abonnement Unibet Coolblue
pi_111019012
Het begon allemaal hiermee: Foodgawker - feast your eyes!
Naar aanleiding van dat topic zijn we ook op Fok begonnen met showen van foto's van zelfgemaakte lekkernijen. :Y) Fok-Foodgawkers! Post hier foto's van je kookkunsten! En nu zijn we zijn alweer toe aan het twaalfde deel!

Het idee:

- Je post hier enigszins mooie foto's van je eigen kookkunsten!
- Een bijbehorend recept wordt erg op prijs gesteld.
- Het is geen FOT hier natuurlijk, maar het zou leuk zijn als er mooie foto's voorbij komen! Al hoeven we niet te gaan mekkeren over croppen, photoshop, etc.
- Het is ook geen all-photo topic, dus reageren mag op alles.
- Het hoeft geen eigen verzonnen recept te zijn! Als jij een recept van Jamie Oliver of de Appie Heijn maakt kun je net zo goed foto's posten!
- We hopen hiermee dat Fokkers op deze manier geļnspireerd raken om eens een beetje moeite te doen voor hun eigen avondeten!

Enkele (willekeurig) foto's uit deel 11:











Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 2 mei 2012 @ 20:27:02 #2
63722 z80
I fink you freaky
pi_111054917
als tegen wicht voor de mooie foto's een foto van de verse appelmoes die ik gister gemaakt heb.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zaterdag 5 mei 2012 @ 16:43:08 #3
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_111171272






crumble uit de dutch oven, perzik, framboos, amandelschaafsel etc
  zondag 6 mei 2012 @ 22:13:14 #4
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111226550

Paardenbiefstuk, groot stuk, iets van 680gram. Kosten: 4 euro.


Omdat ik het er nogal gehavend uitzag heb ik het (de helft, ander helft in vriezer) opgebonden. Na een middagje marineren in sojasaus, sake, sesamolie, sjalot en gember.


10 minuutjes warm gerookt, daarna nog 4 minuutjes gegrilld.

:9
  zondag 6 mei 2012 @ 22:15:06 #5
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111226674
En dankzij z80 met appelmoes *O*


Appelmoes
  maandag 7 mei 2012 @ 17:50:09 #6
371861 Fragrances
Fragrances in the Kitchen
pi_111255380
Leuk, een nieuwe topic!

American pancakes met aardbeiensausje

pi_111257976
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2012 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Paardenbiefstuk, groot stuk, iets van 680gram. Kosten: 4 euro.

[ link | afbeelding ]
Omdat ik het er nogal gehavend uitzag heb ik het (de helft, ander helft in vriezer) opgebonden. Na een middagje marineren in sojasaus, sake, sesamolie, sjalot en gember.

[ link | afbeelding ]
10 minuutjes warm gerookt, daarna nog 4 minuutjes gegrilld.

:9
Waar koop jij voor zo'n 6 euro een kg paardenbiefstuk?
Sterkheidsbaas van alles.
  maandag 7 mei 2012 @ 19:07:42 #8
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111258087
Slagerij Nico Verboom
Zwart Janstraat 18
3035 AS Rotterdam
pi_111258139
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2012 19:07 schreef RobinOok het volgende:
Slagerij Nico Verboom
Zwart Janstraat 18
3035 AS Rotterdam
Dank! Ver weg, maar mocht ik ooit in de buurt zijn...
Kost geen drol!
Sterkheidsbaas van alles.
  maandag 7 mei 2012 @ 19:13:31 #10
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111258290
En malser dan menig runderbiefstuk.
Biologischer, duurzamer en diervriendelijker ook. :Y
pi_111369398
Vanavond staat een carpaccio van bietjes uit de oven op de planning. Eens kijken of we die nog mooi op de foto kunnen krijgen.
pi_111414469

Carpaccio van ovenroasted bietjes
pi_111414673
Lekker :9
Ja doei.
pi_111451517
Vorige week een pannekoek met brie en prei gemaakt:

  maandag 14 mei 2012 @ 14:49:13 #15
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111533324

Garam Masala Aardappelblokjes

Naar recept van Christine Manfield die ze maakte in Masterchef Australia.
Ook lekker de dag erna, met griekse yoghurt en citroenbasilicum. :9
Al ziet dat er al een stuk minder zonnig uit. ;-)

  maandag 14 mei 2012 @ 14:53:12 #16
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_111533483
Oh, de onderste ziet er ook erg lekker uit hoor! :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_111547393
idd de bovenste bij een maaltijd en de onderste als lunchhapje :D

rhubarb: Ik maak altijd bietencarpaccio van gekookte bietjes (of hele verse rauwe bietjes)
geroosterd lijkt me ook keilekker. Wat voor dressing heb je erover gedaan?
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_111549525
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2012 20:02 schreef Tooto7moe het volgende:
Wat voor dressing heb je erover gedaan?
Hee dit wilde ik ook net vragen :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_111549601
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2012 14:49 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Garam Masala Aardappelblokjes

Naar recept van Christine Manfield die ze maakte in Masterchef Australia.
Ook lekker de dag erna, met griekse yoghurt en citroenbasilicum. :9
Al ziet dat er al een stuk minder zonnig uit. ;-)

[ link | afbeelding ]
Even offtopic; ik heb iets raars. Gebakken aardappelen (van eigen aardappels of krieltjes) blijven bij mij soms vastzitten in mn keel. Heel vreemd maar daarom eet ik dat niet meer want het zit niet lekker :{
Heeft zeker niemand anders last van? :+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 14 mei 2012 @ 20:44:33 #20
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_111549933
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2012 20:39 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Even offtopic; ik heb iets raars. Gebakken aardappelen (van eigen aardappels of krieltjes) blijven bij mij soms vastzitten in mn keel. Heel vreemd maar daarom eet ik dat niet meer want het zit niet lekker :{
Heeft zeker niemand anders last van? :+
dan moet je ze eerst kauwen voordat je ze doorslikt ;)
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_111551314
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2012 20:44 schreef The_Hives het volgende:

[..]

dan moet je ze eerst kauwen voordat je ze doorslikt ;)
Doe ik maar de consistentie :? doet het em denk ik. Net als bij gekookte aardappels zonder jus.
Het melige ofzo? Nou ja, ik ben raar maar dat wist je al ;).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 14 mei 2012 @ 22:40:25 #22
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_111557865
no comment ;)
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_111557971
Had maar helemaal niks gezegd }:|
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_111558735
Misschien dezelfde "afwijking" als Heston? http://www.dailytelegraph(...)frewt9-1226353786739
pi_111561589
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2012 22:56 schreef n0a het volgende:
Misschien dezelfde "afwijking" als Heston? http://www.dailytelegraph(...)frewt9-1226353786739
Nou ik hoop niet dat ik zoiets heb als hij heeft :{
Verder cool om met hem vergeleken te worden :D hihi
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')