dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 11:08 |
Iedereen eet ze, maar niet iedereen maakt ze hetzelfde. Dus mijn vraag aan jullie, hoe bereid jij jou favoriete tosti? TS begint: Ik begint met een plakje tarvo brood, daarbovenop gooi ik de kaas die ik insmeer met sambal. Daarna de ham en als ik champignons thuis heb mogen die er ook in plakjes op. Daarna strooi ik nog wat paprika kruiden en kip kruiden eroverheen. Tenslotte sluit ik af met nog een plakje tarvo natuurlijk. Maar als ik pita broodjes thuis heb mogen die het tarvo vervangen. Al saus gebruik ik trouwens altijd ketchup of chilli saus. | |
admiraal_anaal | woensdag 18 april 2012 @ 11:10 |
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 11:11 |
Boohh | |
Renzoku | woensdag 18 april 2012 @ 11:13 |
Camembert of brie en boter. | |
Magica | woensdag 18 april 2012 @ 11:18 |
Ik bak ze altijd in de pan | |
hugsy33 | woensdag 18 april 2012 @ 11:20 |
Ham,kaas,ketchup,paprikapoeder,basilicum,oregano en chili/cayennepoeder | |
Netsplitter | woensdag 18 april 2012 @ 11:20 |
Geen brood?? | |
craftyvirus | woensdag 18 april 2012 @ 11:24 |
Wit brood, Sambal er op. Oude kaas en salami. Tosti ijzer, of uit de pan... | |
HostiMeister | woensdag 18 april 2012 @ 11:24 |
Simpele tosti: Witbrood, jonge kaas, ham, jonge kaas, ham, witbrood (evt nog een laagje sambal) Boss tosti: Witbrood, pesto (die van de AH) mozzarella, tomaat, pesto, witbrood Boss-ass tosti: Witbrood, kruidenboter, hele fijn gesneden rode ui, chorizo, kaas, kruidenboter, witbrood Allen dienen geserveerd te worden met Heinz Ketchuptm | |
De_Kardinaal | woensdag 18 april 2012 @ 11:25 |
| |
HostiMeister | woensdag 18 april 2012 @ 11:27 |
Toch wel Hela hoop ik? | |
De_Kardinaal | woensdag 18 april 2012 @ 11:28 |
Kende Gij niet lezen, jungske? | |
boem-dikkie | woensdag 18 april 2012 @ 11:28 |
| |
HostiMeister | woensdag 18 april 2012 @ 11:33 |
| |
hugsy33 | woensdag 18 april 2012 @ 11:37 |
dat leek me te voor de hand liggend om te moeten vermelden | |
dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 11:43 |
Uit de pan heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Hoe doe je dat? Beetje boter en om en om bakken op laag vuur? | |
Netsplitter | woensdag 18 april 2012 @ 11:44 |
Er is een zeer groot aanbod van brood. | |
craftyvirus | woensdag 18 april 2012 @ 11:59 |
Ja! het liefst met een deksel op de koekenpan zodat de kaas goed smelt. Boter op beide kanten van het brood, laag vuur, vaak draaien... HEERLIJK | |
dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 12:04 |
Top! Ga ik proberen! | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 12:07 |
Hela. | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 12:08 |
Beste tosti die ik ooit heb gehad (in volgorde van laag op laag) Maïsbrood Brie Ham Kaas Maïsbrood Oregano Kaas Salami Sambal Maïsbrood En dan keihard klemmen in het ijzer. | |
hugsy33 | woensdag 18 april 2012 @ 12:27 |
hier thuis niet, gewoon t goedkoopste bruine brood. | |
trovey | woensdag 18 april 2012 @ 12:37 |
Ik ga nu maken: wit brood met Philadelphia feta en komkommer, plakje kipfilet en geraspte kaas, geheel onder de contactgril. | |
craftyvirus | woensdag 18 april 2012 @ 12:48 |
Wheheh. Dan moet je stevig drukken! | |
Bakkerd | woensdag 18 april 2012 @ 13:15 |
Donker brood met tapenade, kip/kalkoenfilet en mozzarella. En ketchup uiteraard. | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 13:22 |
Da's heel geen tosti. | |
Bakkerd | woensdag 18 april 2012 @ 13:27 |
Uhh, jawel. Gaat in tosti apparaat. | |
dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 13:27 |
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat. | |
Bakkerd | woensdag 18 april 2012 @ 13:32 |
Geweldig om te weten. Maar ik noem 2 boterhammen met beleg klaargemaakt in een tosti-ijzer een tosti. | |
RobinOok | woensdag 18 april 2012 @ 14:38 |
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan. Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet. Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen? | |
dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 15:27 |
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch? | |
houdjemond | woensdag 18 april 2012 @ 15:32 |
Tosti met spiegelei erboven op <3 | |
RobinOok | woensdag 18 april 2012 @ 15:53 |
Ja, maar dat laatste betwijfel ik dus als je alles er tegelijk op zou mieteren. ;-) | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 15:58 |
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar? | |
Lonaa | woensdag 18 april 2012 @ 16:01 |
Ik ken iemand die altijd brood met kaas en appelstroop at. Dus blijkbaar zijn er meer mensen. Hoewel ik er zelf van moet Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise. | |
HostiMeister | woensdag 18 april 2012 @ 16:03 |
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land. | |
Skv | woensdag 18 april 2012 @ 16:04 |
Nee, ik kom uit het oosten. En niet met appelstroop maar met schenkstroop. | |
RobinOok | woensdag 18 april 2012 @ 16:10 |
| |
Magica | woensdag 18 april 2012 @ 16:52 |
Een croque madame | |
probeer | woensdag 18 april 2012 @ 17:58 |
wat ik persoonlijk altijd enorm lekker vindt, en een prachtig geroosterde tosti geeft, is op beide buitenkanten een klein beetje roomboter smeren voordat ie in t tosti-ijzer gaat | |
probeer | woensdag 18 april 2012 @ 17:59 |
waar te koop?? groothandel wss? | |
Magica | woensdag 18 april 2012 @ 18:18 |
Ik zit nu aan een tosti dankzij dit topic Gewoon heel simpel witbrood met kaas en ham uit de pan (met een beetje ketchup) | |
dimmak | woensdag 18 april 2012 @ 18:51 |
| |
_Loki | woensdag 18 april 2012 @ 19:02 |
Ik heb nu zo veel zin in een tosti. Witbrood, mozzarella, rauwe ham, pesto. Heerlijk. | |
Selestha | woensdag 18 april 2012 @ 19:48 |
Zuurdesembrood, uienchutney en leerdammer | |
dimmak | donderdag 19 april 2012 @ 11:29 |
Ik heb nu een heerlijke tosti. | |
Ole | donderdag 19 april 2012 @ 11:51 |
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic | |
HostiMeister | donderdag 19 april 2012 @ 11:52 |
Goede bijdrage joh | |
drumstickNL | donderdag 19 april 2012 @ 11:53 |
Bruin brood, boten, kaas en bacon... veel bacon. | |
dimmak | donderdag 19 april 2012 @ 12:02 |
Hater! Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk. | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2012 @ 12:02 |
ULTRA COMBO, cheese/turkey/cheese/turkey/cheese/turkey/cheese sandwich!!! [ Bericht 63% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2012 12:09:03 ] | |
RobinOok | donderdag 19 april 2012 @ 12:05 |
Daar hebben ze dus bestek voor uitgevonden. Tssssss. | |
HostiMeister | donderdag 19 april 2012 @ 12:06 |
Tosti's met bestek eten | |
RobinOok | donderdag 19 april 2012 @ 12:07 |
Nee, hete bacon in een keer uit je tosti trekken. Duhuh! | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2012 @ 12:59 |
Je tosti-apparaat | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2012 @ 13:00 |
Beter dan tosti met bestek eten. Ik heb dat nog niemand zien doen.. | |
drumstickNL | donderdag 19 april 2012 @ 13:01 |
Langer bakken. | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2012 @ 13:06 |
Nostalgi Oude Tefal grill uit Jaja 1986 [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2012 13:07:50 ] | |
alwaysonhold | donderdag 19 april 2012 @ 13:12 |
Heerlijk. Eet ze bijna iedere lunch pauze:) | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2012 @ 13:16 |
Ah.. geeft niet dat ie oud is maar hij is zo smerig! Daar zou ik geen tosti meer in willen leggen.. | |
RobinOok | donderdag 19 april 2012 @ 13:19 |
Barbaren. | |
darpios | donderdag 19 april 2012 @ 13:21 |
Bruinbrood. Boter erop. Kaas erop. In de tostiijzer. Mayo en curry erbij. Heerlijk. | |
HostiMeister | donderdag 19 april 2012 @ 13:30 |
Aanstellen is ook een kunst | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2012 @ 13:39 |
Eet jij brood altijd met bestek? | |
RobinOok | donderdag 19 april 2012 @ 13:41 |
Ja, in ieder geval met een mes ja. | |
dimmak | donderdag 19 april 2012 @ 13:42 |
Thanks voor de tip drumstick! | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2012 @ 13:46 |
Sucuktosti. . | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2012 @ 14:18 |
Smerig?? Bedoel je dat aan de zijkant? Dat is gewoon zware slijtage. En ooit is ingebrande olie. Grillplaten gaan na elk gebruik de vaatwasser in | |
Curiosity | donderdag 19 april 2012 @ 14:24 |
Die ouwetjes werken meestal het beste | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2012 @ 14:28 |
Ja alleen de oorsponkelijke witte coating is nu geel, en laat overal los. Maar gaat nog steeds als een Jekko 3standen schakelaar werkt ook nog helemaal, zelfs het temp lampje doet het nog | |
new_moon | donderdag 19 april 2012 @ 15:25 |
Gouden tip: De Wentelteef Tosti!! dus gewoon ham & kaas, witte boterhammen, in eimengsel dippen (voorzichting met omdraaien) in koekepannetje zachtjes bakken in beetje olie/boter, laag vuurtje met deksel erop. (nog beter is als je zo'n ouderwets warmhoudplaatje hebt) | |
Paul-89 | donderdag 19 april 2012 @ 15:27 |
Wit brood met ham (jonge)kaas en het brood aan de binnenkant besmeren met een laagje : | |
Weltschmerz | donderdag 19 april 2012 @ 18:32 |
Inderdaad, maar vooral het Turks brood doet het fantastisch onder verhitting. | |
dimmak | donderdag 19 april 2012 @ 19:13 |
Dit is trouwens ook geweldig in combinatie met tarvo, spekjes en kaas. | |
new_moon | donderdag 19 april 2012 @ 21:22 |
och turks brood & tostiapparaat | |
Skaai | vrijdag 20 april 2012 @ 21:11 |
Brood (bruin of wit is mij om het even) met oude kaas, salami, fijngesneden paprika en uien omnomnom. | |
Cat-astrophe | vrijdag 20 april 2012 @ 23:53 |
Ik houd niet van kaas. En eigenlijk ook niet zo van brood. Maar geroosterd brood is dan wel weer najm. Dus ik kom hier in dit topic vragen of de hard core tosti lovers misschien een gouden recept hebben voor een tosti zonder kaas. Of pleeg ik nu heiligschennis? | |
FutureFairytale | vrijdag 20 april 2012 @ 23:59 |
Ja | |
Cat-astrophe | zaterdag 21 april 2012 @ 00:17 |
Maar... kaas. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 april 2012 @ 00:38 |
KAAS Overal en altijd kaas Geen dag zonder kaas | |
tass | zaterdag 21 april 2012 @ 15:01 |
even teeveepee'tje | |
Magica | zaterdag 21 april 2012 @ 15:02 |
| |
NiTiN | zaterdag 28 april 2012 @ 02:25 |
dit topic nu heb ik zin in een tosti... btw een contactgrill is een mooie vervanger voor een pan voor de mensen die lui zijn en niet hun tosti willen keren. | |
Curiosity | zaterdag 28 april 2012 @ 10:14 |
Leve de vooruitgang. Jij doet je was zeker ook nog op een wasbord? | |
pandabeest | zaterdag 28 april 2012 @ 12:18 |
Ontbijtspek of alleen suiker (deze moet wel in een contactgrill ) | |
Brembo | zondag 29 april 2012 @ 00:35 |
Eigenlijk maak ik alleen de standaardtosti met ham en kaas , zou wel eens moeten gaan experimenteren met salami en bacon etc. | |
RandomMoron | maandag 30 april 2012 @ 15:03 |
kaas, banaan en kaneel tussen twee witte boterhammen, zo lekker <3 | |
Prego | woensdag 2 mei 2012 @ 23:28 |
Bruin brood, kaas ,leverpastij en curry | |
Black-beauty-babe | donderdag 3 mei 2012 @ 07:12 |
Een boterham met wat boter, ham, kaas en ananas | |
Selyn | donderdag 3 mei 2012 @ 09:15 |
Witbrood, kaas, tomaat, ui, klein beetje Italiaanse kruiden. Roomboter in pan laten smelten en een kant van de tosti erdoor wrijven zodat de hele boterham zich met het boter vol zuigt, tosti uit de pan, opnieuw boter in de pan, zelfde doen maar dan met andere kant. Vuur net niet helemaal laag zetten en aan beide kanten opbakken. M'n vriend zweerde bij een tosti ijzer totdat hij van mij een tosti's kreeg. | |
HostiMeister | donderdag 3 mei 2012 @ 10:09 |
Niets mis met een contactgril, maakt minstens zulke lekkere tosti's als uit de pan. | |
RobinOok | donderdag 3 mei 2012 @ 12:10 |
Echt niet. | |
Selyn | donderdag 3 mei 2012 @ 15:16 |
Vind ik ook niet. En ik had het over een tosti ijzer Dan krijg je ook nog 's die keiharde randjes erin | |
RobinOok | donderdag 3 mei 2012 @ 15:41 |
Maar waarom jij nou zo ingewikkeld doet met die boter snap ik ook niet. Bovendien zit er dan ook boter in de pan op de plek waar geen brood zit en dat kan alleen maar verbranden. Dus ik denk dat de tosti gewoon besmeren met boter beter is hoor. | |
ieniemieniee | donderdag 3 mei 2012 @ 20:01 |
Mooie tosticombinatie zonder kaas: witbrood (evt. aan de buitenkant met boter besmeerd), chocoladepasta en schijfjes banaan. Jummm | |
Selyn | vrijdag 4 mei 2012 @ 17:06 |
Nee hoor, ik wrijf de boterham zeg maar door de pan zodat die alle boter opzuigt. Is toch anders dan eerst een beetje boter op de buitenkant smeren. | |
RobinOok | vrijdag 4 mei 2012 @ 17:12 |
Ja, omslachtiger. Als je 'm erop smeert krijg je hetzelfde effect met een schonere pan. | |
Cat-astrophe | vrijdag 4 mei 2012 @ 17:19 |
| |
Selyn | vrijdag 4 mei 2012 @ 17:34 |
Nee!! het smaakt echt anders! maar ja ik ben ook zo iemand die heilig overtuigt is van: Hoe vetter hoe beter! | |
luigisix | vrijdag 4 mei 2012 @ 18:36 |
Ik maak ze met dat hele witte Bimbo brood appelschijfjes, kaneel en suiker. Een soort van desserttosti | |
Klaploper | vrijdag 4 mei 2012 @ 19:07 |
Brood, kaas en slagroom. | |
FutureFairytale | vrijdag 4 mei 2012 @ 20:23 |
Goorlap! | |
luigisix | vrijdag 4 mei 2012 @ 20:35 |
Dan krijg je een soort van Bechamelsausje? | |
Moass | maandag 20 oktober 2014 @ 11:49 |
Aluminiumfolie + strijkijzer. DE sleutelwoorden voor de perfecte tosti. | |
dimmak | woensdag 22 oktober 2014 @ 12:58 |
Goeie kick | |
Moass | woensdag 22 oktober 2014 @ 22:44 |
kicken he? | |
AlexanderC | woensdag 22 oktober 2014 @ 22:47 |
brood beide kanten insmeren met boter, royaal met plakken kaas beleggen en in de pan. | |
ChilllayD | woensdag 22 oktober 2014 @ 23:22 |
Alleen kaas? Saai | |
boem-dikkie | donderdag 23 oktober 2014 @ 08:00 |
Tomaat, pesto, basilicum en kaas is ook chill. | |
PeterRusso | donderdag 23 oktober 2014 @ 09:02 |
Vlamtosti's Met Samba of Chili saus. | |
Rewimo | donderdag 23 oktober 2014 @ 14:16 |
Zonder kaas: boter, banaan en bruine suiker | |
Thezappa | vrijdag 24 oktober 2014 @ 12:16 |
kaas ham chilipeper uitje | |
AnnaNiem | vrijdag 24 oktober 2014 @ 13:15 |
Mozzarella, tomaat en pesto en oerwit brood .... jammmie | |
muzas | vrijdag 24 oktober 2014 @ 13:21 |
Wit bolletje, haring pindakaas en paturain Nee gewoon brood en kaas, soms ham. Tosti's wil ik eigenlijk nooit teveel moeite voor doen. | |
dimmak | dinsdag 7 juli 2015 @ 13:14 |
Deze shit heb ik ook weer gevonden in de schappen. Het is weer volop combineren met verschillende soorten kaas, kruidenboter, heksenkaas, sambal, ham, kip, paprika's en uien. Damn wat hou ik van tosti's. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 17:20 |
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij. Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup. Dit is hemels voer echt waar. | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:25 |
Echt niet waar. Echt, gewoon niet. Smeerkees. | |
Prego | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:32 |
het klinkt imo niet echt lekker. Het klinkt meer als een boterham met saus als iets anders... Maar goed ieder z'n ding. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:57 |
Het is echt heel erg lekker. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:57 |
? | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 19:04 |
Dat je tosti gewoon echt NIET lekker kan zijn. Gewoon niet. Het klinkt echt te smerig voor woorden zelfs. Dus niet een kwestie vän smaken verschillen, nee, een kwestie van "je lult uit je nek, ik geloof niet dat je zoiets eet, laat staan lekker vindt". | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 20:56 |
Wat is er smerig aan precies? | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:05 |
Alles behalve misschien de kaas en sambal. De combinaties laan gewoon echt helemaal nergens op. | |
Myraela | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:09 |
Ik las smeerkaas. Ik zat al te zoeken welke sukkel een tosti met smeerkaas maakt. | |
Trashcanman | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:13 |
Brood/Kip/Ui/Paprika/Brood | |
Zolderkamer | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:17 |
Zolang je tosti's uit zo'n ijzer komen: Maakt het niet meer uit wat er op zit.. Ik.. omdat ik twee soorten kaas wou.. maar niets anders dan smeerkaas had.. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:39 |
Ooh het smaakt anders gewoon heerlijk. Misschien moet jij ook eens iets proberen wat niet in je comfortzone ligt | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:43 |
Ja, leuk, maar niet die smerige tosti van jou. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:49 |
Je hebt het nooit geproefd Dus ik neem jou bij deze niet serieus | |
roos94 | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:57 |
Ik maak ze altijd in de pan met veel boter | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:57 |
Onzin. Je hoeft niet alles eerst fysiek te proeven om te wEten of iets gaat smaken. En zoals gezegd, ik geloof niet dat jij het ooit zo gegeten hebt. Ik denk dat je zit te trollen. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 22:59 |
Jij lijdt volgens mij aan de meest ernstige vorm van autisme ooit. Hoezo niet buiten je patronen kunnen denken | |
#ANONIEM | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:01 |
Wie ben jij om te bepalen wat een ander lekker kan vinden | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:06 |
Ik kan dus prima buiten mijn patronen denken. Let je wel op? Ik kan dat juist gewoon zo bedenken zonder te hoeven proeven! | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:07 |
Je hebt een vooroordeel dus. Doe niet zo interessant en laat mensen zelf bepalen of ze iets lusten of niet | |
Prego | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:09 |
Even reageren omdat jij vindt dat je gelijk hebt. (Ik zei niet voor niets "ieder z'n ding") Brood met satésaus, ketchup, mosterd, warme mayonnaise, en warme Boursin? (de bacon en ui doen er niet eens meer toe) En dan ook nog zout en peper toevoegen Joost mag weten waarom? En ook nog verbaast zijn dat een ander onpasselijk kan worden bij het idee? | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:12 |
Nee, een oordeel. Gebaseerd op ervaring, kennis van smaken en combinaties. Met daarbij een neus voor trollen. | |
Kaneelstokje | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:13 |
Het klinkt wel enorm smerig. Dusdanig smerig dat ik het niet eens uit zou proberen. | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:27 |
Warme mayo? De mayo en ketchup doe ik er achteraf bij om het in te dippen. Dus dat is niet warm. En Boursin met een puntje mosterd kan prima als het gesmolten is. Is gewoon heel lekker. Je neus laat je dan erg in de steek dit keer . Want als ik het erg lekker vind, dan mag ik dat vinden . Het klinkt hartstikke lekker en dat is het ook. | |
RobinOok | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:30 |
Alles mag, maar het is niet waar. | |
dimmak | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:36 |
Rumbling | dinsdag 7 juli 2015 @ 23:44 |
Sjowhee. Wat een dingen gaan er op die tosti's. Aan jullie smaakpapillen of het wat is Hier gaat er boter op de buitenkantjes en kaas en rookvlees van binnen. Curry erbij voor de buitenkantjes | |
Isabeau | woensdag 8 juli 2015 @ 00:15 |
Dat klinkt al lekkerder dan tosti met 'elke saus die hij kon vinden' Je mag iemands tosti's lekker of vies vinden, allemaal persoonlijk, maar we gaan niet op de man spelen. | |
RobinOok | woensdag 8 juli 2015 @ 00:17 |
He, jammer. | |
emmyemmy | woensdag 8 juli 2015 @ 12:14 |
Ik maak vaak tostis met witte bolletjes, 2 plakjes kaas en 2 plakjes ontbijtspek | |
renwan | woensdag 8 juli 2015 @ 12:55 |
Ik heb het ook wel eens met bolletjes of puntjes geprobeerd maar ik vind ze dan echt niet meer te eten, word er altijd een beetje misselijk van | |
Kalebatz | donderdag 9 juli 2015 @ 05:14 |
Tosti met 2 boterhammen, kaas, gerookte kipfilet en kip-kerriesalade. Je weet wel, die je ook op een toastje doet. Hell yeah wat lekker! | |
HostiMeister | donderdag 9 juli 2015 @ 10:33 |
Even een balletje opgooien, mijn collega's verklaren me voor gek, maar wat vinden jullie hiervan: Bruine boterhammen, kaas, sambal badjak, en plakjes banaan (evt. ham). Shit is goddelijk | |
kipje123 | donderdag 9 juli 2015 @ 10:35 |
Kaas, beetje (grove) mosterd en ui, op volkorenbrood Liefst in de pan gebakken (boter aan de buitenkant van de boterhammen) op een heeeel laag vuurtje en dan geduld hebben, dan wordt ie het lekkerst | |
avotar | donderdag 9 juli 2015 @ 14:16 |
brood(, sambal), kip-sateh salade, (gebakken uitjes, ) taugé, plakjes banaan, jonge kaas, sambal, brood. of de snelle ik moet dringend boodschappen doen versie: brood, pindakaas (met stukjes), chilisaus, gebakken uitjes, kaas, brood. | |
JR-Style-93 | maandag 27 juli 2015 @ 19:07 |
Van de week had ik op mijn overheerlijke tosti ook eens shoarma gegooid. Dat was ook echt puur genot | |
MrSalazar | maandag 27 juli 2015 @ 19:25 |
| |
Ama | dinsdag 28 juli 2015 @ 01:33 |
Shoarma op een tosti lijkt me nog best oké maar dan wel met andere combinatie erbij. | |
JR-Style-93 | dinsdag 28 juli 2015 @ 01:58 |
Nee mijn combinatie is goddelijk. Maar zolang niemand dat hier heeft geproefd mogen ze er niet over oordelen | |
RobinOok | dinsdag 28 juli 2015 @ 06:59 |
Dat maak ik zelf wel uit, jonguh. Ik oordeel wat ik wil. | |
Accursius | dinsdag 28 juli 2015 @ 09:52 |
Dit klinkt echt te ranzig voor woorden, echt waar. Zelfs mijn hond zou dit niet opeten. Die draait gelijk 360 graden en loopt weg bij dit aanzicht. Gad-ver-damme. | |
Myraela | dinsdag 28 juli 2015 @ 09:54 |
Pulled pork is ook lekker op een tosti. | |
onlogisch | dinsdag 28 juli 2015 @ 09:54 |
Wat een hoop varianten staan hier in Ik moet ze maar eens uit gaan proberen. Want man-o-man wat ben ik al die jaren rete saai geweest met witbrood ham en kaas Oh, en JR, jouw tosti lijkt mij überranzig. Nee, heb hem nog nooit gemaakt, maar hij lijkt mij ranzig Maar ieder zijn ding natuurlijk. | |
dimmak | dinsdag 28 juli 2015 @ 12:18 |
Brood, heksenkaas, ham en kaas | |
Bouke-p | dinsdag 28 juli 2015 @ 12:26 |
Joh? | |
JR-Style-93 | dinsdag 28 juli 2015 @ 12:59 |
Honden hebben dan ook geen smaak. Net als jullie blijkbaar | |
Accursius | dinsdag 28 juli 2015 @ 13:47 |
Kun je nagaan, dat zelfs een hond zonder smaak dit links laat liggen! | |
JR-Style-93 | dinsdag 28 juli 2015 @ 13:56 |
Tja als hij smaak had gehad, had hij het meteen opgepeuzeld natuurlijk. | |
MrSalazar | maandag 3 augustus 2015 @ 20:28 |
ga weg met je vieze shit man | |
Prego | maandag 3 augustus 2015 @ 20:46 |
je het over een hond Soms kun je beter je mond houden (stop er een stuk van je "tosti" in) en laat de hond z'n eigen kont schoonlikken. | |
FANN | maandag 3 augustus 2015 @ 23:07 |
Ziet er lekker uit doe je dan olie of boter in de pan? | |
RobinOok | maandag 3 augustus 2015 @ 23:56 |
Nee, alleen op het brood. Dat is de truc. Boter naast het brood (in de pan) heeft geen nut en kan alleen maar verbranden. Met een biefstukje moet je wel, maar met zo'n tosti kun je dus precies alleen boter gebruiken waar het moet. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 00:04 |
Mijn zelfgemaakte tosti's zijn heerlijk En als je daar niet mee om kan gaan is daar het gat van de deur | |
MrSalazar | dinsdag 4 augustus 2015 @ 00:12 |
| |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 00:34 |
Zolang niemand het geprobeerd heeft neem ik diens mening niet serieus | |
MrSalazar | dinsdag 4 augustus 2015 @ 00:35 |
K dude. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:07 |
Neem mij dan maar niet serieus. Overdaad en onsmakelijke combi van ingrediënten. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:08 |
Zolang je die combinatie nooit hebt geprobeerd weet je niet of het bij elkaar past Wel makkelijk om je lekker bij de massa te voegen, maar probeer je eigen mening te vormen. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:12 |
Wat bazel je nou over massa? Ik lees toch wat je op dat ding pleurt en die combi is het echt niet. En ik heb niet eens een hond die het waarschijnlijk ook niet zou vreten. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:14 |
Satésaus, bacon, kaas, boursin, uien en kruiden is gewoon een vrij goede combinatie | |
Rucola | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:15 |
Maïsbrood, mozerella, pesto, cherrytomaatjes! | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:17 |
Klinkt niet echt lekker, maar als jij het prima vindt respecteer ik dat | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:17 |
| |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:17 |
Heel klein puntje | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:19 |
Wat lul je nou? Mozerella, pesto en tomaat is een klassieke combi en daar is niks mis mee. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:19 |
Dat is echt gewoon heel erg smerig op een tosti. Sowieso pesto is heel erg vies spul. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:21 |
Dat is dus een kwestie van smaak. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:22 |
Nou 100x liever mijn tosti eten | |
Rucola | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:24 |
Ik vind het superlekker! En het is best bekend volgens mij in Nederland dan! | |
Rucola | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:24 |
En dat is... 😋 | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:27 |
Hoezo bekend? Iedereen maakt toch wel gewoon zijn eigen tosticombinaties mag ik hopen? Aangezien je zoveel kan combineren | |
Rucola | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:30 |
Dat het standaard is bedoel ik dus. Jeetje, wat een mierenneuker ben jij trouwens. Je reageert overal heel serieus op. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:31 |
Ik ben een uiterst serieuze man. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:36 |
Jongen, zolang jij hem lekker vindt is dat ook prima. Ik neem dan liever die van Rucola. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:43 |
Ben een ouderwetse boerenlul en mijn tosti moet met extra belegen kaas, op witbrood en ham, al die andere overbodige meuk moet ik niets van hebben. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:46 |
Geen satésaus en mosterd erop? | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:48 |
Nee overbodig, soms een likje cocktailsaus. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2015 02:49:15 ] | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:49 |
Ik heb een vraagje: heb je die geniale smaakcombi's van ene Hans gekregen? En wie is dat? | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:50 |
Ik ben zelf gewoon geniaal en heb een geweldige smaak | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:51 |
Dan moet jij dus wel haast Hans zelf zijn. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:52 |
Vraag me meer af op welke manier te bereiden in tosti elektrisch ding of koekenpan? | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:53 |
Kan allebei, zolang je de boter op het brood smeert (buitenkant) en niet in de pan. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:53 |
"In iedereen schuilt een Hans" - Hans Bezembinder Altijd in een tostiapparaat gedaan. Zou niet eens weten hoe ik het moet maken in een koekenpan. En wordt heel vet volgens mij met boter dan. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:57 |
Daarom moet je dus ook alleen maar een beetje boter aan de buitenkant van het brood smeren en niks in de pan doen. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 02:59 |
Tostiapparaat werkt prima vind ik | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:00 |
Dat vind ik ook, maar ik gaf antwoord op de vraag van Piet_Piraat. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:02 |
Piet moet maar gewoon een goed tostiapparaat kopen, is een investering die zich dubbel en dwars uitbetaald | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:03 |
Misschien moet ik wat kijker dan de goedkope instap modellen. | |
JR-Style-93 | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:08 |
Ik zou niet met je blote voeten in een heet tosti-ijzer stappen, Piet. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:10 |
Je kunt altijd sukkels over hete kolen laten lopen. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:11 |
Als je cursus van Emile Ratelband hebt doorlopen kan dat best. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:15 |
Die van Rob Muntz vond ik beter. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:17 |
Deed die ook hete kolen? | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:19 |
Tjakkaa! | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:23 |
Smaakt die tosti beter na het slaken van zo'n kreet? | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:25 |
Persoonlijk ga ik voor tosti uit de pan met deksel erop. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2015 03:26:22 ] | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:29 |
Vroeger had je ook van die ijzers die je dicht kon klappen en op het fornuis kon zetten, geen idee of die dingen nog nieuw te koop zijn. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:30 |
Het past nooit lekker is mijn ervaring. | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:32 |
Klopt, de sneetjes brood waren meestal groter dan het ijzer. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:37 |
Dan gaat de kaas er overheen hangen | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:39 |
Van die verbrande randen krijg je dan. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:42 |
Als je dreft gebruikt in plaats van olie of boter dan kan je eten niet aanbranden. Die tip kreeg ik ooit eens van een chef uit Polen en ik gebruik nu alleen nog maar dreft om mee te bakken. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:44 |
Gouden tip, die Polen zijn zo dom nog niet. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 03:47 |
Is ook gelijk je pan of tosti-ijzer schoon na het bakken. Ideaal. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 04:15 |
Heb je verder nog tips? | |
Ole | dinsdag 4 augustus 2015 @ 05:02 |
Zeezout op je grill doen voor je gaat grillen. Scheelt ook schoonmaken! | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 05:05 |
Echt geniaal dit topic, ga het allemaal uitproberen. | |
Ole | dinsdag 4 augustus 2015 @ 05:06 |
En bakpapier gebruiken werkt zeker! | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 05:12 |
Die truc kende ik wel, maar zeezout is nieuw voor me. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 augustus 2015 @ 05:17 |
Je blijft dingen leren hier. | |
FANN | dinsdag 4 augustus 2015 @ 09:28 |
Ah... boter op het brood dus, oke, thanks! ga ik proberen.... | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 11:20 |
Boter op brood of op je hoofd. | |
FANN | dinsdag 4 augustus 2015 @ 12:02 |
dan liever op mijn brood maar ga hier niet zitten SCén anders krijg ik weer op mijn lazer | |
Mo_Muffin | dinsdag 4 augustus 2015 @ 12:30 |
Van wie? Ik hoor straks wel of je tosti gelukt is. | |
Adames | dinsdag 4 augustus 2015 @ 14:49 |
Afgelopen dagen weer op een tosti dieet geleefd. Gehakt, gouda, ui en een pittige saus is wel top, alleen jammer dat het ietwat zompig wordt. Fetakaas, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat, kappertjes (en witte peper) gemengd in kleine blokjes en op je brood vond ik dan wel weer fijn. Ik zie hem vaker in combinatie met tomaat, maar dan lijkt me het vocht uit de tomaat trekt waardoor je nat brood krijgt. Kaas met gerookte paprika is geweldig, al is het opnieuw belangrijk om de paprika goed droog erop te leggen. Tonijnsalade ook geprobeerd met een laagje kaas, maar die vind ik lekkerder als het koud is. Misschien gewoon brood roosteren en dan de tonijnsalade eten. Verder doe ik de standaard ham/kaas tosti altijd met een dun laagje roomkaas ipv boter. Maakt het iets smeuïger. Ik zit nu te denken aan meer groentevarianten, al kom ik er niet zo snel op. Bij veel heb je opnieuw het probleem van te nat zijn. Boerenkool kan een leuke zijn, eventueel met dunne lange plakjes rookworst. | |
WhyAreTheyAllTaken | woensdag 5 augustus 2015 @ 14:28 |
Pesto, tomaat, mozzarella, Italiaanse kruiden. | |
boik | donderdag 6 augustus 2015 @ 12:23 |
kaas, ham, salami en een goeie bult sambal | |
ecstasy | donderdag 6 augustus 2015 @ 14:08 |
gegrilde courgette/gegrilde aubergine | |
Rorsach | donderdag 6 augustus 2015 @ 14:56 |
Zal vast alwel langs gekomen zijn, maar toch; http://www.grilledcheeseacademy.com/recipe | |
PaarsBeestje | donderdag 6 augustus 2015 @ 15:04 |
Zojuist tosti gemaakt met kaas en scherpe chilisaus op de Robinook manier... Ik geloof niet dat ik tosti's ooit nog op een andere manier klaargemaakt ga eten | |
boik | donderdag 6 augustus 2015 @ 17:28 |
heb nog proberen terug te zoeken maar niet gezien, wat is die manier? ben ook wel benieuwd haha | |
RobinOok | donderdag 6 augustus 2015 @ 18:22 |
Yes! Zie je wel. :-) Cool! | |
RobinOok | donderdag 6 augustus 2015 @ 18:24 |
Zo: (wel een klein kiertje houden tussen pan en deksel) Voor: Na: | |
boik | donderdag 6 augustus 2015 @ 19:38 |
Oh die ziet er goed uit gek! Die ga ik onthouden voor na de vakantie haha dan meld ik me wel hoe die was :p | |
RobinOok | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:29 |
Ik ben benieuwd. Belangrijkste is dus geduld. En veel kaas natuurlijk. | |
Elleska | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:32 |
hou je de deksel de gehele tijd op de pan? of alleen de laatste 7min? | |
RobinOok | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:42 |
Hele tijd. Maar wel met kiertje, je wilt niet dat het gaat stomen. | |
Elleska | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:55 |
morgen eens proberen. werk normaal zonder deksel omdat het dan soppig werd, maar dat kiertje zal de truc zijn. | |
FANN | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:23 |
Ik heb het nog niet gemaakt, maar ben het wel van plan, ik moet nog dat soort sambal in huis huis maken, maar als ik naar die foto kijk denk ik steeds, zit er ook geen tomaat tussen?Want als ik googel naar Sambal brandal zie ik gewoon potjes conimex, ja sorry, ik gebruik altijd alleen Sambal oelek maar misschien heb jij een ander soort sambal, verse? of zelfgemaakte? | |
Adames | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:24 |
koningsvogel uit de supermarkt is goed te doen | |
FANN | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:28 |
Oké, dank je wel zal ik onthouden! | |
RobinOok | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:34 |
Tomaat kan, maar op de foto hierboven is het toevallig chorizo. De ingredienten doen er niet zo heel erg toe, gewoon kaas, besmeerde boterhammen, een pan met deksel en geduld. En mijn sambal maak ik niet zelf, die van Koningsvogel vind ik lekker genoeg! Sambal oelek is vaak de minst lekkere, want rauw en dus vol conserveringsmiddelen en scherp/hard van smaak. Sambal brandal of badjak is "gebakken" en in mijn beleving daarom al zachter/aardser/ronder van smaak. Maar als jij oelek lekker vindt moet je vooral oelek gebruiken hoor. (maar dan liever geen conimex natuurlijk ) | |
FANN | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:38 |
Ah... oké weer iets geleerd, nee ik ga de Koningsvogel wel eens proberen iets nieuws uitvinden is ook wel en keer leuk en tomaat kán dus ook, ik ga wel gewoon proberen, kijken wat ik zelf het lekkerste vind. Tosti kan bijna niet mislukken, zelfs met zo'n kluns ik de keuken als ik | |
PaarsBeestje | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:43 |
En de Sambal Manis van Koningsvogel is ook heerlijk | |
FANN | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:46 |
Hoogste tijd om dat eens te gaan proberen dus, ik zit een beetje vastgeroest aan die conimex merk ik | |
chufi | donderdag 6 augustus 2015 @ 23:48 |
Ik heb nog een halve Ciabatta van de Lidl liggen... Eens kijken wat ik daar morgen mee kan doen... | |
Stephanti | vrijdag 7 augustus 2015 @ 00:08 |
Tosti met kaas, kipfilet en kipkruiden, lekkerrrrrrr | |
FANN | vrijdag 7 augustus 2015 @ 10:43 |
Ega heeft boodschappen gedaan, kon niet mee door omstandigheden, maar kruisvogel hadden ze wel bij één supermarkt, in de eerste supermarkt hadden ze het niet, maar hij moest ook nog naar de Landmarkt en daar hadden ze wel sambal van Koingsvogel, maar alleen Oelek, misschien was het uitverkocht, toen heeft ie deze meegenomen... Smaakt wel lékker beetje zoetig... dus het is geen Koningsvogel, maar ik ga het hier wel mee proberen, alleen niet nu, want ik heb net een groene Smoothie op, maar ik ga het dus wél proberen | |
Stephanti | vrijdag 7 augustus 2015 @ 14:53 |
Tosti met sambal, ook eens proberen...heb er net een ouderwetse ham-kaastosti in liggen maar wel mét smeerkaas iemand hier zei volgens mij dat dat niet lekker zou zijn maar probeer het eens bovenop je plakje(s) kaas en je krijgt een heerlijk smeuiige tosti Overigens heb ik ook weleens een tosti met alleen smeerkaas gemaakt toen de kaas in huis op was...is best goed te doen eigenlijk | |
lafille | vrijdag 7 augustus 2015 @ 19:35 |
Bruin brood met geitenkaas en uitgebakken ontbijtspek, en dan een rucolasalade met zongedroogde tomaten erlangs. | |
hmmmz | vrijdag 7 augustus 2015 @ 21:44 |
Casino wit. Kaas Ham In het tostimaakapparaat. Lekker opeten met tomaten ketchup van Heinz. | |
Susi | donderdag 13 augustus 2015 @ 12:59 |
Zojuist een tosti gemaakt in de pan. Wat een briljante tip om deze in de pan te doen, ik heb nog nooit zo'n lekkere tosti gehad | |
RobinOok | donderdag 13 augustus 2015 @ 14:38 |
Hahaha, cooool! Ik roep het al jaren, maar niet iedereen wil eraan. The proof is in the eating. ;-) | |
ChilllayD | donderdag 13 augustus 2015 @ 16:36 |
Haha hier hetzelfde, toen ik dat een aantal jaar geleden eens ging proberen was ik ook verkocht | |
MrSalazar | donderdag 13 augustus 2015 @ 16:41 |
Vind ze zelf niet zo lekker. Liever eentje uit dit: | |
MutedFaith | donderdag 13 augustus 2015 @ 17:00 |
Ik wissel een beetje af tussen pantosti's en gewoon uit zoeen elektrisch tostiijzer. Het is hetzelfde, maar dan toch weer heel anders. En vindt 't allebei te lekker om niet regelmatig te eten | |
RobinOok | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:13 |
Ik heb geen tosti-ijzer, maar kan me ook niet voorstellen dat tostiijzertosties beter worden dan die uit een pan. En met een pan denk ik dat ik de temperatuur beter kan beheersen, gewoon omdat ik elke dag wel pannen gebruik. En nooit tosti ijzers. | |
MrSalazar | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:22 |
Ik vind van wel. Ik hou ook niet van dat vettige brood. | |
RobinOok | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:23 |
Oh, dat verklaart veel. Ik hou juist niet van (uitge)droog(d) brood. | |
Myraela | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:30 |
Zolang je maar niet van die tosti's uit zo'n tosti apparaat hebt die van die harde gepletjes randjes maakt. En de ergste maken ook een diagonale streep door het midden. Gewoon uit de grill vind ik wel prima. | |
Elleska | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:37 |
in een pan kan je toch net zo weinig/veel boter doen als een ijzer? | |
RobinOok | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:40 |
Ja, tuurlijk. Ik smeer er niet meer op dan een ander op een gewone boterham smeert. Maar als iemand bang is voor een beetje boter, dan houdt het snelop. Gelukkig is de kaas helemaal niet vet, haha. | |
Adames | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:43 |
Ik wel, alleen al dat bruine streepjespatroon ziet er al goddelijk uit | |
MrSalazar | donderdag 13 augustus 2015 @ 20:47 |
haha | |
emmyemmy | donderdag 13 augustus 2015 @ 21:01 |
Ik hou juist van die tosti appparaten, geven van die crunchy randjes | |
MutedFaith | vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:49 |
het is niet per se beter, het is anders. Met name dat platgeduwde, half-verbrande korstje brood met kaas. | |
MutedFaith | vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:50 |
Oh, die harde randjes vind ik juist 't lekkerst aan tosti's uit een tosti-apparaat.. Voor tosti's zonder zo'n randje gebruik ik ook liever een pan. | |
RobinOok | vrijdag 14 augustus 2015 @ 11:21 |
Ja, dat is inderdaad anders. Is ook niet echt iets waar ik naar op zoek ben. | |
Roma-Totti | vrijdag 14 augustus 2015 @ 15:44 |
Ja die geplette randjes zijn niet lekker | |
avotar | maandag 24 augustus 2015 @ 11:25 |
http://www.tostiszijnnetmensen.nl/index.php | |
MutedFaith | maandag 24 augustus 2015 @ 11:40 |
Ik ben niet net een tosti | |
sirdanilot | maandag 24 augustus 2015 @ 12:29 |
Die geplette randjes zijn juist het lekker aan de tosti | |
RobinOok | maandag 24 augustus 2015 @ 13:19 |
Jij vindt de randen/korsten van een pizza zeker ook het lekkerst? | |
MutedFaith | maandag 24 augustus 2015 @ 13:22 |
nee, maar daar zit ook geen half verbrande kaas op | |
onlogisch | donderdag 5 juli 2018 @ 14:12 |
Deze is beter OT : Iemand nog een interessante variant? | |
#ANONIEM | donderdag 5 juli 2018 @ 14:35 |
Ik hou het bij simpel. Snee Casino wit, kaas, ham, kaas, ham, snee casino wit Of ik haalde bij de Sligro vlamtosti | |
onlogisch | donderdag 5 juli 2018 @ 14:37 |
Je benoemt zojuist hoe de basic tosti gemaakt wordt. Bedankt voor je bijdrage. | |
#ANONIEM | donderdag 5 juli 2018 @ 14:41 |
basic is 1 plak kaas en 1 plak ham. Ik gebruik overigens wel slagersachterham in nl. Hier in Tenerife neem ik jamon braserado | |
#ANONIEM | donderdag 5 juli 2018 @ 16:39 |
Niks mis mee. | |
Pietverdriet | donderdag 5 juli 2018 @ 16:45 |
Less is more Besmeerde boterhammen (liefst tarwe) met veel kaas. In de pan gebakken. Das belangrijk. Serveren met Heinz ketchup | |
admiraal_anaal | donderdag 5 juli 2018 @ 17:22 |
Iemand misschien een eigen recept om vlamtosti te maken? | |
Kreator | donderdag 5 juli 2018 @ 17:29 |
Ik vind die geplette op hun eigen manier minstens net zo goddelijk. | |
MutedFaith | donderdag 5 juli 2018 @ 17:32 |
Die geplette randjes zijn juist 't lekkerst van de hele tosti. | |
#ANONIEM | woensdag 11 juli 2018 @ 20:39 |
Tosti is goed spul. | |
dimmak | donderdag 12 juli 2018 @ 08:15 |
Ingrediënten - 50 gram half om half gehakt - 1 theel sambal oelek - peper/zout - 2 plakjes kaas - 2 sneetjes brood - margarine Bereiden Rul het gehakt in de pan in een beetje margarine. Voeg peper, zout en sambal toe. Beleg een sneetje brood met het gehakt mengsel en leg de kaas erop. Dek dit af met het andere sneetje brood. Bak bruin in een tosti ijzer. | |
HostiMeister | donderdag 12 juli 2018 @ 08:24 |
Zou er nog een beetje tomatenpasta, knoflook- en uipoeder en cayennepeper bij doen. Maar dat ben ik. | |
nogeenoudebekende | donderdag 12 juli 2018 @ 08:29 |
1 theelepel... Nederlanders en hun definitie van scherp eten. . | |
dimmak | donderdag 12 juli 2018 @ 08:35 |
Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar zou er idd ook nog iets aan toevoegen om het scherper te maken. | |
dimmak | donderdag 12 juli 2018 @ 09:04 |
Ik eet overigens mijn tosti niet meer zoals ik hem in de OP heb gepost. Ik bereid hem nu enkel nog maar met ham, kaas en sambal en maak hem klaar in de pan. | |
fathank | donderdag 12 juli 2018 @ 09:05 |
Krosti's Krokettenvulling en kaas tussen twee boterhammen En Tuna melt | |
HostiMeister | donderdag 12 juli 2018 @ 09:18 |
Pantosti, beste tosti | |
Axia | donderdag 12 juli 2018 @ 12:18 |
inderdaad. Heeft iemand het ooit geprobeerd om in plaats van boter om mayonaise te gebruiken aan de buitenkant? Ik lees dit wel vaker, maar geen idee of het echt goed/lekker is. | |
HostiMeister | donderdag 12 juli 2018 @ 12:22 |
Huuu, dat als mayo heet wordt gaat de hele emulsie naar de klote toch? Krijg je van die brokken. Lijkt me helemaal niets. | |
Skeletor. | vrijdag 13 juli 2018 @ 00:45 |
Een dag zonder tosti is een dag niet geleefd! Ik vind tosti ham-kaas of salami-kaas het lekkerste. Ik beleg altijd wel zo dat de kaas is omgeven door de vleeswaren. Dus twee tot drie plakjes ham, afhankelijk van de grootte van de plakjes en de salami, tja, daar dan meer van. Zo smelt de kaas niet tussen de boterhammen uit. Het resultaat vind ik heerlijk! | |
Pietverdriet | vrijdag 13 juli 2018 @ 06:22 |
Als de kaas niet tussen de boterhammen uitsmelt zit er niet genoeg kaas op de tosti | |
Dagoduck | vrijdag 13 juli 2018 @ 06:25 |
Hier verder: CUL / De ideale tosti #3 |