abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_114321149
Kursor: :*

Ik denk dat je op zich best mee kunt posten in het rammelaars topic als je daar behoefte aan hebt. Je rammelt, en door omstandigheden kun je daar nog even niet aan toegeven, net als de andere rammelaars in dat topic. Het zijn alleen wat andere omstandigheden waardoor je moet wachten.

:*
  dinsdag 17 juli 2012 @ 18:15:53 #252
337708 __Isis__
Met een knipoog ;)
pi_114324978
Kursor, wat klote voor je... :* :* :*
Twee harten, een liefde
Uit liefde, een hart
pi_114774127
Ik kom toch maar weer een keertje langs..."even" wat van me afschrijven. Ik kruip nu weer langzaam omhoog uit het dal waar ik bijna twee weken in vast zat. Er hoeft maar iets te zijn of het gaat weer mis, maar ook in mijn hoofd schijnt weer zo sporadisch de zon. Op m'n werk lukt het nog wel om de schijn op te houden, maar thuis gaat het toch regelmatig mis.

Er spookt veel te veel door m'n hoofd. Ik ben vreselijk bang voor een nieuwe zwangerschap/bevalling (hoe het gaat met mij, fysiek/psychisch, hoe ik begeleid ga worden). Ik had voor deze zwangerschap de keuze gemaakt en nu moet ik me er als het ware opnieuw toe zetten. En die wachttijd...die maakt het niet makkelijk. Eind augustus heb ik een afspraak met de gyn over m'n vorige bevalling en over hoe het een eventuele volgende keer anders moet. Maar dat ik daar nu al over in de stress zit is niet echt gezond.

Komende donderdag weer bloedprikken. Ook al was de vorige keer negatief, toch al wel weer wat zenuwen (die nergens voor nodig zijn nu). Dat ik flink last heb van een doorbraakbloeding stelt me niet echt gerust, maar dat kan natuurlijk best in de eerste maanden. Ik baal er in ieder geval flink van. Nu alweer een week en morgen slik ik pas de laatste van deze strip. (en heel de vorige strip ook al bloedverlies gehad. sinds half april hooguit vier weken zonder)

Waarom schrijf ik dit ook eigenlijk?
pi_114776303
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 19:15 schreef Kursor het volgende:
...
Waarom schrijf ik dit ook eigenlijk?
Omdat het helpt om het kwijt te zijn?

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik zou kunnen zeggen om het ietsjes makkelijker voor je te maken. Ik vind dat je je er razend knap doorheen slaat tot nu toe, en af en toe een 'terugval' lijkt mij heel normaal in dit soort 'rouwprocessen'. Sterkte!

:*
pi_114781784
Lieve Kursor, ik sluit me volledig aan bij Shandaly. Sterkte! :*
Hier schrijven mag altijd, ook al vraag jij je af waarom je het doet. Als jij jouw verhaal kwijt wil is dat al reden genoeg om hier te posten.

Met mij gaat het de laatste week wat heen en weer hoe ik me voel. 19 september komt hard dichterbij en wat wil ik die datum graag overslaan. De dag waarop (of nou ja, rond) mijn man en ik papa en mama zouden worden. Het leek steeds zo ver weg, het idee dat we ouders zouden worden. Maar ineens besef ik het en dat doet verrekte pijn.
Is het herkenbaar voor anderen dat die datum moeilijk is?
En de wens voor een nieuwe zwangerschap is zo verschrikkelijk sterk ook. Ik wil nog eens dat gevoel hebben van op straat lopen en bedenken dat ik stiekem het mooiste bij me heb dat ik me kan wensen en dat niemand het nog weet.
En ik word ook steeds geconfronteerd met hoe het had kunnen zijn. Mijn neef die (Uiteraad!) vol trots berichtjes en foto's plaatst van de vorderingen van de zwangerschap van zijn vrouw die 17 september uitgerekend is. Dat maakt het nog extra tastbaar. Ik ben zo blij voor ze maar zie ook erg op tegen het moment dat de baby geboren is..

Nou ja, mijn man en ik zijn aan het kijken een week weg te gaan rond 19 september, een beetje afleiding en even samen zijn.
E.
pi_114785079
Dank jullie!

Je gevoel is heel herkenbaar Sparkling. Ik heb zoveel herinneringen van mijn vorige zwangerschap als referentiekader. Ik weet hoe het toen bij een bepaalde termijn was, wat er gebeurde, hoe ik me voelde....en dat is er nu allemaal niet, maar had er wel kunnen zijn. Ik had nu zo graag een echt buikje gehad en zomerse positiekleding gekocht (vorige keer met 26 weken in de kerstvakantie positiekleding geshopt) en met m'n hand op m'n buik m'n kindje voelen. Vanaf dat moment deed m' n bekken het ook merkbaar steeds slechter en slechter (bij de mola al bij 5-6 weken). Dat is juist iets waar ik niet naar terug verlang, maar nu juist nog weer meer tegenop ga zien. Als het goed was gegaan, dan zat ik daar middenin en kon ik bij wijze van spreken al uitkujken naar ooit weer herstellen (ik denk vaak veel en veel teveel). Ik had graag uit willen kijken naar de komst van een nieuw kindje en nu weet ik dat wij nooit een echte Stella zullen krijgen, alleen in gedachten is ze er, maar bestaan heeft ze niet. (nog steeds een moeilijk idee)

Ik weet nog niet wat te doen met de datum. Vooralsnog moet ik gewoon werken en zijn we net een paar weken terug van onze uitgestelde zomervakantie. Misschien neem ik wel vrij, maar thuis met m'n ziel onder m'n arm zitten lijkt me ook geen goed plan. Sparkling, als jij graag weg wilt en het kan, doen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Kursor op 29-07-2012 00:02:25 ]
pi_114794028
:* Sterkte meiden! Ik denk aan jullie
pi_115003340
Meld :'(
<a href="http://lb4m.lilypie.com/IMTfp1.png" rel="nofollow" target="_blank">Niels</a> en <a href="http://lb1m.lilypie.com/Aonnp2.png" rel="nofollow" target="_blank">Sam</a>
pi_115003474
Ach nee.. Twinkly! :*
Wat is er gebeurd? :'(
pi_115003639
Och Twinks! ;(
pi_115003861
Met 8 weken is het kindje gestopt met groeien. We hadden vanmorgen de termijnecho en ik zag direct dat het mis was, veel te klein en geen hartactie.
Ik vind het doodeng wat er nu gaat gebeuren, ik weet niet wat ik moet verwachten en wanneer. Doet het pijn, voelt het eng, ziet het er eng uit.
<a href="http://lb4m.lilypie.com/IMTfp1.png" rel="nofollow" target="_blank">Niels</a> en <a href="http://lb1m.lilypie.com/Aonnp2.png" rel="nofollow" target="_blank">Sam</a>
  donderdag 2 augustus 2012 @ 16:40:37 #262
171422 LadyBlack
paint it black
pi_115003926
Oh twinkly..... ;( wat naar!!!

Ik kan je niet helpen met wat je te wachten staat, maar wil je wel heel veel sterkte toewensen :*
pi_115003963
Oh nee, Twinkly...... :'(

heel veel sterkte.....
pi_115004057
Twinkly nee ;(
Bah wat verdrietig! sterkte :*
(k zat laatst nog aan je te denken)
pi_115004106
Emotioneel gezien doet het waarschijnlijk veel pijn.. helaas.. maar lichamelijk heb ik er toendertijd eigenlijk niets van gevoeld. Heb je al een afspraak met een gyn over hoe nu verder? (Ik heb een curettage gehad, PM maar als je meer wilt weten)

Sterkte meid.. dit zou niemand mee moeten hoeven maken... :*
pi_115004162
Heel veel sterkte Twinkly :*
pi_115004184
Twinkly, neeee. :'( Wat een rotnieuws.

wat nu is ook een beetje aan jou. Ik wilde niet meer wachten en heb toen voor een curretage + ruggenprik gekozen. Van de ingreep zelf kreeg ik eigenlijk niets mee en door de prik was ik niet ziek van de narcose. Ik heb toen nog om pillen gevraagd, maar dat deden ze hier in het ziekenhuis niet. Denk er goed over na, doe het vooral op je eigen manier. Sterkte :*
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
  donderdag 2 augustus 2012 @ 16:44:56 #268
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_115004189
twinkly heel veel sterkte :*
Be happy with the little things in life
  donderdag 2 augustus 2012 @ 16:45:37 #269
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_115004229
Oh, nee toch! ;(

Twinkly, wat enorm verdrietig, veel sterkte gewenst. :*
pi_115004313
Twinkly, wat ontzettend verdrietig ;( :*
pi_115004346
Oh Twinkly ;(

Wat een verdriet. Heel veel sterkte :*
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_115004380
Twinkly :'(
Wat een k*tzooi!

Ik kan me voorstellen dat je daar nu nog niet teveel over na wil denken. Laat het bezinken en neem geen overhaaste beslissing. Ik werd toendertijd heen en weer geslingerd wat betreft het vervolg, maar uiteindelijk ben ik tot het besluit gekomen om het te proberen met tabletten.
Als je het er over wilt hebben, m'n pm staat open voor je. :*
Veel sterkte!
vragen mag!
pi_115004497
Inderdaad wat mefke zegt, doe het op je eigen manier. En in je eigen tempo. Niemand kan dit voor jou beslissen, hoe shit het ook is.
vragen mag!
pi_115004763
Ondertussen vreet ik mezelf op. Ik had me zo voorgenomen om wederom 'gewoon' te genieten van mijn streepjes. Maar nu het zo ver is, ben ik alleen maar heel zenuwachtig en bang.
De keer dat het mis ging, toen deed ik een week na mijn laatste test opnieuw een test (voor de zekerheid, ik had heel licht bloedverlies) en toen was mijn tweede streepje weg...

Nu heb ik al 4 dagen oprij een test gedaan 's ochtends en ik ben nu heel onzeker of ie wel donkerder is, hij lijkt al 3 dagen min of meer even licht/donker. Het verschil tussen dag 1 en dag 2 is duidelijk. Bij dag 3 leek ie een fractie donkerder, maar niet overtuigend. En vandaag lijkt ie gewoon weer even donker als gisteren.

Daarnaast (bijgelovigheid, gaat nergens over, maar toch) vorige keer dook dit topic omhoog, ik schrok er toen hele erg van. Ik hoopte dat het bij mij goed zou gaan. Maar binnen een paar dagen was het hier mis. Nu dacht ik: Zolang het topic niet opduikt *fingers crossed*.......

Ik kan echt alleen maar huilen, en dan maar weer wachten tot morgenochtend en heel hard hopen dat mijn tweede streepje iets donkerder is.

Jemig, ik schaam me dood.... Sorry...
  donderdag 2 augustus 2012 @ 16:56:08 #275
171422 LadyBlack
paint it black
pi_115004983
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 16:52 schreef bellelena het volgende:
Ondertussen vreet ik mezelf op. Ik had me zo voorgenomen om wederom 'gewoon' te genieten van mijn streepjes. Maar nu het zo ver is, ben ik alleen maar heel zenuwachtig en bang.
De keer dat het mis ging, toen deed ik een week na mijn laatste test opnieuw een test (voor de zekerheid, ik had heel licht bloedverlies) en toen was mijn tweede streepje weg...

Nu heb ik al 4 dagen oprij een test gedaan 's ochtends en ik ben nu heel onzeker of ie wel donkerder is, hij lijkt al 3 dagen min of meer even licht/donker. Het verschil tussen dag 1 en dag 2 is duidelijk. Bij dag 3 leek ie een fractie donkerder, maar niet overtuigend. En vandaag lijkt ie gewoon weer even donker als gisteren.

Daarnaast (bijgelovigheid, gaat nergens over, maar toch) vorige keer dook dit topic omhoog, ik schrok er toen hele erg van. Ik hoopte dat het bij mij goed zou gaan. Maar binnen een paar dagen was het hier mis. Nu dacht ik: Zolang het topic niet opduikt *fingers crossed*.......

Ik kan echt alleen maar huilen, en dan maar weer wachten tot morgenochtend en heel hard hopen dat mijn tweede streepje iets donkerder is.

Jemig, ik schaam me dood.... Sorry...
Lieve bellelena, je hcg verdubbelt ongeveer om de dag he... jouw streepje is overmorgen gewoon donkerder :Y maar ik snap je angst! :* Probeer maar om de dag te testen, om jezelf niet helemaal gek te maken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')