prima gelukkigquote:Op vrijdag 25 mei 2012 18:36 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb nog een pot Noskos sweet&Smokey BBQ saus staan, vorig jaar 2 sept gemaakt, gewekt afgesloten enin een keukenkastje donker bewaard... zou die nog te consumeren zijn?
Ik gok zelf van wel aangezien er bij ook azijn in gaat maar klopt die aanname?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |