Ik hou het bij simpel.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:12 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Deze is beter
OT : Iemand nog een interessante variant?
Je benoemt zojuist hoe de basic tosti gemaakt wordt.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:35 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Ik hou het bij simpel.
Snee Casino wit, kaas, ham, kaas, ham, snee casino wit
Of ik haalde bij de Sligro vlamtosti
basic is 1 plak kaas en 1 plak ham.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:37 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Je benoemt zojuist hoe de basic tosti gemaakt wordt.
Bedankt voor je bijdrage.
Niks mis mee.quote:Op donderdag 5 juli 2018 14:41 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
basic is 1 plak kaas en 1 plak ham.
Ik gebruik overigens wel slagersachterham in nl.
Hier in Tenerife neem ik jamon braserado
Ik vind die geplette op hun eigen manier minstens net zo goddelijk.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 20:30 schreef Myraela het volgende:
Zolang je maar niet van die tosti's uit zo'n tosti apparaat hebt die van die harde gepletjes randjes maakt. En de ergste maken ook een diagonale streep door het midden.
Gewoon uit de grill vind ik wel prima.
Ingrediëntenquote:Op donderdag 5 juli 2018 17:22 schreef admiraal_anaal het volgende:
Iemand misschien een eigen recept om vlamtosti te maken?
Zou er nog een beetje tomatenpasta, knoflook- en uipoeder en cayennepeper bij doen. Maar dat ben ik.quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:15 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ingrediënten
- 50 gram half om half gehakt
- 1 theel sambal oelek
- peper/zout
- 2 plakjes kaas
- 2 sneetjes brood
- margarine
Bereiden
Rul het gehakt in de pan in een beetje margarine. Voeg peper, zout en sambal toe. Beleg een sneetje brood met het gehakt mengsel en leg de kaas erop. Dek dit af met het andere sneetje brood. Bak bruin in een tosti ijzer.
1 theelepel... Nederlanders en hun definitie van scherp eten. .quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:15 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ingrediënten
- 50 gram half om half gehakt
- 1 theel sambal oelek
- peper/zout
- 2 plakjes kaas
- 2 sneetjes brood
- margarine
Bereiden
Rul het gehakt in de pan in een beetje margarine. Voeg peper, zout en sambal toe. Beleg een sneetje brood met het gehakt mengsel en leg de kaas erop. Dek dit af met het andere sneetje brood. Bak bruin in een tosti ijzer.
quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:24 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Zou er nog een beetje tomatenpasta, knoflook- en uipoeder en cayennepeper bij doen. Maar dat ben ik.
Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar zou er idd ook nog iets aan toevoegen om het scherper te maken.quote:Op donderdag 12 juli 2018 08:29 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
1 theelepel... Nederlanders en hun definitie van scherp eten. .
inderdaad.quote:
Huuu, dat als mayo heet wordt gaat de hele emulsie naar de klote toch? Krijg je van die brokken. Lijkt me helemaal niets.quote:Op donderdag 12 juli 2018 12:18 schreef Axia het volgende:
[..]
inderdaad.
Heeft iemand het ooit geprobeerd om in plaats van boter om mayonaise te gebruiken aan de buitenkant? Ik lees dit wel vaker, maar geen idee of het echt goed/lekker is.
Als de kaas niet tussen de boterhammen uitsmelt zit er niet genoeg kaas op de tostiquote:Op vrijdag 13 juli 2018 00:45 schreef Skeletor. het volgende:
Een dag zonder tosti is een dag niet geleefd! Ik vind tosti ham-kaas of salami-kaas het lekkerste. Ik beleg altijd wel zo dat de kaas is omgeven door de vleeswaren. Dus twee tot drie plakjes ham, afhankelijk van de grootte van de plakjes en de salami, tja, daar dan meer van. Zo smelt de kaas niet tussen de boterhammen uit. Het resultaat vind ik heerlijk!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |