Nee klopt, maar wel een rundersoep met noedels waar ik je idee om wildfond te gebruiken vandaan hebquote:Op zondag 16 september 2012 13:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Huh? Ik "heb" helegaar geen recept voor Pho! Hihi.
Staat ook nog op de to-do-list.
Doen graag!quote:Op zondag 16 september 2012 16:09 schreef MarMar het volgende:
Ik was deze kwijt in mijn AT!! Wat een prachtige lekkere foto's
Hier mijn bakexperimentje van vandaag:
[ afbeelding ]
Cakebeslag, daarna custard eroverheen en een beetje door het beslag roeren, dan wat scheppen jam hier en daar en ook een klein beetje erdoorheen roeren, dan een handje geraspte cocos en voila.
Hele recept uitschrijven moet ik nog doen, is wel de moeite waard vind ik
Mooi!quote:Op zondag 23 september 2012 12:52 schreef Bortecinem het volgende:
Ik heb vandaag Duitse brezeln gebakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
mooi! Ik mis alleen de zoutkorrels. Welk recept heb je gebruikt?quote:Op zondag 23 september 2012 12:52 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Doen graag!
OT:
Ik heb vandaag Duitse brezeln gebakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ohh die zijn mooi gelukt!quote:Op zaterdag 1 september 2012 12:59 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik heb ze niet geteld, ik zal als ik het recept uitschrijf even goed nadenken wat ik ook alweer voor hoeveelheden had. De ellende was, wat ik me niet had gerealiseerd, het is helemal geen goede garnalentijd, dus het was echt superkut pellen. Ik zou bijna overwegen ze gepeld te kopen, maar ja, dan zijn ze meteen niet mee zo mooi vers en lekker.
En met de planning ging het vorige week ook mis, stond ik om 12 uur 's nachts kroketjes te draaien en bebloemen om in te vriezen. Ha. Dus ik had er wel een beetje de pest in, gedoe en gekut. Maar heb ze dus net "vers" gepaneerd en gefrituurd en alle moeite is meteen vergeten, want echt wel de moeite waard! En ach, zo moeilijk en zoveel moeite was het nou ook weer niet.
Had bovendien ook meteen een deel kaaskroketjes gemaakt. Waren ook lekker:
[ link | afbeelding ]
Kaaskroketten euh bitterballen
[..]
Dank je. Ik vond ze ook wonderschoon gelukt.
Daar hoopte ik al op. Ik zal het eens proberen met m'n nieuwe Shunquote:Op dinsdag 25 september 2012 22:57 schreef RobinOok het volgende:
Euh, volgens mij gewoon een scherp mes kopen. ;-)
Een vega versie van Indische kroketten? Ben ik wel nieuwsgierig naar.quote:Op dinsdag 25 september 2012 20:41 schreef jerney het volgende:
[ afbeelding ]
English breakfast for dinner
Kind of...
[..]
Ohh die zijn mooi gelukt!
Ik wil binnenkort eens Indische aardappelkroketjes proberen te maken.
die mis ik wel een beetje. Hmm, verkeerde topic.
En hoe krijg je die dingen zo mooi doormidden zonder ze te pletten?
quote:Op woensdag 26 september 2012 11:19 schreef n0a het volgende:
[..]
Een vega versie van Indische kroketten? Ben ik wel nieuwsgierig naar.
Heb ze ooit eens gemaakt. Denk dat ik er nog wat meer smaakmakers in zou doen een volgende keer.
[ afbeelding ]
Oehquote:Op zondag 30 september 2012 16:39 schreef jerney het volgende:
Hoera! Zoals ik vermoedde, zijn mijn zelfgemaakte worstjes die iets te zacht waren uitgevallen erg goed te rullen en de eerste stap naar plantaardige Indische kroketjes is geboren.
[ afbeelding ]
ik moet nog wel wat handigheid in het rollen zien te krijgen.
Ik vind het er anders verdomd lekker uitzien. En daar gaat het om.quote:Op zaterdag 29 september 2012 13:18 schreef maartjeh het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
Niet echt een tijdschrift-waardige foto
Ik ook, zat echt te watertandenquote:Op zondag 30 september 2012 17:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vind het er anders verdomd lekker uitzien. En daar gaat het om.
Even snel-snel opgeschrevenquote:
Helemaal mee eens!quote:Op zondag 30 september 2012 19:16 schreef Razztwizzle het volgende:
Vandaag risottoballetjes gemaakt
[ afbeelding ]
Paneren in panko maakt wel echt verschil met gewoon paneermeel zeg!
Inderdaad, het was een restje risotto van vrijdag, en die was gemaakt met spekjes, wortel, parmezaanse kaas en erwtjes. Ik had voor het rollen nog een stukje mozzarella in het midden van elk balletje gedaan.quote:Op zondag 30 september 2012 19:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Helemaal mee eens!
En voor wie het niet kent: panko
Echt zo ontzettend veel lekkerder dan gewoon paneermeel. Ik heb dat ook niet eens meer in huis, gewoon paneermeel.
Zien er heerlijk uit, jouw risotto bitterballen. Maar er zit wel meer in dan alleen risotto, toch? Of lijkt dat maar zo?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |