abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 26 mei 2012 @ 15:15:04 #51
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112051694
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2012 08:50 schreef n0a het volgende:
Sushi rijst met gerookte makreel, komkommer, avocado met wat mayonaise en teriyakisaus en wat courgette tempura en tempura druppels.

[ afbeelding ]
Zeg, doe eens gewoon een linkje onder de foto! Dat we niet zo hoeven te zoeken naar het recept!
http://food.zombelina.com/experiment-chirashi-sushi/

Ziet er lekker uit. :9
  zaterdag 26 mei 2012 @ 15:16:01 #52
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112051725
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 14:46 schreef Bortecinem het volgende:
Aria's Chocolate Tart (gezien bij de Masterchef finale :@)

[ afbeelding ]
Ik heb niks met chocoladetaarten, maar ik geloof niet dat ik de je jouwe zou kunnen weerstaan. Sjesus, wat geil. :P
pi_112052953
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 15:15 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zeg, doe eens gewoon een linkje onder de foto! Dat we niet zo hoeven te zoeken naar het recept!
http://food.zombelina.com/experiment-chirashi-sushi/

Ziet er lekker uit. :9
:P , tis niet echt een receptje dus ik dacht dit keer geen linkje. Ben blij dat jij het er goed uit vind zien, werd een beetje ontmoedigd door het eerste commentaar (op m'n site).

[ Bericht 2% gewijzigd door n0a op 26-05-2012 16:19:20 ]
pi_112054263
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 15:16 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik heb niks met chocoladetaarten, maar ik geloof niet dat ik de je jouwe zou kunnen weerstaan. Sjesus, wat geil. :P
Dank je wel! Eigenlijk had de taart nog een uur of twee moeten koelen in de koelkast, maar ik vind het veel mooier wanneer de saus zo overloopt. Dit is hoe de taart er uitziet na twee uur koelen:



Een stuk minder sexy, maar wel zo lekker.
  zaterdag 26 mei 2012 @ 17:06:07 #55
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112054569
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 16:06 schreef n0a het volgende:

[..]

:P , tis niet echt een receptje dus ik dacht dit keer geen linkje. Ben blij dat jij het er goed uit vind zien, werd een beetje ontmoedigd door het eerste commentaar (op m'n site).
Nee joh, door zulke meningen moet je je nooit laten ontmoedigen. Dat is gewoon een mening. Van iemand die denkt dat ie het beter weet. Ik vind het wel lekker modern, zo alles op een bord. En mooi ook.

quote:
17s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 16:56 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Een stuk minder sexy, maar wel zo lekker.
Ja, echt stukken minder. Ik bedenk net, ik hou van smeltende chocola, die nog verder smelt in je mond, hmmmm. Chocolade-ijs of chocolade-koekjes of zo geef ik dan ook niks om, een verspilling van de chocola. ;-)
pi_112054667
Je zou de saus kunnen proberen. Lekker en blijft ook mooi glanzen.

http://www.citrusandcandy(...)t-by-matt-moran.html
pi_112054912
Door de tweede foto wil ik hem eigenlijk wel een keer maken :).
pi_112054989
Boh ik vind die taart juist net iets teveel chocoladesaus :o.
pi_112057616
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 17:16 schreef n0a het volgende:
Door de tweede foto wil ik hem eigenlijk wel een keer maken :).
Als je van veel chocolade houdt dan moet je het zeker proberen.

quote:
11s.gif Op zaterdag 26 mei 2012 17:18 schreef Tegan het volgende:
Boh ik vind die taart juist net iets teveel chocoladesaus :o.
Je kunt de hoeveelheid saus zelf bepalen. :P
pi_112065709
Omg die chocoladetaart..... O+
pi_112091429
damn.. chocoladetaart
zowel de 1ste foto als de 2de foto maken me gek :Y)

Heerlijk die smeltende chocolade
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zondag 27 mei 2012 @ 17:39:43 #62
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112093962

Curry LaMian

Soep (of curry, helemaal duidelijk is het niet) met noodles uit een pakje, de rest voegde ik zelf toe, die zat niet in 't doosje.
pi_112100231
waarom moet je nou weer van die prachtige foto's posten..... :P
Goed, hierbij mijn avondeten. Boerenkool, paprika, champignon, ui, knoflook, aardappel, zoete bataat prut met balsamico en olijfolie 'dressing'.
Met ernaast gestoofde lamsnek in rode wijn met rozemarijn. Gewoon rete lekker. :)



pi_112198419
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2012 17:39 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Curry LaMian

Soep (of curry, helemaal duidelijk is het niet) met noodles uit een pakje, de rest voegde ik zelf toe, die zat niet in 't doosje.
Is dat lekker, rauwe mini-paksoi door je curry?
  woensdag 30 mei 2012 @ 00:26:26 #65
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112199606
Ja, vinnik wel. Al was het nu meer luiïgheid. :D
(had ze beter ook met kokend water kunnen overgieten, net als de tauge.)
  woensdag 30 mei 2012 @ 10:05:47 #66
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_112205183
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2012 17:39 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Curry LaMian

Soep (of curry, helemaal duidelijk is het niet) met noodles uit een pakje, de rest voegde ik zelf toe, die zat niet in 't doosje.
Ziet er goed uit!! :)
pi_112209398

Aspergetijd
pi_112211177
Elk jaar zeg ik: ik ga asperges halen en uitproberen. De 1ste en laatste keer dat ik ze gehad heb was toen ik 12 was... en dat was geen succes.

Het ziet er dus heerlijk uit, zo ook de lamsnek& Curry Lamian.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  donderdag 31 mei 2012 @ 14:16:24 #69
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112263428

Saté Gambing!

Adoe, zo lekker ja! :-)
pi_112264225
Waar haal jij geitenvlees? Standaard slager heeft dat toch niet? En wat voor geitenvlees heb je nodig?
  donderdag 31 mei 2012 @ 14:42:30 #71
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112264513
Ik kocht deze schouder:





voor ¤ 8.95 p/kg
@ slagerij Schell, kruiskade, Rotterdam

Beetje gedoe om daar mooie stukjes vanaf te krijgen, maar ik maakte ook nog gule gambing. Dat is meer een stoofschotel, een soort soep. Dus de mooiste stukjes hield ik voor de sate. Ik was bang dat het taai zou zijn, maar dat was het niet. Denk een jong geitje.

Bout is geloof ik normaler, maar ja, die zie ik nooit. Of ik kom altijd te laat, dat kan ook.

[ Bericht 3% gewijzigd door RobinOok op 31-05-2012 14:50:34 ]
pi_112282010
Geitenvlees vind je toch relatief makkelijk bij de turk/marokkaan?
Lang niet gehad nu ik eraan denk, eet het alleen op vakantie
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  donderdag 31 mei 2012 @ 21:05:27 #73
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112282168
De marokkaanse slagers waar ik normaal naartoe ga hebben het niet. :N
pi_112517970
Gisteren lekkere frittata gegeten met groene groenten en geitenkaas :9

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zaterdag 9 juni 2012 @ 02:46:49 #75
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112648174
Altijd lekker, buikspek! :-)
In dit geval babi pangang:


Babi Pangang Spek

Altijd goed om wat plakjes gegaard buikspek in de vriezer te hebben. Even opbakken en klaar is kees.
Met babi pangang saus. Of op een gestoomd chinees broodje. Of gewoon met wat ketjap of zo. Maakt niet uit, altijd lekker.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')